Snygga brudar!

2011-08-31 @ 22:26:33

Yes, två snygga brudar på Chic-galan förra veckan. Snodde bilden från Tess blogg faktiskt! Och jag saknar Lisa. Tess också faktiskt. Åh, fina brudar!


Dagen i kort..

2011-08-31 @ 20:37:19
Idag hade vi första träffen med gruppen i Hök-kursen. Vi träffades vid 13-tiden och gjorde uppgiften till seminariumet som är imorgon. Det gick ganska så fort, en timme typ.. Fick lära oss att leta i lagboken också, haha, inte det lättaste.. Värre var det att skriva ut pappren, det gick inte alls så tillslut så fick vi maila över svaren till alla.. Så jag ska ta och skriva av de i blocket snart.. :) Annars har jag varit och tränat här ikväll, aerobic latin moves. Så himla roligt verkligen. :D Love it!

Nu kollar jag på Bones, som vanligt! Ska hämta lite choklad och sedan fortsätte kollandet.. kanske försöka få ut inlägget om Diggiloo med, hm.. :)
Pusshej!

Lång dag..

2011-08-29 @ 23:22:53
Tidigare idag så var jag till högskolan, i förmiddags helt enkelt. Det var dags för ny kursstart. Handelsrättslig översiktskurs. Lite information och vi började med allmän rättslära direkt. Det verkar bli en rolig kurs ju, hoppas det! Hatar att vi har så mycket seminarium ju, varje vecka typ. Gah! Fick reda på gruppindelningen också, jag och Sanna hamnade i samma, najs! Bestämde träff med gruppen på onsdag så ska vi fixa uppgiften till seminariet på torsdag. :) Sedan trallade jag till stan och den var strax innan ett-tiden då. Runt, runt och runt på stan. Det blir tråkigt väldigt snabbt. Mat på donken. Träffade sedan Lina, som jag pluggar/pluggade med.. Så hängde med henne och hennes kompis en stund, trevligt! Runt halv fem-tiden så drog jag till Ackes ju, dansade runt där i fyra timmar, woh! Halv tio-bussen hemåt och var hemma strax efter tio och tog då en macka, mums!

Nu kollar jag lite på Bones och bara slappar, trööött!
Natti!

Min kropp!!!

2011-08-29 @ 23:15:13

Nu är dansen igång då.. Och jag känner mig dålig va, sämst faktiskt, men det gör jag varje prova-på-veckaAckes. Jag är inte en sån som vill gå nybörjarkurser för jag tycker det är bortkastat med pengar.. Utan jag väljer antingen fortsättnings- eller övade-kurser. Galet! Folk har dansat mycket i dem grupperna, eller de varierar men oftast har de dansat länge och mycket. Och jag känner mig sååå otroligt dålig, för jag hänger inte med. Men jag vill ha utmaning samtidigt, det är ju då jag lär mig något! Så sa jag i början av jazzen förra terminen också, att jag var sämst men fick ta det som en utmaning och jag lärde mig otroligt mycket! Så, jaa... det är tydligen så jag fungerar.

Jag testade ju både street nybörjare och street fortsättning för Ida nu ikväll. Jag har egentligen väldigt svårt för stilen, att få kroppen i det där gunget, gah! Nybörjar-kursen först.. Jag hängde med på stegen, men gunget var inte där och då blev stegen så otroligt fula.. Körde sen fortsättning efter den, ah galet kul uppvärmning. Snygg koreografi vi började med och här kom gunget mer också. Jag tyckte till och med att fortsättningskursen var lättare än nybörjare.. och roligare! Så nu vill jag ju gå kvar där, hmm.. Jazz forts/övade stod på tur, med Lisa denna gång. Körde sånna där jäkla diagonaler, hata.. Speciellt om man inte kan och får till stegen, gah! Koreografi efter det, den var rolig och lite svår.. men utmaning liksom! Lyrisk jazz forts/övade var sista klassen, galet vad trött jag var.. Gick ju knappt att ta in något nytt. Samma uppvärmning som i jazzen, och diagonaler här också.. Sen koreografi, gah vad svårt! Det är mycket steg, kanske inte så avancerat egentligen men för mig var det svårt. Nästan för svårt.. Jag vet inte. Jag hade otroligt svårt att hänga med alls, kanske för att jag var så trött eller bara för att jag helt enkelt inte kan dansa på den nivån än.. Jazzen ska jag i alla fall fortsätta på. Lyrisk vet jag faktiskt inte, just nu tar det emot och jag vet inte om jag är beredd att lägga ut pengar på den kursen.. Vet inte om det kommer gå bättre alls, hmm.. Jag har till på torsdag och fundera hur jag ska göra i alla fall. :)

Gött var det att dansa i alla fall, och det är bara att säga hej till träningsvärken imorgon alltså. Herregud!


Veckan som kommer..

2011-08-28 @ 21:15:43
Dagen har bara rullat på.. Vaknade sent. På eftermiddagen så var vi till mormor och firade henne.. Moster och kusiner också. Trevligt! :) Blev där några timmar.. Sedan var jag iväg och zumbade. Nu sitter jag här och glor, nyligen kollat på Bones. Yeah! Veckan har nåt sitt slut också, imorgon är det ny vecka. Skolan börjar också.. Och det är dags att börja söndagsblogga igen också tycker jag. Så here we go!

Måndag:
Handelsrättslig översiktkurs (Hök) 9.15-12. Stan i Gävle. Ackes, prova på - Street 17-19. Jazz/lyrisk jazz 19-21. Emma fyller år, grattis! ♥
Tisdag: Tomt!
Onsdag: Träffa gruppen, högskolan 13. Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Hök-seminarium 13.15-15. Ackes, prova på - Ragga 18-19. Latin mix 19.10-20.10. Jennie fyller år, grattis! ♥
Fredag: Hök 8-11.
Lördag: Step/styrka 10.30.
Söndag: Prova-på, zumba på zenzen!

Åh, terminen är igång! Ny kurs på högskolan imorgon, det ska bli intressant! Massa dans väntar också, lovely! Lite träning också, måste fixa träningskort nu i veckan. Super! Det blir nog en toppen vecka det här.. :D Och jag kom på nu att jag måste packa väskan inför morgondagen innan jag kan slå mig ner riktigt här. :)

Pusshej!


Dagens outfit!

2011-08-28 @ 20:50:08



Byxdress från H&M.
Halsband från H&M på Rhodos.
Armband från Rhodos.
Örhänge från ByCelina.se.

Äntligen!

2011-08-28 @ 20:36:39
Nu börjar äntligen terminen på Ackes igen. Woho! Idag och veckan som kommer är en Prova-på-vecka. Så sjukt kul! Så nu ikväll här så har jag varit iväg på zumba. Åh, jag bara måste fortsätta på detta ju! Så galet roligt! Skönt att det är i Sandviken också, lite jobbigt att det är på söndagar menmen.. Jag måste gå på detta!

Imorgon ska jag testa på Street nyb., Street forts., Jazz forts/övade och Lyrisk jazz forts/övade. Ihiii, längtar! Jazzen ska jag gå i alla fall och jag hoppas att lyrisk inte är alltför svårt för den vill jag gärna gå också. Street får vi se hur det blir, vet inte om jag har råd alls. Och på torsdag ska jag testa på Ragga forts/övade och Latin mix övade. Här är jag så sugen på båda två, så jag håller tummarna för att de är roliga. :)

Ja, så jag har 6 dansklasser framför mig nästa vecka. Lycka! Så får vi se sen vilka jag fortsätter på... :) Dansa, dansa, dansa!

Kväller..

2011-08-27 @ 22:38:25
Det har verkligen inte hänt mycket idag alltså. Tentan då, haha, känns som att det var igår. xD Sedan har jag bara suttit här dagen lång.. Fyllt i mitt schema i kalendern, både skol- och träningsschema. Yeah! Bloggat har jag gjort också, en bit på väg nu, bara några hundra inlägg kvar.. eeh! xD Annars har jag kollat på massa Bones, 8avsnitt har det blivit. Åh, så bra det är! Ska hämta nåt att dricka nu och sedan ge mig på ett nionde avsnitt.. ;D


Sommarens första Sommarkryss!

2011-08-27 @ 18:32:42
Vaknade i lagom tid nån gång, fixade oss.. Åt frukost och myste vid bordet. :) Packade väskan och sedan begav vi oss iväg.. Vi tog färjan över till Gröna Lund och sedan gick vi förbi allt folk, vilket kändes lite roligt. Svängde in längs gränden och längst ner till scenen. Pratade med dem och prickade av oss från listan och gick in. :) Vi hade då reserverade platser genom Sannas folk, taaack! För det stod att det skulle regna och vi ville då slippa sitta där framför scenen hela dagen, men nej, det var stekhett hela dagen istället. Najs! Vi tog en sväng runt på grönan innan det var dags för Sannas rep. Träffade finaste Lotta innan repet också, åh vad jag tycker om henne! Sanna repade Be mine (SÅ COOL!) och Can´t stop love tonight. Fina Sanna! ♥ Också var fina Jessica på kören också, love! Träffade Micke och Sara där med så vi hängde lite allihopa. :) Kollade massa rep där, även genrepet och det flöt på bra. Efter det så sprang vi och köpte mat, hungriga var vi!














Krysset började och det var brabra! Sanna är bäst och finast och allt! Be mine, hur bra får man vara liksom?! Och i Can´t stop love tonight så delade de ut pappershjärtan som man skulle vifta med. Jag fick ett och vi kladdade lite på det.. xD haha. Det var ett mysigt program och de andra artisterna som var med var Tommy Nilsson och Eric Amarillo. Och Gry är bara så bäst! :) Efteråt så tog vi oss till sidan direkt, eller så fort det gick i alla fall. Väntade in Jessica medans Sanna signerade vid scenen... Jessica kom och de andra pratade massa, och vi missade Sanna vid scenen. Surt! Ångrar så att jag inte lämnade Jessica och gick till Sanna istället.. Men vi lyckades få tag på Sanna sen innan hon gick, lite snabbt prat och bilder hann vi med. Sedan var hon tvungen att dra, fina! Och vi gick därifrån också... Vi tog färjan tillbaks, in på donken och tog sedan hejdå av Micke och Sara. Vi fortsatte hem till Jennifer och gick upp på berget och kollade ut över vattnet. Så sjukligt fint! Stockholm i mitt hjärta! ♥ Hemma nån gång och vet inte vad vi gjorde då, packade lite och sådära innan vi sa godnatt!







29/7 - Anländer till Stockholm.

2011-08-27 @ 16:40:57
Bussen åkte från viken strax efter 11-tiden och det gick segt att åka ju.. Lyssnade på musik typ hela vägen. Framme i Stockholm vid två-tiden typ och tog direkt tunnelbanan till Slussen. Messade med Jennifer och skulle möta upp henne där typ en timme senare.. Så jag stod och kollade ut över vattnet, åh! Det var så skönt att se staden igen. Staden jag älskar. Hade inte varit i huvudstaden sen i april så det kändes så bra att vara där. Det var liksom kul att åka tunnelbana igen, då kan ni förstå att jag saknat staden.. Det var i alla fall varmt och lite blåsigt där, men jag var glad ändå! Jennifer kom och det var så kul att ses igen! :D ♥ Och vi tog bussen hem till henne direkt så jag kunde lämna av min resväska och sådära. Vi tog oss ut igen, mot centralen och ut på stan. Mot plattan för Sarah Dawn Finer skulle sjunga på en minnescermoni för att hedra Norge.. Så vi stod där en stund, massor av folk hade samlats.. Lyssnade på Sarah, några som höll tal och sedan sjöng även Laleh. Efter en stund så blev vi så hungriga så vi begav oss iväg till kungshallarna. Gottigott! Sedan tänkte vi möta upp Annika på centralen runt halv sju-sju-tiden, men hon ringde och hon var fast i Flen. Det var nå krångel, och hon visste inte när de skulle åka iväg igen så vi tog oss hemåt.. Väl hemma så kollade vi lite på tv och så, för att sedan nån gång efter halv tio åka och hämta upp Annika när hon anlände. :) Så kul att se dig igen också! ♥ In på donken för lite mat, vi tog även strips också. Sedan bussen tillbaks.. Då slog vi oss ner i vardagsrummet och kollade på film, Trassel. Väldigt bra film faktiskt. Sedan var vi trötta så vi fixade oss och godnattade för kvällen/natten..






Omtentan gjord!

2011-08-27 @ 12:55:14
Jag kom iväg imorse, puh! Halv åtta-bussen in till Gävle och Högskolan. Sanna plockade upp mig längs vägen och vi satt och pratade lite innan tentan.. Vi tycker båda att det är svårt att plugga på till marknadsföringen, för vi tycker redan att vi kan det viktiga, hm.. haha, kul i alla fall. Vid nio-tiden var det dags för tentan.. Jag skrev och jag skrev.. Strax innan elva så lämnade vi in tentan och var klaaar.. Och pratade lite efteråt också. :) Det får aldrig kännas bra att lämna en tenta-sal, haha. Alltid ska det vara nåt som gick åt skogen. Idag var det ett ord som jag aldrig hört förut och en grej som jag har sett men tänkt att det där är inget viktigt. Hm. Men jag skrev på allt det andra och hoppas för allt i världen att jag blir godkänd nu. Skrev tillochmed 2,5 A4-sidor på sista frågan, puh! Nu är det bara att vänta, typ 2-3 veckor, innan man får reda på resultatet.

Hoppas, hoppas, hoppas!

Listan avklarad..

2011-08-26 @ 20:55:04
Jag sitter nu här och trycker. Kollar på Finding Neverland som går på tvn, den är bra! Tidigare idag så cyklade jag till stan för att fylla på busskortet, så det är gjort till imorgon. Väldigt snygg klädsel också, mjukisbyxor och sandaler, yeah! Promenad x2 har det blivit med musbus också. Fört över pengar till syster och J, börjar bli fattig här.. ;D Efter mamma slutade jobbet vid tre så åkte vi till Valbo köpis en sväng, jag hittade dock inget.. Sen jag kommit hem så har jag fixat lite grann, mailat och messat med folk. Najs! Spånat lite på en ny header också, åh det kommer bli så bra om jag får till det alltså.. :) Juste, jag beställde kurslitteratur också. Hjälp vad dyrt det är.. En av böckerna var lagboken, HAHA. Spännande! Jag börjar komma nån vart med Sthlmsinläggen också, så snart dyker de upp sakta men säkert.. Yay!

Nu ska jag ta tag i plugget också, det sista som är kvar på min lista! Åh, det har funkat bra med listan idag.. Jag tror jag ska fortsätta med dessa listor, jag gillar dem! ...Och nu börjar filmen igen också.
Pusshej!


Då kör vi!

2011-08-26 @ 11:43:49
Dagen har bara börjat här. Nyligen duschat och ska strax ner och äta lite frukost innan jag ska ta tag i min lilla lista för dagen. :) Så här ser den ut...

- Föra över pengar till syster.
- Promenad med musbus.
- Fylla på busskortet.
- Plugga inför omtentan imorgon.
- Messa folk.
- Svara på mail.
- fixa en grej.
- Beställa kurslitteratur.
- Spåna på ny header.
- Påbörja Sthlmsbloggar.
- Valbo, kanske
.

Så ja, det är nog bara att sätta i gång tror jag. :)
Hörs ikväll!

Our love was now or never.

2011-08-24 @ 20:56:31


Så mycket som jag sett det här numret och hört den här låten idag, har jag aldrig gjort förut.. Herregud! Ja, alltså jag försöker då lära mig dansen. Och det går framåt. Jag har lärt mig allt fram till första refrängen, och även refrängen där lite smått också, men den behöver repas mer. Det är nån arm som inte hänger med. xD haha. Galet svårt är det faktiskt! Men gud så roligt, herregud! :D Ska sätta hela dansen nån dag här, heja!

Let´s dance!

Gah!

2011-08-24 @ 15:09:08
Jag önskar att jag kunde ta tag i skolan mer.. Jag vill verkligen men orkar inte. Det tar emot hela tiden. Hoppade över en omtenta idag för att jag kände att det var ingen idé att åka in och skriva den när jag inte hade pluggat nåt och knappt kommer ihåg vad kursen handlar om.. Men det känns samtidigt så jävla dumt gjort, jag har vetat att den tentan skulle komma men jag har inte orkat satt mig ner och läst på.. Har bara skjutit på det och sen blev det inte av. FAN! Har en omtenta till på lördag och den ska jag plugga till i alla fall... Sen börjar det en ny kurs på måndag och jag ska verkligen försöka hänga med från början här. Måste! Och sedan försöka klara av de kurser som jag har kvar under terminens gång. De som går i alla fall..

Det blir en jobbig höst, men jag måste verkligen komma igång och kämpa på!

Det är över nu, Sommaren 2011!

2011-08-23 @ 15:50:03

Tänka sig, så fort det gick helt plöstligt!

Jag fick officiellt sommarlov den 11juni och då hade jag bara en tripp till Göteborg och utomlandsresan planerad! Fast det har ju inte hänt så mycket mer ändå... denna sommar har inte alls sett ut som den brukar, lite kanske, men ändå långt ifrån. Jag har inte haft några förväntningar på sommaren alls för jag räknade med från början att det skulle bli en av de tråkigaste.. Och jag kan typ räkna mina äventyr på ena handen.

En Göteborgstripp för att se finaste SannaLotta på Liseberg med Jennifer och Annika. Den dagen var otroligt fin och mysig! Efter lite om och men så åkte jag till Furuvik den 10juli för att se en Markoolio-konsert, där fina Jessica var med på kören. En behövlig träff med Jessica blev det, flera under dagen faktiskt. Otroligt underbart! Det blev sedan lungt ett bra tag, eller jag fick helt plöstligt två jobb under juli-månad, så jag jobbade mest. Och i slutet på juli så hände allt på en och samma gång. Den 29juli åkte jag till Stockholm, min första tripp dit på hela sommaren. Det kändes helt underbart att få se staden igen! Jag, Jennifer och Annika drog på Sommarkrysset för att se fina Sanna igen, så kuuul! Träffade även fina vänner på plats, mysigt! Åkte hem till Jennie på söndagen för att på kvällen gå på DiggilooLäckö slott i Lidköping. Vilken show alltså, herregud. Bästa hittills! Träffade världens bästa Lisa lite snabbt efteråt också, gulle! Tillbaks till Stockholm och det var gänget och Pride-veckan som gällde. Den veckan var otroligt skön och inte alls så mycket fläng hit och dit. Väldigt mycket spontan-träffar med fina människor, det gillade vi! Extra häng med vissa vänner. Mycket prat och skratt. Lite konserter och massa schlager. Hela veckan avslutades, för mig, med paraden och lite häng i kungsan. Dock slutade inte lördagen riktigt som jag ville innan jag åkte hemåt.. Allt blev bara så fel där en stund, men ja, det kändes rätt det jag gjorde och det är väl bra det. Men hade gärna velat haft en liten, liten stund med henne... kanske nån annan gång! Det blev hejdå till hela fina gänget, nya och "gamla" vänner innan jag lämnade huvudstaden. Det kändes så i hjärtat att lämna dem där och då, jag ville verkligen vara kvar där med dem. Men nej, hem var jag tvungen att ta mig och sedan var det iväg till Rhodos i två veckor. En underbar semester med familjen och släkten blev det!

Den resan fick avsluta min sommar för när vi kom hem så var det ju fan höst. Nä, men nästan, lite kallt var det i alla fall.. Men en väldigt lugn sommar med andra ord. Tråkig skulle jag vilja säga, men ändå skön på ett sätt. Det har alltid varit fläng fram och tillbaks mellan olika städer osv.. Hängt vid det där kravallstaketet dagarna långa. Jag älskar det verkligen, allt runt omkring liksom, åh! Men nåt inom mig gör att jag blir glad över att jag kanske börjar släppa på det, att det inte är livet längre.. Visst att man vill åka och se/träffa sina vänner, men man kan prioritera och sålla ut vissa grejer. Det har jag verkligen gjort denna sommar, men det gällde ju även pengarna.. Får se hur nästa sommar blir...

Nu är det tillbaks till verkligheten. Imorgon börjar omtentorna och på måndag kör det igång på riktigt med högskolan. All dans och träning också. Sweet!


ÅÅÅH!

2011-08-22 @ 23:20:16


Jag blir så otroligt glad av det här klippet.. Skit i att det är på ett annat språk, man fattar ingenting och jag hittade inget bättre.. Men se på brudarna, kolla deras reaktioner och deras lycka och glädje. Jag blir så glad av att se dem sådär glada! Åh, kärlek! När de inser att de har vunnit, när de springer ner till scenen och gruppkramen. AH! Skriken i början av låten och Lisas asgarv! AH, KÄRLEK! Det finns inga bättre brudar än dem där alltså!

<3

2011-08-22 @ 21:44:40
Plockade med mig en liten sten hem från Rhodos... och snyggade till den! ;D ♥


Shopping på Rhodos!

2011-08-22 @ 17:12:36
Det blev lite mer shopping än vad jag hade räknat med. Det enda jag tänkte shoppa var vykort, hahah.. Men det blev verkligen massa mer..


Fjäderhalsband från hm.
En ring.
Fjäderörhängen.
Fem armband i alla dess former
.


Spegeldosa.
Rosa rayban-solglasögon.
Nyckelring "Love".
Kortlek.
Två plånböcker
.


Lindos-kula.
Liten flaska Ouzo.
Litet glas
..


Sjal med hjärtan nertill.


Tygväska.


Ed Hardy-linne.

 
 
Svart kofta från hm.
Långklänning
.

Rhodos 7-21 augusti!

2011-08-22 @ 17:10:16
Var till Rhodos stad för första gången. Bodde på Hotell Cactus, hade havsutsikt. Fast vi hade typ havet på båda sidorna om hotellet, vi bodde ute på udden.. Första veckan var det bara jag, syster, mamma och mormor. Den veckan var varm men otroligt blåsig.. Spenderade dagarna vid havet/poolen och kvällarna i stan med avslut på balkongen med yatzy-spel. :) Andra veckan så kom moster och kusinerna ner också. Vi blev sammanlagt 17personer.. Den veckan var otroligt varm, herregud! Knappt nå blåsigt alls, puh! Ut och firade mormor en kväll för hon fyllde år därnere. Roligt! Annars hängde vi vid stranden och stan och sådära. Snurrade runt i Gamla stan, vid hamnen och sånt. Hittade hm där vi shoppade allihop typ, haha. En dag åkte vi till Lindos. Gud så varmt vi hade det, rena rama bastun ute då ju.. Var upp till toppen, till akropolis också, det var najs! Lite bad avslutade dagen.. Sedan åkte alla hem en efter en. Vi kom först och vi åkte sist. Två underbara veckor har vi haft i alla fall.. :D Och här kommer det lite bilder..































ByCelina.

2011-08-22 @ 12:15:19
Innan jag åkte till Rhodos så fick jag hem smycket jag hade beställt på byCelina.se. Så sjukt snyggt ju! Jag älskar det! Inte så bra bilder dock, kanske kommer senare om jag orkar.. :)

 

Hemma..

2011-08-21 @ 23:57:51
Jag kom hem tidigare ikväll här.. Kom till Arlanda runt halv sju-tiden och var hemma i Viken strax efter halv nio. Skönt! Och sedan dess så har vi packat upp våra väskor, handlat köpmat och jag har plockat med allt som jag har köpt.. Det kommer bilder sen, imorgon kanske. Plus att jag ska blogga om resan.. Vi har haft det superbra i alla fall. :) Varmt som bara den.. Nästan lite kallt att vara hemma nu ju, haha. Men jag har längtat hem så det är skönt att vara hemma. :) Nu ska jag typ sova så dyker det upp bilder imorgon nån gång, när det finns tid!

Natti!


Mot Rhodos!

2011-08-07 @ 02:23:25
Snart kommer taxin och hämtar oss för att skjutsa oss till arlanda. Imorgonbitti flyger vi till Rhodos. Jag, syster, mamma och mormor. Det blir najs! Vi är där två veckor... sista veckan så kommer våra kusiner och alla ner. Roligt! Ska fira mormor därnere för hon fyller när vi är där.. Kul kul! Så nu blir det inge mer blogginlägg, kommer hem igen den 21aug. Hörs då! Ha det så bra här hemma, jag ska njuta nu va! :D



HEMMA för stunden!

2011-08-07 @ 01:46:07
Ja, jag är hemma nu i alla fall. Rullade in med bussen här i Sandviken vid halv tolv. Så otroligt tråkigt att lämna alla i Stockholm ju, ikväll också. Gaah! Jag har haft det helt underbart under denna veckan och helgen innan. Visst har det funnits grejer som jag skulle velat ha gjort lite annorlunda och ibland har jag bara haft tanken/känslan, vad gör jag här egentligen?! Men i överlag så har det varit superbra. :) Skönt att hänga med gänget igen, trots att vi nästan aldrig varit hela gänget samlat.. Men jag älskar er ändå va! ♥ Och träffat nya vänner också, Mikas vänner Ronija och Emma. Så underbara ju! Hängt med Jennifer och Anna lite också.. ♥ Och träffat massa underbara människor, lovely! Jag lovar att jag ska blogga om allt när jag är hemma ordentligt!

Nu sitter jag då här.. Sedan jag kom hem så har jag hunnit med en del. Ätit. Packat upp Sthlmsväskan. Packat till Rhodos. Duschat. Tvättat bort sminket. Betalat räkning. Lagt in bilder från kameran. Även från usb-minnen. Hm, sen har jag inte hunnit mer.. Jag ska fixa lite plugg också innan det är dags att åka.. :)

Här är jag för stunden.. ;D

RSS 2.0