Lite tankar bara...

2010-02-28 @ 23:25:50

Lite tankar och funderingar kring skolan, vänner, träning, sommaren och hösten. Jag behövde helt enkelt skriva av mig lite... Läs om ni vill och orkar!
-----
Vi har otroligt mycket uppgifter/prov att göra i skolan just nu. Verkligen. Så fort man gjort klar en uppgift så är det bara börja med nästa, osv. Men på något sätt så gillar jag det, det går bra att göra så. Visst klagar jag lite under skrivandets gång, men jag gör ju alltid klart uppgifterna. Det känns bra. Och jag känner att jag har en helt annan inställning på den här terminen, jämfört med de andra när jag gått på komvux. Jag känner mig mer motiverad, jag vet vad jag vill med pluggandet, på ett ungefär iallafall. Jag gör allt, kanske inte på en gång, men iallafall inom tidsramen typ. Jag ligger inte direkt efter i någon kurs, och jag har ändå sju kurser. Det tar på krafterna att plugga med andra ord, men jag trivs så otroligt bra på komvux, och jag vill att min sista termin (Ja, det är min sista, för alltid!) ska bli ett minne. Ett underbart ett, som jag bara kan se tillbaks på och le och vara stolt över mig själv. Jag har roligt i skolan, jag känner mig motiverad och inspirerad till att plugga. Det är faktiskt lite konstigt för att vara jag, men denna terminen känns så härlig och lätt. Sedan att lärarna är toppen, de flesta iallafall, och verkligen finns där för en och de är bara så otroligt glada jämt. Underbart! Sedan har jag ju vännerna som jag funnit, vissa träffade jag i början av min komvux-tid och vissa träffade jag i höstas/nu i våras. Vi har blivit som en liten grupp där nere, np-gruppen som vi kallar oss. En enda stor kärleksfull familj typ! Vi är i alla olika åldrar, men ändå går vi alla ihop så bra trots att vi är så olika också. Jag trivs där bland dem, de är dem som gör att jag orkar ta mig till skolan och gå på mina lektioner. Jag går tillochmed dit när jag inte har några lektioner, bara för att få träffa dem. De får mig att må bra, dem skulle bara veta. De betyder otroligt mycket, jag gillar dem! Vi har kommit varandra väldigt nära, vi finns där för varann och stöttar när det behövs. Det jag tycker är lite roligt är att jag dras till de äldre i gruppen, de är dem jag "umgås" mest med nästan. Jag vet inte varför det är så, kanske att det finns en trygghet där, eller är det bara så att jag gillar att prata med dem. De förstår mig, lyssnar och finns där stöttande, men det gör ju även de i min ålder. Men, Junia och Marie, de två känns som att jag fått en annan kontakt med. Vi klickade direkt så att säga, jag gillar dem otroligt mycket. -Tack för att Ni finns!

Och min fritid som består mest av att plugga, HAHA, men även av att träna. Jag älskar verkligen att träna. Mitt ställe är Parkbadet, där hör jag verkligen hemma. När jag började träna där våren 2006, så trodde jag väl aldrig att jag skulle bli så fäst i stället. Passen, personerna och att jag en dag skulle stå där själv som instruktör.. Mycket som har hänt! Passen som gäller för mig nu är step/styrka och ett styrkepass, även danspasset när jag kan. Step up är verkligen ett pass i min smak, jag älskar det. Uppbyggnaden av passet, jag älskar att skutta på den där brädan. Upp, ner, åt sidan, över och runt. Det är galet roligt, man måste verkligen ha kontroll på fötterna om man säger så. Det blir jobbigt, svettigt och härligt. Sen är jag sådan att jag kör 100% varje gång, alltid! Jag kan inte köra lungt, då är det ingen vits för mig att vara där. Jag är där för att träna och ha roligt! Och jag har även nyligen upptäckt styrkepasset, jag vågade mig på det. Det är också ett pass i min smak, jag behöver det verkligen. Lite styrka är bra i allt, och jag behöver få lite styrka i kroppen. Detta är superbra, och det är ett otroligt roligt pass. Jobbigt är det allt, men träning ska vara jobbigt. När det blir en utmaning, det är då det är roligt! Jag älskar det. Sedan är det en grym instruktör på detta pass och även step/styrke-passet. Favoriten Päivi, jag älskar ju hennes upplägg av passen. Det är helt fantastiskt! Hon har en jäkla energi som hon sprider ut och hon är så otroligt peppande. Jag får sån träningsglädje av henne, jag skulle kunna träna för henne en hel dag utan att tröttna. Hon är Bäst! Jag har gått på hennes pass några terminer nu och jag kommer garanterat gå flera år till. Träning när den är som bäst. Också har vi dansen, som jag tyvärr inte har hunnit med så mycket pga massa annat just nu. Men för mig är dans verkligen någonting jag ska satsa på i framtiden, helt klart. Jag älskar att dansa, jag blir en helt annan person när jag dansar. Man släpper allt med vad verklighet är och drömmer sig iväg till de stora scenerna. Man dansar från hjärtat och uttrycker sina känslor med dansen, riktigt häftigt. Verkligen en magisk känsla. Jag älskar det, dansen får mig att må så bra. Jag får vara mig själv och göra det jag vill med dansen, att stå där på golvet och VÅGA göra det. Hitta sin egen stil. Jag får bara ur mig att jag älskar det, för det är en helt otrolig känsla. Och att dansa inför publik är en obeskrivlig känsla, det är magi! Den kicken man får alltså, gud.. Jag har ju inte uppträtt inför stor publik, men på stan här i viken har jag dansat. Och efter uppvisningen så skrek mitt hjärta direkt; DET HÄR VILL JAG GÖRA OCH LEVA PÅ! Det är en av mina högsta drömmar, att utvecklas och bli så grym att nån gång i framtiden stå på de större scenerna och dansa och framförallt beröra andra! Ett mål att kämpa mot...

Och mina vänner, som bor lite utspritt överallt i detta avlånga land.. Framförallt så menar jag speciellt nio vänner som jag kommit enormt nära. Vi nämns vid namnet Glada gänget, även som galna av vissa. Vi är väldigt olika men ändå så himla lika. Även här är det olika åldrar, allt från 14 till 21 år, här är dock jag äldst. Vi hör ihop, det gör vi verkligen. De här vännerna betyder verkligen allt för mig. Allt vi varit med om, på så kort tid också. Vi har varit ett gäng sedan sommaren 2008 bara, sen har det fallit bort och tillkommit några. Men det känns som om vi alla känt varann hela livet, det känns verkligen så när vi är med varandra. När vi träffas så är det bara VI och inga andra, allt kretsar kring oss. Våra rosa armband, som sitter runt armen på oss alla, det är kärlek. Ett band som håller oss samman. En för Alla, Alla för En! Känslan att umgås med Er är oslagbar, tack för att Ni finns i mitt liv! Micke, Mika, Emma, Annika, Sara, Bonnie, Jennie, A-K och Lollo! ...fast just nu känns det som jag tappat kontakten med de flesta, men det blir nog bra när vi ses igen... Jag älskar er!

Sommar, sommar, sommar! Just nu känns det bara så himla avlägset.. Men jag längtar verkligen, åh. Klarblå himmel, solen skiner och det är varmt. Lättklätt med shorts och linne i somriga färger, tygskor och solglasögon. Gud vad härligt! Springa ute sent om kvällarna, utan att frysa och att det inte blir mörkt. Det är livet, underbart. Lukten av nyklippt gräs, blommor och få den solbrända huden. Jag vill ha sommar nu! I sommar väntar en utlandsresa med familjen, en pridevecka med gänget och en dansvecka på BSC. Inga fler planer finns för tillfället, lite tidigt ännu att planera också. Men jag vet att den här sommaren inte komma bli som förra årets, jag har inte råd med det och inte tid heller tror jag. Känner att jag måste börja släppa på allt som har med konserter att göra, eller inte allt men minska nåt enormt iallafall. Jag kan tyvärr inte hålla på såhär hela livet. Konsert efter konsert efter konsert. Det håller inte i längden. Men det är ju mitt liv just nu, det är så jag får energin, det är så jag laddar om. Släpper verkligheten för en stund, träffar mina förebilder och de ger mig sådan energi, kärlek och framförallt ork att fortsätta kämpa. Men jag tror ändå att jag kanske inte behöver vara på allt, lite kan jag ju ha kvar och åka runt på men släppa en del. Prioritera liksom, det ska jag göra i sommar. Det låter som en fin plan, hoppas bara att jag ska hålla det också.

När komvux-perioden slutar till sommaren så har vi ju hösten sedan, vad händer då?! Jag har planer på högskolan, jag ska såklart söka in igen. Jag kom ju in nu i våras men jag valde att gå kvar på komvux främst för att få läsa Svenska C och språkkurserna (franska och tyska). Jag ångrar ju inte mitt val iallafall. Men jag lär släppa tryggheten på komvux och ge mig ut i vuxenvärlden. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför det. Visst vill jag ha en utbildning så jag kan börja jobba och tjäna ihop massa pengar, så jag kan flytta till Stockholm! Det kommer nog med tiden, men det känns nästan som att nu måste jag komma in på en utbildning och tacka ja, så det blir klart nån gång. Så till hösten sker det, om jag kommer in vill säga. Program som jag söker är ekonom och sjukgymnast. Väldigt olika. Ekonom går i första hand, tror jag iallafall. Sedan tänkte jag om det går att jag ska läsa lite språkkurser på sidan av, men det visar sig. Beror ju helt på vart jag kommer in. Jag har ju inte skickat in ansökan än men det är väl städerna Stockholm, Uppsala och Gävle som gäller. Och jag tror dock att jag bara kommer in i Gävle pga mina betyg. Vill inte dit, men det får gå isåfall. Och jag tänker börja dansa till hösten också. Det beror ju också lite på vart jag hamnar, det är ju dyrare att dansa i Sthlm/Uppsala än i Gävle. Men jag är sjuktsugen på 10-dans (let´s dance-danserna), jag tror jag ska testa på det. Även balett och jazz. Men ja, det beror på vart jag kommer in och hur programmet ser ut. Det blir spännade och se hur allt blir till hösten!


Allting som jag ser är bara just nu.

2010-02-28 @ 21:34:03
Det har inte hänt särskilt mycket här. Jag kollade på Blåsningen tidigare här, det var roligt. Niclas Wahlgrens blåsning var rolig, men bäst var Sarah Dawn Finers ikväll. Hahah, riktigt roligt ju.. :P Sedan började Kate & Leopold på femman, som jag kollar på nu! Imorgon är det ny vecka också, även ny månad..

Måndag: Skola på eftermiddagen. Medicinsk grundkurs-prov.
Tisdag: Klippning 14.30. Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Tandkirurgin 9.30. Skola över lunch. Dance workout 17.10. Andra Avenyn på tv!
Torsdag: Skola hela dagen. Sv-redovisning.
Fredag: Skola hela dagen. Let´s Dance på tv!
Lördag: Plugga. Melodifestivalen på tv!
Söndag: Plugga.

Det blir en ganska så lugn vecka. Lite plugg att göra. Fixa en redovisning i svenska plus att jag måste göra klart papret. Måste även göra lite uppgifter i matten. Plus att jag lär plugga lite franska och tyska. Det blev en del plugg märker jag nu.. Sedan blir det träning som vanligt. Och lite tv-tittande i slutet på veckan..

Nu ska jag se vidare på filmen här. Den är riktigt bra. :) Och sedan ska jag kolla igenom medicinsk grundkursen till imorgon. Det måste gå bra, haha, men så mycket är det inte..

Pusshej!

My shoppingbag!

2010-02-28 @ 20:20:17
Vid halv fyra åkte vi hemifrån; jag, mamma, syster och hennes kompis. Vi skulle lämna av syster med kompis i gävle vid tåget, sedan svängde vi in till Valbo.. Jag hade ett sikte på en kavaj, vilket jag också fick med mig hem. :) Plus en bh och massa annat. Det finns på bilderna under här, men det är snyggare i verkligheten. Bilderna gör dem inte rättvisa, menmen... :)

Liksom bladen i en bok.

2010-02-28 @ 01:39:13
Klockan börjar bli mycket igen och jag gör ingen nytta här. Glor bara runt på hm och gina´s hemsida. Jag och mamma ska troligtvis till Valbo köpis imorgon om vädret tillåter det. Jag ska kolla efter en svart kavaj, som jag ska ha på mellofinalen. Får se om jag hittar nån, eller något annat. :) Nu ska jag iallafall stänga ner här och sova!

Godnatt!

Remember my name, FAME!

2010-02-28 @ 00:30:25
Efter Melodifestivalen så blev det så att jag och mamma kollade på FAME (den nya filmen), för mamma hade inte sett den. Den är ju bara så grym, i love it! Det var därför mina kommentarer kom ut först nu. Najs. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kolla igenom lite bloggar och allt sådant. Och lyssna lite på Sonja, det blir bra! ♥

Pusshej!


Deltävling 4 - Malmö!

2010-02-28 @ 00:27:09
Sista deltävlingen är över, bara andra chansen kvar nu! Jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet, wow! Melters imitation av Malena, HAHHAHA. Fybubblan vad det var roligt. Bäst var ju ändå övergångstället när M och kören gick över! HAHA. Och mellanakten var också grym, Jessica. ♥ Riktigt nöjd med allt..

Here comes the kommentarer..

Sibel - Stop.
Jag gillar verkligen introt, sen började hon sjunga och då sjönk mitt intresse. Jag tycker inte hon har nån bra röst, vissa toner skär i örat. Jag gillar dock refrängen, men inte verserna. Lite jobbig låt, stressframkallande kan man nog kalla den. Lite konstigt nummer men..
Betyg: 3/5.

Py Bäckman - Magisk stjärna.
Okej, hur ser människan ut?! Man blir ju rädd. Sedan har hon ju noll röst fan. Låten är väldigt trist men bra på nåt sätt ändå. Hm, men det blev ändå Godnatt för mig! Får itne glömma; KÖREN! ♥ ♥ ♥ Jessica står där bakom och strålar som bara hon kan. Love, love, love!
Betyg: 2/5.

Neo - Human frontier.
Älskar början, låten är sjuktgrym. Neo är riktigt grym. Och jag gillar refrängen otroligt mycket, att den går upp i falsett. Wow! Showen var enkel men ändå grym. Jag tror på detta och så kul att han gick till Andra Chansen.
Betyg: 4/5.

Lovestoned - Thursday.
Jag älskar början, jag fick en sådan summerfeeling, WOW! Sen vet jag inte riktigt vad jag tycker, de är bra på nåt sätt. Refrängen är mysig! Men killarna är så mycket bättre än tjejerna, tyvärr. Och när kören kom in mot slutet, iiihi, det var grymt! Sedan var Jessica så sööt. Och Lars på dragspel, åh!
Betyg: 4/5.

Anna Bergendahl - This is my life.
Hennes röst är speciell, jag gillade väl henne lite smått redan i Idol. Och jag gillar henne nu också. Hon var verkligen grym, vilken röst hon har. Låten var fiin, men den blev lite tråkig ibland tycker jag, men den växer för varje gång man hörde den! Kul med Tåje i kören också, sedan var ju Jessica bäst som alltid! Och dem där lysrören, inte fint alls, de såg ju ut som urinrör.. xD haha.
Betyg: 4/5.

Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar.
Älskar början. Och vilken härlig låt, en riktig popschlager. Helt lövely. Gillade dansen och showen, Thomas alltså, åh! Pernilla är asgrym och kan verkligen sin grej. Konfettiregnet var riktigt snyggt. Grymt, jag älskar det här alltså!! Den här kommer man skrika runt på i sommar om inte annat!
Betyg: 5/5.

Noll Disciplin - Idiot.
En lite rockiglåt, med en jäkligt dålig text alltså. Lyssnar man ordentligt och hör meningar som "Det är kört" och annat konstigt vanligt. De tävlade nog i fel melodifestival, de skulle nog vara i Lilla! Men på nåt sätt så gillade jag låten tråkigt nog. Men långt ifrån en favorit.. Som tur var så kom de ingen vart, med Idiotlåten!
Betyg: 3/5.

Peter Jöback - Hollow.
Jag tycker det här var så mäktigt. Motljuset i början och lasern i resten av låten, wow! Peter är grym, vilken röst han har. Han berör verkligen. Låten passade honom! Jag gillar låten jättemycket. Refrängen är grym, men jag vet inte om verserna är ännu bättre. Hm, men jag gillar själva helheten med numret! Lövely!
Betyg: 5/5.


Det var alla mina tycken om bidragen. Jag blev för en gångs skull nöjd med resultatet. Fast jag hade gärna sett Pernilla raka vägen till finalen, men det blev bra ändå. Peter och Anna, de var grymma båda två! Kul att Neo får en andra chans också, i like it. Pernilla är Pernilla, jag hoppas hon lyckas ta sig till finalen ändå, detta vill jag se i Globen ju!

Till Final tog sig Anna och Peter Jöback. Och till Andra Chansen gick Neo och Pernilla Wahlgren.

Next stop; ÖREBRO. Andra Chansen!

Boooring!

2010-02-27 @ 17:56:19
Det händer ingenting här, jag är uttråkad och trött, fast jag sov länge. Jag ska ta och kolla på 10 orsaker att hata dig nu, den börjar vid 18 på kanal5. Det var länge sedan jag såg den, den är ju bra. :) Och den slutar vid åtta och då är det ju Melodifestivalen. Vilket känns konstigt tycker jag, för det känns som mellon redan är över för länge sedan.. haha. Men ja, det är lite kvar ännu! ;D Nu ska jag ner och hämta nåt att tugga på.

Pusshej!

Godmorgon!

2010-02-27 @ 14:07:46
Ja, faktiskt. Jag klev upp för en stund sedan. Min klocka ringde dock vid tio-tiden men sedan har jag somnat om och legat och dragit mig fram till nu typ. Härligt! Men nu är ju halva dagen förbi, hm. Får se vad som händer idag. :)


Klockan rusar iväg!

2010-02-27 @ 03:10:50
Efter fyra avsnitt av Fame, fysjutton vad det är bra alltså! Härligt att se ju, man blir glad! Och efter lite prat med mamma när hon kom hem, så har det inte hänt så mycket mer.. Kanske att jag börjar bli lite trött nu, jobbigt. Men jag tänkte ändå ta och stänga ner här, för det är ju ingen inne på datorn nu liksom. Klockan är ju en del! Jag får lägga mig och lyssna på fina Sonja istället, lövely! ♥

Godnatt!

I´m gonna live forever!

2010-02-26 @ 23:07:12
Jag har suttit här hela tiden sen förra inlägget, tråkigt jag vet. Men jag kollade såklart på Let´s Dance tidigare och bäst ikväll var Stefan och Malin. Shiit! Plus my favorites Cissi&Mattias. :) Det var riktigt nervöst i utröstningen alltså, herregud, men rätt par fick stanna. ;) hihi. Då kan jag kolla nästa helg också! Och nu har jag så otroligt tråkigt här så jag tänkte kolla på FAME, serien då, fick ju säsong1 av mamma för nån månad sedan. Så det ska bli skoj att se den. :) Vi hörs senare igen...

Pusshej!

Sonja, Sonja, Sonja...

2010-02-26 @ 16:10:48
Jag lyssnade nyligen på en liten intervju med Sonja, som hon gjorde tidigare idag!
Hon är mysig! ♥ Och jag saknar henne! Så mycket!

Så kanske jag har blivit klok.

2010-02-26 @ 16:06:52
Skolan blev det idag också, fick skjuts av mamma och kom dit strax innan halv elva. Naturkunskap vid elva där vi gick igenom lite om celler igen, det finns så mycket ju! Slutade vid halv ett och då var det raka vägen ner till bordet, där Marie, Junia och Hannah satt. Trevligt! :) Pratade massa där.. Och vid ett så drog alla utom jag och J på lektion, haha.. Men vid halv tre så drog även hon på lektion och då passade jag på att ta mig hemåt. Och hemma har det inte hänt så mycket, ätit lite glass och kikat runt här. :)

Pusshej!

Så kanske livet blir för fattigt.

2010-02-25 @ 23:42:09
Det har inte hänt så värst mycket här vid datorn. Jag har bråkat lite med papret i svenskan, ha, men är inte riktigt klar ännu. Hm, Måste verkligen fixa det imorgon så jag blir av med det! Annars spelas massa musik här, sommarfeelings, yes! Riktigt mysigt, och jag längtar till sommaren, men den kommer inte komma än på flera år.. xD Men ja, jag skulle bara in och blogga lite snabbt och godnatta liksom. Jag har skola imorgon igen, såklart! Naturkunskap vid elva, så det ska nog bli bra.. Lite plugg i skolan och sedan hem efter det med mer plugg. Min fredag liksom. Nu ska jag släcka ner här. :)

Godnatt!

Sommarkvällar, tack!

2010-02-25 @ 22:15:01

Jag längtar till sommaren! Sol, värme och sena kvällar.

En trevlig lista.

2010-02-25 @ 18:52:17
1. Vad heter du?
Ann Caroline Dilén.
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Jag vet inte... Jag skulle nog inte vilja ha nåt annat.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig?
Inte en aning.
4. Vilket stjärntecken är du?
Vädur.
5. Vilken årgång är du?
1988.
6. Vart bor du?
Sandviken.
7. Bott utomlands?
Neej.
8. Flyttat antal gånger?
Hm.. 7 gånger tror jag.. Oj, vad mycket det lät, haha.
9. Vart skulle du vilja bo?
Stockholm eller New York. Eller varför inte både och?!
10. Yrkesval?
Dansare, ekonom, egenföretagare, fitnessinstruktör, sjukgymnast... ja det finns en del jag vill!

I en egen värld som man har byggt.

2010-02-25 @ 18:14:46
Idag blev jag kvar länge hemma innan jag kilade iväg till skolan. Tänkte att jag skulle plugga före, men nej det blev inge.. Jag kom iallafall till skolan strax efter halv ett, och raka vägen ner till matsalen där Junia, Pekka, Linnéa, Anna och Bertil satt. :) Trevligt! Sedan drog vi alla utom J upp på svenskan vid ett-tiden.. Där vi gick igenom lite hur man håller en muntlig argumentation och kollade på lite olika klipp. Det var najs! Lektionen gick fort och vi slutade vid tre.. Linnéa och jag gick hemåt, stannade till lite på stan men sedan raka vägen hemåt..

Hemma så blev det scones-bak direkt, mums vad gott det är! Inget mer har hänt efter det, jag fastnade här, dumt nog. Jag ska nu försöka betala lite räkningar, om jag har några pengar på kontot vill säga... xD haha. Det visar sig!
Pusshej!

Och skriver visor med john blund.

2010-02-24 @ 23:59:34
På tiden att blogga nu, men blogg.se har varit segt värre eller så är min dator seg.. Det kan nog vara en blandning. ;) haha.

Jag trallade iväg tidigt idag till skolan, hade naturkunskap vid åtta-tiden. För tidigt alltså. Vi fick tillbaks våra kemi/fysik-prov, jag fick VG! Väldigt chockad och glad blev jag, jag trodde nämligen jag skulle få IG för så dåligt kändes det efter jag skrev det.. xD haha. Sedan började vi med nytt kapitel, celler. Också labbade vi lite, det var väl kul. Strax efter tio-tiden så gjorde jag hörförståelsen i franskan och det gick väl helt okej. Efter det så satte jag mig i matsalen vid vårat bord, med Junia. Till lunchen så kom Sofi, Marie, Rauno, Linnéa, Leslie och Bertil också. Trevligt! Åt, pratade massa och pluggade.. Vid ett så drog allihopa på lektioner, då blev jag kvar själv därnere. Vid halv tre så kom Junia och Linnéa ner och strax därefter så trallade jag och L hemåt. Stod utanför här en bra stund och pratade, kom hem vid fyra-tiden typ. Mormor kom hit strax efter det och då blev det fika. :) Och sedan har jag suttit med svenskan och medicinsk grundkurs hela kvällen. Det går framåt och det är kuuul! :D

Nu lyssnar jag på fina Sonja här och funderar på att släcka ner och sova.. Och plugga vidare med svenskan imorgon. Hörs då!
Godnatt!

Finns det någon där som vet.

2010-02-23 @ 22:51:21
Vanligtvis så brukar det repeatas musik som Sonja Aldén på min dator, men denna kväll blev lite annorlunda, det har nämligen repeatas franska... xD Haha, siffror och olika dialoger.. Men inte har jag blivit så smart av det, vi får helt enkelt se hur hörförståelsen går imorgon. :) Och jag börjar tidigt imorgon också, redan vid åtta så har jag naturkunskap. Vi ska labba, suck! Men det kan nog bli skoj, ingen rapport ska skrivas sen heller, jiho! Så därför tänkte jag faktiskt släcka ner här nu och sova lite. :) Hörs imorgon när det finns tid!

Godnatt!

Så en dag så finns där inget kvar.

2010-02-23 @ 21:12:51
Jag fick skjuts av mamma till skolan i förmiddags, vilket var skönt. Var där strax efter tio-tiden, ner till Junia i matsalen och pluggade massa franska. Fan alltså, det var inte lätt. Vid ett så var det då dags för franska-provet, det tog väl typ en halvtimme. Det var inte lätt och det var inte så svårt. Det gick, helt enkelt, jag har massa småfel det vet jag.. Blä, jag är inte så nöjd just nu iallafall. Hörförståelsen kvar, men den skulle jag göra imorgon. :) Ner i matsalen igen, där satt jag och Junia och pratade massa. "Flummade" lite med lärarna, haha, det var skoj! Pekka kom ner till oss senare på eftermiddagen också, och vi hade väldigt kul! Vi fick sedan skjuts hem av han, tack! :) Hemma vid halv fyra ungefär, då åt jag, bytte om och packade väskan. Trallade till badet, step/styrka vid fem-tiden. Love, love, love! Mer behövs inte sägas.. En liten vilostund och sedan styrkepasset i en timme.. Herregud, mina ben skakade och det var otroligt jobbigt, men askul! Stannade och pratade med Päivi efteråt, som vanligt :) Och jag kom hem strax efter åtta-tiden här.. Har bara hunnit bytt om och ätit lite kvällsmat, mums..

Just nu äter jag lite glass och tänkte bara blogga lite här för att sedan sätta mig lite med franskan. Måste lyssna in lite siffror, namn och städer till imorgon, så jag hänger med på hörförståelsen.. xD HAHA. Så, det ska jag göra nu!

Pusshej!

Jag vill om du vågar.

2010-02-22 @ 20:38:03
Jag kom iväg till skolan imorse, eller på förmiddagen. Inga lektioner alls, men jag trallade dit. Frivilligt, i -20 grader... xD haha. Det var lite kallt men inte så mycket som jag trodde att det skulle va. Satt nere i matsalen hela dagen och pluggade lite svenska. Träffade massa folk också; Junia, Marie, Pekka, Rauno, Therese, Leslie, Sofi m.fl. Riktigt trevligt! :) M var siste person att lämna mig vid tre-tiden typ, men mamma kom och hämtade mig strax efter halv fyra. Träffade då på Marita (tyska-läraren), Yann (franska-läraren) och Annette (sv&hi-lärare) utanför i väntan på mamma, haha. Det var ju najs! Mor och jag for förbi ica maxi och sedan hemåt. Och jag har inte gjort ett skit sedan dess, inget alls. Bara suttit och kollat runt på datorn, det händer ju verkligen ingenting på den. Jag som borde ha pluggat massa, men jag ska göra det senare här tror jag. Jag har ju franska-prov imorgon och måste plugga in tre kapitel och skit. xD Blä! Menmen, jag hinner än. (A) Nu ska jag ta en sista koll runt på alla bloggar och allt det vanliga... Sedan stänga ner här och kolla lite på tv!

Pusshej!

The storm is finished.

2010-02-21 @ 22:30:00

Finally är denna helg över! Åh, så skönt! Jag längtar till skolan, att sitta där vid bordet med alla vännerna. Det är livet, jag trivs där! Annars har det inte hänt så mycket i helgen, jag har mest suttit här vid datorn och kollat lite på tv. Det enda roliga jag gjort var ju träningen igår, iihi. Lite plugg har det även blivit, men blir mer nu i veckan..

My plans for next week...
Måndag: Skola hela dagen.
Tisdag: Skola hela dagen. Franska-prov(?). Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Skola hela dagen. Nk-uppgift inlämning. Dance workout 17.10.
Torsdag: Skola hela dagen. Sv-paper inlämning.
Fredag: Skola hela dagen. Let´s Dance på tv!
Lördag: Plugga! Melodifestivalen på tv!
Söndag: Plugga!

Ja, som ni ser så blir det skolan väldigt mycket. Det gillar vi! Lite plugg blir det också, det gillar vi mindre. Träning gillas mycket! Och lite tv-tittande, najs! Det blir nog en bra vecka till slut. :) Nu ska jag faktiskt snart sova här, tror jag, så jag kommer upp i skaplig tid imorgon!

Godnatt!


Bingolotto, haha.

2010-02-21 @ 21:34:02
Det var precis vad jag kollade på ikväll, bara för att Jessica Andersson gästade! Oh my, jag gillar den människan. Hon är underbar och vilken röst hon har! ♥ Riktigt mysigt att se och höra lite intervjuer med henne, fina! Duetten med Mathias Holmgren var jättefiin. :)


kryssningen i oktober-09.


Vill vara där...

2010-02-21 @ 18:02:44
Jag skulle hemskt gärna vilja vara i pingstkyrkan i Sollentuna i detta nu. En konsert med Sanna Nielsen, hon gästar någon kör, började nu vid 18. Det fanns biljetter kvar (ialf iförrgår), men jag tog det säkra före det osäkra och valde att stanna hemma. Jag hade nog inte ens kommit dit eller hem efteråt för den delen. Men det hade varit kul att ha sett/träffat Sanna ikväll! Fler tillfällen kommer... :)


Julkonserten i Gävle 1 dec.


Franska är inte min grej...

2010-02-21 @ 17:23:27
Jag har nu suttit med franskan i ungefär två timmar. Jag blir inte smartare iallafall. Men jag har gått igenom kapitel 3 nu. Skrivit ner glosor och gjort övningarna. Men ärligt, jag fattar inte mycket alls. Herregud! Nu ska jag bara lära mig kapitel 1-3, alla glosor och meningar och allt nödvändigt. För jag tror det är prov på tisdag, jag fattade det så. Men hjälp, det här kommer aldrig gå!!! Det är för mycket att ta in på två dagar, men, jag får väl skylla mig själv här... Jag ska ge det en chans iallafall, men nu får franskan vila lite och tittar igenom det lite senare här.. :) Men pluggat har jag iallafall gjort, härligt!

Nu ska jag sjunga vidare här, ha! ;D
Tjing!

Solen skiner..

2010-02-21 @ 13:04:07
Jag är vaken och det har jag nog varit i typ två timmar, haha. Inte hänt ett skit, bara suttit här och lyssnat massa på låtarna i årets mello, najs.. Men tröttnade nu och bytte över till Sonja, åh! Och tror ni det blev något plugg i natt då, hm, jag skrev en inledning på mitt paper men inget mer. Jag fastnade mer i filmen, High school musical, haha. Kollade dock inte hela, för det var jag alldeles för trött för. Men jag ska ta tag i plugget idag, frågan är om det blir svenskan igen eller om jag går över till franskan nu.. Hm, men vi hörs senare och får då se vad jag gjort.. höhö.

Pusshej!

Ska jag ligga här en stund.

2010-02-21 @ 01:08:10
Efter Melodifestivalen har det inte hänt så mycket. Pratade med Micke i fonen i nån timme, trevligt! och sedan har jag pratat massa med Emelie på msn, söta du.. Vi bestämde oss nu för att lämna datorn för att se på film och plugga massa! Så det ska jag göra nu, såhär mitt i natten.. xD haha. Vi hörs mera imorgon, såklart!

Godnatt!

Deltävling 3 - Göteborg!

2010-02-21 @ 00:16:16
Tredje deltävlingen är avgjord. Och vilken skräll det blev, herregud. Jag har lite delade meningar faktiskt. Men det kanske inte rör denna deltävling men ja... Det var spännande iallafall, och chockad blev jag! Två gånger tillochmed, shiit. Mycket kan hända i Melodifestivalen!

Här kommer mina kommentarer från kvällen..

Alcazar - Headlines.
Det var så sjukt snyggt, hela numret. Bokstäverna, dansarna i svart med hörlurar. Alla tre sjunger grymtbra. Låten var helt fantastisk, den var riktigt mysig på nåt sätt. Snygga är dem också, det såg och lät otroligt bra. Jag älskade det!
Betyg: 5/5.

Johannes Bah Kuhnke - Tonight.
På mitt papper står det - TRIIIIST!!! Han kunde inte alls sjunga, och jag tappade min koncentration väldigt snabbt på han. Det dök upp en viss Jessica Marberger i rutan som fick min uppmärksamhet. Hennes körstämma, åh!
Betyg: 2/5.

Elin Lanto - Doctor Doctor.
Jag älskade det korta introt. Hela numret var snyggt. Elin är sjuktgrym och riktigt cool på scenen. Hon har en sjuktbra röst. Låten var grym, man diggade med! Kul att Tine Matulessy (huvudkoreografen) fanns bakom trummorna, och Thomas var ashet på dansen, åh! Men det var ett assnyggt nummer!
Betyg: 4/5.

Erik Linder - Hur kan jag tro på kärlek.
Det lät tyvärr lite falskt och nervöst. Och han gick inte genom rutan för mig. Tråkigt att se på, tills kören dök upp på scenen. Mysigt! Det lät som en skolavslutningslåt, låten var väldigt fin i säg, men inte alls i Melodifestivalen. 
Betyg: 2/5.

Getty Domein - Yeba.
Min reaktion - VAD FAN ÄR DETTA?! Inte så mycket mer att säga om det, men han hade snygga dansare med sig iallafall. Och i sommar kommer man nog gå runt med "Yeba oh-oh Yeba.." på huvudet..
Betyg: 1/5.

Timoteij - Kom.
Introt är faktiskt bra, och sedan börjar de sjunga. Och det hela sänks lite, tyvärr. De låter lite barnsliga i sina röster, som Face-84, om ni minns dem.. Men jag gillade dem och jag gillar detta. Refrängen är riktigt mysig alltså, den fastnade och den kommer nog spelas en del.
Betyg: 3/5.

Darin - You´re out of my life.
Introt är riktigt coolt och han går in på scenen. Låten är jättefin, verkligen. Och detta passar Darin som handen i handsken. Rösten och låten, grymt. Men tyvärr så har ju redan två sånna här nummer varit, Jessicas och Anderas.. Men jag gillar det otroligt mycket, tyvärr alltså. Darin är ju ingen favorit, men detta var bra!
Betyg: 4/5.

Crucified Barbara - Heaven or hell.
Jag älskar början, och det här är bra rakt igenom. Det är ett häftigt nummer, och jag älskar att refrängen blir lite mer fartig. Blir lite rockigare. Grym låt, en mysig rockballad. Brudarna levererar och är asgrymma! I love it!
Betyg: 4,5/5.


Sådär tyckte då jag... Och oj så spännande allt blev. Jag ville så gärna ha Alcazar och Lanto till final. Lanto slutade för sjutton på sjunde plats, vad hände där?! Och Alcazar till andra chansen?! Det är jag mest sur över, att dem ska möta Jessica Andersson där. Inte kul nånstans! Jag vill ha båda vidare sen, menmen nog om det.. Andra chansen ville jag ha Darin och Crucified Barbara.. Och jag fick ju brudarna dit, lyckat. :) Och ja, något mer tänker jag inte kommentera kring detta.. Det är som det är, blev dock väldigt chockad att Timoteij gick raka vägen till final, flest röster. Wow, vilken skräll, men dem var bra!

Till Final tog sig Timoteij och Darin. Och till Andra Chansen gick Crucified Barbara och Alcazar.

Next stop; MALMÖ!

Dagens...

2010-02-20 @ 17:59:07
DAGENS VILL HA: VÅR, tack! Och måndag...
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisoverall.
DAGENS SMINK: Inget.
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en tofs.
DAGENS HÄNDELSE: Träning i förmiddags. 
DAGENS LÅT: Innan jag släcker lampan och Manipulated
DAGENS SAKNAD: Sonja. ♥
DAGENS DUMMASTE: Snön.
DAGENS SJUKA: Att det fortfarande finns snö kvar att komma ner.. xD 
DAGENS DROG: Facebook. xD
DAGENS ROLIGASTE: Träningen.
DAGENS FAVORIT: Sonja. ♥
DAGENS KÖP: Inget.
DAGENS GODIS: Inget.
DAGENS HUMÖR: Glad men trött.
DAGENS ORD: Snökaos!


Första lyssningen...

2010-02-20 @ 14:56:34
Jag hade inget att göra och kom då på att jag kunna ju lyssna in mig på bidragen till ikväll. Sagt blev gjort! Det är en väldig blandning alltså.. Och låtarna kan växa/sjunka eller ligga kvar på lika våglängd under kvällens gång. Det ska iallafall bli otroligt kul att se, spännande! Jag har mina favoriter helt klart efter lyssningen nu. Första; Alcazar - Headlines. Wow, jag älskar den! Låten är långt ifrån Stay the night, vilket är bra, för den låten är otroligt uttjatad!! Ska bli spännande att se deras scenshow, jag hoppas det blir grymt! Heja heja! Andra; Elin Lanto - Doctor Doctor. Det är en härlig låt, hon har en grym röst och det kommer bli show på scenen ikväll. Lövely! Tredje; Crucified Barbara - Heaven or hell. En riktigt grym rockballad! Jag tror på denna, otroligt bra. Jag älskar det, verkligen!

Som sagt, det kommer bli väldigt spännande ikväll.. För många timmar kvar dock!

  


Grym start på dagen..

2010-02-20 @ 13:58:22
Vaknade kring halv tio, in i duschen och klädde på mig träningskläder och drog iväg. Ut i snön och blåsten, herregud! Jobbigt att ta sig till badet ju, motvind, svinkallt och bara för mycket snö. Vid halv elva var det dags för step/styrka, vi var några stycken där, najs. Fybubblan va skoj det är alltså! :D Jobbigt var det allt, men galet roligt! Svettigt och härligt! Stannade och pratade med Päivi efteråt, trevligt! Gick hemåt och det blev lite mackor här hemma.. En väldigt skön start på en lördag tycker jag, åh!

Nu orkar jag dock inte göra så mycket, jag har väl tänkt att jag ska försöka plugga idag igen. Men det finns tid för det ännu. Jag ska kolla igenom lite grejs här på datorn och sedan slå mig ner med nåt plugg. Hannas Manipulated spelas för fullt här, grymt!

Pusshej!

Från en dag till en annan.

2010-02-20 @ 00:20:20
Nu börjar klockan bli mycket här igen, inte bra alls. Kollade på LD-utröstningen såklart, vet inte vad jag tycker menmen.. Favoriterna är kvar iallafallm, det är gött. :) Senare ikväll här så kollade jag på Fame L.A, det är verkligen sjuktbra ju. :D hihi. Nu händer det dock inte så mycket, lyssnar på fantastiska Sonja och funderar på om jag ska stänga ner här och sova typ.. Jag ska nämligen upp i skaplig tid imorgon, redan vid halv elva ska jag vara på badet och träna.. :D Oj, vad det ska bli skoj! Efter det blir det massa plugg typ, måste komma igång med svenskan.. Aja, vi hörs imorgon!

Godnatt!


S och jag, sommaren 2008

You can have the best of me!

2010-02-19 @ 21:54:47Den går på repeat, i love it!


Bad Romance.

2010-02-19 @ 21:35:40
Jag kollade på Let´s Dance nyligen här. Favoriter även denna gång var Cissi&Mattias och Claudia&Tobias.. :D Claudia är verkligen sjuktgrym, tillsammans med Tobias då. Och det är Mattias också, men den jag blev helt mållös av var Cissi. Herregud, människan kan Allt och allt hon gör ser så sjukt lätt ut. Åh! Jag vill också kunna.. Men ja, det blir iallafall spännande att se vilket par som åker senare, jag hoppas det blir Willy, det är på tiden, för det är ju bara bra par kvar ju..

Det har inte hänt så mycket idag, suttit här hela dagen.. Lite plugg har jag fått gjort, skrivuppgifterna i psykologin och naturkunskapen är klara! Det känns najs. Tänkte plugga matte också, men det gick inge bra för jag måste ändra nå inställningar på miniräknaren och det kunna jag ej. Måste fråga om hjälp i skolan. Men jag är glad att två uppgifter är klara ialf. :) Svenskan och franskan kvar nu då..

Nu ska jag kika runt lite här igen!
Pusshej!

Jag saknar dig!

2010-02-19 @ 18:09:45


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ - K Ä R L E K - ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Dessa klickade jag hem...

2010-02-19 @ 11:52:56

 


Snökaos typ.

2010-02-19 @ 11:14:05
Jag är vaken och det har jag varit ett tag. Tittade nyligen ut genom fönstret och snön bara yr ner, herregud. Kan det aldrig ta slut nån gång?! Jag vill inte ha mer snö... xD haha. Jag sitter inne på cdon och funderar på vad jag ska beställa, haha. Fame-filmen är ett måste, men sedan funderar jag lite på annat också.. Jag får se vad jag klickar hem mig, väntar på mamma också, för hon ska ha två filmer samtidigt. :) Och juste, jag vann Sånt är Livet med bl.a Helena Bergström på tradera igår, iiihi. Dock vhs men ändå, den går inte att få tag på nånstans. :) Mina planer för dagen är väl egentligen plugga, men sedan får vi se hur det går...

Min helg . . .
Fredag: PLUGGA! Let´s Dance på tv!
Lördag: Step up 10.30. PLUGGA! Melodifestivalen på tv!
Söndag: PLUGGA! Bingolotto/Blåsningen på tv!

Som ni ser så ska jag plugga en del, eller iallafall försöka. Jag har tre skrivuppgifter, ett prov och några tal i matten att göra till nästa vecka. Inte kul nånstans! Men vi får se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag ut i stormen.. xD Mamma ringde och jag skulle ta ut musbus en snabbis, så han får kissa lite. :) haha.

Pusshej!

Så kanske jag har blivit klok.

2010-02-18 @ 22:56:57
Det händer absolute ingenting och jag har inte gjort något heller. Förutom att ha bloggat om gårdagen, som jag förövrigt längtar tillbaks till, åh! Sonja sjunger Innan jag släcker lampan här, helt underbart! Jag vet inte riktigt vad mer jag ska göra. Kika igenom alla bloggar och bdb, men sedan blir det nog bara tråka runt på datorn... Jag kan lika väl säga godnatt här direkt, för nåt intressant hinner nog inte hända. xD haha.

Godnatt!

17/2 - Sonja Aldén på Mosebacke! <3

2010-02-18 @ 21:36:33
Igårkväll var ju vi på Mosebacke; jag, Annika och hennes mamma. Träffade Jennifer och hennes mamma där, sedan två andra Sonja-fans; Emmy och Emelie. Trevligt! :) Vi kom ju dit strax efter sju-tiden och en stund efter där så träffade vi på Shirley Clamp, för hon och massa andra satt inne i rummet och åt. Så vi grattade S för hon fyllde ju år igår, myyysigt! :) Vi gick in och ställde oss vid ett bord och hängde mest där, fixade kortet till blommorna som Sonja skulle få. Hejade på Sonjas pappa som svängde förbi också, haha. Lite MLP-folk var där, hejade på Sussie och Ullis! :) hihi.. Marre var även där, trevligt! Plus massa annat folk som man kände igen..


Strax efter åtta så började konserten, och då hade vi trängt oss fram bland allt folk, haha. Sonja gick förbi oss och upp på scenen, fina hon! Ja, vad ska jag säga om konserten egentligen. Den var bara så otroligt mysig!! Det kändes som att vara i hennes vardagsrum typ.. Litet och mysigt. Hennes familj och vänner. Också var det några enstaka "fans" typ. Helt fantastiskt! Hennes mellansnack är ju bäst, hon berör och berättar på sånt fint sätt, åh! Några låtar hon sjöng var För att du finns, Du får inte, Två dagar på en öde strand, Du är allt (duett med Shirley), Till en ängel, Innan jag släcker lampan... Plus några gamla till, två nya och två engelska låtar(dock inte hennes egna), myysigt! :) Spelningen höll på i en timme ungefär och hon fick Massa blommor efter allt. Vi stoppade henne lite snabbt och gav blommorna, pratade lite snabbt om "För att du finns", att den var den mest spelade Melodifestivallåten på radion under 00-talet! Så kul ju! Sedan for hon iväg och skulle lämna blommorna bakom och allt sådant. Efter en stund kom hon ut igen och då trallade vi alla fram. Vi tog kort tillsammans och pratade lite snabbt. Jag fick ur mig nåt i stil med; "Du är fantastisk, jag slutar aldrig förvånas över hur bra du är!" Sonja blev väldigt glad och sådär sjuktsööt som bara hon kan bli, ååh. Gosig människa! Jag pratade lite med Sonjas mamma medans S pratade med några andra. Hon frågade bl.a. hur jag kände efter operationen och sådära, så mysigt att hennes föräldrar bryr sig, åh! Vi allihopa; jag, Annika, Emmy, Jennifer och Emelie, tog gruppbild med Sonja också. Sedan tackade hon oss alla för att vi kommit dit och vi tackade henne för kvällen. Och jag snodde åt mig ännu en kram av henne, söta!

 

   


Vi tog hejdå av Emmy och Emelie också, vi andra tre letade reda på Shirley för att säga hejdå. Vi pratade massa med henne, frågade bl.a. om vad hon tyckte om fotoalbumet hon fick av mig i julas. Hon älskade det verkligen, åh, herregud vad sööt hon var! Jag visste inte vad jag skulle säga liksom, underbart! Pratade lite snabbt om hur min svullnad hade lagt sig i ansiktet också, mysiga hon! Att hon bryr sig! ♥ Sedan blev det kramkalas och grattade henne ännu en gång, myys! Vi kollade in i salen igen och då vinkade Ullis så sött, så jag tog mig in till henne och pratade lite. :D Hon är härlig! Sedan tog vi oss faktiskt ut därifrån, jackorna först och sa hejdå till Jennifer och sedan åkte vi hemåt till lägenheten...

En helt fantastisk obeskrivlig kväll! Jag är bara så sjuktglad att jag tog mig dit och fick uppleva det på plats! Ett minne för livet.Sonja Aldén, the one and only. Då, nu och för Alltid!

I viken...

2010-02-18 @ 18:33:57
Jag är iallafall hemma i viken igen, kom hem vid lunch-tiden typ. Raka vägen till skolan för svenska-lektion vid ett. Trevligt. Fick massa information om argumentation och lite övningar. Vi ska göra en muntlig argumenation om två veckor, jag vet inte om vad, gaah! Jobbigt. Slutade strax efter halv fyra, tog sällis med Linnéa hem, trevligt! :) Sedan dess har jag inte gjort ett skit här hemma.. Jag har tråkigt! Det finns inget att göra, eller det gör det men jag orkar inte göra något...

Gårdagen var iallafall helt sjukt mysig och alldeles fantastisk! Det finns ingen som Sonja Aldén, ååh! ♥ En av de bästa spelningarna med henne! Lovar att berätta mer när jag har tid och ork..

Nu ska jag tråka vidare!
Pusshej!

Snaaaart!

2010-02-17 @ 10:27:59
Jag kom iväg till skolan imorse, mycket onödigt tycker jag. Naturkunskap stod på schemat, men vi hade inte direkt någon lektion utan vi fick plugga själva, hm. Då kunde jag varit hemma istället, menmen. Träffade Marie lite snabbt efter lektionen och pratade lite. :) Sedan drog jag hemåt!

Kom hem vid tio-tiden typ, bara hunnit druckit lite saftsoppa och packat om lite i väskan. Det blir två väskor att bära, istället för en fin väska i min stora bag. xD HAHA. Nu går min buss om 40 minuter ungefär, mot huvudstaden!!! iiiihi, vad jag längtar! Så jag ska fixa det sista här nu så jag hinner ta mig till resecentrum också!

Pusshej!

Jag ska se Sonja ikväll, Jag ska se Sonja ikväll, JAG SKA SE SONJA IKVÄLL!!!


Sonja Aldén! <3

2010-02-17 @ 00:10:12
Idag är det exakt TRE ÅR sedan Sonja medverkade i Melodifestivalen med För att du finns. Deltävling 3 i Örnsköldsvik, den 17 februari 2007! Hon sjöng rakt in i mitt hjärta och jag blev fast... Det har gått tre år och jag gillar henne fortfarande, men så mycket mer! Hon är en del av mitt liv, en stor förebild och idol! Jag ÄLSKAR verkligen För att du finns fortfarande, en av de bästa låtarna som någonsin gjorts. ♥ En favorit helt klart, i många år framöver! "För att du finns, för att du kan..."


Senare idag, eller rättare sagt ikväll har hon spelning på Mosebacke i Stockholm. Det känns väldigt speciellt att det är exakt tre år sedan. Shit, gud så mycket som har hänt på dessa tre år! Jag är på plats där ikväll, det ska bli helt fantastiskt! Jag saknar bruden så himla mycket, så det ska bli fint att se henne igen och förhoppningsvis kramas lite med henne efteråt! ♥ Längtar!!!


Senaste bilden tillsammans, julkonserten 14 december.
11 dagar efter min operation, därav så rund i ansiktet, haha..


Du är den som får mig le...

Innan jag släcker lampan.

2010-02-16 @ 23:39:32
Det har typ inte hänt nånting här sedan sist. Mest suttit här vid datorn och lyssnat på Sonja! ♥ Jag har hunnit packat lite också, jag åker ju till Stockholm imorgon. :D Woho! Jag ska se fanastiska Sonja ju, ååh vad jag längtar! Två månader sedan jag bokade biljetten, iihi, äntligen är det dags! Anländer till Sthlm nån gång på eftermiddagen, Annika möter upp mig och på kvällen går vi och Annikas mamma på S! Jag kommer dock hem på torsdagen igen, skolan som kallar. Så vi hörs väl då igen! :) Nu ska jag typ släcka ner här och sova lite, eller lyssna på lite musik iallafall.

Godnatt!


Träna, träna, träna!

2010-02-16 @ 21:41:25
Jag var och tränade tidigare idag här. Kom till badet strax efter halv fem, och vid fem så var det dags för Step/styrka 75min.. Wow, vad kul det är! Det är galet. Jobbigt och så svettigt. Upp och ner, över och runt på den där brädan! Helt fantastiskt, galet roligt! Lite vila och sedan raka vägen på Styrkepasset 60min. Massa ben, mage, rygg, armar, axlar och bröst.. Ojoj så roligt! Och jag ökade vikterna med 1,25kg idag. Heja! :D Brukar vanligtvis bara köra 1,25kg, är ju så otränad just nu.. xD haha, så det var kul att öka lite. Man orkar ju mer än man tror! :D Det blev lite skak i armar och ben efteråt. Stannade kvar en stund efteråt också och pratade med Päivi. Det var mycket trevligt! :) Och som det ser ut nu så blir det Step/styrka på lördagförmiddag också, najs!!!

Jag älskar att träna . . .

MVG!!!

2010-02-16 @ 11:12:33
Jag kikade in på Fronter nyligen, som vi har genom skolan. Vi hade fått betyg och omdömen för vårat muntliga framträdande som vi hade i torsdags. Jag fick MVG!!! :D Jag är sååå glad, herregud! Det muntliga är ju inte riktigt min grej, men jag klarade det. Galant också, haha. Det enda jag behövde tänka på var att prata lite långsammare, men det vet jag ju om, jag är nervös/livrädd när jag står där och då går det fort typ.. xD Men jag är jäkligt nöjd med ett MVG alltså, IIIHI!


Wow, det funkar!

2010-02-16 @ 10:35:53
Blogg.se funkade inte alls igår när jag ville blogga, inte på hela kvällen. Väldigt irriterande! Så därför blev det ingen blogg alls.. Men jag gjorde inte så värst mycket igår heller, jag var till skolan en sväng. Jag vann schlager-quiz tävlingen som var i fredags, haha. ;) Pluggade lite matte där med, men behöver göra mer. Jag gick hem strax före två-tiden, och här hemma gjorde jag inte mycket. Fick skjuts av mamma till pappa där jag slog mig ner vid datorn och la in massa filmer. Så nu är typ alla band tomma, det känns skönt. :D När pappa slutade jobbet så fick han hjälpa mig att installera externa som jag sedan la in alla filmer på, najs. Jag stannade kvar och åt med pappa och Sinikka, kycklingfilé och pommes. Så gott! Sedan lite glass efter det. Åkte hem vid nio-tiden ungefär och slog mig ner vid datorn direkt.. Jag anmälde mig till högskoleprovet i sista minuten, jag tror det gick. xD haha. Annars gjorde jag inte ett skit här förutom bråkade med blogg.se xD

Nu är jag iallafall vaken här. Idag hade jag tänkt plugga lite innan det är dags att dra iväg och träna ikväll, woho! Jag längtar ju..

Pusshej!

I won't take it or leave it.

2010-02-15 @ 00:44:57
Det har inte hänt så mycket här idag. Micke åkte hem tidigare idag, så var in till Gävle och lämnade av han vid tåget. Annars har jag mest bara suttit här och bloggat massa.. Och lyssnat på fina Sonja, Jessica och Hanna! Lövely! Nu börjar klockan dock bli mycket här...

Veckan som kommer...
Måndag: Skola hela dagen. Hem till pappa; lägga över band och checka externa. Plugga massa.
Tisdag: Skola på förmiddagen. Step up 17.00. Styrkepass 18.35. Plugga massa.
Onsdag: Skola på förmiddagen. Åker till Stockholm. Sonja Aldén på Mosebacke!
Torsdag: Åker hem, skola på eftermiddagen. / Stannar kvar.
Fredag: Let´s Dance på tv!
Lördag: Melodifestivalen på tv!
Söndag: Plugga massa.

Detta är min vecka. Ganska så lugn känns det som, men grymt mycket att göra alltså. Jag ska helst hinna med att räkna några tal i matten, eller många tal. Skriva ihop ett utkast i svenskan. Skriva brev i naturkunskapen. Svara på frågor i psykologin. Detta ska helst bli klart denna vecka. Och som ni ser så drar jag till Stockholm mitt i veckan också. Sonja Aldén, mer behövs det inte sägas! ♥ Men sedan vet inte jag om jag stannar kvar i Sthlm eller om jag åker hem... Det får vi se hur det blir, jag funderar lite på det!

Men nu ska jag faktiskt släcka ner här och sova lite, men Innan jag släcker lampan så ska jag kika runt på allt här. Hörs mer imorgon!
Godnatt!

"Jag tror på Gud, så det är lungt!"

2010-02-14 @ 23:49:05
Jag kollade på Sonja i Blåsningen tidigare här, HAHAHAHAHA. Hon är ju för härlig! Det var en rolig blåsning, overklig kanske.. xD haha. Eller... Och en av hennes kommentarer, som jag har i rubriken, är det Bästa någonsin! HAHA.

Sonja Annika Maria Aldén


Häng utanför hotellet!

2010-02-14 @ 23:26:11
Direkt när det var slut i arenan så drog vi upp på stan och till hotellet. Där vi hängde... en bra stund! Träffade massa folk. :)

Vi träffade Anna Maria Espinosa, som vi berömde för att hon var bra, men inte fick vi ett tack till svar utan hon svarade med; Jag vet! HAHAHAH, vi fick roligt.. xD Marcos Ubeda stötte vi på också, vi kände oss lite tvungna att prata med han för han spelade med Sanna Nielsen i Skåne idag, haha. Bad han att hälsa henne, han blev chockad att vi visste att han skulle dit med S, haha. Så han tog helt enkelt bild på mig och Micke med hans mobiltelefon som han skulle visa Sanna, trevligt! Hejade även på Martin Kagemark då, för han kom samtidigt. Tobbe sprang förbi lite snabbt och hejade när vi stod där..

Efter att vi stått där en stund så kommer en bil med Hanna Lindblad, snacka om att jag blev glad! :D Jag har försökt träffat henne hela veckan.. Så jag och Micke gick såklart fram och bara vällde beröm över henne. Att vi älskade hennes nummer, att hon var vår favorit och att hon hade grym röst. Vi berättade att vi skrek på henne när det stod om vem som skulle komma till andra chansen mellan henne och Pauline, vilket hon hade hört och tackade så hemskt mycket för vårat stöd och all beröm vi vällde över henne!! Hon blev otroligt glad! Och när vi sedan sa att vi tyckte hon var Sveriges svar på Lady GaGa, så blev hon mer än glad. Hon älskar nämligen GaGa!! Vi tog iallafall kort tillsammans med henne, underbara människa alltså! Jag gillar henne otroligt mycket! Vi nämnde Singin in the rain och hon tyckte att vi skulle komma och se den, för var det nån musikal man skulle se så var det den, sa hon! xD haha. Vinkvink och hon drog in! Vi träffade även en av Hannas upphovsmän till låten Manipulated, Sarah Lundbäck. Vi satt ju bakom henne på genrepet på dagen, så hon kände igen oss typ. Pratade på massa med henne och hon var överlycklig att de hade hamnat på en femte plats och inte sist som de hade räknat med! Vi berömde henne lite också, hon blev mycket glad! Och sedan gick hon in på efterfesten.

Det kom en minibuss med Måns och Christine plus lite folk med dem. Så vi pratade med dem, såklart. Berömde även dem för deras insatser, de blev mycket glada! Och att vi gillade parodierna de gjorde, askul verkligen! Christine blev bara mycket glad och vi nämnde också att vi kommer till globen! Sen såg vi att Edward af Sillén var med där också, och när han samlade in C och M för att gå in så såg han oss och bara; Hej mina vänner! Haha, hejhej sa vi. xD De gick in allihopa och kvar stod vi och frös! Eric Saade, Tomas och några till kom också, vi grattade dem såklart. Eric var väldigt chockad och visste knappt vad som hade hänt.. Men han var glad! Han fixade till sig och sedan in i foajen där det väntade massa fotografer!!

Tillslut så kom fina Jessica Marberger ut, som vi väntade på, runt halv tolv-tiden typ. Hon, Anna Lundström (andra körtjejen) och Tine (koreograf och nåt mer?) skulle ta bilen hem till Stockholm då. Vi kramades med en varm Jessica, som inte alls tyckte om att vi stått ute för att vänta på henne. Söta hon! ♥ Hon pratade med några andra där och då passade vi på att prata med Anna. Vi undrade nämligen en sak, om det var hon som var en av tjejerna som körade i filmen "Livet är en schlager" och visst var det hon! Hon blev nog lite chockad där, att vi hade sett det, filmen spelades ju in för några år sedan.. Pratade lite till där, hon var mysig! Sedan blev det ett hejdå med Jessica och ännu en kram. Hejade även på Tine och berömde henne lite. :) Sedan vinkade vi hejdå och önskade trevlig och försiktig resa hem, hahaha.

Vi gick bort till Tony´s och smsade med min klasskompis Marie, som var där med några vänner. Så hon kom ut till oss, treeevligt! Pratade massa om kvällen, hon var nämligen också på direktsändningen! Hon hade fått lite schlagerfeber va, jag är grymt stolt! (a) Jag lyckades väl med min redovisning om Melodifestivalen då, att få de intresserade, så intresserad att man bokar biljett och går och ser det! Haha, jag blir så glad. xD Stod väl där och pratade en stund, hon är mysig! Men efter en stund kände vi att vi lära dra hem, till värmen. Vi frös ihjäl alltså. Kramkalas och ses på måndag! Och vi halvsprang typ hemåt, hemma strax efter tolv-tiden...

Otroligt lyckad kväll!

Det här är så Bäst så det finns inte!

2010-02-14 @ 19:48:27


J a g  Ä l s k a r  D e t !


Deltävling 2 - Sandviken!

2010-02-14 @ 19:36:17
Nu är det över, deltävlingen i min hemstad - Sandviken! Och jag och Micke var på plats i arenan, som fullständigt kokade. Herregud vad kul det var.. :D iiihi. Jag älskar stämningen på sånt här grejs! Man blir bara så glad ju.. Som sagt, jag var på plats, och jag såg reprisen av deltävlingen idag.. :)

Här kommer lite kommentarer kring bidragen...

Eric Saade - Manboy.
Första lyssningen på 60 sekunder gjorde mig besviken. Men sedan efter att ha sett det live några gånger, låten växer för varje gång! Numret är så sjuktsnyggt, med gallret och vattnet. Åh, jag älskar det! Och koregrafin är grym, verkligen. Eric är bra, som sagt, låten växer verkligen och jag gillar den jättemycket!
Betyg: 4/5.

Andra Generationen + Dogge - Hippare Hoppare.
Hahah, detta är ett skämt eller nåt. Men på något sätt gillar jag detta, låten är inte bra alls egentligen. På plats blev det sån stämning och det gick ut över publiken, deras gläjde och så. Men dock inte genom tv-rutan.
Betyg: 2/5.

Anna Maria Espinosa - Innan alla ljusen brunnit ut.
Jag vet inte vad jag ska säga, låten är verkligen jättefin. Men framträdandet kanske var lite tråkigt, det hände liksom inget. Gräsliga kläder, haha. Och det gick inte alls genom tv-rutan, men på plats var det bra iallafall. Det lät bra också, men inte alls i tvn, usch!
Betyg: 3/5.

Highlights & MiSt - Come and get me now.
Låten svängde verkligen och man hängde på, refrängen snappade man upp direkt. Men MiSt var inge bra alls, gud så nervösa de var och såg mest stela ut. Andreas var inte fullt frisk och det hörde man.. Numret var tyvärr inte så bra alls, det hade kunnat blivit bättre.. Menmen..
Betyg: 3/5.

Pauline - Sucker för love.
Jag har lite svårt för Paulines röst, men detta nummer var faktiskt bra. Låten var helt okej. Dansen gillade jag, jag lärde mig refräng-dansen.. xD haha. Hela numret blev liksom speciellt pga Paulines röst ju.. Men helt okej blev det.
Betyg: 3/5.

Andreas Johnson - We can work it out.
Otroligt tråkig början, och verserna. Refrängen var helt okej, lite Glorious-känsla över den ju. Det är bra! Men annars är Andreas väldigt tråkig att se på också. Häftigt med ljusstavarna i arenan, det gillade jag. Men låten, den är inte ens så bra, den växer inte ens. Inte en låt som fastnar alls. Men Andreas är ju Andreas!
Betyg: 2/5.

Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart.
Jag älskar detta, haha. Låten är ju helt... underbar! Man är med från början, det svänger och man blir bara så glad. Mysig text verkligen. Jag gillar väl kanske inte dem så värst mycket, men låten är verkligen fantastisk! Lyssna bara på låten och man älskar den, åh.
Betyg: 4/5.

Hanna Lindblad - Manipulated.
WOW, jag har inge direkta ord här. Shit, Sveriges svar på Lady GaGa, helt klart! Jag älskar det. Hanna har asgrym röst, hon dansar galet bra och hela numret är bara så BÄST! En j*kla show hon bjöd på alltså, som att vara på någon MTV-gala. Åh, jag älskar det så mycket! Och tyvärr inget i Mello, men vafan, hon ägde hela deltävlingen. Bättre än såhär kan det inte bli!!! Go Hanna! En solklar favorit redan från början.
Betyg: 5/5.


Det var lite kommentarer kring bidragen det! Jag blev halvnöjd över resultatet även denna gång. Jag ville mer än gärna ha Hanna Lindblad till final ju, vilket nummer. Herregud! Men hon åkte ut, fan alltså, en femte plats.. Sen ville jag även ha Kalle Moraeus & Orsa Spelmän till finalen, men de kom till Andra Chansen iallafall, grymt! Eric Saade var värd sin plats.. Den andra tänker jag inte nämna, haha...

Till Final tog sig Eric Saade och Andreas Johnson. Och till Andra Chansen gick Kalle Moraeus & Orsa Spelmän och Pauline.

Next stop; GÖTEBORG!

Träffar innan genrepet!

2010-02-14 @ 17:59:59
Innan genrepet igår hängde vi lite i Gallerian och vid hotellet. Och vi såg en bekant springa förbi oss några gånger, vi blev mer och mer säkra på att det var Linda Pettersson. Hon är en av dansarna i år. Tillslut så såg vi henne när hon stod och väntade på bussen ut till arenan, så då passade vi på att gå fram till henne. Hejade på henne och pratade lite grann. Mycket trevlig människa alltså, ååh! Mysig verkligen. Hon tycker det är jättekul att dansa i Melodifestivalen, och det kan jag förstå, jag vill också ju! Hon var med bakom Eric Saade och Pauline igår, berättade hon.. Mycket bra! :) Sedan kom bussen och vi sa hejdå och att vi ses igen!!

Vi träffade även på älskade Jessica Marberger också, såklart. Pratade lite snabbt med henne, om lite blandat, innan hon drog iväg med Anna och Tine på lite shopping. Fina hon alltså. ♥


love, love, love


Genrepet avklarat!

2010-02-13 @ 17:16:00
Jag och Micke har varit på genrepet här nu i eftermiddags, egentligen var det inte tänkt att vi skulle dit.. Men vi träffade på Helene, Hanna Lindblads manager, och pratade lite med henne. När hon fick reda på att vi inte sett Hannas nummer eller något annat så fixade hon biljetter till oss direkt! Tacktacktack!

Klockan två var det dags för genrepet och vi hade fått superplatser på rad 5 bakom låtskrivarna. Riktigt najs alltså, där ville vi sitta kvar nu till ikväll.. Jag tänker inte blogga om vad jag tyckte om varje bidrag, det får bli efter kvällens sändning! Men alla var grymma på något vis, tyckte jag iallafall..

Jag tippar inte, det är omöjligt, jag bara hoppas på...
Till Final; Kalle Moraeus & Orsa Spelmän och Hanna Liundblad!
Till Andra Chansen; Eric Saade och Anna Maria Espinosa!

Bara några timmar kvar nu, iiihi, spännande! Ett litet tag kvar tils det är dags att tralla mor Arenan igen!!!

SCHLAAAAAAGERFEBEEEER!


Schlager-tema på skolan!

2010-02-12 @ 23:26:27
Ett ord; LYCKAT!!!

Jag kom till skolan strax efter 12-tiden.. Jag kliver in i matsalen, genom de rosa skynket.. Och det var asmycket folk där. Och alla vid "vårat" bord började; Carro *klappklappklapp* Carro *klappklappklapp* HAHA. Snacka om att bli chockad, att jag var så saknad där.. ;) haha. Slog mig ner med Junia, Hannah, Marie, Linnéa, Anki, Petra, Magdalena, Pekka, Leslie och Martin! Treeevligt! Där fanns godis, chips, popcorn och salta pinner, mums. Även tårta dök upp senare. Träffade Annette och Jenny och pratade massa, söta dem! Karaoken var på för fullt hus! SÅ KUL! Jag sjöng faktiskt också, några låtar.. Tusen och en natt, Inget stoppar oss nu, Leende guldbruna ögon, När vindarna viskar mitt namn. SKOJ! Gjorde schlager-quiz också, trevligt. Pratade lite till med folket innan jag drog iväg strax efter halv två-tiden..

Lövely stund på skolan; vänner, snacks och karaoke! Mera sånt, tack. ♥Innan jag släcker lampan. <3

2010-02-12 @ 21:12:40
Sonja har gjort det igen! Innan jag släcker lampan är helt fantastisk! Så underbar och så mysig, verkligen. Singeln är assnygg, hon är så otroligt vacker, åh! Men tyvärr släpps låten bara digitalt. Buhu! Den finns att lyssna på Sonjas myspace. :)


Love, love, love.


Schlagrig dag!!!

2010-02-11 @ 23:48:46
Vi träffade fina underbara Jessica Marberger idag runt elva-tiden. SÅ MYSIGT! Kikade runt på stan och pratade massa. Vi tog bilder och hade mys! Fantastiska hon, hon gör en så himla glad! Herregud! Jessica Marberger. ♥Efter skolan drog jag till Ica Maxi, där Micke höll hus. Paf schlagerturnén var ju där.. Hejade på Annamia och Micke, vi kollade lite på Stage one. Sedan besökte Anna Maria Espinosa och Eric Saade stället. Intervju och signering, vi var självklart fram till dem och fixade en fin autograf! Pratade massa med Annamia också, ses tomorrow igen ju! Vi drog hemåt strax före fem-tiden, det blev lite mat i magen och så.Vi drog upp till stan senare igen, åkte lite "skridskor" på isbanan utanför hotellet. Vi såg även när allt mello-folk åkte iväg med bussar ut till Högbo Bruk för välkomstfesten. Träffade Lars Hägglund också, hejade även på Tomas och Eric Saade, najs! Våra vänner Alicia och Anna dök upp en stund, trevligt! Strax efter åtta-tiden så trallade vi hemåt i kylan, men stannade till utanför Expert där de visar Melodifestivalen 2009 på tvn. Så vi kollade klart på Sofias nummer, iiihi. Jessica och Dea! ♥ Sedan hemåt...

Invigningen!

2010-02-11 @ 21:41:37
Jag fick skjuts upp av mormor på stan, till festivaltältet. Kikade in och strax därefter var det dags att gå ut, utanför, där invigningen skulle ske! Hanna Lindblad blev intervjuad och sedan invigde hon Sandviken som schlagerstad! :D Myys! Och sedan sjöng en barnkör massa schlagerlåtar, men då kikade jag runt på stan istället. Mysigt! Träffade Tomas och Eric Saade också, trevligt! Mötte upp mamma sedan och vi drog till tältet för att se Andreas Johnson strax efter sju-tiden. Han uppträdde med sina gamla schlagerlåtar plus Glorious. Grymt! Efter han så åkte vi till ica maxi och handlade, där jag stannade kvar för att träffa upp Annamia och co som skulle lasta av lite grejer inför Paf Schlagerturnén, som skulle hålla till där under helgen.. :) Det var så otroligt roligt att träffa henne, mysiga hon! ♥ Sedan trallade jag hemåt!

Redovisning a´la Melodifestival!

2010-02-11 @ 18:55:48
Jag drog iväg till skolan til 12-tiden ungefär. SKrev ut min redovisning och slog mig sedan ner i matsalen och fixade lite. :) Pekka och Junia kom också, trevligt! A och J och alla andra tyckte jag var så schlagrig så.. xD haha ;D Vid ett-tiden så var det dags för redovisning! Vi var sju stycken, jag gick upp som andra personen. Det gick verkligen jättebra, jag behövde inte alls mina papper.. xD Jag visade klippet med Malena från i somras också, när vi dansade. Det uppskattades! ;) haha. Såhär såg min powerpoint ut ialf...
HAPPY SCHLAGER!


Schlagern är här, på riktigt!

2010-02-10 @ 15:32:49
Jag är iförd rosa jeans, svart linne med silver/paljett-text och rosa naglar! NAJS!

På stan kryllar det som sagt av rosa ballonger, i varenda hörn! Alla skyltfönster har nåt med rosa i sig; ballonger, glitter och flera bo:or.. xD HAHA. Eller vad man säger.. Personalen börjar bli schlagriga också! Det spelas schlagermusik ur högtalarna i de flesta butiker. Det fifflades med mikronfoner och grejs i gallerian, tydligen ska estetprogrammet uppträda.. xD De flesta lamporna på stan har färgade lampor; rosa, grön och blå! Men det syns inte så värst i dagsljus men.. En isbana utanför hotellet, lamporna runt om är färgade. Festivaltältet står på torget, och de höll på och fixa i tältet när jag gick förbi tror jag. Träden utanför tältet verkar få ljusslingor i sig, najs. Och vissa lampor längs vägen till arenan verkar ha blivit färgade också. Statiol lyser grönt på kvällarna.. xD HAHA.

Artister som har anlänt är Andreas Johnson, Hanna Lindblad och Dogge + Andra generationen, Anna Maria Espinosa, som jag har läst och vet om! Men dem ramlar nog in en efter en, för det är ju massa rep idag! Så kören/dansarna lär ju redan vara på plats för länge sen!

Invigning av festivaltältet vid 17-tiden, Hanna Lindblad inviger! Wiiiihi!

Det händer grejer alltså! :D


You know that I’m missing you.

2010-02-10 @ 15:13:15
Det har varit skolan idag. Klockan åtta hade jag naturkunskap, lite segt det. Iallafall på morgon, men vi började på nytt kapitel, Evolution! Det är väl sådär, men det blir nog bra. :) haha. Efter det så satt jag nere i matsalen med Junia. Och sedan kom även Marie, Linnéa, Pekka och Rauno. Hela våran lilla np-grupp var samlad ;D haha. Pratade på om allt möjligt och vid ett så drog alla på lektion typ. Strax därefter så drog jag hemåt också, kikade runt på stan lite.. Det är rosa ballonger överallt typ.. xD HAHA. Trallade hemåt och nu sitter jag här och trycker, jag ska fixa lite på min redovisning och skicka in en uppgift här... :) Så jag har det gjort!

Pusshej!

Imorgon är en annan dag!

2010-02-10 @ 00:50:50
Nu har jag suttit och finulat med min pwoerpoint-presentation. Fan va skoj det är! Och oj vad bra detta kommer blir, tror jag. Iallafall powerpointen, sen ska jag komma på vad och i vilken ordning allt ska sägas, haha. Det löser sig nog!!! Och jag har hunnit målat naglarna ROSA! iiihi, är det melodifestivalen så är det.. ;D Nu sitter jag mest bara här och lyssnar på schlagers och tror att jag måste natta... Börjar skolan imorgon vid åtta-tiden, inte så najs! Men vi hörs imorgon, vet inte när jag har tid, men annars imorgonkväll när Micke har anlänt. :D iiiihi!

Godnatt och happy schlager!


vi, grillkvällen med GG i maj


Det börjar hända grejer nu!

2010-02-09 @ 22:28:59
Ingen bloggning på hela dagen, men jag har verkligen inte haft tid. Jag har fullt upp om dagarna och värre blir det.. xD haha. Skolan hela dagen, började med tyska imorse strax efter tio-tiden. Vi fick tillbaks provet, jag fick MVG!! Heja, haha, det känns najs, men nu har jag en press på mig att hålla kvar vid MVG:et ju, hm. På lunchen satt jag nere i matsalen med Junia, Marie, Anki, Theresé och Pekka.. Vi pluggade lite och pratade massa.. Och vid ett-tiden så var det dags för prov i naturkunskap för oss alla typ. ;D Det var svårt, riktigt svårt, jag hoppas på ett G iallafall. Ner i matsalen en stund och snackade, sedan åkte jag med Marie till stan, tack för skjutsen! Stod och pratade lite om allt möjligt, trevligt. Sedan trallade jag hemåt, hemma vid halv fyra ungefär. Bytte om, packade väskan och slängde i mig några pannkakor. Fick skjuts av mor till parkbadet, vid 17 var det dags för step/styrka. Och det är så förbaskat kul alltså, och jobbigt.. xD 75 minuter, puh! En vila på 20 minuter ungefär, och sedan var det dags för styrkepasset!! Jag orkade, och fys sjutton va det var kuuuuul!! Precis vad jag behöver, lite styrka.. :D 60 minuter senare så skakade både armar och ben på mig, shiit! Grym träning iallafall! Trallade hemåt efter det och var hemma strax efter åtta.

Jag har typ inte hunnit med nåt sedan jag kom hem.. Kikat runt på datorn här, pratat med Micke också om morgondagen, najs. Och funderat lite mer på min redovisning på torsdag, det blir nog bra bara jag får ihop det! hahaha..Ska nog ta och fixa lite med det nu!!!

Tomorrow... äntligen, nu börjar det här i Sandviken. Melodifestivalen intar staden! IIIHI! Och det har blivit lite ändring för mig imorgon, jag såg nämligen nu att Hanna Lindblad inviger festivaltältet vid 17-tiden, och jag har dansen då, men den får jag hoppa över! Jag vill se och träffa Hanna! :D Skoj! Och jag ska fotta lite på alla lampor också, iiihi! Fan va najs allt blir!!!

Puuuuusshej!


Here I stand again.

2010-02-08 @ 22:00:45

Vad finns det att säga här, har ju knappt gjort nåt idag.. Men ja, jag har suttit här vid datorn hela dagen. Pluggat lite på min redovisning i svenskan, Melodifestivalen!!! Pratat med Micke på msnis, och blivit grymt taggad på mellon. Det kommer ju försjutton hit på onsdag, och alla förberedelser håller på för fullt, IIIHII! Det kommer bli så bäst, hela veckan ju! Men först så ska jag ha ett prov imorgon, i naturkunskapen. Inte pluggat något typ, det är dags att sätta lite fart. Ska ner och hämta lite glass, lyssna vidare på "IIIIIL SAAALVATOOORE", haha (a) och plugga så det smäller om det!

Imorgon är det ju som sagt prov, blä, och vi får tillbaks provet i tyskan också tror jag. Det blir skoj, kul att se vad jag fick ju.. Och juste, jag ska lyssna på en låt i tyskan också, gah! Ja, med det så säger jag tack och hej för mig!

Godnatt!


IIIIIIIL SALVATOOOOORE!

2010-02-08 @ 16:58:36

En hektisk vecka väntar...

2010-02-08 @ 01:15:29
Egentligen har det inte hänt nånting idag. Inget plugg har det blivit, vilket inte känns så bra, men jag har ju pluggat massa i helgen ändå. Men jag har ju det viktigaste kvar, haha.. Plugga till provet på tisdag och fixa min redovisning till på torsdag. Gah, det får fixas imorgon!

Och det är dags för Melodifestivalen i lilla Sandviken nu i veckan som kommer. Det känns väldigt konstigt men såklart jätteroligt! Jag tror, om jag fattat det rätt, att det ska börja pyntningen med ljus och sådant redan imorgon. Hm, jag får nog undersöka den saken alltså!

Såhär ser min kommande vecka ut...
Måndag: Plugga naturkunskap och svenska. Kika runt på stan. Skolan?
Tisdag: Skolan hela dagen. Naturkunskapsprov. Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Melodifestivalen intar Sandviken! Skola på förmiddagen. Dans 17.10/Invigning i festivaltältet från 17. Andra Avenyn på tv! Plugga inför redovisningen. Micke kommer hit. :D
Torsdag: Springa runt på stan och ta schlagertempen. Skola på eftermiddagen-muntlig redovisning. Lyssna/kolla på välkomstfesten i Högbo bruk.
Fredag: Förbi skolan-schlagertema! Springa runt på stan, aktiviteter och skoj. Lyssna på låtarna. Let´s Dance på tv!
Lördag: Springa runt på stan. Melodifestivalen i Göransson Arena! JIHO!
Söndag: Läsa bloggar. Alla lämnar Viken, även Micke åker hem. Blåsningen på tv!

Ja, ni ser att jag verkligen kommer ha fullt upp. De två första dagarna är väl lite mer lugna, men att jag ska träna 2,5 timme på tisdagen. Shit alltså, jag kommer vara död efter det, men stepen måste jag på och på styrkepasset ska det köra med mellolåtar. ;) Då blev det också ett måste, haha! Sedan på onsdag så drar allt igång här! :D IIIHI! Micke kommer också! Då är det Mello för hela slanten, lite jobbigt att ha en muntlig redovisning i skolan på torsdagen då, men den handlar ju om mello.. xD HAHA. Sen har jag inge mer skola, eller fredagen drar vi förbi och säger hej, det ska ju försjutton ha Schlager-tema!!! Wow, lär dit och visa mig, höhö. Annars kommer vi nog hänga massa i stan och kolla schlagertempen liksom. Så mot slutet av veckan så kanske det inte blir så mycket inlägg i bloggen, det visar sig! Mello på lördag i arenan, fasen va skoj det ska bli! Och veckan slutar på bästa tänkbara sätt typ, Sonja Aldén i Blåsningen!

Nu ska jag fortsätta kolla på Mamma Mia! som jag satte i för en stund sedan!
Och sedan faktiskt sova.. det är en dag imorgon också!
Godnatt!


Vackra Sonja Aldén! <3

2010-02-07 @ 23:32:15

Bilden är ärligt snodd från SJ´s melloblogg.

Blåsningen!!!

2010-02-07 @ 21:26:04
Herregud vad jag har skrattat nu ikväll! Nina Söderquists blåsning var ju bara för härlig, HAHA. Robot i Polen, ja, hahah hon kan gå på allt den där Nina! Så sjukt jävla kul att se, vi skrattade gott här hemma!! HAHA. Och sedan Shirley Clamps blåsning som Niclas Andersson också var med i... Herregud! Det blev bara värre och värre, och de bara skrattade massa. Det var såååå kul!! Och man såg verkligen på Shirley att hon var livrädd där i slutet, och hon började nästan gråta! Naw, stackars S alltså.. Hon är grym den där bruden!! Love.

Nästa vecka: SOOOOONJA AAAAAALDÉN!!! ♥ ♥ ♥


Dagens . . .

2010-02-07 @ 16:53:57
DAGENS VILL HA: Pengar, pengar, pengar!
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor och tröja.
DAGENS SMINK: Inget.
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en knopp.
DAGENS HÄNDELSE: Haha, ljudet kom tillbaks på tvn. xD
DAGENS LÅT: I did it for love - Jessica. ♥
DAGENS SAKNAD: Sonja Aldén.
DAGENS DUMMASTE: Att jag inte börjat plugga än...
DAGENS SJUKA: ...
DAGENS DROG: I did it for love!
DAGENS ROLIGASTE: Troligen Blåsningen ikväll. ;)
DAGENS FAVORIT: Sonja!
DAGENS KÖP: Inget.
DAGENS GODIS: Inget.
DAGENS HUMÖR: Trött och lite uttråkad.
DAGENS ORD: Måste!


29/1 - Let´s Dance-genrep!

2010-02-07 @ 14:42:40
Jag har helt glömt bort att berätta om när jag var på genrepet av Let´s Dance förra helgen. Men det finns väl egentligen inte så mycket att berätta. Kom till Stockholm på förmiddagen, snurrade runt på stan och mötte upp Martin på eftermiddagen och vi drog till tv-huset. Genrepet började vid 16-tiden! Favoriterna var ju såklart Cissi&Mattias, Claudia&Tobias och Agneta&Tobias. Och jag blev då väldigt chockad att Agneta åkte ut då på kvällen, menmen.. Det var kul att se allt på plats sådär, lite segt men kul! Jag träffade Cissi efteråt, det var ju henne jag åkte dit för att se/träffa. :D Hon var så sööt!! Vi kom därifrån efter 18-tiden, träffade Micke lite snabbt på centralen och efter mycket om och men så kom jag tillslut hem till viken..

Detta ville jag rösta på! <3

2010-02-07 @ 14:04:47

Try to close my eyes.

2010-02-07 @ 14:03:51
Det blev otroligt sent inatt, inte kom jag i säng efter mitt inlägg inte.. xD haha. Fastnade i massa bloggar och tidningar.. Menmen, tillslut så somnade jag iallafall. Och jag vaknade strax innan ett här, herregud, ingen som väcker mig heller, haha. Men mamma jobbade såg jag, och jag vaknade verkligen inte av min klocka vid nio-tiden heller. Ja, men jag är vaken nu och det känns som hela dagen är förbi redan. xD Planer för dagen, hm, det är väl bara att plugga tror jag.. Det finns lite kvar som måste göras, haha. Det blir gött sen när det är klart! Ikväll är det Blåsningen också, ihi! Det ska jag lätt se ju.. Men fram till dess hänger jag nog här, tråkigt nog!

Pusshej!

Plöstligt händer det...

2010-02-07 @ 03:33:54
Min dag utöver Melodifestivalen...

- Pluggat Matte, några tal blev gjorde. Plus en planering fram till provet.
- Pluggat Medicinsk grundkurs, gjorde klart uppgiften.
- Pluggat Svenska, blogguppgiften blev klar.
- Pratat med Emelie på msn hela kvällen. :)
- Pratat med Micke i fonen.
- Kollat på filmen Shall we dance?


Det har blivit en del alltså, det känns riktigt skönt. Imorgon, eller senare idag, så ska jag plugga lite mer. Både naturkunskap och svenska, har prov respektive muntlig redovisning nästa vecka. Mindre kul! Nu ska jag kika igenom allt en sista gång här, lyssna vidare på Jessica och sedan släcka ner här. Klockan är otroligt mycket, så det ska bli skönt att sova några timmar..

Godnatt!

Deltävling 1 - Örnsköldsvik!

2010-02-07 @ 03:03:51
Nu är första deltävlingen avklarad, och ja, vad finns det att säga! ÖPPNINGSNUMRET, jag finner inga ord för det. Det numret ville jag rösta på helt klart! Sonja Aldén, Charlotte Perrelli och Nanne Grönvall! Plus alla dansare och kör, Jessica Marberger. ♥ De var bara så otroligt bäst, bästa öppningen någonsin!! Jag satt mest och gapade genom hela, oh my good! Så mäktigt och häftigt, I NEED A HERO!!! Sonja. ♥

Om programledarna har jag väl inte så mycket att säga.. Måns är så grym som han alltid är, han kan det där liksom. Jag gillade Christine också, hon är rolig. Lite flamsig ibland kanske, men det är underhållning. Och Dolph har jag väl inte så mycket att säga om, jag gillar inte han så värst. Men jag gillade "mellanakten" med han och resten av dansarna/kören. Så coolt ju! Men alla verkade lite nervösa i premiären, får se hur det blir nästa helg! :)

Nu över till låtarna, lite kommentarer som jag fick ner under programmets gång...

Ola - Unstoppable.
Gillade pianot i början. Ola var lite svag i början tyckte jag, men det blev bättre. Ljuset var otroligt häftigt. Låten var inte den bästa, men den var bra, jag gillade den faktiskt. Men jag gillar tyvärr inte Ola så värst.
Betyg: 4/5.

Jenny Silver - A place to stay.
Första reaktionen - vad är detta?! Hon såg ju ut att vara lite knäpp, rörelserna?! Kläderna?! Låten?! Nej, inget i min smak, jag höjer bara på ögonbryna här. Trist!
Betyg: 1/5.


Linda Pritchard - You´re making me hot-hot-hot.
Jag älskar verkligen början. Hela numret i säg, det är en grym show. Med grymma dansare, bl.a. Fell och Vicky! Det var en härlig låt, man fick verkligen dans-feeling och diggade med. Linda är grym, men jag har lite svårt hennes röst. Men annars var numret sjukt snyggt!
Betyg: 4/5.

Pain of Salvation - Road salt.
Bland mina kommerntarer står det bara trist, segt och tråkigt! Det hände aldrig något, man kände typ, när börjar låten?! Den passade inte alls i detta sammanhang! Nåt positivt, låten var faktiskt fin!
Betyg: 2/5.


Anders Ekborg - The Saviour.
JEEEESSICA!!! Så vacker den människan är! Över till numret, jag tyckte detta var mäktigt. Vilken röst han har. Låten var riktigt bra, eller versen var bättre än refrängen. Men det platsade tyvärr inte i sammanhanget. Men jag gillade det iallafall grymt mycket, det var grymt! Alltihopa!
Betyg: 4/5.

Jessica Andersson - I did it for love.
Wow, detta gillade jag verkligen. Det kändes väldigt mycket som Mollys och Sannas nummer, men det gick hem hos mig! Jessica var otroligt vacker. Låten var fantastisk, fin text. Vilken röst hon har, låten passade verkligen henne. Det var äkta! Vackert och naket. Wow!!!
Betyg: 5/5.

Frispråkarn - Singel.
Första reaktionen - HAHA! Dålig låt, verkligen, men jag gillar det ändå, på något vis. Jag sitter och nynnar med, åh. Och JEEEEESSIIICA!! Wow, närbilden, oh my! Jag dog några gånger i detta nummer! Jag säger bara Jessica Marberger. <3 Hon gjorde då detta numret för mig, ihi! Annars dåligt...
Betyg: 3/5.

Salem Al Fakir - Keep on walking.
Helt okej låt, den var fin, men verkligen inte min smak. Hans musik brukar inte funka hos mig. Jag gillar inte ens Salem, jag tål inte hans röst riktigt. Så, nej.. I don´t like it, tyvärr!
Betyg: 2/5.


Det var lite kommentarer kring låtarna/numren. Som ni kanske ser på mina betyg så kan ni räkna ut att jag kanske inte blev helnöjd med resultatet. Jag hade ju gärna sett Jessica gått raka vägen till finalen, det var hon värd. Hon var bäst ikväll, verkligen! Andra personen som jag ville ha till final var Anders Ekborg, jag gillade det konstigt nog. Och sedan kanske Ola och Linda till andra chansen. Men ja, det blev väl inte riktigt som jag ville där...

Till Final tog sig Ola och Salem Al Fakir. Och till Andra Chansen gick Jessica och Pain of Salvation.

Next stop; SANDVIKEN!

Snaaaaaart!

2010-02-06 @ 19:07:27
Nu har jag tagit mig lite tid för att lyssna på låtarna innan det smäller ikväll! ;D Jag ville ju hinna med det ju, haha. Jag brukar alltid lyssna på fredagen men har inte hunnit med det denna gång. Och jag orkar inte riktigt lämna några kommentarer om varje låt heller, jag bloggar om sånt efter kvällen! Det är helt sjukt att det är Melodifestivalen ikväll, att det har börjat, herregud!

Det är ingen idé att nämna vilka man tror ska gå vidare, för det är så mycket som kan hända, men jag hoppas av hela mitt hjärta att Jessica Andersson går till final!!! Snälla, heja Jessica! ♥ Gillade även Ola och Anders Ekborg, haha.. Det börjar om knappt en timme, iiiiiihi!!! Och shit, jag får inte glömma, bästa Sonja är ju med i öppningsnumret!!!! Får man rösta på öppningsnumret?! ♥

Happy schlager!


Mitt i natta..

2010-02-06 @ 03:05:11
Jag upptäckte just att klockan är väldigt mycket, mitt i natten ju. Herregud! Jag kollade på Heartbreak hotel för en stund sedan, den är ju sååå bra! :D Och jag har suttit och lekt med min presentation i powerpoint som ska redovisas på torsdag, haha. Roligt med powerpoint ju, med de animerade grejerna, haha ;D Jag får fixa vidare med det imorgon, men jag fick till det som jag ville iallafall. Det blir nog mer plugg imorgon, det finns en del att göra ju! Men nu är det dags för sängen, släcka ner allt och sooova. Inte så värst trött men nån gång lär man väl sova också...

Godnatt!

Det händer grejer liksom...

2010-02-06 @ 00:26:04
Hela dagen och kvällen har nu sprungit iväg, det har gått fort ju.. Jag kollade på Let´s Dance här nu ikväll såklart. Favoriter är fortfarande Cissi&Mattias, jag gillade även Claudia&Tobias. De är ju riktigt grymma! :) Spännande och se vad det är för danser nästa vecka, hihi!

Vad har jag annars hunnit med sedan sist jag bloggade, hm, jag har pluggat... :D haha. Gjorde klart labrapporten i naturkunskapen och skickade in den. Gjorde nyligen klar uppgiften i psykologin, och den blev inskickad nyligen också, haha. Annars har jag inte gjort något mer, vet inte om jag ska fortsätta plugga nu eller typ se nån film eller nåt. :) Jag börjar bli lite trött liksom, och det är kokhett här inne...

Pusshej!

Heeemma!

2010-02-05 @ 15:29:43
Varit i skolan idag igen, som alla andra typ. :) Jag hade naturkunskap mellan 11 och 12.30, där hon gick igenom det sista inför provet på tisdag. Hjälp, det är mycket att hålla reda på.. Får plugga lite i helgen på detta! Sedan ner i matsalen, satt där med Marie och Junia under lunchen. Och sedan satt jag och J och pluggade matte fram till halv tre. :) Då drog jag hemåt, hemma strax efter tre-tiden. Och nyligen kollat igenom allt på datorn, händer väl inget skoj direkt!

Resten av dagen vette tusan vad jag ska göra, ikväll är det iallafall Let´s Dance på tv! Wiho :D Men fram tills dess får vi se vad som händer alltså.. Hörs senare!
Pusshej!

SkallePia!

2010-02-04 @ 23:39:07
Jag fick hem mina SkallePia-smycken i förrgår här som jag beställde för ett tag sedan! Wow, så snygga de är! Jag är kär liksom!!! Jennie Widegren tipsade om dessa i somras, och nu tog jag tag i saken och beställde lite. :) Det är ju så sjukt billigt ju!


De har blivit väldigt populära bland dansare på sistone och de är galet fina (kan bl.a. ses på Bounce)! Om ni är intresserade av att beställa hem lite fina SkallePia-smycken själva så kan ni maila till skallepia@gmail.com eller bli medlem på SkallePia på Facebook.

Kom igen, vettja! :D

Bästa S!

2010-02-04 @ 22:09:43


Bästa Sonja är med i Melodifestivalen på Lördag, det kan inte bli bättre!!!
Ska bli otroligt kul att se, längtar va!
Saknaden är enorm! ♥


Dagarna går fort nu!

2010-02-04 @ 21:37:59
Hela dagen är förbi igen!
Jag fick skjuts av mamma till skolan idag, till tio-tiden! Det var dags för tyskaprov direkt, vi hade en timme på oss eller vi fick sitta så länge vi ville. Fick provet och började svara på frågorna, körde fast på en grej som blev fel, men efter 20 minuter så var jag klar.. xD HAHA. Ner till matsalen och där satt Marie och Leslie, så det blev lite prat och plugg. :) Senare kom även Linnéa och till lunchen kom Junia också. Lite pratprat under lunchen och sedan drog jag, Linnéa och Marie vidare på svenska-lektion.. Och vad vi gjorde där vet jag inte riktigt, diskuterade lite och vi gick igenom uppgifterna vi hade.. Bestämde tid och vad vi ska redovisa nästa vecka, det blir najs! Slutade strax efter tre-tiden och tog mig då ner i matsalen med Marie till Junia. :) Och vid fyra-tiden så kom pappa och hämtade mig!

Vi fikade här hemma lite direkt och sedan satte pappa upp mina hyllor och tavlor, det blev najs! Och efter det så har jag dammat, rensat, städat och fixat bland alla grejer. Så nu har jag lite ordning i rummet här, det känns najs. :) Blev klar vid åtta-tiden typ och då slog jag mig ner här och blängde runt lite. Jag fick mina kort som jag skickade iväg på framkallning också, väldigt najs ju!

Och nu kollar jag på Made in Sweden här, det är bra! Och efter det så ska jag nog försöka plugga lite alltså. :) Det behövs verkligen! Naturkunskap, svenska, medicinsk grundkurs, psykologi.... jag tror det är allt! Jobbigt..
Pusshej!

Eins, Zwei, Drei, Vier, Fünf.....

2010-02-03 @ 22:28:28
Ja, denna dagen börjar närma sig sitt slut också. Jag känner att mina inlägg blir färre och färre, men har varken tid eller något vettigt att skriva.. xD HAHA.


Idag har jag varit i skolan hela dagen, från åtta till halv tre typ, med en lektion mellan 8-9.30. :) haha. Lite plugg blev det också, när jag satt där. Svenska, tyska och naturkunskap, heja! Under lunchen satt jag, Junia, Marie, Rauno och Leslie och pratade massa, trevligt. Just då blev det inte många knop gjorda.. xD Strax efter halv tre kom J från sin lektion och då gick vi hemåt. Jag tog lite fika här hemma och kollade datorn lite snabbt. Var iväg till badet och dansade vid 17.10. Kuuuuul! Roligt pass, dance workout! Stannade kvar och pratade med Sanela efteråt och sedan tog vi sällis hem till henne, pratade lite mer och sedan gick jag hemåt. :) Har bara ätit här ikväll och kollat på Andra Avenyn!

Nu ska jag faktiskt ta och stänga ner och ta mig till sängen med tyskaboken. Har nämligen prov imorgonförmiddag! Yeah! Jag hoppas att det ska gå bra alltså, med det här provet så sätter jag ju ribban för resten av kursen... Sedan svenska på eftermiddagen, vette tusan vad som händer där, men det blir nog bra. Hemma imorgoneftermiddag nån gång!

Godnatt!

Gute Nacht!

2010-02-02 @ 23:21:45
Jag har ju typ inte bloggat på hela dagen, herregud! Men jag har faktiskt inget vettigt att blogga om ju... Var i skolan idag, hade tyska och vi var bara två stycken igen. Massa genomgång inför provet på torsdag, det ska nog gå bra! Junia och jag blev kvar nere i matsalen till strax efter tre-tiden. Hem, åt lite och packade om väskan för att dra till badet. Step vid fem-tiden, hur jäkla kul som helst!!! Men så jobbigt, inte tränat på tre månader och det kändes... xD Men nu är jag igång, jag älskar´t! Hemma strax innan sju och inte gjort så mycket sedan dess, suttit här bara! Och nu börjar jag bli lite trött, ska nog sova. Börjar vid åtta imorgon, yes, så måste få lite sömn! Hörs imorgon! :)

Godnatt!

Sju, Seven, Siete, Sieben, Sept!

2010-02-02 @ 22:56:19
Jag har fått en/ett award av Bonnie, så nu ska jag genomföra det!

Detta innebär…
… lägg in awarden på din blogg
… länka personen du fått den av
… berätta sju intressanta saker om dig själv
… välj sju stycken nya att ge awarden till
… länka till dessa sju i detta inlägg
… skriv en kommentar i deras bloggar och berätta att dem fått awarden.


- Jag älskar att dansa, det finns inget bättre. mina "riktiga" dansklasser jag har tagit var för mina förebilder Nathalie Rosenberg och Jennie Widegren. Även resten av Bounce-gänget. Och jag har dansat bakom Malena Ernman!!! 
 
- Jag är en riktig perfektionist, i det mesta. Speciellt när det gäller skolarbeten, det kan ta ett bra tag innan jag kommer igång för jag vill ha det perfekt från början... Vilket inte alltid är så bra, hm..

- Jag har en dröm om att jobba utomlands. Antingen som entertainer på nåt hotell eller så är jag sugen på en bartender-utbildning och stanna kvar och jobba efter det!

- En av det bästa sakerna jag gjort i mitt liv, som jag är riktigt stolt över mig själv för, är att jag varit på en dansaudition. Känslan att stå där framför en jury och bara dansa, göra det man är bra på.. Kanske inte tillräckligt alla gånger, men det ger en själv en enorm kick! Jag är stolt och glad över att jag gick igenom en audition, och ni som vare på audition själva, vet nog känslan över det!!! Flera kommer det att bli, inom en snar framtid hoppas jag.. :

- Jag har lite svårt att lita på människor fullt ut. Visst litar jag på folk, men kanske inte riktigt till 100%... Jag har liksom svårt att öppna upp mig för folk, det finns nog ingen som vet Allt om mig!!

- Jag älskar allt som har med människokroppen att göra, typ! Jag läser både Naturkunskap B och Medicinsk grundkurs nu, där vi går igenom kroppen. Allt möjligt! Olika organ, nervsystemet, skelettet.. Hur intressant som helst!

- Jag har alltid varit ett litet träningsfreak.. Spelar ingen roll vad det är.. Jag har testat på; Gymnastik, Simning, Basket, Aerobics, Fotboll, Innebandy... Ja, en del! Har sprungit lite på gym också, men nu håller jag mig till dans, step up, box och sånt skoj! :D


> Jag skickar vidare awarden till; Emelie, Regina, Angelica, Sanna, Emma, Sara och nån som känner sig manad?! ;D haha.

One night of passion.

2010-02-01 @ 22:32:10
Jag har inte gjort så mycket här. Kollar på filmen på 3an, 13 snart 30. Den är väl bra! :) Den slutar vid elva här och jag såg nu att Navy CIS börjar efteråt, hm undra om jag ska se det! Kanske.

Imorgon är det skolan som gäller, jag har bara en lektion på förmiddagen, tyska. Vi ska ha lite genomgång inför provet på torsdag. :) Och efter det så sätter jag mig nog nere i matsalen med Junia och pluggar massa. Vi gillar tisdageftermiddagar, det är knappt nå folk kvar på skolan. Vi pluggar på bra då och strax innan vi brukar gå hem så kommer alla lärare ner... xD Väldigt kul! Sedan ska jag träna imorgon också, wihoo! :D

Säger godnatt här nu, Godnatt! ;)

Bokat och klart!

2010-02-01 @ 20:58:09

BOUNCE SUMMERCAMP 2010, here I come!!! Jenniiiiie Wiiiidegren! ♥

bild från förra året . . .


You'd better believe it.

2010-02-01 @ 20:03:55
Nu är det kväller här igen, jobbigt liksom.. Man hinner inte göra många knop när man är i skolan hela dagen. Mamma skjutsade mig till skolan strax efter elva-tiden idag, ner i matsalen till Junia. Vi satt där mest och pratade.. Var upp till A också, där jag fick brännskivor så jag kan fixa schlagermusik till dem.. xD HAHA. Vid halv ett ungefär så trallade jag och Junia iväg till hammar, vi hade lektion där vid ett. Jag hade Medicinsk grundkurs, där vi gick igenom matspjälkningen och andningsorganen. Hur intressant som helst ju! Vi fick även en hemtenta, jobbigt.. Slutade strax innan fyra tror jag, då tog jag sällskap med Junia hemåt... Och här hemma har jag bränt ut skivorna, så nu ska jag lämna dem imorgon. :) Sedan har jag inte gjort ett piss typ, har lite tråkigt. Tror nästan att jag ska lämna datorn, eller kanske inte, men försöka plugga lite iallafall.. :)

Pusshej!

RSS 2.0