Uppvisningen på Estraden!

2011-12-11 @ 21:51:26

Sofia kom och hämtade upp mig strax efter halv tio igår. :) Raka vägen in till Gävle och Estraden.. Där vid tio-tiden och det var inte så mycket folk där alls, men det kom allt eftersom. Genrepet började la runt halv elva ungefär. Körde igenom latinon först, där jag körde i klackskor för första gången. Lånade Marias, hon var inte med, med 7cm klack. Herrejävlar alltså. Ont i fötterna, hej! Men det gick, lite vingligt men jag bestämde mig då för att jag har dom på uppvisningen också. En stund senare så körde vi igenom streeten också, det gick la bra. Och efter det så stod raggan, jazzen och lyriska jazzen på tur. :) Det gick sådär, menmen.. Allt var ju lite försenat som vanligt också.. Asmycket folk var det där i alla fall. Najs!

Nån gång efter 12 så började uppvisningen. Lång väntan blev det.. Allt som allt var det 46ronder med danser.. Olika stilar och olika åldrar. Så kul! Jag, Sofia och Iris satt vid ett bord vid sidan av scenen och själva golvet vi dansade på.. Vi pratade, skrattade, dansade lite och hade det trevligt. :) Mina 6 danser var inte så värst utspridda. Dessa nummer gällde 21, 26, 27, 30, 33 och 35. Street, jazz, lyrisk jazz, latino (samba, chacha, jive), latino (tango) och ragga. Det blev galet stressigt att hinna byta om mellan danserna. Converse till barfota till klackskor till kängor. Haremsbyxor till kjol till klänning till kjol till tangokjol o body och slutligen jeansshorts. Det gick ju, men aaah! Jag vill nog inte ha det så stressigt nästa uppvisning, jag vill hinna andas emellan också. Det fanns det inte riktigt tid till denna gång. Jag sprang mellan golvet och min plats med kläder, haha. Måste ha sett sjukt roligt ut! Och hur danserna gick.. Jo, alltså det gick faktiskt jättebra! Nåt enstaka fel blev det men jag är så otroligt nöjd ändå. Jag hade askul, fast det var stressigt. Det var över alldeles för fort alltså. Jag hade kunnat dansat där hela dagen ju! Lycklig var jag i alla fall! Det finns inget bättre än att dansa! :D När jag hade dansat klart så gick jag och Sofia och fixade lite bilder, innan hon skulle åka därifrån.. Så jag blev själv kvar vid vårat bord, så fixade väskan och kollade på de sista danserna på uppvisningen.. Allt slutade runt 15.15 typ.. Då blev det godisregn för alla som ville, haha.






Det var ju ett tag kvar tills zumba partyt skulle börja så man stod mest helt upp och ner där.. Var fram till Lisa och pratade lite också, hon höll på att plocka undan vid sidan av scenen. Lämnade över en liten present, eller vad man ska kalla det, som tack för terminen och så. Jag har ju dansat typ de flesta av hennes danser denna termin. Hon blev glad och alldeles rörd, fina hon! :) Åh, jag tycker om henne. Pratade lite om dagen, vårterminen och att det blir tomt utan henne i vår. Jag kommer sakna henne va, bästa läraren helt klart! Jag beundrar henne verkligen, så otroligt grym hon är alltså. Så jag hoppas hon är tillbaks i höst! Sedan sa vi hejdå och hoppas vi ses nåt under våren. :) Tog sedan mina grejer och slog mig ner vid Victoria och hennes gäng innan zumban började.. Klockan blev fyra och det kördes igång, väldigt få var vi.. Kanske runt 25stycken. Men vi körde på ändå, svettigt och jobbigt. Galet roligt och vi skrattade mest.. :) En timme gick väldigt fort.. Sa sedan hejdå till Victoria och mamma kom och hämtade mig. :) En helt fantastisk dag!

Och nu tycker jag att vårens dansschema kan komma upp... :
D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback