Söndagsblogg!

2010-10-31 @ 19:31:43
Det blev en dator- och tv-kväll för mig. Som vanligt då med andra ord. Kollade på Ensam mamma söker, åh det är så himla bra ju! Kollade extra materialet efteråt också, mys. Nu sitter jag och kollar på filmen på 3an, 50 first dates. Den är väl bra.. Sedan ska jag nog sova lite, ska upp tidigt imorgon.. En liten veckoplanering kommer här.

Måndag: Klippning 9. Gävle; konserthuset och högskolan. Plugga!
Tisdag: Plugga! Step/styrka 17. Styrkepass 18.35. I form med Anna Anka på tv!
Onsdag: Plugga! Latinzumba 18.15. Grey´s anatomy på tv!
Torsdag: Plugga...
Fredag: Tenta i externredovisning 9-14. Åker till Stockholm och gänget. ♥
Lördag: Umgås med gänget. ♥
Söndag: Åker hemåt igen.. Ensam mamma söker på tv!

Det blir en väldigt pluggig vecka, om jag nånsin sätter fart nån gång. Första tentan på fredag, det känns inte bra alls.. Jag har läst igenom boken, men jag förstår inte så mycket.. Så jag ska läsa, läsa och läsa massa i veckan.. suck! Men jag hoppas på att jag ska klara den ändå.. Lite träning ska jag hinna med ändå, bara för att koppla bort allt en stund. :) Lite tv också... Och efter tentan så drar jag till Stockholm och umgås med älskade vänner. Underbart! <3

Pusshej!

Lite nytt...

2010-10-31 @ 18:23:03
Var iväg till Valbo en sväng med mamma på eftermiddagen här. Hämtade min kamera som varit på lagning, nu verkar den fungera i alla fall. Drygt, jag som ville ha en ny istället.. xD haha. Och vi kikade även in lite snabbt i Köpis.. Jag köpte ett par leggings och ett linne/tunika på gina tricot. :) Najs! Jag tyckte den var jättefin. (se bilden) Sedan blev det donken-mat med hem, gud så gott! Nu sitter jag här och lyssnar på Sanna och väntar på att klockan ska gå.. Ensam mamma söker vid åtta-tiden, sedan får vi se vad som händer..

Pusshej!





Fiiint!

2010-10-30 @ 21:31:37

Kollade på Så mycket bättre nyligen, i detta avsnitt så var Di leva huvudpersonen.. Alla gjorde olika tolkningar av hans låtar.. Och Petra var helt otrolig, jag blir så imponerad av henne. Åh, hon är grym! Hon körde Vem ska jag tro på.. Fantastiskt! Längtar till avsnittet med henne som huvudperson, men det dröjer några veckor, haha.. Nästa vecka är det Petters tur..


If you were mine!

2010-10-29 @ 22:02:00
Det är dumt att slå på tvn mitt på dagen om man heter Caroline, för man blir fast hela dagen typ, haha.. Kollar på allt möjligt skit... Men nu ikväll här så kollade jag på Doobidoo, och herregud vad Jessica Andersson är grym!!! Vackra människa! ♥ Det var otroligt roligt att se.. :) Sedan har jag fastnat här och gör inte så mycket. Dags att kika igenom min lista kanske...

Att göra-listan för dagen:
- Beställa kursböcker.
det blev gjort, så hiiiimla dyrt ju.. ca 1300kr för TRE böcker!!!
- Fixa teorireflektion4, komplettera lite.
nej, det blev inte gjort idag heller.. imorgon då kanske!
- Blogga om Berwald.
äntligen säger jag här.. bara scrolla ner!
- Läsa nåt kapitel i Externredovisningsboken.
yes, läste ett kapitel på 46sidor.. jobbigt!

Andra saker jag har gjort är; laddat upp lite bilder på fb, registrerat mig på marknadsföringskursen, plockat ur diskmaskin.. Ja, lite smågrejer bara. :)

Denna låten har jag lyssnat på hela kvällen typ och gör fortfarande.. helt fantastisk!


17/10 - S i Berwaldhallen!

2010-10-29 @ 15:37:28
Bussen gick vid 8.40 mot huvudstaden, lyssnade på musik hela vägen och var framme vid halv tolv ungefär. Äntligen, älskade Stockholm! Jag kikade runt på stan lite, i de butiker som var öppna i alla fall. Hittade dock inget.. Sedan gick jag bort till kungsan och ut längs skeppsbron.. Gud så fint det är i Stockholm, love it!




Micke kom in till stan strax innan halv två-tiden. Så roligt att ses igen ju! :D Tror vi drog till tacobar direkt typ så M fick äta lite.. Sedan tog vi oss till Berwaldhallen, vi skulle se Hemvärnets jubileumskonsert där Sonja Aldén var gästsolist. Haha, jag går fan på vad som helst för hennes skull.. Vi tog oss in och letade sedan på våra platser, rad fem.. Vi kände oss väääldigt unga där, eeh..


Vid klockan tre så började konserten, alla i musikkåren kom ut på scenen. 70 stycken, det var nån slags orkester, vet inte vad dem kollade det, haha. De körde olika marscher och så.. Men tillslut så kom fina Sonja ut på scenen, hon började med Sway.. hur grym är hon inte på en skala, åh! Fortsatte med Så skimrande var aldrig havet, så fiint! Och avslutade sitt set med Du är allt.. Den är så vacker, åh! Orkestern avslutade första akten och det blev en 20 minuters paus. Vi gick ut en sväng men sedan in igen och bara väntade... Andra akten började med någon marsch igen, så otroligt segt alltså, haha.. Sonja kom in efter tre långa "låtar" eller vad man ska kalla det.. Hon började i alla fall med New York New York.. iih vad hon är bra! Gabriellas sång stod på tur, och hon har en j*kligt bra röst alltså. Jag blir så imponerad! Sedan kom älskade För att du finns, hur fint som helst! Hela konserten avslutades med What a wonderful world, iih! Det blev ett extranummer också, men minns inte låten S sjöng då, men det var fiint! En två timmar lång konsert var äntligen slut, haha..


Vi tog oss ut och hämtade våra jackor.. Sen stod vi inne och väntade, tänkte att Sonja skulle komma där, men efter en stund så ser jag först hennes syster utanför vid en taxi och sedan Sonja. Så vi drog ut och hejade på Sonja lite snabbt. Kramkalas med fina och hon hade sett oss under konserten, hihi. Pratade lite grann och hon tog bild på oss alla tre med sin iphone, hahaha. Åh, jag vill ha bilden ju! Sedan blev det hejdå och de åkte iväg och vi drog till bussen... Och raka vägen hem till Micke.

Tusen tack S för en fantastisk eftermiddag!

This is the way..

2010-10-29 @ 13:42:56

Idag har jag:
- Duschat.
- Ätit frukost.
- Bokat in mig på tisdagens träningspass.
- Fyllt i massa i kalendern.
- Betalat räkningar.

Att göra-listan för dagen:
- Beställa kursböcker.
- Fixa teorireflektion4, komplettera lite.
- Blogga om Berwald.
- Läsa nåt kapitel i Externredovisningsboken.

Om det blir tid över:
- Kika lite på hemtentan, måste komplettera (men vet inte vad än!)

Och utöver allt detta så ska jag även kolla på tv ikväll. Doobidoo med fina Jessica Andersson och sedan filmen En kvinnas doft. Bra! Hörs la senare igen.. Nu ska jag lyssna vidare på E-type och kika lite på Grey´s. :)
Pusshej!


Just det...

2010-10-28 @ 18:55:25
.. jag, eller rättare sagt mamma, har bokat klipptid idag! Så på måndag ska jag klippa mig, längtar va.. Nu kanske jag kan få den frisyren som jag ville ha i mars när jag klippte mig.. xD Men det blev inte riktigt som jag ville då, men nu ska jag fan ha den frisyren!!!! Yay!

Trött brud!

2010-10-28 @ 18:50:56

Jag kom hem vid halv sju här, från Högskolan!!!

Upp tidigt imorse och begav mig till högskolan, träffade gruppen vid tio-tiden och vi satte igång med fördjupningsrapporten.. Vi hade missförstått med tiden, den skulle in imorse men ja, vi skickade in den nu på eftermiddagen här. Det var flera som var sena så det gjorde väl inte så mycket. Men vi har i alla fall suttit och pluggat hela jäkla dagen.. så jobbigt ju. Men vi blev klar strax innan halv sex och då begav vi oss hemåt..

Nu sitter jag här och är jättetrött. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Eller jo, jag måste äta.. har bara druckit en drickyoghurt idag. Så jag är hungrig va!! Sedan ska jag bara slappa för min kropp och huvud orkar inte nåt mer..
Pusshej!


Fulla dagar...

2010-10-27 @ 20:46:31

Ja, jag har lite fullt upp idag, hela tiden typ.. jobbigt. Och det tar på krafterna alltså.. Klockan ringde vid åtta-tiden och nån gång därefter så vaknade jag till liv, haha. Pluggade massa och skrev klart teoridelen, det var skönt. Duschade och fixade mig och tog bussen in till Gävle och högskolan. Träffade gruppen vid ett-tiden i bibblan och det var dags att plugga ännu mer.. Jag och Sanna fixade ihop våra teoridelar och sedan förkortade den med.. F, M och C fixade med lite annat.. Vid halv fem-tiden så gav jag och S upp, jag tog bussen hemåt.. Det blev lite mat här hemma och sedan packade jag väskan och cyklade iväg till badet..

Det var dags för latinzumba vid 18.15.. Träffade Maria innan och pratade lite, hon tyckte det hördes på mig att jag var trött när jag pratade.. xD HAHA. Men ja, trött som bara den ju.. Maria var med på passet också, även Päivi dök upp. Roligt! Vi körde på och det var jobbigt och galet roligt.. Vi brudar hade väldigt kul tillsammans, haha. Slutade vid halv åtta och då tog jag mig hemåt i regnvädret..

Hamnade vid datorn direkt och nu kollar jag lite på Bones. Så bra! :) Sen är det Grey´s vid nio-tiden, måste se ju.. Sedan får vi se vad som händer, kanske blir tidig kväller.. Imorgon väntar plugg med gruppen inne på högskolan igen. Suck!
Pusshej!


Snart slut på dagen..

2010-10-26 @ 22:33:36
Det blev träning här ikväll såklart. Mitt älskade Step/styrka-pass. Päivi körde nytt program denna gång, superkul ju! Man lär hålla reda på fötterna alltså. Men galet så svettigt och jobbigt det blev idag. Oh my! Jag älskar det verkligen! Körde även styrkepasset efteråt, roooligt men jobbigt! Haha, men nu börjar jag komma in i att köra bägge passen igen, lovely! Pratade med Päivi efteråt, som vanligt. :)

Kom hem strax efter åtta-tiden och då kollade jag på I form med Anna Anka, det är bra faktiskt. Sedan kollade jag på Navy CIS och nu slötittar jag på Bartenderskolan, haha. Ska väl ta och försöka plugga lite här nu.. Måste fixa min teoridel till imorgon. :)
Pusshej!

Skooola..

2010-10-26 @ 13:43:36
Jag kom iväg till Högskolan imorse.. Hade seminarium i externredovisning, haha. Ja, det var la kul.. Sista innan tentan var det också, hjälp... Jag känner mig inte riktigt redo för tentan ännu va.. Lär plugga massa i helgen och nästa vecka... :)

Det som är kvar i kurserna som slutar den 5/11;
Externredovisning...
- Praktikfall2, måste fixa till massa.
- Tentan 5/11.
Ledarskap...
- Teorireflektion4, fixa min rest.
- Fördjupningsrapport 28/10.
- Opposition på ett arbete 2/11.
- Seminarium 2/11.

Ja, lite är det kvar allt. Herregud, hur ska man hinna.. xD haha. Har även registrerat mig på en kurs nu som börjar den 8/11... Ekonomisk styrning och analys, hm spännande.. och ska sedan registrera mig på marknadsföring också, så fort det går.. :) Det blir nog bra!

Nu ska jag kanske plugga lite..
Pusshej!

Dagen börjar nå sitt slut..

2010-10-25 @ 21:24:50
Var in till högskolan vid elva-tiden, träffade upp gruppen i bibblan och vi pratade lite grann. Och delade sedan upp oss för lite plugg.. Jag, Cilla och Sanna fick ta på oss teori-delen i fördjupningen, suck! Tre böcker vi skulle skriva från, vi kom inte så värst långt. Delade upp det mellan oss och sedan kopierade vi lite papper.. Strax innan två-tiden så drog vi därifrån och ska träffas imorgon igen. Jag tog mig till konserthuset och införskaffade mig en biljett till premiären av Julkonserten 2010, det blir nog bra det där. :) Sedan tog jag bussen hemåt... Hemma slösade jag bort tiden med att spela Mahjong på iphonen, hahaha. Så roligt ju! Åt lite mat och sedan cyklade jag iväg till resecentrum..

Dans i Gävle stod på schemat. Suuuperkul ju! :D Vi körde väldigt mycket med koreografin nu, den är så kul. Vi la på lite till också, hejohå, men det ska nog gå tillslut.. ;D haha. Timmen gick alldeles för fort alltså, tråkigt.. Och nästa vecka är det inget, pga att det är höstlov. Skit också!!! Jag vill daaansa ju... Love it!

Nu har jag placerat mig här vid datorn, egentligen borde jag inte sitta här alls. Jag borde plugga, eller jag ska väl plugga men jag tänkte kika igenom allt här först.. xD haha. Så det ska jag göra nu...
Pusshej!

Veckoplanering!

2010-10-24 @ 19:58:56
Måndag: Högskolan, träffa gruppen 11-14. Jazz 19.10.
Tisdag: Externredovisning 9.15-12. Step/styrka 17. Styrkepass 18.35. I form med Anna Anka på tv!
Onsdag: JessicaA fyller år! Högskolan, träffa gruppen 13-16. Latinzumba 18.15. Grey´s anatomy på tv!
Torsdag: Högskolan, träffa gruppen 10-16. Inlämning av fördjupningsrapport! Rosa Bandet-galan på tv!
Fredag: Doobidoo på tv, heja Jessica! ♥
Lördag: Så mycket bättre på tv!
Söndag: Ensam mamma söker på tv!

Lite skola. Massa plugg. Lite träning. Massa tv-tittande. En lite halvtråkig vecka tycker jag.. Träningen ser jag framemot, men inte plugget.. det är så mycket nu bara. Men det blir nog bra det här ändå. :)
Pusshej!

Grymt!

2010-10-24 @ 12:49:28

Så mycket bättre!

2010-10-23 @ 21:45:38
Kollade på Så mycket bättre för en stund sen. Åh, vilket bra program, detta ska jag lätt följa. :) Ett gäng folkkära artister som tillbringar en vecka tillsammans på Gotland. Petra Marklund, Lasse Berghagen, Plura, Thomas Di Leva, Petter, Lill-babs och Christer Sandelin. En varsin dag där man fokuserar lite mer på en person och de andra får tolka dennes låtar.. Underbart! I detta avsnitt så var Lasse Berghagen huvudpersonen.. Och jag gillade allas tolkningar av Berghagens låtar.. Petra sjöng Teddybjörnen Fredriksson, hur vackert som helst ju! :') Hon är så grym! Och jäkligt snygg också för den delen. Nästa vecka så är det Di Leva som är huvudperson, det ska bli spännande..


Hej...

2010-10-23 @ 18:02:01
Dagens vill ha: 25 november. ♥
Dagens klädsel: Mjukisoverall.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens händelse: Dammat av i rummet.
Dagens låt: The first noel - Sanna, Shirley och Sonja. ♥
Dagens saknad: S och L. ♥
Dagens dummaste: Min lathet..
Dagens sjuka: Att jag längtar till julen, massa.
Dagens drog: Julmusik.
Dagens roligaste: Öhm..
Dagens favorit: Sonja. ♥
Dagens köp: Inget.
Dagens godis: Lite mentos.
Dagens humör: Trött typ.
Dagens ord: Tråkigt!


Heeelg!

2010-10-22 @ 23:27:50
Inte sån stor blogglust just nu..
Jag var en sväng till högskolan idag, träffade gruppen, eller vi var bara halva gruppen. Vi kom la inte fram till så mycket så jag åkte hem istället. Mormor var hit på fika under eftermiddagen. Annars har jag suttit här hela dagen.. Kollat på Bones och lite på Idol under kvällen. Pratat med fina Emelie och Jennie på msn. ♥ Och lyssnat på massa julmusik här på kvällskvisten, mest på de underbara S:en!



Nu ska jag släcka ner här i alla fall. Hörs mera imorgon typ.
Godnatt!

En tv-dag!

2010-10-21 @ 22:49:08
Jag var till högskolan imorse.. Träffade Sanna och Cilla innan nio-tiden för lite fix med en företagsintervju. Vid nio var det ett litet biblioteksbesök och sedan vid tio-tiden ett seminarium där vi gick igenom företagsintervjuerna och lite så. :) Slutade vid elva och då tog jag bussen hemåt. Hemma har det blivit massa tv, hela dagen lång, kolla bara;

14.55 - Top model 8.
15.50 - Project runway.
16.55 - Lyxfällan.
17.55 - Navy CIS.
19.00 - 2½ män.
19.30 - 2½ män.
20.00 - Bones.
21.00 - Lyxfällan.
22.00 - Veckans kanin.

Detta är galet. Åker tvn på mitt på dagen då blir den på resten av dagen, vilket inte är bra för fem öre.. Men ja... nån dag får det väl bli såhär också.. Nu ska jag faktiskt stänga av tvn här och släcka ner här. Högskolan imorgon igen, ska träffa gruppen vid elva och diskutera hur vi ska lägga upp vår fördjupningsrapport. Drygt! Hörs mera imorgon i alla fall..

Godnatt!


Btw;
 vi har biljetter till melodifestivalen 2011. Micke, Emma och Lollo - Ni är bäst va! ♥ 

Min dag..

2010-10-20 @ 22:08:47
- Föreläsning i externredovisning, sista innan tentan. Bara ett seminarium nästa vecka och veckan därpå är det dags för tentan då. Herregud, hur ska det gå?! Hjälp! Efter imorgon är det dags att börja läsa boken och kolla massa övningar.. Jag ska klara den där tentan, så är det bara!
- Valbo en sväng med mamma och syster. Testade en jättefin klänning, men den satt inge bra alls. :( Antingen så var jag för smal eller för tjock, haha.. Surt!
- Kollat på tv massa.. Eller kanske inte massa men lagomt. Började med Bones vid åtta, redan sett avsnittet men det var bra! Sedan blev det Berg flyttar in som jag redan skrivit. Och när det var slut så hoppade jag in i Grey´s Anatomy, det är ju så bra! Jag har blivit fäst vid det igen..

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Tror jag ska släcka ner och försöka sova lite. Skola imorgon igen, bibblan-besök och seminarium. Najs, eller inte.. Vi hörs imorgon i alla fall!
Godnatt!

Roligt!

2010-10-20 @ 21:58:53
Jag kollade på Berg flyttar in tidigare här. Carina flyttade in hos Andreas Lundstedt och jag läste på Tess Merkels blogg att hon med flera, däribland Lisa Stadell, var där på spelkväll under inspelningen. Så jag var liksom tvungen att kolla.. Herregud, jag skrattade så tårarna nästan rann, hahaha. Andreas, Tess, Lisa, Petra.. underbart! Det var så roligt att se, de är ju galna hela bunten. Lisa är bara sööt, och jag saknar henne lite för mycket va! ♥


Trötter..

2010-10-19 @ 21:21:24
Det blev dubbelträning tidigare här. Step/styrka vid fem och det var askul! Jobbigt men åh så roligt. Vi körde med brädorna mot varann denna gång, så sjuuukt kul ju! Jag älskar när vi gör det.. :D Tror det skulle bli ett nytt program nästa vecka, åååh! Efter det så stannade jag faktiskt kvar på styrkepasset, jag kände att jag skulle orka det och det blir ingen mer träning i veckan så det kunna jag vara med på då. :) hihi. Oj, så jobbigt det var.. men jag kom snabbt in i det.. Jag körde ju dubbelpass hela våren ju, så jag kan ju passet egentligen. :) Det var härligt i alla fall att köra båda.. Pratade massa med Päivi efteråt också, trevligt!

När jag kom hem så kollade jag på I form med Anna Anka, haha, jag vill också va.. xD Nyligen ätit massa bullar och nu kollar jag på Navy CIS, det är braa :) Sedan får vi se vad som händer...
Pusshej!

Lååång dag!

2010-10-19 @ 15:42:58
Här sitter jag men jag ska faktiskt lämna datorn nu. Det händer inget här och jag känner att jag inte har tid att sitta här heller. Kom i alla fall upp imorse och iväg på intervjuer med företagen. Det var jag, Sanna och Cilla som åkte runt. Först till nåt produktionsföretag i Lövbacken och sedan ut till Ockelbo på nåt behandlingshem. Yes, det var intressant! Kom hem vid halv tre ungefär och har glott runt här lite..

Ska kanske ta nåt att äta nu och sedan packa i ordning väskan för lite träning. Step/styrka vid fem-tiden.. iiihi! :D Om jag orkar och får, så kanske det blir styrkepass också, men tror inte det.. Tv blir det ikväll också, men vi hörs la nån gång ikväll i alla fall. :)
Pusshej!

Hemma från huvudstaden.

2010-10-18 @ 22:10:56
Hemma är jag allt och det har jag varit i några timmar..

Jag och Micke var uppe och hoppade runt nio-tiden idag, fixade oss och var iväg strax innan elva.. Tänkte att vi skulle överraska Ullis för att hon fyller idag, hon jobbar på mlp, men hon var på semester fick vi reda på när vi messade henne så det blev inget.. Snurrade runt lite på stan och sedan träffade vi Emma en stund. Så roligt! Och vi stötte på en Jenny/Velvet också, haha, härligt! Strax efter halv två så tog jag hejdå av både E och M och skulle bege mig hemåt med bussen. Två gick den hem och sedan trallade jag hem, kastade i mig lite mat och bytte om för att sedan ta bussen in till Gävle...

Det var dags att daaansa igen! :D Finns det nå underbarare?! Vilken känsla, åh! Där kan man släppa allt och bara vara. Vara ett med musiken. Det är en sån häftig känsla. Och jag vet direkt när jag kliver innanför dörren där att det är Detta jag vill göra i framtiden, alltid hålla på med.. Jag mår så sjukt bra av det här! Åh, jag älskar att dansa!!! Koreografin blir bara roligare och roligare, och jag längtar mer och mer till uppvisningen.. Fast då är det dock slut sen, det längtar jag inte till.. Haha, men liksom, GE MIG MÅNDAG NU!!!

Slänger in veckoplaneringen här nu också;
Tisdag: Intervjua företag 10 o 13! Inlämning av praktikfall2. Step/styrka 17. Styrkepass 18.35. I form med Anna Anka på tv!
Onsdag: Externredovisning 9.15-12. Grey´s Anatomy på tv!
Torsdag: Ledarskap 10-11.
Fredag: Inget..
Lördag: Inget.. Så mycket bättre på tv!
Söndag: Inget.. Ensam mamma söker på tv!

Nej, nu kanske jag ska försöka maila lite folk och kika igenom allt här som jag har missat under dagen.. Vi hörs imorgon igen!
Pusshej!

Snaaaart!

2010-10-16 @ 20:41:08

Det har inte hänt nånting idag, har bara suttit här och ugglat. Kollat på Bones, FAME (den gamla versionen!) och nu slökollar jag lite på Dansfeber.. Vid nio så blir det Pretty woman på tv, åh underbar film! Jag har packat också, det gick väldigt fort, haha. Jag ska till älskade Stockholm imorgon, hur underbart är inte det?! Har inte varit där sen augusti så nu är det på tiden.. Jag längtar så jag blir galen, fantastiska Stockholm. ♥ Träffa Micke och se Sonja, myyyys! Åker hemåt på måndag igen, men lite hinner vi göra innan jag lämnar huvudstaden.. :) Underbart!

Nej, nu blir det tv resten av kvällen så hörs vi på måndagkväll!
Pusshej!



Min plats på jorden. <3

2010-10-15 @ 22:08:21

Tågbiljetter för nyårsveckan är bokade. Åh vad jag längtar massa!

74 dagar . . .


Mysig kväll..

2010-10-15 @ 22:00:37
Det hände inte så mycket mer här.. Var iväg och handlade lite godis med mamma, mums. Sedan har jag bara suttit här och glott runt på datorn massa. :)

Och det var mycket på tv ikväll.. Jag klickade runt mellan tre kanaler.. Boneskanal8, fast har sett det avsnittet massor av gånger, så braaa! Kollade in Linda VargIdol, hon är grym ju.. Men mest så kollade jag på Världens Barngalan, främst för att finaste Jessica Marberger var med i kören. Lovely! Jill Johnson och Malena Ernman var med och uppträdde, åh vad bra dem är! Underbart! Galan har varit bra. :) Den har precis slutat här så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...

Film kanske...?!

Vad ska jag göra nu då?!

2010-10-15 @ 16:29:44

Imorse var man tidigt uppe, duschade och åt frukost.. Vid halv nio ungefär så tog jag och syster bilen till Gävle för hon skulle till tandläkarn vid nio-tiden.. Efter det så svängde vi in till Valbo köpis på hemvägen för att kika lite grann, jag hittade inte de jag letade efter.. Jobbigt, får kolla i sthlm eller beställa hem det. Träffade på Sanela där också, trevligt! :) Hemma strax efter tolv och då fixade vi lite mat, makaroner och köttbullar. Mums! Sedan trallade jag ner på stan och mötte upp A-K och vi trallade runt där massa, så kul att ses igen! ♥ Vid tre-tiden så hämtade Anna (vän från cvl) mig på stan och vi åkte iväg till CVL för att hälsa på lite.. Så kul att träffa lärarna där igen men stället har blivit annorlunda typ.. Vi pratade massa med Jenny, åh kul! Och pratade även med Annette, åh mysiga hon! Efter en timme där så fick jag skjuts hem, tack!

Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Hm, känns som att dagen är jättelång när jag redan har hunnit med en del, haha. Men nåt kanske jag hittar på... :)
Pusshej!


Det tar liiite tid...

2010-10-14 @ 15:58:25
Kom hem för en liten stund sedan.. Har varit på bibblan och pluggat tillsammans med Sanna. :) Vi har varit riktigt duktiga ju. Vi är inte klara än, men vi kom en jäkla bra bit alltså. :D Det kändes skönt att gå därifrån med det vi har hunnit med idag.. Det blev ju hela fyra timmar där, hua, elva till tre... Vi ska försöka göra lite mer hemma annars gör vi det sista på tisdag innan vi lämnar in det. :) Jag fyllde även på mitt busskort när jag kom dit, det var najs! Och nu sitter jag här och har inga planer alls för kvällen.. Hm, nåt måste det ju finnas att göra... Ska kika runt lite här nu så hörs vi väl senare igen!

Pusshej!

Åh, vilken kväll!

2010-10-13 @ 23:00:03
Jag tog mig hem och hann få i mig lite mat och sedan var det raka vägen till badet, mitt andra hem. Åh! Vid 17.10 var det dags för gympa med Sanela.. Jag tänkte att jag skulle ta det lite lungt första passet, men jag körde på och det var jobbigt.. Roligt också, men ack så jobbigt.. Efter det så blev det dansaerobics en timme, också med Sanela. Vi körde lite på den koreografin som vi gjorde på uppvisningen, så kuuul! Också körde vi lite salsa och reaggeton med.. Haha, jag hade i alla fall roligt och körde på! Pratade lite mer med S efteråt, också kom Päivi också. Trevligt! Sedan drog S för hon var klar för dagen.. Jag skulle ju vara med på aerobics vid 19.45 som Päivi då skulle ha.. Otroligt roligt! Hon körde början av step-kombinationen och sedan massa "nytt".. Åh, jag skrattade och körde på som fan.. Det var så härligt, underbart! Vilken träningsglädje alltså.. Man blir så sjuuukt glad! Glädjerus, iiihi! Pratade med P efteråt, och visade dansaerobicen för henne, hihi. Sedan cyklade jag hemåt..

Happy, happy, happy! :D

Nu kör vi!

2010-10-13 @ 15:35:43
Hemma hos pappa är jag nu i skrivande stund, jag åkte hit för att skriva ut lite skolpapper.. Främst Praktikfall2 som jag och Sanna ska sitta med imorgon och försöka lösa. :) Det ska nämligen in på tisdag och vi vill få det gjort innan dess.. xD Var iväg på föreläsning imorse också, kom precis i tid alltså, gah! Tråkig föreläsning, men jag hängde med lite idag i alla fall, det är ett framsteg.. :) Blev hemma en stund och bara hängde vid datorn och då var det bättre att åka hit och få nåt gjort... :)

Lite ändrade planer för eftermiddagen/kvällen.. Skulle ju egentligen ha tränat Latinzumba ikväll men den är inställd och det blir istället dansaerobics. Yay! Så den ska jag på.. Kanske gympan innan och sedan aerobic efter dansaerobicen. Yes, vilken tränarkväll det blev helt plöstligt!! Hoppas jag orkar bara, haha.. Kanske ska ta mig hemåt och få nåt i magen så jag är redo liksom.. :)

Hörs senare.
Pusshej!

Den där listan...

2010-10-12 @ 19:06:12
Nu har jag hamnat här igen... och inte har det blivit mycket gjort på den där listan inte. xD Fy mig... Läste ett kapitel på boken, men det var ju för sjutton över 40 sidor.. jobbigt! Och sedan så har jag varit iväg på mitt älskade step/styrka-pass, uuunderbart! :D Jag älskar´t! Körde på som fan och det slutade med att jag skippade styrkepasset, fast jag så gärna ville gå på det men jag har inte orken.. gaah! Tråkigt..

Klockan är lite och jag vet inte vad jag ska göra nu.. Redan kikat runt på allt här, kanske ska kika på nån film ikväll igen. Det låter lockande... :)
Pusshej!

Äntligen tisdag!

2010-10-12 @ 11:29:52
Uppe är jag allt. Duschad och ätit frukost har jag gjort. Nu sitter jag här och trycker, ska inte bli kvar så länge.. Jag måste ta tag i den helvetes jobbiga boken igen... xD haha. Inte roligt alls, men jag måste typ..

Planer för dagen...
- Stan, folkets hus/x-trafik för att köpa busskort.
- Till pappa och skriva ut lite papper och lämna pengar.
- Boka tågisar till Skövde.
- Läsa lite fler kapitel i boken.
- Ta en promenad.
- Träna step/styrka 75min och kanske styrkepass 60min.

Ja, ni ser.. det finns lite att göra men jag vet inte om jag kommer hinna med allt. Hm, jag bloggar mer ikväll så får vi se hur mycket som blev gjort. :)
Pusshej!

<3

2010-10-11 @ 23:01:17

Denna film kollar jag på... Heeelt underbar, jag älskar den! :D ♥


Ni ser vilken det är va?! ;) thihi..


En bra dag!

2010-10-11 @ 21:39:29
Min dag har varit väldigt slapp, egentligen.. Hela dagen har jag suttit och läst i externredovisningsboken, haha. Suck, vad trött man blir av att bara titta i boken.. Men jag kom igenom fem kapitel i alla fall, hela 173 sidor.. Får läsa mer imorgon, fem kapitel kvar.. xD haha. Mamma och jag var iväg en sväng till Valbo också. Var tvungen att lämna in min kamera på lagning igen, det var samma fel på den nu som det var innan jag lämnade in den på lagning första gången, suck. Jävla expert!!! Sedan hem och det blev mat och allt sånt.. Nu ikväll så var jag in till Gävle och dansade igen. Åh, gud så roligt det är.. Jazz är helt underbart, men att dansa överhuvudtaget är bara helt underbart! :D Jag älskar koreografin vi gör och vi la på lite mer idag, lovely! Tränade lite piruetter och hopp idag med, det gick la bra! Så roligt! Längtar till nästa måndag va, åååh :D

Nu sitter jag här och gör inte så mycket. Kikar runt på allt som hänt under dagen, vad jag missat när jag inte suttit här.. xD haha. Äter lite godis och funderar på om jag ska sätta i en film eller nåt.. :)
Pusshej!

Vi kör en...

2010-10-10 @ 22:54:05
.. Veckoplanering...
Måndag: Jazz 19.10.
Tisdag: Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Externredovisning 9.15-12. Latinzumba 18.15. Grey´s Anatomy på tv!
Torsdag: Mika fyller år! ♥
Fredag: Inget planerat..
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Åker till Sthlm. Träffa vänner och se Sonja! ♥

Så ser min vecka ut.. Ganska slapp men ändå helt fantastisk!
I love it! :D

101010.

2010-10-10 @ 18:45:47
Coolt datum ju! :P Men annars har jag inte gjort så mycket idag.. Vaknade nån gång och kollade på reprisen av Sommarpratarna med Petra Mede bl.a. ♥ Suttit här vid datorn som vanligt.. Kollat på filmen Så olika, den är så bra ju! Såg även reprisen av Grey´s, haha.. Och slökollar lite på Cougar town nu.. Samtidigt som jag kollar runt här på datorn.. Snart dags för mat också och sedan är det Ensam mamma söker på tv ikväll. Åh! :D

Pusshej!

Din klocka tickar..

2010-10-09 @ 23:46:16
Ja, klockan är en del igen... Det har inte hänt så mycket sedan sist. Kollade på slutscenen i filmen Step up 2 the streets, love it! Halvkollade lite på Dansfeber, det är lite segt va.. Kollat på Bones, nytt avsnitt lades ut igår. :D Även lagt in lite bilder på facebook.. Annars inget mer och jag har tråååkigt! Så jag tror faktiskt att jag ska ta och släcka ner här nu och sova eller något.. :) Hörs imorgon igen när jag vaknat till liv..

Godnatt!

Heeelg!

2010-10-09 @ 15:28:57
Hemtentan är klar och inlämnad! Så otroligt skönt! Jag hoppas i alla fall att jag får godkänt på den. :) Kikade in på blackboard också och såg att jag var godkänd på sista teorireflektionen jag gjorde. Underbart! Har blivit godkänd på de tre första reflektionerna också. Så härligt! Men nu när plugget är klart för stunden så tänkte jag faktiskt ta lite helg.. ;D haha. Kanske att jag måste läsa lite i externredovisningsboken, men det kan jag göra imorgon isåfall. :) Ja, vad tusan ska jag göra nu då, haha...

Jag hittar nog på nåt eller inte..
Pusshej!


Godmorgon!

2010-10-09 @ 09:51:05
Jag är vaken här.. A-K gick nyss härifrån. :) Hon kom strax efter jag skrev inlägget igår ungefär, då blev det massa prat innan vi gick och la oss, mysigt! Vi ses nog snart igen! :) Men nu är det dags att försöka med hemtentan igen, inget jag ser framemot men jag måste... den ska in om sex timmar så. Nu kör vi!!!

Vi hörs senare!
Pusshej!

Sova snart...?!

2010-10-08 @ 23:11:42

Jag gör inte så mycket här... Jag väntar mest på att A-K ska höra av sig, om hon ska sova här eller inte.. För klockan är ju en del nu.. Hm, konstigt att inte höra något alls... Annars har jag mest suttit här och tryckt sedan sist. Kollade såklart på Doobidoo med härliga Shirley, åh hon är underbar! Kollade även lite grann på Idol.. utröstningen också. Men det är inget jag följer i år.. Har även fått lite mer gjort på min hemtenta sen sist, men jag är inte klar än... måste koppla skiten till litteraturen. Jag har två motsatspar kvar plus att jag måste komma på en till diskussionpunkt på en av frågorna. Suck! Det ska jag försöka lösa inatt eller imorgon innan fyra-tiden. :)

Mumsar choklad för fullt... och ja, gör ingenting..
Pusshej!


Plugg, plugg... plugg!

2010-10-08 @ 17:55:44
Jag stressade iväg till Högskolan imorse, Sanna hämtade mig vid resecentrum, tack! Föreläsning mellan 9.15 och 12. Externredovisning, det gick segt, men jag var där i alla fall.. Men typ hälften var borta, haha, kan det bero på hemtentan kanske.. ;) Efteråt skulle vi egentligen har träffat våran grupp och pratat lite om fördjupningsrapporten typ, men inga fler var där än jag och S, så vi åkte hem istället... Hemma så har jag bara suttit här vid datorn hela dagen. Kollat på tv; Grey´s, Top model, Project runaway.. Och försökt skrivit massa på hemtentan.. Den är svår och den tar tiiid.. Helt galet! Jag förstår inte och jag får inte ihop texterna och jag hittar inget att relatera till i litteraturen.. gaaah! Men på nåt sätt så går det framåt ändå, men väldigt sakta... Den ska in imorgon vid fyra-tiden så det finns ju tid än...

Men... A-K kommer hit ikväll, jag vet inte när än, men hon ska i alla fall sova här. :D Så jag har nog bara en timme till att plugga här och sedan blir det morgondagen... Men det ska bli jättekul att träffa A-K igen ju! ♥ Umgås lite igen.. Prata, kolla på tv och bara vara.. :) Hihi, det ska bli mysigt!

Nej, nu ska jag försöka skriva lite till.. suck!
Pusshej!

Ut en sväng!

2010-10-07 @ 19:08:24
Jag har varit iväg till Owe Jansson och Valbo med mamma, mormor och syster i nån timme nu.. Det var tänkt bara med Owe och att vi sedan skulle hem, men då skulle dem in på IKEA och sedan blev det köpis också. Jag köpte i alla fall en mössa, den gillar jag! Rosa och svart, najs! :D


webcamen är inte så bra dock men min nya mössa i alla fall... :)

Miss U! <3

2010-10-07 @ 12:21:14


G R A T T I S  V Ä R L D E N S  B Ä S T A  P Å  D I N  D A G . ♥


<3

2010-10-06 @ 22:47:04


Jag längtar tills deras julskiva släpps.. Åh, den är braaa! Det går att tjuvlyssna på små snuttar av låtarna här.. Jag är bosatt på den sidan typ, lyssnar hela tiden och trycker om dem en efter en.. Åh, så underbart!! Kan det inte bli 10 november nu?! Snälla ^^

Nu kör vi..

2010-10-06 @ 12:56:05
Sista teorireflektionen är inskickad, yay. Något försenad men det skiter vi i, de har inte sagt något i alla fall. Men det kan hända att det är för lite text menmen, det löser vi då. Sitter fortfarande i min säng med pyjamas på, jag tror jag ska hoppa in i duschen va. ;) Och jag har avbokat mig från dagens träningspass också, haha, väldigt ovanligt för att vara jag.. men jag orkar inte och egentligen hinner jag inte träna.. Jag måste påbörja min hemtenta som vi fick idag, hm.. Den är svår!!! Ska in på lördag så de närmsta dagarna blir det massa plugg hoppas jag.. Jag MÅSTE det! Jag hoppas bli klar på fredag i alla fall, jag vill inte sitta i sista minuten på lördag, det orkar jag inte.. Yes, men det är väl typ bara att börja fundera då...

Eller, först väntade duschen...
Pusshej!

Tisdag!

2010-10-05 @ 23:26:18
Dagen har kommit till sitt slut och jag orkar inte blogga..
Jag kör en liten lista istället..

- Var iväg på Afrolatinmix 60min på lunchen.
- Anmält mig till vårens kurser på studera.nu.
- Var iväg på step/styrka 75min vid fem-tiden.
- Pluggat lite.. för lite.
- Kollat på Bones och Navy CIS..
- Bokat konsertbiljett till den 17okt.
- Pratat i telefon med Micke.

Nu är klockan väldigt mycket och det är dags för mig att stänga ner här, eller jag borde inte göra det för jag måste plugga.. Kanske ska försöka göra nåt till, så jag kan skicka in den imorgon.. Måste, måste, måste. Hörs imorgon nån gång. :)
Godnatt!

Slappt..

2010-10-04 @ 22:54:10
Dagen är förbi och jag har inte bloggat om den, fast inget särskilt har hänt. Varit på högskolan i några timmar, föreläsning/seminarium.. Kom hem efter fyra-tiden och hamnade då vid datorn typ.. Här ikväll så har jag kollat på Top model, det var bra! Och efter det så kollade jag, mamma och syster i gamla fotoalbum.. Haha, herregud hur man såg ut förut, det var galet.. Kläderna, håret.. allt.. Men riktigt mysigt att se ju... :)



Nu sitter jag här igen och ska försöka mig på plugget igen, jag måste göra klart sista teorireflektionen och skicka in den.. Suck! Det är svårt som fan alltså, gah! Men jag måste, och stänger då ner här typ..
Godnatt!

Kanelbullens dag!

2010-10-04 @ 19:58:45

Pluggveckan...?!

2010-10-03 @ 22:37:28
Kikade Bingolotto lite grann, Jessica Andersson är fiin! Och sedan även Ensam mamma söker, gud så bra det är! Sedan hamnade jag här igen och det händer inte så mycket. Slökollar lite på På smällen och lyssnar på musik.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, tråkigt har jag i alla fall...

Kör en veckplanering igen...
Måndag: Externredovisning 9.15-12. Ledarskap 14-15. Plugga!
Tisdag: Afrolatinmix 11.45. Step/styrka 17.
Onsdag: Hemtenta-startdag! Gympa 17.10. Latinzumba 18.30. Grey´s Anatomy på tv!
Torsdag: Nathalie fyller år! Plugga!
Fredag: Externredovisning 9.15-12? Plugga! Doobidoo på tv!
Lördag: Plugga! Hemtenta-inlämning!
Söndag: Ensam mamma söker på tv!

Det blir nog en bra men jobbig vecka. Massa plugg, mest pga att vi får hemtentan.. Sedan lär jag ringa ett företag och boka tid om intervju också, varför ska vi göra den här projekt-grejen i skolan för, gah! Lite träning blir det också, det ska bli skönt faktiskt. :) Fast just nu har jag världens träningsvärk, ont i hela kroppen. xD haha. Lite tv hinner jag med också.. Grey´s börjar på onsdag, Shirley är med i Doobidoo och självklart Ensam mamma söker på söndag. :) Naaaajs!

Nej, nu ska jag släcka ner här..
Godnatt!

Bollnäs Ess 2010!

2010-10-03 @ 21:18:04
Uppe med tuppen.. Malin hämtade mig här utanför strax innan sju-tiden. Hämtade upp Maria och Sanela, även Sabine i Ockelbo. Raka vägen mot Bollnäs och vi var framme runt halv nio-tiden ungefär. Incheckning och betalning, och vi bytte om direkt. Det började ju vid nio-tiden, hihi..


Jag och Sanela drog iväg på första klassen, Z-explosion med Cecilia Östman.. Zumba-inspirerad klass med olika roliga steg.. Otroligt rolig klass. Vi körde på som fan, och bara skrattade massa. Cecilia var jättegrym! Och det var verkligen en klass i min stil.. :) Gick och pratade lite med henne efteråt, var hon körde pass och sånt. Jag var välkommen till Sthlm ;) haha.. Tillbaks till omklädningsrummet till de andra.. Och sedan drog vi allihopa på nästa klass som var Afropowerdance med Cecilia Gustafsson.. Massa stora och roliga steg. Vi skrattade mest, haha. Upp och ner, fram och snurr.. hej och hå! Men det gick i alla fall och det var roligt! Vet inte om jag gillade Cecilia så mycket, hon var lite annorlunda och lite "flummig" för min del.. Efter klassen var det tillbaks till omklädningsrummet och bytte om för nästa klass..





Alla drog iväg på sina och jag till min klass. Bodycombat med Annika Sjöö. Wow, vilken sjuuukt jobbig men underbart rolig klass. Olika slag och kickar överallt.. Så galet kul! Detta var nog den bästa klassen under hela dagen... Jag hade väldigt roligt och skrattade en hel del.. Och Annika är ju bara så grym alltså! Musiken var asbra, "i seeeeee the liiiight". Helt klart bäst! Var fram och pratade lite med Annika efteråt, hon är gullig.. Och hon kör bara i Göteborg, suck!


Tillbaks till omklädningsrummet där de andra redan var och det var dags för lunch.. Jag tog med mig mitt och följde med Sanela och Maria när de skulle hämta ut sin lunch. Satte oss på läktaren, som alla andra, och kollade på modeshowen och även Lina Hedlund som var konferencier för dagen. Hon sjöng en låt, minns tyvärr inte vilken, men hon är gryyym! Efter en timmes lunch så var det dags igen...

Då var det den efterlängtade Let´s jive-klassen med Annika Sjöö.. åh! Jag var själv på denna också, Sanela och Sabine kollade bara.. Var fram till Lina innan klassen började också, härliga människa! Hon blev glad att se mig, hihi.. "Är du här för min skull eller är du här för att träna?! :D" Hahaha, så söt! Vi ställde oss på sidan av allt folk, sedan började det! Massa olika jive-steg.. Shiit så kul det var! :D Lite kickar hit och dit, runt och hopp.. Åh, jag älskade klassen! Delades in i två grupper på slutet och fick ha "uppvisning" för andra gruppen.. Jäklar vad kul! Ren dansglädje alltså, åh.. Och Annika spred sån glädje också, lovely! I slutet så hoppade hon ner på golvet och skulle high five:a med alla, underbart! Pratade med Lina lite snabbt efter klassen också, hon är sööt!

Upp till Sanela och Sabine på läktaren och vi tog oss till omklädningsrummet. Nästa klass var Freepowerdance med Cecilia Gustafsson, jag och Sanela stod över den klassen, men Sabine körde.. Så vi satt på läktaren och kollade mest och pratade.. :) När klassen var slut så gick vi tillbaks till omklädningsrummet och fyllde i ett utvärderingspapper typ och sedan tillbaks till salen för sista klassen, Jukari fit to flex med Cecilia Östman. Den var riktigt kul alltså. :) Det var ju typ som en stretchningspass, fast med band.. Typ lite cirkus aktigt.. Klassen är framtagen i samarbete med Reebok och Cirque du soleil, hihi.. Men det gjorde lite ont i kroppen med vissa rörelser, men det gick ändå.. Efter den så var det lite utlottning bland de som fyllde i pappren, och Malin vann en gratis plats på konventet nästa år! Sedan drog vi och duschade och bytte om och tog oss hemåt igen.. :) Hemma strax efter sju-tiden...






Tusen tack till Malin, Sanela, Maria och Sabine för en sjukt härlig dag! :D

bilderna är tagna med min iphone, därav så dålig kvalite...

I seee theee liiight!

2010-10-03 @ 17:51:25
Jag var iväg till Valbo med mamma och syster tidigare här. :) Men hittade inget, såklart, men kanske lika bra det när jag inte har så mycket pengar.. Så jobbigt! Annars har det inte hänt nåt alls under dagen, bara tråkat här vid datorn.. Ikväll ska jag titta lite på bingolotto tänkte jag.. Både Jessica Andersson och Linda Bengtzing uppträder, trevligt! Och vid åtta så är det Ensam mamma söker, åh! :D Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda.. Nu ska jag kika runt lite här och lyssna vidare på låten här under... :)

Pusshej!


En dagens...

2010-10-02 @ 21:51:03
Dagens vill ha: Mer dans. Mer träning. Mer tid med badet-folket. Denna dag på nytt?!
Dagens klädsel: Linne och träningsoverall.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Uppsatt i en svans.
Dagens händelse: Träningskonvent i Bollnäs. (bloggar om det imorgon!)
Dagens låt: I SEEEEE THE LIIIIGHT!
Dagens saknad: Nathalie..
Dagens dummaste: ..
Dagens sjuka: ..
Dagens drog: Vatten.
Dagens roligaste: Bodycombat-klassen med Annika Sjöö!
Dagens tråkigaste: Att denna dag snart är slut, haha..
Dagens favorit: Lina Hedlund.
Dagens köp: Betalade träningskonventet.
Dagens godis: Lite choklad.
Dagens humör: Glad och lite trött.
Dagens ord: Aj..


Kvällen...

2010-10-01 @ 21:46:01
Jag har faktiskt inte gjort så mycket sedan sist. Kikade igenom pluggboken, men kom ingenstans med skrivandet, jag förstår inte.. Gaah! Jag Måste fixa den i helgen alltså, lördagkväll och söndag.. Hm.. Annars har jag packat för morgondagen, tre par byxor och miljaders linnen.. xD haha. Det blir bra det här, väskan är full! Sedan har jag även kollat på Bones, andra avsnittet på säsong6 kom ut inatt så jag var tvungen att kolla. Åh, så bra det är!!! :D Längtar till nästa fredag så jag kan se nästa avsnitt nu ju... Men inget mer skoj har hänt här, bara slappat och lyssnat på musik. :)

Tänkte släcka ner här nu i alla fall, klockan är inte så mycket men jag ska upp tidigt imorgon. Klockan ringer 5.30, snark! Chefen hämtar mig innan sju och sedan är det raka vägen till Bollnäs, najs. :) Hörs mera imorgonkväll när jag är hemma.
Godnatt!

Längtar...

2010-10-01 @ 18:00:46


Detta ska jag och folk från badet på imorgon.. Det ska bli riktigt kul faktiskt! Hela dagen är det olika klasser som gäller, från 9 till 17. Härligt trött kommer man vara efter sista klassen.. Underbart! Jag ser mest framemot att gå på Bodycombat-klassen och Let´s jive-klassen, båda med Annika Sjöö! Otroligt kul att dansa/träna för henne ju... Sedan är det lite blandade klasser som gäller, afropower bl.a.. Ska även testa på Jukari Fit to Flex, det ska bli spännande.. Jag har bara sett och hört talas om det.. Men jag ser framemot hela dagen och det kommer nog bli urkul! Det är ett trevligt gäng som åker.. :)

Och detta är ju bara hur kul som helst...;


Lång dag, eller..

2010-10-01 @ 14:40:56
Åh, vilken lång dag... kan den inte bara ta slut någon gång?! haha. Var uppe redan runt halv nio-tiden idag, för nån tv-snubbe skulle komma hit innan tio och kolla vad de var för fel på min och systers tv, som inte har fungerat på nån vecka nu.. Det är i alla fall löst, han kom hit en gång till efter ett här.. Jag var iväg och tränade vid 11.45, styrkepass på badet. Chefen, Malin, körde passet.. Det var lite annorlunda från hur Päivi kör sina styrkepass, haha. Pratade i alla fall med Malin efteråt och bestämde lite för morgondagen när det är dags för konvent. :D Hon ska hämta mig strax innan sju-tiden, snark! Cyklade raka vägen till banken sen och satte in pengar, najs. Och jag har nyligen betalat mina mobilräkningar här. :) Skönt..

Ska skriva en packlista inför morgondagen nu, även en matlista, som jag och mamma ska iväg och handla sen. :) Och sedan lär jag ta tag i plugget.. Sista teorireflektionen ska in idag och jag har inte börjat än, haha.. Får se hur det går med den, för jag har inte tid att vara uppe sent idag..
Pusshej!

RSS 2.0