En dag imorgon också..

2010-05-31 @ 22:40:12
Nu har jag tråkigt här och det händer inget alls. Så jag tänkte faktiskt släcka ner här, otroligt tidigt. Imorgon är det skolan som väntar en snabbis och senare på dagen är det träning som gäller. Åh, vad jag längtar!!! :D Men nu stänger vi ner här, hörs imorgon!

Godnatt!


Monday!

2010-05-31 @ 20:31:00

Klockan ringde otroligt tidigt, och jag var uppe och hoppade med tuppen.. typ. xD haha. Fixade mig och trallade ner på stan till tio-tiden. Skulle till frissan vid tio ju, klippte till frisyren och så. Det såg ni på bilderna nedanför, jag blev nöjd i alla fall. Frågan är hur det kommer se ut imorgon. xD hm! Efter det så gick jag till skolan en stund, träffade Junia och Pekka nere i matsalen. Trevligt! Efter lunchen trallade jag hemåt igen, och här vid datorn blev jag fast.. :) Kollat på några avsnitt av Bones och nu kollar jag på Top model 13. Najs!

Pusshej!


Nyklippt!

2010-05-31 @ 16:03:54
Det blev lite kort ja, men jag är väldigt nöjd! :D



Dags att sova!

2010-05-30 @ 23:14:05
Nu ska jag faktiskt ta och släcka ner här. :) Filmen slutade nu, jag har kollat på The Jane Austen book club som började vid nio-tiden. Den var verkligen jättebra ju! Innan den så kollade jag på Bones, braaa! Nyligen så har jag kollat igenom allt här på datorn och är redo att stänga ner. Ska bara bädda upp först, sedan kan jag krypa ner.. :)

Godnatt!

Jordgubbar... <3

2010-05-30 @ 18:52:48

Söndagsblogg!

2010-05-30 @ 18:50:26
Idag är det mors dag också. Mamma fick en chokladask av mig och syster tidigare. :) Jag har varit hos mormor med mamma idag, hela eftermiddagen typ, har fikat och pratat lite.. Kom hem bara för en stund sedan. Då kollade jag klart på Bones-avsnitten på säsong3. Najs! Nu sitter jag mest här och kollar runt.. Imorgon är det ny vecka igen, och det blir mindre och mindre göra i veckorna nu, hmm..

Kommande veckan...
Måndag: Klippning 10.
Tisdag: Skolan på förmiddagen. Step up 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Zumba fitness 18.30.
Torsdag: Uppsala kanske...
Fredag: Inget planerat.
Lördag: Stockholm!
Söndag: Stockholm!

Inte så mycket att göra men ändå mycket. Klippning imorgon och jag vet inte riktigt än hur jag vill, haha. Skolan en snabbis på tisdag för att lyssna på Junias redovisning. Massa träning, vilket jag älskar, tråkigt att jag lär betala bara. Också avslutas veckan i Stockholm, åh! Det ska bli kul, det är verkligen nåt jag längtar till just nu.. :)

Nu ska jag kika runt här igen och sedan får vi se vad som händer..
Pusshej!

Inte som alla andra.

2010-05-30 @ 00:44:40
Efter några hundra avsnitt av Bones nu på kvällskvisten, vilket innebar att jag struntade helt i ESC-finalen men jag var inte ett dugg intresserad. Det räckte ju att kolla på fb så fick man redo på vinnaren, så grattis tyskland, ingen aning hur låten går eller nåt. I alla fall, det var mycket bättre att kolla på Bones! Men nu har jag bytt bort det för att kolla på Mamma Mia-filmen igen.. :D Jag älskar den! Och efter den hade jag faktiskt tänkt sova lite, en tråkig dag väntar imorgon också.

Godnatt!


Mums!

2010-05-29 @ 20:52:25


Ingenting händer...

2010-05-29 @ 19:01:26
Vaknade i lagom tid och har inte gjort så mycket efter det. Ville ta mig till stan för det har varit Sandvikendagarna nu i helgen, men det har mest regnat lite titt som tätt hela dagen så det blev inget. Så istället har jag suttit här hemma och kollat på... Bones, som vanligt! Jag ska väl titta vidare på det snart här, för det finns ju inget att göra. Och jag är på ett favoritavsnitt nu också, iih.. Mamma köpte hem donken-mat för en stund sedan också, har nyligen ätit klart här. Körde på plusmeny så man fick ett snyggt glas. Kolla, visst är det coola?!


Nu ska jag kika lite på Bones igen!
Pusshej!

Bones, all day!

2010-05-28 @ 22:37:06


Det är vad jag har gjort, kollat på Bones hela dagen lång. Kollade de fem sista avsnitten på säsong2 och började på säsong3. :) Det är så sjuktbra alltså! I love it! ♥


Klaaar!

2010-05-28 @ 14:58:00
Jag var iväg till skolan tidigare idag som sagt. Hade min redovisning på hälsoprojektet i naturkunskapen vid halv tio och det gick bara bra. :) Läraren tyckte det gick jättebra och följde med henne efter det för att se vad hon tänkte sätta för betyg på mig, jag får VG i slutbetyget. Najs, jag är nöjd! Efter det så satt jag kvar nere i matsalen och pratade med lite folk, trevligt. :) Strax efter två så cyklade jag hemåt igen..

Nu har jag uppdaterat mig på bloggfronten, ska kika in på bdb och fb också. Sedan ska jag nog ta och kika lite på Bones igen, jag har verkligen inget annat att göra. Otroligt tråkigt!
Pusshej!

Anna & Kören - MAGI!

2010-05-28 @ 14:42:45
Anna och kören var helt fantastiska igår. Jag blev alldeles chockad över resultatet. Herregud. Sverige gick inte till final. Skandal. Jag tyckte verkligen Anna var bland toppens bästa igår, men det var många bra i just denna semifinal. Men i alla fall, Anna och kören var så värda att ta sig till final. Vilket framträdande hon/de gjorde, det var magiskt! ♥ Jag satt bara och log, och blev så stolt över att vara svensk! Anna var Bäst! Och en puss till kören! ♥


bild ärligt snodd från Emmalisas blogg. :)


Det var på tiden...

2010-05-27 @ 22:26:55
Ingen blogg har det blivit idag heller, men det finns typ inget att säga. Jag har haft en otroligt lång och tråkig dag, det har inte hänt någonting. Jag hade så tråkigt så jag var iväg och dansade lite afro på badet bara för att göra något.. Det var kul! :D Träffade trevligt folk! Sedan har jag kollat massa på Bones idag också, åh! Plus att jag har småkollat lite på ESC nu ikväll här, det håller på fortfarande men vet inte om jag ska se klart. Jag såg Annas framträdande, och gud vad hon är grym! Helt fantastiskt ju! Och älskade Jess! ♥ Det var grymt och det lär ju ta dem till final, det vet vi om ett tag.. Men nu ska jag typ stänga ner här i alla fall.. :) Muntlig redovisning i skolan imorgon, min absolut sista uppgift.. Får se när jag kommer hem imorgon, vi hörs då i alla fall. :)

Godnatt!

Boooring!

2010-05-26 @ 23:33:19
Vilken lång och tråkig dag/kväll jag har haft. Det har absolut inte hänt någonting alls. Jag har spenderat tiden här vid datorn. Kollat lite mer på Bones. Även ännu mer tv-tittande.. Grey´s, Sandhamn och nu Sex and the city. Hm, ja, mycket slappt här. Det är ju såhär mina dagar kommer bli nu efter skolan och allt. Gud vilket tråkigt liv man har. xD HAHA. Jag kommer inte stå ut alltså, jag vill ha nåt att göra! Men imorgon ska jag i alla fall iväg och dansa lite, fast jag lär betala men jag måste få röra lite på mig. :) Nu ska jag kika igenom allt en sista gång här på datorn och sedan släcka ner...

Godnatt!

Så en dag så finns där inget kvar.

2010-05-26 @ 15:22:53
Cyklade iväg till skolan imorse, men ingen redovisning av hälsoprojektet.. Tydligen skulle det vara på fredag vid halv tio, hmm, läraren måste ha virrat till det rejält. Mailade mig om onsdagen men när det egentligen skulle vara fredag, suck, så lär tillbaks då. Pratade lite med Junia, Pekka och Bertil i matsalen en stund. Strax efter tio-tiden så hämtade mamma mig och vi åkte in till Gävle, dags för tandläkarn. Bytte båge uppe och allt såg fint ut, tog ungefär 45 minuter. Sedan hemåt igen och mamma släppte av mig på skolan, ner till matsalen igen. Pratade lite med J, P, B, Marie och Hannah. Trevligt! :) När klockan blev ett så cyklade jag och H hemåt, vi hade liksom inget att göra. Sedan jag kom hem så har jag ätit lite glass och kollat på två avsnitt av Bones, iih.. Det tog precis slut här, och nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Inget plugg. Ingen träning. Tråkigt livet blev då, haha.. Ska försöka hitta på nåt att göra..

Pusshej!

Dagen springer förbi.

2010-05-25 @ 21:15:19
Jag sitter här och trycker vid datorn igen, det har jag gjort för det mesta under hela dagen. Jag har laddat upp lite bilder på fb också, från april- och maj-månad. Najs! :) Jag har faktiskt fixat klart hälsoprojektet också, eller klart och klart, jag tror inte det går att göra så mycket mera nu. Jag kollade igenom det för en stund sedan och det såg bra ut tyckte jag. Skönt! Och jag var iväg och tränade tidigare också, step/styrka och styrkepass! ♥ Helt underbart alltså, åh! Svettigt och jobbigt men guuud vad roligt! :D Pratade med Päivi efteråt. :) Nu har ju mitt träningskort gått ut, katastrof ju!!! Men jag ska troligtvis iväg och träna på torsdag, och sedan blir det stepen och styrkan på tisdag också. Höhö, får betala drop in då men kan inte missa det! Men i alla fall, jag kom hem strax efter åtta-tiden och nu sitter jag här och ugglar.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, tror jag ska kika lite på Bones igen. :D

Pusshej!

Godmorgon!

2010-05-25 @ 10:00:31
Jag vet faktiskt inte varför jag är vaken vid den här tiden, jag har ju egentligen ingen tid att passa. Men jag orkade väl inte ligga kvar.. haha. Eller ligger gör jag, framför datorn. Kikar runt lite men det har inte hänt så värst mycket..

M y  d a y . . .
- Fixa klart Hälsoprojektet.
- Ladda upp lite bilder på fb.
- Träna.

Det ska nog hinnas med!
Tjing!


Tv-kväll...

2010-05-24 @ 22:05:39

Bones. 2½ män. Top model 13. Bones.


Nu ska jag kika igenom datorn igen, kanske hittar nåt skoj! :)


Så ska jag tro på denna kärlek.

2010-05-24 @ 17:14:45
Vaknade av ett plingeling från mobilen imorse, sms från Marie som undrade om jag skulle med till skolan senare. Så jag for upp och fixade mig och strax innan elva så hämtade hon mig. :) Satt där i matsalen och pratade lite med gänget, mys! Vid ett så skulle alla på lektion så då gick jag hemåt. Sedan jag kom hem så har jag kollat massa på Bones igen. Jag har nog kommit in i en liten bones-period igen, åh! Men det är ju så sjuktbra ju! :)


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Funderar lite på om jag ska iväg och träna ikväll, men jag vet inte riktigt om jag orkar det. Oj, vad lat jag lät där. xD haha. Jag ska träna imorgon så det kanske får räcka.. :) Men jag ska ta och kika igenom allt här nu och sedan får vi se vad som händer..

Pusshej!

<3

2010-05-23 @ 22:45:49

det finns ingen som henne.

Söndag!

2010-05-23 @ 21:05:45
Det har inte hänt så mycket under dagen. Jag har kollat på några avsnitt av Bones, najs. Och jag har även fått ut inlägget om förra lördagen. Också har jag nyligen sett på Bones igen, men denna gång gick det på tvn. :) Det är så bra! Just nu kollar jag på filmen på 3an, A cinderella story.. :)

Ny vecka på språng...
Måndag: Plugga!
Tisdag: Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Skolan på förmiddagen. Nk-redovisning! Tandläkarn 10.45.
Torsdag: Inget planerat!
Fredag: Inget planerat!
Lördag: Modevisning på stan(?).
Söndag: Inget planerat! Bones på tv!

Väldigt slapp vecka faktiskt. Lite plugg bara, gör min sista uppgift/redovisning på onsdag. Sedan är jag klar med allt, klar med CVL, buhu.. :') Väldigt tråkigt faktiskt! Lite träning också, mitt träningskort tar slut på tisdag.. Dubbeltråkigt.. :( Mitt liv försvinner ju.. xD haha. Sedan kanske det blir modevisning på lördag under Sandvikendagarna, men har inte hört något mer från Sanela så vi får väl se hur det blir.. :) Sen händer inget, så himla slappt. Nästan lite tråkig vecka, hmm. Kanske hittar på nåt skoj, det visar sig. :)

Nu ska jag se på filmen, men först hämta lite glass nere. :)
Pusshej!

15/5 - Krysset och releasefest!

2010-05-23 @ 19:42:43
Vi kom upp kring nio-tiden typ, fixade oss och packade med oss det som skulle med. Och vi trallade mot Mörby centrum, där Micke skulle med en buss ut till Täby. Han, Sara, Bonnie, Emma och Lollo skulle ut och kolla på dans-sm i täby, för att Jennie tävlade! Och jag tog t-banan in mot stan, vidare till slussen för att hoppa på färjan över till Grönan. Shit så mycket folk, lång kö! xD Men jag kom på till slut, najs. Gud så fint Stockholm är, åh!

Kom fram till Grönan strax innan tolv och det kryllade med folk utanför, shit. Trodde aldrig att jag skulle komma in, men jag gick in på service centret där och köpte gröna-kortet, vilket gick sjukt snabbt. Gött! :) Raka vägen mot scenen, där jag hittade Lena, Malin och co vid bänkarna och slog mig ner. EMD, som var programledare, repade för fullt. Det var stekhett på Grönan, herregud. Åt lite godis, pratade och solade lite. Vid 13.50 så började artist-repen och först ut var Orup. Gud vad länge han höll på, klagade på ditt och datt, blä. Sedan var det Eric Saades tur, med snygg-Thomas med på dansen, koreografen. Åh! Micke kom här nån gång med. :) Efter Saade så repade gruppen Urban Angels som skulle dansa med Bengtzing&Velvet. Brudarnas tur och de var grymma! Några dansare plus Linda började ute i publiken på vår sida, så hejade på Linda, även Helena som var en av dansarna. Trevligt! :) Vi drog och köpte en mjukglass i väntan på Alexandra Burkes rep.. Mycket gott! Och Burke repade, hon är grym! Efter det så blev det dags för genrepet av programmet, grymt! Och vi passade på att äta efter det också, för vi var lite hungriga och hade ingen tid efteråt. Sedan satt vi mest där och pratade, skrattade och hade det bara bra fram tills det att de började vid åtta. :)






Programmet var grymt, tänkte inte skriva nåt ordagrant för det gick ju ändå på tvn. Men bäst för kvällen var helt klart Alexandra Burke och Bengtzing&Velvet med dansare. Grymt! :D Vi fick en blomma av Helena också, mys! Efteråt så tog vi oss fram till scenen, då kom även Sara och Bonnie in där med. Sedan tog vi oss till sidan och efter ett tag så kom Bengtzing ut så vi ropade till oss henne. Kramkalas och lite snabbt prat. :) Jag ville träffa Helena också, men såg henne dra iväg så jag tog mig ut men missade henne precis. Micke och co kom ut efter mig. Och vi hoppade på bussen in mot stan, sa hejdå till S&B och jag och Micke trallade vidare mot Kungsan, till Café Opera för Eric Saades releasefest..




Strax innan halv elva var vi utanför Café Opera, gud så mycket folk det var där alltså! Lite krångel med att komma in först, men vi fick tag på Annamia som var därinne så hon kom ut och hjälpte till. :) Vakterna hade inte fått den uppdaterade listan med folk. xD haha. Så in kom vi allt, vi hängde av oss våra jackor och sedan in i lokalen där Eric stod på scenen och sjöng för fulla muggar! Träffade på Helena utanför där, så mysigt att prata lite med henne. Sedan in och där inne stötte vi på Linda Pettersson (en av dansarna i årets mello), trevligt! Eric uppträdde i alla fall med fyra låtar, riktigt grymt! Hängde lite med Annamia där också. Träffade på Lars Hägglund & Sara Varga, myyysigt! Och sedan tjejerna i gamla Caracola, mycket trevligt. De är ju så härliga! Sedan tog vi oss in i lokalen där igen, köpte varsin cider och strax därefter var det dags för Alexandra Burke. Gud vad grym hon är alltså! Hon uppträdde med tre låtar; "Broken heels", "All night long" och sist "Bad boys". Så sjukt coolt. Det var allsångBad boys, häftig känsla! :D Sedan var det slut och då minglade vi runt lite där. Dansade massa med Annamia och kändisspanade lite, haha. Några vi såg var Agneta Sjödin, Tobias Karlsson, Richard Olsson, Sarah Dawn Finer, Sanna Bråding, m.fl.. Najs! Vi skuttade i alla fall runt där tills klockan blev två ungefär, då gav vi upp. Vi var trötta efter dagen! Hämtade jackorna och tog oss ut och vidare hemåt. Hemma vid halv tre ungefär, åt lite snabbt och sedan bums i sängen...






Otroligt grym dag/kväll/natt! :D
Tack till alla som vi träffade under dagen,
speciellt tack till Annamia som hjälpte oss in! ♥


Som når över tid och rum.

2010-05-23 @ 12:45:21
Klockan ringde vid tio-tiden men jag orkade inte riktigt gå upp då. Regnet bara öste ner utanför, tror faktiskt det regnar än.. Suck! Det har inte hänt så mycket sen jag gick upp. Nyligen kollat på reprisen av Sommarkrysset, för jag orkade inte kolla på det igår. Bengtzing var bra, resten var bara tråkigt. :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska duscha eller nåt. Planer för dagen, hm, nada typ.. Blogga om förra helgen tänkte jag. Fixa texten till redovisningen. Plus fixa ihop en annan text, najs!

Nu; Duschen!
Pusshej!

Sängen kallar...

2010-05-23 @ 01:05:04
Yes, klockan tickar på och det är dags att sova nu. Kollade såklart på Sömnlös i Seattle tidigare, den är väldigt bra ju! Mysig film! :) Efter det så kollade jag på ett Bones-avsnitt, iih! Och nu ligger jag här i sängen och kollar på Mamma Mia! Älskar filmen ju, åh! Men vet inte om jag orkar kolla klart just nu, fast det är ju mindre än halva kvar, men det kan jag se imorgon eller nån annan dag! :) Sängen kallar just nu, det får bli lite musik i öronen istället. Hörs mera när jag har vaknat igen!

Godnatt!

Din klocka tickar...

2010-05-22 @ 19:59:25
Det har inte hänt så mycket sedan sist. Jag har suttit här och kikat runt. Inte kollat nåt på redovisningen heller, men det känns inte som att jag kan fylla på nåt där, bara fixa i vilken ordning det ska sägas och hur det ska sägas. Det fixar vi imorgon! Sv-uppgiften är inskickad i alla fall! :) Jag cyklade iväg med syster till ica också, eller hon skulle möta upp en kompis men jag for in på ica och handlade lite.. Filmer och godis, najs! Sedan hemåt och ungefär nyligen här så har jag ätit kvällsmat, pommes och kycklingfilé, mums! Nu sitter jag bara och glor runt här, vet inte riktigt vad jag ska göra.. Klockan nio är det i alla fall Sömnlös i Seattle på tv, den ska jag se! :) Kanske Sommarkrysset eller Blåsningen nu, eller inget, min tv är så dryg att se på. Hmm..

Pusshej!


mitt köp...


Lördag!

2010-05-22 @ 14:43:52
Halva dagen har gått men det känns mer än så typ. Jag kom upp kring halv nio-tiden idag, tidigt för att vara lördag ju. Duschade, åt frukost och fixade mig. Det var klarblå himmel ute också, åh, och solen sken så fint! Så tidigt liksom.. Strax efter tio så cyklade jag iväg till badet, vid halv elva var det dags för step.. :D Åh, så kul det var! Körde ett helt annat pass idag och det var jätteroligt! Svettigt värre blev det. :) Efteråt så pratade jag med P som vanligt, trevligt! Cyklade hemåt och tog mig ut en stund på altan i solskenet, så sjukt varmt! Och jag har börjat flagna också, pga att jag brände mig så rejält i måndags. xD haha. Jobbigt! Så det blev bara en timme i solen sedan in i duschen.. Och nu sitter jag faktiskt här och glor, det händer inte så mycket! Men ska ta och skicka i sv-uppgiften och kika lite på texten till nk-redovisningen.. :) Sedan får vi se vad som händer...

Pusshej!

Natti!

2010-05-21 @ 23:32:31
Vad har jag gjort sedan sist?! Inte så mycket alls. Fixade ihop en powerpoint-presentation i naturkunskapen, najs! Sak bara fixa texten och sedan är jag redo för den. :) Jag har även kollat på min favvoserie Bones, hela sex avsnitt har jag kikat igenom. Gud vad det är bra alltså, åh! Men nu börjar klockan bli mycket här och det är nog dags för mig att stänga ner.. Jag ska nämligen iväg och träna imorgonförmiddag, halv elva är det step, iihi! Jag måste ju se till att vara vaken då ju, så sängen kallar nu!

Godnatt!

Fredag igen...

2010-05-21 @ 16:55:42

Vaknade i lagom tid idag, och jag var trött som bara den, men kom upp efter en stund. Fixade mig och sedan cyklade jag iväg till skolan och var nog där kring halv tio ungefär. Ner i matsalen och hängde där.. Johanna, naturkunskapsläraren, kom förbi och jag har ju mitt hälsoprojekt kvar ännu. Och jag ska göra det nästa vecka på onsdag, suck! Vid elva så var det dags för franskan, lite prat med Yann först och shit vad svårt det är.. ah! Och provet efter det, herregud. Det var inte heller lätt, jag kände mig inte så påläst menmen.. Klar vid halv ett och ner till gänget i matsalen, pratade med Yann lite snabbt och strax efter ett var jag uppe och gjorde hörförståelsen på provet, herregud. Inte lätt, men det får gå som det går.. Ner i matsalen igen och pratade med folk. :) Strax innan tre så lämnade jag skolan, cyklade hem i lite smådugg regn..

Åt direkt när jag kom hem och sedan satte jag mig här. Kikat igenom bloggar, fb och bdb.. Vad ska man nu göra då?! Åh, vad jag har tråkigt alltså. Och utanför regnar det, vart tog sommaren vägen?! Gah, vad ska man hitta på ikväll då?! Plugga, hm, kanske.. Har ju bara en uppgift kvar nu sedan är jag klar! Får se om jag gör något på den, annars blir jag väl här hela kvällen, suck!

Pusshej!


Morgondagen är nära..

2010-05-20 @ 23:57:52
Svenska-uppgiften är klar men inte inlämnad ännu. Skickar in den imorgon! Lite franska-plugg har det blivit också, men fyfan vad det är svårt. Herregud alltså. Det kommer inte gå bra imorgon, plus att jag ska göra ett prov efter pratet också, hjälp! Var iväg med mamma och syster till ica/willys och handlade också. Jordgubbar och choklad, mums! Och nu sitter jag och kollar på Heartbreak hotel, helt fantastisk film. Jag älskar den, jag kan nog nästan den filmen utantill. xD haha. Yay! När den är slut så ska jag kolla lite mer på franskan, de sista kapitlen till provet, och efter det så måste jag nog sova lite. :)

Godnatt!

Det är inte långt kvar nu...

2010-05-20 @ 18:29:55
Jag kom iväg till skolan idag, cyklade dit. :) Det var varmt ute ju, åh! Ner i matsalen där Junia och Anna satt, trevligt. Lite franska-plugg blev det. Pratade med Jenny om sista uppgiften i svenskan. Pratade lite med Annette också. Najs! Hejade på Marie när hon kom vid halv tre. Strax efter tre tror jag vi gav upp där. Det mullrade lite fint när jag cyklade hemåt, nästan hemma så började det spöregna. Jag blev lite blöt, yes.. Spöregn, åska och blixt, det var lite mysigt! Annars har jag mest suttit här och tryckt.. Jag ska nog ta och fixa sista uppgiften i svenskan nu och sedan ge mig på lite franska. Suck!

Pusshej!

Uppsala! :D

2010-05-19 @ 22:53:49
Klockan ringde vid halv sex och kom upp strax därefter. Duschade, åt frukost och fixade mig och väskan för dagen. Messade lite med Marie och ungefär vid kvart över sju så kom hon och hämtade mig. :) Raka vägen mot skolan för att lämna av bilen och sedan ta oss över till Statoil där bussen gick ifrån. Bussen gick vid halv åtta! Träffade gänget där och vi intog platserna längst bak i bussen. Det var jag, Marie, Junia, Pekka, Linnéa, Hannah, Linda och Anna. Myyys! Pratade och hade trevligt hela vägen till Uppsala, kom fram strax efter nio-tiden.


Vid halv tio så var det dags för första studiebesöket, vilket var Domkyrkan. Var ju med där förra året, men det var lite nytt vi fick höra. Intressant faktiskt. Men guiden pratade lite lågt ibland, men det gick väl bra ändå. Efter en timme där så fick vi tjugo minuters rast till nästa. Så vi drog till caféet som låg utanför, där köpte jag lite glass och så. :) Vid elva var det dags för nästa studiebesök. Gustavianum eller Carolinna Rediviva. Jag gick på Gustavianum med ett gäng, jag och Linnéa sprang runt där. Väldigt roligt. Det var ett museum med massa olika grejer, från vikingatiden, medeltiden, historia om universitetet och massa mer. Man blev ju snurrig i huvudet tillslut, gick runt med Annette lite också, och vi tyckte det var alldeles för mycket där.. Man hade nog behövt en guide där inne.. Klara strax innan tolv och då var det lunch-dags. Våran grupp drog iväg till Saluhallarna där de flesta stannade och åt medans jag drog till stan och åt lite på donken, slog mig ner vid ån och myste. Sedan tillbaks till de andra.. :)






 


 


Kvart över ett så var det samling vid domkyrkan för oss som skulle iväg till Linnéträdgården. De andra besökte moskén. Vi gick till trädgården och där fick vi en guidad tur i linnémuseet, det var mycket intressant! Och efter det så gick vi i trädgården och kollade alla växter och sånt. Så fint där ju, men blir nog ännu finare när allt blommar ut! Tog en liten sväng med Annette också, trevligt. Efter det så drog vi iväg och fikade på ett mysigt café utanför där. Det var jag, Junia, Annette, Ingela (lärare), Birgitta (lärare) och en till som fikade, resten drog vidare på stan. Vi hade mysigt där vi satt. :) Jag tog sedan en snabb tripp på stan och sedan runt vid domkyrkan för att sedan träffa upp alla utanför domkyrkan. Jag och Linnéa tog en snabbis runt området där, mys! Sedan tillbaks, väntade in alla och tog oss till bussen.. Vi började vår hemresa strax efter fyra-tiden, och oj så trött man var då! Var inte alls klädd för en solig dag, menmen, varmt var det men det gick.. Lyssnade på lite musik på bussen. Pratade massa med Annette, om skolan, framtiden, dans och om dagen. Trevligt värre! :D Även Linnéa, Parwin och Pekka joinade efter en stund! Vi var tillbaks i Sandviken strax innan sex, najs. Jag fick då skjuts hem av Marie, taaack! ♥


 


 


En helt underbart mysig dag i Uppsala!
Tusen tack allihopa, jag tycker om er så mycket! ♥


Trööött!

2010-05-19 @ 20:26:35
Jag har i alla fall kommit hem från Uppsala, vilken dag det blev, åh! Jag ska blogga om det senare här eller imorgon. :) Sedan jag kom hem så har jag ätit lite och kollat massa på tv.. Inte så mycket mer har hunnit hänt här. Kikar runt massa här också, för att se vad jag har missat under dagen... Nu sitter jag här och kollar på Anna Anka söker assistent. Det är halvbra. xD haha. Men jag måste kolla på det, finalprogrammet ju! Ska fokusera lite på det nu!

Pusshej!

Imorgon...

2010-05-18 @ 23:11:09

Snart slut på denna dag och jag har inte bloggat något alls...


Kom upp i skaplig tid imorse, runt lunch så skjutsade mamma mig till skolan. Ner i matsalen till Junia direkt och där blev jag kvar ett tag. :) Upp till personalrummet en snabbis för att kolla om Yann (franskaläraren) var där, men icke, då stoppade Marita (tyskaläraren) mig. xD haha. Pratade lite om tyskan och sedan berömde hon mig asmycket för talet i Svenska C. Hoin blev imponerad, hon tyckte det var perfekt och jag var perfekt som talare. Åh, happy! :D Sedan ner i matsalen och vid tre-tiden så kom alla lärare ner så då haffade vi Yann.. Och det blev bestämt tillslut att jag ska prata franska med han och göra sista provet i kursen nu på fredag. Det blir najs! Strax därefter så drog vi ut och strax efter oss så kom Annette ut så vi pratade med henne massa om studieresan. trevligt! Sedan tog vi oss hemåt... :)

Jag åt direkt och sedan packade jag om väskan och bytte om.. Cyklade mot badet för att träna lite. :D Vid fem var det step/styrka.. ÅH, helt underbart. Galet vad roligt det är, herregud! Det var svettigt och jobbigt idag, mer än vanligt, men det är väl för att det blir sån dålig luft i salen när det är varmt ute också.. Men vi körde på som bara den, lövely! Lite paus och sedan styrkepasset.. Också sjukt roligt.. Vi körde två och två på en låt idag, haha, gud så jobbigt! Vi skrattade så mycket, för man orkade knappt göra övningen.. xD haha. Efteråt blev det ett snabbt snack med P och sedan cyklade jag hemåt...

Hemma blev det lite banan direkt, var sugen på nåt. xD haha. Slog mig sedan ner vid datorn, och här även hunnit packat väskan för morgondagen. :) Och ätit lite mackor med mamma, mums! Jag ska bara fixa det sista här nu och sedan släcka ner... Imorgon ska vi äntligen på studieresan till Uppsala, det ska bli sjuktkul alltså.. :D Bussen går redan vid halv åtta, så blir ju tvungen att gå upp vid halv sex-sex för att hinna.. :) Men det blir nog bra, hoppas på fint väder imorgon också!

Dags att sova nu!
Godnatt!


<3

2010-05-17 @ 22:52:09

Åh, vad jag älskar denna film. Den är ju helt underbar!!! ♥


Jag vill se Sex and the city 2, NUUUUUU!!!


Sommarvärme, åh!

2010-05-17 @ 19:53:34
Minns inte riktigt när jag vaknade idag, men nån gång i alla fall. Duschade och åt frukost.. Strax efter tolv så tog jag mig ut på altanen för att sola lite.. :D Det var ju för sjutton sol och klarblå himmel.. Nyklippt gräs och fågelkvitter.. Det är sommar nu! Ca 25 grader i skuggan, undra vad det kan ha varit i solen då. Stekhett var det i alla fall, plus att det var vindstilla.. Fick sällskap av mamma en stund också. Annars låg jag där och lyssnade på lite musik, åt lite glass och bara stekte.. Ungefär fyra timmar senare så tröttnade jag, eller det började bränna. Och helt rätt, jag har bränt mig rejält på hela framsidan, suck! Nån timme senare så tog jag mig ut på en promenad. Trallade upp på stan, in på ica för en glass, mums. Sedan hemåt igen och nu sitter jag här. Musikar och kikar runt lite bara. :)


 



Det har varit en najs dag! :)


Söndagsblogg!

2010-05-16 @ 22:40:07
Nu är jag hemma från Stockholm. Kom hem strax efter halv åtta här.. Jag har haft det underbart i Sthlm med fina vänner och roliga äventyr.. Jag ska blogga om allt så fort jag får lite tid och orkar göra det. :) Sedan jag kom hem så har jag bara hunnit ätit lite och kollat på Bones. OMG!!! Åh, detta avsnitt var fint, åh :') Nu kollar jag på filmen på 3an, A perfect man, den är bra! Och imorgon börjar det en ny vecka också...

Måndag: Lämna in argumenterande text!
Tisdag: Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Studieresa till Uppsala, hela dagen!
Torsdag: Afropowerdance 18.15.
Fredag: Sara i Så ska det låta!
Lördag: Step up 10.30. Åker till Stockholm. Sommarkrysset!
Söndag: Childhood-dagen! Åker hem igen.

Lite fläng fram och tillbaks även denna vecka. Studieresan ser jag verkligen framemot, fy sjutton vad det ska bli kul! :D Umgås med vännerna och bara vara, åh! Typ det sista jag gör på CVL.. Stockholm till helgen också, som det ser ut nu, jag ska kolla över min ekonomi lite till det.. Det försvinner enormt mycket pengar när man är i Stockholm, tyvärr. Det blir även mycket träning i veckan, vilket jag älskar! P kör step på lördag också, vilket jag inte kan missa, det blir lövely! Och lite plugg blir det också, sista veckan på CVL nu, jag vill inte ju.. En skrivuppgift i svenskan ska in, ett franska-prov ska göras plus muntligt där och sedan en muntlig grej i naturkunskapen(?). Hmm.. Det hinns nog med också! :) Det blir nog en bra vecka, hoppas jag!

Nu ska jag se slutet på filmen här, hörs mera imorgon! :)
Pusshej!

Stockholm, here I come!

2010-05-14 @ 13:29:18
Nu strax drar jag till Stockholm över helgen. Träffar massa vänner och bara lever livet för några dagar. Underbart! Jag har dock ingen dator med mig, men det känns som att det finns inte tid för den alls.. Full rulle liksom! Så lika bra att lämna den hemma.. Det blir väl stan lite grann när jag kommer fram, träffa vänner och så. Imorgon är det såklart Sommarkrysset som gäller, premiären ju. :) Sedan drar jag och Micke troligtvis vidare på releasefest, najs! På söndagen är det väl mest häng i stan typ, hoppas på fint väder. Och senare där åker jag hemåt, så vi hörs på söndagkväll igen!

Vill ni mig något så når ni mig bäst på mobilen..
Trevlig helg!


Dåligt väder...

2010-05-14 @ 12:24:07
Jag vaknade upp idag av att det åskade ute, tror jag vaknade av det i alla fall. Det verkligen spöregnade ute, helt sjukt! Jag har bara hunnit fixat mig här, ätit frukost och packat klart det sista. Mormor kommer och hämtar mig strax innan två-tiden, hon ska skjutsa mig till bussen. :) Men först tänkte jag att jag skulle plugga lite franska igen, bara för att slippa göra så mycket på söndag/måndag, utan mest bara läsa igenom och sånt då. :) Yes, då kör vi!

Pusshej!

Slut på dagen!

2010-05-13 @ 23:12:56
Dagen är äntligen förbi, den har gått lite segt tycker jag.. Jag har bara varit hemma också. Inge bra väder alls för promenad heller, spöregnat typ, nästan hela tiden. Segt värre.. Jag orkar inte berätta om min dag utan gör en lista på vad jag har fått gjort idag..

- Rensat och städat mitt rum.
- Pluggat franska.
- Packat inför helgen.
- Pratat med Micke x2.
- Fixat lite låtar och lagt över på mobilen.
- Och.. kollat på tv!

Lite fick jag gjort i alla fall. Jag är nöjd! Nu händer det inte mycket alls här, jag lyssnar på lite musik som vanligt. Men jag ska strax lägga mig, ska kika igenom allt på datorn först. :)
Godnatt!

Dagen har nåt sitt slut.

2010-05-12 @ 23:55:06
Kvällen har spenderats här vid datorn och jag har även kikat lite på tvn. Lite Grey´s, Sandhamn, Navy CIS.. Brabra! Det har väl inte hänt nåt kul vid datorn i alla fall. Kollat igenom bloggarna tusen gånger om, facebook och bdb. Får se vad som händer nu, finns ju typ inget att göra.. Ska kika igenom lite här om jag hittar något.. Ska skriva en packlista i alla fall. :)

Egentligen finns det en del måsten att göra, men imorgon har jag bestämt att det inte ska finnas några måsten. Får ta dagen som den kommer.. Åh, det ska bli skönt! :) Hoppas på fint väder i alla fall, det är alltid härligt!

Pusshej!

Onsdag!

2010-05-12 @ 20:08:55
Mamma skjutsade mig till skolan. Träffade Magda där, och strax efter ett så var det dags för HLR-utbildning. Vi gick igenom massa olika övningar och sådant. Slutade strax innan fyra och vi fick ett Första hjälpen-certifikat med oss, najs! Fick skjuts av Magda hem, tack! Då åt jag lite mackor, för jag var hungrig. Strax innan fem så fick mamma skjutsa mig till badet. Träffade Sanela innan träningen.. Vid tio över fem så var det dags för gympa, det var inte så många där idag.. Men vi körde på som vanligt. Roligt men jobbigt! ;D Träffade Sanela efteråt också, även Maria, så pratade lite där.. Trallade hemåt efter det och åt direkt typ... :)

Jag sitter här och kollar lite på tv nu. :) Anna Anka söker assistent, haha, det är bara konstigt det programmet ju.. Men jag måste se det ändå, haha!
Pusshej!

Solen skiner...

2010-05-12 @ 09:46:02
Här sitter jag, jag vaknade väl för en timme sedan ungefär. Inte orkat fixat mig ännu, klockan är ju så lite ju.. Solen skiner utanför och det är klarblå himmel, härligt! :D Men tror dock inte att jag kommer vara ute något idag.. Jag ska iväg till skolan på eftermiddagen, ska ha Hjärt och lungräddning.. Suck! Inte så lockande precis, men det är obligatoriskt i medicinsk grundkursen. Får se hur länge det håller på, och hur många vi är. Kanske kan bli en snabb tripp på stan efter det, om jag kommer ihåg. xD Annars är det väl raka vägen hem till denna dumburk..

Nu ska jag kika runt på allt, sedan fixa mig lite.. Hörs senare!
Pusshej!

Som når över tid och rum.

2010-05-11 @ 22:49:30
Skolan idag. Cyklade dit på förmiddagen i hopp om att försöka plugga lite, det gick inte så värst bra alltså. Pratade med lite folk, trevligt! Vid ett var det dags för prov. Naturkunskap och tyska. Det första gick bra och det andra gick skit. xD Pratade lite med A efteråt och frågade om jag kunde göra om det i veckan, men hon bad mig prata med läraren, som för övrigt är på semester denna vecka. Lyckat... not! Stannade kvar en stund med Junia och co också, najs! Sedan cyklade jag hemåt igen... Åt lite, bytte om och packade om väskan. Cyklade vidare mot badet..

Vid fem var det dags för step/styrka.. Åh, det finns inget bättre alltså. Jag blir bara så lycklig, i love it! Sedan 20 min till nästa pass, då körde jag och P igenom step-programmet vi lärde oss i lördags, kuuuul! Strax efter halv sju så började styrkepasset. Roligt, men jobbigt som sagt! Och det känns som vi Alltid kör vader som bonus-låt, menmen, det är väl skönt det med. xD Efteråt stannade jag kvar som alltid, jag och P gick igenom stepen lite snabbt igen, pratade massa och hade roligt. Sedan cyklade jag hemåt..

Mat direkt när jag kom hem.. Sedan åkte vi till mormor en snabbis för mamma och syster skulle ta hem en film. Förbi ica och sedan till hemmakväll för att köpa godis.. Nu sitter jag mest här och glor, äter lite godis och är mätt. Tror jag ska sätta i en film eller nåt..
Pusshej!

Natti natti!

2010-05-10 @ 22:32:19
Inget mer plugg har det blivit. Suck! Hur ska proven gå imorgon?! Äsch, det löser sig.. Jag har kollat massa på tv i alla fall, trevligt! Pratat med Micke i telefon också, lite planering men mest bara allmänt snack. Länge sen nu, men det var galet trevligt. :) Nu har jag nyligen fixat ner lite musik och lagt in på mobilen, måste ha nåt att lyssna på när jag lägger mig.. Så jag ska faktiskt släcka ner här redan nu, astidigt för att vara jag ju, men jag kommer inte somna i första taget. Skolan imorgon, på eftermiddagen, men ska försöka komma dit tidigare och plugga till proven. Men nu kallar sängen...

Godnatt!

Dagen går segt...

2010-05-10 @ 14:42:37
Nu har jag kikat klart på Bones, för stunden i alla fall. Det blev bara två avsnitt. Jag känner ju igen varje avsnitt ju, jag vet ju vad som händer, haha. Inte lika roligt då, men det är bra som fan alltså! Jag har även läst igenom naturkunskapen till imorgon, har prov då. Suck! Annars har jag inte hunnit med mer.. Nu ska jag kika igenom allt onödigt på datorn... :)

Pusshej!


Måndag!

2010-05-10 @ 12:15:31
Jag vaknade strax efter halv tio här. Duschade och åt frukost. Inge bra väder ute så jag sket i att ta mig till skolan. Jag sitter här vid datorn och blänger istället. Det är väl tänkt att jag ska plugga under dagen, så får se vad som händer med det. Just nu äter jag lite glass här och satte nyligen i Bones säsong1. Tänkte att jag skulle roa mig med det ett tag, sedan får vi se vad som händer. :)

Pusshej!

Ny vecka väntar...

2010-05-09 @ 20:30:15
Hela dagen har rullat förbi och det har inte hänt särskilt mycket. Kollat på Mr & Mrs Smith, den är så bra! Och lite annat på tv, mest bara skit. xD haha. Suttit här och ugglat runt också.. Längtat tillbaks lite till gårdagen, det var sååå kul ju! Hoppas det dyker upp nåt konvent snart igen.. :) Annars har jag mest haft det lite långtråkigt...

Ny vecka...
Måndag: Plugga naturkunskap och tyska!
Tisdag: Skolan på eftermiddagen. Nk- och tyska-prov! Step up 17.00. Styrkepass 18.35. 
Onsdag: Skolan på eftermiddagen, HLR. Gympa 17.10.
Torsdag: Plugga franska!
Fredag: Åker till Stockholm.
Lördag: Sommarkrysset med gänget.
Söndag: Åker hem. Plugga! Bones på tv!

Det blir en pluggvecka typ. Lite träning och veckan avslutas sedan med lite äventyr i storstaden. Lövely! Just nu sitter jag och kollar på Bones. Det är braaa, spännande ju! Jag kanske ska ta och koncentrera mig lite på det.. :)

Pusshej!

Söndag!

2010-05-09 @ 11:28:22
Jag är vaken här och har varit det ett tag. Ingen direkt träningsvärk har jag heller, lite ont i ryggen bara men det brukar jag få efter afrodans så. xD haha. Men får se om det kryper fram något under dagen, hoppas inte det. Annars gör jag inte så mycket här nu, jag ska ner och äta lite frukost tänkte jag.. Hörs senare!

Pusshej!

Seg kväll!

2010-05-09 @ 00:05:54

Sedan jag kom hem så har det inte hänt mycket alls...

Jag har...
- ätit..
- kollat på tv; 28 dagar och Äventyraren Thomas Crown.
- kollat igenom allt på datorn som jag missat.
- ... bloggat om dagen.

Och nu är klockan mycket och jag är lite trött. Inte lika mycket som jag var för någon timme sedan men det känns som att jag ska sova i alla fall. Inget att göra ju.. Så, vi hörs mera imorgon!
Pusshej!


Uppsala med vänner!

2010-05-08 @ 23:52:31


Klockan ringde vid sex-tiden; duschade, åt frukost och fixade det sista. Mamma skjutsade mig till badet till åtta, då vi skulle mötas. Jag var först på plats, haha, Maria kom strax därefter och sedan Päivi och sist Sanela. Packade in väskorna i bilen och brummade iväg mot Uppsala.. Jag och M hade roligt över vägbeskrivningen som P hade skrivit ut, det var vi som fick läsa den.. Det gick bra! Vi hittade fram till stället och var där runt halv tio-tiden ungefär.. Vi drog och bytte om direkt, sedan drog P och M ut till incheckning, jag och S kom efter. Upp på samling efter det, där det lottades ut lite priser och vi fick lite information om dagen..

Lite över tio så började första passet för dagen, Classicgympa med Marika Bramsved, där jag, P och S var med. Det var roligt, Marika har en otrolig glädje hon sprider, så underbart! Hon gick igenom lite övningar efteråt som hon hade gjort.. Direkt efter det så sprang jag och P vidare på Morilicious step med Moris Cardone, som började vid 11.15. Herregud vad roligt det var, men också väldigt svårt. Men vi fick ihop det tillslut.. Helt klart bästa passet på hela dagen.. Det var snurr hit och snurr dit, över och på brädan, haha.. Man blev svettig om något, shiit.. Vi drog iväg och duschade direkt efter det, innan S och M kom tillbaks från sitt pass och innan vi åt lite lunch. En timmes lunch, åt och pratade lite, najs! Vid 13.15 var det dags för ännu ett step-pass för mig och P, StepPuls med Fernando Brito. Det var lite jobbigt direkt efter maten men det gick ändå. Det var också ett roligt pass, lite jobbigt med nya steg hela tiden. Nya kombinationer för varje låt liksom, men det gick väl bra. Efter det så drog jag iväg på Danceaerobics latin style med Moris Cardone, medan de andra gick på annat pass.. Ett roligt men väldigt svårt pass, jag fick inte ihop stegen riktigt.. Så framemot slutet av passet så sprang jag iväg och bytte om lite inför sista klassen. Sedan upp till salen igen när det var slut, då hade de andra kommit dit så jag slog mig ner med dem. Sist ut var Afrodance med Sara Ullman vid 15.45, där vi alla var med. Guud vad roligt alltså, herregud. Vi släppte loss och det var riktigt jobbigt, men galet kul hade vi i alla fall. Slutade vid 16.45 och då var dagen slut.. Vi tog oss till omklädningsrummet och fixade oss.. Sedan var det dags att bege sig hemåt, vi hade en till tjej som åkte med oss hem, för hon skulle hälsa på nån släkting här. Vi hade skoj i bilen i alla fall, vid sju-tiden så var vi hemma i Sandviken igen. Jag och S hoppade av vid Enen. Hejdå, tacka för dagen och kramkalas med P och M.. Jag drog in på Enen innan jag trallade hemåt. :)

En helt fantastisk dag har det varit. Jag är bara så glad, åh! Jag älskar att träna, det finns inget bättre.. Tusen tack P, S och M för denna dag. Detta lär vi göra om! :D


Klockan tickar iväg!

2010-05-07 @ 23:05:04
Min kväll har bestått av mycket tv. Lite tyska-plugg. Ett mail som gjorde att min motivation föll pladask. Pratat med vänner på msn. Och nyligen packat min väska för imorgon. En väldigt slapp kväll...

Imorgon är det dags att dra iväg till Uppsala träningskonvent med brudarna; Päivi, Sanela och Maria. Det ska bli otroligt roligt! Lite gympa, step up, dansaerobics och afrodance. Det blir nog najs! Men vi ska samlas klockan åtta imorgon, ÅTTA! Gah, det börjar vid halv tio i Uppsala... Slutar vid fem-tiden och är väl hemma nån timme efter där.. Så vi hörs mera då, för nu ska jag släcka ner här. :)

Godnatt!

Som ett svar på frågorna jag bar.

2010-05-07 @ 15:44:43
Jag kom iväg till skolan, var där strax efter halv tio. Jag har suttit lite med min argumenterande text i svenskan, försökt rättat till felen och J´s kommentarer. Jag kom en bra bit på väg, men det är fortfarande en del kvar. Svårt ju! Sedan har jag väl mest suttit där och pratat med lite folk, mys! Strax efter två-tiden så cyklade jag hemåt..

Nu sitter jag här och ugglar. Det händer inte så mycket. Det har blivit lite planering med Micke, najs! Ska ner och kanske fixa nåt att äta, frågan är vad, men nåt kanske.. :)
Pusshej!

Dags att sova!

2010-05-06 @ 23:37:20
Eh, jag som tänkte göra tidig kväller idag.. Det gick inte så värst bra, men jag ska faktiskt ta och stänga ner här nu. :) Imorgon är det skolan som gäller igen. Det var tänkt att jag skulle redovisa mitt hälsoprojekt imorgon, men är inte klar så det skjuter vi upp. Men jag tar mig till skolan ändå, har ju lektion vid elva om jag känner för det. :) Vi hörs mera imorgon när jag är hemma.

Godnatt!

Angel in the night.

2010-05-06 @ 22:08:48
Jag var iväg på Afropowerdance. Haha, det blev mycket skratt. Det är galet. Armarna flänger hit och dit, benen flänger hit ocg dit, hela kroppen flänger hit och dit. Haha, herregud! Väldigt annorlunda för vad jag brukar gå på, haha. Men det är roligt som fan! :D Efteråt så fick jag sällskap med Maria hem, trevligt.

Hemma så har jag inte gjort så mycket. Jag loggade in på msn som jag inte gjort på evigheter. Pratat med fina vänner och gör fortfarande. Pratat lite med Micke i telefon också, jag ska till Stockholm nästa helg, så lite planering där. Åh, så kul det ska bli! :) Och nu sitter jag och snicksnackar med några här och lyssnar på musik. Trevligt!

Pusshej!

Från en dag till en annan.

2010-05-06 @ 16:23:15
Jag vaknade i lagom tid, uppe och studsade. Duschade, åt lunch och fixade mig. Strax efter halv ett så kom Marie och hämtade mig, tack! :) Mot skolan för en väldigt kort svenska-lektion. Två stycken som höll tal, så efter en kvart var vi klara typ. Jag fick tillbaks mitt paper, jag fick MVG! Och sedan bestämde vi datum för avslutningsfest med gänget, åh så kul det ska bli! :D Sedan ner i matsalen med gänget.. Satt där och pratade massa, tillslut så blev det bara jag och Anna kvar. Lite mer snack och sedan ringde jag mamma, hon kom och hämtade mig.

Nu sitter jag mest här och slappar, vet inte riktigt vad jag ska göra. Men jag ska väl ta något att äta snart i alla fall. Om två timmar ungefär så ska jag iväg på Afropowerdance, det ska bli skoj! Hörs mera efter det..

Pusshej!

Innan jag släcker lampan.

2010-05-05 @ 23:54:18

Andra Avenyn var brabrabra! Men det var sista avsnittet, det får det inte vara, åh! Jag älskar det ju, vad ska man nu kolla på?! Efter det så kollade jag lite på Sandhamn, haha. Även lite på Navy CIS tills jag nyligen bytte och satte i Bones, säsong1. Det är så sjuktbra! Egentligen borde jag sova, men ska kolla i alla fall på ett avsnitt sedan får vi se hur jag gör. :) Skolan imorgon igen, på eftermiddagen, men jag ska nog upp lite före.. Hörs mera imorgon!

Godnatt!


Älskar´t! <3

2010-05-05 @ 21:29:25

My day!

2010-05-05 @ 21:01:44

Idag var jag konstigt nog i skolan. Mamma skjutsade mig dit strax innan lunch. Tänkte försöka plugga lite men det gick inte så värst bra. Ner i matsalen till folket istället. Lite prat där med Junia, Anna, Rauno, Pekka och Magdalena. :) Vid ett så var det naturkunskap, gick igenom lite om sinnena. Najs! Träffade Karin lite snabbt sedan och pratade, trevligt. Sedan ner i matsalen igen, det blev lite snack där med Marie, Junia och Pekka. :) Vid tre-tiden ungefär så åkte vi hemåt, jag fick skjuts av M hem, taaack! :)

Var iväg på gympa strax efter fem. Det var mycket roligt, men jobbigt. Men det är skönt att röra på sig, jag behöver få röra på mig och tänka på lite annat än plugget. :) Och Lina är en grym instruktör också, så det är bara kul! Svettigt och roligt pass, rakt igenom! Imorgon är vi på´t igen, afropowerdance som gäller!

Sedan jag kom hem så har jag bara kollat massa på tv. Och nu börjar ju Andra Avenyn här, som jag bara måste kolla på! :)
Pusshej!


Träna, träna, träna!

2010-05-04 @ 21:57:04
Träningen var det bästa som hänt idag, på länge. Åh, gud så roligt. Först step/styrka vid fem-tiden. Nytt program hade P fixat idag, det var asroligt. Inte alls lika jobbigt som det förra. Lärde mig det ganska så fort och sedan var det bara att köra. Jäkligt roligt men det blev jobbigt ändå. Och jag la på vikter på styrkan också, jobbigt! Sedan blev det styrkepasset strax efter halv sju. Roligt men ack så jobbigt pass. Stannade kvar efteråt och pratade med Päivi, treeevligt! Lite snack om lördag, skolan och sommaren. Najs! Vi skulle höras av om lördagen... :)

Annars har inte dagen bjudit på så mycket mer. Mest suttit här vid datorn och tryckt. Kikade in på fronter tidigare idag och hade fått ett mail från tyska-läraren. Jag ska göra tyska-prov på tisdag, öhm.. :S Jag som trodde inte hon brydde sig så mycket om det, för jag har inte varit på nån lektion alls mer och plus att jag hade räknat bort tyskan helt. Men, jag får kanske plugga på tre kapitel till på tisdag då.. Hmm!

Nu sitter jag här och kollar på L word, första säsongen! Det är faktiskt bra, får se hur många avsnitt jag tar mig an denna kväll. :)
Pusshej!

Filmdag!

2010-05-03 @ 22:21:37
Hela dagen har nästan bestått av att kollat på tv eller film.. Det blev båda Änglagård-filmerna tidigare idag. Dem är bra! :D Och sedan nu ikväll har jag kollat på 2½ män, Top model 13 och Svenska hollywoodfruar. Najs! Och nu ska jag sätta i ännu en Colin Nutley-film (båda änglagård är hans!) och det blir Angel. Den har jag inte hunnit sett ännu, så det är väl på tiden nu. :) Efter den ska jag nog sova lite.. Bara träning inplanerat imorgon, så får se när jag vaknar upp.. och vad som sker innan!

Godnatt!


24/4 - The Last Bounce! <3

2010-05-03 @ 18:38:01
Jag och syster tog 10.40-bussen mot Stockholm. Träffade Annette på bussen, hon skulle också på Bounce. Var framme strax innan halv två. Vi trallade runt på stan massa, jag köpte en klocka och ett linne. Najs! Sedan åt vi kvällsmaten på donken innan det var dags att ta sig till Globen. Där vi mötte massa folk som kom från eftermiddagens föreställning. Vi stod utanför en stund innan de släppte in oss. Jag köpte ett program och en Bounce-keps, snyggt! Sedan tog vi plats längst fram vid mitten-scenen, strax efter åtta-tiden så började det...




Innan föreställningen . . .


WOW, vilken show alltså. Den var helt fantastisk, underbar, grym. De slutade aldrig att överraska.. Blandas gamla nummer med många nya. Det var så häftigt att se dem. De berör med sin dans. Det ser så himla enkelt ut och så jäkla snyggt ut. Det var MAGISKT i Globen. Vilken känsla, WOW! Det var ren dansglädje genom hela showen. Åh, jag har inte tillräckligt med ord för att förklara hur fantastisk showen var.. Detta var nåt som lära upplevas för att förstå känslan. BouncE - För Alltid!












♥ ♥ ♥
E t t  m i n n e  f ö r  l i v e t !


Detta händer...

2010-05-03 @ 13:54:40

.. jag ska kolla på dessa filmer:
 
Och äta lite glass med oboy-pulver på:

M U M S !


Helgen är slut...

2010-05-02 @ 21:54:10
Jag har bara kikat massa på tv sedan sist. Bones, bland annat. Så braa! Annars har det inte varit något skoj på tv.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag sitter mest här och glor och lyssnar på musik. Söndag idag också, vilket betyder att det är ny vecka imorgon.. Najs! Inte så mycket att göra, vilket känns skönt.. :)

Kommande veckan...
Måndag: Plugga!
Tisdag: Plugga! Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Skolan på eftermiddagen. Plugga! Gympa 17.10. Andra Avenyn på tv!
Torsdag: Skolan på eftermiddagen. Plugga!
Fredag: Skolan hela dagen. Hälsoprojekt-redovisning!
Lördag: Träningskonvent i Uppsala med brudarna.
Söndag: Plugga! Bones på tv!

Nu ska jag kila ner och hämta lite mer glass och sätta i en film eller något. :)
Pusshej!

Valbooo!

2010-05-02 @ 17:41:42
Idag åkte jag till Valbo köpis, ensam! Har man ingen att åka med så får man ju åka själv.. Tog bussen vid halv ett och var inne där strax innan ett. :) Kikade runt i massa butiker, överallt och flera gånger. Det blev drygt efter ett tag. xD Det blev lite shopping i alla fall. Träningsbyxor, vita trekvartsbyxor och en skjorttunika, så fiin! Vid tre-tiden var det dags för Anna Bergendahl, kollade henne lite snabbt och sedan drog jag.. Hemma igen vid halv fem ungefär och slog mig ner här. :)

Pusshej!







Out here on my own.

2010-05-02 @ 00:26:38
Inget händer här, jag sitter mest bara och tänker massa.. Inte så bra! Så jag tänkte faktiskt stänga ner här och lägga mig.. Jag ska till Valbo imorgon hade jag tänkt, shoppa lite grann och kolla på Anna Bergendahl som ska uppträda. :) Det blir nog trevligt. Därför lär jag sova så jag kommer upp i tid!

Godnatt!

Remember my name, FAME!

2010-05-01 @ 23:30:32
Nu har jag kollat klart på Fame, säsong2-boxen är slut. Hela 14 avsnitt har jag kollat på idag, därför det inte blivit något mer bloggande sedan sist. För hela dagen har gått till att kikat på Fame. :) Så himla bra och man kan ju inte sluta kolla ju väl man börjat... Kan det inte släppas en säsong3 nu va?! :P

Har ni inte sett serien Fame så rekommenderas den varmt! :D


Första maj!

2010-05-01 @ 13:24:46
Vi har redan kommit till första maj. Det är maj-månad. MAJ! Det är väl nu man säger att sommaren börjar, eller i alla fall i mitten av maj ungefär. Och vi premiärgrillade faktiskt igår, så hiiimla gott! Det känns skönt, nu går det äntligen mot sommaren, åh! Jag har dock inte så mycket planerat i denna månad heller, som jag brukar ha.. Det enda jag vet säkert är att jag ska på ett träningskonvent. Inget mer är direkt planerat! Stockholm? Sommarkryss? Vi får se helt enkelt vad denna månad bjuder på.. :)

Nu ska jag se vidare på Fame! :)
Pusshej!

Sängen kallar..

2010-05-01 @ 01:32:55
Nu har jag kollat igenom hela sex avsnitt av Fame, guud så bra det är! :D Så spenderade jag min Valborgskväll, haha. Riktigt trevligt. Fame och choklad, mums. Nu har klockan blivit en del också och jag måste typ stänga ner här och sova lite.. Inte för att jag ska göra något speciellt imorgon, men bara för att vakna upp i tid. :) Så, dags att sova!

Godnatt!

RSS 2.0