Måndag, Tisdag, Onsdag..

2011-11-30 @ 20:58:23
Jag har inte haft tid att sitta här så mycket men jag tänkte kika in nu och lämna en liten inblick i vad jag har gjort de senaste dagarna.. ;D

I måndags var det högskolan som gällde.. En heldag från 10 till 16, som innehöll en föreläsning och PM-arbetes skrivning med Sanna. Segt men vi överlevde.. :) Sedan stan en sväng innan jag drog till Ackes för kvällen. Det dansades i tre timmar. Repetitioner av alla danser, placeringar sattes och kläder valdes ut. Det var najs! Hemma efter halv tio-tiden och sedan blev det sängen ganska snabbt..

Även i tisdags (igår) så var jag in till högskolan. Föreläsning på förmiddagen, sedan seminarium på eftermiddagen. PM-arbetet lämnades in och vi slapp redovisa också, det var najs! Sedan stan en sväng igen innan jag åkte hem.. Pluggade eko. styrning hela kvällen lång, innan jag blev för trött och la mig..

Och idag har det inte hänt så otroligt mycket.. Klockan ringde vid nio imorse och det var dags att plugga, haha. Fixade klart sammanfattningen i eko. styrning, så skönt! Sedan en sväng på stan för att kika lite julklappar och lite kläder till dansuppvisningen nästa helg, iih.. Var iväg och tränade här ikväll, aerobic latin moves, så härligt. Annars har det inte hänt så mycket mer.. Massa tv och det kollar jag på nu med. :)Bästa!

2011-11-27 @ 19:08:18
Idag fyller Världens Bästa Sanna år! Åh, älskade människa! Hon har konsert nere i Malmö idag och jag hade sååå gärna velat vara där, menmen.. Hoppas du har haft en underbar dag och att kvällen blir ännu mer fantastisk! Det är nån vecka kvar tills jag får kramas och fira dig/henne.. :) Stora varma grattiskramar från mig!Första Advent!

2011-11-27 @ 18:57:26
Det snöar här. Började här ikväll. Det är alldeles vitt utanför.. Flera centimeter redan liksom. Wow! Men, jag är faktiskt inte så sugen på snö alls, men det är vackert i alla fall. :)

Helgen börjar närma sig sitt slut och det är faktiskt första gången jag slog på datorn nu. Detta har varit en plugghelg, herregud! I fredags åkte jag in till högskolan där jag träffade Sanna och pluggade lite. Fixade inlämningsuppgiften och påbörjade PM-arbetet. Najs! Igår satt jag hela dagen och pluggade eko. styrning, har påbörjat en sammanfattning där. Gud vad jobbigt! På kvällen var jag och syster hem till pappa och åt med han och Sinikka och hade trevligt. Och idag har jag suttit hela dagen och pluggat vidare med eko. styrningen. Jag har kommit halva boken nu, det vill säga typ 250sidor.. Det går segt, men det går la framåt. Nu är jag så trött på den där boken så jag la bort den för stunden för att kika in här istället..

Ja, det är väl dags att söndagsblogga också..
Måndag: DAS 10.15-12. Gruppövningar 13-15. Inlämning av uppgift2. Plugg i bibblan. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: DAS 10.15-12. Seminarium: PM-arbete 13-15. Plugg i bibblan.
Onsdag: Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: DAS 10.15-12. Plugg i bibblan. Ragga 18. Latin mix 19.10.
Fredag: Plugga!
Lördag: Plugga!
Söndag: Zumba 18.

Detta är min vecka! Jag kommer dö.. Kolla bara måndag och tisdag. Fyfan! Jag orkar inte, ah! Men det är bara att bita ihop.. Lite dans o träning också. Massa plugg väntar.. Göra klart eko. styrningen. Måste även plugga externredovisning och statistiken. Gah, kommer dö som sagt! Annars är det slappt typ..

Nu ska jag kika runt här och se vad jag har missat under helgen. Och snart är det mat också! Sedan blir det bara tv resten av kvällen, ska packa väskan för morgondagen med. :)
Pusshej!Ett minne.

2011-11-25 @ 18:53:21

För ett år sedan så hade Tre S sin julkonsert här i Gävle, premiären till och med. Jag gick själv, men det blev så lyckat ändå. Konserten var helt fantastisk. Hängde med Lotta i pausen. En lång mysig stund med brudarna efteråt. En otroligt härlig kväll med mina fyra favoritbrudar! ♥Kärlek!


Vilken dag alltså!

2011-11-24 @ 22:37:52

Åkte in till högskolan i förmiddags. Började med en tentagenomgång i Hök-kursen. Alla var så nervösa för att vi skulle få tillbaks tentan.. Inte jag direkt, jag var väldigt inställd på omtenta. Men när jag fick tentan så fick jag en chock, det stod ett E. Jag var godkänd! På första försöket liksom. Herregud! 15hp, liksom. Så jävla härligt! :D På lunchen letade jag och S lite diagram och skit till PM-arbete, det gick sådär.. Och på eftermiddagen var det föreläsning i statistiken, där vi räknade massa, hela tiden.. Slutade strax innan tre-tiden och då drog jag in till stan.. Kikade runt där, åt på donken och snurrade runt med mamma och syster en stund. Sedan mot Ackes och dansen. Kom hem vid nio-tiden här och det har inte hänt så mycket. Nu kollar jag på Unforgettable och ska sedan sova... :)

Pusshej!


Tango tango.

2011-11-24 @ 22:21:39
Dansat ikväll igen. Gud så roligt! Ragga första timmen. Där la vi på de sista stegen på andra dansen och repeterade den massa. Den första dansades också en del.. Placeringarna är typ klara, ska finslipa lite nästa gång. Sedan dansade vi båda danserna efter varann för att se hur mixen var och så. :) Det gick så bra va! Och vi avslutar allt i grupp med olika poser och sånt, liksom improviserat. Inte riktigt min grej men det blir snyggt ändå. Latinon stod sedan på tur. Där vi körde igenom samban, cha-chan och jiven.. de tre sitter ju ihop, så jobbigt! La på massa steg mellan cha-chan och jiven så nu sitter de ihop.. Det blir nog bra när vi får ihop de ordentligt. Sedan repeterade vi tangon lite också, haha. Så galet kul, men ack så svårt! Det blir nog toppen när allt sitter..

Just dance, liksom.

Pluggkväll..

2011-11-22 @ 23:48:24
Inte hänt så mycket under dagen.. Efter skolan så har jag bara suttt här vid datorn. Dammat rummet har jag faktiskt gjort, haha. Så mycket skit man har.. xD Annars bara kollat på massa tv, herregud.. Nu ikväll här så fick jag tråkigt och började plugga istället. Fixade klart uppgiften i förvaltningsrätten, den var ju svår.. Vet inte om det är rätt, eller om jag måste göra om den sen, men den är gjord i alla fall. :) Tänkte att jag skulle skicka in alla uppgifterna, men det var nåt fel på studentmailen så jag kunde inte infoga nå filer.. Askonstigt! :S Annars har jag läst massa i statistik-boken här, nästan ikapp nu. Ett kapitel kvar bara, så skönt! :)


Love it!

2011-11-22 @ 17:12:11

Gårkvällen spenderas på Ackes, som alla måndagkvällar. Helt underbart!
Först streeten där vi körde igenom alla tre danserna. Den senaste dansen la vi på massa nya steg, herregud alltså. Får inte ihop dem alls, haha. Ett intro på den dansen också, najs! Vi pratade kläder också.. Ja, jag blev nog inte så mycket smartare där.. Sportigt men ändå inte, haha. Det blir nog bra tillslut! Jazzen därefter och där var det bara att dansa.. Vi la på de sista stegen och fixade även här placeringar.. Jag står längst fram på den delen jag inte kan så bra i dansen, fan! Men jag är med på uppvisningen i denna i alla fall. :) Lyrisk sista timmen, samma sak här.. Vi dansade igenom dansen massa, la på de sista stegen och repeterade massa. Fler steg börjar sitta nu, så himla skönt! Även här blir jag med på uppvisningen, hade inte så mycket val va.. Lisa bestämde, haha! Så jag hoppas nu att jag sätter alla stegen på uppvisningen, men än så hinner vi träna på dem. :) Efteråt så stod jag, Sofia och Hanna och gick igenom stegen i jazzen, som vi hade glömt lite.. eeh, det är mycket nu! Lisa hjälpte oss med minnet där, hahaha. Sedan fick jag skjuts hem av Sofia, tack! :)


Igår, Idag.

2011-11-22 @ 16:45:43
Igår var det verkligen en heldag i Gävle. Lite segt men det är samma visa varje måndag, skolan och dansen. Föreläsning på förmiddagen där vi gick igenom stokastiska variabler typ.. Intressant faktiskt men mycket att hålla reda på. Efter lunchen så hade vi gruppövningstillfälle också. Där vi räknade massa på sannolikheter och liknande. Otroligt kul och det gick bra också. :)

I förmiddags här så var jag in på föreläsning igen. Fortsatte med stokastiska variabler, olika sannolikhetsmodeller och påbörjade binomialfördelningar.. Mm, precis. Mycket nu men det går nog tillslut. På torsdag är det föreläsning igen, fast på eftermiddagen för på förmiddagen får vi tillbaks tentan i hök-kursen och det är genomgång då. Spännande ju! Tror dock inte att jag klarade den, menmen..

Borde verkligen plugga lite.. Lite grejer finns det att göra..
- Läsa ikapp i boken..
- Fixa förvaltningsrätten.
- Göra inlämningsuppgift 2.
- Påbörja PM:et..

Kanske kan man få nåt gjort här idag...

 

Breathing Your Love.

2011-11-20 @ 21:55:58
Helgen är slut.. och min lista gick inte alls så bra. Läste några kapitel i stat-boken men inte alla.. Så segt! Såklart har jag kollat in senaste Bones-avsnittet också, så himla bra! :) Dansat igenom danserna lite snabbt också, det är mycket att hålla reda på, haha.. Var iväg på zumba här ikväll, så kul men jobbigt! Träffade Junia en sväng utanför, roligt att ses igen! Hemma blev det mat och Copycat singers på tv.. Riktigt bra ju! :) Nu är jag placerad här och vet inte riktigt vad jag ska göra...

Ny vecka är det i alla fall imorgon och det skas söndagsblogga!
Måndag:
DAS 10.15-12. Gruppövningar 13-15. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: DAS 10.15-12.
Onsdag: Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Hök-tentagenomgång 10.15-12. DAS 13-15. Ragga 18. Latin mix 19.10.
Fredag: Inget planerat.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Zumba 18. Sanna fyller år, grattis! ♥

En vanlig vecka och väldigt lik förra veckan. Mycket skola, mycket dans. Helgen så oplanerad den kan bli, tråååkigt! Måste verkligen hitta på något, det är så tråkigt att bara sitta här hemma och ruttna framför datorn.. Vi kör denna igen, förslag? :D Ja, let´s go!


Helg igen..

2011-11-18 @ 13:53:56
Tråkigt men sant. Lite onödigt med helg tycker jag.. haha. Inget direkt planerat men jag har en liten lista som jag ska pricka av under helgen tänkte jag, försöka i alla fall. :)

Helgens Att göra:
- Fixa förvaltningsrätten.
- Skicka in seminarieuppgifterna.
- Läsa massa kap. i DAS-boken.
- Skicka in S-bilder.
- Beställa smyckesgrejer.
- Kolla senaste Bones-avsnittet.
- Dansa igenom alla danser..
- Träna piruetter.. lite.
- Blogga typ..
- Zumba.

Lite att göra i alla fall.. Jag satte i Livet är en schlager här, men jag tröttnade. Efter 10minuter, eeeh! Tror jag ska kika på Föräldrafällan istället.. Yes!You get a miracle.

2011-11-16 @ 14:49:52
Jag var iväg och dansade massa i måndags, som vanligt! Dock vaknade jag upp på tisdagen med massa blåmärken, hahaha.. Men i alla fall.. Street, jazz och lyrisk jazz som gällde.

Första koreografin i streeten sitter väldigt bra, så det är skönt! Andra koreografin börjar sitta bättre och bättre, nåt enstaka steg som behöver repas lite men annars är det bra. Tredje koreografin la vi på massa steg och ja, den är lite svår ännu men det löser sig. På jazzen la vi också på massa steg, själva introt på koreografin och det blir så najs.. Och på lyriska så la vi på nåt enstaka steg bara, det var mest repetition som gällde.. Det blir nog bra!When you smile I smile.

2011-11-13 @ 21:17:31
Då var denna dagen förbi också. Inte hänt så värst mycket. Fars-dag har det varit också, så jag och syster var hem till pappsen och fikade lite. :) Sedan här ikväll så har jag varit och zumbat, hade Irina denna gång och det blir hon terminen ut.. Najs! Och kollade på True Talent-finalen här också. Dock fel vinnare tyckte jag, suck! Yepp, nu är veckan är slut och det är dags för en veckoplanering..

Måndag: DAS 10-12. Gruppövningar 13-15. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: DAS 10-12. Plugga med Sanna!
Onsdag: Plugga! Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: DAS 10-12. Inlämning av uppgift1. Plugg i bibblan. Ragga 18. Latin mix 19.10.
Fredag: Inget planerat..
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Zumba 18.

Galen vecka! Mycket skola.. Tre föreläsningar, ett gruppövningstillfälle plus massa plugg i bibblan. Inlämningsuppgift och PM-arbete måste göras denna vecka, gah! Mycket dans också, som vanligt! Massa koreografi ska läggas på, jag måste satsa stenhårt på piruetterna/snurrarna denna vecka och även bestämma mig om jag ska vara med på uppvisningen med jazzen x2. Hm.. Helgen blir dessvärre väldigt tom istället, inget alls planerat. Förslag? Någon som vill träffas? Fika, shoppa, promenera, eller vad som helst typ, haha. Ja, men det blir nog en bra vecka om jag överlever de första fyra dagarna.
Let´s go!


Mitt Stockholm.

2011-11-12 @ 17:11:34


När ses vi igen...?!

Lördag här!

2011-11-12 @ 14:52:41
Jag är trött va. Känns som denna dag kommer bli aslång.. Var in till högskolan i förmiddags och gjorde en omtenta i mikro teori. Vilket sjukt upplägg på tentan det var. Tre delar och i första delen är man tvungen att få hälften rätt för att de ska rätta vidare på de andra två delarna.. :S eh, haha.. Tror inte att det gick så bra då.. Bussen hem efter det och då läste jag tre kapitel i statistik-boken, najs!

Nu kollar jag på Sjunde himlen och bara slappar... :)
Pusshej!

Bye bye..

2011-11-11 @ 20:05:01
Nu stänger vi ner här för kvällen. Måste få lite plugg gjort, eh! Men nu ska jag slökolla lite på Doobidoo, fröken Clamp är ju med. :) Sedan får vi se hur mycket plugg jag får gjort, jag gissar inte på så mycket. Suck! Måste måste måste. PLUGGA!
Byeee!


Love it!

2011-11-11 @ 18:31:48You know I'll take you there.

2011-11-11 @ 18:26:19
Var ut på graven idag med mamma och mormor, tände lite ljus.. Sedan hämtade vi upp syster och begav oss till Valbo en sväng. :) Tyckte det skulle vara roligare än att plugga, haha.. Kikade runt massa där, fikade på ikea och så. Träffade Sofia en sväng med, trevligt! Lite shopping också, ett fjäderörhänge, hihi.. I viken svängde vi in på ica innan vi åkte hemåt..

Borde: Plugga massa..
Gör: Kollar på Glee.
Senare: Äta tacos.. och plugga typ!

 

<3

2011-11-10 @ 23:34:12

Jag saknar er båda så otroligt mycket!

Run The Show.

2011-11-10 @ 22:23:47

Var in till högskolan på föreläsning i förmiddags, räknade lite igen och hann inte med så mycket mer. Pratade lite om PM-arbetet vi ska skriva, det ska vara klart och redovisas om två veckor. Eh! Detta kommer bli stressigt va.. haha. Efter föreläsningen så tog jag bussen hemåt.. Hände inte så mycket mer här hemma.

Strax efter fem-tiden så fick jag skjuts in till Gävle av mamma.. Det var dags att besöka Ackes igen och dansa. Lycka! Ragga först där vi dansade igenom första koreografin några gånger och fixade placeringarna. Najs! Sedan repeterade vi den nya koreografin lite, det blir bra det här. Latinon efter det.. där körde vi igenom samban, cha-chan och jiven massa. Repeterade de nya stegen på jiven. Great! Och vi började även med lite tango, hahah.. Vi kanske ska ha med tangon på uppvisningen också, det beror på hur fort vi lär oss och ja, hur det går.. Hoppas den blir med också. Så kul! :) Sedan bussen hemåt..

Nu kollar jag lite på Unforgettable, så sjuktbra serie ju!
Pusshej!


mums...


Nån som sa McDonalds?!

2011-11-09 @ 12:42:06Eeeeh.. ^^

Gårkvällen..

2011-11-09 @ 12:20:58
Jag hade lite tråkigt igår kväll och bestämde mig helt enkelt för att rensa mina förvaringslådor. Herregud! Jag blev inte klar och sitter just nu och rensar bland gamla skolpapper.. Det finns mycket sparat skit.. xD

Dansdansdans!

2011-11-08 @ 19:02:40
Igår var jag till Ackes och dansade massa.. En vecka sedan sist ju, herregud. Underbart var det i alla fall. Street först ut och körde uppvärmningen som vanligt. Dansade igenom första koreografin, den sitter ju ganska bra för allihopa så det gick snabbt. Körde den andra koreografin och där fick vi repetera lite mer, det ska gå nån gång, haha. Och vi började på en tredje koreografi. AH! Galet alltså, herregud! Med fyra gånger kvar, och då är det två gånger med ny koreografi och sedan repetition två gånger.. Det blir nog bra det där! Jazzen väntade direkt efter.. Den vanliga kombinationen i uppvärmningen, och sedan lite piruetter som jag stod över lite. Jag hade så ont i benet, måste ha sträckt mig eller nåt men ja, så jag kollade bara. Sedan koreografi, gick igenom vissa delar och sedan la vi på massor. Och ett intro till dansen med, så najs! Jag behöver dock lite mer tid innan dansen sitter bra.. Lyrisk jazz sista timmen. Uppvärmning och sedan körde vi lite styrka. Haha, herregud.. xD Rakt på koreografin sedan. Dansade igenom några gånger, repeterade det sista lite mer och la även på massor med steg. Det gick faktiskt bra, jag klarar av fler och fler steg i dansen nu vilket är otroligt skönt. Men de nya stegen behöver en vecka till innan de sitter ordentligt.. Eller några veckor till för att hela dansen ska sitta som den ska. Menmen.. det var galet roligt att få dansa igen. Gud så jag har saknat det! ♥

Kan det bli torsdag nu?! :
D

Plugget rullar på..

2011-11-08 @ 17:45:35
Mycket skola de två senaste dagarna här. Eller mycket och mycket, för mig är det mycket för andra är det lite.. Hade ny kursstart igår, dataanalys och statistik. Spännande. Fick massa information och sådära. Galet upplägg av kursen alltså. 4 gruppövningstillfällen. 3 inlämningsuppgifter. 1 PM-arbete ska skrivas. Plus 2 deltentor. Suck! Hur fasen ska man hinna med allt det där, kursen slutar typ andra veckan i januari... haha. I alla fall, jag satt kvar en timme i bibblan och pluggade lite mikro teori också. Najs!

Och idag har det la sett likadant ut. Föreläsning mellan 10 och 12. Där vi räknade och gjorde diagram och grejs. Segt men det går.. Sedan blev det nån timme i bibblan igen, lite mer mikro teori blev det. Svårt ju! Men det måste gå denna gång, haha..
Set Fire To The Rain.

2011-11-06 @ 19:51:26
Här sitter jag och det har jag minsann gjort hela dagen va.. Försökt pluggat lite men det har inte gått så värst bra, haha. Ska la kika lite mer på uppgiften snart här.. Ingen zumba blev det idag heller, så tråkigt! Nu sitter jag och kikar på True Talent här, semifinal ikväll tydligen.. Heja Ida nurå! Annars så är det ju ny vecka imorgon, äntligen är höstlovet över ju.. Så då passar en söndagsblogg bra här nu. :)

Måndag:
Dataanalys o statistik 10-12. Plugg i bibblan. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: Dataanalys o statistik 10-12. Plugg i bibblan.
Onsdag: Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Dataanalys o statistik 10-12. Plugg i bibblan. Ragga 18. Latin mix 19.10. Zumba 20.
Fredag: Plugg, plugg, plugg..
Lördag: Omtenta - Mikro teori 9-14.
Söndag: Zumba 18.

Fullt upp i veckan! Ny kursstart också.. ska bli spännande. Mycket plugg väntar i veckan också, som avslutas med en omtenta på lördag. Herregud! Och dansen är tillbaka.. aah så underbart! Det ska bli galet roligt att få studsa runt i danslokalen igen imorgon, iih! Nå mer hinner jag nog inte med under veckan, som ni ser så är det ganska så fullt upp. Yeah!


jag i fredags..

Daaance the night away!

2011-11-06 @ 18:43:48
Den här veckan har det ju varit höstlov och det betyder att det har inte varit någon dans under veckan alls. Så otroligt tråkigt. Jag har verkligen saknat att stå där i danslokalen och bara dansa runt.. Bara en liten vecka borta, och jag längtar så tills veckan är över. Imorgon, äntligen! Jag vill dansa. Helst hela tiden! Det finns fan inget bättre..

Och som jag trivs på Ackes, helt galet! Jag var så nervös när jag kom dit första gången förra hösten. Hur kursen skulle vara upplagd, själva nivån på dansen och de som gick där, och självklart hur dansläraren skulle vara. Men efter första lektionen så var jag fast, och tanken varför har jag inte börjat tidigare uppfann sig. Jag älskade det! Ett år senare så vet jag nu inte vad jag hade gjort utan dansen. Att bli ett med dansen och musiken. Att kunna släppa verkligheten för en stund och bara vara. Jag mår bra av det där, jag blir så lycklig. Och vännerna man träffar genom dansen, som brinner för det lika mycket, det är underbart! Och får inte glömma lärarna som är en stor del till varför jag trivs så sjuktbra på Ackes. Alla är så trevliga och glada hela tiden. Man känner sig så välkommen.. och det gör en hel del. Jag dansar för Lisa, Ida och Irina denna termin, har även dansat för Johanna förra terminen.. Vilken nivå alltså. Så grymma allihopa är, på sitt sätt liksom. Visst har jag min favorit bland lärarna och det kan la ingen ha missat. Lisa, såklart! Jag har henne i jazz, lyrisk jazz, ragga och zumba x2 denna termin. Galet! Och det här kommer ju bara att låta, eh, konstigt.. Men jag beundrar henne. Hon är helt otrolig! När man har sett henne på lektionerna, hon är ju som gjord för att dansa. Om man får prestationsångest, oh yes.. Herregud! Så otroligt snyggt, så rent och fint tekniskt. Styrkan hon har, åh! Hade jag kunnat hälften av det hon kan så hade jag varit superlycklig. Sen är hon jättemysig som person också, verkligen. :) Men ja, jag gillar alla där och trivs som fisken i vattnet! Kommer aldrig lämna stället, haha! :D

Nu längtar jag massa till uppvisningen också!

Ida Long på Gasklockorna!

2011-11-05 @ 20:50:22
Mötte upp Maria inne i Gävle och vi letade reda på bussen. Och pratade massa i väntan på bussen. Buss kom och vi åkte ut  till Gasklockorna, som verkligen ligger mitt ute i ingenting typ.. Ett industriområde typ, läskigt ställe att gå omkring själv på i alla fall. Vi träffade Victoria med vänner direkt, sedan kom även Josefine med en vän. Vi snurrade runt stället och vid 19-tiden så var det insläpp. Inträde 100kr och fick EP-skivan då. Vi var typ först där och vi slog oss ner vid ett bord och pratade massa i väntan. Sedan dök det upp lite fler folk. Folk från dansen och sen även danslärarna. Trevligt!
Strax efter 19.30 så entrade bandet och Ida scenen. Hon är ball va! Började med den senaste låten Hearts, följt av Mad World och sedan rullade det på. Alla hennes låtar, gamla som nya. Väldigt kul att se henne ju.. Sjukt grym röst! Annorlunda musikstil måste jag säga, men det hela blev så otroligt grymt när hon även hade videos till låtarna på väggen bakom. Stället och allt blev så perfekt. Härlig stämning! Efter en timme så var spelningen slut... och en stund därefter så kom Ida ut så vi var fram och pratade lite med henne. :) Pratade med Lisa lite snabbt också, innan vi lämnade stället. Jag, Maria, Josefine och hennes kompis tog bussen tillbaks in till stan där vi stod och pratade lite innan våra bussar kom.. Var hemma strax efter tio-tiden.
En trevlig kväll med massa dansfolk, soft! :D

Hemma!

2011-11-04 @ 23:05:37
Jag var iväg in till Gävle tidigare här ikväll. Hängde på GasklockornaIda Longs release-spelning. Så najs ju! Berättar mer om det i ett eget inlägg och lite bilder.. Sitter då här nu och ska kika lite på tv och bara slappa.. :)


Lite fix..

2011-11-03 @ 21:56:55
Ey! Nu har jag hamnat här igen. Inte allt på min lista blev gjort men en del, haha. Har skrivit över nästan alla uppgifter på datorn, lite kvar på den sista.. Så fixar det sista imorgon och skickar in de 3 seminarie-uppgifterna. Sen lär jag sätta mig med förvaltningsrätten också, så jag får in sista seminarie-grejset med.. :) Var till stan med mamma och mormor också. En halloween-kväll och butiker öppna till åtta. Galet mycket folk alltså, bor det så mycket folk här i viken, haha.. Här ikväll så åkte vi in till Valbo och hämtade syster, lämnade av hennes kompis i Gävle och sedan hem.. Förbi systeryster så jag fick låna hem hennes kamera till imorgonkväll. Najs! Nu ska jag snart kolla på Unforgettable och sedan sova typ...

Pusshej!


Do it!

2011-11-03 @ 13:45:55
Vad gör jag? Inte mycket alls. Kollar lite på Sjunde himlen för jag orkar inget annat. Inte okej va! Borde göra något vettigare...

Planer för dagen:
- Skriv över seminarie-uppgifterna på datorn.
- Skicka in uppgifterna.
- Försöka göra uppgifterna i Förvaltningsrätten.
- Maila folk.
- Messa folk.
- Stan, halloweenkväll!
- Tv ikväll; True Talent och Unforgettable!

Ja, lite smått att göra!
Så det är väl bara att sätta igång då!

Ännu en dag!

2011-11-02 @ 20:16:21
Ja, idag var det då dags för den stora tentan. I handelsrättslig översiktskurs. Det var en svår tenta, men jag svarade på det mesta och nu är de la typ bara att hålla tummarna. Snälla! Efter det så tog jag bussen hemåt och åkte med mor och handlade. :) Hamnade sedan här vid datorn och började skriva över lite seminarie-uppgifter till datorn, lite kvar men det löser jag imorgon. Var iväg till badet och tränade ikväll också, det var sjukt länge sen. Hela tre veckor ju, galet! Aerobic latin moves stod på tur. Gud vad roligt det var! Mysigt att träffa P igen också, pratade massa med henne efteråt. :) Sedan hemma så kollade jag på True Talent, brabra.

Nu äter jag lite glass och kollar på Navy CIS.
Pusshej!

RSS 2.0