Sommaren 2010 i mitt hjärta!

2010-08-31 @ 20:29:38
Sommaren är officiellt slut nu. Nu är det fanimej höst alltså. Kyligt och regnigt. Men jag har haft en helt underbar sommar, den blev så mycket bättre än vad jag hade räknat med. Jag har inte åkt runt så mycket, min längsta tripp jag gjort är till Stockholm. Haha, annars har jag varit i Gävle, Ockelbo och Valbo typ.. Jag har i alla fall träffat mina fina förebilder och vänner en hel del. Det är hur underbart som helst! Glada gänget-veckan är en vecka som alltid kommer stå mig varmt om hjärtat. Så mysigt och så mycket kärlek! Fantastisk vecka! ♥ Sedan har man ju träffat nån ur gänget varje helg man har hängt i Stockholm, det är underbart! Det har blivit så mycket minnen... Vi samlar minnen som tar oss genom livet. ♥ Åh! Jag älskar er!

Sista helgen i augusti, sista på sommaren, spenderade jag i Stockholm. En helt fantastisk helg med fina vänner och otroligt fina förebilder. Åh! Att kramas med Lisa Stadell det sista jag gjorde innan jag lämnade Stockholm, det kunde inte ha varit ett bättre slut. ♥ Lycklig och full av kärlek lämnade jag huvudstaden, för denna gång, och sommaren bakom mig...

Jag kan bara säga TACK till er alla som har förgyllt min sommar med er närvaro eller på något annat vis. Tusen tack verkligen! Som så många andra ur gänget, så har även jag lärt mig mycket, lärt mig att uppskatta livet mer och de människor man har omkring sig. Och det viktigaste, Leva i nuet eller i alla fall försöka! Jag har njutit av varenda sekund den här sommaren! Tack för att NI gjorde den så himla underbar!


<3

Trääääääning!

2010-08-31 @ 19:33:22
Jag drog iväg på träning vid fem-tiden. Nämligen mitt kära pass, step/styrka! Åh, det är så underbart! Det är jobbigt. Det är svettigt. Men fyfan vad det är roligt. Hysteriskt roligt! Det är bara tuta och köra när man är där! Upp, ner, runt och över den där härliga brädan.. haha. Men jag älskar´t! Och Päivi är en jäkligt grym instruktör, vääääldigt peppade och en glädjespridare utan dess like.. Träningsglädje på högsta nivå! :D

Och jag upptäckte idag att höstens schema på badet ligger ute på nätet. LYCKA! Kollade igenom det direkt... och, eh, jag kan bara säga att jag kommer att bo där i höst! Jag kommer ju självklart att fortsätta köra step/styrka och även styrkepasset efter det... det är ju liksom därför jag köpte kort på badet från början, för att gå på passen som Päivi kör. :) Det finns två nya pass, Latinzumba och Afro power, de ska jag lätt gå på.. :D Sedan ska jag nog gå på gympan också, även väldigt sugen på box. Haha, det är en del... Blir det alla dem så är det sex pass i veckan.. Hur ska jag orka det?! Det visar sig helt enkelt om det blir alla dem, men jag vill gärna!

Åh, jag älskar att träna!

Trött som en gnu..

2010-08-31 @ 13:08:00
Ojoj, vad jag är trött. Det är galet! Det blev ju några timmar sömn inatt i alla fall, men klockan stod på ringning vid sex. Snark! Men kom upp nån gång där, fixade allt och drog till resecentrum där jag blev upplockad av Sanna för att vi skulle till högskolan. Klockan nio var det dags för första lektionen i Ledarskapskursen. Vi var alldeles för mycket folk för salen, 129(!) stycken.. Så det blev en till sal.. Vi fick mest information om hur kursen ser ut och vad vi ska göra under kursens gång. :) Det är mycket men det blir nog bra! Cilla, som jag träffade på komvux, började också på denna kurs. Roligt att ses igen! :D Och vi träffade även Pekka, som också gick på komvux med oss. Naaajs! :) Slutade i alla fall strax innan halv tolv och då fick jag skjuts hem igen, tack!

Nu har jag hamnat här, trött som bara den, så orkar inte göra så mycket! Men ska ta mig ut till brevlådan och se om jag fått böckerna, men tror dock inte det.. Sedan får vi se vad som händer.. :)

Pusshej!

Sönd... nej Måndagsblogg nu!

2010-08-30 @ 22:01:19
Nu är jag hemkommen från Stockholm och allt. Vilken härlig dag det har varit, åh! Jag ska blogga om den så fort som möjligt alltså, men jag har Diggiloo och dagen igår på Skansen först... :) Men det kommer nog ut snart, innan skolan sätter fart ordentligt i alla fall.. En liten veckoplanering här nu då, mitt i veckan liksom..

Veckan som är...
Tisdag: Ledarskap1 9-11.30. Step/styrka 17. Fångarna på fortet på tv!
Onsdag: Externredovisning 9.15-12. Häng på stan. Jennie fyller år!
Torsdag: Ledarskap1 9-12.
Fredag: Ledarskap1 10.30-12 och 13-17.
Lördag: Dans-genrep 17.30-19.30(?)
Söndag: Dansrep 10.30(?). Invigning av Stortorget i Gävle 12-16!

Det blir en najs vecka tror jag. Väldigt mycket skola, men imorgon börjar allt! Yeah, jag är redo. :D Och sedan avslutas veckan med massa dans, lovely! Det blev tyvärr ingen danslektion idag, den var inställd pga att min danslärare var med och uppträdde på Polarpriset. Haha, jag skrattade gott, för det var ju där jag var och var rädd att inte hinna hem... xD Menmen.. jag ska faktiskt ta och kolla på Polarpriset nu och se om jag ser henne. :) Lite coolt faktiskt! Sedan ska jag väl äta nåt, mamma sa att hon skulle fixa nåt för en halvtimme sen typ. xD Sedan får vi se...

Pusshej!

Iväg en sväng igen..

2010-08-28 @ 22:45:42

Väskan är så gott som packad, bara lite grejs som jag packar ner imorgonbitti. Naglarna är målade, haha. Och jag kollade på Dansfeber, Morgon Alling var bäst med Flashdance, helt klart. Åh, jag vill också dansa den! ;D Men jag vet inte riktigt vad jag tyckte om programmet, hm, lite segt kanske.. Får hoppas det blir bättre nästa helg. Efter det så började jag kolla på Bröllopsfotografen, men tröttnade mitt i nånstans.. Så nu diggar jag Diggiloo-listan på spotify igen och funderar på om jag ska göra tidig kväller.. Jag ska faktiskt upp tidigt imorgon, väldigt tidigt.. Hm, lär ställa klockan på ringning också, typ runt sex kanske... Öhm, jag tror det blir sängen nu. :) Imorgon väntar Stockholm, träffa Micke, hänga på Skansen, träffa fina människor, Emma fyller år - fira henne, ja.. bara vara helt enkelt. På måndag blir det lite häng i stan med Micke och sedan ska jag försöka ta mig hem till min danslektion, det visar sig.. Men vi hörs på måndagkväll igen. :)

Pusshej!


Kvällen väntar...

2010-08-28 @ 19:20:44
Nu har jag varit duktig. Jag har varit taxi åt min mamma, Gun-Marie och Bengan som skulle på 40-årskalas ikväll. :) Najs! Nyligen lämnat av dem, plus mina kusiner på stan också. Så nu har jag slagit mig ner här vid datorn ännu en gång.. Men lite ska jag fixa innan jag "bosätter" mig här...

- Packa för två dagar i Stockholm.
- Fila och måla naglarna.
- Kika igenom lite bilder...
- Kolla på Dansfeber.

Yes, dags att köra igång då. Om jag ska hinna bli klar innan Dansfeber börjar...
Pusshej!


Daaaaansa!

2010-08-28 @ 15:56:54
Jag var in till Gävle tidigare här.. Skulle till Ackes dansskola, deras lokaler på söder, vid halv ett-tiden. Vi ska nämligen vara med och dansa på Invigningen av Stortorget nästa helg, den 5 september.. Det ska bli galet kul! Så vi fick lära oss koreografin idag, underbart ju! Benke från Bounce kom förbi också, kikade lite grann och hjälpte till lite. :) Det är han som håller i det på invigningen eller nåt sånt.. Nåt mer tänker jag inte säga om det, för jag vet väl egentligen inte så mycket heller... Menmen.. Vi fick lära oss koreografin i alla fall, det gick bara bra.. Höll på i 1,5 timme.. Och det blir ett till rep imorgon, vilket jag missar.. :/ Tråkigt. Och på måndag ska jag försöka hinna hem till danslektionen på kvällen, för vi ska köra igenom denna koreografi då igen.. :) Och nästa helg är det 'genrep' på lördagen nån gång, ett litet på söndagen också innan det är dags för invigningen.. Åh, det ska bli så galet kul! Fan vad kul det är att dansa, helt underbart!

J u s t  D a n c e . . .

Lite nytt..

2010-08-27 @ 21:24:15
Jag har fixat med en ny header... jag gillar den väldigt mycket. ♥ Så den får vara med ett tag nu, tills jag orkar fixa nån ny.. Gänget och Jessica ♥ Sedan lär jag nog fixa lite nya färger och sånt, men det får göras en annan dag..

It´s raining men...

2010-08-27 @ 20:56:37
Dagen börjar gå mot sitt slut igen... Har suttit här hela dagen, lite rastlös blir man ju.. Jag har nyligen beställt kurslitteratur för över 1000spänn, fy sjutton, men jag måste vara med i början här.. För hjälp vad mycket plugg det kommer bli, gah! Men det blir nog bra bara man kommer in i det... Tänk positivt! :) Annars har jag bloggat ut lite inlägg, bara det om Diggiloo kvar, men det kommer sen när jag har lite bilder jag kan låna. :) Pratat lite med Emma och Emelie på msn också, trevligt! Diggiloo-listan på spotify har rullat hela dagen och rullar ännu, det är galet! Så braaa! Nu ska jag nog sätta i en film för att ha nåt att göra, Dreamgirls är väldigt lockande.. Hoppas den är bra. :)

Pusshej!

20/8 - Mot Stockholm och GG <3

2010-08-27 @ 14:11:02
Pappa skjutsade mig in till Gävle, där jag tog upptåget vid halv elva mot Stockholm. Lyssnade på musik och messade med Micke på vägen. Framme strax innan ett-tiden, messade med Annika och drog till TacoBar där hon, Bonnie och Emma satt. Åh, så underbart att träffa er igen! ♥ Efter en stund där så drog vi ut på stan, till Indiska för jag skulle köpa present till Lisa som fyllde år. :) Det blev en ljuslykta med ljus, fint! Vi slog in det i butiken, eller Emma och Bonnie slog in de.. xD haha. Efter det så drog jag och Annika och mötte upp Micke vid åhléns och tog t-banan hem till han.. Vi lämnade väskorna, åt(?) och pratade lite innan vi tog oss in till stan igen. Mötte upp Emma, Bonnie och Helena på centralen, i vårt kära hörn. Där vi planerade massa inför Diggiloo dagen efter.. Åh, vi är grymma! :D Vid halv sex så kom Sara, mysigt! Då tog vi oss ner på gatuplan på centralen, där var det nå företagsgrejs där Gry Forssell pratade.. Vi bestämde oss för att prata lite med henne när hon var klar, vilket tog ett tag. Micke hann sticka iväg, han skulle på en födelsedagsfest under kvällen. Men vi andra väntade och tillslut var hon klar så vi pratade lite med henne och tackade för i sommar, mys!

Jag och Annika fick bråttom iväg hemåt till Mickes föräldrar sedan, vi skulle nämligen äta vid halv sju-tiden. Men vi kom precis då, strax därefter var det mat, mums! Kändes lite annorlunda att sitta där och äta med Mickes föräldrar utan Micke.. xD haha. Vi satt sedan och pratade med Mickes mamma lite innan vi drog iväg.. Vi kom iväg runt åtta-tiden, resten av gänget satt tydligen på nån kinarestaurang så jag och Annika tog oss till Fridhemsplan och prisXtra, dit dem kom sedan.. Där handlade vi massa, vi hade bestämt att vi skulle lämna över en korg till Diggiloo-gänget med massa olika grejs i. :) Så lite smått och gott blev det, naaajs! Vi blev klar runt halv tio typ, då tog vi bussen mot Stureplan(?) och sedan vidare mot Mörby där vi sa hejdå. Jag och Annika trallade hem till Micke, där Mickes mamma var så snäll och kom ner och öppnade till oss. :) Vi var la hemma strax innan halv elva ungefär.. Vi gjorde oss nattklara, pratade med Micke som var påväg hem och var hemma en timme senare. Då vi hoppade i sängs bums!

14/8 - Krysset med finaste vännerna!

2010-08-27 @ 14:07:54
Vi kom upp i lagom tid, messade lite med Annamia.. Duschade, åt frukost och packade med sakerna för dagen.. Vi tog oss in till Hötorgscity igen för att heja på Annamia, klockan var la runt halv elva då ungefär.. Annamia kom ner och vi gick och köpte en glass var, tack! Sedan satt vi där nere och hängde, A drog upp igen och strax därefter så kom Emma och Lollo. Trevligt! Annamia kom ner igen och vi alla drog iväg till hm för att kolla på bebiskläder, åh så sött! Annamia ville ha lite hjälp av oss, hihi, vi hittade lite mysiga grejer och tog oss sedan tillbaks. Emma och Lollo drog iväg till centralen för att möta upp Sara och sedan ut mot Gröna Lund. Vi hängde kvar därnere en stund och pratade med Annamia.. Vid tolv var det dags för modevisningen igen, som vi skulle se innan vi drog.. Det var kul, så grymt ju! Efter den så sa vi hejdå till Annamia, pratade lite till med Nathalie innan vi tog oss därifrån till bussen ut mot Grönan och Sommarkrysset!


Repen höll på när vi kom och de höll på ett bra tag. Det var riktigt varmt att sitta still där alltså. Emma, Sara och Lollo dränkte sig i vatten dem, hahah, så kul! Vi skrek lite på Jessica när hon dök upp på kören, tror hon typ berättade för Tessan vilka vi var, haha xD Sedan pratade vi lite med Jessica under Darins rep också, söta hon! Annars satt vi mest och pratade, skrattade och åt massa tills det började.. :)













Programmet började och det rullade på som vanligt. Darin var grym! Patrik var jättebra, åh! Det grymmaste var nog att se Flo Rida, jäklar vilket drag det var då! Det var mer en klubbkänsla man fick då, åh! Jessica var sööt! Och vi har high five:at med Flo Rida, yeah! I sista pausen så dödade Jessica oss ordentligt, i alla fall min röst, hon sjöng nämligen solo då. Åh, herregud vad vi skrek och hon var bara så fiin! Åh, bästa J!Darin avslutade hela programmet, men minns inte med vilken låt, haha..







Efteråt så tog vi oss ut till sidan, som alltid. Efter en stund när i står där så ser vi Jessica komma ut och börja gå åt andra hållet. Jag och Sara: JEEESSICAAA!! Haha, ni skulle sett henne alltså, åh söta! Vi pratade lite snabbt med henne, innan vi sedan bad henne dra iväg för hennes telefon ringde.. :) Hon är så fiiiin, tycker om henne va! Vinkvink och vi trallade därifrån.. Vi tog bussen till nybroplan och sedan t-banan hem till Micke. Där vi åt kanske, pratade massa innan vi kom i sängs.. :)

13/8 - Häng på Hötorgscity!

2010-08-27 @ 14:06:40
Klockan ringde vid halv tio typ, duschade, packade klart väskan och slängde i mig lite mat. Strax innan tolv så skjutsade mamma mig till centralen i Gävle, jag tog upptåget vid halv ett. Lyssnade på musik och messade med Micke typ hela vägen, najs. Framme strax innan tre-tiden och då gick jag bort till Hötorgscity för Micke var redan där.. När jag kom dit så hängde han och Annamia där nere, kramkalas och hej! :D Vi gick upp och satte oss där, Annamia jobbade lite och vi pratade massa. Trevligt! Gick ner strax innan fyra-tiden, då kom även Emma och Lollo dit. :D Vi gick ut och ställde oss, för att kolla på modevisningen som var vid fyra. Jag kände en av dem, Nathalie, så det var kul att se! Sjukt grym modevisning ju! När det var slut så drog jag och Micke till Indiska för att kolla en grej, haha.. Och sedan förbi donken för en mcflurry innan vi tog oss tillbaks.. Hejade på Annamia lite snabbt igen innan hon drog upp och jobbade, vi blev kvar nere en stund. Nathalie kom in så var fram och pratade massa med henne, underbart! Hon är go ju! Prat om vad jag gör nu/till hösten, vad hon ska göra till hösten, dans, modevisningen och lite så! Mycket trevligt! Sedan drog hon bakom för dagen.. Vi andra slog oss ner på våran bänk där och pratade massa.. Efter fem nån gång så drog Emma och Lollo vidare.. Vi gick upp till Annamia igen och blev kvar där tills hon slutade.. Vid halv sju var hon klar ungefär och då packade hon ihop sina grejer och vi följde med henne till hotellet och såg så att hon kom dit ordentligt. :) Kramkalas och ses imorgon! Vi tog oss hemåt, där det blev mat typ direkt. Sedan slappade vi framför tvn, kollade på Demokratigalan, men vi missade både Charlotte och Sanna, haha.. Sedan la vi nog oss i lagom tid.. :)







Min kväll...

2010-08-26 @ 22:42:12
- Betalat räkningar.
- Mat med mamma.
- Pratat med Micke.
- Planerat hösten lite..
- Kollat på Carola i Dalhalla.
- Missbrukat Diggiloo-listan på spotify. ♥

Morgondagens planer;
- Öhm, inga... (A)
- Blogga ut lite inlägg...
- Plus lägga in lite bilder på fb.
- Slaaappa... :)



Slapp dag..

2010-08-26 @ 18:15:27
Kom upp ganska så sent idag, packade ihop lite grejs och drog hem till pappa. La in lite videoklipp från sommarens Diggiloo, åh! Galet vad jag saknar den showen och människorna. Showen var helt fantastisk, men det var ju tack vare artisterna som var med. Åh! Men jag har videoklippen att minnas tillbaka med, plus bilder och alla minnena som skapades under de två kvällarna jag såg showen. Lovely! Nyligen var jag iväg upp till banken med mor för att sätta in lite pengar, så nu ska jag faktiskt betala mina räkningar, suck! Pengarna försvinner fort igen... Ikväll är det Bones och Carola i Dalhalla på tv, najs! :)

Pusshej!


Sängen kallar...

2010-08-25 @ 22:56:30
Jag har verkligen otroligt tråkigt alltså, jag tror faktiskt att jag ska stänga ner här. Och istället ta och fylla i lite saker i min kalender, det blir najs. :) Inga planer för morgondagen heller, hm.. Eller jo... jag funderar på att dra till pappsen och lägga över lite videoklipp från bl.a. Diggiloo. :D Jag ska nog försöka hinna med att se en film imorgon också, innan måndag i alla fall. xD haha. Annars får vi se vad som händer, men videoklippen kan ta en stund... :/ Kanske kan försöka blogga lite också, hm.. Nej, nu släcker vi ner här!

Pusshej!


<3

Snaaart.. <3

2010-08-25 @ 20:44:42

i count the days... <3

Första dagen...

2010-08-25 @ 17:30:10
Mamma skjutsade mig in till Högskolan i Gävle idag, lättast så för jag vet inte riktigt vilken väg jag ska ta dit ännu från busshållplatsen.. xD haha. Kom dit strax innan halv tolv, började vid tolv, men letade rätt på salen och satte mig där direkt. Det var en person till där som jag kände, jag gick med henne på komvux i nån kurs. Så kul! Vi båda var glada att vi kände varandra, haha. In i salen vid tolv för upprop, det tog ju aldrig slut.. Över 40minuter tog det, men vi var lite fler än 90 personer också, tydligen. Sedan in i aulan vid två-tiden för välkomnande från rektorn och lite annat folk. Sedan satte de på musik, tror det var Björn Rosenström, och släckte ner och studentföreningen kom in.. Vi fick order att ta våra väskor, gå ihop två och två och ut därifrån på ett led.. Vi gick bort en bit därifrån, där vi blev indelade i lag som vi ska ha under nollningen sen. Lite information om det, vi måste gå med i studentföreningen Gavlecon för att få vara med på nollningen, det var dyyyyrt! Så jag ska inte gå med där, så ingen nollning för mig. Annars var det i alla fall förfest om en halvtimme i Gävle och sedan fest på det, och så ska det tydligen vara enda till på onsdag.. xD Inte lockande för fem öre, när vi slutade idag så drog de flesta till systemet.. Jag och Sanna drog hemåt, tack för skjutsen!

Nu nyligen har jag skaffat ett datorkonto, så jag kan komma in på Blackboard och registrera mig på kurserna (Ledarskap1 och Externredovisning) så jag kan få se schemat och kurslitteraturen som jag måste införskaffa. :) Det blir nog bra det här, det känns så, än så länge i alla fall. :)

Tjing!

Varmt...

2010-08-24 @ 22:55:21
Ja, det fanns varmvatten.. xD haha. Så det blev en varm dusch, vilket var skönt. Börjar mer fundera på varför jag duschade nu, det hade jag ju kunnat gjort imorgon, hm.. Men, ja, nu är det gjort! Jag ska ta och kika lite i mina högskolepapper nu tänkte jag. Imorgon börjar jag, upprop vid tolv och sedan följer välkomnande från rektorn och studentföreningarna. Slutar framemot tre-tiden. Så vi hörs mer efter det imorgon. :) Najs! Ska faktiskt stänga ner här nu så jag kommer upp imorgon...

Godnatt va!

Kall eller inte...

2010-08-24 @ 21:51:12
En ganska lugn dag har jag haft, det har typ regnat hela dagen också, suck! Pratat lite med pappa om skjuts på söndag, mitt tåg går tidigt från Gävle, men får se hur det blir. :) Annars har jag mest suttit här vid datorn faktiskt, och jag har betalat danskursen, åh, jag är så lycklig! iiihi! Jag var iväg och tränade vid fem-tiden. Step/styrka. ♥ Svettigt men svinkul som alltid! Pratade med Päivi efteråt, bl.a. om att jag kanske ska söka jobb där på badet igen. Köra ett eller flera pass i veckan, beror helt på skolan. Så jag ska höra av mig till chefen, så får vi se vad som händer i höst med den biten. :) Jag behöver verkligen pengar, och där får man ju lite grann i alla fall.. Alltid något! Sedan jag kom hem så har jag ätit och kollat på Fångarna på fortet. Det är ju braaa! Jag älskade det förut, åh! Sedan hamnade jag här, och jag hade tänkt duscha men det verkar inte som om vi har varmvatten än.. De har nämligen stängt av det, för de ska fixa något.. Hm, jag vill duscha nu!!! Kanske ska ta en kall dusch då... eeh..

Pusshej!


Honey!

2010-08-24 @ 00:12:18


Den filmen har jag nyligen kollat på, OCH varför har jag inte sett den tidigare?! Herregud vilken underbar film alltså. Denna film var lycka rätt igenom.. Åh, jag blir så glad i kroppen när jag ser dansfilmer och hör musiken. Helt fantastiskt! Åh, jag älskade slutscenen alltså, jag rös igenom hela... Himmel, vilken film! Älskar man verkligen dans så ska man garanterat se denna film! Jag rekommenderar den varmt! Jag skulle lätt kunnat se den nu igen om inte klockan var så mycket... haha.

Men folk, SE DEN!

Lycklig!

2010-08-23 @ 21:26:29
Vilken dag alltså.. Jag har inte alls orkat bloggat något idag och jag vet inte om jag ska göra det så märkvärdigt heller.. Jag tror nog jag bara kör en liten lista på vad som är värt att nämnas om dagen.. :)

- Mail från fina Lotta.
- Bokat julkonsertbiljetter.
- Kört bil, som jag inte gjort på månader.. xD
- Dansat jazz, och ska dansa på lördag igen.. :D
- Mail från bästa Lisa, gulle!

Jag är lycklig som sagt, åh! Jag måste lösa betalningen med dansen, det måste gå.. Åh, jag vill verkligen gå den där kursen.. iih! Nu ska jag se på film eller något och fortsätta vara glad! Och fundera på lite lösningar till hösten, hm..

Pusshej!

Söndagsblogg!

2010-08-22 @ 22:30:31
Det har inte hänt så mycket sedan jag kom hem... Har ätit lite, kollat på Bones, bloggat lite, läst Andreas Lundstedts blogg och garvat, lyssnat massa på musik och så. Vill tillbaka till igår, ååh! Jag tycker klockan börjar bli mycket, hmm, eller så är jag bara väldigt uttråkad här.. Det finns inget att göra, så jag tror faktiskt att jag ska stänga ner här, men först så måste jag göra en veckogrej...

Kommande veckan...
Måndag: Blogga.. Prova-på Jazz i Gävle 19.10.
Tisdag: Blogga.. Step/styrka 17.00. Fångarna på fortet på tv!
Onsdag: Skolan börjar, upprop 12.00. Fångarna på fortet på tv!
Torsdag: Inget planerat.. Carola i Dalhalla på tv!
Fredag: Inget planerat..
Lördag: Dansrep i Gävle, inför invigningen av Stortorget.
Söndag: Åka till Stockholm. MinStoraDag på Skansen! Emma fyller 20 år, fira henne! ♥

Väldigt lugn eller någorlunda lugn vecka i alla fall. Men nu börjar plugget, hoppas verkligen att det ska gå vägen nu. :) Vi får schemat också, hoppas det är bra! Lite träning i början av veckan, lovely! Och i slutet drar jag till älskade Stockholm igen, till älskade vänner och lever livet igen! Underbart!

Godnatt säger vi här!

8-9/8 - Slappa dagar..

2010-08-22 @ 21:05:30
Söndag . . .
Vi var uppe i lagom tid, duschade, fixade oss och åt frukost. Tog oss in mot centralen, för Annika skulle åka hemåt. Kramkalas och ses snart igen! Jag och Micke kikade runt lite på stan och det blev sedan lunch inne på kungshallen, mums! :) Efter en stund där så kom även Lollo och vi drog därifrån, mötte upp Emma vid plattan. Och vi drog ut till kungsholmen på äventyr. Hjälpte Lollo och Emma med en grej, mer kan jag inte säga.. HAHA, men fan vad galet kul det är! ;D Nån timme senare så kom Bonnie in till stan och vi mötte upp henne på cityterminalen, för hon skulle hemåt. Men vi hann prata lite där och så, innan vi kramades och skiljdes åt, men ses snart igen! :) Efter det så tror jag att jag och Micke åkte hemåt.. Vi åt och sedan satte vi oss vid datorerna och kollade även lite på Sjunde himlen, det är braaa! Vi gick och la oss tidigt/sent, hmm, nån gång. :)



Måndag . . .
Micke
for upp och iväg tidigt, jag gick upp nån gång.. xD Duschade och åt frukost, pratade lite med Mickes mamma innan jag kom iväg. Tog mina väskor och tog mig till mörby för att ta t-banan in mot centralen, där jag låste in mina väskor. Raka vägen mot Balettakademien, där jag mötte upp Milla och hennes mamma som var i huvudstaden. Trevligt! :D Vi hade bestämt oss för att ta en drop in-klass på BSC tillsammans, en jazz-klass för Jennie Widegren, såklart! Det fanns plats och klassen började vid 11.40 och slutade strax efter 13.10.. Så roligt, lite svårt men det fick gå ändå.. Jag var ju lite förkyld också, suck.. Pratade med Jennie lite snabbt efteråt, gulliga hon! Pratade även lite mer med Milla innan jag tog mig därifrån.. Lite mat på donken, sedan hämtade ut väskorna och hoppade på pendeln/upptåget hem till Gävle..

7/8 - Regniga krysset!

2010-08-22 @ 21:00:47
Vi klev inte upp så värst tidigt denna dag, fast vi skulle på Sommarkrysset.. Men vi hade messat med Ullis, jobbar på Lionheart/MLP, kvällen innan och hon skulle fixa reserverade platser till oss.. Vi skulle bara påminna henne efter elva-tiden, så strax därefter så fick vi ett mess att en bänk var reserverad. Vi tog det väldigt lungt på förmiddagen där, duschade och åt frukost. Packade med det som skulle med och begav oss in mot Mörby och t-banan.. Mötte upp Lollo, Emma och Bonnie längs vägen och tog sedan bussen till Gröna Lund.. Tog oss ner i gränden, prickade av oss på listan och gick in.. Det regnade såklart, så vi kollade bara upp platserna och hejade på folket där innan vi begav oss till spelhuset. Där blev det lite singstar och Emma o Micke spelade pingis.. xD haha. Sedan campade vi utanför spelhuset under tak, för det bokstavligen spöregnade hela dagen typ.. Så jobbigt! Vi satt där och pratade, skrattade, fottade, köpte glass, kollade repen och Emma, Annika, Bonnie och Lollo gick spökhuset också, HAHA! Annars hängde vi bara där i flera timmar, messade lite med Ullis också..






 


Strax efter sju-tiden så slutade det att regna och då intog vi våra platser, föremot att vi var tvungna att sitta där innan halv åtta annars skulle de släppa bänken till andra.. Sedan rullade programmet igång.. Sanna Nielsen var Bäst av alla, hon både öppnade och avslutade prgrammet. Fina hon! Hon gör Celine-låtar så sjuktbra, That´s the way it is. ♥ Efteråt så tog vi oss till sidan och väntade typ.. Sanna signerade vid scenen, men där var det så mycket folk och hon skulle ju komma ut här på sidan så småningom.. Tillslut så kom hon ut och då ropade vi till oss henne, hon var så glad att se oss! Pratade om lite allt möjligt, underbara hon, innan hon var tvungen att dra därifrån. Kramkalas! Vi messade Ullis också, men hon hade redan dragit iväg, fiiiina hon! Efter det så tog vi oss till bussen och sedan hem till Micke.. Vi åt säkert nåt, kollade tv kanske och pratade lite innan vi la oss..



Sweet home...

2010-08-22 @ 16:41:23
Nu är jag hemma igen från huvudstaden.. Jag har haft en helt fantastisk helg med bästa vännerna. Och vi har träffat massa fina människor, åh! Diggiloo igår var awesome! Galet! Jag lovar att jag ska blogga om det så fort som möjligt, har hela veckan på mig liksom, haha.. Innan jag åker till Stockholm, igen.. Men innan jag lämnade sthlm idag så hann vi vinka av Annika och Bonnie vid tågen! Sedan vinkade Sara, Micke, Emma och Lollo av mig vid bussen.. Miss u already! ♥

Nu ska jag ner och ta nåt att tugga på, eller nåt. :)
Pusshej!

Let´s åka bort igen!

2010-08-19 @ 23:00:52
Dags att stänga ner här nu... Upp tidigt imorgon, för jag ska nämligen till Stockholm igen! Lovely! En helg med massa fina vänner, underbart! Diggiloo på lördag, det ska bli helt fantastiskt kul. Vi är ett litet gäng som kommer dansa och sjunga för fulla halsar! Underbart! Söndagen slappar vi nog innan alla(?) åker hemåt igen. Datorn är inte med men jag bloggar när jag är hemma på söndagkväll igen!

Hoppas ni får en toppen helg, det ska minsann jag ha! :D
Natti!

Listan fixad!

2010-08-19 @ 21:17:27
Jag klarade av min lista, woho! Har suttit nere i vardagsrummet hela dagen idag, för att göra musse sällskap för att mamma åkte till Uppsala med grejer till syster.. Men jag har bloggat massa, så nu börjar jag komma ikapp alltså.. Fyra inlägg kvar, men det blir ju några till på kö efter helgen.. xD haha. Ringde pappa också, han ska skjutsa mig till tåget imorgon, najs. :) Fyllt i min kalender massa, den har inte varit med så mycket under sommaren, tyvärr.. men det ska bli ändring på det, kalendern ska bli min bästa vän igen, haha. Och Bones kollade jag nyligen på här, det är braaa! Packningen är klar så gott som liksom, fixar det sista imorgonbitti, det blir najs! Och vet ni, jag har fixat in bilderna från iphonen, woho, det gick! HAHA.

Nu händer inte mycket och jag väntar på att mamma ska komma hem va.. Hon sa att hon skulle köpa hem donken-mat till mig, så det väntar jag på.. :D hihi. Nu ska jag påbörja förra helgen inlägg, heja..

Pusshej!

Bounce summercamp 2010! <3

2010-08-19 @ 16:42:10

"D e t  h ä r  ä r  m i t t  l i v , j a g  l e v e r  m i n  d r ö m . . . "


En vecka (2-6aug) på Bounce summercamp är avklarat. Och jag tror inte jag har varit lyckligare, åh. Jag blir lycklig av att dansa. Att få röra mig till musiken. Att bli ett med musiken. Att känna något och uttrycka det med dansen. Helt underbart! Jag kan inte leva utan dansen, och det är just vad detta camp bevisar för mig. Att man aldrig ska sluta tro på sig själv, man kan bara man vill. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är att jag åkte på campet i år igen, obeskrivligt!


10 dansklasser, varav två klasser var för fem av Bouncearna: Alvaro, David, Benke, Ambra och Jennie! Självklart har jag mina favoriter.. Benkes koreografi var superkul, Ambras var så cool och den längtade jag till att få dansa. Wow, Ambra växte något enormt i mina ögon denna veckan. Och min absoluta favorit och förebild, Jennie Widegren, hur cool och grym är inte den människan på en skala, ÅH! Jag finner inga ord som kan beskriva känslan att stå där på golvet och ta klass för henne. Åh, det är så magiskt på nåt vis. Jag älskar det! Och jag skulle kunna dansa för henne för all framtid. Jag älskar hennes sätt att lära ut på och hon bryr sig om varenda individ. Hennes utstrålning, energi och charm, den sprider sig i rummet som ett litet glädjerus. Åh, det är underbart! Jag tog till och med en drop in-klass för Jennie, för jag vet ju inte när jag får dansa för henne igen.. Hon är helt fantastisk! En person som jag verkligen ser upp till!

Hey y'all hey y'all Don´t you ever let no one tell you to grow up
and give up on your dreams!


5/8 - Diggiloo i Gävle!

2010-08-19 @ 15:34:31
Äntligen var det dags för Diggiloo!

Efter dansklassen på BSC så mötte jag upp Bonnie på centralen och vi tog pendeln och upptåget till Gävle. Sa hejdå för stunden. Jag åkte hem och fixade massa för att sedan 1,5 timme senare bli upphämtad av pappa och Sinikka. Raka vägen in till Gävle och gasklockorna där Diggiloo skulle vara. Mötte upp Bonnie, Helena och Madde direkt när jag kom in, mys! Och vi drog bort till artistingången en stund, messade med Lisa och bestämde träff i pausen. Träffade Malin i kiosken också när vi köpte dricka, mycket roligt att träffa henne igen! :D Efter det så stod vi mest och pratade innan vi intog våra platser och allt började.. Bonnie och co satt ju på A-parkett och vi på B-parkett. Strax innan det började så dök Lina Hedlund upp och satte sig i publiken, jag tror jag typ dödade B där, åh!


Strax efter sju-tiden så började allting. Så himla underbart att se. De öppnade med "Jag diggar dej", haha, åh! Sen fylls akten med massa visor och sånt gammalt men i sånna versioner som vi aldrig sett dem förr. Så kul! Riktigt bra ju. Tess som Laila är ju hysteriskt kul alltså, herregud! Och jag älskar mello-medleyt, så himla underbart! Lovely! Och det avslutade hela första akten..










Direkt när det blev paus så tog vi oss till sidan och efter en stund så kom Lisa ut. :D Även Tess men hon drog ut.. Det blev i alla fall kramkalas med Lisa, myyys! Och det var så mycket folk där utanför så hon drog in oss backstage, haha. Där kom Andreas direkt så de andra tre flög på han, så det blev bara jag och Lisa kvar. Men Andreas kom fram och hejade på mig ändå, och sedan stannade Tess till lite snabbt när hon kom tillbaks med. Annars så stod jag och Lisa och pratade om lite allt möjligt. Om hur grym hon är bland annat, kuul! Stod väl där med henne en 10 minuter typ, sedan blev hon tvungen att dra iväg och fixa sig, men vi bestämde typ att vi skulle ses efteråt också. Jag tog mig fram till de andra som pratade med Tess. :) Strax därefter så tog vi oss ut, lyckliga. :D

Vi stod kvar på sidan av A-parketten, och där stod vi under hela andra akten. Så himla roligt ju! Vi fottade massa, skrek, dansade och sjöng för fulla halsar! Så underbart! Lisa och Andreas var riktigt söta ju.. Vi hade i alla fall superkul. Framemot slutet så ställde vi oss längst fram på sidan och sjöng och skrek massa, och under sista låten så satt vi längst fram. Bra jobbat där! Det är lite mer fart i andra akten fast den kan vara seg ibland, men helt klart godkänd! Avslutades, såklart, med Allt ljus på mig! Lite extra jubel blev det på Jessica, Alcazar och Lisa&Jennie! UNDERBART!








Vi tog oss direkt till sidan efteråt, messade Lisa.. Vakterna stoppade oss och pekade mot utgången men vi stod kvar.. Pappa kom och ville att vi skulle åka hemåt, men jag ville ju träffa Lisa liksom.. Ringde henne, men inget svar.. Fem minuter senare så dök hon fram och jag kastade mig på henne, så vi stod och pratade ett tag medan de rev ner bakom oss.. xD Gulliga hon! Efter ett tag så var hon tvungen att gå till bussen, så vi tog kort tillsammans och vi skulle höras av när de var i Stockholm. :) Naaajs! Jag sa hejdå till Bonnie, Helena och Madde också och sprang iväg till pappa och Sinikka. Vi drog raka vägen till bilen och vi åkte förbi Diggiloo-bussen på hemvägen, haha. Hemma strax innan tolv-tiden, najs!




1-4/8 - Mysiga dagar med vänner!

2010-08-19 @ 15:01:22
Söndag . . .
Vaknade kring lunch-tiden nån gång, duschade och åt frukost med alla. Vi bytte bilder med varandra och bara njöt av sista tiden tillsammans. Rätt som det var så hör vi A-K bara; "Emma har fått en anfall!" Alla släpper det de höll på med och sprang ut i hallen, vi visste ju inte alls hur länge hon legat där eller nåt. Några bar in henne i ett rum och la henne på sängen och fixade handdukar och försökte få liv i henne. Vi ringde ambulansen, röjde undan i lägenheten så det blev fri väg för dem och sedan sprang Micke och Sara ner och mötte upp ambulans-folket. De fick liv i Emma efter en stund och det blev så att hon fick åka med till sjukhuset, Lollo följde med henne. Vi andra blev oroliga och lite skakade kvar efter händelsen.. Vi hade sms-kontakt med Lollo, såklart! Vi började plocka ihop våra väskor, städade lägenheten och den blev skinande ren typ, haha. Fixade lite mat till oss alla, mums. Sedan blev det bråttom, Jennie skulle med sitt tåg. Haha, vi sa hejdå redan på tunnelbanan, när den stannade på centralen så sprang Jennie, Sara, Bonnie och Annika iväg med hennes packning till tåget och de hann precis få på allt innan det åkte.. Puh! Jag, Mika och A-K kom efter.. Lollo ringde och ville ha avbyte på sjukhuset för hon lära hem.. Så Bonnie och Sara bestämde sig för att åka dit, A-K hängde med för hon ville säga hejdå.. Då drog vi andra iväg till Espresso House, där vi sen fick reda på att Emma blir kvar över natten på sjukhuset och en liten panikkänsla infann sig hos oss tre... Vart skulle vi ta vägen över natten?! Sedan mötte vi A-K på centralen igen, för att lämna av henne vid tåget.. Vinkvink! Och vi tog oss hem till lägenheten igen, plockade undan maten och försökte mest få tag på folk att sova hos.. Pratade massa med Bonnie också, som var på sjukhuset. Allt var bra med Emma och så, det var skönt! :) Men vi hade lite kaos om vart fan vi skulle ta vägen alltså.. Men det löste sig, för mig först, jag blev hos Micke.. Och det blev även så att Mika och Annika fick komma hem dit och sova. :) Väldigt skönt! Vi alla var glada att vi hade tak över huvudet, tack Micke m. familj! ♥ Somnade nog ganska så snabbt när vi la oss..





Måndag . . .
Klockan ringde nån gång kring halv åtta-tiden tror jag. Duschade, väckte Mika och åt frukost. Pratade lite med folket och sedan drog jag iväg. Missade en t-bana precis så det blev jäkligt stressigt. Hoppade av vid Östermalmstorg och därifrån gick jag till Balettakademien, det var dags för Bounce summercamp. Första klassen var vid tio, jazz med Benke. Superkul verkligen! Lunch sedan, då kom Mika, Annika, Bonnie och Emma dit och mötte upp mig. Vi drog iväg till Showstore-butiken på rådmansgatan, jag och Mika skulle köpa SkallePia-smycken, naajs! Och det började spöregna ute också, så vi sprang runt i regnvädret efter ett lunchställe och hamnade på ett pizzaställe. Vi alla åt, jag och Emma delade på en. :) Sedan var jag tvungen att springa tillbaks för en till dansklass, så sa hejdå och skulle ses efter den igen. Blöt blev man i alla fall.. xD Dansklass vid 13.20 med Alvaro, det blev hiphop, kuul! Klar strax innan tre-tiden och då ringde jag Micke lite snabbt och såg vart han var, och han skulle bara möta upp Lollo och sen komma in till stan. Jag träffade på Petra "September" Marklund utanför innan jag gick därifrån, trevligt! Jag ringde upp brudarna och kollade vart dem var, Espresso house, så jag tog mig dit. :) Satt där en stund tills Lollo och Micke kom, därefter drog vi till centralen för Annika skulle med tåget hemåt. Vinkvink, ses snart igen! Och jag tror vi alla åkte hem sen, jag och Micke hem till han.. Där vi åt lite och sedan kollade på Lotta på Liseberg. Det var mys! Efter det så blev det bestämt att jag skulle ta mig tillbaks till lägenheten, till Emma och Mika! Fick skjuts till mörby, där jag sprang in på hemköp och handlade lite önskemål från brudarna, sa sedan hejdå till Micke och åkte iväg.. Av vid Östermalmstorg och fick möte på vägen, najs! Åh, älskade lägenheten, det kändes som hemma igen, haha. Vi slog oss ner framför mello04-dvdn med våra datorer, mysigt! Åt massa godis och bara njöt av livet! Det blev sent innan vi somnade, men en underbar kväll hade vi!

 
 


Tisdag . . .
Klockan ringde vid halv nio, upp och duschade. Åt frukost med brudarna och sedan tog jag mitt pick och pack och drog till balettakademien. Två dansklasser stod på schemat igen. Först hiphop med David och efter lunch var det jazz med Ambra. Åh, älskade hennes koreografi! När jag var klar där så ringde jag Mika och kollade vart dem höll hus, så mötte upp henne, Emma, Sara och Bonnie på rådmansgatan. Vi letade efter nånstans att äta, hamnade på kungshallen. Gott och mysigt! Lollo dök upp efter en stund också, trevligt! Vi kikade runt massa på stan innan vi begav oss tillbaks till lägenheten.. Mika och jag bytte om lite, för vi ville på promenad på söder, ingen mer ville så det blev bara vi två. :) Vi tog t-banan till Mariatorget och gick runt massa på söder, hela vägen tillbaks genom gamla stan och ut på drottninggatan där vi kikade in på Åhléns som fortfarande var öppet. Mys! Sedan gick vi tillbaks hem till lägenheten.. En promenad på 3 timmar och en mil kollade vi ut, shiit! Det var så otroligt mysigt, att bara gå runt i Stockholm med en bästa vän och prata om allt möjligt och bara njuta av livet! Lovely! När vi kom hem så kollade vi på mello08, lite senare så fixade vi mat och vi hade det bara mysigt tillsammans!







Onsdag . . .
Stressade upp och packade ihop väskan. Sa hejdå till Mika som skulle åka hem senare, men jag dansade när hennes tåg gick.. Så tråkigt, kramkalas blev det! Mot balettakademien, där första klassen var jazz med Benke och efter lunchen var det jazz med Jennie. Åh, så roligt det var! Pratade lite snabbt med Jennie innan jag lämnade stället. :) Ringde Emma och mötte upp henne, Micke och Bonnie utanför lägenheten och vi tog oss in till centralen.. Vi mötte upp Lollo, nånstans.. xD och Micke åkte hemåt.. Vi andra hoppade på t-banan ut på Söder, kikade runt på Åhléns där och sedan skulle Lollo iväg på nån audition. :) Vi letade på ett fik och hamnade på Södermalmskyrkans fik, hahaha. Det var kul! Där slog vi oss ner och pratade massa, blev där en timme ungefär innan vi mötte upp Lollo igen. :) Gick till medis och hoppade på t-banan där, sa hejdå till Bonnie som åkte hem till sig och på t-banan sa vi hejdå till Lollo. Emma och jag hoppade av vid Östermalmstorg, in på t-jarlen för att inhandla mat och sedan hem till lägenheten. Pratade massa och satt vid datorerna. :) Runt halv nio-tiden ungefär så kommer hennes mormor hem, plus två av hennes kusiner.. och får sedan reda på att hennes moster kommer också. Och vi fick då inte plats där och blir typ utkastade, haha. Ett litet kaos där!! Emma ringde Lollo och det löste sig att hon fick bo där.. Jag ringde Micke men inget svar.. Vi packade ihop våra väskor och drog till centralen, fick tag i Micke och jag fick sova där.. Emma drog iväg och jag väntade in Micke, som kom en halvtimme senare ungefär.. Hem till han och där åt vi lite och pratade massa innan vi kom i säng...


31/7 - Paraden och krysset, HAPPY PRIDE!

2010-08-19 @ 13:48:18
Vi var uppe tidigt, åt frukost och de flesta skulle duscha också. Sedan blev det fix och trix i nån timme. Håret skulle fixas, alla skulle sminkas likadant och kläder skulle väljas och fixas till. Det var verkligen kul att se alla springa omkring och det blev så jäkla bra tillslut också.. Grymt!






Jag tror vi kom iväg runt halv tolv ungefär, t-banan till Zinkensdamm och därifrån gick vi ut till tanton där det var massor av folk! Vi stod kvar uppe vid vägen, för vi blev tillsagda att stå där och sedan hoppa in i paraden där vi ville gå. Vi fixade gruppbild på hela gänget (tack fotografen xD), pratade och hade det allmänt kul! När klockan blev ett så ställde vi oss vid vägen, hejade på Petra Mede när hon gick förbi, och jag blev fottat av någon pga sminkningen, kuul! Paraden blev lite försenad men sedan kom den igång.. Vi tänkte ju hoppa in bakom QX-bilen för där var Petra med förra året... men när Zipper-bilen kom så såg vi en Petra på den och hon ropade "HOPPA IN HÄR!" och vi alla kastade oss in bakom den bilen. Åh, vad roligt! Sedan gick vi där och tjoade, viftade med flaggorna och var bara sådär jättelyckliga! Vi gick nog med 1,5 timme ungefär, från tanton, förbi slussen, längs skeppsbron, förbi kungsan och sedan ut på strandvägen där vi hoppade av vid djurgårdsbron. Men vilken upplevelse att gå i paraden!!! Herregud! Man var bara så glad, skrek och sjöng massa. Såg allt folk som stod vid sidan av och fottade paraden. Känslan är obeskrivlig när man går där, alla måste prova det nån gång! Åh, kärlek! Bästa var när de körde igång YMCA och när alla dansade den dansen, WOW! Sjukt häftigt!! När vi väl hoppade av paraden vid djurgårdsbron så ropade vi hejdå till Petra, hon blev lite ledsen att vi skulle av där men vi fick massa slängkyssar och allt från fina Petra, åh! Vi var verkligen fulla av energi och allt, vi skuttade och sjöng därifrån till Gröna Lund!













Så fort vi kom in på grönan så undrade folk som jobbade där om vi gått paraden, och berömde sminkningen bl.a, haha. Vi tog oss bort till scenen, där repen för Sommarkrysset pågck för fullt tror jag. Martin hade fixat två bänkar till oss, tusen tack! Så fort vi kom in där så kom Mattias (han som bokar artisterna!) fram till oss och undrade om vi skulle vara kvar till livesändningen, självklart! Lite mer rep och tillslut så dök Jessica upp på sin körplats och vinkade sött, och hon tyckte vi var så fina så. Också hör vi i micen: "Va fina ni är!" Underbara Jessica! ♥ Vi hade roligt där under repen i alla fall, pratade och skrattade massa. Lovely! Genrepet rullade på också, vi sjöng och viftade som galningar med våra fina flaggor! :D När genrepet var slut så messade vi Jessica, hahah på hennes svar.. Hon kom i alla fall ut efter en stund och vi alla stod och babblade på om allt möjligt. Lämnade över en bild som Lollo ritat, asfint, och sedan ett litet gosedjur vid namn Ruben.. Åh, så kul! Jessica blev glad! Det var så otroligt mysigt att stå och prata med henne, allihopa! Tillslut så lära hon springa bakom, men vi skulle ses efteråt igen, fina! Vi slog oss ner vid bänkarna igen, åt lite och bara umgicks liksom. :)








Uppvärmningen började vid halv åtta ungefär, där Jessica, Malin och Martin Stenmarck dök upp. Trevligt! Sedan började programmet och det rullade på som vanligt. Vi sjöng med och hade det roligt. Viftade som aldrig förr med flaggorna när tyska-Lena uppträdde och när bonde-Peter och Anki Bagger sjöng pridelåten, woho! Efteråt så tog vi oss till sidan och väntade in Jessica. Hon kom ut ganska så snabbt tror jag, fina! Vi tog kort tillsammans, hela familjen, åh! Mysigt värre! Pratade på massa om allt möjligt, hur underbar och fin är inte den människan?! Åh, jag tycker om henne alldeles för mycket va! ♥ Sedan skulle hon gå in bakom igen och vi kramades allihopa och skulle ses nästa helg igen. Puss på henne! Och vi tog oss ut från grönan och hoppade på bussen hemåt, till vår kära lägenhet..



Väl hemma så började vi plocka fram maten, det var dags för tacos! Mumsigt! Sista kvällen med gänget typ.. alla satt samlade runt bordet och det var så mysigt! Åh, älskade vänner! ♥ Det blev massa prat, deeptalk, skratt, tårar och vi bara njöt av varandras sällskap! Det blev väldigt sent innan vi alla kom i säng, men åh så lyckad dag/kväll! :)




I gotta feeling...

2010-08-19 @ 11:15:33
Vaken är jag faktiskt, gick upp för en stund sedan.. Duschad och påklädd är jag, najs! Längre har jag inte kommit men jag ska ner och ta lite frukost nu. Gott! Sedan får vi se vad som händer...

Planer...
- Packa för helgen.
- Ringa pappa.
- Blogga.
- Se på Bones.
- Fylla i kalendern med grejs.

Lite att göra, men som förhoppningsvis går ganska så fort att göra. :) Det visar sig när dagen är slut om jag har lyckats med allt, haha. Nu ska jag ner till frukosten..

Pusshej!

Regnet det bara öser ner..

2010-08-18 @ 19:39:32
Det har verkligen regnat hela dagen idag. Enda sedan jag gick upp vid halv elva tills nu och det bara öser ner. Galet ju! Hur mycket finns det?! Annars har det inte hänt ett skit idag typ, jag har suttit här vid datorn och skrivit på mina inlägg.. xD Två stycken har kommit ut i alla fall, men det tar sån sjukt lång tid med alla bilder också. Men jag är på god väg nu, imorgon hoppas jag att det ska komma ut lite fler inlägg. Jag måste komma ikapp känner jag! Kollade på Bones tidigare idag också, och ska nog se det igen vid åtta-tiden här. :) Annars spelas musiken här för fullt och ja, inget mer händer faktiskt! Väldigt slappt och tråkigt.. Ska ner och hämta lite glass eller nåt nu. :)

Pusshej!

30/7 - Jensens och 90-talskväll!

2010-08-18 @ 18:57:49
Denna dag kan nog stavas väldigt slapp, typ.. Vi gick upp när vi kände för det, duschade och åt frukost. Jag och Micke fixade oss och drog ut en sväng på stan. Hämtade ut min Diggiloo-biljetter, väldigt najs! Och sedan tog vi en tripp in på NK för att heja på Marie.. Mycket folk, vilket resulterade i att vi (läs; jag!) kollade rean, vilket i sin tur slutade med att jag köpte ett halsband för 120 spänn.. xD Det var otroligt fint ju! Pratade med fina Marie innan vi tog oss hemåt igen. :) Hemma slappade vi vid datornerna, började fixa oss för att sedan ta oss iväg strax efter tre-tiden..


Vi gick till Jensens på Sveavägen där vi hade bokat bord för hela nio personer till halv fyra. Mysigt värre! Jag beställde in kycklingfilé med potatis, som nästan de flesta gjorde, haha. Och vi körde på vatten allihopa, så fattiga som vi är.. xD Vissa tog mjukglass som efterrätt också.. Vi blev nog kvar där en timme ungefär, innan vi tog oss iväg och mötte upp fina A-K vid t-banan. Underbart! Sedan skiljdes vi åt vid t-banan, där jag och Micke skulle ta oss till parken och de andra hemåt..





 


Vi var inne i parken en timme innan 90-talskvällen skulle börja så vi kikade runt på allt därinne, några hundra gånger. Kollade även linedancen på dansbanan, kuul! Köpte prideflaggor till oss alla också. :) Vid sju-tiden så började allt. Först ut var Thomas Di Leva som körde en hel evighet.. Vi har bara varandra var bäst! Sedan entrade Lisa Ekdahl, Emilia (som hittade oss i havet xD), Jessica Folcker, Dr Bombay (så jäkla kul alltså!), Rednex, Look Twice, DJ Sash och sist men inte minst, de vi väntade på... Vengaboys! Shit vilket drag det blev alltså, så sjuktkul att se dem live! Vi hoppade och sjöng med massa, åh! De var asgrymma live, och jag är så glad att jag sett dem! Vengaboys var klara vid halv tolv och då begav vi oss hemåt direkt. Hemma var det ganska så lungt, nån hade lagt sig och resten satt och pratade i vardagsrummet. Det blev nog sängen ganska så snabbt tror jag.. :)








29/7 - En kväll i schlagerns tecken!

2010-08-18 @ 18:54:46
Vi hade väl ingen direkt tid vi skulle upp, några var uppe redan vid tio-tiden, men jag låg kvar och drog mig lite till. Strax efter halv elva så ringde min mobil och jag flög upp och ut i köket, för de var ju fortfarande några som låg och sov i rummet, haha. Det var i alla fall Marie (i ThreeD) som ringde, hon var påväg in till parken och skulle kolla om det gick att fixa tre biljetter till kvällens schlagerkväll. Najs! Hon hade sjuktkul när jag svara, för jag var ju trött fan! Hon bara: väckte jag dig eller? HAHA! Trevligt att prata med henne på morgonkvisten, och hon skulle höra av sig efter två när de repat klart. :) Så vi åt frukost, pratade och väntade mest på att klockan skulle gå.. Strax efter två-tiden så jag får ett sms där det stod att tre biljetter är fixade, tjoho! Vi slappade med att kolla på mello06, våra favoriter gick till final, woho! Efter en stund så drog Micke och Mika ut på stan för lite shopping och inköp av ett dagsband in i parken, och Sara och Jennie gav sig ut och handlade hem lite mat. Vi andra, jag, Emma, Bonnie och Annika, blev kvar i lägenheten och satt vid datorerna, men fortsatte även kolla på mello06, yeah! Sedan blev det mat för hela slanten, vi fixade oss lite smått för kvällen och drog iväg..

Det blev stressigt alltså, jag, Micke, Mika, Annika, Sara och Bonnie hoppade på bussen ut till Gärdet.. Vi kom till parken, hängde med bakom och såg så att Annika, Sara och Bonnie kom in där, för det var tydligen vip/backstage-band som Marie hade fixat. Vi andra tre drog runt och in riktiga vägen och fram till scenen i leran. Det småregnade ju och gräsmattan var inte så värst fin längre.. Vi kom dit ungefär tio minuter innan det skulle börja och det var inte alls så mycket folk där då, men sedan fylldes det på...


Första akten, Anne-Lie Rydé med gäster, började strax efter sju-tiden. Vi skrek som fan på ThreeD som öppnade alltihopa. :D Så grymma ju! Anne-Lie kom ut efter det och första artisten att entra scenen var Shirley Clamp, snacka om lyckat ju! Vi skrek och sjöng för fulla muggar. Artisterna som dök upp i första akten; Claes-Göran Hedström, Jan Johansen, Christer Sjögren, Nanne, Angelique Widengren, Anders Fristorp (gruppen Malta), Svenne&Lotta, Blond, Jill Johnson och Björn Skifs som avslutade allithopa. Så häftigt! Eller Anne-Lie avslutade med alla artister på scenen med Sånt är livet! Grym akt, vi sjöng med i alla låtar och hade askul!









En timmes paus ungefär, då dök Linnéa och Sofie upp. Trevligt! Träffade på Sofia Berntsson också, hon är gullig! Även Petra Mede innan hon for in bakom. :) Messade med Marie och strax därefter så kom hon ut till oss. Pratade massa med henne, fina, fina Marie! ♥ Sedan stod vi mest helt upp och ner och väntade på att det skulle börja.. :)



 


Andra akten började strax innan tio-tiden, Schlagerfeber med gäster.. Konferencier för kvällen var ingen mindre än Christer Björkman som kom ut och sjöng om makt till Fairytale-musiken. Gud så vi skrattade, galet! Sedan byttes den ena artisten ut efter den andra.. Elin Lanto, Sofia Berntsson som hade Cecilia Ehrling med på dans i Hypnotized - jag dog!, Chiara (Malta), Sibel, Jenny Silver, NEO med fina Linda Pettersson på dans, Pain of Salvation, Hanna Lindblad, Linda Pritchard, Didrik Solli-Tangen (Norge), Anna Bergendahl som fick flest applåder under kvällen - mäktigt!, Safura (azerbajdzjan), Hera Björk (Island) och hela kvällen avslutades med årets eurovision-vinnare, tyska-Lena! Gryyymt som fan!









Bonnie, Sara och Annika drog in bakom direkt och vi stod kvar och väntade.. Tog en slush som vi var tvungna att kasta innan vi lämnade området, suck! Vi tog oss bak till backstage-området, där de kom ut med Linda Pritchard så vi pratade lite med henne. :) Mika fick hennes band och de fyra drog bakom, så jag och Micke blev kvar där själva. NEO kom ut så vi pratade massa med han, hur trevlig som helst ju! Efter en stund kom även Marie och Jennie ut, för de skulle åka hemåt. Blev lite chockade att vi fortfarande var kvar, haha, men vi tackade för kvällen igen! Strax därefter så kom Linda Pettersson ut, vi bad NEO skicka ut henne till oss.. Hon är ju bara hur trevlig som helst, pratade på om allt och inget! Så roligt, tack verkligen! :) Sedan gick hon in igen och då bestämde vi oss för att dra hemåt.. Lollo hade kommit dit när vi kom hem, kraaaamkalas, så sjuktkul! Pratade lite och sedan gick Emma och Lollo och la sig. Vi väntade in de andra, men la oss så fort de kom hem.. :)




Mums!

2010-08-17 @ 20:59:02


Mamma kom upp med lite gottigott till mig. :D Mumsigt värre! Nyligen sett Sarah Dawn Finer uppträtt med KärleksvisanAllsång på Skansen också. Helt underbart! Jag älskar den låten ju, åh! Och Sarah är helt otrolig, som vanligt! :)

Tjing!

Full rulle idag!

2010-08-17 @ 19:47:01

Klockan ringde vid tio-tiden typ, men kom upp efter en stund där. Duschade och åt frukost. Vid halv ett ungefär så åkte jag till Valbo med syster och kusinen. Trevligt! Kikade runt massa på köpis, jag köpte en dans-tröja typ (se bild nedanför). :) Den var najs! Efter nån timme där så åkte vi hemåt och vi var la hemma vid halv fyra ungefär. Då blev det mat, pannkakor igen. Strax därefter så kom mormor så då blev det fika direkt, haha. Mätt blev jag i alla fall. Vid halv fem så gick jag till badet, för det var dags att träna, äntligen! Step/styrka ♥ helt underbart! Nytt program och det var roligt, styrkan var rolig och jag känner att jag orkar mer.. :D Yay! Svettigt blev det men gud så roligt det är! Pratade med Päivi efteråt också, trevligt. :) Efter det så gick jag hem i regnväder, det småduggade lite men ökade rejält när jag kom innanför dörren. Haha, skönt det! Nu sitter jag här och kikar runt, snart dags för lite mat tror jag. Sedan ska jag se på Bones, eller om det blir Allsång på Skansen, hm..

Pusshej!


Det går segt..

2010-08-16 @ 21:26:52
Här händer det inte mycket alls, lyssnar på musik och gäspar.. xD Två inlägg har jag fått ut från Glada gänget-veckan. :) Det känns bra, bara några hundra kvar då.. Hm. Annars har jag hunnit kollat på tv också, Bones vid åtta och nu går första Göta kanal-filmen på fyran, så slökollar lite på den. Jag har tråkigt liksom, kanske ska ta och sätta i en film och stänga ner här... :) Ja, så får det bli, vi hörs mera imorgon!

Pusshej!

28/7 - Nickelodeon-dagen!

2010-08-16 @ 20:59:51
Vi hade klockan på ringning runt halv nio-tiden typ. Det var jag, Mika, Jennie och Annika som var uppe och hoppade på.. Duschade, åt frukost och fixade oss för dagen. Tog oss in till stan, hoppade på pendeln som gick vid 11.20 och sedan bytte vi till upptåget mot Gävle och nickelodeon-dagen som skulle vara på stortorget. :) Vi träffade på Robert (i Lovestoned) och Johanna (i Timoteij) direkt när vi kom ut från centralen, haha. Jag pekade ut vägen till tjejerna och jag sprang iväg till bussen. Var tvungen att ta en tripp hem till viken för att hämta kläder, mormor väntade med en påse på resecentrum, så det gick fort. Tillbaks efter 1,5 timme ungefär och mötte upp resten inne på gallerian nian. Jennie följde med mig till donken när jag åt medans de andra tog plats vid scenen. Sedan joinade vi dem, hejade på E-M och Simon också som var där för Bengtzing. :)



Vid 17-tiden så började allt. Pernilla Wahlgren var konferencier för hela grejen, kul! Först ut bland artisterna var Sibel, hon bjöd på sina två melodifestivalslåtar: That is where I´ll go och Stop. Grymt! Efter henne så entrade Lovestoned scenen.. De bjöd på Thursdays och Rising Girl, de är grymma. Sedan kom den jag väntade på, Velvet! Snygga hon liksom, hon bjöd på The queen, lovely! Linda kom in efter det och bjöd på Jag ljuger så bra... och fina Jenny körade. ;) Sedan körde dem Victorious, så himla braaa ju! När de var klara så sket vi i resten, vi trängde oss ut och gick bakom, ihopp om att Jenny och Linda skulle komma ut.. Vilket de gjorde ganska så snabbt för de skulle vidare, men vi fick oss en pratstund med dem. :) Eller de andra med Linda och jag mest med Jenny. Berättade för Jenny att jag hade tagit mig dit för dagen för att se/träffa henne, och hon blev verkligen jätteglad! Söta! Sedan avslutade vi träffen med en gruppbild, najs! Vink och kramkalas och de försvann iväg och där stod vi kvar.. xD haha.














Vi gick runt lite där, in på gallerian och mataffären för att handla nåt att tugga på.. Tog oss tillbaka till centralen i god tid, satt där och pratade.. Mika lyssnade på radion, för Lovestoned blev intervjuade på stortorget. Och när de sedan kom till centralen så pratade vi lite med Pär och så. :) Tåget kom vid halv nio-tiden och vi hoppade på.. Pratade, skrattade och fottade massa på hemvägen, spelade även hänga gubbe på min iphone.. xD Kuuul! Raka vägen hem till lägenheten när vi väl var framme i Sthlm igen strax innan elva. Messade lite med Marie (i ThreeD), pratade med gänget, sedan kollade vi på Avatar innan vi la oss ganska så sent.






27/7 - Världens Bästa udde och gäng! <3

2010-08-16 @ 20:54:49
Efter väldigt timmar så var vi uppe på benen, Mika och Emma hade varit uppe lite innan oss andra och fixat tårtan till Bonnie. Klockan kan nog ha varit kring kvart över sju när vi alla kom in i vardagsrummet med skönsång i Ja må hon leva och Bonnie flög upp typ.. Även Micke som sov där med.. Kanske inte sån fin sång men sång blev det ändå! Bonnie fick även ett stort grattis-kort med hälsningar ifrån Alcazar, Charlotte Perrelli, Jessica Marberger och Caroline Jönsson, som Micke och Sara fixat ihop! Det blev väldigt lyckat, hon blev väldigt glad! När hon blåste ut ljusen så satte hennes hår eld, men det löste sig fint.. xD Det blev tårta till frukost för vissa, själv tog jag lite mackor..





Annika gick och la sig igen, Micke låg kvar, Bonnie och Sara drog iväg och skulle träffa en kompis. Vi hade bokat tvättstugan på förmiddagen också, så jag och Emma drog dit. Sedan drog jag, Mika, Emma och Jennie ut på stan för att rensa alla Bikbok-butiker utan något resultat. Handlade engångsgrillar för dagen. Tillbaks och fixade med tvätten, vår tid hade gått ut så vi var tvungen att hänga upp tvätten i badrummet.. xD HAHA! Vi fixade klart med Bonnies present och packade ner allt som vi skulle ha med ut till udden på djurgården. Massa mat, dricka, filtar, tallrikar, glas, grillar... och oss själva!



Vi blev där ute på udden i flera timmar. Vilket fantastiskt väder vi fick, så lyckat! Solen sken, det var varmt.. Vi pratade massa, skrattade och hade superkul. Det öppnades presenter, skålades i champagne och det åts massa mat. Sofie, Linnéa och Therese kom förbi och det blev fotosession. Åh, galet så mysigt vi hade det! En av de bästa dagarna i år! ♥























Efter nio-tiden nån gång så packade vi ihop allt och styrde oss mot Skansen. Andreas Lundstedt hade uppträtt på Allsång på Skansen och vi tänkte försöka träffa honom. Fick även sen reda på att Petra Mede var där också.. Säger bara tack Martin! Vi fick träffa dem när de körde ut därifrån, de stannade för att prata med oss! Mysigt! Kramkalas med Petra och Andreas.. Födelsedagssång för Bonnie, först på spanska med Petra och Andreas och sedan på franska med Petra och hennes franska vän Christel. Så kuuuul! Pratade massa och sedan brummade dem iväg.. Vi var väldigt glada och det spelades Stay the night och vi sjöng med för fulla halsar typ. :D Vi tog oss hemåt, där Sara typ svimmade direkt, men det löste sig fint. Vi åt lite tror jag och sedan somnade vi bums!







Hemma igen..

2010-08-16 @ 17:36:44
Nu är jag hemma här igen.. Från älskade Stockholm.. men det är bara för några dagar igen, för på fredag åker jag nämligen tillbaka för att spendera helgen med älskade vänner. Diggiloo som gäller med de flesta från GG! ♥ Lovely! Men nog om det, jag är back in Viken, haha. Tåget rullade in i Gävle vid halv fyra och strax därefter kom mamma och syster och hämtade mig. In på ica maxi här hemma och nu har jag hamnat här. :)

... Idag fyller Bästa Lotta år också, GRATTIS!! Jag och Micke har faktiskt firat henne idag, vi var förbi MLP och grattade henne och lämnade över en stor bukett blommor! Hon blev väldigt glad! Så det blev en lyckad överraskning, yay! Träffade Ullis också! Åh, jag tycker om dem båda va! ♥ ...

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske blogga lite om helgen.. Eller jag lär komma ikapp med allt annat först, hmm.. Det luktar pannkakor nu, så snart är det matdags i alla fall. :D Sedan ska jag nog ge mig på bloggningen, eller kanske en film..

Pusshej!

Iväg igen..

2010-08-13 @ 11:15:16
Jag har egentligen inte tid att sitta här, så jag ska bara kika in lite snabbt och säga hej! :D Jag håller på och fixar in i det sista här känner jag.. Det ända som är kvar nu är väl att stänga ihop väskan och platta håret lite. :) Snart rullar jag alltså mot huvudstaden, igen! Gud så kul det ska bli, jag älskar att vara där ju, haha. Tåget går vid halv ett, så mamma skjutsar mig in till Gävle.. Kring halv tre-tre så är jag framme i Stockholm. Lovely! Jag kommer inte ha med mig min dator, det kommer säkert finnas tid att sitta vid den men jag orkar inte släpa den denna vända..

Helgens planer...
Idag; Hötorgscity och träffa Annamia!
Lördag: Träffa Annamia. Krysset med vänner!
Söndag: Hänga med vänner!
Måndag: Nåt halvplanerat... Jag åker hem!

Så, ni ser.. Inga blogginlägg under helgen, men jag är tillbaks på måndageftermiddag/kväll igen. :) Vi hörs då va!
Pusshej!


26/7 - Vickan with the gang! <3

2010-08-13 @ 10:50:38
Klockan ringde nog kring nio, halv tio-tiden. Lite trött var man nog, det blev inte så värst mycket sömn. När vi var klara så tog jag, Mika, Emma, Jennie och Annika, oss iväg för att storhandla för dagen och morgondagen. Vilket blev sjukt mycket, haha. Efter det så sprang vi runt lite på stan också, Emma åkte iväg för att möta upp Sara och Bonnie med packning. :) Vi drog sedan till plattan för att kolla in nån flashmob, som för övrigt var världens sämsta, dit kom även Emma, Sara, Bonnie och Micke när de var klara. Vi letade efter prideflaggor utan något resultat, så vi tog oss till Kungsan istället. Där vi pratade lite med GregorVickan, det löste sig med Bonnie, yay! Hon skulle få komma in innan tolv-slaget fast hon var minderårig i några timmar, tack! Vi hittade "Sara&Bonnie" där, så kuuul! Det lära förevigas med en bild, såklart!



 


Vi tog oss hem efter det och det blev matlagning på en gång. Gott! Sedan fixade vi oss alla för utgången på Vickan. Eller Mika och Jennie har dock inte åldern inne, men de skulle sitta utanför ihopp om att träffa på Bengtzing, som skulle uppträda under kvällen. Mycket fix och trix blev det och innan vi drog så tog vi en liten fotosession typ.. Sedan styrde vi mot Kungsan, där vi hängde ett tag utanför, med ett litet stopp in på max.. Sa hejdå till M&J, ses senare och trallade in på Vickan!










Inne på Vickan var det ruskigt litet, men vi hittade ett bord längt in och slog oss ner där och pratade massa. Efter en stund såg vi Caroline Jönsson och ropade till oss henne. Mysigt värre! Pratade lite grann och skickade sedan ut henne till M&J typ. :) Efter en stund så kom det massa folk och Hallå hela pressen började, med Caroline Jönsson och Gregor Michaj denna kväll! Så himla grymt, vi skrek oss hesa typ. Vid tolv-slaget så grattade, jublade och slängde vi oss på Bonnie, så kuuuul! 18 år, äntligen typ! Strax därefter så var det dags för Linda Bengtzing att entra scenen, det var verkligen hur grymt som helst! Svinroligt att se henne på en krogspelning, puss på henne! Sedan körde Caroline och Gregor igen, då Caroline tar upp Bonnie på scenen och hela Vickan sjöng Ja må hon leva! Så lyckat! Efter allt så tog vi oss ut, till baren direkt för att köpa cider. Träffade på Emma Lewin också, trevligt! Tog oss till Mika och Jennie där det skålades med cider och ballonger och skönsång för födelsedagsbruden! Åh, underbart! Efter det så drog M&J hemåt, vi träffade på Jönsson och babblade massa och sedan blev vi sittandes ute en stund.









Vi lämnade Vickan ganska så fort efter det. Stoppade folk på gatan som tog bild på oss, najs! Sedan trallade vi bort till Stureplan och försökte komma på nånstans att ta vägen föremot att M&J höll på att vispa grädden till tårtan för morgondagen... Innan vi hann komma nån vart så fick vi sms av Mika att det var fritt fram, så hem for vi och la oss ganska så snabbt efter det. :)


24-25/7 - Luuugna dagar!

2010-08-13 @ 10:50:19
Jag hoppade på en buss till Stockholm, med min helvetespackning, och var framme strax innan halv två. Micke kom strax därefter med tåget från Östersund. Vi tog oss hem till han direkt, fixade lite och åt mat för dagen. Packade ihop väskan och vi tog oss in till Gröna Lund, där vi intog platserna vid scenen, där våra kära vänner; Bonnie, Sara, Emma och Annika satt i regnet och kollade på repen för Sommarkrysset. Så kul att träffa dem igen! ♥ Där satt vi mest hela dagen, pratade och skrattade massa, kollade repen med finaste Jessica Marberger på kören. Åh! Under programmet så ökade bara regnet hela tiden, men vi hade roligt ändå! Anna Bergendahl var bra, hon sjöng The army! Fin låt! Efteråt så träffade vi fina Jessica och pratade massa innan hon var tvungen att ta sig iväg. Och bad oss att ta oss in och byta om så vi inte skulle bli sjuka. xD hihi. Vi drog iväg, sa hejdå till alla och jag och Micke åkte hem till han. Vet inte vad vi gjorde men vi somnade nog nån gång...

Dagen efter så vaknade vi i lagom tid, fixade lite grejs och så. Vi tog mitt pick och pack, även lite grejer som Micke skulle ha, och gav oss in till stan och mötte upp Emma. Sara, Bonnie och Annika drog till EskilstunaDiggiloo under dagen. Vi tog oss till lägenheten 498 meter från Stureplan, vårt boende för veckan! Vi städade lägenheten och fixade lite med luftmadrasser, najs.


Kring fem-tiden, tror jag, så var vi och mötte upp Mika och Jennie när de anlände. Underbart att träffa dem igen! ♥ Vi drog tillbaks till lägenheten så de fick lämna grejerna, sedan var det dags för lite storhandling. Det gick fint! Hem och lagade mat sedan, gott! Jennie och Emma testade lite pridesminkningar och jag och Mika hängde i köket, städade lite.. xD haha.






 


Micke drog hem till sig och vi andra drog ut på en liten promenad på Kungsholmen och tillbaks genom kungsan. Mysigt värre! Vi såg två alcazarer på Stureplan också, haha. När vi kom hem så kollade vi på film, tror jag, pratade och skrattade. Sedan kom tre glada tjejer hem; Bonnie, Sara och Annika, som berättade om dagen! Sedan gick vi alla och la oss... :)


 


Natti!

2010-08-12 @ 23:54:05
Nu är filmen slut och jag börjar bli lite trött, men bara lite.. haha. Men jag ska i alla fall släcka ner här nu. Imorgon rullar tåget mot Stockholm men jag ska nog hinna blogga innan dess också. Så vi hörs mera imorgon!

Godnatt!

Dags att blogga..

2010-08-12 @ 22:11:07
Inte ett inlägg har kommit ut idag, hm.. Jag vaknade väldigt sent och gjorde inte så mycket efter där. Strax innan fem-tiden så skulle mamma skjutsa syster till jobbet och då hängde jag på för jag lära till badet. Men hängde med mamma till IKEA då en sväng, jag var i behov av galgar. Najs! Sedan släppte mamma av mig på badet och jag införskaffade mig ett träningskort för hösten. Så himla najs! Jag längtar redan till nästa vecka!! Trallade hemåt och strax därefter så åkte jag och mamma upp till systers jobb. Strömmingsbaren som ägs av min moster.. xD haha. Där åt jag fläskfilé/kycklingfilé-spett med potatis, mumsigt! Min kusin och pojkvän kom också dit, så vi blev kvar ett bra tag.. Förbi ica på hemvägen för att köpa choklad till mig, blev även ett pennfodral. Yay! Kom la hem för en halvtimme sen...

Nu har jag nyss satt i Grease i dvdn, åh! När den började så blev jag direkt; började den här filmen såhär?! HAHA! Minns inte när jag såg den senast, länge sen var det i alla fall. Men åh, så bra den är! Nu ska jag kika vidare på filmen, men även det jag missat under dagen här. :)

Pusshej!

Remember my name, FAME!

2010-08-11 @ 21:11:41
Ja... Jag satte just i Fame-filmen här. Åh, underbart! Jag älskar den verkligen... Ju mer jag ser den desto mer vill jag dansa, satsa på dansen.. Den är helt fantastisk! Var även iväg och handlade lite godis på Hemmakväll med mor och syster, så gottigotta har jag plus lite äppeljuice.. Lovely!


Glada Gänget 2 år - två år av glädje och kärlek!

2010-08-11 @ 19:26:13
Två år är en ganska så kort tid, egentligen. Men vi har hunnit med så enormt mycket tillsammans, det är galet! Och det känns som att jag har känt er alla hela livet. För mig så är Ni det bästa som har hänt mig. Tack för att ni finns och för att ni är dem ni är!
Jag älskar er obeskrivligt mycket! ♥


S t o r t  G r a t t i s  t i l l  o s s - G l a d a  G ä n g e t !
♥ 080811 - 100811 ♥
Genom allt, alltid!


Summer day!

2010-08-11 @ 18:52:21
Dagen är snart förbi och inte har jag fullgjort min lista heller. Hm. Jag var upp en sväng på stan tidigare idag, kikade lite skolgrejer men hittade bara överstrykningspennor som jag köpte. :) Har ju redan block, pennor och sudd, men ett pennfodral vill jag ha ju.. Får leta vidare. Jag har även plockat fram allt som ska packas med till Stockholm, najs! Eller det mesta är nerpackat.. Inga blogginlägg har kommit ut heller, men jag kämpar på.. Det är så sjukt mycket, plus att bilder ska upp också. Galet! Men det kommer, det kommer... :)

Nyligen ätit här och är proppmätt.. Nu ska jag typ... försöka blogga lite?! kolla på film?! eller nåt annat. Hm, det visar sig!
Pusshej!




Över tolv-slaget...

2010-08-11 @ 00:28:02
Filmen är slut, saknaden efter Nathalie bara växer.. Pratat med fina vänner på msn, kärlek! Och idag firar vårt gäng 2 år, galet! Men det kommer ett inlägg om det imorgon (senare...) tänkte jag, orkar inte nu! Annars lyssnar jag bara på musik här, men tänkte släcka ner och försöka sova lite.. :)

Morgondagens planer;
- Blogga!
- Stan, kika på lite skolgrejs.
- Köpa träningskort. (kommer bli fattig...)
- Anmäla mig till danskurs.
- Skriva klart packlistan/packa!

Najs, jag har nåt att göra i alla fall, vilket känns väldigt skönt! Hoppas få prata lite med mina fina vänner också, åh, puss på er! ♥

Sängen kallar, godnatt!

Slappar...

2010-08-10 @ 22:52:24
Kvällen har varit lugn. Jag har suttit här vid datorn och skrivit lite på inläggen. Det går sakta men säkert framåt, men det är så mycket, av allt! Kärlek! Hann även med att kolla på Allsång på Skansen, det var bra! Charlotte och Magnus var fina och sjöng otroligt vackert, jag gillar låten. Och Hanna Lindblad är Hanna Lindblad. Så himla grym alltså! Resten var la helt okej, haha. Har påbörjat min packlista också, den får fyllas på imorgon eller nåt. :) Nu pratar jag med fina Jennie på msn och tänkte ta och kolla på film: Lilla Jönssonligan och Stjärnkuppen! HAHA, men den är bra ju!

Tjing så länge!


Tisdag!

2010-08-10 @ 17:32:51
Fast jag tycker att det är sjukt tråkigt att inte ha något att göra så är det faktiskt skönt på nåt sätt nu. Det har verkligen varit fart och liv i lite mer än två veckor i streck. Det här behövdes. Att komma hem och andas lite.. Men, jag längtar faktiskt tillbaka, hur mycket som helst. Det var så underbart att vakna upp och veta att mina bästa vänner fanns där, där i lägenheten och att vi åt tillsammans och gjorde det mesta tillsammans. Åh, det har varit fantastiskt! Jag försöker mig på att blogga om alla dagar, men det tar tid och jag bara ler igenom allt. Va bra vi är tillsammans! ♥ Nu ska jag chilla några dagar till här hemma innan jag tar mig iväg igen.. Men ja, lite rastlös börjar man väl bli.. och OM jag saknar mina vänner, gud! Snart, snart träffar jag några i helgen igen och även nästa helg! Det ska bli helt underbart! Att kramas med mina vänner, åh, glädje och kärlek!

Men några dagar till hemma som sagt.. och jag har inga som helst planer, vilket är väldigt jobbigt.. Ska ta mig upp på stan nån dag här, promenera lite grann och även ta mig till badet för att införskaffa mig ett träningskort. :D Sedan ska jag nog anmäla mig till en danskurs också, men sedan får vi se hur det blir efter första lektionen.. xD Är det nå mer jag ska hinna med innan jag åker på fredag?! Packa kanske vore bra.. Annars blir det nog mest här vid datorn och försöka få ut lite inlägg.. :)

Nu ska jag lyssna vidare på fröken Aldén här!
Pusshej!


Lycka.

Kärlek!

2010-08-10 @ 00:21:45
Kollade som sagt på Melodifestivalsfinalen från 2007. Sonja Aldén och Sanna Nielsen. ♥ De var helt fantastiska, och såklart mina favoriter det året! Träffade även dem då. Resten är historia...

Sedan kollade jag, såklart, på musikalen också. Åh, underbart! Nathalie är ju med där och dansar, jag kollade överdrivet mycket på detta förut. Det är ju så bra ju! Jag älskar musikalen och allt som hör den till! Och jag saknar faktiskt den där Nathalie lite för mycket just nu, åh jobbigt!

En liten upptäckt; Thomas är ju för fan med i musikalen. (a) thihi.




Bilden är ärligt snodd från ett av Nathalies fb-album.

Slapp dag..

2010-08-09 @ 22:50:59
Det har inte hänt särskilt mycket sedan jag kom hem. Packade ur väskan, har ätit lite och sedan har jag faktiskt suttit här hela tiden. Påbörjat nåt inlägg men det var väldigt jobbigt och tråkigt, så får se när jag fortsätter med det. xD Jag kollade på Bones vid åtta, åh, det var länge sen..

Nu ska jag ta och kika lite på Melodifestivalen 2007, tror det blir finalen just nu i alla fall. Sedan får vi se... :) Popcorn och saft finns det också, mums!
Pusshej!

Sweet home..

2010-08-09 @ 18:07:37
Nu är jag hemma från Stockholm i alla fall, men, bara för några dagar... Faktiskt lite skönt på sitt sätt, jag behöver vila lite och krya på mig, jag åkte på en liten förkylning nu under helgen när allt lugnat ner sig. Trist, men jag har några dagar att kurera mig. Jag har haft det helt sjukt bra i Stockholm, med mina bästa vänner. Obeskrivligt bra! Glada gänget, tillsammans, genom allt. Alltid!

Jag har hunnit med en hel del under min vistelse i Stockholm. Några dagar på pride, paraden, nickelodeon-dagen, tre sommarkryss, Vickan, häng på udden, promenader, tacomiddag med gänget, ett diggiloo, bounce summer camp plus massa häng med bästa vännerna. UNDERBART! Jag har njutit av varenda sekund, åh! Mina vänner är det bästa som finns och jag tycker om alla människor som har funnits i min närhet under dessa 2 veckor.. Jag älskar verkligen mitt liv!

Lovar att jag ska blogga om allt, inom en snar framtid...

Tillsammans, genom allt, alltid! <3

2010-08-02 @ 21:09:47


RSS 2.0