Äkta Vänskap! <3

2010-07-29 @ 00:01:30
De senaste dagarna har jag bara levt livet och umgåts med mina älskade vänner. Hur underbart som helst! Varför bor vi så långt ifrån varandra?! När vi är tillsammans så är det verkligen bara vi. Åh, så mycket kärlek och glädje! Jag vet varför jag lever när jag är med er.. Jag älskar mitt liv, jag älskar oss!


Mot mitt andra hem... <3

2010-07-24 @ 09:56:09
Nu väntar två veckor av Allt möjligt i underbara huvudstaden. Som jag har längtat efter detta. Grejer planerade lite hit och dit. Glada gänget är samlat under en vecka. Vi ska spendera all tid som finns tillsammans, tillochmed sova under samma tak. Hur mysigt kommer inte det bli?! ♥ Vickan, häng på udden, nickelodeon-dagen, priden, sommarkrysset, tacosmiddag och bara allmänt häng. Njuta av livet tillsammans! Andra veckan är det Bounce summercamp som gäller, 10 danslektioner. Wow, så kul det ska bli! Lite annat hinns även med den veckan.. Allsång på Skansen, Diggiloo i Gävle, Sommarkrysset och såklart, häng med vännerna som är kvar! Gud vad jag älskar mitt liv alltså! Galet, detta kommer bli Bäst!


Datorn följer med mig, men räkna inte med att det uppdateras så mycket. Det är liksom fullt upp, men det kanske slinger in nåt då och då. Inge långt men kanske nån bild eller dylikt!


Nu ska jag leva livet och njuta av varenda sekund som det bjuder på!
Stockholm, here I come! :
D

Dagen är förbi.

2010-07-23 @ 22:56:37
Inte bloggat så värst mycket idag. Inte gjort nåt särskilt heller. Packat klart, bara lite småplock kvar ju. Resväskan är tuuung, haha. Jag har bloggat ut om Mallis, heja! Och jag har även lyssnat på radion i 2,5 timme, direktsändning nere ifrån Karlshamn för att Sonja gästade. :D Super! Även gått igenom mina videoband som ligger vid tvn/videon. Det stod inget på dem så jag gick igenom dem och skrev på vad som var på dem. Jag hittade Tre S:ens julkonsert, WOW, jag vill se igen va ^^ haha. Hittade även blåsningarna med S&S, sommarkrysset, vinterkrysset och mello-krönikor.. xD Härlig blandning! Nu gör jag inte mycket alls, men jag ska typ stänga ner här och sätta i en film. Första high school musical blir det nog, mys! Hörs imorgon igen när jag vaknat till liv. :)

Pusshej!

Radio är en väldigt bra sak!

2010-07-23 @ 17:32:01
Lyssnade på P4 Blekinge och deras direktsändning från Östersjöfestivalen i Karlshamn. Sonja Aldén gästade, och jag har verkligen försökt med allt för att ha kunnat varit på plats, men det gick inte alls. :( Men nu har jag lyssnat på det istället, bättre det än inget liksom. :D Vid 15.40 typ så entrade Sonja scenen, lite prat med henne innan hon framförde sin senaste singel Innan jag släcker lampan. Sofia Lindström på kören också. Det var otroligt mysigt och fint att höra den låten. :) Lite mer prat och sedan kom den fina låten till hennes mormor, Till en ängel. Så fint! Sedan fick hon en liten "uppgift" innan hon lämnade scenen också, hon skulle skriva en kärlekslåt till HP (en av radiopratarna). En stund senare i programmet så dök Sonja upp igen. Framförde låten till HP, haha. Och sedan kom älskade Här står jag, hur underbart som helst! Fortsatte med I kärlekens land, jag älskar den texten, otroligt vacker! Efter det så pratade dem lite om vad hon gör härnäst, julskivan och lite sådant. Det verkar bli nåt i jul i alla fall, med de tre essen. Lovely! En liten stund senare kom hon igen och sjöng Där kärleken bor.. Brabra! Sonja fick göra en tävling sen, intro-tävling fast de döpte om den till Outro. Hon fick höra slutet av låtarna och gissa efter det. Hon var riktigt grym ju! Och sedan kom favoriten För att du finns, åååh! Så otroligt fiiint och hon berör verkligen, genom radion bara också. Jag blir så glad av att höra henne!






bilderna kommer härifrån.

6-20/7 - Mallorca

2010-07-23 @ 13:37:20
Det var en otroligt skön semester. Dagarna såg väldigt lika ut om man säger så. Vi sov tills vi vaknade typ, åt frukost, stranden några timmar, upp en timme, tillbaks till stranden, upp och fixa oss, ut och äta på restaurang, tillbaks till hotellet för häng på balkongen med yatzy-spel. Najs! Det fanns tyvärr aldrig någon plats vid poolen så det var tvunget med havet hela tiden... Och fotbolls-VM var ju i full gång där, ett jäkla liv utanför på gatan när Spanien vann både semifinalen och finalen! Och förutom myggen (jag fick över 100(!) myggbett) så var resan helt fantastisk!!! Mallorca i mitt hjärta!


 
 

 


 
 

 




 

 


 


Det går...

2010-07-22 @ 23:14:12
Nu har jag försökt packat i alla fall. Och det verkar som att det får plats, och jag ska nog ha resväskan kvar ändå. Jag får inte plats med allt i nån annan väska, men resväskan känns stor.. Menmen.. Det får bli den, hoppas bara den får plats där vi ska vara... xD HAHAHA!


handdukar, underkläder, skor, danskläder på ena sidan, och kläder, necessär, regnjacka på den andra. bara lite småplock till som ska ner, sen är det klart...

<3

2010-07-22 @ 22:12:42
Har snicksnackat med Emma och Micke tidigare här ikväll. :D Trevligt! I miss you, men vi ses ju på löööördag! ♥


Väldigt farande...

2010-07-22 @ 16:32:31
Jag vaknade sent idag och hela förmiddagen spöregnade det ute och jag menar verkligen spöregn.. xD HAHA. Mysigt ljud i alla fall. Nån gång efter lunch-tid så åkte jag och mamma iväg, först till banken för att växla in lite euro.. Sedan åkte vi till Valbo och kikade runt lite där, jag köpte en liten miniväska i paljetter på gina. Rea! ♥ For in på expert också, mamma hämtade sin dator och jag lämnade in min kamera på service. Den går inte att använda alls, displayen har fastnat eller nåt, så nu är den inlämnad och jag är utan kamera.. Buhu.. Den blev paj på Mallis, så surt. Efter det så åkte vi hemåt igen.. In på rusta och dollar för att leta resväska till mig, jag måste ju packa i nåt till Sthlm. xD HAHA. Jag köpte en, men jag vet inte om den är för liten eller för stor.. Ska testpacka snart.. Sedan in på ica maxi för att sedan ta oss hem.. Och nu sitter jag här och trycker, som sagt så ska jag försöka packa lite nu. Svårt!

Hörs senare...



Love, love, love..

2010-07-21 @ 23:50:21

Hur underbar är inte den här låten, och hur underbar är inte Sonja?

Åh, jag älskar låten och bruden! ♥

Åh, jag dör!

2010-07-21 @ 23:36:18

En bra dag!

2010-07-21 @ 21:10:57
Dagen har rullat förbi och jag har fått det mesta gjort på min lista faktiskt. Allt utom att blogga, men det gör jag nu, fast jag ska försöka få ut nåt om Mallis också. :) Menmen, det får vi se när det kommer.. Allt annat gick ganska så fort att göra.. Och min packlista till Sthlm är lååång, och jag vet inte vad jag ska packa i än, HEJA! haha :P Det löser sig! Jag var iväg på zumba nu ikväll i alla fall, så sjuktkul att röra på sig igen. Åh! Träffade även Päivi och Maria där, det var mycket trevligt! Fina människor. :D Efteråt trallade jag hemåt och nu sitter jag här. Lagt in systers och mammas bilder från mallis också, och ska välja ut några och lägga ut på facebook, nån gång... ;) Nu ska jag ner och hämta lite godis och kanske sätta i nån film eller nåt. :)

Pusshej!

Vaaarmt!

2010-07-21 @ 12:28:03
Jag vaknade för nån timme sedan men det har inte hänt så himla mycket här. Ätit lite frukost och sedan suttit här och glott runt. Och det är varmt som ini-sjutton, jag saknar luftkonditioneringen va.. xD HAHA.

Planer för dagen:
- Bädda sängen.
- Städa lite på rummet.
- Skriva packlista till Sthlm.
- Noppa brynen.
- Smörja in kroppen.
- Blogga.
- Träna Zumba ikväll. (beror på vädret!)

Ja, lite att göra i alla fall. Vissa eller det mesta går ganska så snabbt att göra. Skönt! Men det är väl bara sätta igång då, för jag har lite tråkigt liksom.. Hörs senare!

Pusshej!

Mer plugg...

2010-07-20 @ 23:34:42
Ett kuvert med detta utseénde låg på bordet när vi kom hem idag! Första antagningsbeskedet kom nämligen under dagarna när jag var borta och tänkte genast kolla det när jag kom hem.. Men jag kom inte längre än innanför dörren när jag såg detta och öppnade det. Där det stod välkommen till Högskolan i Gävle och ekonomprogrammet! Så det är nog där jag går till hösten då, jag tackade såklart ja! :D


Heeeeemma!

2010-07-20 @ 23:05:30
Jag kom hem för några timmar sedan, strax efter sju-tiden typ. När jag kom hem så började jag med att plocka ur väskan och slängde allt i tvätten. xD haha. Sedan in i duschen, skönt att duscha i sin egen dusch med bra tryck på vattnet, haha. Vi var iväg och handlade hem massa, hade ju inget hemma typ. Förbi pappa och Sinikka för att lämna lite grejs och hämta hem musbus som varit dr i två veckor. Vidare upp på stan för lite mat, donken-mat till mig och mamma och pizza till syster. Mums! Sedan slog jag mig ner här och nu har jag gått igenom alla bloggar här, allt jag missat under dessa två veckor, men jag är ikapp nu tror jag. :) Bara en blogg kvar... haha. Sedan ska jag lägga in lite bilder på datorn va.. får se när de kommer ut här.

Skönt att vara hemma i alla fall...

Hej då Sverige!

2010-07-06 @ 01:51:18
Nu kommer taxin om en timme typ och jag tänker nu stänga ner här. Ingen dator är med alls, det är semester nu! Ingen bloggning blir det heller då på två veckor, jag är hemma igen den 20:e, på kvällen. Vi hörs då!

Vänner, jag kommer sakna er alla, åh! Men vi hörs och ses massa när jag kommer hem..
Puss, love U! ♥ Och GG, i count the days


Snaaart!

2010-07-05 @ 23:18:48
Det har inte hänt så fasligt mycket idag, nu ikväll här så har jag dammat och dammsugit rummet. Lite onödigt kanske, men ja, jag hade inget att göra. xD Resväskan är snart färdigpackad också, bara tandborste som ska ner, ska la borsta tänderna så jag får lägga ner den och dra igen väskan.. :)

Nu är det bara några timmar kvar tills taxin kommer, tror den skulle komma kring halv tre-tre inatt. Då är det mot Arlanda och sedan vänta där lite och vid 7.15 imorgonbitti så lyfter planet mot Mallorca. Och vårt älskade alcudia! Det är femte gången vi åker dit nu, olika hotell varje gång fast denna gång är vi tillbaks på det hotellet vi var på första gången. :) Det ska bli mysigt. Det ligger mitt i stan, och det tar max 10 minuter ner till stranden. Skönt, fast vi har aldrig bott längre bort än det. Det ska bli skönt med lite miljöbyte.. och tillbringa dagarna nere vid stranden, för att lite senare på eftermiddagen ta sig ut på stan, där man för övrigt hittar allt och har sina favoritrestauranger. Mysigt! Och sedan kanske avnjuta en show på hotellet, vilket jag kommer göra nån kväll i alla fall. Jag tycker om att sitta där på hotellet och se folket på scenen! Och vi är borta i hela två veckor.. det är lång tid, men där på plats brukar det gå ganska så fort! Bara slappa och bara vara i två veckor, njuta i solen och av livet! Jaa, några timmar kvar i alla fall, jag vill dit nu va!





I did it for love! <3

2010-07-05 @ 21:30:10
Jag har nu kollat på Lotta på Liseberg här, hela Diggiloo-gänget var där! :D Och jag är lite sur att jag inte kunde vara på plats, det hade varut underbart. Men hade inte hunnit hem, så det blev hemma.. Fy sjutton vilket bra program ju, åh! När hela gänget öppnade med Jag diggar dig, haha, så roligt! Även resten med alla på scenen var grymt! Och Lisa var fiiiin, åh! Jessica med sin I did it for love, WOW! Helt fantastiskt! Och så otroligt vacker hon var! Allsången passade henne, dancing queen, åh! Jag Älskade Melodifestivalsmedleyt, ÅÅÅH! ♥ UNDERBAAART!


bild ärligt snodd från Andreas Lundstedts blogg!


Muuusic!

2010-07-05 @ 20:29:42

Jag har tagit hem lite låtar idag för att lägga in på mobilen. Låtar som kanske redan borde ha funnits på mobilen, men bättre sent än aldrig.. Lite Lovestoned och Linda&Velvet. Myyys! Och en ny låt, som jag lyssnar på tack vare Mika. Grymt bra låt alltså. Lady Antebellum - Need you now! Lyssna själva;


Nu närmar det sig!

2010-07-05 @ 14:22:33
Jag somnade otroligt sent och vaknade sent också. xD haha. Jag är lite trött ja.. :) Har inte gjort så mycket idag, varit upp på stan och till ica maxi med mor. Köpte mackor och lite godis till ikväll/natt! För inatt kommer ju taxin och hämtar oss och kör oss till Arlanda för att sedan imorgonbitti åka till Mallis.. iihi! :D Men ja, det är över 12 timmar kvar till taxin kommer.. xD Jag ska packa klart allt också, men det är inte så mycket kvar alls. Tandborste, hårborste, badlakan och skor typ. ;D Det går fort! Men vad ska jag göra nu?! Kanske kan kolla på en film eller nåt.. Tråkigt här vid datorn ju!

Pusshej!

Ave Maria!

2010-07-05 @ 00:55:57
Hela kvällen har sprungit förbi liksom... Inte hänt mycket men min kväll har sett ut såhär;

- Ätit grillat med mor och syster.
- Noppat brynen.
- Packat lite mer..
- Kollat lite på tv.
- Pratat med massa kära vänner på msn. ♥

Nu lyssnar jag på lite julmusik, pratar med Emelie och svettas även bort. Dödshett i mitt rum ju. xD Jag hade tänkt sätta i Fame-filmen för ett tag sen men har inte kommit så långt och nu är klockan så mycket så det blir inte av.. Imorgon då kanske.. Jag ska snart sova också tror jag...

Godnatt!

Vaaarmt!

2010-07-04 @ 16:16:10
Hallå, nu är det på tiden att blogga lite tycker jag.. Fast det har knappt hänt något här. Vaknade tidigt men somnade om och låg och drog mig en bra tag, kom inte upp förrän vid ett-tiden typ. Jag har packat ner alla kläder i resväskan nu, typ hälften hade fortfarande prislapparna kvar. xD haha. Men nu är det bara småplocket kvar, sen så är jag redo! Jag och syster har ätit lite mackor och spelat yatzy, roligt! Och nu sitter jag nere i vardagsrummet, det är så förbaskat hett i mitt rum, men här är altandörren öppen så det drar lite.. :) Annars är det varmt ute också, det är väl typ 32 i skuggan eller nåt. Hett! Men jag sitter här med saft och choklad, även lite musik. Får se om man kan hitta på nåt skoj här eller vad som händer resten av dagen...

Pusshej!


Rummet är hett!

2010-07-03 @ 23:46:06
Inte bloggat på hela dagen, men jag har inget vettigt att skriva liksom. Syster och jag har skrivit lite packlista, igen.. Solat nån timme, varmt som fan! Suttit här vid datorn. Pratat lite med Jennie på msn, snart! ♥ Bloggat om söndagen. Och lyssnat massa på musik! :) Just nu är det ashett i mitt rum, hur tusan ska man kunna somna?! Hm, bra fråga... Jag ska ta och leta reda på nån film nu, hörs imorgon!

Pusshej!

27/6 - Sonja strålade som solen! <3

2010-07-03 @ 23:17:00
Uppe med tuppen typ, fixade mig och mamma skjutsade mig till resecentrum. Bussen gick vid 8.40 mot älskade Stockholm! Det var varmt redan då, solen sken och klarblå himmel. UNDERBART! Musiken rullade i mobilen hela vägen ner och jag var trött va. Framme i huvudstaden strax innan halv tolv, och där sken solen lika mycket! Jag kikade runt på Åhléns lite grann, sedan tog jag en promenad till slussen.. Genom kungsan och längs skeppsbron, så fiiint! Åt lite lunch på donken, som vanligt typ. Sedan så tog jag färjan över till djurgården, mys! Gick förbi Gröna Lund, där var det mycket folk och jag hade ett sug att gå in där och åka massa. Det var ju så fint väder, perfekt dag för grönan ju...







Men jag styrde mig mot Skansen, betalade den svindyra entrén och gick in.. Trallade bort mot Galejan, hade aldrig varit där, men där var det mycket barnfamiljer som åkte lite karuseller och spelade massa. Hittade scenen på dansbanan där, inte en person där, men klockan var ju strax innan ett bara också.. Sonja Aldén skulle ju ha konsert vid tre-tiden! Så jag tog en tripp upp till solliden och ner mot bollnästorget. Mysigt värre! Det var verkligen jättevarmt ute! Sedan tog jag mig tillbaks och stod helt upp och ner utanför stället där. Efter en stund så kom Sebastian, Robin och nån till dit till scenen, de spelade med Sonja. Och strax därefter så kom även Sonja ut där vid scenen, fiina! Kristian Tåje kom sen, han var på kören. Efter en stund så såg Sonja mig och vinkade, åh! Jag slog mig ner på en bänk precis utanför stället sen, efter en stund så kom Sonja ut.. Hon blev glad, jag blev glad! En lång mysig kram med människan, åh, jag hade kunnat stått där hela dagen med henne! ♥ Hon tyckte det var jättekul att jag var där för att se henne, och att det var så länge sen sist. GulleSonja! Hon sa att det var soundcheck strax och att konserten inte var förrän vid tre och undrade om jag orkade vara kvar där hela tiden.. Det var ju klart liksom! :) Sedan försvann hon iväg och kom tillbaks strax därefter och berömde vädret, haha. Herregud så varmt det var alltså, jag satt där utanför och solade medan Sonja och co drog igång med soundchecket. Åh, hennes röst... Jag kom på mig själv att jag bara satt där och log, så underbart! Sjöng med i låtarna redan på repet, de gick igenom fyra-fem låtar och sedan försvann dem iväg.. Jag satt där en stund i solen, köpte en piggelin och strax efter halv tre så kom Jennifer och hennes mamma, treeevligt! :D




Vi tog oss raka vägen in och fram till scenen, satte oss längst fram såklart. Hårda bänkar men det fick fungera... Det fylldes på med folk, det var inte fullt alls, men lite grann i alla fall. Det har ju knappt varit nån marknadsföring för denna spelning, dåligt! Det stod inte nånstans på Skansen att hon skulle vara där.. aja! Spelningen började strax efter tre-tiden och då kom först Sebastian ut och sedan fiina Sonja. :D Pratade lite om det kungliga bröllopet och sjöng sin låt I kärlekens land, så otroligt fiiin! Sedan fortsatte hon med gamla, nya och lite covers, jag kommer tyvärr inte ihåg i vilken ordning hon sjöng dem.. Här är låtarna i alla fall; Egen tid, Till en ängel, Här står jag (ÄLSKA!), Där kärleken bor, Du är allt (FINT!), Du är en del av mig (duett med Kristian!), Innan jag släcker lampan, Ett strävsamt gammalt par (ny låt, jag älskar den, asmysig!), Songbird (Eva Cassidy-låt), Kärleken förde oss samman (Ulf Lundell-låt), Mio min mio... Och som extra-nummer körde hon Du får inte och den stora favoriten av dem alla, För att du finns! Konserten varade i ungefär en timme, en helt underbar och mysig timme med fröken Aldén! Så mycket kärlek och värme hon ger från scenen, en sån äkthet och utstrålning människan har! Jag slutar aldrig förvånas över hur fantastisk hon är! ♥ Åh, underbart!





Vi stannade kvar efteråt, det var bara vi och en massa vänner till S som var kvar där. Sonja kom ut efter en stund, först fram till oss. Kramkalas och lite snack! Frågade om vi blev kvar en stund till för hon skulle bara heja på sina vänner. Så hon gick till dem och vi väntade lite, hejade på Kristian också. :) Efter en stund så kom hon tillbaks, vi pratade lite till. Hon tackade för att vi kom, för stödet och allt, fina! ♥ Sedan avslutade vi med kort tillsammans och en väldigt gosig kram innan hon var tvungen att springa bakom igen. Kärlek till henne alltså, hon är så himla underbar! ♥


Efter det så pratade jag lite till med Jennifer och hennes mamma innan vi sa hejdå och jag drog därifrån. Jag gick tillbaks, en liten sväng ner vid Josefinas och Junibacken först. Sedan började jag röra mig in mot stan, längs strandvägen, genom kungsan och vidare. Hur mysigt är det inte att gå längs vattnet, åh love it! Var nära att ta mig en tripp ut på Kungsholmen också, men det hann jag inte riktigt med när jag kollade klockan. Min buss hemåt gick igen vid halv sju, var hemma i viken vid nio-tiden och då hämtade mamma mig, tack!






Dagen...

2010-07-02 @ 22:21:42
- Varit till Valbo/Owe Jansson med mamma och mormor.
- Kollat på Bones x2.
- Stupat i trappen, HAHA tur att vi har räcken längs väggen i alla fall. xD
- Kollat på tv.. Förhäxad, Blåsningen, 101 dalmatiner.

Just nu: Kollar på filmen In love and war! Äter massa jordgubbar!


Miljaders Grattis till...

2010-07-02 @ 19:49:28
.. Bästaste Jessica Marberger som har födelsedag just idag! Hoppas att du haft en helt fantastisk dag med allt som hör till en födelsedag! Jag skickar dig en Grattis-hälsning och massvis med Kärlek. ♥ You´re simply the Best!

Första träffen, 2 september 2007.


Då, nu och för alltid!
Jessica, tack för att du finns!



GRATTIS på Din dag!


Dagen som varit...

2010-07-01 @ 21:58:24
Jag har nyligen ätit lite mat här, pommes och korv. Gott och nu är jag mätt! Jag kollar på filmen Så olika också, den är riktigt bra! Mysig film liksom. Tidigare idag så har jag försökt packa lite grann, fått ihop en packlista, men det är lite för många dagar kvar ännu för att vika och packa ner kläderna i väskan.. Jag får nog börja packa på söndag eller måndag liksom.. Annars har jag suttit här vid datorn och kikat runt.. Kollat på Bones. Spelat spel på iphonen, haha. Jag la nyss ut min kalender över sommaren också, haha, för att ha lite koll på mig själv, fast det händer inte så mycket.. Ja, sedan har det nog inte hänt så mycket mer.. Jag ska ta och kika vidare på filmen här nu. :)

 


Sommar 2010.

2010-07-01 @ 21:58:06
Sommaren 2009 var så bäst och så perfekt. Den kommer aldrig kunna slås, men jag hoppas iallafall att denna sommar blir toppen! Den blir ju vad man gör den till..

Här är min kalender:

Juni
1 - Skolan. Träning - step up/styrka 17, styrkepass 18.35.
2 - Träning - zumba fitness 18.30.
3 - Uppsala med mamma, mormor och syster.
4
5 - Valbo. Bengtzing & Velvet och Charlotte på Media Markt. Stockholm. Three D i Kungsan. Träffa Annamia vid stadion.
6 - Stockholm. Jess & Marko på Grönan.
7
8 - Glasshäng med gänget i Högbo!
9 - Jobb 7-16! Träning - zumba fitness 18.30.
10 - Jobb 7-16! Avslutningsfest med SvC; grillning, kubb och allmänt skoj!
11 - Stockholm. Annamia på Hötorgscity. Carola i Kungsan.
12 - Stockholm. Annamia på Hötorgscity. Shirley & Sanna i Kungsan.
13 - Stockholm. Alcazar i Spånga. Charlotte & Magnus i Kista.
14
15
16
17 - Skolan.

18 - Lunch med gänget på stan! Annika fyller år!
19 - Ockelbo. Artistgala på Wij trädgårdar, Jess på kör.
20
21 - Skolan.

22 - Tandläkarn i Gävle 10.45. Skolan. Träning - step up/styrka 17. 
23 - Träning - zumba fitness 18.30.
24 - Träning - styrkepass 17.
25 - MIDSOMMAR! Midsommarfirande hos kusinvitamin.
26
27 - Stockholm. Sonja på Skansen.
28 - Gävle med mamma och syster.
29

30 - Valbo med mamma och syster. Träning - zumba fitness 18.30.

Juli
1
2 - Valbo/Owe jansson med mamma och mormor. Fina Jessica fyller år!
3
4
5
6 - Mallorca med familjen.
7 - Mallorca.
8 - Mallorca.
9 - Mallorca.
10 - Mallorca.
11 - Mallorca.
12 - Mallorca.
13 - Mallorca.
14 - Mallorca.
15 - Mallorca.
16 - Mallorca.
17 - Mallorca.
18 - Mallorca.
19 - Mallorca.
20 - Mallorca.
21 - Träning - zumba fitness 18.30.
22 - Valbo med mamma.
23
24 - Stockholm. Sommarkrysset.
25 - Stockholm.
26 - Stockholm. Bengtzing på Vickan.
27 - Stockholm. Hänga på GG´s udde! Bonnie fyller år! Bengtzing på Vickan.
28 - Stockholm. Gävle. Bengtzing & Velvet på Nickelodeon-dagen!
29 - Stockholm. Pride Park - Schlagerkvällen!
30 - Stockholm. Jensens med gänget! Pride Park - 90-tals kväll!
31 - Stockholm. Pride - Paraden! Sommarkrysset.


Augusti
1 - Stockholm.
2 - Stockholm. BSC.
3 - Stockholm. BSC.
4 - Stockholm. BSC.
5 - Stockholm. BSC. Gävle. Diggiloo.
6 - Stockholm. BSC.
7 - Stockholm. Sommarkrysset.
8 - Stockholm.
9 - Stockholm. BSC.
10
11
12
13 - Stockholm. Annamia på Hötorgscity.
14 - Stockholm. Annamia på Hötorgscity. Sommarkrysset.
15 - Stockholm.
16 - Stockholm. Fina Lotta fyller år. Förbi MLP och gratta L.
17 - Träning - step up/styrka 17.
18
19
20 - Stockholm.
21 - Stockholm. Träffa Jess! Diggiloo med gänget!
22 - Stockholm.
23 - Jazzdans 19.10.
24 - Träning - step up/styrka 17.
25 - Upprop på Högskolan i Gävle.
26
27
28 - Dansrep i Gävle 12.30.
29 - Stockholm. Sonja, Three D och Bengtzing på Skansen. Emma fyller år!
30 - Stockholm. Träffa folk.

31 - Träning - step up/styrka 17.

JULI... redan!!!

2010-07-01 @ 17:53:24
Guuud så fort det har gått, juni har redan sprungit förbi liksom. Känns ju som att det nyss var mello, när vi hängde hela gänget i Stockholm. Ojoj, det går fort nu.. Men jag tycker ändå det inte känns som sommarlov för mig, för jag gör inte ett skit alltså. Fast det är kanske det som kallas sommarlov, men inte för mig. Sommarlov för mig är att åka runt på massa konserter och upptäcka nya städer, eller det kanske var så men inte nu mer... Hmm. Det hände inte så mycket i juni här, men jag har känt att jag har velat gjort mer men jag har sagt till mig själv att dra ner på åkandet och prioritera det viktigaste av det. Så är det gjort också, men det är ju ruskigt tråkigt att bara sitta hemma och se alla andra fara omkring. Men jag känner att jag inte riktigt har råd att vara överallt längre...

JULI, JULI, JULI och vad kan juli-månad bjuda på då mån tro.. På tisdag så åker jag till Mallorca med familjen i två veckor, det ska bli otroligt skönt att komma iväg och bara vara lite.. Några dagar efter att jag kommit hem så drar jag till Stockholm i två veckor. Glada gänget är samlat under en vecka och vi ska bara vara och njuta av livet typ. Pride är det också, så hänga lite i parken där. Dansa en vecka på BSC också! Sommarkrysset ska hinnas med, kanske Allsång på Skansen också.. Jag längtar i alla fall grymt mycket till gänget-veckan! :D Jag saknar er!



RSS 2.0