Sängen kallar...

2010-11-30 @ 22:54:23
Min dag började bra... Jag vaknade runt 10-tiden. Fixade lite på min hemtenta, heja! Sedan duschade jag och orkade inte riktigt fortsätta... Efter lunch så tog jag en promenad till stan. Klarblå himmel, solen sken och det var -10 grader, haha.. Mysigt i alla fall, trots att det var kallt. Var iväg och tränade ikväll också, step/styrka och styrkepass, underbart! Sen jag kommit hem så har jag pratat med fina Jennie och Micke på msn, härligt! Miss U! ♥ Och tillsist så bokade jag tågbiljetter till Linköping! ♥

Och nu ska jag faktiskt släcka ner och sova, hörs mer imorgon!
Godnatt!



Shirleys Angels! <3

2010-11-29 @ 22:40:56


Snodd från schlagerprofilerna...


HAAAPPY! <3

2010-11-29 @ 22:31:54

Jag har nog inte förstått det riktigt ännu... det är fan för bra för att vara sant!
Jessica Marberger. Tävla i. Melodifestivalen 2011! AAAAAAAH! Lycka!


Jag är lycklig och jag älskar Er!


Just dance!

2010-11-29 @ 22:25:23
Idag hade vi våran sista danslektion.. åååh! 1,5 timme ren dansglädje! Det är så sjuuukt roligt och underbart att dansa.. Att leva sig in i musiken och bara vara. Vi nötte bara på koreografin idag.. Om och om och om igen! Så roligt ju! Dansade för varann också, det var kul att se hur dansen såg ut från publika hållet.. Fixade med band och fjädrar också, najs! På slutet så körde vi en liten stretch..

lördag är det uppvisning och avslutning! Längtar.

Högskolan..

2010-11-29 @ 14:50:55
Jag var som sagt in till högskolan vid tio-tiden idag.. Träffade gruppmedlemmarna, vi är fyra stycken, den femte har inte hört av sig så han skiter vi i.. xD haha.. Vi började i alla fall med reklamanalysen som det blir seminarium på den 10dec. Vi skulle göra en gemensam alla grupper och sedan en varsin per grupp. Så vi gjorde faktiskt klart båda två. :) Det kändes riktigt skönt! Två smågrejer vi ska kolla upp bara, kommunikationsmålen och vilken stil annonsen hade.. Men det löser vi! Skönt att ha det klart i alla fall. :) Sedan bestämde vi ett företag till vårat PM som vi ska skriva, najs.. Ska träffas på onsdag igen efter föreläsningen och påbörja PM:et.. Otroligt skönt, vi alla vill helst göra klart det innan jullovet. Håller tummarna för det! :) Vi "slutade" vid 12 och då tog jag bussen hemåt...

Pluggeliplugg!

Artisterna i Melodifestivalen 2011!

2010-11-29 @ 13:54:49


Idag gick sista presskonferensen av stapeln och alla artister är presenterade för Melodifestivalen 2011! Vi i glada gänget dog totalt.. Vi är helt överlyckliga med vilka/vilken artist de släppte idag!!! Här är dem allihopa, varje deltävling för sig!


Deltävling 1 - Luleå
Desperados - Pernilla Andersson
In the Club - Danny
Me And My Drum - Swingfly
Oh My God - Le Kid
On My Own - Jonas Matsson
Social Butterfly - Rasmus Viberg
Something In Your Eyes - Jenny Silver
Try Again - Dilba

Deltävling 2 – Göteborg
Elektrisk - Anniela
Ge mig en spanjor - Babsan
I'm In Love - Sanna Nielsen
Like Suicide - Christian Walz
My Heart Is Refusing Me - Loreen
Oh My God! - The Moniker
7 Days And 7 Nights – Brolle
Vaken i en dröm - Elisabeth Andreassen

Deltävling 3 – Linköping
Enemy – Sara Lumholdt
I Though´t It Was Forever – Shirley´s Angels
Lucky You – Linda Sundblad
No One Else Could – Sebastian Karlsson
Popular – Eric Saade
Spring för livetSara Varga
The King – The Playtones
Tid att andas – Simon Forsberg

Deltävling 4 – Malmö
Alive – Linda Pritchard
Better Or Worse – Julia Alvgard
Don´t Stop – Anders Fernette (DISKAD!)
E de fel på migLinda Bengtzing
I Surrender – Lasse Stefanz
Leaving Home – Nicke Borg
The Hunter – Melody Club
Saknar titel – Love Generation


Ja, det var allihopa!!! Får se om man tar sig till deltävlingen i Göteborg, det var påtal om det när Sanna Nielsen släpptes i den staden.. Men, idag släpptes något ännu bättre, Shirleys Angels med Shirley Clamp, Vera Prada och vår fantastiska Jessica Marberger!! Vi lever inte längre, och planeringarna är i full gång! Linköping, here we come! :D

Kan det bli februari snart?!

Ny vecka framför oss..

2010-11-28 @ 23:25:42
Det har inte hänt så mycket idag.. Julskyltningen skrev jag om.. Annars har jag bara suttit här. Snurrat runt på datorn, kollat på Ensam mamma söker här nu ikväll.. :) Och även det exklusiva materialet.. mys! Men jag ska faktiskt släcka ner snart.. Men först den obligatoriska veckoplaneringen...

Måndag: Träffa gruppen, högskolan 10. Jazz 19.10.
Tisdag: Plugga! Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Marknadsföring 9.15-12. Träffa gruppen 13. Aerobic latin moves 18.30. Maria Wern på tv!
Torsdag: Ekonomisk styrning o analys 9.15-12.
Fredag: Inget planerat...
Lördag: Dansuppvisning/avslutning på Estraden 12-16. Så mycket bättre på tv!
Söndag: Julkonserten 2010 i Uppsala med Jennifer.

En lite jobbig vecka... Massa plugg och häng på högskolan blir det i alla fall.. Sedan är det sista träningsveckan för i år.. Dans och träningen på badet! Lite tv ska jag hinna med också.. Och veckan avslutas på Bästa möjliga vis, jag drar till Uppsala och ser/träffar älskade Essen!Underbart!

Dags att släcka ner...
Godnatt!

Julskyltning på stan!

2010-11-28 @ 18:16:21
Jag var till stan en sväng med mamma och mormor på Julskyltningen.. Det var kallt men mysigt. :) Mycket folk ute för en gångs skull, haha.







September... <3

2010-11-27 @ 21:51:55
Jag kollade på Så mycket bättre nyligen här, det var Petras dag denna gången. Åh, underbart! Hon är så otroligt fin och det var så roligt att se detta avsnitt ju.. Hon fyllde ju år dagen till ära också, hon blev firad av alla.. :) Alla hennes låtar, vilka minnen jag får upp i huvudet.. Åh, underbara Petra! Jag gillade henne asmycket innan programmet men gillar henne om ännu mer nu.. :D ♥


GRATTIS fina S!

2010-11-27 @ 15:18:57
Idag säger vi ett STORT GRATTIS till den begåvade och fantastiska Sanna Nielsen! Hoppas att du får en galet underbar dag uppe i Umeå och att du blir ordentligt firad av alla... Grattiskramar från mig!


Bild från Julkonserten 2009 i Gävle.


Helgen är kommen..

2010-11-26 @ 22:56:59
Jag börjar helt enkelt med att pricka av dagens Att göra-lista...

- duscha.
- gå ut med musbus.
- betala räkningar.
- stan; hemtex, trivsamt, dollar, specsavers..
- blogga om förra helgen..
- maila lärare.
- läsa del2 av block4 i ekonomisk styrning o analys.
- fixa hemtentan.
- kolla på Maria Wern på tv4play.
- och äta..

Hann verkligen med en hel del ju.. På stan så blev det en julklapp köpt också, det kändes bra.. Plus att jag inhandlade Måns Zelmerlöws julskiva, hihi.. Förra helgens inlägg kom ut för en stund sen, riktigt skönt ju! Och jag har nyligen kollat på Idol här, lycklig här att helt rätt person blev kvar! :D Nu ska jag ner och hämta lite choklad och sedan kolla på Maria Wern. :)

Pusshej!

20/11 - "De glömda barnen"-konsert i Kungsan!

2010-11-26 @ 22:27:02
Klockan stod på ringning runt halv tio-tiden och vi kom upp därefter nån gång.. Duschade och åt pannkakor till frukost, mums. Det blev bestämt att vi skulle hänga med Mickes föräldrar och Theo och handla lite.. Vi åkte till IKEA i Barkarby, där vi kikade runt massa.. Sedan in på godispalats1 i Veddesta, sååå mycket godis.. :) Sedan var klockan ganska så mycket så vi blev avsläppta vid pendeltågsstationen, där vi tog oss in till centralen för att sedan gå till Kungsan där det skulle vara konsert för "De glömda barnen" i samarbete med SOS barnbyar. Tess Merkel var det som hade fixat allt, fina hon!




Konserten började vid 15-tiden.. med en rad olika artister.. Jag och Micke var där främst för Velvet och Alcazar.. Grymt! Andra artister som var med var bl.a. Lill-Babs, Darin, Anna Sahlene, Gabriel Forss med One Voice, Jessica Folcker.. En väldigt mysig och bra konsert-timme, trots det dåliga vädret.. Hela konserten avslutades med den specialskrivna låten för dagen, Ta min hand, så braa! Efteråt så träffade vi fiina Jenny/Velvet, så mysigt.. Pratade lite med Andreas Lundstedt innan han gick också.. Vi hann även på Lina Hedlund, mysig människa verkligen.. Och självklart så pratade vi lite med Tess också, och lämnade över en blombukett från S&B som inte kunde vara där, hon blev glad! :)






Efter det så letade vi reda på nånstans att äta.. Skulle till tacobar, men ett ställe var stängt och ett var fullt så vi hamnade på donken.. Var tvungen att få i mig nån mat innan jag skulle åka. Drog till terminalen och där sa vi hejdå och jag hoppade på min buss hemåt, den gick vid halv sju-tiden.. Pappa hämtade mig på resecentrum, tack!

19/11 - Ugglas Revy!

2010-11-26 @ 21:36:52


Framme i Stockholm vid halv fem-tiden.. Kikade runt lite på stan och strax efter fem så mötte jag upp Micke vid Hötorget för han kom från praktiken då... Vi tog oss raka vägen till China teatern och hämtade ut våra biljetter, till kvällens föreställning av Ugglas revy! Tusen tack Lisa! ♥ Sedan kutade vi igenom hela stan till andra ändan av kungsgatan för att äta på ett kebabställe.. Väntade länge på maten men tillslut så fick vi den.. Åh, så gott det var! En sväng förbi centralen och sedan gick vi tillbaks till Chinan, för då var klockan runt sju-tiden och det skulle ju börja vid halv åtta.. Blev insläppta och letade reda på våra platser, uppe på balkongen.. Vi fick roligt när vi hörde en "bekant"-röst, det var nämligen Charlies, en vän till Dea! Haha, vi fick lite roligt... de satt snett ovanför mig..


Strax efter halv åtta så drog revyn igång... Okej, jag kan inte dra vissa delar och sånt, för de går inte... HAHA. Herregud så vi skrattade, tårarna sprutade vid vissa tillfällen. SÅ sjukt jävla roligt! Magnus är grym! Annika Andersson och Per Andersson är också grymma, så roliga! Sarah Dawn Finer är väldigt grym, kommer aldrig glömma när hon kom ut i porrläderkläder.. Det var en syn, HAHA! Lisa är bara Bäst alltså.. Herregud, jag blir så imponerad! Dansandet och framförallt sången... ah, hon är helt fantastisk! Jag kollade nog mest på henne under hela revyn.. Och jag dog i slutet på första akten, HAHA, det måste ses! Ojoj, men så sööta! Andra akten var det mer fart i men galet rolig den med! 2,5 timme gick alldeles för fort, vi ville bara se mer och mer... Åh, jag MÅSTE se den igen!!!

Strax efter halv elva så var revyn slut och vi drog och hämtade jackorna, stod kvar inne tills vi blev själva typ.. Då gick vi ut och strax därefter så kom fiina Lisa ut också.. :D Berömde henne massa och pratade om revyn.. tackade för biljetterna! Frågade lite vart vi skulle, och vi alla skulle åt lika håll så vi började gå mot t-banan.. Vi pratade massa, massa om allt möjligt, hela vägen till Mörby där det var 10 minuter kvar till Lisas buss skulle gå.. Så vi hängde kvar med henne och pratade.. Bussen kom och det blev massa kramkalas och jag var världens lyckligaste typ.. Lisa! ♥ Och vi trallade hem till Micke och var hemma strax efter halv tolv-tiden.. Åt lite pepparkakor, pratade om kvällen och var bara glada.. Nån gång trillade vi i sängs..

Snökaos typ...

2010-11-26 @ 10:59:58
Alltså det snöar och snöar och snöar.. det tar aldrig slut fan.. Sedan igårkväll när jag kom hem och tills nu, så har det säkerligen kommit några decimeter, det är galet! Men det är ju otroligt fiint i alla fall. :) Jag har varit vaken en stund men inte orkat gjort något ännu.. Kollade nyligen på det jag filmade igår, åh herregud, kan det bli den 5 december snart?! ♥

Min to do-lista för dagen;
- duscha.
- gå ut med musbus.
- betala räkningar.
- stan; hemtex, trivsamt, dollar, specsavers..
- blogga om förra helgen..
- maila lärare.
- läsa del2 av block4 i ekonomisk styrning o analys.
- fixa hemtentan.
- Kolla på Maria Wern på tv4play.
- och äta... (lär nog skriva upp det, annars glömmer jag!)

Ja, det finns en del att göra.. Jag måste ut i detta väder, jobbigt.. Men tror faktiskt att jag ska börja med att kolla lite på Sjunde himlen, sedan duscha och äta frukost. :)
Hörs senare idag!
Pusshej!

<3

2010-11-26 @ 01:04:15
Jag är så lycklig just nu... 
Tack vare dem där tre brudarna som börjar på S!
 ♥

Snart premiär!

2010-11-25 @ 16:41:04


Jag är redo för att gå på premiären av Julkonserten 2010 nu.. Kanske lite väl uppklätt men vafan, det är premiär och jag är väl inte själv liksom.. Brudarna på scenen är galet snygga så det räcker för mig! :D Snart ska jag få njuta i 2-2,5 timme igen och skratta som aldrig förr! Love it!

Strax mot bussen och Gävle...

Lever...

2010-11-25 @ 09:06:35
Här sitter jag, uppe med tuppen typ.. A-K lämnade stället för en stund sedan. ♥ Jag ska la berätta lite om gårdagen sen när jag får tid, men... Vi njöt som bara den och skrattade så vi fick ont i magen och låg nästan dubbelvikta på stolarna.. HAHA. Vilken sjuuukt underbar julkonsert alltså.. ååååh! Som sagt, ett litet inlägg kommer så fort jag är ikapp med allt annat.. Ikväll är det också premiär för just Julkonserten 2010, som jag då ska in på! :D Helt lövely! Jag ska försöka filma lite grejer också, jag bara MÅSTE ha vissa delar sparade!

Nej, nu ska jag kika runt här och se om det finns något bra på tv denna tid..
Pusshej!

Snaaart!

2010-11-24 @ 16:39:02
Jag håller på och fixar och donar här nu.. :) Känns kanske lite onödigt att sminka sig och platta håret, det är typ snöstorm ute så håret kommer ju inte vara platt i alla fall, sminket vet jag inte.. xD haha. Ska ta kvart över fem-bussen in till Gävle, hoppas bara på att bussen håller sig på vägen hela vägen dit.. Möter upp A-K vid sex-tiden och sedan är det dags för genrepet av Julkonserten 2010 på konserthuset!

Jag längtar så sjukt mycket
! ♥ Kärlek på töserna!

Slocknar snart..

2010-11-24 @ 00:27:06
Klockan börjar bli otroligt mycket, men jag kan inte gå och lägga mig än, fastän jag vill det.. Ovanligt för att vara jag.. men jag känner inte för att plugga, men jag måste.. S.U.C.K! Får se när jag orkar börja, haha. Jag kan i alla fall börja med att pricka av min lista för dagen..

- Ringa pappa, låna avbitartång!
- Synundersökning 13.40.
- Köpa busskort.
- Blogga om helgen...
- Träna på kvällen; step/styrka o styrkepass.
- Plugga till redovisningen, fixa manuskort.
- Fixa present..
- Läsa halva block4 i Ekonomisk styrning o analys.
- Fixa lite på hemtentan i Ledarskapskursen.

Som sagt, allt blev inte gjort och det hade jag väl inte räknat med heller. Men det viktigaste har inte blivit gjort.. Heja mig! Får se hur långt jag kommer med det, alltså ett litet manus till redovisningen. Jag fattar ju inte, gah! Ska fortsätta kolla på 2½ män nu i alla fall. :)
Pusshej!

Imorgon, imorgon, imorgon!

2010-11-23 @ 21:40:44


Jag och A-K ska se dessa fina töser imorgon, ett genrep som gäller.
Jag längtar verkligen, lycka!

En ny dag imorgon!

2010-11-22 @ 22:47:18
Jag var också till högskolan idag, träffade hela gruppen vid tolv-tiden.. Och vi blev kvar enda till halv fyra.. Vi diskuterade fram lite om oppositionen, blev inte riktigt klar, men C skulle fixa den nu ikväll och skicka till oss. :) Vi gjorde en powerpoint-presentation om vårat fördjupningsarbete och bestämde vem som ska säga vad.. Jag ska berätta om analys och slutsats, hahaha, ingenting jag varit med och skrivit så detta blir annorlunda.. Måste plugga in mig på det sen... Efter halv fyra så kikade jag runt lite på stan för jag missade bussen men hann med fyra-bussen hemåt i alla fall. :)

Sedan dans och nu är jag här... Jag tror faktiskt att jag ska släcka ner här, egentligen borde jag plugga men jag orkar inte alls.. Men jag tänkte i alla fall hoppa över föreläsningen imorgon och förbereda mig inför redovisningen på onsdag.. det måste jag verkligen! Gah! Det finns en del att fixa imorgon, jobbigt!

Morgondagens lista;
- Ringa pappa, låna avbitartång!
- Synundersökning 13.40.
- Köpa busskort.
- Blogga om helgen...
- Träna på kvällen; step/styrka o styrkepass.
- Plugga till redovisningen, fixa manuskort.
- Fixa present..
- Läsa halva block4 i Ekonomisk styrning o analys.
- Fixa lite på hemtentan i Ledarskapskursen.

SUCK... det finns en hel del ja... hur fasen ska jag hinna Allt?! Det kommer inte gå men några grejer kommer bli gjorda i alla fall.. Så jag säger godnatt här nu så hörs vi imorgon nån gång när jag får tid.. :)
Godnatt!

Dans, dans, dans!

2010-11-22 @ 22:32:52
Jag var iväg och dansade här nu ikväll! Fasen vad roligt det är.. :D Vi körde en ny uppvärmningskombination, haha, den var rolig! När man väl fick till den... eh! Vi testade klänningar, det blev najs! Svart neråt och vitt uppåt.. svarta strumpbyxor till det och svarta skor.. Sedan ska vi försöka fixa nåt hårband också, det skulle vi pyssla med nästa gång.. ;D Sedan körde vi dansen hela lektionen, 1,5 timme denna gång.. Woho! Det var enormt roligt! Körde mot väggen de sista gångerna bara för att vi lär ju kunna utan spegeln.. Det gick bara fint! Vi fixade slutposer också, naaajs! Åh, jag ville verkligen inte att lektionen skulle ta slut idag, så himla roligt ju! Jag och Victoria pratade massa med Lisa efteråt, trevligt! :D Sedan tog jag bussen hemåt...

Sista lektionen nästa måndag och sedan uppvisning!
Just dance . . .

Söndagsblogg!

2010-11-21 @ 23:30:16
Dags att lägga ut en veckoplanering också;

Måndag:
Träffa gruppen, högskolan 12. Stan i Gävle! Jazz 19.10.
Tisdag: Ekonomisk styrning o analys 9.15-12. Synundersökning 13.40. Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Marknadsföring 9.15-12. Seminarium-Ledarskap 13-16. Genrep av Julkonserten 2010 med A-K.
Torsdag: Premiär av Julkonserten 2010!
Fredag: Plugga..?! Träffa Victoria..?!
Lördag: Sanna fyller år - GRATTIS!Så mycket bättre på tv - Petras dag!
Söndag: Ensam mamma söker på tv!

Vilken hektisk början på veckan jag får.. Herregud! Onsdagkväll kan jag andas ut.. då är allt över! Och då får jag njuta av att se och lyssna på de fantastiska Essen, två kvällar i rad också! Underbart! Men jag ska klara första delen av veckan först, hjälp! Det är tur att jag har dansen och träningen där så jag kan få släppa allt och bara vara.. Spännande och se hur det kommer gå i veckan med allt!

Nu ska jag sova!
Godnatt!

Pepparkaksbak och julmusik!

2010-11-21 @ 20:39:46
Yes, bakat pepparkakor med mor och lyssnat på julmusik idag. Magnus Carlssons julskivor blev det nere, och i mitt rum går dock Tre S:ens julskivor om och om igen! Underbart!






Natti...

2010-11-21 @ 00:58:14
Jag är tillbaks hemma i viken i alla fall, kom hem strax efter nio-tiden. :) Har kollat på Heartbreak hotel här ikväll, den gick ju på tv. :D Så underbar film ju! Annars har det inte hänt så himla mycket. Kollat runt massa här på datorn, ätit glass och godis.. Ja, tråkat helt enkelt...

Jag ska blogga om helgen så fort jag får tid typ. :) Underbar har den varit i alla fall! Det finns så många fina människor! Jag vill tillbaka, ÅH!

Nej, jag ska faktiskt släcka ner här och sova nu, typ!
Godnatt!

Here I go again!

2010-11-18 @ 22:49:29

Nu är väskan packad och klar inför imorgon och helgen. Dagen börjar med en föreläsning på förmiddagen. På eftermiddagen tar jag tåget till Stockholm där jag möter upp Micke och vi går och ser Ugglas revy på kvällen. Så roligt ska det bli! Och lördagen spenderar vi i kungsan, en konsert för de bortglömda barnen med lite olika artister. Najs! Sedan tar jag bussen hemåt, så vi hörs på lördagkväll igen!

Pusshej!


Torsdag!

2010-11-18 @ 20:51:11
Ingen skola blev det idag, jag var alldeles för trött för det. Och det kändes inte som att föreläsningen var så viktig ändå, det var ingen "riktig" föreläsning om man säger så.. Var iväg till pappa och skrev ut lite plugg-papper på förmiddagen, det var najs. :) På eftermiddagen mötte jag upp A-K på resecentrum, vi trallade runt på stan och lite varstans här i Viken. Så mysigt att bara gå runt och prata massa! Vid halv fem hoppade hon på bussen hemåt, tack för idag älskade vän! Ses igen på onsdag! ♥ Jag trallade hemåt i kylan och åt direkt.. Sedan hamnade jag här, har pratat med Micke om helgen och allt möjligt! Så roligt! :D

Nu kollar jag på Bones, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra..
Pusshej!

One week left!

2010-11-17 @ 21:45:59


Julkonserten 2010!

Jag lääängtar så otroligt mycket...
Genrep som gäller, 24nov.


Så vackert!

2010-11-17 @ 21:22:39

Skola och träning!

2010-11-17 @ 21:12:05

Precis som rubriken säger, så har mina två närmsta dagar varit.. En föreläsning igårförmiddag och en idag på eftermiddagen. Ekonomisk styrning o analys, där vi pratade om olika kalkyler. Det var intressant till en början, sedan tappade jag lite fokus, haha. Marknadsföring, där han föreläste lite om olika strategier på marknaden. Vi gör inte så mycket där, behöver inte skriva så mycket alls föremot att allt finns på blackboard som han visar.. Vilket blir väldigt segt till slut. Vi träffade vår nya studiegrupp idag också, som vi ska göra en reklam-analys och skriva ett PM med. Det blir nog bra. :)

Igårkväll så körde jag mina älskade pass, step/styrka och styrkepasset. Helt underbart! Jobbigt men det var bara att köra på.. Jag blir så lycklig av att studsa runt där på brädan.. Åh, träningsglädje! Och ikväll har jag varit på Aerobic latin moves.. Oj, vad jag har skrattat, haha. Gud så roligt! Passet är aldrig densamma som det var veckan innan, nytt hela tiden typ. Så underbart! Stannade kvar med Päivi en stund och fick sedan skjuts hem igen, taaack!

Nu ska jag fokusera lite på Grey´s Anatomy!
Pusshej!


Mysigt!

2010-11-15 @ 22:13:49
Jag åkte in till Gävle en stund innan dansen bara för att få träffa Emma och Lollo lite.. Så kuuul att ses igen, det var ju ett tag sen liksom. Fina ni! ♥ Mötte de på centralen och sedan trallade vi in mot stan och de köpte något att äta och sedan visade jag vägen till konserthuset. Vi hann prata massa på vägen, så mysigt! Sedan lämnade jag dem på konserthuset, men vi ses ju kanske till helgen igen! ♥

Och jag drog vidare till Ackes, det var dags att dansa igen.. Så underbart! Vi körde lite zumba-uppvärmning idag, haha, så kuuul men vad jobbigt det var då.. Sedan körde vi faktiskt bara dansen, vi la på det sista och körde de några gånger.. Det blir nog jättebra det där.. Ska fixa med slutposer nästa gång, haha. Och testa kläder och sånt, vi pratade lite grann om det idag med.. Men det blir nog toppen, längtar till uppvisningen faktiskt! ÅH! Sedan tog jag bussen hemåt och mamma hämtade mig, för det vräkte ner snö, haha..

Nu sitter jag här och äter choklad och inte så mycket mera. :)
Pusshej!

En dag sent..

2010-11-15 @ 10:22:09

Hm, mitt söndagsblogg-inlägg kom inte ut igår.. Det var riktigt skumt! Men sammanfattar dagen igår lite kort; lite plugg, hem till pappa på fika och fira fars-dag, kollade på Ensam mamma söker och filmen Wanted.. Ja, inte så mycket mer hände.. Så det gick ju fort.. :P

Veckoplaneringen här också;
Måndag:
Träffa Emma o Lollo i Gävle! ♥ Jazz 19.10.
Tisdag: Ekonomisk styrning o analys 9.15-12. Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Marknadsföring 13.15-16. Aerobic latin moves 18.15. Grey´s Anatomy på tv!
Torsdag: Ekonomisk styrning o analys 9.15-12.
Fredag: Marknadsföring 9.15-12. Åker till Stockholm. Ugglas revy med Micke!
Lördag: Konsert "De glömda barnen" i Kungsan. Åker hem..
Söndag: Ensam mamma söker på tv!

Yes, det blir nog en najs vecka. :)

Nyligen duschat här och ska torka håret lite och sedan ner och äta frukost. :) Sedan får vi se vad som händer fram till ikväll.. Hörs mer senare!
Pusshej!


Snodde en lista från Mika!

2010-11-15 @ 00:47:15

Vilken svordom använder du mest? Fan, tror jag.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 09.00.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror nog på..
Vilken var den senaste filmen du såg? Wanted.
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hm, spara och köpa en lägenhet i Stockholm.
Har någon någonsin kallat dig lat? Ja, det har hänt.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Sonja Aldén, utan tvekan.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Öh, nej! Och jag skulle inte ha berättat det ändå..
När var senast någon stötte på dig? Ehm..
Vad åt du till middag senast? Pommes frites och fläskfilé.
Vem var den senaste som ringde dig? Mamma.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Bergochdalbanan.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja.
Tittade du på tecknat när du var liten? Såklart!
Är du blyg inför det motsatta könet? Ibland.
Hur många syskon har du? Två.
Vilken film kan du alla replikerna till? Heartbreak hotel, typ.
När flög du senast? Eh, i somras.
Läser du för skojs skull? No way!
Pratar du några andra språk? Pratar o pratar.. Kan lite spanska, franska, tyska och engelska.
Har du gråtit offentligt? Händer väääldigt sällan, typ aldrig.
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Nja, försöker typ, haha.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Spelar väl ingen roll.
Har du någonsin varit i Jamaica? Nej.
Vad har du med dig in på bion? Popcorn.
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksam, humor...
När sov du senast på golvet? Hm, det var en bra fråga.
Gillar du din boende-situation? Jadå.
Vilken är din mammas hemstad? Sandviken.
Din pappas hemstad? Storvik.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Mellan 6-8 timmar.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, tyvärr!
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej..
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23..
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, oftast!
Tror du på liv på andra planeter? Nej.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? - 
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Båda..
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ingen aning.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ge upp! HAHA. Nä, jag vet inte faktiskt..
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jag vill!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Vet inte..
Tycker du om att krama folk? Ja, i love it!
Äger du en digitalkamera? Ja, två stycken.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Sonja Aldén...
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, självklart..
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning..


En dag imorgon också.

2010-11-13 @ 23:26:51
Nu börjar kvällen lida mot sitt slut och jag ska släcka ner här och försöka sova lite.. Det är ju så grymt tråkigt, men man måste ju typ.. Jag var iväg tidigare här och träffade A-K en stund igen, mysigt! Och vi ses ju snart igen!! Hela kvällen har jag spenderat framför datorn typ, kollat på Så mycket bättre och pluggat lite. :) Duktiga jag!

Men nu väntar kudden på mig, haha. Hörs imorgon!
Godnatt!


miss u.

Lite att göra..

2010-11-13 @ 10:50:23
innan helgen är över så ska jag göra...;
- maila folk.
- beställa grejer.
- plugga: ekonomisk styrning o analys, marknadsföring och ledarskap.
- Tv, Så mycket bättre på lördag. (tv4 20.00)
- TvEnsam mamma söker på söndag. (tv3 20.00)
- TvWanted på söndag. (tv3 21.00)

Ja, allt går ju väldigt fort förutom plugget.. Gah, det är mycket. Men att göra lite i varje kurs skulle ju vara nåt. :) Det hoppas jag på. Kanske dags att börja med listan då... jag har ju imorgon på mig också som tur är. Men vad gör vi? Nu kör vi!

Mysigt!

2010-11-13 @ 10:42:04
Jag bloggade inget mer igår, jag hade inte riktigt tid eller lust med det.. För igår strax efter sex-tiden så kom A-K hit efter jobbet.. :D Så kul att ses igen! Det blev massa prat, vi var iväg till ica och handlade kvällsmat också. :) Kollade på Doobidoo och skrattade åt Maria Montazami, haha. Så roligt! Sedan började vi kolla på Vingar av glas också, men såg inte klart.. La oss nere i systers rum i källaren och pratade lite till innan vi somnade.. Vi var uppe tidigt idag och åt frukost och så.. A-K stack iväg strax innan tio-tiden här, hon skulle iväg och jobba igen men vi ska träffas igen efter att hon slutat, en liten stund innan hon ska hemåt. :) Det ska bli skoj! Alltid roligt att ses så ofta det går ju! ♥

Nu ska jag kika runt här, duscha och så! :)
Pusshej!

B ä s t !

2010-11-13 @ 10:25:53

Fredag igen..

2010-11-12 @ 15:13:04
Jag kom upp imorse och hann med halv nio bussen till Gävle, till högskolan. Det var dags för föreläsning i marknadsföring. :) Det var väldigt segt, men ändå roligt. Våran föreläsare är ju lite rolig... "Sälja er kropp för att få tag i kursböcker.." "Sprit och knark är roliga ord att säga" "Knark är bajs". Hahah, jaa vi hade lite roligt då va.. xD Slutade strax innan tolv och då tog jag bussen hemåt, det regnade såklart. Suck! Väl i viken så trallade jag till stan i regnvädret.. In på specsavers och bokade en synundersökning, najs, jag behöver nya linser liksom.. Och sedan till banken för att sätta in lite pengar.. :) Sedan hemåt och då blev det mat, mums.

Nu sitter jag här och trycker, har nyligen laddat ner intervjun med Tre S:en från p4 extra.. Så mysiga! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske ska ta och kika igenom allt här.
Pusshej!

Spontana grejer gillas! <3

2010-11-11 @ 23:23:47
Missade min föreläsning i förmiddags, men jag var uppe tidigt ändå och fixade mig. Packade min väska och mamma skjutsade mig till resecentrum.. Bussen in till Gävle där jag kikade in på H&M och testade en klänning, assnygg verkligen. Så jag köpte den, najs! Trallade sedan vidare till centralen, hämtade ut mina tågbiljetter som väntade och sedan bokade jag sista minuten till Stockholm för dagen!


Och varför skulle jag då till Sthlm just idag?! Jo, jag fick igårkväll reda på att Tre Essen skulle gästa Förkväll och jag saknade dem lite för mycket och bestämde mig helt enkelt för att ta en dagstripp till huvudstaden.. Tåget gick vid ett och vi var framme vid halv tre-tiden. Messade med Micke och skulle träffa han senare, men jag tog mig en tripp ut på stan. Mysigt men galet kallt.. Strax innan fyra så mötte jag upp Micke på centralen och vi slog oss ner där och pratade massa innan han skulle iväg vid fem.. Mycket mysigt att träffas lite ju.. :D Jag tog mig iväg till Radisson, hotellet där Förkväll direktsänds ifrån.. Så där satt jag hela programmet, jag såg brudarnas intervju på tvn en bra bit bort, så inget ljud.. haha. Ungefär tio minuter efter att det slutat så kom brudarna ut, de blev lite chockad att se mig där ja, haha. Kramkalas och åh så fina dem är! Det blev lite prat där, om lite blandat.. Väldigt mysigt! Sedan lära de iväg för taxin väntade på dem, så det blev kramkalas igen och vi ses i Gävle! "Förstår ni inte, hon älskar oss inte längre..." HAHA! Underbart! Jag var lycklig när jag lämnade hotellet, de jag ville främst av allt med denna tripp var att få krama om dem lite.. ♥ Tusen tack fina essen för idag!



printade från tv4 play..

Jag drog över till centralen direkt och in på pressbyrån och köpte dricka, sedan väntade jag bara massa.. Vid halv åtta så gick mitt tåg hemåt och mamma hämtade mig i Gävle vid nio-tiden.. Åt direkt när jag kom hem.. Och nu nyligen så har jag kollat på Förkväll också, hahaha. Åh, jag älskar dem. Herregud vad härliga dem är, helt fantastiska!!! Mysigt att se, synd bara att man inte har det inspelat.. menmen..

Nu ska jag faktiskt släcka ner och sova!
Godnatt!

Dags att dejta kudden..

2010-11-10 @ 22:11:07

Jag sitter här nu och gör inte så mycket alls.. Tänkte faktiskt släcka ner och sova lite. Sedan sist så har jag varit in till Gävle en sväng till, fick bettskenor hos tandis som jag ska ha dygnet runt i en hel vecka. Heja! Och sedan ska jag ha den varje natt i ett år.. Det ska nog funka. :) Sedan hem och iväg till badet för att köra Aerobic latin moves med Päivi. Svinroligt men oj så jobbigt! Har sån träningsvärk från igår, herregud.. xD Men vi körde på och hade galet roligt! Stannade kvar en stund efteråt med Päivi och hon skjutsade hem mig igen, tacktack! Det blev typ mat direkt, jobbigt att plocka ur skenorna då och sen i igen.. xD haha. Har kollat på Bones och Grey´s här nu ikväll, så braaa!

Som sagt, jag ska sova nu.. Föreläsning imorgonförmiddag, sedan vette fan vad som händer... :)
Godnatt!


S <3

2010-11-10 @ 15:16:47
Tre S gästade P4 Extra med Lotta Bromé strax efter halv tre-tiden här. Tur att man är inne på facebook så man får reda på sånt. Fick reda på det tio minuter innan ju, haha.. De pratade lite om julkonserten och hur de firar jul i år. :) Så otroligt mysigt! Och fröken Aldén hade redan pyntat hemma, åh härliga tös! Och fröken Nielsen var nästan klar med julklappsshoppandet, galet. Underbart att höra dem alla tre. ♥



15 dagar till premiären.

Hej mitt Vinterland..

2010-11-10 @ 11:29:17




Tandställningen borta!

2010-11-10 @ 10:57:33
Jag var in till tandläkarn nu imorse, eller vid kvart i nio.. Allt såg bra ut så de plockade ur tandställningen, det gick ju jättefort.. haha. Slipade bort limmet efter tandställningen och polerade lite, eller vad det heter.. Gjorde avtryck med sån där gegga, haha, usch! Ska in i eftermiddag och hämta nån skena som jag ska ha på nätterna. Efter en timme var jag klar där, betalade för mig och sedan åkte vi hemåt.. Det känns lite ovant alltså, haha.


hahah, jag bjuder på denna... xD

Julkänslorna tittar in..

2010-11-09 @ 21:29:17
Det snöar utanför, eller lite storm typ, men ändå.. Det är snö liksom! Jag lyssnar på Tre S:ens båda julskivor, så otroligt fantastiska! Sitter här med saft, pepparkakor och lussebullar. Åh, kan det inte bli jul snart?! Tror faktiskt att jag ska kika runt lite efter julklappar nu, åh gud så roligt! Jag älskar att ge bort ju.. iihi!

Ja se det snöar, ja se det snöar...


Snön är här..

2010-11-09 @ 20:56:54
Jag vaknade konstigt nog vid nio-tiden idag när klockan ringde, fast gick inte upp då... Kom ju i säng efter ett-tiden nån gång inatt för jag pluggade nån timme, heja mig! Duschade och åt frukost i alla fall, kollade på Sjunde himlen och sedan pluggade jag lite till. Det var segt! Sedan har jag mest suttit och kikat runt på datorn hela eftermiddagen.. Vid halv fem så trallade jag iväg till badet i snöstormen, ja det började faktiskt snöa på eftermiddagen här. Mysigt men det blåser som fan.. Vid fem så var det dags för step/styrka, ååååh så kul! Efter det så väntade styrkepasset, också superkul! :) Pratade med Päivi efteråt och det slutade med att jag fick skjuts hem, taaack! Slapp gå hem i stormen.. Hamnade här direkt och här händer det inte så mycket alls.

Ska ner och se om det finns nå gott att mumsa på. :)
Pusshej!

Där jag hör hemma..

2010-11-08 @ 21:40:42

I danslokalen... Åh! En timme går alldeles för fort alltså, jag vill mera ju.. Älskar uppvärmningsdansen, man blir så sjukt glad av den.. Vi tränade lite hopp och sånt idag, även hopp över golvet. Jäklar vad roligt, men gah vad svårt det ska vara med vänster ben först. Men det är bara träna lite, vi skulle göra det till nästa gång. Sedan körde vi koreografin, la på lite mer och sedan körde vi några vändor. Underbart!

Precis där jag hör hemma...
Just dance!


Nya kurser...

2010-11-08 @ 17:35:49
Jag har varit på högskolan hela dagen, eller från morgon till två-tiden. :) Ekonomisk styrning och analys på förmiddagen, där vi körde igång direkt. Kursen verkar vara väldigt kul alltså, det trodde jag inte. Och vi verkar få en bra mentor också, heja! Det gör ju nästan allt.. Massor att läsa till nästa föreläsning på torsdag, hur ska man hinna?! haha.. Efter lunch så var det dags för kursintro i Marknadsföring.. Oj, vilken jobbig kurs det verkar bli.. Mycket att läsa, två j*kla grupparbeten där vi inte ens får välja gruppmedlemmar själva.. Suck! Litteratur på engelska, men föreläsningar och prov på svenska i alla fall. :) Mycket att läsa här med till nästa föreläsning som är på fredag. Heja! Jag har mycket att göra liksom... Ska sätta igång senare ikväll efter dansen, eller imorgon.

Nu ska jag byta om och fixa klart för att sedan cykla iväg till bussen och vidare mot Gävle för att dansa loss i en timme. Underbart!
Pusshej!

Äntligen...

2010-11-07 @ 21:04:59
Ja, jag säger faktiskt så.. Äntligen är denna långa och tråkiga helg över.. Det har inte hänt mycket alls. Mycket film. Mycket tv, Bounce. ♥ Valbo en sväng. Lite plugg, reflektionen klar. Lite snack med vänner. Ja, inte så mycket mera.. Lite såhär halvboring liksom... Och veckan som kommer är väl inte så händelserik heller.

Måndag: Ekonomisk styrning o analys 9.15-12. Marknadsföring 13.15-14. Jazz 19.10.
Tisdag: Plugga! Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Tandläkarn 8.45 o 16. Aerobic latin move 18.15. Grey´s Anatomy på tv!
Torsdag: Ekonomisk styrning o analys 9.15-12. Plugga!
Fredag: Marknadsföring 9.15-12. Plugga!
Lördag: Så mycket bättre på tv!
Söndag: Ensam mamma söker på tv!

Det blir mycket skola denna vecka, men det är dags för nya kurser. Det känns skönt och jag ska försöka hänga med från början denna gång. :) Lite träning blir det också, äntligen ska jag få dansa igen. Lovely! Lite tv ska hinnas med också.. Plus att jag ska till tandläkarn, najs! Sedan får vi se vad som händer, inget mer planerat i alla fall. En lugn och nästan lite tråkig vecka.. Den ser ut att börja bra i alla fall!

Nu ska jag sätta i en till film, Notting Hill. :)
Pusshej!

<3

2010-11-07 @ 17:11:44

 

Helt otroliga filmer! Jag kollade på filmen Systrar i jeans inatt innan jag la mig och tidigare idag så kollade jag på Systrar i jeans - Andra sommaren.. Jag älskar verkligen filmerna, helt underbara ju! Den fina vänskapen - kärlek!

I miss my happy gang! ♥


The Last Bounce!

2010-11-06 @ 23:07:31
SVT2 visade här ikväll delar ur The Last Bounce, avskedsföreställningen i Globen! Jag är SÅ glad att jag var i Globen och såg showen, ni missade verkligen nåt! Helt j*vla OSLAGBART!
Ett minne för livet!Bounce i mitt hjärta!






Så mycket bättre!

2010-11-06 @ 21:33:34
Nu har jag kollat på Så mycket bättre, och huvudpersonen detta avsnitt var ju Petter. Jag blev lite chockad över hur bra allt blev.. Vilka roliga aktiviteter han gjorde, ååh! Berghagen gjorde en bra tolkning, även Lill-Babs som körde Så klart, hahaha. Så grymt! Men favoriten är ju ändå Petra, åh! Hon gjorde en ashäftig tolkning av Petters Mikrofonkåt, haha.. Jag vet inte vad jag ska säga men fasen vad grym hon är! Jag blir så imponerad!

Nästa vecka är det Lill-Babs som är huvudpersonen, det ska bli spännande att se. :)


Petra och jag. Förra sommaren på grönan. :)

Lite överallt..

2010-11-06 @ 16:25:51
Efter lunch nån gång så åkte jag, mamma och syster till Valbo köpis och kikade lite. :) Jag köpte dock inget, men jag hittade ett par fina byxor, klänning och kjol som jag funderar på att köpa sen... Så får se vad som blir av med det. Sedan hemåt och vid tre-tiden så hämtade vi mormor och tog oss ut till gammelmormors grav och tände ljus. :) Det var fiint! Blev där en stund och sedan åkte vi hemåt... Nu väntar jag på maten och sedan ska jag försöka plugga lite. :)

Pusshej!


Tänd ett ljus!

2010-11-06 @ 11:10:39
Jag lyssnar fortfarande på Tre S julskiva och har gjort det typ konstant sen jag fick låtarna.. Stängde av datorn igår, fortsatte att lyssna i mobilen, stängde av inatt nån gång, fortsatte imorse när jag vaknade och slog på datorn och här sjunger de så fint! Hihi, har jag sagt att jag älskar skivan eller?! Underbart! Det är förövrigt väldigt kallt i mitt rum, tycker i alla fall jag.. Så jag ska väl snart skutta in i duschen och sedan får vi se vad dagen bjuder på.. :)

Planer typ...
- Valbo med mamma?
- Plugga; reflektionen.
- Kolla på tv; Så mycket bättre och The last Bounce!

Så är det tänkt att min dag ska vara.. Hoppas på det också. Kanske dags att duscha, äta frukost och fixa sig lite.. :) Hörs senare!
Pusshej!

Helg igen!

2010-11-05 @ 18:25:49
Tentan blev skriven idag.. Helvete vad svårt det skulle vara då... Men jag svarade nästan på allt, men jag vet inte om jag svarade rätt på de jag svarade på. Det visar sig när vi får resultatet, men jag är väldigt inställd på omtenta.. Det jobbiga är bara att jag inte är hemma när omtentan är, hahah.. Men det löser sig! :) Efter tentan så tog jag en snabb tripp på stan i Gävle, najs. Buss hem och satte mig vid datorn direkt.. Fick hem Tre S julskiva idag, som jag redan skrivit, underbart! Var upp en snabb sväng på stan med mamma, jag var tvungen att köpa linsvätska, haha.. Sedan hämtade vi även lite kursböcker för jag fick sms om att de gick att hämta.. Najs! Men satan vad dyrt det är.. Sedan blev det mat, mumsigt!




Nu tror jag att jag ska ta tag i lite plugg, får se hur långt jag kommer.. Vid åtta är det i alla fall Bones på tv, sedan får vi se vad som händer efter det. :)

Pusshej!

Den är hääär!

2010-11-05 @ 13:28:40
Jag fick hem Sanna, Shirley och Sonjas julskiva "Vår jul" idag.. Jag älskar den redan, den har gått varm sedan jag fick låtarna i onsdagskväll. Helt fantastiskt! Man kommer in i julstämningen och jag längtar bara ännu mer tills jag får se deras konsert. :) Mina favoriter efter tjuvlyssning var Så mörk är natten och Vår jul... Och det är fortfarande två av mina favoriter. Fast jag gillar faktiskt de flesta låtarna på skivan, den är så otroligt mysig! Låten Maria har en otroligt fin text, samma med Vår jul.. Underbara! Alla låtar är ju speciella på sitt sätt ju.. Jag blev lite chockad när jag hörde Sonja i Pie Jesu, wow vilken röst! Åh, det ska bli så spännande att höra allt live om några veckor.. iihi! Tjejerna har gjort det igen, en helt fantastisk magisk julskiva! ♥
 


20 dagar kvar till premiären av Julkonserten 2010! ♥

Lite ändrade planer...

2010-11-04 @ 21:43:52
Jag blir hemma från Stockholm i helgen.. Jag känner att jag inte riktigt har tiden att åka ner.. Måste fokusera på skolan, jag har några uppgifter som jag har rest i som jag måste fixa. Och jag känner att jag vill fixa klart det som går innan jag börjar med två nya kurser på måndag.. Så jag blir hemma. :) Jag kommer säkerligen ångra mig, men det känns ändå som rätt val. Det får bli massa plugg i helgen istället. Plus att det blir massa tv också. :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, eller jag funderar på att släcka ner här och lägga mig. Upp tidigt imorgon och in till högskolan, min första tenta väntar. Externredovisning, och jag fattar ingenting! Så det blir spännande imorgon, jag har inte pluggat nåt alls typ för jag förstår ingenting. Gaah! Kan ju hoppas att det sker nåt mirakel alltså... Hörs mera imorgon när jag är hemma igen!

Pusshej!

Halloween-kväll!

2010-11-04 @ 19:42:27
Jag och mamma var upp en snabbis på stan här efter sex-tiden.. Det var nå halloween-joks på stan.. Kvällsöppet till 20, massa musik och olika aktiviteter.. Och massvis med folk, herregud, bor alla dem i sandviken.. Jag har nog aldrig sett så mycket folk ute på stan förut.. Det var galet! Och inte såg man nån man kände heller, förutom min moster med familj då.. :) Det blev en väldigt snabb tripp där, sedan åkte vi hem igen.. Och jag slog mig ner här direkt och ska lyssna vidare på julmusiken..

Pusshej!


Kanske roligaste träningen på länge...

2010-11-03 @ 21:10:04
Jag var iväg och tränade mellan 18.15-19.30. Päivi körde typ aerobics med inslag av zumba... i början och sedan blev det väl mer zumba-blandat. Det var "första" gången hon körde det typ.. Men hon är gryyym! Och vad vi har skrattat och kört på som bara fan.. Vilken energi man fick och vilken jäkla träningsglädje! Åh, jag hade kunnat skutta runt där hela kvällen ju... Åh, jag älskar det! Jag med flera hoppas på att Päivi kör igen nästa vecka, så vi får se vad som händer där.. Stannade kvar som vanligt och pratade lite med P, trevligt! :)

Nu är det lungt på träningsfronten för denna vecka, jobbigt ju!
Pusshej!

Träning är livet!

2010-11-02 @ 21:25:47
Jag var ju som sagt iväg och tränade här ikväll.. Step/styrka vid fem-tiden. Åh, så underbart! Päivi hade fixat och ändrat lite i programmet, men det var galet kul ändå. Körde på som fan och svetten lackade.. xD haha. Så sjukt roligt i alla fall. Efter det så körde jag styrkepasset också. Gud så jobbigt! Kör jag mig riktigt slut på första passet så orkar man ju knappt det andra ju.. gaah! Men jag kämpade mig igenom det ändå, det är ju roligt! Stannade kvar med Päivi efteråt och pratade, hon ska köra nå zumba-inspirerat imorgon så vi lyssnade på lite låtar och hon testade lite olika steg. Galet roligt! :D Vi pratade på massa och kom inte därifrån förrän strax efter åtta, och då slutar passet vid halv åtta, haha. Men trevligt trevligt! Cyklade hem i regnväder.. xD

Nu ska jag ner och ta nåt att äta tror jag.. Vad, det visar sig!
Pusshej!

Imorgon är en annan dag!

2010-11-01 @ 23:07:32
Yes, dags att natta kudden nu då.. Imorgon är det plugg och träning som gäller. Underbart, i alla fall det sistnämnda.. :) Förbi högskolan ska jag en sväng också, måste ha min hemtenta som jag har lite rest på.. Det löser sig! Vi hörs mera imorgon nån gång...
Godnatt!


Otroligt saknad och omtyckt människa. Fina S!

Gotteligott!

2010-11-01 @ 15:56:25
Jag följde med mamma och syster in till Gävle tidigare här, för syster skulle till tandis.. Jag trallade iväg till konserthuset för att köpa lite biljetter.. Denna gång också till Julkonserten 2010, men till genrepet denna gång. Jag och A-K ska gå, det ska bli superkul! :D Sedan svängde vi in på dollar och ica på hemvägen.. Både en chokladtomte och juleskum har följt med mig hem idag, mums! Så nu ska jag faktiskt ta och äta min chokladtomte och lyssna på lite julmusik.. Mysigt värre! ♥




Klippeliklipp!

2010-11-01 @ 15:41:39
 
 
Jag är faktiskt riktigt nöjd!

RSS 2.0