Valborg!

2012-04-30 @ 22:08:37
Började dagen med en tripp in till Gävle och högskolan.. Sanna hämtade upp mig och vi träffade gruppen i ledarskapen. Betämde typ ämne till vårat pm och sådära. Vi satt kvar en stund sedan och försökte plugga.. In till stan sen för lite shopping eller ja, försökte hitta nåt roligt ialf. Fick lite med mig hem, haha.. Mot Ackes sedan, det var dags för jazz vid 16-tiden. Fick våra klänningar och dansade massa bara.. Det blir väl bra, kanske. På fredag gäller det ialf. :) Fick skjuts hem sen.. Promenad med musbus och sedan lite mat för mig själv. Kollat på The tourist och nu kollar jag på Pretty woman.. Najsnajs! :) Resten av kvällen spenderas nog här också, väldigt slappt ju..

Pusshej!


Göransson Arena.

2012-04-30 @ 20:40:29
Jag tänkte ta och berätta lite om konsertenarenanfredag, 4 maj. Det är alltså Kulturskolans jubileumskonsert, Sanna Nielsen är gästartisten. Och även vi ska medverka i konserten. Fantasy- och jazzgruppen är med, så det är tre danser som gäller.. En jazz, en afro och en disco. Det ska bli så jäkla roligt! :D


Runt 500 elever ska finnas på scenen, det är liveorkester som gäller, Kråkan & busarna medverkar och Sanna som det stora dragplåstret. Två konserter är det som ska göras. En på dagen för alla Sandvikens grundskoleelever, runt 4000st. Och en på kvällen för allmänheten. Nervöst med så mycket folk men oj vilken upplevelse det lär bli!

Nu till det roligaste och häftigaste med detta.. En av mina högsta drömmar går i uppfyllelse denna dag. Ni som känner mig vet hur mycket jag tycker om Sanna och beundrar henne och allt. Så... Vi ska dansa bakom Sanna i I'm in love, i slutet på låten. Jag dog när jag fick höra det, detta händer ju bara inte.. Jag ska få dansa bakom självaste Sanna Nielsen!! Snacka om att den dagen kommer att bli ett minne för livet! LÄNGTAR!!! ♥


fyra år sedan..

Dansens dag!

2012-04-29 @ 23:17:37
Ja, det är det idag ja. Dansens dag! Och jag har dansat som vanligt. Åkte in lite tidigare till Gävle, kikade lite dans på stan och hann även med lite butiker innan jag tog mig till Ackes. :) Hängde med Markus i väntan på att Carro skulle sluta sin lektion.. Så vi dansade i ena salen tills vår lektion började vid 17-tiden, feminin vibe. Repeterade massa, la på de sista stegen, fick placeringar och bestämde typ kläder. Vogue som gäller.. Sedan var det två timmars väntan till nästa lektion. Extrarep med fantasy vid 20-tiden. Dansade afron och fick de sista stegen, bestämde kläder och dansade i dem, haha. Sedan testade vi kläderna till discon och vi dansade igenom den några gånger. Slutade vid halv tio och fick skjuts hem av tjejerna, najs! :)

Snart är det ju slut på denna dag också, en ny vecka väntar imorgon.
Dags att söndagsblogga ju...

Måndag: Träffa gruppen 11. Jazz 16. Inlämning- uppgift3 i verksamhetsstyrning.
Tisdag: Plugga! Zumba 20.
Onsdag: Zumba 17?. Fantasy 20, på arenan.
Torsdag: Genrep på arenan 17.15-19.15. Latino 20.
Fredag: DansaKulturskolans jubileumskonsert, GöranssonArena 12 o 18.30. Inlämning- hemtentan i ledarskap2.
Lördag: Plugga! Feminin vibe 17.
Söndag: Feminin vibe 17. Fantasy 20. Inlämning- uppgift4 i verksamhetsstyrning.

Det är min vecka, hoppas jag överlever va! Tre inlämningar i skolan, shiit, plugga som gäller då.. Ska träffa gruppen imorgon också, najs! Sedan är det dans som gäller, hejohå.. Lite extra lektioner med. Sedan är det uppträdande på fredag som gäller, galet vad roligt det ska bli. Jag ska berätta lite mer om det sen, typ imorgon! :) Nån gång här så ska jag även försöka åka till Valbo eller nåt och shoppa, måste hitta kläder till alla danser... Suck! Stressig vecka är bara förnamnet..

Tjing!



En speciell person...

2012-04-29 @ 13:13:07

Det är dansens dag idag och jag tänkte ge lite extra cred till en av mina danslärare just idag... Ingen mindre än Ida Long!


Jag har dansat för Ida i tre terminer nu. De kurser hon kör är stilar som jag tycker ha varit omöjliga för mig.. Men jag vill dansa för henne och då är det bara att hoppa på den utmaningen att försöka lära sig stilen ändå. Jag tycker att Ida är helt fantastisk.. Hon är så sjukt begåvad. Verkligen! Känslan hon förmedlar när hon dansar, varenda rörelse och uttryck, det är magiskt! Hon kan allt, jag menar det verkligen. Säg någonting som hon inte klarar av.. Allt ser så sjukt enkelt ut och så himla proffsigt ut. Man är i en helt annan värld när man får se henne dansa. Wow! Som lärare tycker jag att hon är toppen, väldigt inspirerande och pushande. Man ser och känner hennes glädje och kärlek till dansen, och det gör att man längtar tillbaks så fort man lämnat salen.. Man vill vara där och dansa med henne och ingen annanstans!

Sen att människan kan sjunga också. Och att det är så galet bra! Jag älskar hennes röst liksom. Hon släppte ju sitt första soloalbum tidigare i våras här, så bra! Lyssna in det på spotify här! Jag har sett henne live några gånger nu och jag slutar aldrig förvånas över hur grym hon är! Galet. Är det något ni ska uppleva så är det en konsert med Ida. Känslan hon bygger upp kring konserten, hennes kroppsspråk och den enorma inlevelsen och utstrålningen hon har. Hon är helt otroligÅh, hon har allt!

Och sen att Ida är nog en av de mysigaste personerna som finns! :) Galet underbar brud alltså! ♥



Firande av farmor.

2012-04-28 @ 21:42:11
I eftermiddags här så hämtade syster och Danne upp mig och vi åkte ut till kungsgården och till farmor. Farmor fyller år idag så vi var dit bjudna.. Det var lite mer folk där också. Vi började med mat direkt typ, och sedan spelade Einar och Danne lite dragspel, haha.. Sedan fikade vi i omgångar och pratade lite. Så proppmätt man blev alltså, haha. :P




Vad tusan händer idag då?!

2012-04-27 @ 10:55:45
Lite så känns det faktiskt. Jag har ingen dans alls idag, det känns lite konstigt må jag säga. Jag har liksom dansat varje dag sen den 15:e nu, det är alltså 12 dagar!!! Herregud. Min kropp känner verkligen av det, hur trött som helst ju och inte van alls. Men på söndag är vi på't igen, yees! Så det är skönt att jag har två dagar ledigt från dansen nu, kroppen måste få vila upp sig lite.. För från söndag och fram till avslutningen, om ca2 veckor, så dansar jag varje dag!!! Gah, jag kommer ju ramla ihop på golvet efter detta. Herregud! Men galet vad jag älskar det, det finns ju inget bättre än att dansa! I LOVE IT!


Det närmar sig..

2012-04-24 @ 16:14:23
Igår var det en dansdag ja, måndagar är alltid den värsta dansdagen. Tre timmar liksom. Kom till Ackes en timme innan jag började, följde då med Jenny när hon skulle äta, innan vi tog oss tillbaks. Trevligt! Vid 18-tiden var det dags för streeten.. Dansade igenom alla tre danserna var för sig och satte placeringar allt eftersom liksom. Haha, så roligt! Lockingen är galen, hahah.. I början på en av danserna så är vi typ två grupper, vissa gör steg till höger och vissa till vänster.. Jag brukar göra till höger och har lärt mig det så, men igår fick jag byta till vänster för att det blev så helt enkelt.. Gud vad svårt det blev, men jag får nog till det! Kläder bestämdes också, najs! Vid 19 så hade jag ju två lektioner som krockade, streetjazzen och fantasyn. Pratade lite med Ida och var med på första halvtimmenstreetjazzen. Gick igenom jazzen ganska så grundligt, det gick väl helt okej. Så fin dans ju! I pausen bestämde jag och Ida för att träffas lite snabbt efter vår sista lektion och gå igenom introt.. Och jag försvann sen in till Irina och fantasyn, där det dansades disco för fullt. Åh jag blir så lycklig va! Sån härlig koreografi, i'm in love! Sedan gick vi igenom afron och la på massa steg, haha, galet roligt! Det kommer bli så bra den 4 maj, yes! Jazzen sista timmen där vi repeterade queen-dansen bara.. La på lite steg och ändrade lite i koreografin, tror jag.. Snygg dans ju, om vi får till det. Lite prat med Vahidin och Irina efteråt, det blir nog bra tillslut, hoppas jag. In till Ida och vi gick igenom introt till jazzen några gånger, så nu har jag stegen typ. Pratade lite efteråt och bestämde typ att jag blir med på jazzen nu också. Yeah! :) Tog sedan sällskap med Ida till bussen, pratade dans, dans och åter dans.. Så mysigt, hon är fin va! :) Bussen hemåt och mamma hämtade mig så var hemma strax efter tio-tiden.. Najs dag!

Jag var även in till skolan igår, sista litteraturseminariet hade vi.. Den timmen gick fort. Och imorse var jag in på en föreläsning, seeegt! Två föreläsningar till den här veckan, suck! Men först ikväll ska jag in till Ackes och köra zumba va, gud så roligt! :D

Tjing!

Dans är livet!

2012-04-22 @ 19:57:02
Två kvällar på Bolaget har vi nu spenderat. Fredag och lördagkväll. Väldigt lång väntan mellan våra två danser menmen.. Vi som dansade var jag, Frida, Pernilla, Victoria, Elin, Montana och Helena. :) Jazzen gick sådär på fredagen för mig, blev lite bättre på lördagen. Käpp-dansen gick fint, den är så sjuuukt rolig att dansa ju! :) Hängde mest bakom scenen och pratade med folket emellan. Igår var vi över till Jensas och åt emellan.. Najsigt! Ett roligt dansjobb ju! :D Livet! ♥




Showtime tonight!

2012-04-20 @ 16:49:38
Väskan är packad. Ska strax äta och bara platta håret så är jag redo att bege mig mot Bolaget! Ska bli sååå kul att stå på scenen och dansa inför folk ikväll. Hoppas som fan att stegen sitter, eller de gör dem, bara ett steg som jag inte klarar av men det måste gå! Tjohoo! Får se om det tas några kort ikväll, hmm..

Let's Dance!




Kanske, kanske inte...

Pluggar också.

2012-04-19 @ 15:36:56
Ja, jag försöker hinna med det också. I måndags var det ju redovisning för vår grupp. Träffades en stund innan och fixade ihop en simpel powerpoint och alla var vi nervösa. Men vi redovisade och det gick helt okej, vi gjorde det i alla fall. :) Och igår var vi in på ännu ett litteraturseminarium, två andra grupper som redovisade denna gång.. Och jag och Sanna träffades tidigare och försökte plugga lite, det gick sådär va, haha.. Men vi var där, duktigt! Inge mer skola denna vecka.. eller en omtenta på lördag och en inlämningsuppgift till på söndag. Eh, lycka till där! ;D

Men jag pluggar i alla fall!

Dansdansdans!

2012-04-18 @ 23:58:03

Dansat varje dag än så länge den här veckan. :D

I måndags så repeterade vi massa på streeten och la på de sista stegen i introt på den streetiga-dansen. Och vi bytte typ låt på lockingen, det blev en speedad locking. Gud så jobbigt men roligt! Streetjazzen missade jag, för jag had dansrep med fantasyn. Tråkigt att missa streetjazzen när Ida la på hela introt.. :/ Men vi behövde repa igenom våra två danser, så det gick najs! Sist hade jag jazzen, där vi la på massor av steg på queen-dansen, så himla roligt! Det blir bra! :) Igår var det dansrepBolaget här i Sandviken, där vi ska uppträda nu i helgen. Det var najs att få testa på scenen, lite mindre än räknat så vi gjorde lite justeringar.. Dansade igenom båda danserna några gånger och det blir nog bra tror jag! :) Och ikväll här så var det dans igen, zumba vid fem-tiden, så roligt! Och senare var det fantasy med hela gruppen. La på massor av steg på discon, åh wow det blir så snyggt! Dansade igenom käpp-dansen sen.. Slutade strax efter nio-tiden eller uppträdande-gruppen stannade och vi lärde Montana de nya stegen inför fredagen. Slutade vid halv tio, bussen hemåt.. Imorgon kör vi dans igen, latino bara! Sedan uppträdande på fredag och lördag. Wow!

Dancing for my life!


Längtar till 4maj!


Dansaudition till X factor!

2012-04-16 @ 23:19:57
Igår var ju jag till Stockholm som sagt. Jag och Josefine tog ett tidigt tåg och var framme strax innan nio-tiden. Ut till söder och till House of Shapes där dansaudition till X factor skulle hålla till.. De sökte husdansare till programmet. Benke och Jennie från Bounce som höll i det. Otroligt mycket dansare var det, runt 200stycken. Fick lite information först och de sökte bara 6 dansare, eeh.. Strax efter tio så började vi med att lära oss en koreografi på 6 åttor.. Väldigt svårt att se när man är 130 personer i samma sal, fick till stegen någorlunda i alla fall. Sedan blev vi indelade i smågrupper när vi skulle dansa för juryn.. 5 i varje grupp och det var över 30grupper. Vi var i grupp 29, hahah. Så i väntan så gick vi igenom dansen och dansade i salen bredvid. Kollade in de andra som dansade för juryn och bara slappade runt. Otroligt segt! Vår tur och vi fick dansa kombinationen tre gånger, najs. Det gick väl ganska bra ändå.. det gick snabbt. Sedan väntade vi mest och så, två timmar senare så hade det valt ut folk till nästa omgång. Vi gick inte vidare men det hade vi redan räknat med. De hade valt ut 40st bara till nästa, så många försvann direkt... Sa hej till Jennie innan vi drog i alla fall. :)

Klockan var strax efter två-tiden så vi for in till centralen och köpte en tågbiljett, fixade lite mat och tog sen 15.23-tåget hem så vi hann till vår danslektion också. Woho! Lååång dag men en erfarenhet rikare ju!



Lååång dag!

2012-04-15 @ 21:10:50
Jag ska berätta om dagen lite närmare sen när jag orkar.. Jag har i alla fall varit i Sthlm och på dansaudition, ojoj.. Roligt men segt! Hann även hem till danslektionen på Ackes, feminin viben vid 17. Supernajs! För trött för att tänka men det gick bra ändå.. :) Sedan jag kom hem så har jag spelat bingo också, utan att vinna något.. Och nu är jag här och ska söndagsblogga lite fint..

Måndag: Ledarskap 15-16. Street 18. Fantasy-rep 19. Jazz 20.
Tisdag: Dansrep på Bolaget 19.
Onsdag: Ledarskap 15-16. Fantasy 20.
Torsdag: Dansa på Bolaget, Folkets hus 19. Latino 19.10.
Fredag: Dansa på Bolaget, Folkets hus 19.
Lördag: Omtenta - MF2 10-15. Dansa på Bolaget, Folkets hus 19.
Söndag: TävlaAckes skolmästerskap, Spegeln 11(?) Feminin vibe 17-18. Inlämning- uppgift2 i verksamhetsstyrning.

Jag har ganska så fullt upp i veckan, vilket är otroligt jobbigt ju. Två seminarietillfällen i ledarskapen, där jag ska redovisa en av dem. Suck! En inlämningsuppgift ska in.. och även en omtenta ska göras. Oj, vad jag måste plugga i veckan.. Dubbelsuck! Dans är det som gäller i alla fall, varje dag denna vecka. Helt lovely, trots att kroppen är trött. Första "dansjobbet" börjar på torsdag och tre kvällar framåt. Glädje! Och jag kanske ska tävla för första gången också, beroende på hur vi får ihop en discokoreografi.. Det visar sig! Mycket att göra har jag i alla fall. För mycket kanske...

Pusshej!


Mycket rep..

2012-04-13 @ 21:01:00
Javisst, har jag dansat en del igen. I onsdags så var det ju fantasy med hela gruppen, dock var inte alla där. Vi repeterade vår disco-koreografi och det var en evighet sedan.. Men åh så roligt.. i'm in love! ♥ Sedan dansade vi bara jazzen massa, gick igenom vissa steg och det blir bra va. Efter en timme så slutade vi, eller alla utom vi som ska uppträda nästa vecka. Vi stannade kvar en halvtimme till. :) Kollade placeringar i jazzen och dansade sedan igenom den och även stav-dansen några gånger.. Och igår hade vi dansrep igen med vårt lilla gäng, typ 2,5 timme. Lite småfix med stavarna och bestämde kläder till jazz-dansen.. och vi fick testa kläderna till stav-dansen. Haha, gud så roligt det blev att dansa stav-dansen nu när man fick kläderna, man kom mer in i känslan, haha. Vi skrattade gott i alla fall och kämpade på.. Fick sista stegen också, så nu har vi allt! Gick även igenom jazz-dansen en sväng, med placeringar och övergångar. Så himla najs alltså! :D

Längtar till på torsdag va, då står vi på scenen.. iiiihi! :D


19, 20, 21 April.


Shopping!

2012-04-13 @ 20:24:45
Det blev en spontantripp till Valbo köpis med mamma idag. Hon ville in på Mio och jag ville kika in på Gina tricot. Så jag fick lite med mig hem. Shortsen och linnet på bilden, sedan även ett neongult linne. Love it! :)


Kommande två veckorna.

2012-04-11 @ 12:53:12
Ja, det är lite mycket nu känner jag. För mycket. Från idag och två veckor framåt så är det en hel del som ska göras och hinnas med. Fyfan! Men det ska väl gå...

En liten lista här då;
- case-seminarium1 i ledarskapen.
- case-seminarium2 i ledarskapen.
- danslektioner..
- extra insatta dansrep.
- grupparbete inför litteratursem. i ledarskapen.
- anmälan till höstens kurser.
- dansaudition i Sthlm..
- litteraturseminarium i ledarskapen, redovisning.
- fixa discokoreografi inför skolmästerskapet.
- dansrep på Bolaget.
- plugga till tentan.
- uppträda tre kvällar på Bolaget.
- göra en tenta.
- tävla på Ackes skolmästerskap..
- inlämning av uppgift2 i verksamhetsstyrning.
- delta i två litteraturseminarium i ledarskapen.
- föreläsning i verksamhetsstyrning.
- case-seminarium3 i ledarskapen.

Japp, två veckor var det. Herrrrregud!
Så det kanske inte blir så mycket bloggning här, men lite i alla fall! :)

Måndag och Tisdag!

2012-04-11 @ 12:39:51
Det blir inte så mycket blogg här känner jag.. det händer inte så mycket eller så händer mycket, men sammsamma (eh, stavning?) ju, haha. I måndags körde vi dansrep med fantasyn, körde bara en timme och vi var ju utan Irina.. Så repeterade de nya stegen och kollade placeringar, haha. En glass på hemvägen sen. Resten av måndagen spenderade jag med massa filmer, najs. Igår så var jag i Gävle hela dagen. Först en sväng i skolan, pluggade lite.. sedan en sväng på stan innan jag tog mig till Ackes. Hade fantasy mellan 18-19.45.. dansade igenom alla tre koreografierna och fick lite fler steg på jazzen och stav-dansen. Så roligt! Vid åtta så var det zumba-dags och innan där så dök Lisa med bebis och pojkvän upp. Åh, så roligt att ses, och så söööt lillbebisen var, åh! :') Körde sedan en timme zumba och lite prat med Lisa och Irina innan jag lämnade stället. Bussen hemåt.. Kollade lite på Mamma Mia! innan jag somnade gott..

Nu sitter jag här och glor, ska väl in till skolan senare och sedan dansa ikväll!
Pusshej!

Söndagsblogg.

2012-04-08 @ 22:35:47

Äntligen är denna påskhelg typ över, en dag imorgon med men den räknas inte.. En ny vecka börjar imorgon i alla fall och jag ska ta och söndagsblogga. Here we go!

Måndag: Fantasy 11. Plugga!
Tisdag: Plugga! Fantasy 18. Zumba 20.
Onsdag: Ledarskap 15-16. Fantasy 20.
Torsdag: Ledarskap 15-16. Latino 19.10. Fantasy 20.10.
Fredag: Plugga!
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Dansaudition i Sthlm med C o J. Feminin vibe 17-18?

Detta är min mysiga vecka, påsklovsveckan liksom. Inte så värst mycket skola heller, två case i ledarskapen som gäller. Hoppas det ska gå fint! Dansar gör jag, en hel del. Måndagens lektioner är inställda för att det är annandagpåsk liksom.. Men fantasyn kör på ändå, hela fyra gånger denna vecka. Två reptillfällen inför bolaget nästa vecka, och två med hela gruppen. Superkul! :) Helgen blir lite ledig men avslutas med en dansaudition och kanske en lektion om man hinner hem.. Så en väldigt najs vecka alltså! :D

Pusshej!


BingoLotto.

2012-04-08 @ 22:06:25
Ikväll här så blev det mat framför tvn och bingo lotto-spel. Deras guldkväll, men jag vann ingenting. Som vanligt! Och finaste Sanna var med och uppträdde, så himla bra!




Jag har glömt dig en vacker dag.

2012-04-08 @ 18:37:34
Jag saknar dig mindre och mindre...


Morgonpigg eller...

2012-04-06 @ 17:39:03
Gårdagens dansrep gick toppen och det blev bestämt då att vi skulle träffas idag också. Så imorse hämtade jag upp Pernilla och Frida och åkte in till Gävle. Ja, vi var på Ackes redan vid 7.30 imorse. GALET!!! Det var vi, Helena, Viktoria, Elin och Irina.. Men vi behöver repa, och folk jobbar så olika tider och det var den enda tiden vi kunde få till.. Hahah, lite trötta var vi allt men det gick över ganska så fort. Roligt hade vi i alla fall! :D V drog iväg till jobbet vid halv nio medan vi andra körde på en timme till.. De två danser vi ska uppträda med är nästan klara nu, någon åtta kvar bara. Alla placeringar är satta i alla fall! Toppen! Det är jazz-dansen och stav-dansen som gäller, woho! Bestämde även att vi alla ska träffas på måndag och dansa igenom allt, utan Irina då, så hon lämnade skivor till oss.. Skojsigt!

Hemma strax efter tio-tiden, duschade och fixade mig. Vid ett så var det lunch hemma hos mormor och Birger. Åh, så mätt man blev! Sedan även lite fika innan vi tog oss därifrån.. :) Sedan har jag kollat lite på Bones, säsong6 är slut nu också. Får se vad kvällen har att erbjuda då!

Glad Påsk från mig!


Dans är livet!

2012-04-05 @ 14:05:40
Lite dans har jag hunnit med under veckan också. Superfint!

I måndags så blev det först streeten, där vi fixade lite mer på introt i ena dansen. Det blir snyggt va! Dansade igenom locking/popping-koreografin i slutet, så rolig. Streetjazzen efter den, där vi repeterade den första dansen några gånger, man glömmer ju bort vissa steg när man inte dansar den så ofta, haha. Sedan den jazziga-koreografin, repeterade och finslipade mest. Så snyggt! Sist körde vi jazzen.. Dansade bara queen-koreografin typ, repeterade massa och la på ett gäng nya steg också. Snyggt men det går lite snabbt va, haha. Tisdagkväll blev det zumba med J, som vanligt. Superroligt ju! Jag körde även zumban igår, bara för att liksom. Så roligt! Senare på kvällen var det fantasy, kulkul. Började med en ny dans direkt, afrikansk nu, hahah. Vi skrattade gott i alla fall, det blir snyggt. Sedan stav-koreografin, repeterade massa och la på lite nya steg. Så sjukt rolig dans va! Och efteråt så pratade vi allihopa innan vi slutade.. :)

Jag fick förfrågan om jag ville vara med och dansa på musikbolaget om två veckor, gäller tre kvällar. Woho! Så vi är åtta stycken från gruppen som ska vara med och uppträda då. Scenen är liten så vi får inte plats allihopa.. Så jag blev glad att hon frågade mig, ska bli så otroligt roligt! Så vi ska träffas ikväll och gå igenom de två danser vi ska dansa.. najs! :D


24år.

2012-04-05 @ 13:19:25
I tisdags så fyllde ju jag år också. Hela 24 år nu. Gammalt ju, haha. Nu behöver jag inte fylla år mer tycker jag. ;D Släkten kom hit på fika, i omgångar, haha. Först kom mormor och morfar.. och senare kom även pappa, Sinikka, Yvonne, Sofia och Fredrik. Även systeryster var här, med Dannes barn och sedan Danne med. Så ja, massor av folk. Det blev då massor av fika, haha. Proppmätt! Tack för alla presenter och pengar va, nöjd brud! :D Shoppingdags nån dag, sugen någon?





Kolla vad Josefine överraskade mig med när vi träffades senare på kvällen på Ackes, haha. Så roligt, tack! :D

Nya kurser..

2012-04-05 @ 12:52:56
Ja, skolan har dragit igång igen efter typ två veckors uppehåll. Det känns lite konstigt att vara tillbaks men nu är det mycket alltså. Började nya kurser nu i måndags, Ledarskap2 och Verksamhetsstyrning. Lite informationer om hur kurserna var upplagda och så.. Mycket att göra nu ju! I tisdags och igår så var det föreläsningar i verksamhetsstyrningen, typ de enda vi har i den kursen. Väldigt segt, men jag var där. Och i tisdags fick jag kursböcker av Johanna också, jag får låna dem. Så himla snällt. Så jag slipper köpa nå böcker alls nu, woho! :)

Nästa vecka kör vi två case i ledarskapen, hoppas det ska gå bra!


Lite nytt!

2012-04-05 @ 00:03:26
En tripp på stan i Gävle idag slutade med att jag köpte ett linne inne på Gina. Finns mycket fint därinne nu ju.. :P Men jag är alldeles för snål va, men jag ska ta en shoppingdag här nån dag.. När det finns tid! Jag gillar i alla fall linnet jag köpte asmycket! :D


Dance with me.

2012-04-01 @ 21:01:20
Vaknade sent idag och det har inte hänt mycket alls. Dansen här ikväll blev inställd, så tråkigt. Så jag for till IOGT och gick på zumba istället, så jobbigt men roligt. Pratade lite snabbt med Irina innan jag begav mig hemåt. Då blev det mat direkt och nu kollar jag på Bones, som vanligt. :)

En ny vecka börjar imorgon också, dags att söndagsblogga...

Måndag: Verksamhetsstyrning 13-14.45. Ledarskap 15-16. Street 18. Streetjazz 19. Jazz 20.
Tisdag: Verksamhetsstyrning 9-12. Kalasa för mig! Zumba 20. Jag fyller år!
Onsdag: Verksamhetsstyrning 9-12. Ledarskap 13-15. Fantasy 20.
Torsdag: Ledarskap 10-12. Latino 19.10(?) Fantasy 20.10.
Fredag: Inget planerat..
Lördag: PÅSK!
Söndag: Micke fyller år, grattis! ♥

Nya kursstarter till veckan också. Jobbigt! Så det är skola hela fyra dagar den här veckan, inte så vanligt liksom. Slipper köpa kursböcker i alla fall, det är najs! Ena boken har jag och den andra ska jag få låna av Johanna, wie! Mycket dans som gäller också, det ska bli skoj va! Dock vet jag inte om latinon blir av för det är skärtorsdag då.. Annars är det ju påsk i helgen också, galet vad fort tiden går alltså.. Höll på att glömma, jag fyller ju för sjutton år på tisdag! Yeah! ;D Det blir en bra vecka!

Pusshej!


Konsert på Spegeln!

2012-04-01 @ 15:32:30
Ibland älskar jag mitt liv lite extra mycket, igår var en sådan dag! Jag kan bara säga tack till Ida Long. Så otroligt häftig brud alltså. Tacktacktack för att vi fick medverka i din konsert! Grym kväll på Spegeln, eller dag rättare sagt. Tack!

Samling vid 15-tiden på Spegeln för att köra ett genrep med Ida och alla dansare. Två gånger körde vi igenom allt. Första gången lite löst med lite fix och sådant, andra gången bara rakt igenom. Vissa steg satt bättre än andra, lite osäkert också. Vi var klara strax innan sex och då drog vi iväg och åt lite på Monroe's. Jag, Caroline, Josefine, Victoria, Therese, Emelie och Alexander. Trevligt! :) Tillbaks på spegeln vid sju och gick igenom lite steg med Ida igen, så vi blev säkra på dem. Najs! Det började komma massa folk också, och vid 20-tiden så klev förbandet upp på scenen, Oh My O. Dem var faktiskt bra ju, lite annorlunda men bra.. En liten paus innan det var dags för grymmaste Ida Long.



Strax efter 21-tiden så började det... vi dansare satt längst fram och njöt va. Ida och tre dansare började på golvet till Walk into the fire. Så bra! Grymt! De flesta låtarna från hennes skiva var med. Minns inte ordningen men några låtar var Crash, Doll, Don´t stop walking, Body n soul, Hearts, Dalmo-Walk, Come out and play.. Vi på första raden var med och dansade i Crash, Don´t stop walking, Coochi och Give it into me. Galet roligt, och det kändes faktiskt bra! Satt även dansare utspridda i publiken som dansade i några låtar och så.. Otroligt häftigt, det hände nåt hela tiden liksom. Och med alla ljuseffekter, wow! Var man inte där så missade man verkligen nåt! Ida är så sjuuukt grym! Stående ovationer, såklart. Det var hon värd! Avslutade sedan med två extranummer, Mad World och Again. Så himla bra. Jag älskar sista låten, hennes röst alltså. Love. Stående ovationer igen, jubel och applåder fick avsluta den fantastiska kvällen på Spegeln!








Har sett Ida några gånger nu och hon blir bättre och bättre för varje gång. Så roligt att se. Hennes inlevelse och den utstrålningen hon har är helt otrolig. Känslan hon bygger upp kring sina konserter är magisk. En resa man följer med på som man aldrig vet hur den slutar. En speciell känsla får man och en upplevelse som är svår att sätta ord på. Tack Ida för att du är Du! Så unik och Så fantastisk!

RSS 2.0