Something's going on.

2011-02-28 @ 19:32:20
Dagen började med en tripp in till högskolan, det var dags för tenta i ekonomisk styrning och analys. Jag vet inte vad jag ska säga om den. Den var svår faktiskt. Men det gick bra och dåligt, har jag tur så kan jag ha klarat den precis men jag kan även ha sumpat det. Det visar sig om några veckor! Pratade lite med Katrin och en till efteråt innan jag behav mig in mot stan. Kikade runt där lite snabbt och sedan bussen hemåt. :) Kollade på Biggest loser och var ut en sväng med musbus.. Och sedan fastnade jag framför Bones, det blev fyra avsnitt. Så bra! Jag klickade även hem Septembers nya platta LoveCPR och två böcker av Kathy Reichs idag! :D iihi! Och nu nyligen har jag kollat på Biggest loser igen och nu börjar Vänner. :)

Pusshej!

Söndags...

2011-02-27 @ 22:58:30

Det blev film här. Det näst bästa med Madonna bl.a. Bra film ju. Och nu tror jag att jag ska ta en snabb titt i boken inför tentan imorgon också, haha.. Oh, jag känner att jag inte har pluggat så väl till denna tentan (som vanligt då!) men jag hoppas att det ska gå vägen ändå... *håller tummarna* 

Nu kör vi en veckoplanering här;
Måndag:
Tenta - Ekonomisk styrning och analys 9-14.
Tisdag: Makro 9.15-12. A-K och pappa fyller år, grattis! ♥ Step/styrka 17.30. Styrkepass 19.
Onsdag: Mikro 10-13. Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Makro 9.15-12.
Fredag: Let´s Dance på tv!
Lördag: Mello Andra Chansen - HEJA SHIRLEY'S ANGELS!
Söndag: Thintervention på tv! Bones på tv!

Yes. Massa skola och lite träning. Det är så tråkigt att det inte är någon dans denna veckan, pga sportlov. Liksom, hallå, jag vill dansa ju.. :( Denna vecka kommer att gå otroligt segt bara för att jag ska gå och längta till nästa måndag. Hm. Men jag får göra det bästa av saken, har ju fortfarande mitt älskade step/styrka-pass. Lycka! Och helgen blir en tv-helg ser det ut som, haha. Men ja, det blir nog en bra vecka trots att den blir utan dansen...

Pusshej!


Slappisch..

2011-02-27 @ 20:58:12
Vaknade strax efter tio-tiden och då åkte tvn på, Biggest loser. Duschade och gjorde mig klar.. Senare på eftermiddagen så kollade jag på Thintervention. Så sjukt bra! Åt lite efter det för att sedan ta mig iväg till bussen och in till Gävle. Var på Ackes en timme innan dansen började, så pluggade lite då. :) Vid sex-tiden så var det dags för jazzbalett, vi var bara sex stycken där, haha. Vi är nog typ 20-25 i gruppen, haha. xD Men vi körde på som vanligt och det gick bra. Så roligt ju! Sedan bussen hemåt.. Har nyss kollat på Bones här och ätit lite mackor. :) Nu vet jag inte vad som händer, lite plugg kanske.. eller nån film..

Pusshej!

Deltävling 4 - Malmö!

2011-02-26 @ 21:44:15
Sista deltävlingen avklarad. Öppningen med Marie och Richard var bara seg.. konstig och ja, annorlunda. Artistpresentationerna var tråkiga igen, båda Lindorna var roliga, hihi.. Mellanakten var ingen höjdare heller, jag hatar The Ark, eller hatar var kanske lite väl starkt, men jag gillar inte dem för fem öre. Så jag gillade inte alls det uppträdandet. Och det är väl svårt att slå förra helgens med Lena PH också. Grymt!

Nu till låtarna...

Melody Club - The hunter.
Jag brukar gilla Melody club, men denna låt var ingen höjdare.. han sjöng inte så bra heller, men låten var helt okej. kan ju hoppas att studioversionen är bättre..?! själva framträdandet var väl bra.. men ja, inget mer. Gillar dock det lugna partiet i låten. Men det är ingen favorit alls.

Julia Alvgard - Better or worse.
En webbjoker.. Jag gillar inte att Allt är blått på scenen, hon förvsinner in i dekorationerna. Hon har en bra röst, men låten är alldeles för svag. Inget som faller mig i smaken.. det blir liksom tråkigt.


Lasse Stefanz - En blick och nånting händer.
Låter som Cést la vie i början... verkligen. jag ser dem framför mig, haha. Alltså, jag vet inte om jag gillar det eller inte.. det var lite för segt va. och jag HATAR den där bong-trumman, den förstör. Låten är väl fin men inget mer..

Linda Pritchard - Alive.
Linda har en asgrym röst. Och jag älskar ljuset bakom henne, så snyggt. Jättefin låt. De höga tonerna blir dock lite skrikiga och det låter inte alltid så bra.. Annars är det är jättebra framträdande. Snyggt, grym låt och hon har som sagt en asgrym röst. Lite av en favorit i alla fall.

Anders Fernette - Run.
Älskar beatet i låten.. och låten är faktiskt bra. Anders sjunger bra, men kanske lite falskt här. Han låter exakt som han gjorde då under Fame factory-tiden, men han är bra. Men jag vet inte om det passar i Melodifestivalen, hm. Jag hoppas studioversionen är grym, för denna kommer nog spelas mycket hos mig.

Linda Bengtzing - E det fel på mig.
Ah, jag älskar den från början. Texten är ju bara skrattretande, herregud. Refrängen får mitt schlagerhjärta att bulta, wow. Åh, jag älskar det. Så underbart med en äkta schlagerlåt.. Och Linda är Linda. Herregud vad bra hon är! Vilken utstrålning och hon är så charmig. Dansarna är grymma, kören är grymma och Linda - jag älskar dig! Detta är min favorit, denna kommer jag hoppa runt och sjunga på!

Nicke Borg - Leaving home.
Gillar inte Nicke, inte hans rösten, han låter mycket som Andreas Johnson.. Annars är väl låten bra faktiskt. Den växer för var gång man hör den, det är bra. Men vad fan hade han på sig?! haha. Inga mer kommentarer här.

Love Generation - Dance alone.
Låten är bra, men hade förväntat mig nåt bättre.. Och de kan inte sjunga, inte i refrängen i alla fall. Annars är det ett snyggt uppträdande, med deras kläder och LED-skärmarna. Helt klart en bra låt men inget mer.

Så tyckte jag. Min absoluta favorit var helt klart Linda Bengtzing. Henne och Linda Pritchard till final ville jag ha. Och till andra chansen ville jag ha Love Generation och sedan spelade det ingen roll alls.. Jag fick ju lite som jag ville i alla fall. :)

-----
Till finalen gick..
- Linda Bengtzing.
- Nicke Borg.

Och till andra chansen gick..
- Linda Pritchard.
- Love Generation.
-----

Jag är bara så sjuuukt glad att Bengtzing gick till final, och raka vägen också. UNDERBART! Synd att Pritchard inte kom till final också. Men ja, hon får en andra chans i alla fall. :) Men Nicke Borg till final, jag blev chockad, yes. Menmen, jag bryr mig inte så värst. Jag har Sanna och Bengtzing i final, heja.. Bara Änglarna kvar nu då, heja!

Nu är det den spännande Andra Chansen nästa helg. Hjälp! Jag har fler favoriter där än i finalen. Åh, jobbigt!

No life..

2011-02-26 @ 17:11:53
Inget bloggande igår för jag hade inget att skriva. Satt här hela dagen och tråkade.. Kollade på Let´s Dance, Jessica är kvar, så bra! Och idag har det inte hänt nåt heller... Jag känner att jag kommer rulla fram snart om jag inte får nåt att göra, skaffar mig ett liv liksom.. För jag äter hela tiden när jag har tråkigt och inte är det nyttigt i alla fall. Suck. Jag satte i Bones säsong1 i dvdn, nu har jag nåt att kolla på i alla fall. Fast har ju sett avsnitten några gånger, haha, men det är ju så bra. :) Får se hur många avsnitt det hinner bli idag, haha..

Pusshej!

Rhodos stad!

2011-02-24 @ 21:01:28
Jag har nog inte berättat det men vi ska åka utomlands i sommar. Jag, syster, mamma och mormor. Denna gång ska vi åka till Rhodos stad. Helt nytt för oss, som annars brukar vara på Mallorca jämt.. Men det ska bli kul att se något annat faktiskt. Vi åker i augusti, i två veckor. 7-21 augusti närmare bestämt! Vi ska bo på hotell Cactus och här är några bilder från fritidsresor.se.






En vanlig torsdag.

2011-02-24 @ 20:31:13
Jag kom upp imorse och fick skjuts till resecentrum. Fyfaan vad det var kallt, runt -22grader.. brr.. Men i alla fall, föreläsning vid 9.15.. Makro denna gång, där vi gick igenom arbetslöshet och så. Raka vägen till bibblan när vi slutade vid tolv-tiden. Och där satt jag ungefär i två timmar och pluggade lite eko. styrning. Så segt! Tog bussen in till stan sen och åt på donken och sedan trallade jag till Ackes. Mötte Ulrika där och hon skulle precis gå när jag kom, och låsa men då fick jag passa stället istället. xD haha. Så jag var själv där från halv fyra-tiden, men sedan började en lektion vid kvart över fyra så det kom folk strax efter mig typ.. Vid fem-tiden så var det dags för ragga. :D Där vi körde igenom koreografin massa och fick lära oss lite steg, inte så många pga att det blir lov nu och folk kommer glömma bort.. xD haha. Timmen gick alldeles för fort, och nu blir det ingen dans på två veckor, tråkigt! Bussen hemåt och hemma så blev det mat direkt. Nu kollar jag lite på Navy CIS och inte så mycket mer, har lite tråkigt.. Får se vad som händer sen.

Pusshej!

Wednesday!

2011-02-23 @ 21:33:46
Finns inte så mycket att säga om dagen för det har inte hänt så mycket. Men jag kom iväg till högskolan imorse i alla fall, mikro-föreläsning. Gud vad tråkigt och segt det är, fick ju kämpa för att hålla mig vaken, haha.. Slutade tidigare också, så var hemma redan vid ett-tiden istället för två.. Skönt! Har kollat på Biggest loser och mest slappat här vid datorn.. Var iväg och tränade lite här ikväll, aerobic latin moves. Så roooligt! Pratade lite med P efteråt och fick sedan skjuts hem, tack! Och sedan dess så har jag kollat på Glee och nu kollar jag på filmen Vid din sida. :) Bra film! Sedan ska jag sova för att orka upp imorgon igen..

Pusshej!

Bästa!

2011-02-23 @ 16:34:23
Idag är det exakt tre år sedan jag och A-K var i Mora kyrka för att se Sonja... Åh, det var så himla underbart! Sonjas röst i en kyrka, wow! ♥ Pratstunden efteråt, den var helt fantastisk. Underbara människa! Det var bara vi kvar i kyrkan typ.. plus Sofia som är med på bilden. Och Sonjas föräldrar, assöta ju! Vi hade det väldigt mysigt och underbart!
Ett minne för livet, tack för allt finaste!


Trevlig kväll.

2011-02-22 @ 23:21:54
Nu ikväll här så var jag iväg och tränade massa. Step/styrka och styrkepass. Otroligt roligt men jobbigt.. Det går så galet bra så, och jag skrattar mig igenom passen. Underbart, det är så det ska vara.. Träning ska vara roligt annars är det ingen idé tycker jag... ;D hihi. Pratade med Päivi efteråt och har liksom lovat att jag ska visa upp danserna för henne imorgon, både jazzen och raggan, hjälp.. haha.. Fick sedan skjuts hem, tack. :)

Det blev mat och jag kollade sedan på Den hemlige miljonären. :) Och inte gjort så mycket mer sedan dess.. och nu ska jag ner lite snabbt för att sedan ta mig till sängs. Förhoppningsvis så blir det högskolan imorgon och vi hörs efter det då. :)
Pusshej!

Dag 05 – Min bästa vän.

2011-02-22 @ 15:35:41

Saknar dig, hjärtat! Kärlek.

Roligt! :)

2011-02-22 @ 14:21:39
Jag kom in till högskolan idag. Föreläsning i makroekonomi stod på schemat, mellan 9.15-12. Vi hade räknestuga idag, och vi hann bara gå igenom en uppgift med a, b och c. Vi beräknade jämviktsnationalinkomsten och räntan på varumarknaden och penningmarknaden och sedan båda ihop.. Vi tog fram olika multiplikatorer när vi ökade på den offentliga konsumtionen och transfereringarna. Och vi skulle även öka inkomsten till 250 och då räkna ut den nya monetära basen... Haha, för er kanske det inte låter så roligt och det är inte så lätt att förklara utan uppgiften framför sig.. Men jag tycker det där är så roligt att räkna på. Och jag förstod vad vi gjorde, det kändes så bra. Vi var glada efter föreläsningen. Och dessa uppgifter vi gör på föreläsningarna är väldigt lika med dem som vi får på tentan sen, underbart!

Sedan var det bussen hemåt. Och nu kollar jag på Biggest loser. :)
Pusshej!

My day!

2011-02-21 @ 21:38:23
Klockan stod på ringning imorse, den stängde jag av och sov istället. Så skönt! Kollade på Sjunde himlen i förmiddags, men glömde helt bort Biggest loser, surt. Har kollat på lite olika klipp med Jillian Michaels på youtube under dagen, speciellt det när hon gästar Rachael Ray. Hon gör lite olika övningar i KLACKSKOR! Åh, grymma människa! Och jag har även smyglyssnat på Sanna Nielsens kommande album "I´m in love". Jag är redan kär i alla låtarna. Gud vad bra hon är! Galet! Och de roliga är ju att låtarna Devotion och Part of me, som jag har älskat och älskar, är två av de mindre bra på skivan. Men det finns verkligen inga dåliga låtar på skivan, alla är verkligen svinbra. Sanna är grym!


Strax innan fem-tiden så tog jag bussen in till Gävle. Det var dags att dansa igen vid sex-tiden. Jazz, jazz, jazz. :D Där vi gick igenom de nya stegen från förra veckan, repade de lite och sedan körde vi hela koreografin några gånger. Fick lära oss några nya steg och nötte på dem. Och avslutade hela timmen med att köra hela koreografin några gånger.. För det var sista gången vi körde den nu, nästa vecka är det lov och ingen dans. :( Efter lovet blir det nytt... och vi fick reda på att vi inte ska göra två delar i en koreografi, som vi trodde utan vi ska göra två olika koreografier. Lycka! Så efter lovet blir det alltså en ny koreografi, underbart. Tog bussen hemåt och då kollade jag lite på Top model och åt lite mackor..

Nu kollar jag lite på Rum för en stjärna, haha.. Sedan får vi se vad som händer, det blir väl tidig kväller om jag ska lyckas ta mig upp och in till högskolan imorgon. haha..
Hörs mer imorgon!
Pusshej!

Dag 04 – Mina föräldrar.

2011-02-21 @ 13:51:56

Syster- Angelica, mamma-Ingela, pappa-Lasse, jag och Birger.
Mallorca för hundra år sedan, närmare bestämt 11år sedan, haha.

Båda bor i Sandviken, men inte tillsammans. Check! Mer behövs inte skrivas.

Dag 03 – Något som får mig att le.

2011-02-20 @ 22:57:28
Dansen. Jag älskar att dansa, det finns inget bättre. Och alla människor jag har träffat genom dansen, underbart! Och jag ler extra mycket åt att jag ska få dansa för en av mina absoluta förebilder inom dansen, ganska så snart igen. Eller om några veckor, men i alla fall. All kärlek till dansen!


Söndagsblogg!

2011-02-20 @ 22:18:53

Måndag: Mikro 10-13. Plugga! Jazz 18.
Tisdag: Makro 9.15-12. Plugga! Step/styrka 17.30. Styrkepass 19.
Onsdag: Mikro 10-13. Plugga! Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Makro 9.15-12. Plugga! Ragga 17.
Fredag: Mikro 10-13. Plugga! Let´s Dance på tv!
Lördag: Plugga! Mello deltävling 4!
Söndag: Thintervention på tv! Jazzbalett 18. Bones på tv!

En fullspäckad vecka. Hur fan ska jag orka allt?! Och hinna med allt?!
Det är bara att köra!


Helgen slut igen..

2011-02-20 @ 21:22:27

Vaknade sent eller gick upp sent, runt ett-tiden var klockan nog. Duschade och fixade mig. Vid tre-tiden så var det tv-tajm, Thintervention. Mycket bra ju! Efter det så fick jag skjuts till bussen och det var raka vägen in till Gävle. Var på Ackes en timme innan dansen började, väldigt segt men så är det på söndagar. Suck! Vid sex-tiden var det dags, jazzbalett som gällde idag. Det är väldigt kul, men även jobbigt och svårt ju.. Men jag kämpar på och nån gång ska det väl gå.. ;D haha. Bussen hemåt och det blev mat direkt och jag kollade på Bones. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra här... småkollar lite på filmen på femman och bara slappar.. borde packa väskan för morgondagen..

Pusshej!


Lycklig!

2011-02-19 @ 22:24:00
Våra Änglar får en andra chans i Sundsvall. Just nu är jag bara så glad att de fortfarande är kvar i tävlingen, åh! De får en andra chans att visa sitt nummer, åh, det ska gå hela vägen till Globen. Det måste de göra! Om två veckor så röstar vi järnet igen.. Nu ska jag bara vara lite lycklig här och njuta av deras nummer!


Älskade Jessica, Shirley och Vera.

bilder från expressen.


Deltävling 3 - Linköping!

2011-02-19 @ 22:10:03
Tredje deltävlingen avgjord och den var faktiskt inte så svårtippad som man hade trott, haha.. Lena ph öppnade hela deltävlingen med sin nya låt Idiot och ett gäng dansare. Min första reaktion; WIIIIIIIIIIDEGREEEEEEEEEN! Wow, hon strålar och överglänser alla andra, wow. Snygga människa! Lena ph är väl grym, men jag hade bara ögon för Jennie Widegren, wow vad hon är grym alltså. Sketchen med Marie och Rickard och permobilen, HAHA, det var roligt. Artistpresentationerna var lite bättre denna gång ialf, roliga. Jessica, Vera och Shirley var söta. Mellanakten var också lite bättre denna gång. Lena ph alltså. Dance in neonlight, kanske inte så bra på engelska men ändå. Lena ph och Dead by april. hahaha, otroligt coolt i alla fall.

Nu till låtarna...

Linda Sundblad - Lucky you.
Snygg början. Linda har en svag röst, det ser nervöst och stelt ut. Låten var helt okej, men inget mer alltså. Dansarna är grymma, först är det ju Linda och Jennie. sedan en bekant till mig, Sara.. Fina och grymma! Det bästa med hela uppträdandet är ju koreografin (Jennie W är grym!) och dansarna. Men ingen favorit, tyvärr. Jag hade förväntan mig något bra och coolt från henne..

Simon Forsberg - Tid att andas.
Fiin låt. men ja, vad ska man mer säga. Han har ju rösten, men det hela blir tråkigt. Låten känns som mer än tre minuter, det är inte bra. Den blir bättre efter "höjningen", när det blir lite mer tempo i den.. Dock ingen favorit, gillar inte han så mycket, men låten kommer nog spelas i sin studioversion sen. Hoppas den är bättre..?!

Sara Lumholdt - Enemy.
Snyggt. Men Sara sjunger falskt, eller inte bra i alla fall. Cool koreografi och på nåt sätt så gillar jag refrängen. Det blir ett häftigt nummer och jag diggar med. Det låter bättre under låtens gång, och det är bra. För jag gillar detta!

The Playtones - The king.
Jag vet inte men jag tycker sånt här svänger, haha. Inget fan av det alls, men det är härligt att lyssna på. Låten är helt okej och grabbarna är väl helt okej dem med.


Shirley's Angels - I thought it was forever.
Början är kärlek, åh. Det går inte att vara opartisk här. Älskade vänner, så snygga och så begåvade. Vilka röster, oslagbart. Och koreografin, hela uppträdandet. Det är så assnyggt. Jag bara sitter och ler och bara, aaaaaah. Det är så bra, så välgjort och så himla bäst. Jag älskar det verkligen. Absoluta favoriten, helt klart! ♥

Sebastian - No one else could.
Jag gillar inte han, han ser ut som levande död också. Låten är bra, refrängen är bra och man diggar med. Men jag vet inte om jag gillar hela uppträdandet, det är lite trist faktiskt. Stör mig lite på de stora LED-skärmarna som man inte ser så bra vad de är på. Och dansarna i svart, hm. Ingen favorit i alla fall.

Sara Varga - Spring för livet.
Sara är jättebra, och hon är en jättemysig person. Det är en fin låt. Eller fin och fin, den handlar ju om misshandel.. Och det blir äkta när hon står där och sjunger.. Jag gillar när hon tog loss micken och kör utan stativet, bra S. Det är fint, det är enkelt och det är faktiskt äkta. Sara är en favorit!

Eric Saade - Popular.
Det här är så sjukt bra. Eric är grym. Låten är galet grym. Hela scenframträdandet är asgrymt. Egentligen behövs det inte skrivas något mer, detta är ju en solklar finalist. Kanske en solklar vinnare i finalen också. Det är i alla fall sjukt grymt och ett välproducerat nummer.

Så tyckte jag. Efter att ha hört alla låtarna så ville jag ha Shirley's Angels och Eric Saade till finalen.. Och till andra chansen ville jag ha Sara Varga och The Playtones.. och jag fick ju någorlunda rätt i alla fall, lite omkastat.

-----
Till finalen gick..
- Eric Saade.
- The Playtones.

Och till andra chansen gick..
- Sara Varga.
- Shirley's Angels.
-----

Jag är såååå glad att Shirley's Angels fortfarande är med i tävlingen, att de fick en andra chans. Och jag hade nästan räknat med att Änglarna och The playtones skulle byta plats och ja, så blev det.. Men Änglarna och Sara Varga till andra chansen, guud så bra! Och Eric till finalen.. Jag är faktiskt nöjd, fast helst av allt hade jag ju velat haft änglarna i finalen, men man kan väl inte få allt!

Nästa helg är det dags för Malmö, sista deltävlingen. Spännande!

Snaaart!

2011-02-19 @ 18:14:08
Mindre än två timmar kvar tills tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2011 drar igång. Det ska bli otroligt spännande att se.. Jag har vänner som är där på plats i arenan och har det underbart! Och jag har även vänner som är med och tävlar ikväll, inga mindre än Shirley's Angels. Och jag tycker att ni alla ska göra mig, mina vänner och änglarna en stor tjänst och rösta som bara fan ikväll och skicka dem raka vägen till finalen. SNÄLLA! Låten är asbra, numret är assnyggt, brudarna är assnygga och så galet begåvade! Detta bara måste vara med i finalen!

Nummer som gäller ikväll; 099-202 05 (billiga!) eller 099-902 05 (dyra!).

bild från änglarnas fb-sida.


Dag 02 – Ett ögonblick.

2011-02-19 @ 15:39:58
När Sanna fick folkets röst i Melodifestivalsfinalen 2008. Vilken lycka, vilken glädje. Åh! Att se henne efteråt i greenroom, när hon gråtandes svarade på frågor från journalisterna. Hon var glad, jag var glad. Jag var så stolt över att vara ett fan till just henne.
Ett magiskt ögonblick!




Träääning!

2011-02-19 @ 14:27:46
Uppe och hoppade redan vid halv tio-tiden idag.. Fixade mig och drog iväg till badet. Iskallt ute ju, runt -18, brr.. Vid elva var det i alla fall dags för step/styrka med Päivi. Så underbart! Det blev svettigt och det blev jobbigt, men fasen vad roligt det är. Jag älskar det verkligen, det finns inget bättre ju! Efter 75minuter där så stannade jag kvar med Päivi och Linda, där L gick igenom sitt program lite igen... Så ja, vi körde en 45minuter till. Hahah, så kul men jobbigt. Pratade lite med dem och sedan trallade jag hemåt i kylan.. Var hemma efter ett-tiden nån gång..

Nu sitter jag här och har tråkigt, suck!
Pusshej!


bild från google.


Dag 01 – Om mig.

2011-02-18 @ 23:25:26
Ja, och vad fan ska man skriva här då... Svårt!

22år. Bor i Sandviken. Pluggar som fan för att få nån framtid. Tränar och dansar så mycket som jag hinner med. Glad och sprallig. Positiv. Perfektionist ut i fingerspetsarna, väldigt jobbigt. Drömmer om att bli Någon. Bla bla bla...


Ja, inte fan vet jag vad jag ska skriva. Alldeles för svårt för mig och jag skriver inget mer här nu. Punkt!

Bild på mig;

Tv-kväll!

2011-02-18 @ 23:00:55
Sedan sist så har jag kollat på Fredagskväll med Malin på barnkanalen där hon intervjuade några artister i Linköping, melodifestivalen. Kollade främst för att Shirley's Angels var med, fina människor! ♥ Efter det så blev det Let´s Dance här.. Och jag är sååå glad att Jessica och Kristjan fick stanna, underbart! Men bäst idag var helt klart Frank och Charlotte, wow! Spännande att se vad som händer nästa vecka...

Nu gör jag inte alls så mycket här, ska nog ner och hämta lite mer gurka sedan får vi se... :) Kanske en film eller sängen, hmm..
Pusshej!

Ännu en 30 days challenge!

2011-02-18 @ 21:53:32
Min fina vän Bonnie har börjat på en ny 30 days challenge.. och den tänker jag sno från henne nu också. Bara för att ha nåt att blogga om varje dag så tar jag och kör den.. Så, här är listan!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Ett ögonblick
Dag 03 – Något som får mig att le
Dag 04 – Mina föräldrar
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Tio saker ni inte visste
Dag 07 – Ett minne
Dag 08 – Det här ångrar jag
Dag 09 - Mina favoritbloggar
Dag 10 – Min favoritplats
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 – En att-göra-lista innan jag dör
Dag 13 – Det här är jag beroende av
Dag 14 – Det här lyssnar jag på
Dag 15 – Mitt rum
Dag 16 – Det här tycker jag om
Dag 17 – 10 favoriter
Dag 18 – Min utbildning/jobb/skola
Dag 19 – Det här får mig att gråta
Dag 20 – Det här får mig att må bra
Dag 21 – Mina drömmar
Dag 22 – Det sjukaste jag gjort
Dag 23 – Det här vill jag göra om
Dag 24 – Något jag hatar
Dag 25 - Det här stör mig
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 - Min önskelista
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – En förebild
Dag 30 – om 20 år

LET´S GO!

Fredag!

2011-02-18 @ 18:50:04

Ja, nu är det helg igen. Väldigt skönt och behövligt typ.. Men jag har pluggat typ hela dagen.. Vaknade strax innan elva nån gång och då kollade jag på Sjunde himlen.. Sedan körde vi igång pluggandet.. Jag har läst kap4-5 i makro-boken och kap4 i mikro-boken, mitt huvud är helt slut. Allt på engelska också, hjälp. Även gått igenom kap1-5 i makro-kompendiumet, good! Blev klar strax efter sex-tiden här.. Med några småpauser under dagen, två en-timmes där jag kollade på Biggest Loser och senaste Bones-avsnittet som lades ut inatt. Åh, så bra! Och nu gör jag inte mycket alls.. väldigt trött bara. Har skrivit packlista inför finalhelgen i Sthlm också, det blir nog bra.. Även försökt mig på att dansa jazz-koreografin, fan vad svårt det ska vara.. det går för fort, gah! Hoppas kunna hänga med ordentligt på måndag, håller tummarna va.. xD Nu ska jag ner och kika om det blir mat snart eller nåt och hämta lite gurka. :)

Pusshej!


Älskad och Saknad!

2011-02-17 @ 21:21:52

Fantastiska underbara människa! ♥

April 2007.


Torsdag!

2011-02-17 @ 20:21:46
Idag fick jag sovmorgon, skönt! Kom upp efter tio-tiden och fixade mig, trallade till bussen och in mot Gävle och högskolan. Föreläsning vid kvart över ett, makro som gällde.. Där vi gick igenom varumarknaden och penningmarknaden, kikade på deras jämvikter och sedan satte vi ihop dem båda. Najs! Slutade lite tidigare och tog mig in till stan, där det blev mat på donken. Vidare till Ackes och det var dags för ragga vid fem-tiden. Så sjukt roligt! Vi gick igenom koreografin massa och sedan la vi på lite nya steg, som vi fick väldigt roligt åt för det gick inte riktigt som vi ville.. xD haha. Men har lovat att det ska sitta till nästa gång. ;) Bytte sedan om och skyndade mig till bussen.. Trallade hem och hemma så väntade en pizza på mig, så jag åt lite där.. Sedan satte jag i Sex and the city och den kollar jag på ännu, den är ju bara så braaa! :D Sedan får vi se vad som händer..

Pusshej!

Onsdag!

2011-02-16 @ 21:33:35
Ingen högskola i förmiddags, orkade inte ta mig iväg.. Så jag ska väl läsa ikapp i helgen tror jag. :) Så jag kollade på Sjunde himlen när jag vaknade och sedan under dagen blev det även Biggest loser plus massa annat. Syster har suttit i rummet här också, vi har beställt bikinis från hm och även smycken från nån sida på nätet, najs. Kollat på film, High school musical, tidigare idag och nu kollar jag på High school musical 2. Dem är bra! Var iväg och tränade en timme också, aerobic latin moves. Så underbart roligt! Skulle ta det lite lungt men det gick inte så bra, för det är ju så jäkla roligt ju.. Pratade med Päivi efteråt och fick skjuts hemåt, tack! :) Då blev det lite mackor och Glee på tv.. Och nu som sagt så kollar jag på film. Inte så mycket mer faktiskt! Ska ner och hämta nåt gott tror jag. :)

Pusshej!

Jag fick post...

2011-02-16 @ 15:12:56
.. Äntligen fick jag min vinst från Lugna favoriter. I december hade de en liten tävling och man kunna vinna smycken från Laila Bagges smyckeskollektion Rock by Sweden. Så, ja, idag så fick jag äntligen mina örhängen som jag valde ut. :D




Tisdag!

2011-02-15 @ 21:29:31
Jag sitter här och slappar vid datorn...
Dagen har rullat på som vanligt. Högskolan och föreläsning i förmiddags, makro, där vi räknade lite och så. Det var faktiskt intressant. Slutade tolv och då tog jag bussen hemåt. :) Svinkallt ute ju, verkligen. Hemma blev det mat, och så kollade jag på Biggest loser.. Åkte upp på stan med syster, mamma och mormor. Jag fyllde på mitt busskort.. Och vi preliminär bokade en utlandsresa i sommar också. Yees! Hemåt och jag bytte om och tog mig sedan till badet. Step/styrka med Linda denna gång, det var lite annorlunda, men det var roligt. Orkade inte vara kvar på styrkepasset, tänkte att jag måste vila lite för att bli frisk, haha. Så jag hejade bara lite snabbt på Päivi när hon kom och sedan trallade jag hemåt i kylan.. Och det blev tacos till kvällsmat här, gott. :) Och nu kollar jag lite på tv.. och inte så mycket mera. Ska ner och hämta nåt att dricka tror jag. :)

Pusshej!

Måndag!

2011-02-14 @ 21:26:36
Kom upp tidigt idag för jag var tvungen att duscha innan halv åtta för de skulle stänga av vattnet då. Jobbigt! Mamma skjutsade mig till resecentrum, bussen in till Gävle och mot högskolan. Föreläsning i mikro, vilket var otroligt segt och bara tråkigt. Slutade runt halv ett-tiden och då tog jag mig till stan. Där snurrade jag runt massa, jag tröttnade många gånger om, haha. Köpte en svart kavaj/blus-liknande grej, den var fiin i alla fall. En paljettmössa och lite smycken. Najs! Lunch/middag på donken, och där blev jag sittade en stund. Strax innan fem-tiden så tog jag mig till Ackes och satt där istället.. I och A kom också, och klockan blev sex och det var dags för dansen, jazz! Men jag stod över dansen idag, jag måste bli frisk ju. Det finns inget tråkigare än att sitta och titta på när man mer än gärna hade varit med och dansat. Suck! Detta var en lektion som jag verkligen skulle ha behövt också, de gick igenom dansen grundligt och körde den hela timmen. Plus att hon la på 4 åttor till, hjälp! Jag var med och markerade dem lite.. Nästa vecka är sista gången för denna del i dansen, efter lovet ska vi lära oss en annan del. Hjälp alltså. Jag måste verkligen träna hemma ju.. Efter det så tog jag bussen hemåt och gick hem i kylan. Svinkallt ju! Kollade på Top model och åt lite mat, gott. Nu kollar jag på Rum för en stjärna... :) men ska även gå igenom de nya stegen i dansen, måste göra det!

Pusshej!

Jag vill kramas va!

2011-02-13 @ 21:46:29


längtar till finalhelgen va... Sanna!


Söndagsblogg..

2011-02-13 @ 20:56:01
Veckan rinner mot sitt slut, helgen är äntligen över. Och ja, söndagen är så gott som över, snart. Dagen har rullat på och det har inte hänt så värst mycket. Kollade på Thintervention i eftermiddags, det är så bra ju! Det blev ingen dans idag heller, jag är fortfarande sjuk. Förkyld. Täppt i näsan och hostig, jobbigt! Så får se om det blir nån dans imorgon också, jag måste verkligen vila och bli frisk.. Hatar att vara sjuk, det är så segt. Annars har jag bara hängt här vid datorn och framför tvn idag... :)

En ny vecka väntar och såhär ser den ut...
Måndag:
Mikro 10-13. Stan. Jazz 18.
Tisdag: Makro 9.15-12. Step/styrka 17.30. Styrkepass 19.
Onsdag: Mikro 10-13. Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Makro 13.15-16. Ragga 17. Shirley fyller år - GRATTIS!
Fredag: Let´s dance på tv!
Lördag: Step/styrka 11. Mello deltävling 3 - HEJA SHIRLEY'S ANGELS!
Söndag: Thintervention på tv! Jazzbalett 18. Bones på tv!

Ja, det är en del.. Och jag MÅSTE bli frisk och det är snabbt. Jag har mycket träning framför mig denna vecka. Så underbart roligt! :D Och föreläsningar som vanligt måndag till torsdag. Lite tv också. Och mellon på lördag lär bli spännande, åh älskade Shirley's Angels är med då! ♥ Vill även hinna springa runt på stan också, vill shoppa nåt.. xD Även lämna in mina tågbiljetter så jag får pengarna tillbaks, najs. :) Det blir nog en bra vecka!

Pusshej!

Saknad brud!

2011-02-13 @ 20:16:50
När jag såg SaraBingolotto tidigare här så påmindes jag om hur mycket jag saknar henne. Att det är över ett år sedan jag träffade henne sist, åh. Hon var min första riktiga idol. Så mycket minnen jag har med henne, alla ord som har delats mellan oss. Hon är speciell för mig och kommer alltid att vara det! Då, nu & för alltid!


krysset, sommaren 2007.

LYCKA!

2011-02-12 @ 22:16:57

Sanna, Sanna, Sanna. Åh baby, i´m in love! VILKEN LYCKA!
Hur fantastiskt underbar är inte människan?! ♥



bilder tagna härifrån.


Deltävling 2 - Göteborg!

2011-02-12 @ 21:58:22
Introt var SÅ bra! Åh, Marie och Richard.. Underbart! Hahah åh, Barbie girl-grejen och rappare.. xD Älskade öppningen med Christer Sjögren också, djingis khan. HAHA, åh love that song! Och dansarna, dem är grymma. Jag gillar Linda och snygge-Thomas. ÅH! Men artistpresentationerna är fortfarande dåliga, otroligt sega och det förstör mest tycker jag. Sedan även mellanakten, den är fortfarande tråkig. Den känns liksom onödig ju!

Nu till låtarna...

Brolle - 7 days and 7 nights.
Gillar början, med scenen i olika ljus-färger.. men det blev sämre när han började sjunga. Refrängen är bra, men inte så mycket mer. Lite svängig och så. Men ingen favorit, det blir tråkigt och låten känns aslång. Men den växer ju mer man lyssnar i alla fall, det är bra!

Loreen - My heart is refusing me.
Jag gillar det här. Refrängen är bra.. men jag önskar att det hade varit lite ösigare.. En club-låt, men lite lugnare. Hon har en asgrym låt och jag gillar den verkligen. En snygg låt. Och dansarna måste ha credd, snyggt. Det syns även att det är BouncE-Ambra som koreograferat, grymt!

Babsan - Ge mig en spanjor.
Första reaktionen, HAHAHAH! Jag kan verkligen bara skratta, för detta lär ju vara nåt skämt. Herregud! Vilken låt, haha. Men liksom, allvarligt, vad fan gör denna låt i melodifestivalen?! Och dansaren snygge-Thomas, AAAH jag döör!

Och denna ska förloraren i gängets nyårslöftestävling få sjunga i underkläder i snön, HAHA.

Elisabeth Andreassen - Vaken i en dröm.
Hon sjunger väl bra... och låten är väl fin men den blir lite tråkig. Lite musikal-aktig låt.. Fint när kör/dansare kommer in i alla fall. Men detta är dock en låt som jag inte kommer minnas efteråt..


Sanna Nielsen - I´m in love.
Det här är ju bara hur bra som helst! Jag är inte alls partisk, haha. Jag älskar början, så snyggt. Hennes röst är fantastisk, hon ger låten rättvisa. Detta är magi! Jag bara ler när jag ser detta.. Det lugna partiet är så fiiiint! Versen är otroligt bra, refrängen är ännu bättre. Wow, i´m in love helt enkelt! Sanna - en solklar favorit!

The Moniker - Oh my God!.
Men vad fan är detta?! Jag gillar inte daniel och detta var ju bara så urflippat och konstigt det kan bli.. Inget jag gillade för fem öre. Men Linda och Jennie var galet underbara i alla fall!


Anniela - Elektrisk.
Jag vill ha låten på engelska, ville bara säga det. men jag gillar det verkligen, denna kommer spelas flitigt. Refrängen är faktiskt bra, jag blir glad av detta. Wow! Linda o Jennie är grymma. Även Celina och Ida, och det är genom C som jag vet lite om Anniela ialf.. Men hon är grym, trots att hon blir fort andfådd och det hörs - inte så bra! Det var ett coolt framträdande!

Christian Walz - Like suicide.
Jag gillar inte han för fem öre. Inte sån bra röst heller, oftast så hör man knappt vad han sjunger. Låten kanske hade varit bättre om man hörde vad han sjöng. hahaha. Men nej, detta var tråkigt. Verkligen.


Så tyckte jag. Och jag ville ha Sanna och Loreen eller Babsan till finalen. Och till andra chansen Brolle och Anniela... Och jag fick ju faktiskt lite rätt där.. lite omkastat blev det.

-----
Till finalen gick..
- Sanna Nielsen.
- Brolle.

Och till andra chansen gick..
- Loreen.
- The Moniker.
-----

Sanna till finalen var det bästa som kunde hända, och att hon gick raka vägen dit. Wow, jag är så lycklig! Jag längtar till finalen va! Också glad att Loreen kom till andra chansen i alla fall, hon hade en grym låt. Och jag är glad att det var Brolle som gick till finalen och inte The Moniker.. För han var så dålig och då var Brolle så mycket bättre! :) Så, nu har jag sagt det! Nästa vecka är det dags för Linköping! Och vilket prat och planering det blev efter att vi fick reda på att vår Jessica skulle tävla, men jag åker tyvärr inte dit. Jag blir hemma och kollar och stöttar och hejar som fan på Shirleys Angels. Jag längtar till jag får se dem.. och till hela deltävlingen, det kan nog vara den tuffaste av dem alla. Spännande!

Snaaart!

2011-02-12 @ 19:33:02
Bara cirka en halvtimme kvar nu till Melodifestivalen börjar, andra deltävlingen, i Göteborg! Åh, jag längtar så tills jag får se Sannas uppträdande och höra hela låten. Jag hejar på henne, såklart! Och jag hoppas ni hjälper henne att ta sig till finalen, det är ingen final utan henne! Så kom igen, numrena som gäller är; 099-202 05 (billiga!) eller 099-902 05 (dyra!). Ring för allt ni är värda. Snälla, snälla, snälla! :D


Lööördag!

2011-02-12 @ 15:30:32
Jag var uppe tidigt imorse, eller kring halv tio-tiden. Solen sken ute och det var jättevackert ju.. Strax efter halv elva så trallade jag till badet där det var dags för träning. Step/styrka. Helt underbart! Och jag lovade mig själv att köra lite lungt pga att jag är lite sjuker, men det gick inte så bra. Roligt var det i alla fall och svettigt blev det. Stannade kvar med Päivi och Linda efteråt, de gick igenom lite steg, för L ska köra på tisdag. :) Trallade hemåt och var hemma strax innan två-tiden. Kollade på filmen Kärlekens makt som gick på tvn och nu nyligen satte jag i Sex and the city 2! Den är braa..

Hörs senare!
Pusshej!

LD!

2011-02-11 @ 22:57:44
Nu har jag kollat på Let´s Dance. Det var faktiskt många par som var bra ju, riktigt duktiga. Och jag blev superglad över resultatet, haha. Äntligen så försvann Andreas, yeees. Och Jessica och Kristjan är kvaaar! Jaa, Jessica är fantastisk! ♥ Längtar till nästa vecka redan.. Spännande!


bild från deras blogg.


Nu ska jag faktiskt sova här. Varit vaken sen fem-tiden imorse och det känns kan jag säga. Måste sova så jag är utvilad till imorgon. Ska iväg och träna vid 11-tiden så jag måste vara pigg, step/styrka.. Så därför kallar sängen nu, hörs imorgon!
Godnatt!

Favorites.

2011-02-11 @ 20:51:28

Några låtar som spelas flitigt här hemma just nu..

Britney Spears - Hold it against me.
Tiki - Tiki wine.
Kelly Rowland - Commander.
Medina - Addiction.
The downtown fiction - I just wanna run.
Bruno Mars - Just the way you are.
Rihanna - S&M.


Helg igen då..

2011-02-11 @ 19:48:56
Jag har inte gjort mycket alls på min lista... Kollade inte på Sjunde himlen, för jag fastnade för det senaste Bones-avsnittet istället. Grymt! Kollade på Biggest loser, åh, jag vill träna för Jillian. :D haha. Och jag har bara hunnit läst kap3 i mikro-boken, det går så segt på engelska.. men ska försöka hinna med lite fler sidor, men har ju hela helgen på mig. Mamma ringde SJ kundservice och jag får pengarna tillbaka på mina tågbiljetter, bara åka in till Gävle och lämna in biljetterna. :) Och har även fixat med lite bilder till en fotobok, det blir nog bra när allt är klart.. Och nu snart är det dags för Let´s Dance också, heja Jessica! Ska kika runt lite snabbt på datorn här nu innan det börjar... :)

Pusshej!

Liiista..

2011-02-11 @ 10:24:09
Ja, det får bli en Att göra-lista för dagen..

- Kolla på Sjunde himlen.
- Kolla på Biggest loser.
- Läsa kap 3-4 i mikro-boken.
- Läsa kap 4-5 i makro-boken.
- Antingen åka in till Gävle central med mamma eller ringa SJ kundservice.
- Fixa bilder till fotobok.
- Kolla på Let´s Dance(?)

Lite att göra.. och sedan får vi se hur det löser sig med mina tågbiljetter också.
Pusshej!

Ändrade planer...

2011-02-11 @ 07:10:19
Det blir inget Göteborg. Mitt tåg är inställt pga snöstormen. FAN! Jag som så hade sett framemot att åka dit ju, skiiiit! Men det är verkligen snöstorm här, det blåser som bara fan. Jag vaknade inatt av att det blåste, herregud. Ja, men nu sitter jag i alla fall här. Ingen idé att lägga sig igen, har redan duschat och ätit frukost. Klockan är så sjuuukt lite, så vad fan finns det att göra nu?! Hm, hörs senare idag när det blivit mer dag.. ;D

Pusshej!

Gbg, here I come!

2011-02-10 @ 22:01:49
Nu är väskan packad och jag känner mig nattiklar typ. :) Imorgon drar jag som sagt till Göteborg, hoppas för guds skull att tåget går och att det är i tid. SNÄLLA! Men ja, det blir spännande imorgon. Jag kommer inte blogga något under helgen för datorn är inte med. Så kommentarer kring deltävlingen på lördag kommer att komma upp på söndagkväll när jag är hemma igen. :) Hela helgen blir det massa melodifestivalen, det känns bra. Jag och Annika ska springa runt.. träffa Annamia bl.a. Och massa annat fint folk, hoppas jag! Och jag tror det blir direktsändningen för oss på lördag, det känns så. Underbart! :D Hoppas bara det finns biljetter kvar, men det löser sig. Annars ska vi bara leva livet och njuta i några dagar! ♥

Och jag tycker ni alla kan göra mig en tjänst på lördag, ring och rösta på fantastiska Sanna Nielsen. Ring 099-202 05 (billiga!) eller 099-902 05 (dyra!). Snälla, kom igen!


Snaaart!

2011-02-10 @ 20:56:22
Kanske dags att blogga om dagen som varit nu...
Var iväg till högskolan imorse och hade föreläsning, det var segt och vi var trötta. Slutade vid 12 och då tog jag bussen hemåt.. Hemma slappade jag lite vid datorn, kollade på Biggest loser, försökte packa lite och sedan åt jag lite också. Fick skjuts av mamma till resecentrum, för det snöade så otroligt mycket. Suck! Bussen in till gävle igen och det var dags att dansa. Ragga! :D Det var roligt och vi la på massa nya steg, lite jobbigt för benen liksom, men hon tyckte att vi skulle köra hårt med benen så.. xD haha. Men roligt var det! Och efteråt så frågade vi om låtarna, både till raggan och jazzen, så nu kan man träna hemma också. Underbart! Buss hem och jag fick hämtning av mamma.. Inte hänt så mycket hemma här, har ätit och nu sitter jag här.. Ska försöka packa lite, eller först bestämma vilken väska som blir bäst, ska ju inte ha så mycket med mig ju. :) Ska ju åka till Göteborg imorgon ju, najs! Nej, packa var det ja... :P

Pusshej!

Dejt med kudden.

2011-02-09 @ 21:44:38
Nu sitter jag här igen och här har jag varit en stund. Sedan sist så har jag varit iväg till badet och tränat. Aerobic latin moves stod på schemat. Så otroligt roligt! Jag älskar programmet vi kör och idag körde vi även med vänster fot.. Ojoj, det var så kuuuul! Vi körde varannan, först allt med höger och sedan med vänster. Man blev lite förvirrad där, haha.. Efteråt så pratade jag med Päivi och fick även skjuts hem igen, tack. :) Hemma blev det lite kiwi och gick igenom lite bloggar och så. Nu tänkte jag faktiskt släcka ner här, jag är trött. Både i huvudet och i kroppen, det är galet. Sån träningsvärk jag har också, haha. Men ja, jag orkar inte vara uppe länge till, ska vänta in mamma i alla fall som slutar jobbet typ nu och borde vara hemma snart. :) Sedan sova... imorgon väntar högskolan och dans. :D underbart!

Godnatt!


saknar.

Haha..

2011-02-09 @ 16:42:24


Sound memory.

2011-02-09 @ 16:33:29
Idag blev det en snabbtripp in till Gävle, skulle egentligen till högskolan men bussen var sen så jag skulle inte hinna in till föreläsningen. Blev en tripp på stan innan jag tog bussen hemåt igen. Följde med mamma upp på stan och satte in pengar på banken, najs. Hem igen och betalade räkningen för mina kursböcker, så pengarna försvann lika fort igen. Sedan har jag pratat lite med Annika och även skrivit packlista för helgen, eller halvt i alla fall. Även kollat på Biggest Loser, jag gillar Jillian, hon verkar asgrym! :)



Nu slappar jag mest och har skapat en September-lista på spotify som jag lyssnar på, underbart! :) Hon har ju många bra låtar som man aldrig hört ju.. Najs! Men jag ska ta och plugga lite nu, läsa ett kapitel vadera i mikro och makro. Suck!

Pusshej!

Dagen är över!

2011-02-08 @ 22:33:53

Inte hänt så mycket mer idag.. Var iväg och tränade såhär på seneftermiddag/kvällen. Mitt älskade step/styrka-pass, helt sjukt underbart! Men det börjar bli så jobbigt, vi kör likadant hela tiden men jag blir trött.. haha. Dålig kondition tycker jag, men jag brukar orka.. hm. För mycket att göra hela tiden, så det blir dåligt med sömn kanske.. Men roligt är det i alla fall! :D Sedan styrkepasset, och det blev jobbigt men jag körde på. Det var skönt efteråt. :) Stannade kvar och pratade med Päivi och fick sedan skjuts hem, taaack! Hemma strax efter åtta-tiden och då pratade jag med systeryster lite och vi spelade spel med iphonen.. Vi fixade lite tacoköttfärs och jag åt de o tacochips, gott. Sedan hamnade jag här och här gör jag inte mycket.. Ska göra mig nattiklar nu och sedan krypa till sängs. :) En dag imorgon också, högskolan och träning väntar!

Godnatt!


Roligt!

2011-02-08 @ 15:51:47
Idag hade vi en rolig föreläsning i Makroekonomin. Ja, ni läste rätt, den var rooolig! Vi gick igenom en uppgift och den tog hela föreläsningen ju, haha. Jag skriver upp hela här så ska ni se vad vi har löst för nåt.. ;D
Y=BNP, C=Privat konsumtion, I=Investeringar, G=Offentlig konsumtion, X=Export, M=Import.


Och detta tyckte jag var roligt. Så kul att man faktiskt hängde med på lektionen idag. Börjat lära mig vad varje bokstav står för också. Det är bra! Men den här uppgiften tog upp ungefär fyra sidor i mitt block, hahaha. Och vi kan räkna med att få göra en jämviktsuträkningen på tentan också. :P

Jaja, jag ville bara dela med mig av denna roliga grej.. :D

Full rulle..

2011-02-07 @ 20:52:42
Uppe tidigt och kom iväg med bussen vid nio-tiden. På högskolan innan tio nån gång, då hämtade jag ut mitt studieintyg och sedan väntade in föreläsningen. Det var räknestuga idag på mikroekonomin, jag och Sanna gav upp efter halva.. eller vi fick rast strax innan tolv och då drog vi till en datasal och skrev ut två kompendium till kursen. Mot stan och där kikade jag runt lite snabbt och tog sedan bussen hemåt.. Raka vägen till stan här i viken, kikade in på team sportia och köpte ett par trekvarts-mjukisbyxor för mitt presentkort. Så snygga! Sedan drog jag förbi Livingroom och köpte förköpsbiljett till September, hon kommer hit i april, lycka! Trallade hemåt, då tog jag lite fika och sedan pluggade jag lite. Läste ett kapitel i makroekonomi-boken, najs, men det går så segt när det är på engelska, suck.. Åt lite sen också, och fick skjuts till resecentrum.. Bussen in till gävle och raka vägen till Ackes, det var dags att dansa jazz en timme.. Och det blir bara roligare och roligare. Körde två nya diagonaler, lite hopp och så. Underbart, men svårt. Vi la på lite fler steg på koreografin, det var najs. Och sedan körde vi igenom hela, och den sätter sig bättre och bättre för varje gång nu. Åh, jag blir så glad! Hann med kvart över sju-bussen hem och gick sedan hemåt.. Jag tog lite banan när jag kom hem och nu sitter jag och kollar på Top model. :) Efter det så ska jag läsa igenom kap 4 inför morgondagens föreläsning.. Och även kolla på Rum för en stjärna.. sedan väntar sängen.. Det var verkligen full rulle hela dagen..

Pusshej!


Söndagsblogg!

2011-02-06 @ 21:55:24
Måndag: Mikroekonomisk teori 10-13. Plugga! Jazz 18. Sara fyller år - GRATTIS!
Tisdag: Makroekonomi 9.15-12. Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Mikroekonomisk teori 10-13. Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Makroekonomi 9.15-12. Plugga! Ragga 17.
Fredag: Åker till Göteborg och hänger med Annika! ♥
Lördag: Hänga i Göteborg med Annika. Träffa folk.. Mello deltävling 2 - HEJA SANNA!
Söndag: Hänga i Göteborg, åker hem.

Mycket att gör de fyra första dagarna. Föreläsningar, massa plugg, dans och träningar. Underbart! Och helgen blir alldeles fantastisk. Jag och Annika ska leva livet och andas melodifestival under helgen, underbart! Träffa massa folk och bara vara lycklig! Men som sagt, först ska jag klara av första halvan av veckan. :)

Pusshej!

Balett!

2011-02-06 @ 20:35:51
Vid halv fem-tiden så tog jag bussen in till Gävle. Det var dags att dansa igen, men inte förrän vid 18-tiden.. Men bussarna går inte så ofta på söndagar så jag får hänga där en timme innan.. Men det var i alla fall jazzbalett som gällde. Och jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla balett så himla mycket. Jag tycker det är jätteroligt, men också svårt. I alla fall vissa steg vi gör... men jag gillar att stå där vid stången och göra olika övningar, åh! Första, andra positionen osv. Demo-plié. Grand-plié. Relevé. Sousous. Åh, det finns massor mer vi gör, men jag kommer inte ihåg vad de heter, de är ju på franska ju.. Den där utåtvridningsmuskeln är svår, men det är bara att kämpa på.. Det blir nog bra tillslut. Jag känner redan nu att jag har blivit starkare och stabilare i kroppen, underbart! Och nästa vecka missar jag baletten, lite tråkigt faktiskt.. :(


Deltävling 1 - Luleå!

2011-02-05 @ 21:57:44
Då har första deltävlingen varit.. Och jag ska komma mer lite kommentarer kring allt.
Jag bara ÄLSKADE öppningen, åh helt underbart! Marie är jättegrym ju och Richard är väl helt okej. :) Och min reaktion när jag såg dansarna, åh! LIIIINDA och THOOOMAS! Wow, dem är så sjukt grymma! Ja, hela öppningen var suverän! Och sedan till artistpresentationerna, de var bra i början men sedan blev de bara jobbiga att se. Så himla sega och tråkiga på nå vis.. Och mellanakten var inte heller nån höjdare!

Nu till låtarna...

Dilba - Try Again.
Låten var helt okej. jag gillade början.. och även soundet i låten, men den är nästan på gränsen till tråkig. Dilba har en svag och konstig röst, ingen utstrålning alls, det kommer inte fram i rutan.. så hela framträdandet blir dåligt, förutom dansarna.. meeeen Thomas, åååh i´m in love!

Swingfly - Me and My drum.
Nej, jag säger pass direkt. Vad gör denna i mellon, hallå?! och han som sjunger vanligt, kan inte sjunga alls.. nej, detta platsade inte i mellon för fem öre. Låten växer dock.. och det kommer nog att bli en sommarplåga. Men ingen favorit hos mig..

Jenny Silver - Something in your eyes.
Jag gillar det redan från början. ÅÅÅH! En riktig schlaaaaager, åh, i´m in love! Versen är bra och refrängen är ännu bättre. Så bäst! Koreografin är bara hur grym som helst, Jennie är grym! Dansarna är asgrymma och snygga. åh! Jag älskar hela uppträdandet, det här kunna inte bli bättre. WOW!

Jonas Matsson - On my own.
Han kan inte sjunga! Antingen var han nervös eller så låter han så.. usch. Jag gillar inte låten, den är tråkig. Seg och konstig. Hela framträdandet var weird.... lilla melodifestivalen?!


Le Kid - Oh my god.
Jag gillar inte Le kid. De är alldeles för barnsliga. och låten var faktiskt inte så bra som jag trodde den skulle vara.. och hela deras framträdande var ju bara.. för färgglatt och som jag skrev, barnsligt. Kanske att låten kan växa utan scenframträdandet.. hm.

Rasmus Viberg - Social Butterfly.
Inte heller så bra. Refrängen är bra men resten vet jag inte.. det tilltalar inte mig alls. men den kommer säkert kunna bli en sommarplåga.. för refrängen sätter sig verkligen.. annars, nej tack!


Pernilla Andersson - Desperados.
Jag gillar Pernilla och detta är väldigt enkelt. Mysigt och bra. Väldigt lugn låt, men jag gillar det jättemycket ändå. Låten är väldigt fin och denna kommer jag lyssna mycket på. En favorit!


Danny - In the Club.
Åh, grymt framträdande. Danny är grym och låten är också grym, men jag hade större förväntningar på låten. Refrängen är riktigt bra, men resten..hm. Och dansarna är grymma.. Men jag vill ändå dansa runt till denna, åh underbart!


Så tyckte jag. Och jag ville ha Jenny Silver och Pernilla Andersson till finalen. Och Danny och Le kid till andra chansen.. Det blev ju inte riktigt som jag tyckte alls.. allt kan ju för tusan hända i Melodifestivalen.

-----
Till finalen gick..
- Danny.
- Swingfly.

Och till andra chansen gick..
- Pernilla Andersson.
- Jenny Silver.
-----

Jag är i alla fall glad att Jenny och Pernilla fortfarande är kvar och får en chans till att impa på folket. GÖTT! Nästa vecka så är det dags för deltävlingen i Göteborg, där jag kommer infinna mig och hoppas kunna sitta i arenan också, men det visar sig.. Längtar i alla fall!

Salt.

2011-02-05 @ 18:52:28
Ja, nu har jag sett den filmen. Wow, alltså. Jag gillar den tokmycket.. Och kan nog se den om och om igen... Jag måste se de förlängda versionerna sen som aldrig visats tidigare, spännande.. Och Angelina är så sjuuukt grym, och snygg också! Jag rekommenderar verkligen filmen till Er som funderar på att se den.. En riktig actionrulle ju!


Lång dag...

2011-02-05 @ 17:08:28
Vaknade runt tio-tiden typ.. Efter lite spel på iphonen, duschning och lite frukost så tog jag en liten promenad med musbus. Han är så sööt när han skuttar runt i snön ju, haha.. Sedan har det inte hänt så värst mycket. Suttit här och läst två kapitel i Mikroekonomi-boken. Jobbigt, den är på engelska ju... Var iväg till ica med mamma också, för jag lära införskaffa schlagerbibeln innan det är försent. Och det blev även två filmer, Wanted och Finding Neverland. Najs. :) Och nu sitter jag här, men ska ta och kolla in filmen Salt nu. :) Hörs nog senare..

Pusshej!

 

Let´s Dance!

2011-02-04 @ 23:11:23
Kollade på Let´s Dance ikväll här, såklart. Min favorit är kvar, Jessica. Åh, vad grymma hon och Kristjan var. Så fantastiska! Jessica är vacker va! Det finns ju några par som är bra ju, som jag gillar. Alexander och Malin, och Charlotte och Frank. Dem är bra ju! :) Och idag dansades det samba, åh, det är så fint och jag vill också kunna va. :D Nästa vecka är det cha-cha och vals som gäller, och det missar ju jag, hahah.. Men får se det på datorn sen.. :)


S A K N A !

2011-02-04 @ 21:38:13

Booones!

2011-02-04 @ 18:55:55
Det blev inget plugg efter förra inlägget, läraren hade tagit bort uppgifterna från blackboard, haha.. Så det blev inget! Jag fastnade framför Bones istället. Jag kunde inte vänta till på söndag för att se ett avsnitt, och jag missar början av det pga att jag dansar också. Så jag kollade på ett avsnitt, så braaa! Så det blev så att jag kollade på två avsnitt till för att det var bara de som fanns ute. :) Åh, gud så bra det är, jag älskar det verkligen!


Jaha..

2011-02-04 @ 13:14:55
Fick skjuts av pappa till resecentrum imorse, tack! Bussen in till högskolan och det var dags för tenta i marknadsföring. Alltså, det kändes faktiskt bra, men det var några jag inte svarade på för jag fattade inget. Och jag tror tyvärr inte att poängen räcker till ett godkänt. Så otroligt jobbigt! Man måste ju av 18 av 30 för godkänt, men ja, det är la bara att göra omtenta då... Orkar inte! Tog halv tolv-bussen hemåt och har bara ätit här hemma ännu..

Fick mail av min ledarskapslärare igår också, för jag skickade ju in mina rest-uppgifter i onsdags, och han hade kollat på dem nu och de var godkända. Så skönt, och jag fick D i slutbetyget på kursen. Jag är nöjd! Kan lägga den kursen åt sidan i alla fall. :)

Nu ska jag titta igenom lite annat plugg.
Pusshej!

En dag närmare..

2011-02-03 @ 22:06:25
Blev sen hemifrån imorse, men bussen var försenad så jag hann med den. Gött! Trodde inte jag skulle hinna till föreläsningen heller men var där fem minuter innan. Makroekonomi var det idag, där vi gick igenom massa formler och grafer typ, vet inte riktigt vad jag ska kalla det. För jag förstod inte så himla mycket av föreläsningen alls. Sedan blev det bibblan när vi slutade vid tolv-tiden.. där pluggade jag lite marknadsföring, tills jag inte visste vad jag skulle göra. Fixade ihop en planering över februari-månad, hoppas kunna följa den också. :) Runt halv tre-tiden tog jag mig till stan för att äta på donken igen, andra gången den här veckan.. Drog till Ackes och satt där och väntade länge, fick sällskap av M, trevligt. Sedan kom I också, och det var dags för oss att dansa.. Ragga denna gång, och J var sjuk så vi hade en annan.. Vi körde massa på koreografin, fick lära oss flera steg, roooligt! Vi fick höra låten som vi ska dansa till också, najs. Sedan körde vi mot varann, två och två, och vi skulle ha ögonkontakt hela dansen annars fick vi köra om.. Ingen fick kolla ner i golvet, haha, så himla roligt! :D Men en timme gick fort och det var bara att ta bussen hemåt.. Hemma blev det tacos med mamma, vi blev så sugna på det, haha.. Nu sitter jag här och kollar på Wanted, kanske inte en av de bästa filmerna men bra är den. :) Efter den så ska jag kika igenom marknadsföringen lite och bli lite klok inför morgondagen. Ha ha ha.

Morgondagens planer; Tenta i marknadsföring på förmiddagen. Träning på eftermiddagen ifall det finns plats. Lite plugg. På kvällen är det Let´s Dance på tv.. En lugn dag, typ.. Hoppas bara tentan går bra..

Nu ska jag fokusera mer på filmen..
Pusshej!

Det är mycket nu.

2011-02-02 @ 21:21:12

Likadana dagar varje dag.. Tråkigt, ja lite. Upp tidigt imorse och iväg in till Gävle. Tandläkarn vid 9.15, där det fottades och bettskenorna testades igen. Allt var najs och jag skulle få en kallelse dit om nio månader igen. xD haha. Trallade sedan iväg till högskolan, föreläsning vid tio-tiden.. Vi gick igenom elasticiteter, haha, inte så värst intressant men.. drog i alla fall på rasten.. Till bibblan och var där från halv tolv ungefär.. Det var plugg som gällde, och det gick seeegt. Vid halv fyra-tiden så gav jag upp, då hade jag gjort mina två rest-uppgifter i ledarskapen och gjort klart gamla tentan i marknadsföringen, plus kikat igenom lite till. :) Jag kände mig nöjd och orkade inte koncentrera mig mer.. Så jag gick mot stan och till centralen och hoppade på bussen hemåt. Hemma strax efter fem, då blev det mat och packade ihop träningsväskan. Mamma skjutsade mig, först förbi ica och hämtade ut mina kursböcker. Najs. Sedan badet och där var det dags för aerobic latin moves, underbart! Det var så roooligt, skrattade och körde på som vanligt! Pratade med Päivi efteråt och fick skjuts hemåt, tack! Hamnade framför tvn direkt och kollade på Navy CIS och nu gör jag inte så mycket. Borde stänga ner här och plugga lite... men, plugga ska jag i alla fall försöka med. :)

Imorgon är en ny dag... men den ser nästan likadan ut.. Högskolan - föreläsning, sedan sitta kvar i bibblan och plugga, för att sedan dra iväg och dansa ragga vid fem-tiden.. Sedan hemåt, så vi hörs imorgonkväll igen. :)
Pusshej!


Trött brud!

2011-02-01 @ 21:39:35
Jag stressade imorse och åkte in till högskolan, jag kom dit och insåg att jag redan börjat. Mindre bra.. Så jag trallade helt enkelt in mot stan igen och tog bussen hemåt. Tog en sväng ner på stan och till ica för att hämta ut min biljett till Sanna-konsert i april. Underbart! Sedan hemåt och ut på en promenad med musbus. Kallt! Det blev lunch efter det, plättar med socker. Och sedan kollade jag mest på tvn och slappade.. Strax efter halv fem-tiden så drog jag till badet, träningsdags. :D Step/styrka, som var otroligt jobbigt denna gång men roligt. Och styrkepasset efteråt, härligt! Pratade med Päivi som vanligt och drog sedan hemåt. Lite rostade mackor med mamma och nu kollar jag på Sommar i Sverige. Det är roligt! Sen vet jag inte vad jag ska göra...

Imorgon ska jag till tandläkarn, sedan föreläsning om jag hinner, stannar nog kvar och pluggar i bibblan.. Och om jag hinner så drar jag och tränar på kvällen, för att sedan hämta ut mina kursböcker som kommit också. :) Välplanerad dag, najs!
Pusshej!

RSS 2.0