Min dator är tillbaks! :D

2010-03-31 @ 22:07:22
Inte blev det något plugg här inte.. Det orkade jag inte alls. Jag har spelat lite spel på min systers iphone, i 45 minuter ungefär.. xD haha. Sedan har jag även kollat på Andra Avenyn, det är braaa! Och nu har jag inga som alls planer på att göra något. Ingen skola imorgon heller, inga lektioner iallafall. Jag har lektioner igen på tisdag nästa vecka, så vafan ska man hitta på tills dess?! :O Får se om jag drar dit imorgon ändå, för att träffa vänner och lärare.. :) Nu ska jag kika runt på datorn en gång till och sedan kanske sätta i nån film..

Pusshej!

Pluggigt värre!

2010-03-31 @ 17:15:33
Nu har Mars-månad nått sitt slut också. Och jag lade ju upp en lista på plugg som jag skulle göra denna månad, jag gjorde nästan allt i alla fall. Den kommer här igen...

 • Tyska - prov2, 9/3.
 • Sv C - papret, göra klart så fort som möjligt.
 • Sv C - fixa ihop argumentation-redovisningen, samma som ovan.
 • Ma E - prov "komplexa tal", göra helst denna månad!
 • Med. grund - Omprov "cirkulationsorganen", 19/3.
 • Nk B - laborationsrapport, 24/3.
 • Psykologi A - uppgift "inlärning och minnet", 26/3.
 • Nk B - prov "celler, hjärta, blog och lungor", 30/3.
 • Franska, prov2, göra helst denna månad!
 •  

  Som ni ser så finns det två saker kvar men de flyttar jag vidare till April-månad. Som vi går in i imorgon... Och jag tänker lägga ut en lista igen, men denna är ju hemsk i jämförelse med mars-månads... Hm, hur tusan ska jag hinna med allt?!

 • Sv C - argumenterande text, 22/4.
 • Sv C - papret, göra klart så fort som möjligt.
 • Ma E - prov "derivator och integraler", göra helst denna månad.
 • Ma E - prov "komplexa tal", göra helst denna månad!
 • Med. grund - prov "mikrobiologi och hygien", 14/4.
 • Nk B - prov "matspjälkning, skelett m.m", 27/4.
 • Nk B - hälsoprojektet.
 • Nk B - prov "genetik", 27/4.
 • Nk B - uppgift "genteknik".
 • Psykologi A - uppgift "inlärning och minnet". (komplettering!)
 • Psykologi A - uppgift "min inlärningsstil".
 • Psykologi A - uppgift "behovstrappan".

 • HJÄLP!
  säger jag bara... Men det ska nog gå, bara jag vill liksom!!!
  Plugga på, plugga på, plugga på . . .


  Skola all day!

  2010-03-31 @ 17:04:19
  Idag har jag då varit i skolan hela dagen. Började med naturkunskap vid åtta-tiden och slutade vid halv tio, sedan dess har jag bara suttit i matsalen. Bara hängt där och pratat med folket, pratade också med mina lärare och fick lite klar tecken med allt. :) Vid halv fyra ungefär så tröttnade vi alla och tog oss hemåt, jag och Linnéa tog en snabbis på stan och sedan hämtade mamma mig på stan. Så nu sitter jag här hemma och trycker på mammas dator. OCH MIN DATOR ÄR KLAR!!! Så jag får den senare, nu ska jag plugga lite eller något.. Eller bara slappa! :

  Pusshej!

  Det går framåt nu...

  2010-03-30 @ 15:41:49
  Tisdag idag då, det blir inte många inlägg om dagen nu när jag inte har min dator. Men nu satt jag mig vid min mammas igen, så då tänkte jag passa på. Jag var till skolan tidigare idag, hade naturkunskapsprov vid ett-tiden. Det gick bra tror jag, det kändes så i alla fall. :) Också skrev jag ut lite papper i skolan, najs. Måste prata lite med naturkunskapsläraren och svenskläraren imorgon, om lite uppgifter. Det blir bra! Imorgon är ju sista dagen innan det blir påskhelg, yay! Men aja, det är imorgon det... Nu sitter jag mest här och glor runt, ska ta nåt snabbt att äta här nu. Och sedan ta mig iväg till badet och träna! :D Step/styrka och styrka!!! :D Lövely! Då är jag hemma igen vid åtta-tiden typ, det blir väl mest äta och kolla på tv då! Skola imorgon igen, hela dagen typ! Och hoppas få tillbaks datorn imorgon med, iih! :)

  Pusshej!

  En snabbis...

  2010-03-29 @ 14:08:16

  Skriver från mammas dator här nu, min åkte på nåt virus, eller trojanska hästar i överflöd, i lördags natt när jag satt vid den.. Så den är bortlämnad hos en som ska fixa den... Och igår var jag i Stockholm hela dagen lång så därför inga inlägg igår. Jag hade iallafall en toppen dag i Sthlm, Sanna Nielsen x2. Hon är fantastisk! ♥ Jag ska berätta om det så fort som möjligt när datorn är tillbaks och när jag har tid.. Det blir väl till torsdag eller nåt. :)

  Nu ska jag kika allt lite snabbt på datonr här och sedan plugga lite naturkunskap, men först lite fika och sådant gott! :)

  Pusshej!


  SÅ LYCKAT! <3

  2010-03-27 @ 23:45:19
  ABBA Tribute...

  Vi kom ju till Arena Jernvallen till insläppet vid sex-tiden, där vi läser på dörren in att Charlotte Perrelli är sjuk och ersätts av Anna Sahlene och Jessica Marberger! VI DOG, alltså Marberger, herregud!!! Det var det enda vi pratade om fram tills det började vid sju! GALET! Konserten började och den var updelad i två akter. När det var Jessicas tur så skrek vi lite, åh fina hon! Hon sjöng bara Money, money, money i första akten. Och i andra så sjöng hon duett med både Magnus och Molly. The namne of the game och Voulez-vouz! Jessica är fantastisk! Konserten slutade vid halv tio ungefär.. Och vår Jessica var helt klart bäst genom hela, åh! Men de andra tre var också grymma! :)

  Vi messade med Jessica efteråt och efter en stund så träffade vi henne. Mysiga hon, vi var glada och skuttiga! Hon är ju för underbar alltså. Pratade på om lite allt möjligt, hon tyckte det var kul att vi var där och vi att det var just hon som ersatte Charlotte. Galet! Hängde med henne till bilen och där stod vi en stund. Mysigt! Jessica är världens finaste människa! Herregud! Hon är oslagbar! ♥

  Efter vi lämnat henne, och blivit tutade på när hon åkte förbi, så trallade vi hem hit.


  Nu var det lördag igen...

  2010-03-27 @ 16:41:46
  Lugn lördag denna gång... :) haha. Fast det var ju lungt förra med men ja, denna är hemma iallafall. Jag och Micke ska iväg på ABBA tribute ikväll här på Arena jernvallen. Det ska bli najs! Charlotte, Molly och Magnus. Det blir nog mysigt med lite abba-låtar. :) Annars har det inte hänt så värst mycket idag, fikat mest. Mamma min fyller år, GRATTIS! :D Hon fick ju presenter av mig och syster igår redan, haha.. Mormor, morfar och Therese var här på fika tidigare idag då.. :) Och nu sitter vi mest här, väntar på att klockan ska gå så vi får ta oss iväg snart..

  Pusshej!

  G R A T T I S, C och M!

  2010-03-26 @ 23:18:15
  Mina favoriter genom hela programmet!!! JAAAAA! :D


  HAHAHAHAHA jag dör!!! Love her! :D

  Och på kärlekens förbund.

  2010-03-26 @ 22:22:48
  Nu är det kväller här... Vi har kollat på Let´s Dance och väntar nu på omröstningen. :) Tidigare idag så var jag i skolan, såklart! Vid tolv så var det ju fika och mys med gänget, jag gillar er! Strax efter halv två så var det dags för franska-provet, när min lärare kom till skolan, haha.. Och det gick faktiskt bra, svarade nästan på allt. Det var värre med hörförståelsen bara, den var assvår, fattade ju nada. xD HAHA. Men jag klarade det i alla fall, tror jag, känns så! Efter provet så drog jag ner till matsalen där Junia, Marie och Pekka satt.. Så vi pratade lite och hela vägen ut, sedan blev det hejdå.. Trallade hemåt, var hemma vid fyra typ och strax därefter åkte jag, mamma och syster till Valbo. :) Köpte present till mor, tallrikar och glas! Sedan vidare till Gävle för att hämta upp Micke! :D Najs! Förbi ica här hemma och sedan hemåt... Vi har typ bara ätit och kollat på LD här.

  Och det börjar väl snart här nu. Får se när jag kikar in igen..
  Pusshej!

  Ska jag ligga här en stund.

  2010-03-25 @ 22:40:35
  Sedan sist så har det inte hänt så mycket. Pratade med Micke tidigare, han kommer hit imorgon ju! :D Naaajs! Jag har kollat på Maria Wern - Främmande fågel. Det är ju så sjuktbra ju! Jag har även fått betyget på min argumentation som jag gjorde idag, jag fick VG! :D Det är galet, jag som tyckte det gick så dåligt, men inte då. Jag är väldigt nöjd! Och jag har såklart ätit lite nybakta bullar också, det är ju så gott! Pluggat lite franska också, najs. Jag hoppas verkligen det blir samma prov som jag hade i tisdags. (A) haha! Får se imorgon hur det går, men jag hoppas det går bra. Imorgon är det ju också fika med gänget, mysigt! :) Nu ska jag kika runt lite på datorn, plugga lite och skriva ner lite grejs! Sedan sova...

  Godnatt!


  Trötter...

  2010-03-25 @ 18:36:37

  Gud vad jag är trött, det har jag varit hela dagen.. Jobbigt! Jag har varit i skolan all day i alla fall. :) Vid tio så var det dags för argumentationen, det gick väl helt okej, inte mer. Men nu är den gjord, så jag ska väl vara nöjd! Sen ner på lunch efter det och vid ett så var det dags för svenska. Vi var väldigt några på lektionen, men vi analyserade lite bilder och flummade typ. Inte så värst mycket mer hanns med. Sedan trallade jag och Linnéa hemåt, med ett snabbt stopp på stan, haha..

  Väl hemma så har jag bara suttit här vid datorn, även ätit lite våfflor med mamma. :) Och hon bakar bullar nu, mums! :D Så det ska jag äta senare här.. Annars gör jag typ ingenting här, jag är otroligt trött bara och har väldigt tråkigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ju... Kanske kommer på nåt snart.

  Pusshej!


  Det kanske går bra nu...

  2010-03-25 @ 00:43:00
  Det blev stressigt imorse till skolan, så mamma blev tvungen att skjutsa mig för att jag skulle hinna. Började ju vid åtta-tiden med naturkunskap, där vi gick igenom hur man skriver labrapport, lite om hälsoprojektet och det viktigaste till provet. Plus att vi fick rita lite på slutet, jag och Marie tyckte väl inte att det gav så mycket men vi ritade hjärtat. xD haha. Sedan for jag ner i matsalen till Junia och där satt jag hela dagen.. Strax innan lunchen så kom Linnéa, Marie, Pekka m.fl.. Trevligt! :D Franska-läraren kom förbi också, jag gjorde inte hörförståelsen idag utan jag ska få göra om provet på fredag istället. Det känns riktigt bra! Efter lunchen så blev jag lämnad själv nere i matsalen och då pluggade jag lite svenska. Det gick väl bra! Strax efter tre-tiden så gick jag och Junia hemåt. Och jag har pluggat svenska hela kvällen, gjort klart min argumentation till imorgon. :) Det känns bra, nu hoppas jag bara att redovisningen går bra också. Jag kollade såklart på Andra Avenyn tidigare också, så bra ju! Och lite andra små skitserier. xD haha.

  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog kolla runt lite på datorn här och sedan släcka ner för att sova lite.. Skola imorgon ju, först argumentationen på förmiddagen och på eftermiddagen är det svenska-lektion. Haha, från 10 till 16 är det typ svenska imorgon, yay! Hörs mera imorgon! :)

  Godnatt!

  Från en dag till en annan.

  2010-03-23 @ 23:59:50

  Det blev skolan today igen. Missade dock psykologin vid nio-tiden, så fick skjuts av mamma till skolan efter det. Gjorde inte så mycket mer än att pluggade franska, som inte hjälpte så mycket. xD Strax innan tolv-tiden så pratade jag med tyska-läraren, för hon ville gå igenom målen i kursen för det muntliga. Jag har ju inte varit där på några veckor och hon kan inte sätta betyg om jag inte är där och pratar.. Happ, synd för henne! Nej, men jag vet inte hur jag känner inför det!! Också fick jag redo på resultatet på andra provet vi hade, jag fick VG! Sedan blev det lunch och vid ett var det dags för franska-provet. Vilket inte alls gick bra, gud, det var ju svårt ju! Jag försökte prata med läraren också att han inte skulle rätta det och om jag kunde få göra om det.. men jag fick inget vettigt svar där. Så jag vet inte hur det blev bestämt alls. xD haha. Efter det så trallade vi hemåt.

  Hemma strax innan fyra-tiden. Bytte om, packade väskan, åt lite och gick en sväng med musbus. Trallade till badet, step/styrka vid fem-tiden! Gud vad jag älskar det. :D Åh! Man blir ju galet trött, herregud. Jobbigt och otroligt svettigt! Efter det så blev det ju styrkepasset också, också galet roligt och jobbigt! Stannade kvar efter och pratade med Päivi också. Kom in på skolan, och jag lovade henne att denna vecka skulle det pluggas franska och svenska, plus naturkunskap efter det. Och att jag ska minska (helst inga alls!) på mina stockholmsresor tills det ordnat sig i skolan.. Det blir väl bra till slut!

  Kom hem vid åtta-tiden och då blev det lite mackor med mamma nere. Sedan har jag suttit här och pluggat lite franska. Och såklart, kikat runt på allt på datorn. Kikade in på Fronter också, hade fått notis, jag klarade provet i medicinsk grundkurs, om cirkulationsorganen, som jag gjorde i fredags :D Lycka! Då kan man fokusera på andra prov nu då! Det händer inte mycket här just nu, lyssnar på musik och glor runt på facebook. Men ska ta och lyssna igenom lite franska till imorgon. Det blir najs!

  Pusshej!


  Och fundera på mirakel.

  2010-03-22 @ 20:45:31

  Var en sväng förbi skolan tidigare idag.. från ca kvart i elva till halv fyra typ. Jag fick absolute inget gjort, vilket känns lite jobbigt. Det var ju liksom meningen att jag skulle göra klart massa när jag satt där men icke. :/. Träffade gruppen lite iallafall, vilket var trevligt. :) M och J, tack för att ni är dem ni är! ♥

  Sedan jag kom hem så har jag pluggat lite franska, ska ju göra prov imorgon. Vilket jag börjar ångra att jag ska göra. xD haha. Det är inte lätt alls ju. Men har gått igenom de tre kapitel som gäller och ska kika igenom det en sista gång innan jag lägger mig. :) Och nu gör jag inte ett skit, jag har bara otroligt tråkigt.

  Pusshej!


  En ny vecka väntar!

  2010-03-21 @ 23:46:22
  Inget har typ hänt sedan dess. Kollat på Blåsningen, Kärleken checkar in och nyligen Andra Avenyn. Försökt att plugga lite mer också, det går segt! Håller på med franskan här. Pratat massa med Mika, Emelie och Junia på msn också, trevligt! Jag ska snart ta och lägga mig här nu, bara plugga lite mer franska, göra klart kapitlet jag håller på med. :)

  Kommande veckan;
  Måndag: Skolan hela dagen. Plugga franska och svenska.
  Tisdag: Skolan(?). Franska-prov! Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
  Onsdag: Skolan hela dagen. Plugga svenska. Andra Avenyn på tv!
  Torsdag: Skolan hela dagen. Sv-muntlig argumentation-redovisning! Plugga naturkunskap.
  Fredag: Skolan hela dagen. Lämna in medicinsk grund-uppgiften och psykologi-uppgiften. Let´s Dance på tv!
  Lördag: Mamma fyller år! Plugga naturkunskap! ABBA tribute på Jernvallen med Micke.
  Söndag: Åker till Sthlm. Sanna på Mosebacke. Åker hem igen..

  Nu ska jag sova, natti!

  I en egen värld som man har byggt.

  2010-03-21 @ 17:44:22
  Dagen bara rullar på... Den började ju bra iallafall, jag pluggade. ;D Gjorde klart båda uppgifterna i Medicinsk grundkurs. Det känns gött! Men sedan skulle jag börja med svenskan och då gick det segt. Muntliga argumentationen. Jag trodde jag hade ett ämne, men sedan säger min lärare att vi har bytt, hm. Det är ju bra, haha. Så jag orkar inte plugga mer nu.. Annars lyssnar jag på musik här och pratar lite med Emelie. :) Inte mycket mer händer, jag är trött liksom. Hm.

  Pusshej!

  Finns det någon där som vet.

  2010-03-21 @ 00:38:55
  Jag har inte gjort så särskilt mycket idag sedan senaste inlägget. Kollat på Let´s Dance-reprisen, pluggat och gjort klart två uppgifter och sedan sovit några timmar. Mycket skönt!

  Nu ikväll här så var jag, syster och John över till våran kusin här på gatan för att dricka lite och umgås. Efter en stund dä så åkte vi upp på stan till vår andra kusin för hon skulle ha inflyttningsfest. :) Vi var några stycken och sedan på slutet rasade det in några fler. Blev kvar där en stund men sedan tröttnade jag. Mamma kom och hämtade mig vid halv tolv ungefär och jag gjorde mig nattiklar och nu sitter jag här. Pratar lite med Emelie plus att jag ska försöka plugga lite. :)

  Pusshej!

  Lyckat, lyckat, lyckat!

  2010-03-20 @ 11:05:20

  Jag mötte upp Linnéa vid bussen 20.50, vi åkte därefter till resecentrum där vi gick mot stan och mötte upp Therese. Vidare hem till Cilla, där även Anna, Erik och Jenny var. :D Andreas kom även senare! Där blev det massa prat, lite vin, snacks, spelade spel och pratade massa mer. Otroligt trevligt hade vi! :) Det blev sent in på småtimmarna.. Vi var några som drog vidare till ett annat ställe strax efter halv fyra.. Massa mer prat och skoj! Och det blev otroligt sent/tidigt här.. Jag, L, J och A trallade iväg till ica Maxi till åtta-tiden. Köpte glass och satt utanför en stund och sedan trallade vi tillbaks typ, sa hejdå till J och A medan jag och L gick vidare hemåt. :) Raka vägen hem till L på frukost, klockan var ju faktiskt bara halv tio ju.. Efter det så trallade jag hemåt, hemma vid halv elva typ och nu nyligen har jag duschat.


  En helt fantastiskt trevlig kväll/natt/morgon, kommer ju aldrig glömma detta!
  UNDERBART!


  Lite ändrade kvällsplaner...

  2010-03-19 @ 19:01:39
  Tänkte ju som alltid kolla på Let´s Dance ikväll, men icke, får kolla på datorn inatt eller reprisen imorgon! Det blev så att jag och ett gäng till från Svenska C-gruppen ska hem till C och dricka vin/cider och bara hänga. :) Mysigt! Det ska nog bli skoj, lite annorlunda för att vara jag, haha. Men skoj med något nytt.. :) Får se om vi hörs senare här, eller imorgon. ;D

  Pusshej!

  Äntligen helg!

  2010-03-19 @ 17:23:48
  Stressade imorse och mamma fick skjutsa mig till skolan. Började med prov i medicinsk grundkurs vid nio-tiden, samma prov som förra gången. Efter en halvtimme ungefär så var jag klar, jag svarade på allt så det känns bra. :) Väntade in Magdalena och sedan trallade vi över till komvux, slog oss ner i matsalen med folket där. Vid elva så drog vi på naturkunskap, det var lite segt men.. Strax efter tolv så drog vi och resten av vårat gäng ut och åt.. :D Det slutade med en lunch på Klaras, myyysigt! Vi var hela 12 stycken, underbart! Massa prat, god mat och bara mysigt häng! Tack allihopa, ni är bäst!

  Mamma hämtade mig där och vi + syster åkte in till tandläkarn i Gävle. Vid två hade jag tid och syster vid halv tre. xD haha. Jag bytte bågar och tog röntgenbilder, najs. Vi var klara vid tre-tiden och åkte hemåt, stannade till på donken och köpte hem lite mat. Strips och mcflurry, mums! Sedan hamnade jag här, och här händer det inte så mycket. Vet inte riktigt vad jag ska göra ju, hm..

  Pusshej!

  Det är inte lätt när det är svårt!

  2010-03-18 @ 23:32:38
  Och inte har jag kommit igång med plugget än heller. Åh, det går inte bra nu alltså. Jag har nämligen prov imorgonbitti ju, hur nu det ska gå till.. Men jag tänkte att jag får väl ta natten till att plugga här nu. Hmm.. Jag kollar iallafall på FAME här just nu, i love it! Den gör mig glad, det behövs! Efter den, eller under den, så ska jag försöka plugga lite grann.. Jag måste få in nåt i huvudet, jag ska ha omprov på cirkulationsorganen i medicinsk grundkurs. Inte kul alls. Jag får inte in sjukdomarna i huvudet, hur svårt kan det va?! Jaja, får se om hela natten blir plugg eller om jag får nån timmes sömn, men risken är ju då att jag inte kommer upp i tid. Men nej, nu säger vi godnatt här. Imorgon väntar prov, lektion, lunch ute med gänget, tandläkarn och sedan hem och plugga. Hörs då!

  Godnatt!

  Den som gör en blind och dum.

  2010-03-18 @ 18:15:56
  Dagen har försvunnit snabbt alltså, herregud! Kom upp väldigt sent, fixade mig och tog mig till skolan till ett. Svenska stod på schemat. Lite argumentation och debatt, också fick vi besök av Monica Jacobsson från kommunalrådet.. Slutade vid fyra-tiden och då trallade jag och Linnéa hemåt. Jag har faktiskt inte gjort någonting sedan dess, ätit lite glass då. Otroligt tråkigt har jag.. Borde ju plugga, det kanske jag ska göra nu, hm.

  Pusshej!

  Bästa! <3

  2010-03-17 @ 22:35:51


  OH MY, VAD JAG SAKNAR HENNE!!! ÅH, HON ÄR BARA BÄST!


  Som når över tid och rum.

  2010-03-17 @ 22:29:31
  Andra Avenyn var bra bra bra.. :D Jag älskar det! Efter det så har jag bara gjort mig nattiklar, för det händer inte så mycket här. Jag ska typ släcka ner här snart och sova känner jag. :) Imorgon är det skolan igen som gäller, svenska på eftermiddagen. Sedan ska jag plugga massa medicinsk grundkurs imorgon, jag måste ju! Men nu ska jag kika igenom det sista här och sedan sova lite eller nåt.

  Godnatt!

  När man delat allt och lite till.

  2010-03-17 @ 20:32:15
  Det blev fika tidigare, pepparkakor och bullar. Mums! :D Har hunnit kikat runt på bilder på datorn också. Annars har det inte hänt så mycket. Kollade på Navy CIS och 2½ män, najs! Nu kollar jag lite på Stjärnkockarna, haha. Hänger dock inte med så mycket men.. Äter lite chips här nu och bara väntar på att klockan ska bli nio, Andra Avenyn! :D hihi.
  Hörs väl senare igen..

  Pusshej!

  Som en människa utan namn.

  2010-03-17 @ 15:27:06
  Det blev skolan imorse, mamma skjutsade mig. Började ju vid åtta med naturkunskap, najs. Hade laboration i cirkulation. Jag och Magdalena gjorde tillsammans, där vi skulle mäta blodtrycket, kolla puslen och andningsfrekvensen. En väldigt lätt och snabb lab ju.. :) Sedan ner i matsalen till allihopa, mysigt! Vi pratade mest bara och sedan åt vi runt lunch där. Jag och M trallade över till Hammar till ett-tiden, skulle ha Medicinsk grundkurs, men vi pratade typ bara med läraren att vi skulle göra prov på fredag och ville inte blanda ihop avsnitten. Så vi satt med lite snabbt i början på lektionen och sedan gick vi därifrån. Jag var hemma igen strax innan två-tiden. Och har inte gjort så mycket hemma här, ätit glass, bäddat och plockat undan tvätt. xD haha. Jag tänkte att jag skulle plugga lite... Men det får vänta, nu kom mormor hit så det blir väl fika snart! :D

  Pusshej!

  Innan jag släcker lampan.

  2010-03-17 @ 00:12:36
  Eh, jag som tänkte göra tidig kväller idag... föremot att jag bara sov fyra timmar inatt. Hm, det gick ju inte så bra! Jag är jäkligt trött men det är ju så sjukt tråkigt att sova ju.. Men jag ska nog ta och släcka ner här, jag ska ju till skolan imorgon och börjar redan vid åtta-tiden. Heja! Det ska bli så kul att träffa alla igen! :D hihi.

  Resterande veckan:
  Imorgon: Skolan hela dagen. Plugga! Andra Avenyn på tv!
  Torsdag: Skolan hela dagen. Plugga! Maria Wern - Främmande fågel (repris) på tv!
  Fredag: Skolan på förmiddagen. Medicinsk grundkurs-prov! Lunch ute med gänget(?). Tandläkarn 14.00. Plugga! Let´s Dance på tv!
  Lördag: Plugga! Körslaget på tv!
  Söndag: Plugga! Blåsningen på tv!

  Och nu är Melodifestivalen över också. Känns lite konstigt, men ändå väldigt skönt. Nu slipper man tänka och fokusera på det. Tillbaka till plugget liksom, och hoppas att det ska gå bra nu! Men, jag saknar faktiskt gänget redan. Vi har haft underbara dagar tillsammans, som jag ska blogga om så småningom.. Jag älskar er!


  Pusshej!


  Så en dag så finns där inget kvar.

  2010-03-16 @ 21:08:55
  Jag är hemma igen sen ungefär en timme tillbaka. Träningen gick jättebra, så roligt ju! Jobbigt men jag orkade konstigt nog mer nu.. Step och styrka! ♥ Stannade kvar och pratade med Päivi också, trevligt, och vi tog sällskap ut. :) Sedan trallade jag hemåt, kom hem strax efter åtta-tiden och har sedan dess suttit nere och ätit mackor. xD haha. Så nu har jag hamnat på mitt rum igen, ska kika igenom lite bilder som jag ska skicka in.. :)

  Pusshej!

  Hemma!

  2010-03-16 @ 15:38:15
  Jag är iallafall hemma nu. Jag är död, nej men nästan. Min buss gick vid elva-tiden från Stockholm, så var hemma vid två. :) Jag har bara hunnit packat upp, ätit och duschat här. Jag ska alldeles strax ta mig iväg till badet och träna lite! Det ska bli superkul! Så håll tummarna för att jag inte ska ramla över brädan... xD Är kanske lite för trött för att träna menmen, det ska nog gå bra ändå. :D Jag skriver mer ikväll, jag ska fixa det sista här nu.

  Pusshej!

  Ingen tid att blogga.

  2010-03-14 @ 23:40:01
  Det har blivit dåligt med inlägg nu i helgen här, men vi har inte haft tid. Eller vi har knappt varit hemma något. Nu ikväll blev det dock tidigkväller, vi kollade på Melloreprisen vid nio-tiden. Najsigt! :) Och nu snart ska vi sova här.  Jag blir iallafall kvar till på tisdag.. Jag och Emma drar på Golden imorgonkväll, det ska bli jäkligt kul! :D Kanske träffar nåt skoj folk där, iih! Så jag kommer blogga igen på tisdag när jag kommit hem, för nu ska jag njuta av mina sista dagar här. :) Lyckad helg har jag iallafall haft! ♥

  Pusshej!

  Lite ändringar...

  2010-03-12 @ 09:57:12
  Lite ändringar i planeringen också. Ingen tacokväll ikväll, det hände en grej. Så jag tror att vi ska ut och äta nånstans, det blir typ pizza/kebab! Det blir nog najs ändå! :) Och jag vet inte hur det blir med Golden heller... Det visar sig. :) Jag borde vara i skolan på tisdagförmiddag, men hm, det visar sig som sagt när jag tar mig hem! :)

  Strax; Duschen!
  Sen; In mot stan och träffa folket!

  Luuugn Torsdag!

  2010-03-12 @ 09:54:25


  Jag och Emma mötte upp A-K, Sara och Bonnie när de kom hit. :) Så kul att träffa dem igen! Vi åkte skilde vägar och lämnade väskor. Jag, Emma och A-K drog sedan till stan och kikade runt massa, tyvärr hittade jag inget skoj! Förbi Hötorget där Eric Saade stod och signerade, var fram och hejade på Elin som var med där. Strax efter tre så åkte jag ut till Globen shopping, medans de andra drog på nån Salem signering. Jag träffade Annamia direkt, hon är där ute och jobbar hela helgen. Så kul att träffa henne igen! :D Pratade massa där och sedan kikade jag runt lite i affärer, stannade kvar och kollade på NEO. Han är riktigt grym ju, han bjöd på mellolåten och en till från plattan, Flower power supergirl, grymt! Pratade lite snabbt med A efter det och sedan drog jag iväg till Hötorget igen.

  Tjejerna kom dit också, och Micke anlände vid halv sex! Då var det dags för Timoteij som vi kollade på. :) Sedan satt vi mest helt upp och ner när de signerade, efter en stund så drog vi.
  Jag, Micke och A-K drog ut till Globen shopping igen för att träffa Annamia, mysigt! Pratade lite där och sedan for vi hemåt, med ett stopp på stureplan för att hämta A-Ks väska hos Es mormor. Sedan raka vägen hemåt, mat och datorn lite snabbt. Sedan sängen...

  I´m home!

  2010-03-10 @ 21:43:01
  Rullade in i Stockholm vid fem-tiden, Micke mötte upp mig. :D Så kul att ses igen ju! Fixade SL-kort till mig och sedan tog vi oss hem till han direkt. M drog iväg på sånglektion en stund också, men nu sitter vi båda här med varsin dator och lyssnar/tittar på Jessica!

  Hur veckan ser ut;
  Imorgon; Anländer A-K, Sara och Bonnie. Stan, shopping och signeringar.
  Fredag; Anländer Mika, Annika och Jennie. Stan och signeringar. Gänget samlat, tacokväll!
  Lördag; Signeringar. MAT! Final i Globen med gänget! Häng utanför efterfesten!
  Söndag; Signeringar. Folk åker hem.
  Måndag; Folk åker hem. Stan. Golden Hits med Emma och A-K.
  Tisdag; Jag åker hem...

  Mycket skoj framför oss.. :D Och visst ska vi hinna med några galenskaper också! Lita på det! Jag kommer blogga och hålla er uppdaterade under veckan, såklart! :)
  Pusshej!

  Mot Stockholm!

  2010-03-10 @ 13:31:18
  Snart bär det iväg till Stockholm. Älskade, älskade Stockholm. Där ska jag spendera några dagar, vet inte riktigt än när jag kommer hem. Under dagarna här så ramlar folket in och på fredag är gänget samlat, äntligen! Det känns som en evighet sedan, hm, det kanske det var också. Augusti förra året. Länge sen, för länge sen! Så det ska bli superduperkul att träffa alla igen. :D Vi spenderar helgen tillsammans! Det kommer blir galet, som alltid! :D Jag längtar verkligen!!! Galenskaper á la GG!


  A l l  i n  M e l o d i f e s t i v a l !


  Skolan avklarad för dagen!

  2010-03-10 @ 10:05:59
  Jag kom iväg till skolan imorse, oj så jag stressade typ. Mamma väckte mig tidigt nån gång, jag kom upp strax efter sju-tiden när jag insåg att jag börjar ju fan om en timme. xD In i duschen, slängde i mig en drickyoghurt och fixade det sista och sedan stressade jag till skolan. Gick ju hemifrån 7.35. xD Men jag hann, prick åtta så satte jag mig i klassrummet, haha. Naturkunskap stod på schemat, vi fick igenom hjärtat. :) Och jag missar lungor och blod nu på fredag, men det kan jag bara läsa på själv.. Efter det så pratade jag lite med Magdalena och vi var ner till matsalen och sa hej till alla, men tröttnade väldigt snabbt och vi åkte hemåt. Fick skjuts hem av M, tack! :) Och nu sitter jag här, ska packa ner det sista i väskan snart här.. Ska även hinna äta något innan jag åker, men det är ett tag kvar så jag ska kika igenom datorn lite grann först. :)

  Pusshej!

  Kom, kom, kom...

  2010-03-09 @ 23:39:12
  Jag fick skjuts av mamma till skolan imorse, strax efter tio-tiden så var det dags för tyskaprov. Och innan där så träffade jag på franskaläraren som lämnade över mitt prov, jag fick VG! :D Mycket glad! Men sedan gjorde jag tyskaprovet, det var faktiskt svårt men jag har ju inte gått på några lektioner men godkänt tror jag iallafall på. :) Efter det så satt jag nere i matsalen ett bra tag, strax efter tre-tiden nån gång så trallade jag och Linnéa hemåt. :) Jag kastade i mig lite mat här hemma och bytte om och drog till badet. Vid 17 så var det step/styrka, nytt program idag. Herregud vad jobbigt alltså, mina ben.. Men såklart, galet roligt som vanligt! Efter det så körde jag styrkepasset, vilket också blev jobbigt för mina ben var ju slutkörda. xD haha. Efteråt så stannade jag kvar och pratade med Päivi, hihi. Sedan trallade jag hemåt, fixade iordning lite mat och sedan har jag sprungit fram och tillbaks mellan packningen och datorn. Pratat med Micke och A-K också... Men jag tror jag typ är klar med packningen iallafall, det som går att packa ner idag.. Det blir nog en stor väska, dataväskan och en påse imorgon. xD Jag ska ju till Stockholm imorgon. :D Lycka! Träffa gänget igen, underbart! ♥ Men nu ska jag bädda upp sängen här och sedan sova lite.. :) Hörs mera imorgon!

  Godnatt!

  Baby goodbye!

  2010-03-08 @ 22:04:35
  Saltön är slut. Det var bra. Jag har inget alls att göra nu, men jag tror jag ska stänga ner här iallafall. Borde plugga lite, har ju faktiskt prov imorgon. Hm. Tyska också, inte lätt. Men jag ska kika igenom de tre kapitlen som gäller och sedan kanske sova. :) Imorgon väntar skolan och träning! :D

  Godnatt!

  Saknaden är stor! <3

  2010-03-08 @ 21:41:24  Då, nu & för alltid!


  Så kanske livet blir för fattigt.

  2010-03-08 @ 19:27:18
  Det blev ingen skola idag, orkade inte riktigt. Jag har suttit här hela dagen, i min säng. Inte vid datorn hela tiden. Jag har kollat på de fyra sista avsnitten av Famesäsong1, gud så bra det är.. Jag vill ha säsong2 nu ju ;D Efter det så fastnade jag här igen, jag har otroligt tråkigt alltså. Vet inte vad jag ska göra... Ikväll börjar Saltön igen också, det måste jag se. :) Nu ska jag försöka hitta på nåt vettigt, eller bara lyssna vidare på Sonja, iiihi!

  Pusshej!

  Dags att släcka ner.

  2010-03-08 @ 00:00:43
  Efter Blåsningen så kollade jag på reprisen av Melodifestivalen. Åh, jag blir alldeles lycklig i kroppen när de säger att Jessica tar den andra finalplatsen!!! Åh, älskade Jessica! Längtar till på lördag! Efter det så har jag mest kollat runt här, pratat lite med Micke och Anna. Trevligt! :) Nu sitter jag här och kollar på Fame, riktigt bra ju! Får se när jag kommer i sängs inatt, vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon heller. Om det blir skolan eller inte, hm.. Hörs iallafall mer imorgon!

  Godnatt!


  Det närmar sig...

  2010-03-07 @ 20:23:57
  Jag sitter här och kollar på Blåsningen, det blev paus nu! Tidigare idag så har jag fixat naglarna lite, packat lite smått och tagit fram allt som ska med till Stockholm typ. Var till ica med mor och syster och handlade hårspray och skum. Najs! Kollade på sista avsnittet av Tough love också, det var bra! Annars har jag mest suttit här och lyssnat på mellofinalslåtarna, alla utom Salem då. xD haha. Det blir najs på lördag!

  Kommande veckan...
  Måndag: Plugga tyska.
  Tisdag: Skolan på förmiddagen. Tyska-prov. Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
  Onsdag: Skola på morgonen. Åker till Stockholm, till Micke!
  Torsdag: Hänga runt på stan.
  Fredag: Hänga runt på stan. Gänget samlat!Let´s Dance på tv(?)!
  Lördag: Hänga runt på stan. FINAL I GLOBEN med gänget!
  Söndag: Hänga runt på stan. Alla åker hem från Sthlm, inklusive jag!

  Det blir en lugn och händelserik vecka. :D Äntligen är det dags för finalen till helgen, galet! Hela helgen kommer troligtvis bli galen!!! Hela gänget är samlat, lövely! ♥ Men måste fixa lite plugg innan också, jobbigt..

  Nu har Blåsningen börjat igen, dags att kolla vidare på det! :)
  Pusshej!

  Solen skiner in...

  2010-03-07 @ 12:27:52
  Godlunch eller nåt! Jag är fortfarande lycklig från gårdagen, Jessica! ♥ Jag vaknade efter tio-tiden här och har hunnit med att plugga. Tyska blev det, läst texterna och gjort övningarna för kapitlen 4-6. Gött! Ska kolla igenom det senare här igen... Men nu ligger jag bara här och glor, kikar runt lite smått på allt men det händer ju inte så mycket! Jag ska strax hoppa in i duschen tror jag, sedan småpacka lite grann och efter det så ska jag fixa naglarna lite.. ;D haha. Lite att göra iallafall...

  Pusshej!

  Jag vill om du vågar.

  2010-03-07 @ 01:02:59
  Jag gör inte alls mycket här, lyssnar på lite mellolåtar för en gångs skull! Direkt efter mellon så blev det mat här iallafall, mamma och syster var till Malaysia och köpte mat, det blev ris och friterad kyckling. Gott! Sedan dess har jag mest suttit här och kollat runt massa...

  Morgondagens planer;
  - Plugga tyska.
  - Fixa och måla naglarna.
  - Packa lite smått.
  - Se reprisen av Melodifestivalen.

  Detta borde jag ju kunna lyckas med. Det är ju inte så himla mycket, det känns skönt! Jag ska faktiskt plugga lite tyska nu också, sedan ska jag faktiskt släcka ner här och sova, tror jag. Jag säger godnatt iallafall..

  Godnatt!


  Startordningen i Globen!

  2010-03-06 @ 23:19:16
  1. Darin - You’re Out Of My Life.
  2. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar.
  3. Andreas Johnson - We Can Work It Out.
  4. Timoteij - Kom.
  5. Peter Jöback - Hollow.
  6. Ola - Unstoppable.
  7. Jessica Andersson - I Did It For Love.
  8. Salem al Fakir - Keep On Walking.
  9. Anna Bergendahl - This Is My Life.
  10. Eric Saade - Manboy.

  Hittat på Schlagerprofilernas blogg.
  ____________________________________

  Det var väl en bra ordning. Bra att det spridit ut ballader och de mer upptempo-låtarna iallafall. Najs! Det blir bra det här. :) Två bra i början, en dålig, fyra bra, en dålig och två bra! Grymt ;D Favoriten är ju, såklart, Jessica Andersson!

  One week left! :D

  Jag är Överlycklig!

  2010-03-06 @ 22:15:36
  JAAAAA!!! Jag fick dem två jag ville ha till final!!! Jag är helt totalt överlycklig!!! Detta kunde inte bli bättre, oh herregud!! Min mobilräkning alltså, jag vill inte ens ha den, aaaah!!! Men det var värt varenda öre, älskade Jessica kom till finalen i Globen! :D Det går inte att beskriva i ord hur glad jag är för det!!! IIIHI! Jessica och Pernilla, WOW! Nu finns det anledningar (om man räknar bort kören då!) till att gå på finalen... :D Nu längtar jag verkligen!!!

  GRATTIS SÄGER JAG TILL JESSICA OCH PERNILLA! Rädda Schlagern! :D


  Dödens Tävling aka. Andra Chansen!

  2010-03-06 @ 18:59:00


  Nu börjar det närma sig här, bara en timme kvar! Det ska bli otroligt spännande att se vilka två som kniper finalplatserna. Själv vill jag ha SEX av de här bidragen till finalen, vilket tyvärr inte går... Men jag hoppas med hela mitt hjärta att platserna går till Pernilla Wahlgren och Jessica Andersson!!! Håller tummarna för det! JAG VILL SE JESSICA I FINALEN! Hennes låt är helt fantastisk och hon är underbar, lövely! Rösta på Jessica, kom igen! :D

  Återkommer när det är slut!

  Inget som händer...

  2010-03-06 @ 16:08:48
  Klarblå himmel, solen skiner, man hör hur det droppar utanför och äntligen kanske snön kan få försvinna. Hoppas på sånt här väder framöver nu, snälla, gå mot våren tack :D Jag har inte gjort ett skit här idag, nyligen plockat fram lite grejer som ska med till Stockholm nästa vecka! Det ska bli askul, jag längtar! Träffa vännerna igen, jag saknar er! ♥ Lyssnar på Gaga också, mys! Jag tror jag ska ner och hämta nåt att äta nu..

  Pusshej!


  Och inget kan störa.

  2010-03-06 @ 01:31:07
  Efter ett försök att plugga lite tyska, så ger jag nu upp. Jag är faktiskt trött! Lyssnar fortfarande på Sonja här och gör inte särskilt mycket. Imorgon är det väl kanske plugg som gäller, sedan till pappa med syster och J för att fira av pappsen lite grann (han fyllde år i måndags) och sedan hem för att se Melodifestivalen! :) Najs! Men nu kallar sängen på mig..

  Godnatt!

  Det blir aldrig som man tänkt sig.

  2010-03-05 @ 23:09:37
  Jahopp, jag såg utröstningen av LD också. Jag förstår inte, hur kan Willy vara kvar, herregud! KATASTROF! Aja, nog om det.. My favorites är kvar, woho! Nu gör jag inte direkt mycket här, lyssnar på fina Sonja som vanligt. :) Innan LD började så pluggade jag faktiskt, hör och häpna! Jag hade så tråkigt så jag tog fram lite plugg, jag gjorde klart uppgiften i psykologin. Det känns bra! Det är genomgång om den på tisdag, men jag kan inte närvara då, haha. Men den är klar, vilket är skönt! Borde plugga lite till nu, men jag orkar inte.. Inte nu iallafall. För nu ska jag kika runt på allt på datorn sedan får vi se vad som händer.. :)

  Pusshej!

  Spännande..

  2010-03-05 @ 21:40:07
  Nu har jag kollat på Let´s Dance här va, såklart! Mattias & Cissi, mina absoluta favoriter, de var ju grymmast ikväll! I båda danserna, men i bachatan, vad säger man... WOW! Det var hett, hett, hett.. Fan vad dem är oslagbara! Även Claudia & Tobias var grymma i deras andra dans, Bollywood. Riktigt grymt alltså, dem var sjuktduktiga ju!! Det blir spännande att se vilket par som åker ut, jag hoppas verkligen Willy åker nu, alla andra förtjänar att vara kvar ju... Men man vet aldrig med svenska folket, tyvärr..


  Bilden ärligt snodd från deras blogg på tv4.


  Det är mycket i Mars-månad!

  2010-03-05 @ 18:22:25
  Speciellt i skolan alltså... Herregud, jag kommer inte ens hinna med allt känns det som!

  • Tyska - prov2, 9/3.
  • Sv C - papret, göra klart så fort som möjligt.
  • Sv C - fixa ihop argumentation-redovisningen, samma som ovan.
  • Ma E - prov "komplexa tal", göra helst denna månad!
  • Med. grund - Omprov "cirkulationsorganen", 19/3 el. 24/3.
  • Nk B - laborationsrapport, 24/3.
  • Psykologi A - uppgift "inlärning och minnet", 26/3.
  • Nk B - prov "celler, hjärta, blog och lungor", 30/3.
  • Franska, prov2, göra helst denna månad!

  Det är hur MYCKET som helst ju, puh, hur tusan ska man hinna allt detta alltså. Det är ju omöjligt, och två helger försvinner till nöjen också. Shit! Men proven blir ju ett måste iallafall, men kanske inte matte- och franska-provet, de blir nog uppskjutna igen. :/. Skrivuppgifterna får jag kämpa med, hoppas hinna göra dem. :)

  Tjing!


  Ska jag ägna mig en stund.

  2010-03-05 @ 17:06:13
  Jag kom iväg till skolan idag, mamma skjutsade mig. :) Vid lunch var det ju fikatajm och alla ramlade in.. Det var jag, Junia, Linnéa, Marie, Pekka, Sofi, Bertil och Rauno. Vi hade otroligt roligt där under lunchen. Vi diskuterade lite kring om vi skulle hitta på nåt utanför skolan, det fanns lite olika förslag, så får se om nåt blir av. :) Det hade ju varit kul! Alla drog iväg på lektioner vid ett typ, jag och J blev kvar.. Men vid halv fyra typ så började vi ta oss hemåt..

  Jag har inte gjort nåt alls sedan jag kom hem, bara tråkat runt här. Det finns inget att göra heller.. Och det är långt kvar till Let´s Dance börjar också, hm.. Ska kika runt lite mer här nu. :)

  Pusshej!

  Slut för idag!

  2010-03-05 @ 00:00:02
  Dags att sova nu, kanske... Iallafall stänga ner här. Imorgon ska jag till skolan igen, inga lektioner dock, men det är lunch-fika med gänget. :) Lite bullar och kaka! Det blir nog mysigt.. :D Sedan får vi se vad som händer, inga planer alls. Let´s Dance på kvällen bara. Så, sweet dreams!

  Godnatt!

  Thursdays!

  2010-03-04 @ 22:30:16
  Inte på blogghumör alls idag, därav inga inlägg.. Det blev ju skolan idag, svenska stod på schemat. Och det blev ingen redovisning för mig. Lite besviken på mig själv att jag inte gjorde den ändå, men jag vill ju vara mer förbered känner jag.. Hm, får se hur det blir, när jag får göra den sen.. Blev kvar en stund på skolan med gänget, men vid halv fem lämnade vi skolan. Hemma vid fem och det har inte hänt ett skit sedan dess.. Kollar lite på filmen Uptown girls, som slutar snart. :) Sen får vi se vad som händer..

  Pusshej!

  Innan jag släcker lampan.

  2010-03-04 @ 00:41:22
  Nu tickar klockan på här och det är dags för mig att sova. Jag tänkte att jag skulle sitta uppe och plugga, men mina ögon orkar verkligen inte. Jag är sjukt trött alltså, det måste ha varit träningen nu ikväll. Och jag har träningsvärk överallt typ, inte magen dock men överallt annars. Gött! Får se om jag kommer ur sängen imorgon, haha. Men jag ska iallafall släcka ner nu, jag skiter i svenskan just nu, jag orkar inte och jag vet inte vad jag ska säga.. Så får se imorgon hur jag gör, om jag kör på ändå, om jag kommer på nåt och skriver ihop.. eller ja.. Dags att sova iallafall, hörs mera imorgon!

  Godnatt!

  Nya frillan. ;D

  2010-03-03 @ 22:54:40
  Har inte fått till nå bra bilder på min nya frisyr, men här är iallafall två bilder som visar hur "kort" det blev. :) Jag är ju så sjukt j*vla nöjd! :D Det känns bra.  På ett liv där allt kan vända.

  2010-03-03 @ 22:44:29
  Uppe och skuttade tidigt idag, redan vid sju ringde klockan. Duschade, fixade mig och packade skolväskan. Mamma och jag åkte iväg vid kvart i nio typ, in till tandkirurgin i Gävle. Tid vid halv tio, och där gick det fort, typ 5-10 minuter. xD haha. Efter det så var det raka vägen till skolan.. :D Det kryllade av folk i matsalen, det var intro idag för nya folk.. Jag fick iallafall ett varmt välkomnande av mina kära vänner. :D iihi, ni är för underbara! Junia, Linnéa, Magdalena och Anki, hihi. Saknade dock Marie, men hon hann åka innan jag kom! :/. Men tack ni alla för era fina ord om mitt hår. ♥ Det blev inte så mycket gjort där under dagen, jag och Junia satt mest och pratade. :) Efter tre så tröttnade vi och trallade hemåt.. Här hemma väntade mormor för att se min frissa. ;D Efter det lite snabb fika för mig, bytte om och sedan fick jag skjuts till badet. Vid 17.10 var det dags för dans med Sanela, det var roligt. Höll på typ 60-70 minuter! Och efter det så skulle Päivi köra step/styrka med personalen på badet, vid 18.30, så vi frågade om jag fick stanna och det fick jag! :D Så det blev ungefär 60 minuter till träning.. Gud så jobbigt det var men så otroligt roligt! Svettigt och härligt! Pratade med Sanela och Päivi efteråt. :) Och sedan sprang jag och bytte om och tog sedan sällis med S hem till henne. Och sedan trallade jag hemåt, hemma strax efter åtta, då blev det mat. Och vid nio så kollade jag på Andra Avenyn, som äntligen har börjat igen. :D Efter det så har det inte hänt så mycket här alls, jag glor mest bara runt här, på ingenting. xD

  Nu ska jag kolla igenom allt det vanliga här och sedan kanske plugga lite!
  Pusshej!

  Vi kör en Dagens...

  2010-03-03 @ 08:00:08
  Dagens humör: Glad.
  Dagens mående: Jag mår faktiskt bra, livet är härligt.
  Dagens borde: Plugga Svenska. Och tyska.
  Dagens frisyr: Kort och lite ruffsig i bak, haha.
  Dagens smink: Mascara.
  Dagens klädsel: Svarta jeans, svart linne och min färgglada träningsjacka.
  Dagens planer: Tandläkarn, till skolan och träffa mina kära vänner och troligtvis dans ikväll.
  Dagens materiella vill ha: Pengar, pengar, pengar. En lägenhet i Stockholm skulle inte sitta fel heller.
  Dagens fundering: När kommer snön försvinna, egentligen?!
  Dagens beroende: ...
  Dagens tråkigaste: Måste plugga!
  Dagens längtan: Träffa vännerna på skolan. Stockholm och Glada gänget nästa helg.
  Dagens superlängtan: Sommaren.
  Dagens tidning: Ingen.
  Dagens låt: Bad romance med Lady Gaga!

  I want your love!

  2010-03-02 @ 22:05:06

  Dagen har rusat förbi och här sitter jag och lyssnar på Gagas Bad romance!

  Dagen i korthet;
  - Frissan, och jag kom därifrån med en frisyr. Håret är vid axlarna nu, hihi. Kort för att vara jag, och det blev tillochmed lite kortare än vad det var tänkt från början. Men jag är SUPERNÖJD! Love it!
  - Träning, step/styrka och styrka. Helt galet jobbigt men så otroligt roligt! Finns inget bättre, jag älskar att träna!

  Morgondagens planer; bråka med håret på morgon, tandkirurgin i gävle, skolan och träffa vännerna + plugga lite, dansa på kvällen. Så ser min dag ut, tror jag iallafall. Också blir det säkert lite plugg innan dansen och efteråt. Najs!

  Nu ska jag försöka hitta nå roligt att göra!
  Pusshej!


  Och på kärlekens förbund.

  2010-03-02 @ 00:33:33
  Fyra avsnitt senare så känner jag att jag borde kanske sova nu. :) Lite trött börjar jag bli, men kan ju lyssna på lite musik innan jag somnar.. Najs! Imorgon väntas klippning och träning. Helt lövely! Plus att jag kanske borde plugga, kanske bestämma ett ämne till muntliga argumentationen i svenskan till på torsdag.. Hm! Annars blir det en lugn dag tror jag, hinner tyvärr inte med så mycket mer.. Men nu skriker sängen efter mig...

  Godnatt!

  FAAAME!

  2010-03-01 @ 20:57:43

  Jag är uttråkad, så nu ska jag kolla lite på Fame-serien igen. :D hihi.


  Som en människa utan namn.

  2010-03-01 @ 18:10:04
  Jag kom upp vid tio-tiden, fixade mig inför skolan och pluggade lite snabbt. Drog till Hammar i snöovädret, drygt. Vid ett-tiden så var det dags för prov i Medicinsk grundkurs, vilket inte alls gick bra. Jag hade inte pluggat nåt på sjukdomarna och det var mest sånna frågor. Hm, jag gör om det nästa gång. :) Klar strax innan två, även Magdalena, så vi kikade lite snabbt på stan och sedan fick jag skjuts hem, tack! :) Hemma har det inte hänt så mycket. Testat mina mellofinalskläder, det blir nog bra! :) Haha, ska bara lista ut vad jag ska ha de andra dagarna också. Annars har jag bara suttit här och glott..

  Beställde klipptid tidigare här också, riktigt najs! Jag ska klippa av håret, eller bara nästan. xD Jag har ju så långt nu, men början tyvärr att tröttna på det, det finns typ inget att göra med det. Så förhoppningsvis så går jag ifrån frissan med en kortare frisyr imorgon. ;D haha. Hoppas på det!

  Nu ska jag musica vidare här, just nu Gagas Bad romance! I love it, så sjuktbra! :)
  Pusshej!

  RSS 2.0