My day..

2011-05-30 @ 21:15:22
Jag har mest suttit här hela dagen. Fixat texter och betalat grejer. Fått resultatet på sista finans-uppgiften, godkänd! Fixat en dans-kategori här på bloggen, jag tyckte att det behövdes typ. Roligare så. :) haha. Och här ikväll så var jag, syster och mamma in till Valbo och kikade runt.. Letade byxdressar på hm, men det fanns inga alls.. Hittade en svart på bikbok, men får se om jag ska behålla den eller inte.. Åt på sibylla där innan vi åkte hemåt.. Kom hem för en stund sedan här och nu ska jag kolla på film. The holiday. Den är bra! Sedan får vi se vad som händer...

Pusshej!

Tråkigare vecka får man leta efter...

2011-05-29 @ 19:21:42
Ja, rubriken talar för nästa vecka. Herregud! Det kan verkligen inte bli tråkigare..
Snälla, låt det hända nåt!

Kolla bara;
Måndag:
Finansiell analys 13.15-16(?) Plugga.
Tisdag: Plugga.
Onsdag: Tenta - Mikro analys 9-14. Syster, Micke och Lollo tar studenten! Uppsala, systers mottagning!
Torsdag: Plugga.
Fredag: Plugga.
Lördag: Plugga.
Söndag: Plugga. Bones på tv!

Ja, sådär ser då min vecka ut.. Kul?! Nä, skulle inte tro det.. Studenter som jag missar pga en tenta. Men jag hinner på systers mottagning i alla fall. Tar tåget till Uppsala direkt efter tentan.. Och föreläsningen imorgon har jag nog inte råd att åka in på, busskortet gick ut i fredags. Och det räcker att jag lär betala på bussen på onsdag när jag ska in till högskolan. Och ja, de andra dagarna består av plugg, plugg och plugg. Efter tentan så är det bara att plugga till nästa tenta som är nästa vecka. Kul liv! Jag ska försöka hinna åka in till Valbo och kika lite också. Annars en väääldigt tråkig vecka..

Pusshej!

Yay!

2011-05-29 @ 18:35:06

Nu är den köpt, Magic of Dance 2011-dvdn. :D Yay!
Får ta och kika igenom den imorgon eller nåt.


Slapp dag..

2011-05-29 @ 11:41:22
Jag sitter här och kollar på Systrar i Jeans - Andra sommaren. Den är bra, men jag tycker ettan är bättre. Annars gör jag inte mycket här. Borde duscha och så.. Senare idag ska jag in till Gävle och Ackes, men innan dess finns det väl inga direkta planer. Suck! Borde plugga lite. Kolla över ekonomin inför sommaren och planera lite. Ja, det finns lite att göra... :) Maila folk kanske.. Yes!

Nu ska jag se klart på filmen här.. Hörs senare!
Pusshej!

Zumba marathon i Uppsala!

2011-05-28 @ 20:49:35

Samling vid Parkbadet vid 12.15. Päivi kom och hämtade upp mig, Erik och Maria där. Toppen! Vi var taggade och åkte mot Uppsala och Fyrishov. Vi var framme vid halv två-tiden och sprang iväg och bytte om lite direkt. Vid två-tiden så var det dags att köra igång zumba marathon. Det var nog kring 80personer där om inte flera.. Gud så roligt det var och vad varmt det blev.. Inga fläktar i rummet alls, de var tvungna att öppna fönster och så. Vi körde på och skrattade som aldrig förr. Galet vad roligt. Jobbigt och svetten rann fan.. Herregud! Fan vad jag älskar zumba alltså. Efter ungefär tre timmar så var det slut, då sprang vi iväg och duschade. Så skönt! Och sedan bilade vi hemåt igen, och var hemma strax innan sju-tiden och tog en promenad från badet hem..

Tack alla för en underbar dag! Detta får vi göra om, lätt!


WIIE!

2011-05-28 @ 20:14:35


Detta möttes jag av när jag kollade in på Ackes hemsida. WIIIE! Lycka! Fanns dock inte så många kurser, utan typ fyra olika som jag kan tänka mig. Dock är alla på forts/övade-nivå. Men vafaan, jag får en utmaning.. Vet inte vilken/vilka jag ska välja än, måste kolla upp hur de funkar också. Ragga. Streetjazz. Lyrisk jazz. Modern. Måste välja en eller två.. Men liksom, lycka att det blev sommarkurser. Jag får dansa i sommar också!

Och sedan så fick jag ett sms från Ackes tidigare idag, Magic of Dance-dvdn är klar och det går att köpa den imorgon eller nästa söndag. Men jag drar in imorgon och köper den. IIIHI!

Redo...?!

2011-05-27 @ 22:19:10
Ja. För morgondagen i alla fall. Sängen kan jag inte skutta ner i än, haha. Imorgon ska jag som sagt till Uppsala med Päivi, Erik och Maria. Zumba marathon i tre hela timmar. Jag kommer dö ju, haha. Så galet kul det ska bli att komma iväg och göra nåt, äntligen! Underbart! Väskan är packad och klar, ska lägga ner lite smått och gott imorgon. :) Najs!

Nyligen kollat på Flashdance här, underbar film! Och jag ska ta och sammanfatta sista kapitlet i mikro analysen nu och sedan kanske tänka på sängen.. Vi hörs imorgonkväll när jag är hemma igen. :)
Pusshej!


Yeees!

2011-05-27 @ 18:25:35
Kollar lite utbildningar/kurser och letar lägenhet lite smått..
Ingen stor framgång dock...

Jahopp..


I believe it's you!

2011-05-26 @ 18:52:44

Behöver jag säga att jag saknar henne?!
Åh, herregud.. älskade människa! ♥


Det här går inte...

2011-05-26 @ 17:57:23

Fick reda på resultatet på mikro teori-tentan. Det gick åt skogen. Fan! Jag orkar inte mer... Jag förstår inte. Och omtentan är i augusti när jag är utomlands. Fan vad bra. Verkligen. Gah! Och har suttit med mikro analysen hela dagen nu. Gjort 2/3 av övningskompendiumet. Fattar lite men inte allt. Och sammanfattningen är snart klar, ett kapitel kvar men fattar inget där. Var inte på de föreläsningarna, så jag väntar till imorgon på föreläsningen för då kör vi en repetition på allt vi gjort i kursen. Heja!

Min motivation är inte alls på topp just nu... Allt går åt skogen... Varför pluggar jag det här överhuvudtaget?! Den frågan har blivit ställd allt för många gånger nu...


Happy!

2011-05-25 @ 20:55:50
Jag var iväg och tränade lite här ikväll. Aerobic latin moves. Så underbart härligt! Mitt träningskort gick ju dock ut för två veckor sedan, men jag ville så gärna röra lite på mig.. Kom samtidigt som Päivi och vips så fick jag komma in gratis. Tack! Vi körde på som vanligt och skrattade mycket.. Så härligt! Behövde rensa hjärnan från allt plugg, så det var en skön paus mitt i allt.. :)

lördag drar vi iväg på zumba marathon i tre timmar, underbart!
Jag, Päivi, Erik och kanske Maria. Lovely! :)

Pusshej!

Dirty dancing.

2011-05-24 @ 21:54:37

Jag kollade på Dirty dancing tidigare här. Gud så bra den är. :) Älskar den! Och nu kollar jag på Notting Hill, har kommit halvvägs. Också en otroligt bra film. :) Har även hunnit sammanfattat ett kapitel till, iihi.. Bara två kvar nu, de fixar jag imorgon. Yay! Nu ska jag kika mer på filmen.


Sun is up.

2011-05-24 @ 19:00:07
Jag har lite tråkigt nu va.. Lyssnar på lite musik och funderar på allt jag borde göra istället, haha. Var i alla fall till högskolan imorse, föreläsning i finansiell analys, eller körde genomgång av de två första inlämningsuppgifterna vi gjort. Godkända på båda, gött! Lina och jag fixade de sista frågorna på tredje och sista inlämningsuppgiften och lämnade in den innan vi drog iväg.. Bussen in till stan och där kikade jag runt lite.. Letade efter jumpsuit på hm men den fanns inte där.. Väl hemma så tänkte vi ringa och beställa den, men då skulle den bli levererad i mitten av juli och då är ju snart sommaren över så då sket vi i den.. Ska kolla i Valbo om den finns där sen. :) Sedan har jag sammanfattat ett kapitel till i mikro analysen.. och jag ska fixa ett till kapitel innan dagen är slut, haha..

Kika lite film nu tror jag, vet dock inte vilken än.. Svårt att bestämma mig, ha!
Pusshej!

Söndagsblogg va!

2011-05-22 @ 20:32:26
Gud så fort den här veckan har gått, det är ju helt sjukt. Bara svischat förbi.. Och rolig har den varit också, hihi. Men nu är det dags att lämna denna vecka och gå in i nästa.. En liten veckoplanering som vanligt här då..

Måndag: Mikro analys 9.15-12. Plugga.
Tisdag: Finansiell analys 9.15-12. Plugga.
Onsdag: Plugga. Aerobic latin moves 19.
Torsdag: Mikro analys 9.15-12. Plugga.
Fredag: Mikro analys 9.15-12. Uppgift3 i Finansiell analys - inlämning!
Lördag: Zumba marathonUppsala 14-17.
Söndag: Plugga. Bones på tv!

En ganska så lugn vecka. De sista föreläsningarna i mikro analys innan tentan nästa vecka. Vet dock inte om jag ska åka in på alla, men imorgon blir det i alla fall högskolan. Och på tisdag hoppas jag kunna skriva rent grupparbetet med gruppen och lämna in det. Också ska jag skriva klart sammanfattningen i mikro analysen med, najs! Träning på onsdag, betalar drop in där då, iihi.. För att sedan på lördag åka iväg och zumba tillsammans med Päivi. Underbart! Som sagt, en ganska najs vecka. :)

Pusshej!

Pluggat..

2011-05-22 @ 17:09:53


Det är vad jag har gjort i helgen, PLUGGAT, haha. Direkt efter högskolan i fredags så satte jag mig ju med finansuppgiften, den blev ju klar som sagt. Igår satt jag lite med mikro analysen, men kollade även på Fame-serien, hela första säsongen. Åh så bra! Idag har jag suttit med mikro analysen igen, hela dagen. Har sammanfattat fyra kapitel nu och det är fyra kvar, men det hinner jag fixa i veckan typ. :) Så najs!

Nu tror jag att jag ska se senaste Bones-avsnittet igen, för hundrasjuttielfte-gången.. haha. Gud så bra! Vid åtta-tiden så är det Bones på 3an också, iihi..
Pusshej!

Bones!

2011-05-20 @ 16:00:42
Jag såg just senaste avsnittet, det sista på säsong6... AAAH! HUR FAN SKA JAG ÖVERLEVA TILL SÄSONG 7 BÖRJAR?!?!? De måste ju fan börja spela in det först också.. GAAAH! Jag kommer dö!! Herregud, de kan inte avsluta ett avsnitt sådär.. Vavava?! Åh, men så sjuuukt bra! I love it!
Klart!

2011-05-20 @ 14:46:58
Jag har suttit med finansuppgiften sedan jag skrev sist. Och nu är den klaaaar! Den var faktiskt lättare än jag trodde, haha.. Det var om obligationer, aktier och optioner. 6 frågor med några delfrågor.. två delfrågor är lite osäkra men de hinner vi kolla på innan den ska in på fredag. Så skööönt att den är klar! :D

Nu ska jag kolla in senaste Bones-avsnittet här.
Pusshej!

Helg igen..

2011-05-20 @ 11:50:21
Nu har det ju blivit helg också. Skönt! Fast jag måste ju plugga massa ändå, aah!

Att göra-listan för helgen:
- Kolla senaste Bones-avsnittet, sista på säsong6!
- Fixa bild..
- Skriva text till J + mer..
- Börja sammanfatta mikro analysen.
- Påbörja/göra klart(?) finansuppgiften.
- Blogga om dansen.
- Anmäla mig till Bounce summercamp, vecka 1 eller 2 ??

Hm, ja.. det var det jag kunde komma på nu. Och det där borde jag ju hinna med under helgen. Bara att sätta igång då! :)

Pusshej!

Plugget..

2011-05-20 @ 11:41:37
Idag har jag redan hunnit varit en sväng till högskolan. Hade en omtenta imorse. I marknadsföring. Assvårt ju.. Fan alltså. Jag ville verkligen klara den ju.. Jag svarade dock på allt men tror inte att jag har rätt på så mycket så jag klarar den.. Så jag är inställd på omtenta om tre veckor igen, suck!

Detta har jag kvar nu i skolan innan sommarlovet;
- Uppgift3 i Finansiell analys - inlämning 27/5.
- Tenta i Mikro analys 1/6.
- Tenta i Finansiell analys 9/6.
- Omtenta i Marknadsföring 11/6. Troligtvis!

Mitt huvud har redan tagit sommarlov, men jag ska i alla fall försöka göra det bästa av saken.. Nu ska jag kika lite på finansuppgiften. Suck!

Kämpa på...

Magic of Dance!

2011-05-19 @ 18:55:07
Absolute bland det roligaste jag har varit med om nånsin! WOW!

Samlades som sagt på Gävle teater vid fyra-tiden igen. Lite information och sedan körde vi ett genrep. Första halvan först, för att sedan köra final-numret och sedan fortsatte vi med andra halvan.. Så kul att se alla andra grupper också, vilka fina koreografier det fanns, wow! Allt rullade på fint! Messade lite med Lisa också, hon är sööt! "lycka till ikväll! du kommer äga. :)" hihi :*. Genrepet blev klart vid halv sju och då var det bara att vänta.. Jag och Alma hängde hela kvällen, fick sällskap av Caitlin och Alba ibland också. :) Strax innan sju så hörde man att folket började fyllas på i lokalen. Så najs!


Vid 19-tiden så började Magic of Dance! Dansnumren löste av varandra, man hörde allt jubel och applåderna från publiken, iih! När det var ett nummer kvar till vår tur så drog vi ner bakom scenen. Mörkt som fan verkligen, haha.. Och massa folk övade steg och sprang runt och det var nästan kaos. Underbart! Rihanna-dansen stod på tur, den vi gör tillsammans med Sandviken-gruppen. Man var ju så taggad när musiken gick igång, ååh! Så sjuuukt roligt! Allt jubel och applåderna, vilken kick alltså! Jag var otroligt nöjd efteråt, för det kan nog ha varit den bästa omgången för mig i den dansen, trots att de blev några småfel, men vafaan! ;) Lycka! Sedan drog vi upp till omklädningsrummet/logen igen och hängde massa. Det var lite segt. Efter första timmen så blev det en paus på 20minuter.. Sen full fart igen, sista timmen. Det var en lång väntan för oss på andra numret, men vi repade massa och bara hängde där man fick plats. För det fanns folk överallt, antingen satt de och åt, pratade eller repade dansen. Så kul! Nåt nummer innan så gick vi ner till scenen igen. Dags för Stone sour-dansen, jag älskar den! Den gick också hur bra som helst, nåt litet steg blev fel men åh, jag var så nöjd ändå! Sedan var det bara att vänta in final-numret, då hängde vi lite grann i mat-rummet där det fanns en tv så man kunde se showen. Det var dock så himla mycket folk där, så vi kikade bara in när Ida sjöng och Johanna dansade till. WOW, alltså! Ida är sjukt bra, men fasen vad grym Johanna är alltså. Vilken inlevelse och känsla hon har i dansen. Häftigt att se! :) Till final-numret så samlades alla dansare bakom scenen, vissa grupper dansade lite och sedan skulle alla in på scenen och avsluta allt. Det var coolt och allt det gjordes till Saades Popular! Yeah! You'll see me dancing for my life! Irina, ägare av Ackes och som hade gjort hela showen, tackade allt och alla. Delade ut blommor till danslärarna och sedan var det applåder och massa jubel både till publiken och till oss! Glädjen och lyckan man kände då, herregud, obeskrivligt! Sen var det ju sluuut! :(
Alla lämnade scenen och drog upp till logerna och bytte om.. Jag hittade Johanna och berömde henne lite snabbt innan jag drog upp till logen också. Jag och A sprang ner till scenen och lämnade t-shirten som vi lånade under en dans. Och jag passade på att prata lite mer med Johanna då.. Höstens schema var inte riktigt klart ännu, så får se om jag får J igen på danserna, hoppas. Nämnde tävlingsdans också, och vem som helst får börja.. men nu vet hon i alla fall att jag har tankar på att börja till hösten. Yay! Ska prata mer med henne då typ. :) Sen hejdå och vi drog iväg.. Jag tog mig till bussen och hann hem med 22-bussen. Najs! Blev hämtad i viken av mamma, och var hemma strax efter halv elva-tiden..


Vilken kväll det blev, så sjuuuukt galet roligt! LYCKA!
Nästa år kör vi samma sak igen, längtar!!!
:D

Lycklig!

2011-05-18 @ 22:59:50
Jag är i alla fall hemma från teatern. Kom hem strax efter halv elva här. :) Jag ska ta och blogga om kvällen i ett eget inlägg men.. FAN VAD KUL DET HAR VARIT! Wow! Vilken känsla att stå där på scenen inför typ fullsatt lokal och höra alla applåder och jubel från publiken.. IIIHI! Jag finner inga ord, jag är så lycklig just nu!!! Det här är ju bland det roligaste jag gjort nånsin!! :D aaah! GLÄDJE!

Nej, nu ska jag kika runt på allt här och sedan lägga mig och bara vara lycklig och tänka tillbaks på kvällen! :D Imorgon är det ner på jorden igen och tillbaks till verkligheten typ, högskolan. Så, vi hörs imorgon när jag har tid va.
Godnatt!

Dance the night away!

2011-05-18 @ 14:45:13
Jag ska snart bege mig in till Gävle teatern igen.. Vi ska samlas vid fyra-tiden. :) Och jag tror vi ska köra ett genrep med allt från början till slut nu innan det är dags för show. Det ska bli så roligt och se hur allt kommer att gå, haha. Hoppas det ska gå vägen! Och vi måste nog ta reda på på vilken sida vi går in på scenen, ingen koll här.. Det blir nog bra, det löser sig alltid!


Klockan 19.00 så börjar själva showen, och håller på till ca21.30! Ingen aning när vi dansar just nu, men det visar sig! Nu ska jag släppa loss och ha roligt.. Åh, det är ju det här jag har längtat efter hela våren. Enda sedan J sa på första lektionen att den 18maj står vi på Gävle teatern. Åh, lycka! Nu är dagen kommen och inget ska få förstöra det här... wiiie!

Mottot: dance as if there is no tomorrow!

Inte riktigt som planerat..

2011-05-18 @ 11:11:09
Det blev visst ingen högskola imorse. Jag var så trött ju, så jag stannade hemma. Just nu sitter jag här i sängen och kollar lite på Sjunde himlen.. det är bra! :) Sedan väntar en dusch och efter det ska jag försöka plugga lite.. det är ju fan snart fredag, haha. Och ikväll är det ju rep och show som gäller, naaajs!

Nej, nu ska jag kika igenom bloggar och dylikt här. :)
Pusshej!

Dance for your life.

2011-05-17 @ 22:27:18
Åkte ju in till Gävle på eftermiddagen idag. Vid fyra-tiden så skulle vi alla dansare som ska vara med på Magic of Dance vara på teatern. Det var dags för massa rep.. Herregud alltså! Hur mycket folk som helst.. Det krånglade massa.. Och vi har suttit massa. Föremot att jag bara är med i två nummer, plus i finalnumret så var det lång väntan.. Men danserna gick i alla fall bra, så det känns otroligt skönt. :) Vi fottade till programmet också, najs! Körde sista dansen vid halv nio-tiden och då fick man gå när man var klar.. Så skönt, då var jag trött.. Tog nio-bussen hemåt och blev hämtad av mamma här i viken..


bild från google.. detta blir min syn imorgonkväll! Yay!

Nu sitter jag här och gör inte speciellt mycket. Imorgon är det en lång dag. Högskolan. Dansrep. Dansshow! Yaay! :D Så vi hörs imorgon igen, nån gång!

Pusshej!

Dansa dansa dansa.

2011-05-16 @ 22:15:46
Började dagen på högskolan, en föreläsning och sedan lite tenta-plugg..

Ikväll här så var jag in till Ackes och dansade. Jazzen. Vi hade en extrainsatt lektion inför teatern. Började med Rihanna-dansen och körde den några gånger med spegel och sedan utan. J filmade med sin iphone så vi skulle få se hur det såg ut.. och gick igenom några steg och sedan lämnade vi den dansen.. Över till Stone sour-dansen, den är underbar! Körde igenom den med spegel, gick igenom massa steg där med och sedan körde vi den utan spegeln.. Det gick la bra. :) Jag måste släppa loss mer, men det kommer nog.. Timmen gick alldeles för fort och jag hann inte prata med J efteråt heller för hon skulle ha en till lektion.. Får ta det efter showen på onsdag då..

Imorgon vid 16-tiden ska vi vara på teatern.. Massa rep står på schemat, plus att vi ska fotograferas till programmet. :) Underbart! Lycklig!


hittade en bild på facebook från uppvisningen i lördags..

Söndagsblogg!

2011-05-15 @ 21:32:47
En slapp dag och det har inte blivit mycket gjort.. Det är regnat titt som tätt hela dagen... Jag hade tänkt plugga marknadsföring idag, men det har inte gått så bra, nån enstaka instuderingsfråga har blivit gjord. Annars har jag suttit här och glott.. Kollat på senaste Bones-avsnittet igen, x2.. Så sjukt bra! Och nu gör jag ingenting, ska nog sätta i en film eller nåt..

Först en veckoplanering..
Måndag: Mikro analys 9.15-12. Plugg i bibblan! Jazz 18.
Tisdag: Tandläkarn 9.10. Plugga. Rep på teatern 16-ca21.
Onsdag: Mikro analys 9.15-12. Finansiell analys 13.15-16. Rep på teatern från 16. Magic of Dance Gävle teatern 19-ca21.30!
Torsdag: Finansiell analys 9.15-12.
Fredag: Omtenta - Marknadsföring 9-13. Plugga. Kolla senaste Bones-avsnittet!
Lördag: Plugga..
Söndag: Plugga. Bones på tv!

Vilken jäkla vecka jag har framför mig. Herregud!
Hur ska jag hinna/orka med allt?!
Massa föreläsningar, tenta-plugg, grupparbete och tillsist en omtenta. Hjälp! Och mitt i allt detta så ska jag hinna med en danslektion, extrainsatt för vi lär slipa lite till på danserna.. Sedan ska jag hänga på teatern på tisdag- och onsdageftermiddag/kväll. Massa rep och på onsdagskvällen en stor dansshow! Det ska bli så sjukt kuul, första gången jag är med där i år! Och inte nog med det så ska jag hinna med tandläkarn mitt i allt också, gah! Det blir en hektisk vecka, i alla fall de tre första dagarna. Herregud, jag kommer vara död efter tentan på fredag, när jag kan andas ut ordentligt... Men jäklar vad jag ser fram emot dansrepen och själva showen. Åh, ge mig onsdag nuuu!!! :D

Pusshej!

<3

2011-05-15 @ 12:09:56
Fiina brudar!bild tagen från Tobbes schlagerblogg..Puss på dem!

LYCKA!

2011-05-15 @ 00:59:33
JAAA!!! Azerbajdzjan vann hela ESC 2011, herregud! Älskade Lisa, Jessica och Vera!!! ♥ Jag är så stolt över dem! Fina vänner liksom, GLÄDJE!!! De var asgrymma, helt fantastiska! Och Snygga! ♥ Det här kommer jag leva på länge, wow liksom!


Inte så värst bra kvalité men man ser ändå... och jag älskar lisas garv för den delen.

Dansuppvisning på Estraden!

2011-05-14 @ 20:49:24
Äntligen så var det dags för uppvisning!!

Mamma och jag åkte in till Gävle, Estraden, och var där vid halv tolv ungefär.. Det var massor av folk där och det fylldes på med ännu mer.. Sanna dök upp där och kollade lite också, för att vara med på zumban senare.. Allt började vid 12-tiden eller lite senare kanske.. alla möjliga åldrar på folket som dansade, minstingarna började.. Jag, Alma, Alba och Caitlin körde igenom Rihanna-dansen innan det var dags.. Vi alla samlades vid sidan av scenen innan det var vår tur, jazz övade-gruppen. Fem stycken saknades, så vi fick placera om oss lite i sista sekund. Ut på golvet och musiken sattes igång.. Alltså det gick hur bra som helst i början, men slutet blev lite kaos, ingen visste riktigt hur stegen skulle vara.. men vi fick stegen i måndags så, hahah. Men jag är någorlunda nöjd med dansen i alla fall. :) Vi tog det som ett litet genrep inför teatern på onsdag liksom.. Sedan var det en timme till nästa dans typ. Raggan, fyfaan vad roligt alltså! Vilken glädje! Jag älskar verkligen koreografin och det var bara hur roligt som helst ju.. :D Jag ville dansa mera ju.. Sedan hängde jag med Sanna fram till zumban började.. kollade resten av uppvisningarna. Åh, så roligt allt ser ut och nu har jag massor jag vill testa på till hösten.. Yeah!Vid fyra-tiden så var det dags för zumba partyyy! Wow, det är så galet roligt! Svettigt, jobbigt men oj vad jag älskar det! Timmen gick alldeles för fort ju.. Jag och Sanna gick därifrån in till stan sedan och jag missade min buss precis och blev tvungen att vänta en timme på nästa. Segt! Fick hämtning av mamma här i viken, naajs!

Kan inte höstens dansschema komma ut NUUUU?!

Uppvisning imorgon!

2011-05-13 @ 21:36:13
Imorgon är det dags för dansuppvisning, gud så roligt! Dock tråkigt att det betyder att det är slut på dansen för denna termin, buhu.. Två danser ska visas upp imorgon. I jazzen så är det Rihanna-dansen som gäller, gaah så nervös för jag får inte ihop alla stegen än.... och sedan är det raggan, så underbart rolig koreografi! Imorgon ska jag släppa loss och jag ska bara ha roligt på golvet.. Annars kommer jag bara ångra mig liksom.. iihi! Avslutar dagen imorgon med ett zumbaparty. YAY! Hörs mer imorgon om hur det har gått och så..


yeah!

Fredag den 13:e!

2011-05-13 @ 18:13:00
Här är jag.. jag vet att jag skulle ha fullt upp men jag har gjort allt förutom att plugga.. jag har bara letat fram och fixat med pappren. Men snart så, måste vila lite här först... ;)

Imorse var det ju omtenta som gällde, i makroekonomi.. Och jag var nervös inför tentan, det var nog första gången detta år, haha.. Jag brukar mest känna att det får gå som det går liksom, det går att göra omtenta.. Men den här gången kände jag att jag måste klara tentan och att jag för en gångs skull hade pluggat ordentligt. Det var 5 uppgifter med 20poäng vardera, alltså 100 allt som allt. Vissa lätta och vissa svåra.. Efter två timmar gav jag upp.. S och jag pratade efteråt om tentan... och jag kan faktiskt ha klarat den! Men jag vill se resultatet innan jag ropar ut nåt... får vänta i två-tre veckor först. Suck! Bussen hemåt och då började jag med att rensa lite förvaringslådor.. Så roligt men oj så mycket skit man har, haha.. Kollade sedan senaste Bones-avsnittet, och vilket avsnitt alltså, iih! Näst sista på säsong6, så bra!! Efter det så fixade jag lite med mina danskläder, så nu är det hål i mina tights, yeah!

Klockan börjar bli mycket här nu.. och jag har tråkigt! Lyssnar på fina Sanna och funderar lite på vad jag ska göra.. Blir väl typ kolla på film eller plugga eller nåt..
Pusshej!

Sängen kallar..

2011-05-12 @ 23:42:47

Jag pluggade såklart under ESC också, och jag ska kika igenom mina anteckningar nu en sista gång innan jag lägger mig.. Yeah! :) Det känns som att det sitter bra ändå, men ni kan ju hålla tummarna för mig imorgon ändå! ;D Och nu kommer jag att ha fullt upp hela helgen, så får se när jag hinner skutta in här och blogga nåt.. Kanske blir nåt litet om det finns tid..

Såhär ser dagarna ut:
Imorgon:
Tenta 9-14. Plugga marknadsföring. Kolla senaste Bones-avsnittet. Rensa mina förvaringslådor. Fixa iordning danskläderna.
Lördag: Uppvisning/avslutning med Ackes på Estraden i Gävle 12-15. Zumba 16-17. Plugga marknadsföring. ESC på tv!
Söndag: Plugga marknadsföring, göra alla instuderingsfrågor! BLOGGA!

Nu ska jag sova för att gå upp om några timmar igen..
Godnatt!


Lite ESC igen..

2011-05-12 @ 23:22:37
Andra semifinalen av ESC är nu avklarat.. Och några enstaka kommentarer från mig kommer här:

Vi gick till finaaal! Sverige är i final på lördag, heja! Eric stack verkligen ut med sitt bidrag, herregud! Vilken power, det var sjuukt bra! Jag gillade även Vitryssland och Irland, grymt! Och Dana International! ♥ jag älskade henne när hon vann för Israel 1998 med låten Diva. SÅ SJUKT BRA! Och jag såg henne live på Europriden 2008. Fick höra Diva live, jag dog! Men årets låt var faktiskt bra men ingen Diva precis, men vem bryr sig, det var Dana International!!!! Det var synd att Israel inte gick vidare, tråååkigt! Menmen, Sverige är i final i alla fall!

Och sist men inte minst: jag älskade mellanakten, eller vad dem kallade det för, det innan rösterna släpptes.. Wow! Break dance, balett och modern dans typ eller nåt.. iiihi!


tagen med mobil, dålig kvalité...

Tittut!

2011-05-12 @ 19:31:38
Jag hoppar in här en sväng nu då.. Kom hem från dansen för en stund sedan. Den absolute sista ragga-lektionen. Tråååkigt! Vi dansade koreografin om och om och om igen, hela tiden. Svettigt värre, men det blir så bra.. Jag ska bara försöka hinna till min sista placering. xD haha. Och som det ser ut nu så kör inte J denna klass till hösten... :( tråkigt! Sen blev det bussen hemåt.. lite mackor har jag fått i mig också. Gott!

Resten av kvällen kommer att spenderas här vid datorn, framför tvn (ESC - heja Sverige typ!) och i plugget. Omtenta imorgon ju, men det ska nog gå. Det måste gå! Så, vi hörs nog senare här efter esc..
Pusshej!

Det är mycket nu!

2011-05-11 @ 21:46:59
Vilken dag det blev.. Drog till högskolan imorse, föreläsning i mikro analys stod på tur. Najs! Slutade vid 12-tiden och då satte vi oss med grupparbetet i finansiell analys. Vi blev så gott som klara, så gött! En liten grej vi inte fattar så vi lämnar nog in den imorgon på föreläsningen ändå. Sedan fick jag skjuts hem av Sanna, tack! Och hemma så satte jag mig med plugg inför tentan, makroekonomi. Räknade massa och det gick bra! Strax efter halv sju-tiden så drog jag till badet, dags för träning, aerobic latin moves. Yay, det var såå roligt, men oj så trött jag var.. Fick skjuts hem av Päivi efter där.. Och räknade då de sista uppgifterna i kompendiumet. Så nu är det klart, nu är det bara läsa igenom allt och så inför tentan på fredag. Yay!

Inget händer här nu.. Lyssnar lite på Sanna och kollar bloggar.. Ska nog sätta i en film och sedan lägga mig i skaplig tid. Imorgon väntar högskolan och föreläsning igen, lite tenta-plugg och sedan dansa lite, sista ragga-lektion... Men ja, det är imorgon det..

Pusshej!

Post...

2011-05-11 @ 14:18:40
Vann Sannas singel Rör vid min själ på tradera och fick hem den idag, iihi! ♥

Nattiii..

2011-05-10 @ 23:24:24
Då var första semifinalen av ESC över. Gud vilka skitbidrag alltså, herregud! Nåt enstaka bra men annars bara skit.. Men Azerbajdzjan, iiiihi! Jag gillar faktiskt låten, älskar åhåh-åhåå-bitarna. Så bra! Och älskade brudarna, galet så vackra de var och så bra! Och jag saknar Lisa, massa! ♥ Får se bidraget igen på lördag, yay!

Dagen har rullat på här och så mycket har jag inte gjort..
- Postat iväg pengar till en på tradera..
- Fyllt i min kalender.
- Skrivit klart sammanfattningen i makro.
- Gjort några uppgifter i makro-kompendiumet.

Ja, inte så mycket mera.. Imorgon är det högskolan igen som gäller.. Föreläsning, grupparbete och sedan lite tenta-plugg. :) Najs! Fullt upp.. Och träning på kvällen, wiie! Så det är dags att sova nu, hörs mer imorgon!
Godnatt!

ESC!

2011-05-10 @ 20:57:04
Alldeles snart så börjar ju Eurovision song contest också. Jag vet knappt vilka länder som är med i denna semifinal.. men Sverige är med på torsdag i alla fall, så mycket vet jag. Jag tycker inte om ESC så mycket, så segt på nå vis. Men jag ska dock småkolla lite ikväll ändå. En låt har jag hört och det är bidraget från Azerbajdzjan. Bara för att grymma Lisa, Jessica, Vera och Åsa är med på kör/dans där. Det bidraget hejar jag helt klart på ikväll.. nå mer bryr jag mig inte. Heja brudarna. Heja Azerbajdzjan!


Kärlek!

2011-05-10 @ 14:52:10
Fick brev från fina Sanna idag! Åh, gud vad jag saknar henne. Gulle!


<3

2011-05-09 @ 23:14:30

Full dag..

2011-05-09 @ 21:59:43
Slut. Snart är dagen slut. Det känns faktiskt skönt. Har hunnit med en hel del idag ju, herregud! Åkte till högskolan imorse, föreläsning i mikro analys. Najs! Slutade 12 och då satte sig jag och Sanna och fixade lite på gruppuppgiften i finansiell analys. Räknade lite och renskrev hela uppgiften, ska fixa det sista på onsdag. Satt i två timmar, heja oss! Bussen hemåt och hemma blev det mat direkt.. Pappa kikade förbi också. :) Sedan placerade jag mig ute på altan i solen och pluggade lite.. herrejösses vad varmt det var, gah! Efter en stund där så var det dags att byta om och tralla till bussen igen.. Mot Gävle och Ackes. Sista jazzlektionen stod på tur. Vi började med att kolla kläder, det gick bra. Började med Rihanna-dansen och bytte om till de kläderna vi ska ha där.. Det gick la bra och vi la på lite steg i mitten och i slutet. Najs! Och sen var det bara tio minuter kvar och då bytte vi om igen för det var dags att dansa Stone sour-dansen.. För mig gick det bra i alla fall, men de var många som inte kom ihåg allt.. Suck! Bestämde att vi visar Rihanna-dansen på Estraden på lördag, hinner bara visa en där.. :/ vi dansar båda på teatern i alla fall. :) Och det blev även bestämt att det blir en extrainsatt lektion på måndag, yay! Tog sedan bussen hemåt och då blev det lite pizza..
Nu sitter jag här och andas ut typ.. Kollar lite på tv och här på nätet. En lugn kväll med andra ord. Inga tider att passa imorgon heller så behöver inte lägga mig än, yeah!
Pusshej!

Söndagsblogg!

2011-05-08 @ 22:36:47
Vaknade sent idag.. Drygt! Sedan har jag typ suttit nere i köket hela dagen och pluggat. Makroekonomi. Tenta på fredag, suck. Jag flyttade upp alla grejerna vid åtta-tiden för att kolla på Bones, yay! Och har pluggat fram till nu, herregud. Segt! Men ja, snart är en sammanfattning skriven av allt vi gått igenom på föreläsningar och kompendiumer och sådant. Det känns gött! Fixar det sista imorgon och påbörjar även övningsuppgifterna då. Jag känner mig nöjd med dagen! Ingen dator på hela dagen heller, heja mig! Men jag har saknat den va, eeh. xD haha.

Imorgon är det ny vecka, redan. Det går fort och nästa vecka är galen, här kommer veckoplaneringen..

Måndag: Mikro analys 9.15-12. Plugg i bibblan 13-16. Jazz 18.
Tisdag: Plugga. Styrkepass 19.
Onsdag: Mikro analys 9.15-12. Plugg i bibblan. Aerobic latin moves 19.
Torsdag: Finansiell analys 9.15-12. Plugg i bibblan 13-15. Ragga 17.
Fredag: Omtenta - Makroekonomi + Externredovisning(?) 9-14. Uppgift2 i Finansiell analys - inlämning!
Lördag: Dansuppvisning/avslutningEstraden, Gävle 12-15 + zumba party 16.
Söndag: Plugga.

Mycket skolan. Föreläsningar, grupparbete ska in och omtenta/or. Jobbigt men det ska gå. :) Mitt träningskort går ut i veckan också, så tråkigt. Men kan hända att jag betalar drop-in nån gång ändå, eh. Sista danslektionerna också, supertråkigt.. Dansuppvisning och avslutning på lördag, så kul med uppvisning men tråkigt med avslutning.. Annars rullar livet på... jag kommer dock få plugga ihjäl mig denna vecka. Yeah!

Nu ska jag skriva lite till på sammanfattningen och sedan sova så jag kommer upp imorgon. :)
Godnatt!

Städ/rensning..

2011-05-07 @ 20:33:30
Jag hade tråkigt och började städa/rensa en låda i rummet. Gud så mycket grejer det finns, haha. Inte så mycket som blev slängt men fick bättre plats i lådan i alla fall. Sedan bytte jag ut lite bilder i en tavla jag hade, najs. :) Bilder är tagna med iphonen, därav lite dåliga bilder...före ~ efter


I touch your face and dreams..

2011-05-07 @ 16:39:56
Jag har liksom lite tråkigt här nu va..

I förmiddags drog jag iväg till badet och tränade.. Step/styrka. Det var några där trots det fina vädret då. Päivi körde nytt program och det var asroligt. Snurr dit, vändning dit, över och upp på brädan. iih så roligt! Svettigt blev det men jag älskar det! Pratade med Päivi efteråt och sedan trallade jag hemåt.. Duschade och åt sedan lite tacorester som jag hittade i kylen, mums! Har sedan kollat på ett avsnitt av Sjunde himlen och senaste avsnittet av Bones. Så bra! :)

Nu händer dock inget. Jag lyssnar på Sanna och saknar henne! ♥ Inga direkta planer för fortsatta dagen, utan den får bli som den blir.. Lite plugg skulle ju sitta fint men just nu orkar jag inte. Senare.
Pusshej!

Nattiii.

2011-05-07 @ 00:33:12
Som sagt så spenderade jag kvällen här.. Kollat på några avsnitt av Sjunde himlen, så bra. Men ska väl snart släcka ner här så jag kommer upp imorgon. Yes! :) Ska bara kika klart det avsnittet som går nu..

Morgondagens planer;
- träning vid 11.
- plugga lite makro.
- kolla senaste Bones-avsnittet.
- plugga lite mer...


life. ♥

Vilken dag...

2011-05-06 @ 20:22:25
Var in till högskolan imorse och hade tenta. Omtenta i mikro teori. En sån där svår jävla 50-poängsfråga igen. Jag fattade nada.. men svarade på det jag kunna och nu håller jag tummarna för att det ska gå vägen eller i alla fall en kompletteringsuppgift. :) Vid tolv-tiden så kom mamma och mormor och hämtade mig vid skolan och vi åkte till Uppsala. Hämtade syster på hennes skola och sedan sprang vi runt på stan lite.. Jeansshorts och ett linne blev köpt, najs. :) Vi lämnade Uppsala vid fem-tiden och då åkte vi raka vägen till Gävle, kikade runt där lite snabbt och syster fixade lite grejs.. En sväng förbi Valbo köpis också.. och även in på ica här hemma. Och vi kom hem för bara en halvtimme sen typ. :) Äntligen liksom!


Nu kollar jag lite på Så ska det låta, grymt! Och nu ska vi äta grillat, GOTT! :D Sedan blir det en lugn kväll här vid datorn och tvn!
Pusshej!

Ingen tid över..

2011-05-05 @ 21:46:46
Det har varit fullt upp idag alltså, herregud. Åkte in till högskolan imorse, föreläsning i finansiell analys. Idag var det om värderingar och obligationer.. lite segt men.. På rasten kikade jag och Sanna på uppgiften i kursen, vi är snart klar med den. Gött! :) Slutade vid tolv och jag träffade på Bertil också. Trevligt! Sedan slog jag mig ner i bibblan och pluggade lite mikro teori. Gjorde mer än halva övningskompendiumet, känns så bra. Strax efter halv fyra-tiden så tröttnade jag och tog bussen in till stan. Raka vägen till Ackes, det var dags för ragga vid fem-tiden. Underbart! Körde igenom dansen några gånger, sen var det massa som inte skulle vara med på uppvisningen så J lära fixa om lite.. Från början var vi 14stycken och nu är vi bara 7stycken.. Vissa fick nya placeringar, inte jag, hihi.. Fixade slutet på dansen och vi fick även introt. :) Så kul! Och det sista vi gjorde var att riktigt bestämma kläderna, så yes. Nästa vecka ska vi ha kläderna på oss på lektionen, woho! Timmen gick asfort verkligen.. Bussen hemåt och strax därefter så fick jag mat från malaysia, gott. Sedan hamnade jag här.. kikar lite på övningar och sådant inför morgondagens omtenta. Hjälp! Också går ju Göta kanal 3 på tvn, åh den är bra! Sanna sjunger fint också, hihi.. Ska kika vidare här nu.

Imorgon är det som sagt tenta och efter den så åker jag till Uppsala en sväng med mamma och mormor, shopping och hämtar hem syster, haha. Så vi hörs imorgonkväll igen. :)
Pusshej!

Oh yeah!

2011-05-04 @ 21:27:48
Inte blev det nå plugg eller tv/film efter förra inlägget eller.. haha. Jag följde med mamma och syster in till Gävle en sväng. Köpte en vit skjorta på hm, men vet inte om jag ska ha den kvar.. hm. Sedan hem och kasta i sig lite mackor och bytte om för träning.. Aerobic latin moves. Sååå roligt. Jag bara skrattar mig igenom det passet, haha. Varje gång. Underbart att skutta runt där en timme.. :D Stannade kvar med Päivi efteråt och visade upp danserna för henne. Det gick väl bra, haha.. Jag måste våga släppa loss va, gaah, men är lite osäker på stegen än.. Men det ska nog gå tillslut! Fick även skjuts hem sedan, taack! :)

Hamnade här och här händer ingenting.. suck! Jag har tråkigt!
Så, pusshej!

Trötter...

2011-05-04 @ 15:35:38
Här har jag hamnat och nu är jag så trött.. Jobbigt. Imorse åkte jag iväg till högskolan och hade föreläsning, mikro analys igen. Gick igenom massa övningar inom spelteori.. Sedan placerade jag mig i bibblan en timme typ, gjorde lite uppgifter i mikro teorin. Najs! Träffade Pekka i caféterian innan jag drog också. :) Bussen in till stan, där jag sprang in på lindex och köpte rött linne (till dansen!). Sedan bussen hemåt, mötte syster på stan och vi gick till CVL. Syster skulle skriva in sig till hösten och jag ville hälsa på lite, haha. Träffade Jenny i alla fall, trevligt. Sedan bort till Sandbacka park en sväng där mamma hämtade oss sen.. :)

Händer typ inget här nu. Vid 19-tiden så är det träning, hur sent som helst ju.. haha. Ingen aning vad jag ska göra fram tills dess. Kolla lite tv eller plugga lite..
Pusshej!

<3

2011-05-03 @ 22:56:08

A new day has come.

2011-05-03 @ 21:24:54
Här sitter jag och lyssnar på musik.. Just nu Céline Dion, åh! Dagen har varit slapp, sedan sist jag skrev så kollade jag några till Sjunde himlen-avsnitt. :) Satte mig sedan med finans-uppgiften och har nu gjort halva den. Så gött! Ska kika vidare på den imorgon.. Var iväg och tränade här ikväll, det blev bara ett pass. Step/styrka. Åh, så roligt men ack så jobbigt! Pratade med Päivi lite snabbt efteråt.. vi ska iväg på ett litet zumba-event eller vad man ska kalla det i slutet på maj. Roligt! Och jag ska troligtvis visa danserna för P imorgon också, om hon fixar låtarna, hahah.. Spännande! Hemåt sedan och då blev det tacos med mamma, gott..

Nu sitter jag här som sagt.. Inte så mycket att göra. Ska kika igenom datorn lite snabbt och sedan kanske sätta i en film eller nåt. :)
Pusshej!

Go'morron.

2011-05-03 @ 10:00:28
Snön har vräkt ner här imorse, just nu regnar det bara typ, och det verkar som om den har gjort/gör det i hela landet om man kollar på facebook. HAHA. Men jobbigt liksom, det är maj.. haha.. Annars gör jag inte så mycket, klockan är ju så lite typ.. Kollar lite på Sjunde himlen nu igen. Och jag läste att det blir en säsong7 av Bones, lycka! :D Inte så mycket planer för dagen alls.. Träning ikväll. Och resten av dagen ska jag försöka plugga lite.. Kika igenom finans-uppgiften och även lite mikro teori.. :) najs!

Nu ska jag kika vidare på Sjunde himlen här..
Pusshej!

Lite ESC här...

2011-05-02 @ 22:48:09
Kikade in på Zoot's blogg och de hade lagt upp lite klipp från repen i Tyskland, ESC.. ja, semifinalerna och finalen går av stapeln nästa vecka. Och hittade där, äntligen, ett klipp med Azerbajdzjan's bidrag. För de bidraget har jag verkligen varit supernyfiken på.. sen jag fick reda på att grymma Lisa Stadell skulle vara med där. Även änglarna Jessica Marberger och Vera Prada.. Och Åsa Engman är med.. :) Vilket gäng!

Jag vet inte vad jag tycker om låten egentligen.. älskar dock början. Frontartisterna, Ell & Nikki, är väl helt okeja, jag kan inte uttala mig så mycket.. Jag kollar mest på kör/danstjejerna och bryr mig inte om så mycket mera.. Åh, dem är grymma. Hela bunten!
Och, i miss lisa... ♥


Dance for your life.

2011-05-02 @ 22:45:05
Uppe tidigt för det var som sagt dags för högskolan.. Föreläsning i mikro analys som gällde. Det var segt men det gick la bra. :) Träffade Sanna efteråt och då skrev vi ut vår nästa inlämningsuppgift i finansiell analys. Denna var dock mycket lättare än den första, i alla fall när vi kikade igenom den lite snabbt. Den ska nog gå bra. :) Vi satt och pratade till två-tiden typ, då drog S och jag blev kvar till tre.. Bussen in till stan och där kikade jag runt lite och hamnade sedan på donken för lite mat..

Mot Ackes och satt där en bra stund, Iris och Alma kom. Trevligt! Vid 18-tiden var det dags för jazz.. :D Började direkt med att bestämma kläder inför uppvisningen.. det gick la bra. Och jag måste ut och shoppa lite igen, haha ;D Blir dyrt det här.. Efter det så körde vi Stone sour-dansen några gånger och satte placeringar i den.. herregud, jag får springa massa här med, haha. Men det blir nog bra. :) Och vi la på lite steg på slutet, najs! Sen var det la bara tio minuter kvar och J blev stressad, för vi hade egentligen så mycket mer vi skulle hinna med.. Men vi la på de fyra åttorna som saknades i Rihanna-dansen och placeringar för den biten.. Resten av placeringarna får vi nästa gång, hjälp, plus slutet av dansen tror jag.. Då är det sista innan uppvisningen. Timmen gick fort och jag tog sedan bussen hemåt. Det kom ner snöflingor när jag gick hem, gaah..

Nu gör jag inte mycket alls.. Ska kika runt lite och försöka planera lite, yaay!
Pusshej!

Söndagsblogg.

2011-05-01 @ 20:30:22
Veckan är förbi.. Och här har jag suttit hela dagen typ.. Kollat massa på Sjunde himlen igen, det är så bra. :) hihi. Det är dags för en veckoplanering igen, och kommande veckan är lite fullspäckad. Suck!

Måndag: Mikro analys 9.15-12. Plugg i bibblan 13-16. Jazz 18.
Tisdag: Plugga. Step/styrka 17.30. Styrkepass 19.
Onsdag: Mikro analys 9.15-12. Plugga. Stan en sväng. Aerobic latin moves 19.
Torsdag: Finansiell analys 9.15-12. Plugg i bibblan 13-15. Ragga 17.
Fredag: Omtenta - Mikroekonomisk teori 9-14. Uppsala en sväng?
Lördag: Step/styrka 11.
Söndag: Jazzbalett 18? Bones på tv!

Jobbig vecka. Verkligen jobbig. Stressig och mycket att göra.. suck! Mycket dans/träning, naajs! Och tyvärr massor av plugg också. Tenta på fredag som jag måste klara, typ. Kanske hänger med mamma och mormor till Uppsala också, men bara kanske.. Och det blir en lugn helg igen.. :) Hoppas överleva veckan..

Pusshej!

GRATTIS S! <3

2011-05-01 @ 13:29:21
Läste på Sonjas officiella facebook-sida nu att hon äntligen har fått sin bebis.. Det blev en son vid namn Teddy! Så sött! I onsdags redan.. Åh, jag är så glad för deras skull! Lycka! Finaste Sonja! ♥ Stort grattis till hela familjen, åh!


Mappen..

2011-05-01 @ 00:19:52
Jag tror jag har lite mycket bilder på min dator, haha.. Hela 2009 och 2010 ligger kvar ännu.. och hårddisken är snart full. xDRSS 2.0