Ett livstecken!

2010-12-29 @ 18:54:12
Vi lever och mår bra här hemma i Tibro.. Jag ville bara kika in och lämna ett livstecken. Vi har det helt underbart! Igår intog vi alla pizzerian och sedan blev det julklappsutdelning, naajs! Och idag har vi varit i Skövde och kikat in mellandagsrean. :) Nu sitter vi alla här i vardagsrummet förutom A-K och Bonnie som är i köket och fixar mat.. Snart dags för maten ju..

Jag säger Gott nytt år till er alla här nu, för jag tror inte att jag kommer in och bloggar nåt mer nu den här veckan.. Så, hoppas ni får ett härligt avslut/början på året! :D Nu ska vi leva livet va!


Lista: Sammanfattning 2010.

2010-12-29 @ 18:39:31

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Varit på Café Opera i Stockholm! :D
Börjat på danskurs!
Dansade på Stortorget i Gävle.
Gick på begravning...
...kommer inte på nåt mer..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, bekanta.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, tyvärr... gammel-mormor. ♥

5. Vilka länder besökte du?
Spanien. (Mallorca)

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Mer dans!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
11-13/2, 17/2, 11-16/3, 19-20/3, 27-28/3, 24/4, 6/6, 19/6, 27/6, 24/7-9/8, 21/8, 29-30/8, 17/10, 19/11, 24-25/11, 5/12, 18-20/12.
Det blev några stycken, jag kunde inte välja ut nåt enstaka.. ♥

8. Vad var din största framgång 2010?
Kom in på högskolan, började dansa?

9. Största misstaget?
Vet inte?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld bara..

11. Bästa köpet?
Konsertbiljetter.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Dansen och vännerna.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Manipulated, Innan jag släcker lampan, Manboy, Jag vill om du vågar, Devotion, Bleeding love, Bad boys, I kärlekens land, Du är allt, Ett strävsamt gammalt par, Waka waka, Alejandro, The army, Victorious, Rising girl, I gotta feeling, I did it for love, YMCA, Allt ljus på mig, 4 o´clock, See the light, Gabriellas sång, Pie Jesu, Vit som en snö.. m.fl.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag vet faktiskt inte.. gladare tror jag! Livet är en bergochdalbana ifs..

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Träffat vännerna. ♥

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit vid datorn..

18. Hur tillbringade du julen?
Som vanligt. Förmiddag och in på eftermiddagen hos farmor. Eftermiddag från Kalle Anka fram till kväll hos mormor. :) Kvällen/natt vid datorn.

19. Blev du kär under 2010?
Nej!

20. Hur många one night stands?
No.

21. Favoritprogram på TV?
Bones, Ensam mamma söker, Grey´s Anatomy..

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.

23. Bästa boken du läste i år?
Inte läst nån..

24. Största musikaliska upptäckten?
Hanna Lindblad!

25. Något du önskade dig och fick?
Det mesta tror jag.

26. Något du önskade dig men inte fick?
En systemkamera.. haha ;)

27. Årets bästa film?
Mamma Mia! kanske, den kan man se året om..

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Några ur släkten var här på fika, kvällen spenderades vid datorn och med filmen "Så olika".

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer pengar isf... så jag kunde träffa vännerna mera. ♥

30. Vad fick dig att må bra?
Vännerna, träningen, komvux...

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen..

32. Vem saknade du?
Jessica! Sonja! Glada gänget! Lisa! Nathalie!

33. De bästa nya människorna du träffade?
Emelie. ♥ Vännerna på komvux.


Imorgon är en annan dag! <3

2010-12-27 @ 23:19:34
Nu har jag tid att blogga igen, haha.. Jag fixade lite på plugget tidigare och skickade iväg till mina gruppmedlemmar, najs. Jag hann även få ut inlägget från i måndags, väldigt bra. Jag var till stan med mor och fixade det jag skulle, och vi hann även med en sväng till Valbo. Var i akut behov av ett par svarta jeans då mina sprack i baken härom dagen.. xD haha. Och nu ikväll så har jag kollat på Bones, så bra avsnitt! Packat massa, hoppas för guds skull att allt är med nu.. Och sedan slagit in lite klappar, haha, najs. :) Jag är redo för morgondagen nu! Klockan ringer vid sju-tiden redan och jag får skjuts in till tåget i Gävle.. Strax efter tio-tiden rullar jag mot Skövde, om allt går som det ska. :) Håller tummarna för det!

Imorgon får jag kramas med gänget..

20/12 - Turnéavslutning och födelsedagsfirande! <3

2010-12-27 @ 22:20:35
Klockan ringde vid nio-tiden och vi var uppe strax därefter.. Jag duschade och sedan åt vi frukost innan de skulle stänga av strömmen där hemma, haha.. Vi placerade oss i Emelies rum sen och kollade på ett Sonja-klipp från 2008, mysigt! Vi tog bussen in till stan i lagom tid och svängde in på ica för att köpa lite resegodis till mig och så. :) Sedan hängde vi på resecentrum och pratade, innan det var dags att säga hejdå.. Så otroligt tråkigt att säga hejdå ju, jag hade velat stannat längre, men vi måste ses snart igen! ♥ E, du är fantastisk! ♥ Jag hoppade på bussen, som var fullproppad med folk och den blev även 30 minuter försenad från Jönköping också.. Så, jag hade ungefär fem timmars resande till Stockholm. Det tog tid och jag tröttnade faktiskt redan efter en halvtimme, haha. Men tillslut så kom vi fram trots vädret, tack för det! Klockan var strax efter 18-tiden och Micke ringde också.. Jag drog till donken direkt för att få lite mat i magen och Micke kom strax därefter. Och sedan drog vi till ett hotell bredvid där för att träffa Annamia lite snabbt, så otroligt mysigt ju! :D Sedan fick vi bråttom ut till Cirkus, tog oss till spårvagnen och raka vägen dit...

Vi var framme och inne på Cirkus vid halv åtta, eller strax därefter.. Det började ringa in när vi kom men vi lära hänga in jackorna och så, jag var tvungen att ta av mig mina jeans som jag hade över leggingsen.. Det måste ha sett kul ut.. xD haha. Sedan tog jag mig in till Jennifer och hennes mamma, vi satt på samma rad och sedan även bredvid varann.. :) Micke satt raden bakom.. Jag hittade Lotta också, så vinkade till henne massa, fina! Satt och pratade med Jennifer i väntan på att det skulle börja.. :)


Vid åtta så började det.. Det underbara introt och sedan tonerna till Vår Jul och brudarna kom in och sken som aldrig förr. Så bra! Lite prat och Björn kom in.. Ett gulligt julmedley revs av, åh det är så mysigt! Björn körde sin morgonpsalm, och det är fortfarande väldigt segt, tyvärr.. Sanna kom in och var alldeles fantastiska i sin Dagen är kommen. Brandur stod på tur och sjöng en färöisk-låt.. Shirley kommer in och tar över med sin fina Åter igen blir det kallt.. Så otroligt fin text på den! Ett magiskt moment med Sonja i Pie Jesu, lovely! Haha, Björn försökte sig på barbershop alldeles själv.. xD Innan han tar in Sanna, Shirley och Brandur på scenen.. Åh, det var så otroligt kul! Hö hö höö!Sanna och Shirley började asgarva mitt i, hahah.. Underbart! Sonja kom in och det var dags för det älskade disney-medleyt.. Fantastiskt! Helt underbart! Bäst! "ASKUNGEN!" ♥ Björn körde en låt efter det innan han välkomnade in Måns Zelmerlöw på scenen. Han var gästartist även i Stockholm! Han bjöd på en låt, lite snack och tillsist var det dags för duetten.. Han tog in Sonja, och jag dog totalt.. Äntligen liksom, min reaktion alltså.. Det var helt underbart att se den med Sonja och Måns ju.. :D Så bra! Sedan blev det en paus på 20-minuter men vi orkade inte riktigt resa oss och ta oss ut, vi satt och pratade istället... :)





Andra akten började med att Björn kom in och drog lite olika flygdialekter.. Lite segt men man skrattade ändå, haha.. Acapella-sång av brudarna i form av Så mörk är natten.. Helt underbart, jag älskar det! Sedan en väldigt fin version av Tänd ett ljus.. Brandur rev av en rockig jullåt, i följe av en duett mellan Måns och Björn.. Sedan pratade Måns lite mer och sjöng sin låt December, otroligt bra! Björn kallade in alla på turnémöte.. xD Det blev rapp av Shirley och Sanna, och sedan pensionärssnack av Sonja. ÄLSKAR´T!Björn körde sitt nörderi efter det.. Innan han tog in Shirley som gjorde ett grymt vackert framträdande med A natural woman.. Efter det så blev det gåshud-moment, Sonja och Sanna i duetten The prayer! ♥ Shirley kom in igen och var busig... det var dags att sjunga för födelsedagsbruden Sonja! :D Så roligt! De fortsatte med julschlager-medley efter det, åh jag älskar det! "Kom, kasta, kara-karameller.." Lovely! Ett final-medley rev de av innan de lämnade scenen, och kom in på ett fint extranummer med O helga natt. Helt underbart! Och de fick stående ovationer, såklart. Jag, Jennifer och hennes mamma, vi var först att ställa oss.. :D haha.. De har varit helt fantastiska genom hela turnén!

 


Efteråt så tog vi oss ut, satan vad kallt det var där de satt och signerade så vi gick inåt lite.. Där träffade vi på Sussi, som sköter deras julturné typ.. Kul att prata lite med henne! :) Sedan kom Lotta och jag flög på henne, åh mysiga människa. ♥ Sedan ställde vi oss i kön.. Måns satt först och hejade på han, sedan Björn som bara: "Hej igen! :D", haha.. Sonja stod på tur, fina hon! Grattade henne och lämnade fram min present. Hon blev jätteglad och bara: "är det de jag tror det är?! :O åh, det här är det bästa!" ♥ Hon var fin och jag berömde henne massa för konserten. Pratade lite om Bingolotto också, haha.. Vi kramades och det blev ett Ta hand om dig/krya på dig-snack! :) Lämnade julkortet också! Sanna kom sedan och det var mysigt! Brandur hade försvunnit nånstans så Shirley skuttade till oss.. :) Lämnade julkort till dem med och tackade så mycket för dessa dagar.. Pratade lite om Jönköping, de tyckte vi var så smarta. ;D Sedan började Shirley prata om min operation och att jag ska vara så nöjd över hur resultatet blev, att hon visste vad jag gått igenom, osv.. Så otroligt fin hon är alltså, både hon och Sanna. :) Vi pratade även Melodifestivalen med Shirley och hon var glad att gänget kommer till Linköping, underbart! Sedan väntade vi på sidan av medan de signerade klart och pratade med sina vänner för vi ville ha kort tillsammans. :) Så jag och Micke hämtade våra saker i garderoben och hejade på Marie Serneholt på vägen också, haha. Sedan stod vi mest och väntade... Sanna gick över och pratade med Jockes föräldrar som var där, medan Shirley och Sonja kom till oss.. Vi och Shirley sjöng för Sonja, igen.. Åh, fina hon. Ögonkontakten! ♥ Sen ville vi ta kort med födelsedagsbarnet.. :D Och sedan tog vi kort med alla tre brudarna.. Fina dem! Pratade lite till och sedan drog Shirley iväg, och Sanna gick till Jockes föräldrar igen för Jocke kom ut också. :) Mysprat med Sonja innan hon också tog sig in bakom, fina! ♥ Vi klädde på oss och vinkade hejdå till Sanna..




Vi hoppade på spårvagnen in till stan och tog t-banan hem till Micke.. Vi pratade lite grann och sedan godnattade vi och skuttade i sängs. :) Mycket glada efter kvällen, åh! ♥

Imorgon!

2010-12-27 @ 13:05:22
Här sitter jag fast jag inte borde det.. Nyligen ätit lite lunch här, mums!

Dagens Att göra-lista;
- Packa.
- Blogga.
- Plugga.
- Stan en sväng.
- Hämta schampoo och grejs jag glömt hos pappa.
- Valbo en sväng med mamma, om vädret tillåter..

Mycket att göra och så lite tid, gah! Måste fixa allt idag ju, imorgon åker jag, om jag har tur..
Nu ska jag fortsätta digga julmusik och försöka få nåt gjort på listan. :)
Pusshej!

Söndagsblogg.

2010-12-26 @ 22:19:29
Har inte haft en tanke på att det var söndag och att det var dags för söndagsblogg, haha. Men den ska inte missas, fast det inte kommer stå så mycket just denna vecka.. Men, here we go!

Måndag: Stan en sväng. Plugga! Blogga! Valbo en sväng. Packa!
Tisdag: Åker till Skövde/Tibro och till gänget! ♥
Onsdag: Hänga med gänget!
Torsdag: Hänga med gänget!
Fredag: Fira in det nya året med gänget!
Lördag: Hänga med gänget!
Söndag: Lämnar gänget och Skövde.. Bones på tv!

Så ser denna vecka ut.. Måndag blir stressig som fan, men det ska gå. :) Sedan hoppas vi på att tågen går som dem ska ner till Skövde, annars blir jag arg va.. Sedan blir det en slapp vecka med gänget, det ska bli underbart! ♥ Och fira in det nya året, åh! Tiden går så fort alltså.. En fantastisk vecka kommer det bli i alla fall. :D

Pusshej!


snaaart . . . ♥


Slut på julhelgen..

2010-12-26 @ 22:06:39
Dagen har rullat för och närmar sig sitt slut.. och så även julhelgen. Imorgon är det vanlig dag igen! Dagen som varit har varit väldigt slapp.. Var iväg till mormor på eftermiddagen för att äta och där blev vi kvar i några timmar. :) Kom lagom hem till tvn för mig, En sång om glädje, som jag bloggat om.. Sedan kollade jag på slutet av Systrar i jeans och sedan Bones. Nu har jag nyligen avverkat ett avsnitt av Sjunde himlen. Så bra! :) Och nu väntar jag bara på att klockan ska bli 22.15 så jag kan se filmen på svt2, Marie Antoinette.. Najs!

Pusshej!

S! <3

2010-12-26 @ 19:00:06
Jag har nyligen kollat på En sång om glädje - julspecial.. För att världens Bästa Sonja Aldén var gästartist. Så underbart att se ju! Jag blev lite förvånad över vad hon sjöng, men gud vad mysigt det var att höra dem låtarna med henne. Fina! Hon framförde Koppången och Bereden väg för herran. Så otroligt vackert! Också en liten pratstund med henne, mysigt! Hela programmet avslutades med O helga natt! Fiiint!




Juldagen...

2010-12-25 @ 23:53:14
Denna dag har varit väldigt slapp och onödig typ... :)

Inte gjort särskilt mycket därför en liten lista;
- Promenad med musbus x2..
- Bloggat lite, bara en dag kvar..
- Kollat på nio avsnitt av Sjunde himlen!

Och nu kollar jag på Mr & Mrs Smith på svt1. Underbart, jag älskar den filmen! :D


19/12 - Överraskningar älskas!

2010-12-25 @ 21:38:28
Vi kom upp i skaplig tid, duschade och åt frukost.. Och bara pratade massa. :) Sedan fick jag skjuts av Annika och hennes pappa till pendeln.. Tackade för helgen och vi ses ju snart igen, A! ♥ Jag hoppade på pendeln och var inne på centralen runt tolv, tror jag.. Köpte lite resegodis också, gött. Min buss gick vid ett-tiden mot Jönköping, det var en full buss.. Lite jobbigt! Messade lite med Emelie på vägen dit.. Var framme i Jönköping strax efter 15-tiden och Emelie kom och mötte upp mig strax därefter. Kramkalas! Så otroligt mysigt att träffas ju, första gången! ♥ Vi tog oss iväg till nån matbutik och köpte lite blommor och choklad till Sonjis, hihi. Och sedan tog vi bussen hem till henne.. Där vi placerade oss i hennes rum och pratade och kikade igenom presenten till S.. hihi. Efter det så fixade vi iordning mat för kvällen, det blev tacos. Vi hade det mysigt! Det blev lite stressigt sedan.. Bytte om och packade ner det som skulle med.. Hoppade på bussen in till Jönköping och vidare till konserthuset där Julkonserten 2010 gästade för kvällen.. ;D Vi hade inga biljetter men vi tänkte överraska brudarna, de visste inte att jag var där den kvällen...

Vi kom till konserthuset lagom till disney-medleyt.. vi gick ju raka vägen ner och ställde oss utanför en dörr. Lagom till Ferdinand och sedan Askungen, hahaha. Underbart! Sedan funderade vi lite på vart vi skulle ta vägen så ingen såg oss.. Dörrvakten kom ut, hon såg oss, fan! Sedan allt folk.. och även Ellen, Alexandra och Elisa kom ut så vi pratade med dem, trevligt. :) Vakten for iväg men sedan kom hon tillbaks och Emelie bara: "TANTEEEEN"! Och vi lämnade tjejerna och for in i salen innan hon såg oss.. xD Enda längst upp, men det var inge bra och ställde oss i trappen och pratade istället.. Innan det började så var vi fram till en vakt därinne och drog en härlig historia.. ;D Om att vi träffats i pausen och visste inte att vi var där och hade enskilda platser, och om det gick att sitta i trappen tillsammans eller stå på sidan.. men icke, men det fanns platser på läktaren som var lediga, dock med skymd sikt.. Där fick vi sitta, snääääll vakt! :D Så ja, vi kom in och såg andra akten på konserten, helt underbart! Vi var lyckliga! Och varje gång nån av brudarna kollade uppåt mot läktaren så gömde jag mig typ, de fick inte se mig.. ;D Det var så mysigt att höra Tänd ett ljus och julschlagermedleyt med dem, fiiina! ♥ Sedan avslutades konserten med O helga natt, lovely!


Vi tog oss ut och visste inte riktigt vart vi skulle stå.. De fanns två möjliga vägar för brudarna att komma ut till signeringen, och vi stod mittemellan dem.. De kom ut och vi sprang iväg och gömde oss en bit bort så de inte såg mig.. Sedan stod vi och pratade med Ellen, Alexandra och Elisa massa innan vi tog oss fram till brudarna sakta med säkert.. Vi ställde oss i den lilla kö som var kvar, eller jag och Emelie stod gömda bakom den stora affischen som de har vid sidan av signeringsbordet varje gång.. Det var roligt, haha.. När de andra tjejerna hade kommit förbi Sanna som satt först så klev vi fram också. Sanna hejade på Emelie och när hon såg mig, HAHA, det var så sjukt roligt. Hennes reaktion alltså, love! ♥ "Nämen HEJ, ÄR DU HÄR?! :O vi skulle ju ses imorgon sa du ju.." "Åh, jag älskar överraskningar! :D" Och jag fick en bamsekram av Sanna, så himla mysigt! Pratade lite där innan vi fortsatte över till Sonja.. Hon hejade på Emelie och sedan såg hon mig.. och hon blev överraskad ja, haha. Så roligt att se, fina! ♥ Kramkalas och hon berömde mina kläder ännu en gång.. Shirley satt ju bredvid och bara; "men du sa inte igår att du skulle hit..." Sonja; "nej juste, det gjorde du inte.." "Men jag ville ju överraska Er här ju! :D" Pratade lite till med Sonja.. berättade att vi träffats tack vare henne, hon var fiin! Vi lämnade över blommor och choklad, hon blev glad och vi fick smaka! ;D Sedan tog dem sig ut till alla som ville ha kort tillsammans med dem.. Vi väntade lite.. :) Sonja kom fram till oss efter en stund och vi tog kort tillsammans alla tre, fina! Sedan kramades vi lite med henne och Sonja var så sööt när vi kramades.. "Det känns som att vi är på turné tillsammans!" ♥ Hon är alldeles för fin den där Sonja! Sedan kom Shirley fram och undrade om vi ville ha kort med henne innan hon drog iväg.. haha söta! Pratade lite mer, och sedan lite med Sanna innan hon drog iväg också.. Det blev kramkalas med Sonja innan hon också tog sig iväg... :) Vi tog hejdå av Ellen, Alexandra och Elisa också. Vi var mycket glada när vi lämnade konserthuset, en lyckad kväll!





Vi fick vänta på bussen ett tag innan den kom.. Emelie passade på att göra en snöängel så länge, söta du! Bussen kom tillslut och vi var glada att vi hann med andra bussen hem också.. När vi kom hem så blev det lite kvällsmat för oss och vi pratade massa om kvällen.. Allt blev så himla lyckat och det var så himla kul att träffa Sonjis tillsammans. ♥ Vi somnade sent men det var det värt.. :)


K ä r l e k !


18/12 - Julkonserten 2010 på Liseberg!

2010-12-25 @ 21:34:52
Vi kom upp runt halv tio-tiden, duschade och åt frukost. Sedan fixade vi vidare med presenten, det blev bra tillslut i alla fall. :) Najs! Vi bytte om, sminkade oss och fixade håret och grejs.. Vi tog halv tre-pendeln in till Göteborg typ.. Där vi började med att köpa de julklappar som vi skulle, och det gick mycket fortare än vad vi räknat med.. Sedan blev det lite mat, mums. Och vid halv fyra-fyra så var vi klara med det vi skulle göra i nordstan, haha.. Så vi hade två timmar att ta död på i stan innan vi skulle ta oss till Liseberg.. Så vi snurrade runt lite i nordstan och lite olika butiker, slog oss ner på en bänk också när vi tröttnade..xD Vi letade sedan på en spårvagn som fick ta oss ut till Liseberg, och vi var där strax innan sju-tiden.. Vi orkade inte gå runt inne på marknaden utan tog bara lite bilder innan vi placerade oss vid insläppet där de släppte in kvart över sju. Raka vägen till toaletterna så vi kunde ta av oss extra-byxorna vi hade.. xD haha. Det var roligt! Sedan begav vi oss in i hallen till våra plaster, längst fram i mitten. Woho!


 
 

 


Vid åtta-tiden så började konserten.. Introt spelades och tillslut kom tonerna till Vår Jul och brudarna entrade. Så otroligt fint! Sedan pratade de lite och shit, Sonja var lite krasslig.. Stackarn! Men brudarna såg oss direkt.. xD haha. Björn kom in och de rev av ett medley och sedan fortsatte konserten.. Solo-låtar med allihopa.. Och Måns Zelmerlöw var gästartist denna gång.. Han var la bra, men det blev lite långdraget.. Och disney-medleyt var kärlek! ♥ Innan pausen så blev det en duett mellan Måns och Sanna, egentligen skulle Sonja ha sjungit den men hon var lite krasslig som sagt.. Men Sanna gjorde den fiint! :) I andra akten så var det några låtar borttagna.. Så mörk är natten och S&S duett i The prayer.. och även lite snack.. Men konserten var bra ändå, underbart att se ju!


 





Efteråt så hämtade vi våra jackor och trängde oss fram till shopen.. En liten affisch och program med inhandlat.. Och när kön minskat fram till signeringen så tog vi oss fram till de fina människorna. Sanna satt först så de blev kramkalas med henne, sedan Sonja och Shirley.. Jag lämnade över små julklappar till de alla tre.. :D Shirley öppnade sitt direkt och hon fick örhängen och armband som hon satte på sig direkt, fina! Både Sonja och Sanna öppnade sina också, och de blev så glada! Så underbart att se ju! ♥ Pratade lite om konserten med Sonja, söta! "Jag saknade faktiskt vissa delar.." - "Gjorde du?!" ♥ Fina hon.. Pratade lite mer med dem alla och de alla tackade för klapparna.. Gick förbi Måns men stannade till vid Björn.. Han blev aschockad att det var fjärde konserten för mig, i år bara! Det var roligt, haha.. Och Brandur satt sist och signerade.. han var lite seg så Annika fastnade där lite medan jag sprang över till brudarna så de inte hann gå iväg.. De tackade ännu en gång för klapparna, och vi stod mest och myspratade... "Vattnet gick!" HAHA! Sanna lilla.. ♥ Vi tog kort tillsammans med dem alla innan de fick ta sig bakom, de var så trötta.. Jag berättade att jag skulle komma till Stockholm på måndagen, två dagar senare.. Sonja visste de redan, men de andra blev lite chockade.. söta! Kramkalas och vinkvink... :D


Vi tog på oss jackorna och lämnade Liseberg.. Vi hann med pendeln strax innan halv elva-tiden, vilket var skönt. :) Vi var hemma runt halv tolv kanske.. Vi gjorde oss natti klara och pratade massa innan vi kom i sängs, haha. Vi var mycket glada efter kvällen! ♥

Just nu, känner jag att det gungar.

2010-12-25 @ 15:28:08



Jag har nyligen kollat på Förortsungar tv3 här. Den är ju sååå bra! Bounce är med också, i en scen, så roligt. De är asgrymma! Se filmen om ni inte sett den va!

Min favoritscen i filmen, hihihi..


<3

2010-12-25 @ 00:54:14

J u l k l a p p a r !

2010-12-25 @ 00:39:56
Här kommer lite bilder på mina julklappar... detta fick jag plus kläder som jag inte orkade fotta, för det blev inge bra...


Lite pengar. Presentkort; Valbo köpis och SF bio. Armband. Änglaspel, eller vad de kallas.

Necesär. Body lotion eller nåt. Snickers.

Strumpor. Trosor. Tvättpåse.

Rosa ljusstake. Rund ljusgrej. Silverljus. Runt vitt ljus.

Romerska bågar och Dumle. Mums! ;D

DVD; Bones säsong 5. Tomten är far till alla barnen. Dear John. Böcker; Lyckan, kärleken och meningen med livet. Väduren.

Pengar. Laila Bagges parfym "You Rock".

Julstrumpan; Chokladtomtar x3. Mascara. Nagelfil. Pincett. Lepsyl. Roller. Maskerad-mask typ.


Jag är i alla fall jättenöjd! :D

Mysig julafton!

2010-12-25 @ 00:15:11
Nu är julafton över för i år, men jag har haft en mysig dag i alla fall.. :)

Vi kom iväg till farmor på förmiddagen någon gång.. Där vi åt massa julmat runt lunch-tid och sedan öppnade vi julklappar.. Najs! :D Sedan skjutsade pappa oss till mormor, där även mamma var.. :) Direkt till soffan för att se Kalle Anka, tradition! ♥ Men gud så roligt det var att se Kalle i år, tack vare Julkonserten 2010... Åh, jag skrattade gott åt Askungen, jag såg bara brudarna framför mig när de bryter ihop.. hahah. Även Ferdinand och Snövit, hahaha. Underbart! När det var slut så åt vi typ, julmat igen.. Mums men mätt blev man.. Utdelning av julklappar, så roligt! Sedan fikade vi massa till och avslutade kvällen med att kolla på Tomten är far till alla barnen innan vi åkte hemåt.. :)

Här kommer en liten bildkavalkad från dagen..

 







Nu är det juuul!

2010-12-24 @ 02:25:50

Jag ville bara önska Er alla en riktigt God Juuuul! För ja, nu är det verkligen julafton! Tro det eller ej! Jag ska ta och lägga mig nu för om bara några timmar så ska vi iväg till farmor för att fira jul och sedan vidare till mormor.. Kalle Anka ska ses och det kommer bli galet kul att se det nu efter årets julkonsert... xD haha. Älskade Essen alltså.. ♥ Jag avslutar inlägget med en jullåt med favorit-brudarna och önskar Er en än gång en riktigt GOD JUL!


Uppesittarkväll..

2010-12-24 @ 00:13:19


Nu har vi kollat på Bingolottos uppesittarkväll och spelat men inget vunnit.. Det var mysigt att se ju, och det är ju helt galet att det är julafton imorgon/idag! Så fort det har gått... men ja.. Artisterna för kvällen var ju toppen. Sonja, Sanna, Shirley och Måns. Suveränt! Finaste brudarna bjöd på Vår jul och Tänd ett ljus.. de är så bra! Även duetten mellan Sonja och Måns - Vit som en snö.. Åh, jag älskar den! De är så vackra! ♥ Och Måns sjöng December, den låten är så fin! Sen fanns söta Bengtzing i rimstugan, haha, så otroligt rolig ju! Det var en mysig kväll framför tv-rutan, hihi.. :)




tagna med iphonen, därav så ljusa och dåliga...


Snaaart dags!

2010-12-23 @ 18:55:00
Hahah, jag har verkligen inte gjort nåt av det jag skrev att jag skulle göra tidigare.. Jag var in till Valbo med mamma och syster och kikade runt lite. :) Mamma skulle köpa nåt litet till mig, och de gjorde hon medan jag och syster höll till på ena sidan i köpis.. xD haha. Sedan skjutsade mamma oss till pappa, så vi har ätit julmat här hemma.. Mums! Och nu sitter vi bara här i soffan och väntar på att BingoLottos uppesittarkväll ska börja.. En tradition att spela här hemma ju, så kuuul! Och ikväll är ju de underbara brudarna; Sonja, Sanna och Shirley, med och uppträder.. :D ♥ Snaaaart!


Lite att göra..

2010-12-23 @ 12:23:03
Jag kom upp nån gång, typ runt halv elva-tiden. Duschade och kollade sedan på Sjunde himlen, åh så bra! Nu kollar jag lite på Vänner och väntar typ på att mitt hår ska torka lite.. Ska ta en promenix med musbus snart och sedan värma pizzan från igår, haha.. Senare måste jag ta mig ner till stan i kylan och fixa lite grejer, jobbigt. Även försöka plugga lite och blogga lite innan dagen är slut..

Pusshej!


Onsdag all day!

2010-12-22 @ 22:40:15
Det har inte hänt så himla mycket idag, jag har suttit massa här vid datorn. Betalat räkningar, suck! Bloggat lite, nu har jag bara de tre inläggen om julkonserterna kvar, haha. Jag var upp en sväng på stan med mamma och syster också.. Köpte julkort och skickade iväg såhär i sista minuten. xD Det blev pizza till kvällsmat och sedan stressade jag iväg till badet för att träna lite.. Aerobic latin moves, det var jag och två till där, men Päivi körde på ändå och jag hade roligt. Pratade med Päivi efteråt och fick en liten julklapp, gulle, och jag fick skjuts hem. Tack! Sedan hamnade jag visst framför Melodifestivalskrönikan på tv, den var la bra. Efter det så blev det Pernillas jul på tv4+.. :) Och nu kollar jag lite på Sjunde himlen, så himla bra ju! :D

Pusshej!


bara för att hon är fin och jag tycker om henne!

17/12 - Från storstad till storstad!

2010-12-22 @ 13:35:25
Klockan ringde vid halv åtta-tiden.. Jag var upp och åt frukost med Micke innan han skulle iväg på praktiken. Mickes mamma drog också, så jag var ensam hemma där, haha.. Så jag skuttade in i duschen och gjorde mig klar, packade väskorna och sådära.. Sedan kom Emelie hem så pratade lite med henne innan jag blev tvungen att ta mig iväg.. T-banan in till centralen och var inne en 45 minuter innan tåget skulle gå så jag hängde vid spel-grejset på centralen.. :) Vid 11.10 så gick mitt tåg mot Göteborg.. :D Så underbart! Lyssnade på musik och bara satt helt upp och ner hela vägen dit.. Var framme strax innan halv tre-tiden, i ett lite soligt och vintrigt Göteborg.. Messade med Annika som var i skolan och sådära, bestämde lite när och vart vi skulle ses.. :) Jag köpte västtrafik-kort och sedan trallade jag över till Nordstan, där jag kikade runt och åt lite.. Mysigt värre! Det var ju för sjutton ett år sedan jag var i Gbg sist ju..





Sedan skyndade jag mig iväg till pendeln som skulle ta mig till Kungsbacka. Den blev lite försenad men jag blev uppmött av Annika där och hennes pappa väntade på mig/oss.. Raka vägen hem till Annika och vi hamnade på hennes rum ett tag innan vi gick ner och fixade lite mat.. Kött och pommes blev det, najs! De hade lite besök av folk med, trevligt. Efter maten så hade vi lite att fixa med.. Annikas present till Sanna, haha.. Det tog ett tag men vi blev klara tillslut, eller för kvällen i alla fall.. Skulle fixa det sista innan vi åkte dagen efter.. :) Vi kom i säng efter tolv nån gång i alla fall, hahaha.. och vi pratade lite innan vi godnattade!

16/12 - Björn Skifs i Globen.

2010-12-22 @ 12:47:02
Jag tog bussen till Stockholm och var framme vid två-tiden och då gick jag runt lite på centralen typ.. xD Micke slutade vid halv tre och vi möttes upp vid stadion och tog oss därifrån hem till han. :) Där vi pratade massa, åt lite grann och fixade oss för kvällen.. Vi tog tunnelbanan ut till Globen och var där strax innan sju-tiden... Tog oss in och letade reda på våra platser, satt på B-läktaren.. Marie rödtott var med och dansade och fixade biljetter till oss, tusen tack! ♥


Konserten började vid halv åtta-tiden och höll på i nästan två timmar, tror jag.. Den var verkligen hur grym som helst ju! :D Wow! Björn är otroligt bra, alla dansarna var otroligt grymma. Åh, Marie är så galet bra och även Vera! Roligt att se ju! Fast jag kände knappt igen hälften av låtarna, men ändå.. det blev lite allsång också, naajs! Det var grymt att ha sett showen i alla fall, den har ju fått så bra recensioner.. :)

Efteråt så tog vi oss ner till parkett och trängdes in bland allt folk.. Där träffade vi Marie, åh underbara människa! Pratade lite om showen med henne, sedan dök en vän upp till henne som också var där.. Så hon pratade med han och då såg vi Vera på andra sidan scenen så vi drog dit när vi såg att hon var påväg bakom.. Vera blev asglad att se oss och var bara så himla underbar! Vi pratade melodifestivalen med henne, yeah! Åh, så bra det kommer bli.. Så underbart att prata massa med henne ju.. :D Sedan kom vakten och de skulle stänga och ville att vi skulle gå.. Så det blev hejdå till Vera och sedan vidare över till Marie och tog hejdå där med.. Tackade så mycket för biljetterna och vi skulle höras av.. :) Vi gick glada därifrån och tog t-banan hemåt.. Vi kom hem strax efter elva-tiden.. Då pratade vi lite och så innan vi godnattade!

The first noel.

2010-12-21 @ 22:51:54
Jag har inte hunnit gjort så mycket idag.. Jag var iväg och tränade vid fem-tiden, step/styrka, underbart! Det var så roligt att få skutta runt lite, lovely. Pratade med Päivi massa också, och vi träffade på Maria innan vi drog. :) Trallade hemåt i kylan, och det blev lite julmat direkt typ.. Sedan kollade jag på Jul med Sanna, Shirley och Sonja, deras julkonsert från 2008, den visades på tvn. Den är så himla underbar! Älskar´t! ♥ Annars har jag bara suttit här vid datorn och tryckt.. Ska ner och hämta nåt att dricka nu.. :)

Pusshej!


Finaste S! <3

2010-12-21 @ 15:32:38

Igår fyllde Världens Bästa person år, nämligen ingen mindre än Sonja Aldén! Jag är så lycklig som får räkna henne som en del av mitt liv! ♥ Och igår var det ju även avslutning på deras julturné i Sthlm, så det blev till att fira henne då.. med sång och presenter! Så otroligt mysigt! :D Och glad blev hon.. ♥
Åh, ett stort grattis i efterskott till fina S!


Bara för att jag älskar bilden så mycket! ♥


Home again...

2010-12-21 @ 15:23:22
Nu är jag hemma i Viken igen, rullade in med bussen vid två-tiden. Mamma hämtade mig, tack!

Jag har haft det helt galet underbart, vilka fantastiska dagar.. :D Det var ju som sagt Björn Skifs i Globen i torsdags. Sedan drog jag till Göteborg i fredags och till Annika. Vi var på Julkonserten 2010 på lördagkvällen, lovely! I söndags så åkte jag vidare till Jönköping och till Emelie.. och vi råkade visst komma in på Julkonserten 2010 där på kvällen, haha. Och igår så åkte jag tillbaks till Sthlm för att se avslutningen av Julkonserten 2010 med Jennifer och Micke på Cirkus. UNDERBART! Åh, jag bara ler! Jag är så lycklig just nu! Jag lovar att blogga om allt när jag får tid...

Nu sitter jag här och är trött bara typ.. Och ingen veckoplanering kom ut i söndags heller, tänkte därför slänga in den här nu! ;D Shoot!

Tisdag:
Hem från Sthlm.. Step/styrka 17. Jul med Sanna, Shirley o Sonja på tv!
Onsdag: Plugg.. Aerobic latin moves 18.30?
Torsdag: Tre S på tv - Bingolottos uppesittarkväll!
Fredag: JULAFTON!
Lördag: Plugg..
Söndag: PACKA! Sonja på tv - En sång om glädje-julspecial!

Det blir en najs vecka.. Lite plugg, lite träning och massa tv med underbara brudarna! :D Och sen är det ju faktiskt julafton på FREDAG, galet om något.. Men gud så mysigt! ♥ Nu ska jag kika runt lite här och skriva upp lista på vad som måste fixas innan fredag. :)
Pusshej!

Mot helgens äventyr..

2010-12-16 @ 09:24:53

Allt är packat och klart nu, finally typ. Min första tripp går till Stockholm och bussen går vid 11.10. Träffar upp Micke och vi åker hem till han.. Lämnar min väska och byter om och så.. För ikväll ska vi på Björn Skifs i Globen, tacktack Marie! ♥ Det ska faktiskt bli väldigt kul att se, den har ju fått väldigt bra kritik.. :) Sedan drar jag till Göteborg på fredag och vidare... iiihi! Jag kommer nog inte blogga nåt under helgen, datorn är inte med. Jag hade mest tänkt leva livet och umgås med älskade vänner och bara njuta liksom! ♥

Hörs på tisdagkväll när jag är hemma igen...
Pusshej!


Dags att pricka av Att göra-listan...

2010-12-15 @ 15:26:45
Ni kanske minns den här listan som jag la upp i torsdag, som jag skulle försöka avklara innan denna veckas torsdag.. Alltså imorgon! Nu ska vi se vad jag hunnit med...

Min lista;
- Fixa hemtentan i Ledarskapskursen, ännu en gång.
- Fixa teorireflektion i Ledarskapskursen, ännu en gång.
- Skriva klart min del i PM-arbetet och skicka till de andra i gruppen.
- Maila externredovisnings-läraren.
- Läsa block 5-10 i Eko. styr.-boken.
- Lägga upp en planering/struktur inför pluggandet till båda tentorna i jan.
- Fixa present till S.
- Fixa julklappar till S&S.
- Köpa de sista julklapparna.
- Köpa julklapp till E.
- Lägga över klipp på DVD till J.
- Packa för nästa helg.
- Blogga om Uppsala-trippen.
- Träna. (mycket viktigt ju!)
- Spela in Luciamorgon, hitta ett band.

Haha, ja... nästan allt. Lite av det viktigaste blev inte gjort, suck. Men jag har haft fullt upp med presenter/julklappar och det tog alldeles för lång tid.. Jag tror jag är klar nu i alla fall. :) Najs! Så nu ska jag stänga ner här.. Lite att fixa med när jag kommer hem sen... Jobbigt!

Fullt upp...

2010-12-14 @ 23:13:44

Dagen har verkligen bara rullat förbi... Började dagen med lite plugg men när det inte gick så bra så började jag fixa med presenten till S.. :) Den har jag suttit med hela dagen och kvällen, herregud det blir aldrig klart.. Med ett liten avbrott för en timmes träning, älskade step/styrka. Så underbart roligt.. Få skutta runt lite och tänka på annat. :D Pratade med Päivi efteråt, trevligt! Sedan har jag suttit här på golvet och fixat med presenten, inte klar på långa vägar.. Suck, stressad ja.. Kollade på Bones tidigare också, det är bra. Även Navy CIS! Nej, nu ska jag fortsätta lite till här, ville bara kika in och säga att jag lever.. typ..

Pusshej!


Det tar aldrig slut.

2010-12-13 @ 22:45:48
Nu har jag tid att blogga typ.. :) Jag kom i alla fall iväg till stan idag.. En snabb tripp på en timme fram och tillbaks, haha.. det första jag gjorde när jag kom dit var att träffa på Päivi, trevligt, så pratade lite med henne. Fixade det jag skulle göra och sedan hem igen.. Har lagt in lite bilder på facebook och lagt över lite klipp på dvd-skiva till Jennifer, najs. Och sedan har jag läst massa i eko. styrningsboken, har läst block 7-10, det vill säga att boken är nu utläst. Otroligt skönt, så då kan jag lägga den åt sidan nu till efter nyår! Annars har jag kollat på Bones och lite på Hjältegalan.. :) Och nu är jag så otroligt trött men jag orkar liksom inte lägga mig.. Så trist att sova ju. Funderar på om jag ska fixa julkort eller spåna idéer i alla fall.. eller om jag ska hoppa på nästa plugg, men jag tror det första lockar mer just nu. :) Får ta nya tag imorgon med plugget..

Så vi hörs mera imorgon. :)
Godnatt!
 

Glad Lucia eller något!

2010-12-13 @ 11:50:34
Ja, jag är vaken.. som ni läste i förra inlägget så var jag uppe redan vid sju-tiden.. Kollade Luciamorgon och sedan läste jag lite i pluggboken innan jag somnade om. Och nu sitter jag här igen och lyssnar på Tre S. :) Mysigt! Jag ska strax hoppa in i duschen och fixa mig och så.. Har väl inga direkta planer för dagen, men en tripp till stan ska jag göra och sedan plugga massa. Suck, men jag måste!

Här är jag som Lucia när jag gick i 9:an, haha..


Luciamorgon!

2010-12-13 @ 11:40:10


Jag började min morgon med att kolla på Luciamorgon som gick på svt2, redan klockan 7 började det.. Hade klockan på ringning för att jag skulle spela in.. :) Fina Essen medverkade och uppträdde med två låtar, underbart! Och även Sonja sjöng Pie Jesu, hon är fantastisk! Missade ni det, så kan ni se reprisen idag klockan 18 på svt2! :D



Favoriter...

2010-12-12 @ 23:55:57
Nästan hälften av gänget har börjat med en utmaning, 30 days challenge, där man bloggar om en grej varje dag.. Jag vill gärna göra den också, men jag har verkligen inte tid nu, plus att jag kommer att vara borta några dagar utan dator.. Så, det känns inte som nån vits att börja med den.. Börjar efter nyår tänkte jag.. ;) Yeah! Så därför gör vi denna lista just nu, som jag hittade på Saras blogg...

Förebild i livet: Sonja Aldén. Jessica Marberger. Nathalie Rosenberg.
Stilikon: Nä, tror inte det finns någon.. Skulle väl kanske vara Nathalie eller Jennie då!
Favoritaffär: Gina Tricot och H&M.
Favoritklädesmärke: Jag har inget favvomärke, använder knappt nå märkeskläder.
Favoritplagg: Eh, vet inte... mjukisoverallen!
Mitt värsta köp: Nån kavaj-liknande jacka för nåt år sedan.. aldrig använt, och finns inte kvar heller.
Bästa kvinnliga artisten: Sonja Aldén, utan tvekan. Men jag gillar även Jessica Marberger, Sanna Nielsen, September, Beyonce, Madonna, Shirley Clamp, Velvet, Lady GaGa... och många fler!
Bästa manliga artisten: Måns Zelmerlöw, Martin Stenmarck.
Favoritband: Alcazar.
Favoritmusikgenre: Eh, jag lyssnar faktiskt på det mesta, men pop-genren typ.
Favoritlåt: För att du finns - Sonja Aldén, alltid! Just nu... Mikrofonkåt - September. Mitt Stockholm - Patrik Isaksson. Resuscitate me - September. Ett strävsamt gammalt par - Sonja Aldén. Waka Waka - Shakira.
Favoritalbum: Sonja Aldéns Till Dig och Under mitt tak. De mest spelade albumen här hemma.
Bästa konserten jag varit på: Oj... svårt, men måste nog säga MADONNA!
Bästa kvinnliga skådespelerskan: Angelina Jolie, Julia Roberts, Sandra Bullock.
Bästa manliga skådespelaren: Johnny Depp ?
Favoritfilmgenre: Romantiska komedier. Drama. Musikaler.
Favoritfilm: Pretty woman, Dirty dancing, Heartbreak hotel, Mamma Mia!, Föräldrafällan..
Favorittvserie: Bones! ♥
Favoritförfattare: Jag vet inte... jag läser knappt!
Favoritbokgenre: Eh, typ.. självbiografier.
Favoritbok: ...


Söndagsblogg!

2010-12-12 @ 22:47:39
Då var det dags för den obligatoriska veckoplaneringen också..

Måndag: Tre S på tv - Lucia! Plugga. Stan.
Tisdag: Plugga. Step/styrka 17.
Onsdag: Plugga. Packa! Aerobic latin moves 18.30. Maria Wern på tv!
Torsdag: Åker till Stockholm. Björn Skifs på kvällen med Micke.
Fredag: Åker till Göteborg och Annika. ♥ Lugn hemmakväll!
Lördag: Hänga i stan. Jul på Liseberg. Julkonserten 2010 på kvällen med Annika.
Söndag: Åker till Jönköping och Emelie. ♥ Ha myskväll!

Det kommer bli en galet bra vecka alltså. Kolla bara på den, åh underbart! Väldigt mycket plugg ska bli gjort, och jag försöker hinna med det mesta i alla fall. Mycket som ska fixas, hoppas det hinns med. Och i slutet på veckan drar jag iväg på en galen tripp! Det ska bli helt lovely! :D Träffa älskade vänner.. åh längtar! ♥ Men första halvan av veckan först.. Det går fort nu!

Pusshej!

Lussebullsbak!

2010-12-12 @ 18:51:22
Jag och mamma bakade lite lussebullar för en stund sedan. :D Det var roligt men gud så länge sen det var jag bakade bullar.. xD Men det blev gjort i alla fall, så kuuul! Här kommer lite bilder, dock lite suddiga och oskarpa, men vafaan... ;)







Valbo en sväng..

2010-12-12 @ 18:35:54
Jag opch syster tog bussen in till Valbo köpis vid halv två-tiden. Och det var dags att kika runt efter de sista julklapparna. Det blev nån timme där, vi kikade igenom allt typ.. Hittade det vi skulle ha och nu är vi ju typ klara med allt. En liten grej till som vi ska inhandla sen är det färdigt! :D Sarah Dawn Finer var ju där och uppträdde också, det blev lite försenat.. Vi gick förbi när hon sjöng, och hon är ju bra! Sedan tog vi bussen hem strax efter halv fyra och vi fick hämtning av mamma vid resecentrum.. Vi slog in julklapparna direkt när vi kom hem, gud så roligt det är att slå in julklappar ju! :D Love it!




Slocknar snart..

2010-12-12 @ 00:45:38
Haha, herregud vad klockan börjar bli mycket.. Jag har suttit och pysslat till och från sedan senaste inlägget.. Fasen vad roligt det är, men det tar tid alltså. Men bra blir det, jag blir så sjukt nöjd! Heja mig! :D Så jag har faktiskt inte hunnit gjort så mycket mer.. Pratat lite med Annika på msn, saknar dig men vi ses nästa helg! :D ♥ Sedan så kollade jag på sista avsnittet av Så mycket bättre, herregud så bra det är! Och efter det så började ju Sex and the city, så kollade givetsvis på den också. Den filmen är så himla underbar ju! :D Den slutade för en stund sedan och nu ska jag faktiskt släcka ner här...

Planer för morgondagen;
- Valbo med syster, inhandla sista julklapparna.
- Lussebullsbak med mamma.
- Plugga; eko.styrning o analys och marknadsföring.
- Fixa julkort.

Det ska vi nog hinna med. Hoppas jag! Eller jag måste hinna med det, där med pasta. xD hahaha. Så ja, sängen kallar nu så jag kommer upp imorgon. :)
Godnatt!

Pyssel och knåp..

2010-12-11 @ 17:40:09

Vad gör vi? Nu kör vi! :D

Pyntning..

2010-12-11 @ 17:33:33
Mamma och jag klädde julgranen tidigare, så himla roligt ju! I år har vi en riktig gran och den barrar som bara fan.. xD haha. Men nu har vi klätt den till tonerna från Magnus Carlssons julskiva. :) Najs! Plus att vi tog upp lite mer pynt som mamma ska ha nere.. :)












Det går fort nu!

2010-12-11 @ 00:29:05
Klockan har redan slagit över tolv, det känns som om jag inte har lagt mig före tolv nån dag den här veckan.. Inte bra det! Jag sover så länge då och blir trött hela dagen, det är jättejobbigt.. Och vad har jag gjort hela dagen, hm.. Jag la upp en struktur, ett schema inför pluggandet av tentorna. Det ska nog bli bra det där. :) Bara jag håller det! Jag passade på att maila min externredovisningslärare också, när jag ändå höll på. Och som ni kanske sett så har jag fått ut inlägget från Uppsala också. Väldigt najs, plus att jag lagt in bilder på fb med.. Annars har jag kollat på Idol-finalen, som så många andra, denna kväll! Jay var la en värdig vinnare, men jag hoppades på Minnah. Jäklar vad grym hon är! :D Efter det så kollade jag på filmen på 3:an, Iskallt mord. Mycket bra film! Och nu gör jag inte ett skit, och jag tror faktiskt att jag ska sova lite.. Har lite att fixa imorgon. :)

Godnatt!

5/12 - Lovely Julkonserten 2010!

2010-12-10 @ 21:31:59
Jag fick skjuts in till Gävle av mamma, tog upptåget till Uppsala och var framme strax innan fyra-tiden. Väntade in Jennifer på centralen som kom ungefär tio minuter senare.. Så kul att ses igen! :D Vi begav oss till stan direkt, där vi kikade in på Åhléns för att köpa oss nåt kort eller liknande till blommorna som Sonja skulle få.. Vi hittade svart papper och köpte lite tomtegubbsklistermärken också. xD Vi gick sedan till donken där vi köpte mat och satt där och pratade en stund. Fixade kortet också, det blev najs. :) Vi tog oss iväg till konserthuset lagom till eftermiddagens konsert slutade.. Träffade Sonjas föräldrar då, vi blev lite chockade, haha. Så mysiga dem är, pratade lite kort där.. :) Lämnade in våra jackor och lämnade in blommorna till S i biljettkassan. Sedan tog vi oss längst upp och slog oss ner och kollade utsikten, fick lite sällskap av Brandur också.. xD haha. Vi trallade runt lite, innan vi fick inta våra platser i lokalen.. Vi satt i mitten på rad 2, det var nära. Underbart!

Konserten började vid halv åtta.. Och jag blev alldeles varm inombords och så glad när tonerna till Vår jul började.. Åh, underbara brudar! Sanna gör den fantastiska Dagen är kommen, Shirley river av sin vackra Åter igen blir det kallt och Sonja gör ett makalöst fint framträdande med Pie Jesu. ♥ Vi var lyckliga! :D Barbershopen är lika rolig ännu, haha.. Hö hö höö xD Och det älskade Disney-medleyt, åh jag finner inga ord för det.. Så underbart! Brudarna, hahah, så kul när de själva börjar skratta... och Sonjas reaktion på Björns skrik, haha.. Åh, så galet! Nån låt till innan det blev paus..




I pausen så drog vi ut till baren, haha.. Lång kö men tillslut kom vi fram och det blev en varsin cider för oss. Gott! :) Men gud så snabbt pausen gick då, de där 20-minutrarna rann förbi.. Och det var dags att inta våra plaster igen..

 


Brudarna i acapellasång, Så mörk är natten.. Jag älskar den låten och de gör den fantastiskt bra! Efter några låtar så kommer Björn inspringandes på scenen och tar ut alla de andra och säger att han pratat med folk i pausen och att det saknas något.. HAHAHA, det är så underbart roligt! Brudarna.Shirley är fantastisk i A natural woman, och duetten mellan Sonja och Sanna är fenomenal.. Jag älskar den! Sedan blev det massa schlagers med jultexter, superbra verkligen. Och de river av ett helt underbart final-medley.. :) Extranumret är superfint också! Sedan kom de ut med blommor på scenen och Sonja fick våra, hihi.. Bara dem också, hon fick inga sånna blommor som de andra fick.. HAHA. De fick stående ovationer från publiken, lovely!





Vi tog oss ut så fort det gick och brudarna satt redan ute och signerade när vi kom ut.. xD haha. Ställde oss i kön och efter en stund så kom vi fram, Brandur satt först så vi pratade lite snabbt där.. Brudarna stod på tur sen och sist Björn.. Shirley satt först och det första hon sa var; "Gud vilka snygga blommor hon fick!" Haha, söta! Och Sonja tackade så heeemskt mycket för de fina blommorna, fina. ♥ Grattade Shirley och Sanna till melodifestivalen, varpå Sanna frågar om det blir linköping eller göteborg.. xD HAHA. Hon var söt, och jag lovade att göra allt vad jag kan för att komma till Gbg.. Grattade även söta Sonja, igen! Hon blir så glad! De signerade min skiva igen också.. Sedan ställde vi oss lite på sidan för de var folk efter oss också.. Vi hörde Sonja sjunga lite på Little by little, hahaha söta! Sonja och Sanna tyckte jag hade snygg klänning igen och undrade hur många klänningar jag ägde.. xD haha. Kön tog slut tillsist och vi tog en liten gruppbild på dem alla typ. :) Sedan kom brudarna ut till oss och det var vår tur att ta en gruppbild med dem.. Fina dem!Shirley försvann iväg till en hon kände, medan Sanna och Sonja blev kvar hos oss.. Vi pratade lite om konserten och när vi ses nästa gång. :) Sedan skulle de iväg, sa hejdå till Sanna och Sonja, men vi hann även ta en enskilt kort tillsammans med Sonja. Åh, hon är helt fantastisk! ♥ Kramkalas och vinkvink!



Vi tog oss ner och hämtade jackorna och gick glada därifrån. Mycket glada! Vi hann även med ett tidigare tåg mot Stockholm, vilket var skönt. Vi var hemma hos Jennifer strax innan tolv-tiden, då fixade vi lite mat och satt i köket och pratade massa och kollade klippen från kvällen. Åh, underbart! Vi kom i sängs väldigt sent, men vi hade roligt!

Högskolan..

2010-12-10 @ 13:34:44
Det blev högskolan hela förmiddagen typ.. Tog kvart över åtta-bussen in till Gävle. Träffade upp gruppen vid nio-tiden för att gå igenom de två sista punkterna på reklamanalysen och sedan bestämde vi lite vilken som skulle ta vilket och så. :) Vid tio var det dags för seminarium.. Vi var fyra grupper, med 4-5 personer i vadera.. Vi gick igenom den gemensamma annonsen först, och det tog hela 50 minuter.. Så alla grupper fick snabbt gå igenom sina egna annonser på 10 minuter.. Frida, läraren, ställde några frågor och man fick svara på dem.. Sedan var det klart! Väldigt fort gick det.. Jag drog iväg till centralen sedan och hoppade på bussen hemåt..

Hemma strax innan halv ett-tiden och då hade jag fått hem smyckesdelarna som jag beställde i onsdags, najs. Så jag har fixat en grej till S redan, det gick fort. :) Det blev så bra! Ska göra lite mer i helgen, men måste förbi Fru Nilsson på stan och kika lite på hängen.. :) Nu ska jag lägga upp en liten struktur inför mina tentor..

Pusshej!

En vecka...

2010-12-09 @ 19:09:01
Ja, jag har ungefär en vecka på mig att fixa massor av grejer.. För sedan har jag fullt upp enda fram till jul, några dagar ledigt där och sedan drar jag iväg till Skövde i en vecka.. Så, jag måste se till att fixa massor med grejer innan torsdag nästa vecka... Hur fan ska jag hinna det?! Det går inte...

Min lista;
- Fixa hemtentan i Ledarskapskursen, ännu en gång.
- Fixa teorireflektion i Ledarskapskursen, ännu en gång.
- Skriva klart min del i PM-arbetet och skicka till de andra i gruppen.
- Maila externredovisnings-läraren.
- Läsa block 5-10 i Eko. styr.-boken.
- Lägga upp en planering/struktur inför pluggandet till båda tentorna i jan.
- Fixa present till S.
- Fixa julklappar till S&S.
- Köpa de sista julklapparna.
- Köpa julklapp till E.
- Lägga över klipp på DVD till J.
- Packa för nästa helg.
- Blogga om Uppsala-trippen.
- Träna. (mycket viktigt ju!)
- Spela in Luciamorgon, hitta ett band.

GAH, vad mycket... Jag behöver verkligen mer tid. Typ NU!

Bara torsdag ännu..

2010-12-09 @ 18:30:17
Jag har varit hos pappa några timmar idag, dock ingen hemma där för han jobbade.. Men jag har suttit vid datorn och lagt över massa klipp på datorn. Mysigt värre att kolla på ju.. :) Annars har jag inte gjort så mycket mera, jag sitter här nu och det har jag gjort ett tag.. Tänkte att jag skulle kika igenom reklamanalysen till imorgon, vi har seminarium om den då. :) Det går ju fort, haha, tar ju även med pappren imorgon så det finns med. Tänkte även kolla på julkalendern om en stund, den är lite mysig.. Annars vet jag inte hur min kväll ser ut, väldigt lugn blir den nog.. Ska lyssna vidare på min julmusik nu, iih!

Pusshej!


haha, trött brud, eller uttråkad..

En dag imorgon också!

2010-12-09 @ 01:11:36
Jag tror att jag ska ta och släcka ner nu... Hela min Att göra-lista för dagen är avklarad. Underbart! Och jag har redan skrivit en ny för morgondagen, heja! Sedan sist så har jag kollat på Bones då.. Bloggat om Julkonserten i Gävle, båda gångerna. Najs att ha dem ute, bara Uppsala kvar.. Lagt in bilder på fb.. Och nyligen kollat klart på Mamma Mia!. :D Underbar film! Som sagt, nu väntar sängen.. Hörs mera imorgon!

Godnatt!

25/11 - PREEEMIIIÄÄÄÄÄR!

2010-12-08 @ 22:41:19
Jag tog bussen in till Gävle och var där runt halv sju-tiden typ.. Tog mig till konserthuset där det var lite folk, hängde av mig och fixade till mig.. Det var dags för premiären av Julkonserten 2010, iihi! Jag stod mest helt upp och ner där, messade med Lotta och de skulle komma efter sju-tiden.. Emelie höll mig sällskap genom sms, hihi. När klockan var typ kvart över sju så började klockorna ringa och det var dags att ta sig in i lokalen, det var jättemycket folk där och mest äldre.. Jag såg Lotta och Kent då också, borta vid biljettkassan så jag drog dit och mötte upp dem. Mysiga Lotta! ♥ Pratade med dem och följde de bort till signeringsbordet för de skulle lämna nåt och sedan sa vi hejdå och tog oss in till våra platser.. Jag satt på rad 3 även denna gång, men mer ut på kanten nu..

Konserten började vid halv åtta-tiden och brudarna kom in till tonerna av Vår jul! Helt underbart! De tog in Björn och de pratade lite smått innan de fortsatte med ett jul-medley. Så kul! Sedan blev det sömnmedel typ, Björn sjöng nån psalm.. Sedan rullade det på med solo-låtar. Sanna, Brandur, Shirley och Sonja. Pie Jesu med Sonja är helt magisk, en otroligt fin stund i konserten! Hennes röst, wow!Björn kommer in och ska sjunga barbershop ensam, haha, sedan kommer alla in utom Sonja.. Och det är sååå roligt, haha. Lite snack efter det och det var dags för Disney-medleyt igen, åh vad jag älskar det! Skrattade massa och var bara glad! :D Björn kör en låt efter det och sedan avslutas första akten med en gemensam låt där alla kommer in på scenen en efter en. :)


En 20-minuters paus och jag tog mig ut och blev stoppad av Lotta som stod och pratade med nån reporter tror jag.. Där blev jag kvar i alla fall. Pratade om lite allt möjligt med L, fina hon! Visade presenten som Sanna skulle få också, hon tyckte om det, hihi. Pausen tog slut väldigt fort när man hade roligt... :)

Andra akten började med att Björn kör en grej, haha. Sedan kommer brudarna in på acapellasång, underbart! Brudarna fortsatte med finsång i stil med Tänd ett ljus, vackert! Brandur kom inskuttandes efteråt och sjöng en låt. Björn tog in alla på scenen och, hahaha, ja.. brudarna är klockrena och det är så roligt! Björns nörderi stod på tur och det är roligt en stund, sen blir det långdraget.. Shirley gör en otroligt fin version av A natural woman.. :) Magiska duetten mellan S&S stod på tur, jag älskar den! Sedan blev det schlager för fulla halsar, eller.... eh.. julschlager menar jag! Så underbart roligt, de är så grymt braiga! Och det var dags för final-medley sedan, åh! Och sedan ett fint extranummer med allihopa... brudarna!



Signering efteråt och det var lite folk som stannade kvar.. Jag väntade till sist typ. :) Brandur satt först och han blev ensam och såg då mig och vinkade till sig mig typ, så pratade lite med han innan brudarna upptäckte mig. Sonja och Sanna blev mycket glada och flög upp från sina stolar och kramade om mig, fiina! De hade sett mig på genrepet också, men sa att de tyvärr inte hade tid att komma ut då.. Kramade om Shirley också, söta! Alla tyckte att jag var assnygg i min klänning, riktigt premiärklädd som de sa! De signerade programmet och skivan, plus att jag gav en present till Sanna som fyllde år några dagar senare. Ett halsband som jag hade gjort, hon blev asglad för det och tackade så hemskt mycket! Underbara hon!Sonja berättade även att hon var gravid, åh hennes ögon bara lyste av lycka. Vi pratade lite om det, åh jag är så glad för hennes skull! ♥ Sedan stod jag där med dem en stund, de flummade massa och var sööta.. :) Jag pratade lite med Lotta och Kent också innan de drog iväg, fina dem! Sedan blev det typ bara jag, brudarna och frisör-Peter kvar.. Så han fick ta bild på mig och dem, tack så mycket! Sedan frågade de när vi ses igen och tackade för att jag kom.. Kramkalas och slängkyssar! ♥ Jag hämtade min jacka och tänkte ta mig ut, vilket inte var så lätt för att de hade låst dörrarna, HAHA. Som tur var så fanns det två stycken kvar borta vid restaurangen så en av dem fick följa med och släppa ut mig.. xD Mamma hämtade mig efter en stund och det var raka vägen hemåt! Jag var mycket glad efter kvällen... Fantastiska Essen!



24/11 - Genrepet av Julkonserten 2010!

2010-12-08 @ 20:28:44
Det var typ snöstorm ute så min buss åkte väääldigt sakta in till Gävle, men strax efter sex-tiden var jag framme och mötte upp A-K på stationen, som hade kommit några minuter tidigare. Så kul att ses igen! ♥ Vi tog oss in till stan utan att blåsa bort, vi drog upp huvan och såg ut som eskimåer när vi gick.. In på nåt subway-liknande ställe där A-K köpte lite mat och vi satt där en stund.. Sedan gick vi raka vägen mot konserthuset, var där typ kvart i sju ungefär och hängde av oss jackorna.. Det var väldigt mycket folk där redan då fast det stod på biljetten att genrepet skulle börja vid halv åtta.. Strax innan sju-tiden så kom Lotta och Kent också, så jag skuttade fram till dem. Underbart att träffa Lotta igen, fina människa. ♥ Pratade lite snabbt och sedan sa hon att de lära ta sig in innan allt började, hm... så vi drog in också. Våra platser var i mitten på rad 3, inga framför oss, skönt!



Genrepet började faktiskt vid SJU! Snacka om tur att vi kom dit när vi kom dit, haha.. Jag älskar introt, det hade dem typ förra året också. Tonerna till Vår Jul började och brudarna entrade scenen, åh så underbart! Sedan rullade det på... Julmedlyn, skratt och humor, Björn Kjellman, Brandur.. Solo-låtar med brudarna. Och ett alldeles för underbart Disney-medley, vi dog av skratt! Herreguuuud, det var så roligt och ja, jag älskar´t! Tillochmed dem skrattade, jag tror inte de var beredda på den respons de fick under medleyt, haha.. Roligt! En 20-minuters paus mitt i allt också.. Andra akten öppnades med Björn men sedan entrade brudarna scenen med acapellasång, fantastiskt! Och det rullade på med jullåtar, medleyn och massa humor. Underbart! Konserten tog slut alldeles för fort och vi ville bara se mer och mer.. De fick stående ovationer, såklart! Brudarna var söta, och de alla hittade mig under konserten, hihi.. :)





Vi stod kvar utanför en stund efteråt, ihopp om att Lotta skulle komma ut, men nej.. Hon stannade kvar där inne och brudarna hade inte tid att komma ut heller.. Så vi skyndade oss till bussen så vi hann med 22-bussen hem, vilket var otroligt skönt. Och sedan hann vi på halv elva-bussen hem hit också, najs! Vi pratade massa om konserten innan vi somnade gott! :)

Dagen svischar förbi!

2010-12-08 @ 19:59:09
Jag var in till högskolan runt lunch-tiden idag.. Träffade gruppen och kollade av lite om grupparbetet, och det verkar gå bra för oss alla. :) Sedan trallade jag iväg till en datasal och skrev ut massa papper i marknadsföringskursen, plus reklamanalysen till på fredag.. Och swebus-biljetterna inför nästa helg. :) Tog 13-bussen från högskolan som gick hela vägen förbi här hemma, najs att slippa gå så långt ute i kylan. Sedan jag kom hem så har jag anmält mig till danskurser, skickat in bilder och beställt lite smyckesdelar.. Det blir nog bra det här. :) Och jag har även kollat på Pelle Svanslös, alla delar. Åh, det är så bra ju! :D

Snart är det dags för Bones också! Underbart!
Pusshej!

 
påväg till skolan...

Gävle en sväng..

2010-12-07 @ 17:01:03
Jag tog en tripp in till Gävle strax innan lunch-tiden.. Mot högskolan för hade bestämt fikadate med Marie vid 12, hon kom strax därefter och vi slog oss ner med Pekka och en klasskompis till han. :) Trevligt! Satt där och pratade massa, tillslut så blev det bara jag och M kvar.. :) Mysigt att träffas och bara umgås lite.. Vid ett-tiden skulle hon vidare på pluggrejs, men vi ska träffas på fredag igen. :) Jag trallade in mot stan och kikade runt lite grann.. Hittade en asfin klänning inne på gina tricot, så den köpte jag, haha.. Sedan tog jag bussen hemåt och kom hem strax innan halv fyra-tiden...



Nu sitter jag här och lyssnar på julmusik och ska skriva lite packlista. :)
Pusshej!

Here we go!

2010-12-06 @ 22:28:30
Jag har inte lagt ut någon veckoplanering heller, för jag hade inte tid igår att göra det så den får helt enkelt komma ut idag... :)

Tisdag:
Fika med Marie på högskolan 12. Stan i Gävle.
Onsdag: Lollo fyller år! ♥ Träffa gruppen, högskolan 12. Maria Wern på tv!
Torsdag: Plugga..
Fredag: Träffa gruppen, högskolan 9. Marknadsföring - seminarium 10. Fika med Marie på högskolan 12. Plugga.
Lördag: Plugga. Så mycket bättre på tv!
Söndag: Valbo Köpis en sväng! Plugga.

Ja, en ganska lugn vecka. :) Lite plugg, lite tv och ja.. inte så mycket mera. Jag ska ta mig till pappa nån dag också och lägga över lite videoklipp och även lägga över lite klipp på dvd till J. Skicka efter lite grejer också, det börjar bli lite tajt om tid. Messa folk måste jag göra med, haha. Bestämma mig och anmäla mig till vårens kurser på Ackes.. Ja, det blir en del grejer i veckan i alla fall. :) Det blir najs!

Pusshej! 

En dag i Stockholm!

2010-12-06 @ 21:34:34
Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem strax efter åtta-tiden här.. Jag tänkte berätta lite om dagen, för gårdagen kommer i ett eget inlägg en vacker dag här.. xD haha..

Jag hängde ju med Jennifer hem igår efter konserten och vi la oss väldigt sent, så hade klockan på ringning vid halv elva idag. :) Vi åt frukost framför tvn och kollade på Bröderna Karlsson.. Haha, vilken bra film och aaah man ville bara hoppa in i den.. xD Efter den så kikade vi datorn lite, kollade lite på gårdagens klipp igen (love!) och pratade lite.. På eftermiddagen så drog vi ut på stan, kollade runt i lite affärer och sedan åt vi lite inne på kungshallen, mums! Sedan tog vi hejdå vid halv fem-tiden på Stureplan, tusen tack J för dessa dagar! ♥ Och jag tog t-banan till centralen och trallade över till terminalen och hoppade på min buss.. Den gick vid 17-tiden, lyssnade på musik och messade med E hela vägen typ.. :) Det blev donken-mat när jag kom hem och nu sitter jag här... :)

Ska kika runt på datorn nu..
Pusshej!


Ikväll! <3

2010-12-05 @ 11:39:38
Jag är vaken här och ska faktiskt lämna datorn för stunden. Jag måste packa väskan, plus äta lite frukost och fixa mig.. :) Jag tar nämligen tåget till Uppsala i eftermiddag, möter upp Jennifer där och vi ska se Julkonserten 2010 ikväll! Åh, de älskade Essen igen! Det ska bli helt underbart! Så, väskan måste bli packad, för jag följer med J hem sen, till Stockholm.. Så vi hörs imorgonkväll igen när jag kommit hem. :)

Ha en underbar kväll, det ska minsann vi ha! ♥


Dansavslutning på Estraden!

2010-12-04 @ 22:04:18
Idag var det äntligen dags för lite dansuppvisning, iiihi!

Mamma skjutsade mig in till Estraden i Gävle där avslutningen var, samling vid halv elva typ.. Skulle köra genrep då, men allt var lite försenat.. Tillslut så fick vi köra igenom våran dans och det gick bara bra, förutom att mina jazz-sneakers var ashala.. xD haha. Sedan satt jag, Iris, Tan(?) och Malin och hängde vid ett bord hela dagen... Vid 12 så började själva uppvisningarna... och de höll på enda fram till 15-tiden. Hur mycket folk som helst.. 50 olika ronder/dansklasser som skulle visas upp, allt från 4-åringar upp till 25 typ. Underbart! Så kul att se allting, sånna härliga koreografier alltså. Åh! :D Men lite långdraget blev det i alla fall, vi var ju nummer 49 av 50 XD haha. Men vårat gäng, jazz nyb/forts, gav i alla fall järnet när det var vår tur! :D SÅ SJUKT ROLIGT! Jag ville bara dansa mer och mer, lovely! Jag älskar´t!



Efter all dans så blev det godisregn, haha, och sedan försvann typ alla.. Det blev jag, Victoria plus nån till kvar.. Plus alla dansledare då.. Klockan var bara strax efter tre-tiden och vid fyra skulle det vara Zumba party så vi satt kvar.. Pratade lite med Lisa, vår danslärare, hon är mysig! :) Det ramlade in lite folk tillslut, blev la typ 30-40 stycken.. Och vi körde igång zumban, det var fyra ledare och däribland var Lisa med. En jobbig, asrolig och svettig timme hade vi framför oss.. :D Åh, vad jag tycker om zumba! Vi delade upp oss i två grupper och dansade mot varann i en låt, ASKUL! Strax efter fem-tiden så slutade det och då åkte vi hemåt.. Fick skjuts till stan och tog därifrån bussen hemåt. :)

Och nu är det bara att anmäla sig till vårens kurser, LÄNGTAR!

Min dag!

2010-12-04 @ 00:14:14
Vad har jag gjort idag, hmm.. Suttit massa här. En sväng på stan för att handla julklappar. Fått idéer till julklappar, najs. Kollat på Bones och Idol - heja Minnah! Pratat med finaste Emelie i telefon, åh snart! ♥ Annars som sagt, suttit massa här.. :) Finns inte så mycket mer att tillägga..

imorgon är det dags för uppvisning och avslutning med dansenEstraden i Gävle. Det ska bli underbart kul! Därför kallar sängen nu, samling imorgon vid halv elva, snark!

Godnatt!



Ett år sedan...

2010-12-03 @ 11:49:36
Idag är det exakt ett år sedan jag genomförde min käkoperation. Det känns helt overkligt, ett år sedan liksom. Herregud, vad tiden har gått fort... Tänkte bjussa på några bilder från dagarna efter operationen, från sjukhuset och även hemma.. Inte så många men någon i alla fall. :)


innan operationen...



dagen efter operationen..

hemma, en dag senare..

Nu, idag...

Sorry för dålig och ful bild, den är tagen med webcamen, men det jag ville kom fram med är att jag är nöjd över hur allt har blivit. :)


Dagen for iväg..

2010-12-03 @ 01:15:42
En dag har rullat förbi och jag har inte bloggat alls. Inte känt att det funnits nåt att skriva om direkt... Men jag kan ju säga att jag har pluggat i alla fall. Fixade min rest i hemtentan, eller så mycket jag kunna, och skickade in den och sista teorireflektionen.. Har jag tur så är jag klar med ledarskapskursen nu. :) Sedan kikade jag även lite på grupparbetet i marknadsföringen, lite stödord skrev jag upp som jag ska söka mer på sen. Det kändes bra! Efter det så fastnade jag vid datorn och pratade massa med Emelie, hela kvällen faktiskt. ♥ Pratade även lite med Ellen, najs! Även kollat massa på tv, och nu kollar jag på Bones!

Jag kanske ska släcka ner snart, ingen tid att passa imorgon. Skönt!
Godnatt!

Saknad!

2010-12-01 @ 23:55:29

fyra dagar . . .

Dagen i listform!

2010-12-01 @ 23:07:25

Ett tråkigt inlägg men ja, jag orkar inte skriva nåt...

Min dag;
- Kikade julkalendern. (barnen tältar utanför globen! HAHA)
- Kikade lite grejer till grupparbetet.
- Träffade gruppen en snabbis på Högskolan, delade upp grupparbetet.
- Tränat; Aerobic latin moves.
- Kollat på Maria Wern.

Nu kollar jag på Navy CIS och är trött.. Kanske ska släcka ner, hmm..
Pusshej!


1 December.

2010-12-01 @ 10:20:18
Gud så fort tiden har gått, redan inne i sista månaden. Julmånaden. December-månad! Men snaaaart är det jul, iiihi! Snön har kommit i alla fall och den finns det gott om, haha.. Här kommer lite bilder från igår..









RSS 2.0