Även lite dans..

2012-02-10 @ 15:28:49
I onsdags så var jag och Sannazumba lite spontant. Klockan 17 var det dags, Irina som körde.. Så sjukt roligt alltså. Snacka om att bli trött liksom, hon kör verkligen slut på en.. Jag älskar zumba! Och träffade Lisa efteråt, trevligt! Sprang över till donken för lite mat och sedan tillbaks till Ackes.. Fantasy vid 20-tiden. Började med uppvärmning följt av kickövningar.. Sedan Irinas favoritövning, padeboure + piruetter. Inte min favorit, svårt ju! Diagonaler stod på tur, inte roligt alls. Började med discon sen, långsam låt även denna gång. Delades upp i tre grupper på fyra personer och dansade inför varandra, najs. La sedan på massa steg, det börjar bli lite svårt nu.. Hur ska det då gå i rätt tempo, haha. Hjälp! Sedan repeterade vi jazzen massa, och snurrarna på golvet börjar sitta bättre också. :) Slutade strax innan halv tio så fick springa till bussen va..

Igår var jag också på Ackes, trots att jag var förkyld. Det var latino som gällde vid 19.10.. Jag var bara med lite grann och satt mesta tiden av timmen. Vi var så otroligt några så det kändes så dumt att sitta, men jag orkade inte.. Chachan och samban dansades igenom, vi ska göra en liten pargrej igen, kuligt! :) Sedan bussen hemåt..

Nu hoppas jag bli frisk till på söndag så att jag får dansa då...

Kommentarer
Postat av: Mika

HALLÅÅÅ, CARRO, VARFÖR GÅR DU INT EMED MIG PÅ LADY A?! Jag har ingen att gå med!! Snäääällla!! Vore så himla mysigt!



JAg toksaknar dig förresten! Tele-fåna någon dag? <3

2012-02-10 @ 18:00:59
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Mika

595 :/ ganska dyrt men det känns som att det är så värt det!!! Får låna pengar av mamma så om du har pengar (och fortfarande vill med tanke på priset, haha) så borde vi boka snart kanske? :D ÅH DET VORE JU SÅ KUL!!! <3



Åhmen krya på dig!! PUSS! <3

2012-02-10 @ 20:48:46
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback