All day long!

2010-06-30 @ 21:05:47
Idag har jag och syster registrerat min iphone och fixat konto på itunes. Plus att vi båda har uppdaterat till programvara 4, hihi. Det tog sitt lilla tag, men nu är det gjort i alla fall. Najs! Jag har tagit hem lite appar också, men fler ska det bli men vet inte riktigt vilka jag vill ha.. xD HAHA. Jag, syster och mamma har varit iväg till Valbo köpis en stund också, med sikte på linnen för min del. Svart och vitt. Jag kom hem med en vit klänning, naturvit tunika, ett vitt och ett ljusgult linne. Jag är väl nöjd, men pengarna försvinner ju, mindre bra. När vi kom hem så var det typ bara att göra sig klar och ta sig till stadsparken till halv sju. Zumba stod på schemat, träffade Maria och Päivi där. :) Det var mycket skoj att hoppa runt en stund. :D Efter en timme där så var det hem igen och fick lite mat i magen. :) Nyligen har jag kollat på Bones här, ett av mina favoritavsnitt var det idag. :) Men nu ska jag kika igenom lite bloggar och sådant..

Pusshej!


bild tagen härifrån.


Onsdag idag!

2010-06-30 @ 13:25:15
Jag kom upp strax innan elva-tiden här. Duschade och har ätit lite smörgåsrån till frukost. Gott! :D Och sedan så har jag även hunnit kollat på ett Bones-avsnitt, det sista på säsong5. Herregud, varför gjorde jag det?! Inte bra alls.. Nu måste ju tv3 visa de sista avsnitten på säsong5 så att säsong6 kan börja nån gång! Gaaah, jag vill se mer NU! Hur ska jag kunna vänta?! Jag hade ju räknat med en annan säsongsavslutning än den som blev.. Menmen, den som väntar på nåt gott väntar väl aldrig för länge... ;) HAHA.

Oj, nu började det mullra här också, tror jag.
Pusshej!


Gud vad jag saknar henne!

2010-06-30 @ 12:25:45

då, nu och för alltid! ♥

Allsång på Skansen!

2010-06-29 @ 22:29:35
Jag kollade såklart på premiären av Allsång på Skansen tidigare. Jag hade mer än gärna velat varit där ju, och jag har haft tankar på att gå på premiären men det flöt bara ut i sanden.. Men det var ett underbart program, vilken premiär. Gäster var The Ark, Anna Bergendahl och Carola. Naaajsigt! The Ark var väl bra.. Anna var superfiin och sjöng fint som alltid! Och Carola är ju Carola. Wow! Ustrålningen fanns där, hennes röst, kläderna, kören, åååh! Det var fantastiskt! Wow, Carola har verkligen allt! Hon är grym! Hennes och Ola Salos/The arks duett var också sjukt grym, kul att se ju! :D Men det var ett toppen program och jag ångrar lite att jag inte var där... Kanske blir nån gång i sommar att jag sitter där, vem vet ;D


bild från allsångsbloggen.


Iphonen är hääär!

2010-06-29 @ 21:30:42



Hämtade ut den tidigare idag, plus att jag fick tre silikonfodral (rosa, svart, vit) till den också. Inget jag beställt, men fick det med i alla fall. Det är najs, då slapp jag köpa eget! :D Jag förstår dock inte så mycket av iphonen, och syster min försvann för kvällen. Jobbigt! Så nu ska jag bara lägga över lite kontakter sedan får jag fixa mer imorgon. :) höhö!


Stockholm. <3

2010-06-29 @ 15:34:09

En riktig tv-kväll..

2010-06-29 @ 15:21:07
.. Det är det verkligen ikväll alltså. Åh, så mycket som jag vill se ju!!

20.00 - Allsång på Skansen, svt1.
20.00 - Bones, kanal8.
21.00 - Huset vid sjön, tv3.
22.00 - So you think you can dance, kanal5.
22.00 - Thelma & Louise, tv4+.

Det är ju bara välja en grej liksom... xD Men allsången blir det för Bones-avsnittet har jag redan sett ändå. :P Huset vid sjön är en otroligt bra film, med Sandra Bullock bl.a. Den ska jag nog se och sedan får jag hoppa in i SYTYCD sen när filmen är slut. :) Det låter bra! Thelma & Louise har jag sett några gånger, också en bra film, men de andra får gå före nu.. hihi. Det blir i alla fall en tv-kväll för mig!

Ser du en möjlighet..

2010-06-29 @ 13:14:08

Här sitter jag nu och jag gör inte särskilt mycket. Nyligen ätit lite glass här. :) Solen skiner ute och det har den gjort sedan jag klev upp, men det är alldeles för varmt för att vara ute, herregud. Så jag satte mig här istället.. Jag bloggade inget mer igårkväll heller, men jag satt här vid datorn som vanligt. Kollade på Lotta på Liseberg, Velvet&Linda! ♥ Pratade massa med Emelie, fina! Också kollade jag på filmen Heartbreak hotel innan jag la mig. :) hihi. Det blev seeent, men jag kom ju upp i tid idag ändå, najs!

Nu ska jag kika runt på lite bloggar här, sedan får vi se vad som händer..
Pusshej!


19/6 - Störst av allt är kärleken! <3

2010-06-28 @ 20:06:13
Vi hämtade Micke i Gävle, han kom dit strax efter tolv-tiden. Åkte hem direkt, där vi åt, fixade oss och packade väskorna. Mamma skjutsade oss till Ockelbo och vi var nog framme strax innan tre, tror jag. Det regnade, såklart! Vi tog oss ner till Wij trädgårdar där allt höll till. Massor med folk, trampade runt lite snabbt på den leriga planen framför scenen innan vi bestämde oss för att ta oss in till "stan" för att köpa något att tugga på.. Det blev coop, och vi kom ut med en varsin dricka och kakor, haha.


Klockan slog halv fyra, dags för Vigseln mellan Victoria och Daniel, och vi tog oss tillbaks till Wij trädgårdar där det visades på storbildskärm! Vigseln var fin men lång. Och gud så fina dem var, snyft! Så mycket kärlek som fanns, i deras ögon, varje rörelse var så laddat! Åh, fantastiskt! När vi stod där och kollade på när de åkte runt på Stockholms gator så ville vi verkligen vara där. Åh, det hade varit så häftigt! Men hade det inte varit för att Jessica skulle vara i Ockelbo så skulle vi varit där på plats i Stockholm. Helt klart! Det hade ju varit lite häftigt att se det nygifta paret live, in Sthlm...




En stund innan artistgalan skulle börja så intog vi platser framför scenen, de ställde fram bänkar och folk flyttade fram. Jessica och Anna Lundström (andra körtjejen) kom strax innan sex-tiden till scenen och skulle gå bak. Vi var fram och kramades och hejade på snygga Jessica, och även Anna då. Sedan gick vi och satte oss, kollade lite mer på storbildsskärmen.. Ungefär kvart över sex så körde artistgalan igång. Anders Berglund med Sandvikens symfoniorkester. Jessica och Anna på kören! Artister som löste av varann under kvällen var Lill-Babs, Christer Sjögren, Roger Pontare, Timoteij, Molly Sandén, Joacim Cans, LaGaylia, Miss Li... och Lasse Berghagen som var konferencier. :) Det var en mysig två timmars-konsert, lite segt ibland och det regnade ju förstås. Men vi hade roligt ändå, Jessica är alldeles för härlig alltså. Åh, hon är supersööt! Hon sjöng tillochmed solo/duett med Pontare, åh fina! Det var ett jäkla drag under Pontares När vindarna viskar mitt namn och när Joacim Cans körde Hearts on fire! Jessica i rock, rösten, oh my! Men det var en grym konsert! Jessica var sööt när hon skulle gå av scenen, vi stod och gjorde slängkyssar till varandra, åh kärlek!







 
bild2 - micke. resten mina.


Vi tog oss till sidan direkt, Timoteijarna var snabba ut och signerade till barnen.. Strax därefter så kom Jessica, det blev kramkalas och lite mysprat, men de skulle hoppa in i minibussen och åka bort till andra bussen direkt. Det blev bestämt att vi skulle ses borta vid den, så vi gick dit bort. :) Tillslut så kom hon, fina människa. Frågade hur det var med oss och sedan pratade vi på om lite allt möjligt. Mysigt! Hon är så otroligt fiin, tackade för stödet och att vi var där och allt, åh! ♥ Vi tog kort tillsammans såklart, söta! Sedan kom Molly också, plus nån till som började prata lite med Jessica, så då pratade vi med Molly. :) Tog lite kort och så där med. Sedan gick alla och vi pratade lite till med Jessica innan hon gick in i bussen, kramkalas och tacka för allt. Slängkyssar och vinkvink! :)



Jag ringde till mamma och sa åt henne att komma.. Så vi trallade sakta men säkert därifrån, det var verkligen tomt på stället då. xD Mamma kom efter en halvtimme ungefär, skönt att åka bil hem ju. :) Tack!

Gävle hela dagen..

2010-06-28 @ 17:39:33
Idag blev det verkligen en heldag i Gävle, åkte in strax efter tolv med mor och syster. Raka vägen till Polisen för att hämta våra pass, vi fick dem men det var nå fel i systemet där så vi var tvungen att komma tillbaks för det kunde inte läsa av chipet, eller vad de sa.. xD Sedan till stan där vi kikade runt massa och det shoppades, tyvärr. xD Jag hade som mål att hitta massa sommarlinnen som jag kunde ha med till Mallis.. Jag hittade ett, ett ljusrosa inne på gina tricot. Sedan köpte jag nå badshorts liknande inne på hm, de var blåa med lite mönster på. :D Sedan blev det skor för både mig och syster på scorett, ett par gladiator-sandaler typ med högt skaft. Jättefina! :) Efter det så åkte vi hemåt, äntligen liksom, jag var trött i fötterna och i kroppen. Kom hem vid fem-tiden här och nu sitter jag här och glor. :)

Pusshej!

Stockholm i mitt hjärta!

2010-06-28 @ 00:07:13
Jag är hemma från den älskade huvudstaden i alla fall, sen nån timme tillbaka.. Jag har haft en helt underbar dag, det har varit varmt och msyigt! Sonja var lika underbar och fantastisk som alltid, och det var så mysigt att träffa henne igen. Fina människa! ♥ Jag ska blogga om det sen... Men tillbaks till Stockholm, fy sjutton vad den staden är fin alltså! Åh, att bara gå runt där är ju så otroligt mysigt! Allt är så fiint, det är galet! Jag älskar staden verkligen! Stockholm i mitt ♥!

Nu ikväll här så har jag ätit lite och sedan suttit här, som jag gör än.. Pratar med vänner på msn, så mysigt! Nu blinkar det här så ska kolla här.. :)
Pusshej!

Snaaart.. <3

2010-06-26 @ 23:59:18

jag vill bara krama om henne. en lång stund.

Du får inte..

2010-06-26 @ 22:52:19
Nu börjar denna dagen gå mot sitt slut typ.. Vad har jag mer gjort idag?! Hmm.. Jag var iväg och handlade med mamma och syster på ica maxi och efter det så köpte vi med oss donken-mat hem. Mums! Sedan har jag nog mest suttit här vid datorn och kikat runt. Ätit massa godis och glass, så jag är proppmätt.. Har kollat på två avsnitt av Bones också, eller håller på med det andra än, det laddar segt.. xD Efter det så är det bara ett avsnitt kvar på säsong5.. Så jag tycker att tv3 kan visa de sista avsnitten snart också så den säsongen kan släppas på dvd.. :D Jag vill ju ha liksom! Nu lyssnar jag lite på musik i väntan på att det ska ladda klart, men det tar nog ett tag till, suck! Jag som tänkte lägga mig tidigt idag, för imorgon går bussen mot Stockholm! Över dagen bara, men åh så mysigt det ska bli. :) Jag längtar galet mycket.. Men jag ska la försöka komma i sängs snart i alla fall.

Ska kika runt lite till nu...
Pusshej!


För att du finns.. <3

2010-06-26 @ 15:14:34
Nu har jag kollat på Midsommar med Ola här. Gäster i programmet var Tina Ahlin, Knut Agnred, Linda Lampenius och finaste Sonja Aldén. Där fick ni orsaken till att jag kollade på detta.. Sonja var så otroligt vacker, åh! Hon och Tina var assöta när de skalade potatisen, haha. Guud vilken mysig lunch dem hade.. Åh, där hade jag velat varit ju! Mysiga folk! Sonja är helt underbar ju! ♥ Stövelkastningen var kul. Intro-tävlingen var också kul, "Så mörk är natten..." HAHAHA! Härliga Sonja då, sommarlåtar inte jullåtar.. xD Men Sonjas stil när de skulle ha ägget på skeden, HAHA. Gud vad snyggt alltså! Jag dog, jag tycker om henne va! Otroligt mysigt och underbart program i alla fall!










Lööördag!

2010-06-26 @ 12:20:56
Somnade sent och vaknade väldigt tidigt, men låg och drog mig ett bra tag. Jag har hunnit kolla på Mamma Mia här, orkade inte se klart den inatt. Nu nyligen har jag ätit lite smörgåsrån, mums! Och jag tittar på sammandraget av det kungliga bröllopet nu, det går i repris.. Hihi, de är så fina ju, Victoria och Daniel! Sedan tänkte jag se på reprisen av Midsommar med Ola, sen får vi se vad som händer... :)

Pusshej!

Saknaden är stor... <3

2010-06-26 @ 01:05:07

Trevlig midsommarkväll!

2010-06-25 @ 23:55:12
Nu är jag hemma från Sofia och Fredrik. Jag och syster kom iväg strax innan sex-tiden dit, efter en stund dök resten upp också. Vi blev åtta stycken. Fixade maten och allt, jag åt kött och krokanter, gott! Åt en del, så mätt blev man.. Sedan har vi suttit på altan och pratat massa där hemma.. Massa joks till efterrätt men jag åt bara jordgubbar, mums! :D Blev kvar en stund efter det men vid halv tolv här så tog jag mig hemåt. Syster är kvar där borta än och mamma är hos en annan här på gatan.. xD haha. Nu ska jag kika igenom allt här och sedan ska jag avsluta midsommarn med en film. Najs! :)

Pusshej!


Midsommar-fika!

2010-06-25 @ 16:49:35
Nu har vi varit hos mormor på fika. Vi satt ute på hennes baksida.. Det har varit lite skiftande väder va.. Först blåste det kallt, sedan lite varmare och blev stekhett och sedan kom det några regndroppar strax innan vi åkte. xD haha. Men fika och glass fick vi i oss och blev kvar där nån timme. :) Kom hem för en liten stund sedan, nu skiner solen igen fast det är lite mulet. Jag har hunnit pratat lite med Micke också, han hade fullt upp. Men lite snack om iphone där, så nu har jag klickat hem en så får se när den kommer.. :D hihi. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men vi ska väl över till kusinvitamin halv sex-sex.. :) Vi hörs senare i alla fall!

Pusshej!

Nu är den beställd, ingen återvändo!

2010-06-25 @ 16:44:55


Glad midsommar!

2010-06-25 @ 13:27:45
Vaken sedan en timme tillbaks ungefär, eller klev upp då.. Duschat, ätit lite frukost och klätt på mig. :) Nu väntar jag bara på att mamma ska bli klar så ska vi till mormor och fika lite. :) Vet inte hur länge vi blir där.. Sedan vid sex-tiden ungefär så ska jag och syster över till kusinen på gatan här och grilla/äta och fira midsommar tillsammans. Najs! Och däremellan så ska jag faktiskt beställa hem en iphone också, hm, hoppas hinna med det i alla fall. :) hihi. Nu ska jag kika runt på allt här innan det är dags att stänga ner och dra sig till mormor..

Ha en trevlig midsommar allesammans!
Pusshej!


Complicated!

2010-06-25 @ 00:47:31
Sedan sist så har jag kollat lite på Bones, det går ju på kanal8 på vardagar. Mycket bra! Men missade slutet för då var det dags att äta, vi satt ute på altan, mysigt. Det blev pommes och kycklingfilé, mums! En stund därefter så åkte vi till ica för att handla lite godis och vi hyrde samtidigt en film också. It´s complicated, den är riktigt bra! :) Den slutade nyligen och då hamnade jag här igen.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, jag är inte direkt trött heller. Jobbigt! Jag ska ta och kika in lite på movie maker tror jag, hihi, det är roligt! :) Och sedan spela lite spel på datorn innan jag släcker ner här! Hörs mera imorgon när jag vaknat till liv.

Godnatt!







Det känns i kroppen..

2010-06-24 @ 19:20:06
Jag kom för en stund sedan hem från träningen. Det var styrkepass som gällde idag, och vi var bara fem stycken, haha. Men det gick fint.. Fy sjutton vad det var jobbigt, varmt som bara den och jag ökade med vikter på vissa grejer som jag egentligen inte borde ha gjort märkte jag efteråt. Gud så jobbigt och svettigt det blev.. Pratade med Päivi efteråt och vi skulle ses igen på zumban på onsdag, najs! :) Cyklade hemåt och satte mig typ direkt här. Alltså, mina ben skakar nästan när man går i trappen, det är jooobbigt, haha.. Det känns att jag har tränat med andra ord.. xD Nu sitter jag i alla fall här och kollar på... iphone.. Yes, jag ska faktiskt skaffa en, men jag fattar inte så mycket av abonnemangen, HAHA. Jag måste prata lite med Micke va, han kan det där.. (A) hihi. Så imorgon hoppas jag att jag Kanske kan beställa hem en.. hihi.. Nej, nu ska jag ner och ta lite jordgubbar igen. :)

Pusshej!

Dagen före...

2010-06-24 @ 14:33:32
Jag och mamma var upp på stan idag vid lunchtid. Herregud så mycket folk som är ute och handlar nu inför midsommarhelgen. Jag var in och köpte linsvätska nu i alla fall, för den tog slut igår. Kikade in på lindex och sedan systemet. Vi åkte vidare till ica maxi, där var det fullt med folk. Alla skulle verkligen ha mat just idag. xD Just denna tid, haha. Kom hem efter ett nån gång, då var det dags att äta lite frukost/lunch. Nu sitter jag här och kikar, vet inte riktigt vad jag ska göra.. Vid fem ska jag träna i alla fall, men innan, hmm.. :)

Pusshej!

Natten har en hemlighet!

2010-06-24 @ 00:44:37
Inte fick jag någon tid till att se Bones inte.. Mamma kom in och frågade om jag kunde hjälpa henne, så jag har dammsugit hela över- och nedervåningen till henne. :) Så jag missade hela Bones, men visste ändå hur avsnittet slutade.. Efter det så började jag kolla på Coyote ugly, riktigt bra film alltså. Men åkte iväg och köpte donken-mat till mig, mums! Och vid tio så började ju So you think you can dance, fan va grymma alla är! :D Det slutade strax innan tolv och då kollade jag på ett Sex and the city-avsnitt. Men nu är tvn avstängd och jag sitter mest här och glor runt lite, det är väl snart dags för sängen.. :) Så jag nattar här på bloggen redan nu..

Godnatt!

Utomhusträning!

2010-06-23 @ 20:26:20
Det blev nån timme i solen, det var ruskigt varmt alltså. Efter en stund så satte jag mig vid datorn i skuggan, fast det blev sol sen och då flyttade vi in.. xD Åt lite glass, kiwi och äpple också, mums! Jag var en sväng med mamma upp till stan också, kikade runt lite snabbt och sen hemåt. Strax efter sex-tiden så trallade jag till stadsparken för att köra zumba vid halv sju. Träffade Päivi där också.. :) Vi körde på, det var roligt! Lite ont i ben/fötter får man pga ojämn mark.. men skoj ändå! :D Följde med P till bilen efteråt och pratade lite, najs. Sedan trallade jag hemåt, och nu sitter jag här och kollar på Bones. :) Jag ska väl få donken-mat snart, hoppas jag! :D hihi.

Pusshej!

Sommar och sol!

2010-06-23 @ 12:06:20
Jag sitter nu här ute på altan och kikar runt lite på datorn. Kom upp i lagom tid runt halv tio ungefär, duschade och åt frukost.. Solen skiner här ute och det är klarblå himmel. Så fiint! Det blåser dock lite isvindar ibland, menmen. Jag ska ta fram en solstol nu och lägga mig och sola lite, hoppas få lite färg på kroppen, det behövs innan utlandsresan ju..

Mot solstolen..




Sängen ropar på mig!

2010-06-23 @ 00:09:01
Min kväll har varit lugn.. Kollat på Bones och So you think you can dance! De är grymma fan! :D Pratat lite med Micke och Emelie, och E pratar jag med fortfarande. Mysigt! Nyligen bäddat upp här också och skuttat i min pyjamas. Det är nog dags att krypa ner i sängen, i denna olidliga värme som jag har i mitt rum. Får öppna fönstret typ, men då kommer myggen, hm. Och lyssna på lite musik innan jag somnar.. Imorgon hoppas jag på sol så jag kan få sola lite och på kvällen är det zumba! :)

Sängen kallar nu...
Godnatt!

Två veckor kvar...

2010-06-22 @ 22:20:44

CVL in my heart!

2010-06-22 @ 21:37:20
Betygen är hämtade, både avslutningsfest och lunch är avklarat och jag har tagit hejdå av lärarna... Tre år har gått sedan jag för första gången satte min fot på CVL. Fatta, TRE HELA ÅR! Det är galet. Jag trodde inte att jag skulle bli kvar sådär länge, tanken med att börja på komvux från början var bara att plugga upp historian och sedan gå vidare till högskolan. Men det hände något, jag fattade tycke om lärarna och blev kvar.. Termin efter termin efter termin.. Och under den tiden så har jag träffat massa fina vänner som jag har umgåts med där.. Fast jag gjorde ett försök med högskolan och lämnade komvux men efter nån månad så var jag tillbaks, tillbaks på min plats. Tillbaks hos min "andra familj", hos mina vänner. Det finns vissa som jag har kommit otroligt nära och jag hoppas verkligen att vi kommer hålla kontakten och träffas lite då och då. Vänner för livet! Men att lämna stället och veta att nu ska jag inte gå här nästa termin, till hösten kommer jag inte tillbaka.. Det gör ont i mig, för så som jag har trivts där på skolan. Bland vänner och framför allt bland lärarna. Det finns inga bättre lärare, de har funnits där och stöttat, pushat och hjälpt en, hela tiden. Man blir alltid glad av att träffa dem, att prata med dem, vare sig det gäller skolarbeten eller annat. Det har känts bra, att ligga på ett lite personligare plan med lärarna också. Och det är väl det som gör det så himla jobbigt att lämna dem, åh! Jag har nästan hunnit igenom alla lärare på skolan, men det är två som jag har fastnat rejält för och de är Annette och Jenny. De vet hur jag är utan och innan, för det mesta i alla fall. De har lärt mig att jag ska tro mer på mig själv, när det gäller i princip allt, jag kan mer än vad jag tror! Tycker om dem va, puss på dem! Men jag har faktiskt lovat att komma och hälsa på till hösten, inte lämnar jag stället på direkten...


Men Måste inse: My time is over, for real now!

Träning! <3

2010-06-22 @ 19:53:50
Drog iväg till badet strax innan fem-tiden. Step/styrka stod på schemat, ÅH LYCKA! Det var hela tre veckor sedan jag tränade nu, herregud! Och vi var några stycken där som ville träna också, trots att det var fint väder ute. Åtta stycken tror jag vi var. :) Och Päivi var på G i alla fall, hääärligt! Vi körde på för fullt, svetten lackade.. Så galet roligt alltså. Körde samma program som vi höll på med tidigare, men med en liten ändring i slutet. Sedan styrkan, åh herregud! Jag blev helt slut i kroppen, det känns att jag inte tränat på dessa tre veckor. Puh! Men det gick bra ändå, KUUUUL! Stannade kvar efteråt och pratade med Päivi också, mycket trevligt! :) Sedan cyklade jag hemåt, mat direkt typ och nu sitter jag här...

Pusshej!

Tiiisdag!

2010-06-22 @ 15:50:04
Upp i lagom tid och strax innan tio-tiden så åkte jag och mamma in till Gävle. Jag skulle till tandläkarn och mamma till sjukhuset. Jag bytte båge nere och fick nya tider i höst, förhoppningsvis så åker tandställningen ur i höst, men man vet aldrig.. Klar strax efter elva och då hämtade mamma mig inne i stan och vi tog en sväng till Valbo köpis. Jag köpte en tubtopp inne på hm, najs! Sedan hemåt och mamma släppte av mig på skolan, där jag träffade Junia direkt. Sedan var jag upp till Jenny och grattade henne i förskott och sa hejdå, sedan träffade jag även Annette och sa hejdå. :) Sedan ut med Junia en stund och då kom Sofi också, trevligt! Jag och S tog sällskap hemåt. :) Hemma strax innan tre här och här sitter jag nu..

Ska kika runt lite på datorn nu..
Pusshej!


Sommar på riktigt!

2010-06-21 @ 21:57:17
Jag kollade ju som sagt på Lotta på Liseberg, det var premiär nu ikväll! Jag hade så gärna velat varit där ju.. Vänner till mig var där, åh! Det var ju bra väder och grymt bra artister med i premiären. Charlotte Perrelli, Markoolio och Lisa Nilsson! Grymt! Nu är sommaren verkligen igång, så härligt! Och jag bara älskar Lotta på Liseberg! Jag vill diiiiit nån gång i sommar, men tyvärr så ser det inte så ljust ut.. Men jag får kolla på tvn. :)


My day..

2010-06-21 @ 20:16:56
Jag drog iväg till skolan i förmiddags, där jag träffade Junia direkt nere i matsalen. Trevligt! Bertil kikade förbi lite snabbt. Träffade Marie med barnen också, de kom förbi en stund. Så roligt! :) Träffade Annette lite snabbt också, innan jag tog mig hemåt efter två-tiden. Men ska tillbaka imorgon en snabbis, ville ju säga hejdå till A och J, men J var som sagt inte där, igen.. Suck! Hemma har jag mest suttit här vid datorn och glott runt..

Nu är det Lotta på Liseberg på tvn för fullt, LÖVELY!
Pusshej!

Genom allt, Alltid! <3

2010-06-20 @ 23:54:15

Söndagsblogg!

2010-06-20 @ 22:12:04
Jag kollade klart på Anna och kungen, men nu kollar jag på en annan film som började efter den. Nämligen Systrar i jeans, otroligt bra film! ♥ Jag älskar den, hihi.. Annars gör jag inte så mycket annat. Kikar runt här på datorn men inget skoj händer.. Helgen är slut nu igen också, men det känns nästan som helg hela tiden för man gör ju knappt något... haha.

Kommande veckan...
Måndag: Skolan en snabbis!
Tisdag: Tandläkarn 10.45. Stan i Gävle. Step up 17.00.
Onsdag: Zumba fitness 18.30.
Torsdag: J fyller år! Styrkepass 17.00.
Fredag: MIDSOMMAR! Sonja i Midsommar med Ola på tv!
Lördag: Slappa..
Söndag: Stockholm!

Jaa, träning denna vecka vilket blir skoj! Äntligen får jag röra lite på mig igen, hihi. Också blir det en tripp till Stockholm över dagen. Annars händer det inte så mycket annat. Tråkigt menmen.. Nu ska jag kika vidare på filmen!
Pusshej!

Otroligt fint! <3

2010-06-20 @ 20:24:29

Love!

2010-06-20 @ 18:26:04
Jag sitter här nu och kollar på filmen Anna och kungen på tv4+, den är bra! Den började vid sex här men innan den så har jag kikat igenom lite videoklipp på Aftonbladet och Expressen om bröllopet. Jag kan inte sluta le när jag ser nåt. De är så fina och de ser så otroligt kära ut! Åh! Vigseln och Daniels tal! Åh, åh, åh!


de är lycka. . .

Vaken är jag...

2010-06-20 @ 16:10:10

Vi var trötta när vi vaknade idag, satte i filmen Så olika direkt, som vi började kolla på inatt. Duschade, åt frukost och packade ihop allt. Sedan åkte vi in mot Gävle, Mickes tåg gick vid halv tre, så vi sa hejdå och allt. Tack för helgen! :) Sedan åkte jag och mamma in på ica maxi på hemvägen. Jag var ju tvungen att köpa Aftonbladet och Expressen, det hade ju massor om bröllopet! Så nu en timme senare så har jag läst igenom varenda sida i båda tidningarna.. :D haha. Åh, vad fina dem är tillsammans, Victoria och Daniel! Nu ska jag kika igenom datorn lite och sedan ge mig in på alla videoklippp det finns om gårdagen.

Pusshej!


Victoria + Daniel <3

2010-06-19 @ 23:50:10


Nu är de gifta, bröllopet skedde rum tidigare idag! Åh, så vackert! De är så otroligt fina tillsammans! Wow! Jag blir bara så glad att se dem, åh fina!

Victoria + Daniel = Sant!

Sääängen.

2010-06-19 @ 00:34:55
Nu är det faktiskt dags att sova.. Har typ nyligen lagt på telefon med Micke här, pratat lite om morgondagen! Han kommer ju hit då, och nån gång under dagen så rör vi oss mot Ockelbo och spektaklet där. Jag är faktiskt glad att jag är i nån av städerna; Ockelbo eller Stockholm, när just detta händer! Åh, det ska bli så kul att springa runt bland allt folk och kolla på allt. Vi åker ju främst dit för artistgalan på kvällen för att vår fina Jessica är med! ♥ Men det ska bli kul att komma in i bröllopsyran imorgon, att se bröllopet och känna att man är svensk! Åh! Love it!

Sängen nu, hörs mera imorgon! Nån gång...
Godnatt!

Tomorrow...

2010-06-18 @ 22:43:15
Blåsningen kikade jag såklart på, jag skrattade lite mycket nu åt Shirley&Niclas och Nina Söderquist. Härligt! Mat och 2½ män efter där... Sedan zappade jag runt på tvn och hamnade på SVT1...

Jag har nu kollat på Bröllopsfesten från konserthuset som sändes på SVT. Åh, herregud! Vad fina Victoria och Daniel är tillsammans!! Malena är ashärlig som bara hon kan vara. Sarah är så sjukt grym, vilken röst! Kärleksvisan! ♥ Jöback är bra, verkligen bra! Och det blev lite dans ur Svansjön, och Victorias miner var roliga. Men åh, jag vill se Svansjön!!! Och jag vill också kunna, shit! Roxette körde "The look", stående ovationer, HÄFTIGT! Sedan kom alla artister under kvällen upp på scenen och framförde "Can´t help falling in love". En stor barnkör kom in i slutet, ÅH JAG BÖRJADE GRÅTA! Fy vad fiint! Åh, herregud! Och såklart avslutades det med nationalsången! Jag längtar faktiskt nu till att se bröllopet imorgon och hoppas kunna göra det också!


Fredag igen...

2010-06-18 @ 18:54:05

Jag har varit i skolan idag, kom dit lite innan tolv och bara hängde där. Efter tolv nån gång så kom vi iväg; jag, Junia, Pekka och en till. :) Vi hamnade på Jensas igen, mumsigt! Sedan tillbaks till skolan en tag.. Jag ville ju prata med A och J, men J hade redan hunnit hem så ska tillbaks på måndag. Sista gången då! Gick hem efter två-tiden typ och var hemma strax innan tre. Hann bara på toa så skulle vi åka till mormor, där vi skulle fira gammelmormor som fyllde år idag! :) Massa fika och kusinerna kom också, trevligt! Vi kom hem bara för ett tag sedan här och jag fastnade här vid datorn direkt. Och snart ska jag se en repris av Blåsningen, den med Shirley Clamp, åh! Hörs senare!

Pusshej!


Imorgon är en annan dag!

2010-06-18 @ 00:15:49
Min kväll spenderades här och framför tvn.. Har kollat på Bones, en bit av På smällen och sedan Min bäste väns bröllop. Bra alltihopa. :) Micke ringde en snabbis mitt i allt detta också, trevligt, men vi skulle höras mer imorgon. :) Jag har nu nyligen kollat igenom alla bloggar och facebook en sista gång. Jag ska faktiskt släcka ner här nu för att orka upp imorgon.

Morgondagens planer;
- Skolan, tack och hejdå till lärare.
- Ut och äta lunch med gänget.
- Hem till mormor och fira gammel-mormor som fyller år!
- Prata med Micke.
- Blogga eller nåt. :)

Ja, lite att göra i alla fall. Najs! Nu kallar sängen!
Godnatt!

School all day!

2010-06-17 @ 18:29:20

Yes, jag har spenderat min dag på skolan, fast jag redan slutat. Men jag har hämtat mina betyg som tog lite längre tid att få än väntat.. Kom till skolan vid halv tolv ungefär och sedan har jag suttit nere i matsalen med Junia hela dagen. Pratat lite med Annette också, trevligt! Strax efter fyra-tiden kunde jag få mina betyg, för rektorn var tvungen att skriva under och han kom strax därefter.. Så när jag fick mina betyg så tog vi oss hemåt, kom väl hem för lite mer än en timme sedan typ.. Om jag är nöjd med betygen, nja, men det ska jag väl vara. Jag har bara mig själv att skylla för att de inte är som jag vill att de ska vara. Men det är i alla fall min sämsta termin hittills om man ser på betygen.. Aja, nu har jag dem i alla fall. :)


Läggdags..

2010-06-16 @ 23:21:51
Japp, jag ska faktiskt släcka ner här nu, för det händer inte så mycket. Jag har kollat klart på tvn, allt är igenom kollat här också. Planer för morgondagen är att ta en tripp till skolan.. Måste hämta betygen och skicka in, träffa lite vänner hoppas jag och jag ska nog säga hejdå till lärarna där med. För nu blir jag ju inte kvar längre, buhu.. Och om jag kommer ihåg så måste jag stanna till på stan och köpa linsvätska.. xD HAHA. Annars blir det en ganska så lugn morgondag.. Hörs vidare då!

Godnatt!

Vi kör en Dagens...

2010-06-16 @ 20:13:17
Dagens vill ha: Ett fullspäckat "sommarlov"!
Dagens klädsel: Mjukisbrallor och linne. 
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens händelse: Kollat på Allt för min syster, ska se Bones nu och senare Grey´s
Dagens låt: The Silence - Alexandra Burke. 
Dagens saknad: Sonja. ♥
Dagens dummaste: Att ingen kan hämta oss på lördagkväll.... (måste ta bilen själv!
Dagens sjuka: Att det inte alls känns som sommar.. 
Dagens drog: ...
Dagens roligaste: Plump med syster!
Dagens favorit: Lotta. ♥
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Choklad.
Dagens humör: Glad men uttråkad.
Dagens ord: Tråkigt!


Klockan tickar på...

2010-06-16 @ 00:36:07
Ja, vad har hänt sedan sist... Jag har tillbringat min kväll här vid datorn, ovanligt. Pratat med lite vänner och haft trevligt! :) Kollat på Bones, dubbelt upp! Även på filmen Fyra bröllop och en begravning, den är bra ju! Annars har jag mest suttit och blängt runt på bloggar och facebook. Lyssnat på musik och saknat massa folk, åh! Men nu ska jag faktiskt stänga ner här och sova lite, och förhoppningsvis vakna upp imorgon med sol utanför fönstret. Håller tummarna för det!

Godnatt!

13/6 - Alcazar och Charlotte&Magnus!

2010-06-15 @ 16:18:15
Vi vaknade runt tio-tiden och åt frukost kring lunch. Vi hade inte särskilt bråttom tyckte vi, men det blev stessigt tillslut i alla fall, haha. Drog från Micke vid halv ett ungefär, vidare in mot centralen för att där hoppa på en pendel ut till Spånga, där vi skulle på nån bilmässa för att se Alcazar. Vi kom i alla fall fram till Spånga och där spöregnade det, men det slutade strax därefter, vilket var tur för vi skulle ju gå en bra bit till bilstället. Lite karthjälp och typ 20-25 minuter senare så var vi framme. :) Inte så mycket folk, skönt! Och vi tog läsk direkt som de bjöd på.. Vi tog plats vid scenen, på sidan, för det var barn där.. Några minuter efter två så entrade Alcazar scenen. :D De sjöng några låtar och avslutade med Stay the night! De är så jäkla grymma ju! Efteråt så blev det signering och alla skulle fram. Vi väntade dock till sist och pratade lite snabbt och det blev bilder tillsammans. :) Kramkalas och hejdå, de var söta! Vi tog lite mer dricka innan vi gick därifrån..



 





Lång promenad i värmen, puh, och sedan pendeln in till centralen där vi köpte tågbiljett till mig och sedan ner till t-banan mot Kista. Vi kom nog dit strax innan halv fem ungefär, och vi köpte lite mat på Burger King direkt. Mums! :) Kikade runt lite på Åhléns och sedan satte vi oss på en bänk framför scenen där. Vi skulle se Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson vid sex-tiden, det var dock en timme kvar när vi satte oss. Menmen, tillslut så var det dags i alla fall. Så kul att se Charlotte igen. Hon var först ut och sjöng tre låtar; Take me to your heaven, Gröna små äpplen och Hero. Charlotte hade kul åt oss, vi var med och dansade lite i slutet, haha. Sedan kom Magnus upp på scenen och det var duettdags med Mitt livs gemål. Riktigt bra alltså! :) Sedan sjöng Magnus sin nya singel Feel you, Live forever och även en ny version av Kom hem. Grymt! Signering efter de och vi ställde oss i kön, köpte Mitt livs gemål-singlar och fick de signerade.. :) Stod kvar på sidan och väntade till slutet, då vi tog bild med Charlotte och Magnus och pratade lite snabbt. Trevligt! Efter det så drog vi därifrån och in till centralen igen. Mitt tåg kom strax efter åtta, sa hejdå till Micke och vi ses till helgen, och hoppade på. Försenat såklart, men pappa hämtade mig i Gävle, tack!







12/6 - Oförglömlig kväll med Sanna! <3

2010-06-15 @ 16:17:30
Klockan slog nio och tonerna till Strong, från Stronger-skivan, började, ååh vad jag älskar den låten. Vi började jubla för fulla halsar, applåderade och blev allmänt lyckliga. Sanna entrar scenen och allt är igång! Hon kör järnet från början och man märker hur lycklig hon är där på scenen! Glädjen som fanns där på scenen under konserten, man kunde nästan ta på den. Sanna såg så lycklig ut och det gick ut över oss i publiken också! Kärleken och värmen som kom från scenen, åh! Efter Strong så sjöng hon Impatiently waiting for you som också är från Stronger-skivan, gryyymt! Fortsatte med senaste singeln Devotion som vi skulle sjunga med i om vi kunde.. Självklart, den är riktigt bra, och ännu bättre live! Grymma Sound of spring efter den, en ny låt från kommande skivan, jag verkligen älskar den! I can catch the moon från Stronger-skivan följde, den är bra. Sedan var det dags för lite schlagers, iiih! Så fort Sanna sa året 2003 så började jag och Micke jubla massa, det var nämligen dags för Hela världen för mig. En stor favorit, jag blir bara så glad av den och Sanna gör den så grymt! Vågar du Vågar jag stod på tur, hur underbar är inte den låten, åh! Ingen dans denna gång, men vi försökte typ, haha. Hon fortsatte med But i know what i want innan det var dags att avsluta med Empty room. Åh, känslan i den låten är oslagbar! Jag ryser lika mycket nu som då i Globen när hon framförde den. Man blir så rörd och Sanna är helt fantastisk!





Efteråt så blev det signering i Expressens tält och vi letade oss fram dit. Där var det massa folk och ingen ordning och reda alls. Vi träffade Lotta där, mysiga hon liksom! Det var en väldigt kort signering, vi tog oss aldrig fram till Sanna, tråkigt nog. Men vi lyckades få en varsin kram av henne, fina som tog sig tid, och hon var ledsen att hon hade så bråttom iväg.. Vinkvink, så drog de iväg med tösen!


Under Rybak så höll vi koll på sidan av scenen ifall en Sanna skulle dyka upp.. Efteråt så gick vi dit bland allt folk och där träffade vi på Sannas mamma igen och pratade lite. :) De skulle gå runt och träffa Sanna på andra sidan och sa till oss att hänga med, tack! Sanna stod där så söt när vi kom runt, kramkalas med alla! Vi pratade på om lite allt möjligt, främst om konserten. Hon var så nöjd och lycklig, vilket hon absolut skulle vara! Vi tog lite kort tillsammans också, innan vi lämnade Sanna och co. Gosig kram, tackade för kvällen, vinkvink och vi drog iväg därifrån! Raka vägen hem till Micke blev det...



 
Bild2 - Sannas mamma. Bild 1&3 - Micke.


Vilken fantastisk kväll det blev, tack vare Sanna!
Sanna, Sanna, Sanna... jag vet inte vad jag ska säga!
Åh, vad jag tycker om henne! TACK för alla fina ord!

12/6 - Schlagerkväll i Kungsan!

2010-06-15 @ 16:16:56
Vi kom in sent till stan och hängde en stund hos AnnamiaHötorgscity. Hängde där, kollade på dansgruppen P*fect och pratade med folket. Vid halv fem ungefär så sa vi hejdå till Annamia och begav oss iväg och åt. Donken för mig och tacobar för Micke, najs! Sedan bar det iväg ner till kungsan.. Schlagerkväll med Anne-Lie Rydé, Shirley Clamp, Sanna Nielsen och Alexander Rybak väntade!

Vi var nog där vid halv sex ungefär, Petter stod på scenen där i alla fall. Vi snurrade runt där i hopp om att vi skulle få se skymten av Shirley när hon kom.. men vi missade henne. Träffade på Sannas föräldrar och pratade lite, även Sanna lite senare och det blev ett snabbt prat för hon var lite stressad. Vi intog platser längst fram vid scenen, såklart! Rybak repade lite och sedan delade de även ut nåt pris och Kajsa Bergqvist var där och tog emot. :) Vid sju-tiden så entrade Anne-Lie Rydé scenen, som kompades av Ramsells-bandet som var med hela kvällen och med Frida Pettersson på kör. Anne-Lie började med Säg att du har ångrat dig, vilket vi blev glada för.. Andra låtar var Alla har glömt, I love rock´n´roll, Heaven´s on fire, Sånt är livet... Även den andra mellolåten Så nära bjöd hon på, åh! Och låten En sån karl, jag säger bara HA HA HA, så roooligt!

 
 


Vid åtta-tiden så var det dags för Shirley. Hon kom in till tonerna av För den som älskar.. Åh, det var riktigt kul att se henne igen, det var ju aslänge sedan sist! Hon tyckte jag var fin i håret också, som hon visade så fint, ih! Hon sjöng några covers men även två låtar från skivan Tålamod; Ett hus på stranden och Som man bäddar får man ligga. Och självklart så blev det mellolåtar i form av Att älska dig och Min kärlek. I love it! Och hon sjöng Du är allt som sista låt, åååh vad den låten är vacker! Shirley var riktigt grym och galen som bara hon är! :)



 


Efter Shirley så blev det Sanna, men det bloggar jag om i ett eget inlägg.. :) Sedan var det dags för sista akten, Alexander Rybak entrade scenen vid tio-tiden. Vi kollade på han också, men han sjöng bara tre låtar. Två nya och självklart Fairytale. Grymt! Sedan flockades alla folk vid sidan för att träffa han.. Han försvann nånstans för där kom han inte ut i alla fall, hahaha.


En grym schlagerkväll i kungsan fick vi, riktigt roligt!


11/6 - Carola är... WOW!

2010-06-15 @ 15:52:50
Vi drog till Kungsan direkt efter Jensens, för klockan var ju strax innan tio och Carola skulle uppträda vid tio. Vi tog oss fram mot scenen och stod en bit bak där, en kompis till Micke kom också. :) Strax därefter så entrade Carola scenen. Åh, fy sjutton vad hon är grym alltså! Det var första gången jag såg en hel konsert med henne sådär, och jag blir bara så imponerad. Vilken stjärna hon är! Vilken röst, vilken känsla och hon kör verkligen järnet. Bjöd på lite olika låtar, bäst var ju Evighet! Sedan ett medley med låtarna Fångad av en stormvind, Främling och Mitt i ett äventyr! Åh, man blev bara så glaaad! Sedan några sega låtar, men det var riktigt kul att se henne, och jag ser henne mer än gärna igen! Carola är helt fantastisk, det är Carola liksom. WOW!



 


11/6 - Jensens mys! <3

2010-06-15 @ 15:52:13
Klockan ringde redan vid halv åtta, men kom inte upp förrän strax efter åtta. In i duschen, fixade mig, packade väskan och messade massa med Marie. Först skulle vi åka vid halv tio, sedan vid tio... Men vid ungefär 10.40 så kom Marie och hennes barn förbi här och plockade upp mig. Raka vägen mot Stockholm, så himla schyst att jag fick åka med ju! Tack Marie! :D Vi pratade massa och lyssnade på schlagers på vägen ner, mys! De släppte av mig vid stationen i Helenelund, tackade så mycket för mig och jag tog mig upp till pendeln. Klockan var runt halv ett och jag missade precis pendeln, så jag fick vänta en stund där. Messade lite med Micke och han var på Hötorgscity så jag tog mig dit direkt när jag kom in till centralen. Det var evenemangshelg på Hötorgscity (som det är varje sommar, en gång i månaden) och Annamia är konferencier som alltid! Vi träffade Annamia och fick hänga med upp på taket. Där hängde vi hela dagen, pratade med folket där och kollade lite på dans och så. Lite långdraget blev det, menmen.. Vid sju-tiden så slutade det för dagen.

 


Vi och Annamia drog vidare mot Jensens bøfhus, där vi hade bokat bord vid 19.15. Lämnade ifrån oss väskorna och intog sedan platserna vid bordet. Vi beställde maten, jag tog kycklingfilé som vanligt, de andra körde på kött. :) Efter en bra stund så fick vi in våran mat, och gud så vi åt, väldigt mätta blev vi alla tre. Plus att vi körde på mjukglass efter det också, tack Annamia! Vi satt där länge och pratade om allt möjligt, det var så himla mysigt alltså! Runt kvart i tio så begav vi oss därifrån, kramkalas och hejdå till Annamia, men vi skulle ses dagen efter också. Tack för en helt underbart mysig kväll på Jensens, Annamia och Micke!


Godmorgon!

2010-06-15 @ 10:20:42
Jag hade klockan på ringning vid tio-tiden men syster ringde innan det. Så uppe är jag i alla fall men inte mycket mer än det. Ätit lite kräm här, mums! Annars sitter jag här och kikar runt, händer inte så värst mycket. Pissväder ute igen, så man kan inte gå ut eller nåt. Jag vill ju sola ju.. Vet inte vad som händer idag, troligtvis så sitter jag väl här hela dagen och glor.. Suck! Hörs senare..

Pusshej!

Det tar sin tid...

2010-06-14 @ 23:32:38
Jag har inte gjort så mycket mer idag, har mest suttit här och skrivit på alla inlägg. Jag har fått ut förra helgens inlägg i alla fall, plus det om avslutningsfesten. Jag håller på med helgens, inte riktigt klar ännu men jag kanske får ut dem imorgon. :) Också har jag kollat på Bones och filmen Kate & Leopold, den slutade nu. Så jag ska släcka ner här och sova, eller inte sova, utan mer lyssna på lite musik och drömma mig bort lite! Hörs mera imorgon!

Godnatt!

10/6 - Avslutningsfest med gänget! <3

2010-06-14 @ 21:26:40
Jag jobbade även denna dag med pappa, det gick ganska så fort. Hemma strax efter två-tiden, lite vila men sedan började jag fixa mig för kvällen. Åt lite, fixade håret och kläderna. Messade även med Marie...


Strax efter sex-tiden så kom Marie och hennes två döttrar, Anna och Elsa, och hämtade upp mig. Mot Jenny och avslutningsfesten med Svenska C-gänget. Mötte upp Junia, Sofi och Pekka på parkeringen och fixade med pengarna till Marie, vi hade köpt present till Jenny som tack för terminen och lite så. :) Sedan gick vi till framsidan på gården där Jenny, Erik och Therese var, kul att träffa dem! :D Efter en stund så rasade resten in; Bertil, Linnéa, Karin, Anna, Cilla och Linda. Vi var samlade och det var så mysigt att se alla!

Det var dukat med långbord ute och maten fanns uppe i Jennys lägenhet som vi fick hämta, vi gjorde egna grillspätt, och fick sedan grilla dem ute. :) Det fanns massor med mat; kyckling, fläskfilé, köttbullar, korv, grönsaker, potatisgratäng, potatissallad, andra sallader och såser. Åh! Och det dracks cider, vin och läsk i mängder hos alla. Vi satt där ute en stund, men sedan blev det lite kyligt och mygg kom fram, så vi packade ihop allt och tog oss in till Jenny en stund. Pratade lite och hade roligt, för att sedan ta oss ut och spela några omgångar kubb. Vårat lag vann båda gångerna, woho! Men vi hade nog inte vunnit om det inte vore för Anna och Elsa, dem var riktigt grymma ju! Det blev för myggigt sedan så vi tog oss in på efterrätt och där blev vi sittandes sedan och pratade massa, drack och hade sjukt roligt! Jag och Sofi pratade lite med Anna också, gud vad sööt hon är alltså! Jag tokgillade Maries barn, ååh! :) Vid tolv-tiden så började några ta sig hemåt och sedan droppade folket av allt efter som. Jag, Anna, Linnéa och Cilla var de sista att lämna Jenny strax efter två-tiden. Kramkalas och tackade för en underbar kväll/natt! Anna och jag hade taxin beställda till oss. Jag fick inte gå själv hem för Linnéa och Cilla, och de orkade inte gå med mig heller, så Cilla beställde och betalade den åt mig. Tack! :) Det tog lite tid innan den kom, men de hade tydligen bara en taxi på natten i viken. xD haha. Var i alla fall hemma strax innan tre och jag drog mig till sängen direkt och somnade bums!

Tuuusen tack älskade vänner för denna helt underbara kväll/natt!
Jag är så glad att jag har träffat er! Ni är Bäst!
Tack tack tack!

6/6 - Mysig dag som slutade på topp! <3

2010-06-14 @ 21:23:00
NationaldagsfirandeGröna Lund för fjärde året i rad! Markoolio på scenen med Jessica Marberger på kör. Och gästartist denna gången var Ola!


Jag och Micke var ut till Gröna Lund på förmiddagen i hopp om att Marko och Jessica skulle repa, men så var inte fallet. Ola åkte i alla fall förbi oss och gick in och repade. Messade lite med Jessica och vi tog oss sedan därifrån, tog färjan över. Vi gick ner mot Skeppsbron, för LoveStockholm2010 började ju dagen till ära. Vid tolv-tiden så uppträdde Sarah Dawn Finer på scenen där, så det kollade vi på. :) Sarah bjöd på två låtar, en av dem var det vinnande ESC-bidraget Satellite i en ny egen version. Så himla fint! :) Efter det så gick vi igenom Gamla stan till tunnelbanan för då skulle Micke åka hemåt. Han skulle vara konferencier på hans kommuns nationaldagsfirande, så han kunde inte vara med på grönan.. Så vi sa hejdå och skulle höras av. Jag gick vidare upp till Slussen och tog mig in på donken för att äta för dagen, mycket gott! Sedan tog jag färjan tillbaks till djurgården och Gröna lund..





Var nog på Grönan vid halv två-tiden, tog mig raka vägen till scenen där Annika, Mikaela och Malle var, trevligt! Vi stod där och pratade massa och kollade på allt folk. Jag placerade ut min jacka på andra sidan av scenen, för jag ville stå på Jessicas sida, hihi. Träffade Lena och co när de kom också.. Strax innan halv fyra så ställde jag mig på "min" sida och bara väntade.. Fem minuter innan ungefär så kikade Jessica ut bakom skynket på scenen, hon såg mig och vinkade så sött, fina hon! Vid fyra så började allt och Marko entrade och det bjöds på Ingen sommar utan reggae! Åh, nu är sommaren här! Och de fortsatte med den ena låten efter den andra. Sola och bada i piña colada, millenium 2, jag orkar inte mer, åka pendeltåg, VS, en kväll i juni... med flera! Åh, jag blev alldeles varm i kroppen, iiih! Jessica är alldeles för sööt också, åh fina hon! Sedan var det dags för Ola, jäklar vad grym han är alltså. Han körde Unstoppable, Natalie och Sky´s the limit. Det sjöngs med för fulla muggar, grymt! Sedan kom Marko och Jessica in på scenen igen och fortsatte. Mera mål och In med bollen, jag älskar dem! Fina Jessica! Och jag får inte glömma, vi sjöng ju såklart nationalsången också, haha. Konserten avslutades som vanligt med Rocka på, den gillar jag! Och det var 11:e gången jag såg en Markoolio-konsert nu och jag älskar den lika mycket än, haha. Konserten tog slut strax efter fem-tiden..

 


 


Direkt efter konserten så tog jag mig ut och bak i gränden där, messade Jess och bara väntade på henne. :) Tillslut så kom en glad Jess utspringandes, ååh! En lång mysig kram och orden; "du är så trogen gumman, herregud!" kom från henne. Jag blev glad och sa nåt i stil med att jag inte skulle missa henne fastän jag var där själv. Hennes leende, åh! Vi började gå därifrån efter att hon hämtat sin jacka som hon nästan glömde. Undrade lite vart jag skulle för hon hade lite bråttom iväg. Så vi tog färjan tillsammans därifrån och bara pratade om allt och inget. Hur mysigt som helst! Sedan hoppade vi på bussen vid slussen och åkte upp till Söder och där blev det en liten promenad i solen. Så. Otroligt. Mysigt. Efter en stund där så skiljdes vi åt för hon skulle hämta barnen. Kramkalas, tackade för dagen och allt. Hon berättade lite fint att t-banan fanns runt hörnet som jag kunde ta, hahah. Hon var lite orolig att släppa mig och var rädd att jag inte skulle hinna med bussen. Söta hon alltså! Men jag lugnade henne med att jag hittar till den och att jag skulle skynda mig. ;) hihi. Massa slängkyssar och vinkvink, också försvann hon iväg. :') Hon är absolut världens finaste person, jag blir bara så glad av att vara i hennes närhet!

Jag hann med min buss och blev hämtad av mamma i viken när jag kom hem strax efter nio..

5/6 - Media Markt och Smaka på Sthlm!

2010-06-14 @ 21:21:13


Mamma skjutsade mig till Valbo Köpstad strax innan tolv-tiden, till Media Markt där det var fulligång med hoppborg och rallykörning. Najs! Jag trallade in en sväng på Media Markt och kollade lite, det var ju nån mässa där och artister skulle uppträda under dagen. Var ut igen vid kvart över tolv för att se delar av dansgruppen Back(?) som tävlar i VM och EM. Hiphop var det som gällde, de var grymma! Annettes (lärare på cvl!) dotter var med där. :) Vid halv ett så var det dags för dem jag var där för, nämligen Linda Bengtzing och Velvet! Gryyymt! Linda började med Hur svårt kan det va? och vinkade sött till mig när hon entrade scenen, fina! Och sedan var det Velvets tur, hon körde My destiny, den i upptempo. Grymt! Sedan körde de Victorious, men mitt i låten så gick strömmen eller nåt, för tyst blev det i alla fall. Men efter några minuter så fick de kliva på och körde låten igen, från början! :D Grymma är dem! Sedan var det signeringsdags inne på Media Markt.. Ställde mig i kön efter en stund och kom upp till brudarna. Som sken upp som vanligt! Linda var direkt på mina örhängen, jag hade Skallepia-döskallar på mig, hon ville veta direkt vart jag hade köpt dem för hon ville ha, söta! De tyckte jag var fin i håret också, åh! Pratade lite grann om vad som händer och så.. Sedan tog jag ett kort med dem, tack Peter för att du tog kort! :) Jag väntade sedan tills de var klara och pratade lite till och det blev kramkalas när de skulle gå iväg. Puss på dem! Jag trallade mest runt sedan.. Darin var vid två-tiden, han var helt okej. Mycket folk var det på han i alla fall. Vid tre-tiden så dök Charlotte Perrelli upp också, treeevligt! Uppträdde med Take me to your heaven, Gröna små äpplen, 9 to 5, Hero och sist I will survive! Gryyymt! Efter henne så var det dags för dansgruppen Back att dansa igen, jag träffade då Annette också, trevligt! Efter det så kikade jag in om Charlotte satt kvar och signera men icke, fast jag stötte på henne ändå därinne när hon kikade runt massa. Hon är sööt! :) Efter det så kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till centralen i Gävle för jag skulle med ett tåg vid fem-tiden!


 



   

  


En och en halv timme senare så var jag framme i kära Stockholm! Micke mötte upp mig på perrongen, så kul att ses igen! Vi tog oss bort till Kungsan direkt, Smaka på Stockholm där ju! Tog oss till scenen där och stod där och pratade, slog oss ner på en bänk längst fram när det blev ledigt. Vi skulle se brudarna i Three D vid åtta-tiden, myys! De kom ut strax innan där och "repade" lite.. De är ju helsköna, åh! Hejade på dem och de sa åt oss att sitta där vi satt hela tiden, för de använde oss som "mitt-pelare" typ.. ;D Kul! Vid åtta så började det, åh vad de är grymma! Haha, vi hade väldigt kul i alla fall och kände oss väldigt uttittade av brudarna typ. Och Marie rödtott är ju för härlig hon, haha! Vi träffade henne efteråt en stund. Så underbart ju, hade inte träffat henne sedan november, så det var ett kärt återseende! Pratade om lite allt möjligt, treeevligt! Sedan började det bli lite kallt så då sa vi hejdå och vi skulle höras av.. :)


 


Vi messade lite med Annamia och bestämde att vi skulle möta upp henne för hon var i Sthlm och hade jobbat med Sthlm marathon. Så vi tog oss iväg till stadion typ och mötte upp henne längs vägen. Åh, det var så kul att träffa henne igen! :D Vi tog en promenad längs vägen där och pratade massa. In på 7eleven för något gott och vi slog oss ner på en bänk utanför och pratade ännu mera. :) Efter ett tag så var hon tvungen att ta sig tillbaks och vi skulle ta oss hemåt. Klockan var ju ändå kring halv elva-tiden liksom. Vi sa hejdå men vi ses nästa vecka igen! Och vi tog t-banan hem till Micke, där vi pratade massa och kom nog i säng runt halv ett-tiden typ.. :)

Take my hand...

2010-06-14 @ 14:40:24
Här sitter jag som vanligt. Jag, syster och mamma var in till Gävle innan lunch här och fixade pass till vi åker utomlands, våra går nämligen ut i juli/augusti.. Efter det så blev det en vända in på ica maxi och lämnade av syster på körskolan efter det. Och sedan jag kom hem så har jag hunnit kollat på Sanna Nielsens konsert från kungsträdgården i lördags. Åh, vad hon är fantastisk! Nu sitter jag mest här och glor runt, jag ska försöka blogga om helgerna som varit också. :)

Veckans planer..
Idag: nada..
Tisdag: nada..
Onsdag: Zumba fitness 18.30.
Torsdag: nada..
Fredag: nada..
Lördag: Ockelbo troligtvis!
Söndag: nada..

Väääldigt tråkig vecka framför mig. Det finns ingenting att göra. Jag vill mer än gärna åka till Stockholm ju, åh! Alcazar uppträder ikväll och Charlotte&Magnus på onsdag, och dessutom vill alla att jag kommer och ser dem! Vad gör jag då hemma.. Hm, men det blev så, jag kände mig väl inte så välkommen dit heller, så hemma blir jag hela veckan. Troligtvis Ockelbo på lördag då! Annars är det väldigt tomt under veckan.. Träning om det är bra väder, annars icke. Lär förbi skolan och hämta betygen, om det går, plus min spanskabok. Sedan kan man ju i alla fall hoppas på bra väder, håller tummarna för det!

Nu ska jag göra nåt...
Pusshej!

Jag lever...

2010-06-13 @ 23:43:54
Jag är i alla fall hemma från Stockholm (där jag har tillbringat min helg!), kom med tåg till Gävle strax innan tio-tiden. Pappa hämtade mig, tack! Har packat upp väskan, ätit lite mackor och lagt in bilderna från helgen. Vilken fantastisk helg jag har haft, så himla mysigt! Jag ska blogga om det så fort som möjligt, men först förra helgen. Det tar nog ett tag men det kommer.. :) Nu ska jag kika igenom det jag missat under helgen, hämta lite choklad nere och sedan bara mysa här vid datorn. :)

Pusshej!

Spännande!

2010-06-09 @ 22:04:27
Jag hann med nästan alla mina punkter på grejer att göra ikväll. Packningen är inte riktigt klar alltså, eller kom inte långt alls. Jag får kasta i nåt i väskan imorgon, jag vet ju inte hur länge jag jobbar heller.. Kanske får lite tid över, hmm. Det löser sig! Jag kollade ju på tv också. Bones var bra, visste ju vad som skulle hända ju.. Sedan blev det Grey´s, herreguuuud vad händer?! Jag satt som på nålar genom hela programmet, det är säsongsfinalen nästa onsdag. JAG MÅSTE SE DET!!! Skulle gärna se det nu, det går på kanal5play, men har inte tiden.. Men nåt att se framemot att se på onsdag då eller tidigare i veckan.. Men nu väntar jag typ på att min kamera ska ladda klart och sedan ska jag stänga ner här. Jag ska ju upp tidigt och jobba igen.. Sedan hem och äta, duscha och fixa mig för på kvällen är det ju avslutningsfest med gänget. Najs! Får se om jag hinner blogga emellan där, hoppas på det! :) Nu stänger vi ner...

Godnatt!

Lååång dag!

2010-06-09 @ 19:03:07
Klockan ringde vid halv sex redan, hejohå! Jag kom upp vid sex-tiden.. Duschade, åt frukost och fixade mig lite snabbt. Pappa kom och hämtade mig och syster strax innan sju. Tiiidigt! Åkte till pappas jobb, lämnade lite grejs där och sedan släppte vi av syster på körskolan och vi åkte in till Valbo. Valbos sporthall var platsen, där jag skulle jobba som brandvakt. HAHA! Ja, där blev jag i alla fall kvar i åtta timmar. Gud så segt det har gått emellanåt. Jag har typ mest suttit på en stol och kollat så inget började brinna när en person svetsade. xD De var tvungna att ha en brandvakt där annars skulle de inte få svetsa. Men man ska väl inte klaga egentligen, lätt förtjänta pengar om något! :D Jag har rört vattenslangen några gånger under dagen för att blöta ner golvet lite, inte så mycket mer. Pappa och jag åkte därifrån vid halv fyra och hämtade upp syster på hennes jobb, hon målar här i viken.. Sedan hemåt, och jag ska jobba imorgon med. Pappa hämtar mig vid 6.40 och sedan får vi se hur länge det blir.. :)

Sedan jag kom hem så har det inte hänt så himla mycket. Jag och mamma åkte upp på systemet och handlade lite. Jag fixade lite vin och cider till imorgon, avslutningsfesten med gänget. Sedan åkte vi till donken för att köpa mat. Vanlig meny med plusmeny för att få varsitt glas! :D Svart/gråa denna gång, yay! Hem och åt direkt och sedan slog jag mig ner här. :) Nu händer det inte direkt mycket..

Kvällens planer;
- Klippa och måla naglar.
- Noppa bryn.
- Packa inför helgen! (vet inte om jag hinner imorgon!)
- Kolla på tv. (Bones kl.20, Grey´s kl.21)

Let´s börja för att hinna med!
Pusshej!

I miss U! <3

2010-06-08 @ 22:10:55

Tiiisdag!

2010-06-08 @ 21:57:04
Nu har hela dagen gått förbi här.. Sedan jag kom hem från Högbo så har jag hunnit med en fika med mamma på altan. :) Sedan ringde pappa också, han undrade om jag hade lust att jobba lite imorgon. Ja men visst liksom! :D Jag ska vara lite brandvakt och städa lite på ett jobbställe, HAHA. Väldigt spännande alltså! Men lite pengar i alla fall, det är alltid bra! Sedan har jag mest suttit här vid datorn. Vi har grillat idag också, mums! Men nu ska jag faktiskt snart stänga ner här, fast klockan inte är så mycket men pappa kommer och hämtar mig vid 6.40 imorgon. Fy vad tidigt, så jag lär nog lägga mig strax för att orka upp. Och för att orka jobba hela dagen imorgon, slutar kring fyra typ. Sedan ska jag nog iväg på zumba vid halv sju om det är bra väder. Så vi hörs mera imorgon nån gång! :)

Godnatt!

Högbo med gänget!

2010-06-08 @ 16:50:16
Jag låg lite halvvaken i sängen när jag fick ett sms runt halv tolv-tiden att gänget skulle till Högbo och äta glass vid ett-tiden. Jag trodde inte jag skulle hinna alls, men jag duschade och fixade mig. Fick sms av Marie och hon o Sofi kom och hämtade mig strax efter ett och vi tog oss ut till Högbo där Pekka, Junia och Jennifer väntade. Vi trallade iväg till badplatsen och kiosken där. Köpte varsin glass och satte oss och pratade lite i nån timme. Mysigt värre! Sedan fick jag skjuts hem av Marie igen, tack! :)








Min dag...

2010-06-08 @ 01:13:00
...har inte bestått av mycket alls..

- Kollat på 12 avsnitt av Bones!
- Spelat plump med syster!
- Pratar med några vänner!

Och nu kallar sängen för mig, klockan är mycket!
Godnatt!

Måndag.

2010-06-07 @ 11:28:43
Jag är vaken här och har varit det ett tag också. Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, men en sak är säker, jag ska inte sitta här vid datorn. Här är det väldigt tråkigt! Men det finns inget annat att göra heller.. Tråkigt liv alltså. Helgen var ju fullpackad med grejer, och när man kommer hem så blir det helt TOMT! Jobbigt. Bläää, ge mig förslag på nåt att göra... Mulet ute också, så kan inte gå ut och sola heller. Suck! Får se vad som händer helt enkelt!

Oj, glömde helt bort min veckoplanering igår.. so here we go!
Idag: Inget planerat!
Tisdag: Inget planerat!
Onsdag: Skolan(?) Zumba fitness 18.30.
Torsdag: Skolan - hämta betygen! Avslutningsfest med SvC-gänget på kvällen!
Fredag: Åker till Stockholm. LoveSTHLM 2010!
Lördag: Stockholm. LoveSTHLM 2010!
Söndag: Åker hem från Stockholm.

Ja, det händer inte så mycket i början på veckan. Tråkigt! Men från torsdagkväll så är det verkligen fullt upp. Det blir galet roligt! Träffa massa fina vänner igen, åh! :) Hänger med Micke såklart, vi ska ha det superskoj! Men först ska jag ha de tre första sega dagarna i veckan, suck!

Pusshej!

Stockholm i mitt hjärta!

2010-06-06 @ 22:34:09
Jag är hemma igen, men åh vad jag inte ville hem idag alltså. Herregud, jag ville stanna kvar. Älskade Stockholm. Jag bara måste flytta dit, snart snälla!

Tänk er detta; Det är varmt, solen skiner och värmer på kroppen men ibland kommer det små vindpustar. En promenad på söder med en fin vän medan man pratar om livet. ÅH, ta mig tillbaka va va va!!!

Jag har haft en helt underbar helg alltså. Åh, alla fina människor som jag har träffat. Igår blev det Bengtzing, Velvet, Perrelli, brudarna i ThreeD och Annamia. Och idag var det älskade Jessica. Åh, jag är så glad! Vilka underbara människor man har omkring sig, det är inte klokt. Alla fina ord som sägs och delas ut, och massa kramar som är så mycket mer än bara en kram. Det går inte att förklara med ord, men det är så... speciellt på nåt sätt. Kärlek i mängder. Åh, fantastisk helg! Jag lovar att jag ska blogga om den så snart som möjligt!

Nu ska jag ta igen det jag har missat här!
Pusshej!

Helgen framför mig..

2010-06-04 @ 23:25:37

Sedan sist så har vi hunnit med att ätit lite, skjutsat syster till Gävle, handlat nagellack på maxi och packat ihop väskan för helgen. Nu kollar jag på Bones som jag har gjort i några timmar. :) Yes, en najs kväll liksom. Inte riktigt klar med packningen än men jag fixar det sista imorgon innan jag åker.. Jag ska till Valbo Köpis först för där är det några artister som uppträder på Media Markt, det är tydligen nån hemelektronikmässa där under helgen. Sedan vidare till Stockholm, till Micke och Smaka på Sthlm. "Firar" även nationaldagen där, för fjärde året i rad, KUL! Kommer hem igen på söndagkväll, bloggar då igen.. :) Och nu ska jag släcka ner här.

Ha en bra helg allihopa, det ska minsann jag ha!
Puss och godnatt!


Mysig dag!

2010-06-04 @ 17:10:01
Jag kom upp väldigt tidigt idag, men det var så sjukt varmt ju, åh. Fixade mig och cyklade iväg till skolan, där var jag redan vid tio-tiden. Träffade massa vänner! ♥ Junia, Marie, Anna, Pekka, Linda, Sofi, Linnéa, Rauno. Mycket trevligt! Satt nere i matsalen och babblade massa.. Vid tre-tiden tyckte jag det var dags att ge upp, det känns väldigt konstigt att sitta där när man inte har några uppgiofter att göra, haha xD Så jag cyklade hemåt. Hemma här så blev det glass och spelade plump med syster på altan. Mys! Sedan hamnade jag här... Nu vet jag inte vad som händer, ska kika runt lite här. :)

Pusshej!

Naaaaatti!

2010-06-04 @ 00:24:02
Nyligen tagit hem lite musik och ska lägga över det i mobilen, najs! Och jag kollade även på två Bones-avsnitt tidigare. Men nu ska jag försöka sova i denna olidliga värme som finns i mitt rum. xD HAHA. Kommer ta ett tag innan jag somnar, yes. Imorgon ska jag nog ta mig till skolan och träffa vännerna, bra plan tycker jag! :D

Godnatt!

Uppsala hela dagen!

2010-06-03 @ 21:32:47
Vaknade sent, fixade mig och vid halv ett så åkte vi iväg till Uppsala. Jag, syster, mamma och mormor. :) Vi började på Biltema och sedan IKEA. Där gick jag igenom allt väldigt snabbt medan de andra var sega. xD haha. Sedan åkte vi in mot stan och där har vi trallat runt.. Åt på cupido också. Det enda jag handlade var ett linne för 99 spänn, yeah! Vi var klar på stan nån gång efter sex och då åkte vi ut till systers rum som hon hyr för att städa till lite och så. :) Sedan raka vägen hemåt och vi kom hem för en stund sedan här. Nu är jag trött va, i hela kroppen ju.. Tror jag ska kika lite på Bones nu, för det finns inget annat att göra. :)

Pusshej!

Sängen kallar..

2010-06-03 @ 00:10:36

Sedan sist så har det blivit donken-mat och ännu mer tv-tittande. Grey´s vid nio, det är bra! Efter det så kollade jag lite smått på Sandhamn men tröttnade.. xD Så jag har mest glott runt här och nu sist har jag pratat lite med syster och mamma. :) Men nu är det dags att sova här, lär upp i skaplig tid imorgon. Uppsala väntar med syster, mamma och mormor. Najs! :D Får se om man hittar något fint! Men nu; sääängen!

Godnatt!


Skön dag..

2010-06-02 @ 20:29:27
Det känns bra att det är första gången idag som jag slog på datorn, härligt! Fast jag har ju haft lite koll på facebook i mobilen, men jag har inte suttit nåt vid datorn! Jag vaknade väl någorlunda tidigt, det var varmt i rummet, usch. Strax innan tolv så tog jag mig ut på altan och solade, gud vad hett det var och helt vindstilla också. Puh! Jag blev kvar därute i tre timmar ungefär, innan jag bestämde mig för att vara lite rädd om kroppen, den kanske skulle bli röd och det blev den lite bak på benen.. xD haha. Mormor kom hit på fika strax innan fyra, så vi satt ute på altan i värmen.. Vid halv sju så åkte jag och mamma till stadsparken, bakom badet, för att testa på Zumba.. Det ska köras varje onsdag under juni och juli nu, kostar dock 50 spänn per gång.. Och det var ganska mycket folk där nu ikväll.. Gud så roligt det var.. :D Fast det var svårt att se ledaren ibland men det var bara att skutta på. Jag ska nog dit på onsdag igen, beror dock på vädret också. :) Kom hem strax innan åtta här och nu sitter jag här.. Jag ska ta och kolla på Bones, det går på kanal8 nu..

Pusshej!


Nada...

2010-06-02 @ 00:31:31
Två Bones-avsnitt senare så ska jag stänga ner här. Jag börjar bli lite trött och det finns inget att göra.. Sängen kallar lite tyst på mig.. haha. Imorgon finns det inget att göra heller, förutom träning på kvällen men innan så är det inget planerat. Tråååkigt! Så får se vad som händer, men nu sova!

Godnatt!

Tisdag!

2010-06-01 @ 22:16:52
Dagen börjar få ett slut, nån timme kvar bara.. Idag har jag varit i skolan, Junia hade sin presentation i projektarbete som jag och ett gäng till var med på. :) Naajs! Roligt att träffa alla, vissa har man ju inte sett på ett tag.. Pratade med Annette också, treeevligt! Grattade henne och lite så, mys! Efter lunchen så tog jag mig hemåt och satte mig då här vid datorn och kikade runt.. Vid fem-tiden så var det dags för min kära träning, step/styrka. Jooobbigt och otroligt varmt.. Men vi körde på för fullt! Så roligt! :D Och styrkepasset efter det, svettigt och jobbigt för benen, men det gick fint! Pratade med Päivi och Åsa efteråt, mycket trevligt! Sedan cyklade jag hemåt.. Åt lite och pratade med syster lite. :) Och nu är jag placerad här vid datorn, tråkigt liv. xD Ska ta på lite musik och sedan kika runt lite..

Pusshej!

Juni, Juuuni, JUUUNI!!!

2010-06-01 @ 15:07:28

Vi har kommit in i Juni-månad. Herregud vad fort det går, redan juni liksom. Det känns inte alls, men vädret verka veta att vi är påväg mot sommaren nu i alla fall. Det är någorlunda varmt ute, hääärligt! Det är dags för sommaren att komma nu, iiih! Åh, vad jag har längtat!
Jag är färdig i skolan också, klar på CVL. Det känns otroligt tråkigt men nån gång måste man ju lämna stället. Ska i alla fall dit nästa vecka och hämta mina betyg och säga hejdå till folket. Mitt träningskort har tagit slut också, katastrof liksom. Men det är inte så mycket träningar kvar nu, och i sommar är det inte så mycket. De få gånger jag ska träna så får jag betala för det. Så, jag har lämnat ett liv och går in i mitt andra, typ...

Fast jag har inte så mycket planerat i just denna månad, eller under sommaren över huvudtaget. Men det kanske kommer eller så blir det väldigt lungt i sommar. Det visar sig. Men två trippar till Stockholm väntar i alla fall denna månad. Träffa Micke och fina vänner, det ska bli kul! Och jag ska även på en avslutningsfest med SvC-gänget på CVL, gud vad jag längtar! Annars är det mest massa träningar under juni-månad. Step up, styrkepass och zumba fitness! Hääärligt!

Jag välkomnar Juni-månad med öppna armar! :D


RSS 2.0