Grillkväll!

2012-06-30 @ 23:47:02
Ikväll här så var jag och syster hem till pappa och Sinikka på grillning. Även vår faster Yvonne var där, och vår bror Daniel var där men han blev inte kvar på mat.. Pappa grillade och sedan satt vi ute på altan och åt massa. Pommes och kött, mums! Efter all mat så blev det efterrätt också, glass och jordgubbar. Så himla gott ju! En trevlig kväll blev det! :)
 

Nytt!

2012-06-30 @ 23:31:54
En sväng till Valbo idag med mamma och syster. Kikade runt överallt men kom bara hem med en jumpsuit från gina.. Jag tycker om den ialf! :) Skön att ha i sommar här..
 

Ockelbo marknad!

2012-06-29 @ 17:30:42
Jag, mamma och mormor var en sväng till Ockelbomarknaden här på eftermiddagen. Mycket stånd men också mycket samsamma. Det var en del folk också och vädret var lagom. Jag fick med mig ett par rosa haremsbyxor hem, så fräna! :)
 

Jobbelijobb.

2012-06-28 @ 23:25:47
Det var väl tur att jag hade ett jobb att sköta igår så jag kom bort från sängen och tvn en stund. Var till IOGT och körde zumba igen.. Dock bara för två personer, lite tråkigt men vi körde på ändå. :) Och ikväll här så var jag in till Ackes i Gävle och det var dansfys som gällde. Så otroligt roligt! Dock är inte min fot helt hundra ännu men jag körde så gott det gick.. Trevligt och träffa folket där igen, det var ju en vecka sedan nu.. Helgen blir lugn och sedan träning igen antingen på måndag eller tisdag. Yeah! 
 

Film!

2012-06-28 @ 23:05:08
De närmsta dagarna här har varit lite slappa om man säger så... Jag har suttit här i min säng mest hela tiden. Har hunnit med tretton filmer, säsong6 av Bones och en hel drös tv-program. Yeah... måste skaffa mig ett liv va.. ;D haha. Och nu sitter jag här och kollar på Bröllopsduellen..
 
några av filmerna..

Snaaart!

2012-06-27 @ 21:53:42
 
Den 4 Juli på Ullevi! LÄÄÄNGTAR!

Två veckor kvar!

2012-06-26 @ 17:12:40
Det har gått fort va... Om två veckor är vi på Mallorca igen. Älskade Mallorca!
 
Bara 14 dagar kvar... :)

Så j*vla bra!!!

2012-06-25 @ 19:51:08

Trevlig midsommar!

2012-06-23 @ 02:42:40
Följde med mamma till mormoreftermiddagen, där det blev lite fika och prat ute på altan i solen. Skönt ju! Och strax efter sex-tiden så åkte jag, syster och mamma till Gun-Marie och co.. Det var bara vi, Gun-Marie, Bengan, Jonas, Rebecca och Felicia denna midsommar.. Men vi hade trevlig ändå! Vi grillade först och sedan körde vi en 5-kamp med bland annat pil- och frisbee-kastning. Kulkul! Myggen var mindre trevligt, haha. Sedan satt vi på den inglasade altanen hela kvällen. Åt gott, lyssnade på musik och pratade mest. Sofia och Fredrik kikade förbi strax efter tolv-tiden också, innan de skulle hem och göra kväller.. Vi tackade för oss och åkte hemåt vid halv två-tiden. En trevlig midsommar blev det! :)
 

Torsdag!

2012-06-21 @ 22:41:45
Sov länge idag, eller vaknade lagom till Sjunde himlen så kollade på det. Det var superfint väder också, så jag tog mig ut på altan och solade en timme typ, sedan blev det för varmt och jag hade ingen ro att ligga där. Duschade, åt mat och packade väskan lite.. Cyklade till resecentrum och tog bussen in till Gävle och var där strax innan fem-tiden. Kikade runt i lite butiker, mycket folk ute ju.. Finfint väder verkligen! Det blev en liten promenad också innan jag begav mig till Ackes. Först på plats strax innan halv sex, men Ida kom strax därefter så pratade med henne lite grann.. Trevligt! Vid 18-tiden så började dansfysen och vi var bara nio stycken denna gång. Körde som vi brukade göra, kondition och styrka först. Rygg, mage och ben fick jobba idag, puh! Balett/teknikövningar stod sedan på tur.. lite svårt med min onda fot menmen.. Koreografi på det sen, lite contemporary jazz-stuk. Det var jobbigt och roligt! Avslutade med piruetter, hopp och sist lite stretch. Najs ju! Pratade lite snabbt med Ida och co innan de drog.. Sedan lite med Emma och Helena innan jag tog mig till bussen och hemåt.. Hemma strax efter nio-tiden och då fastnade jag här och framför tvn direkt, Save the last dance. Så bra film ju! :)

Pusshej!



Onsdag!

2012-06-20 @ 21:41:07
Uppe redan vid åtta-tiden idag.. Skulle in till Gävle tidigt, eller bussen gick vid halv tio.. Var inne vid tio och skulle egentligen ha mött upp Sanna då, men hon messade på bussen och sa att hennes bil startade inte så hon kunde inte komma.. Så jag fick dra till Skolkontoret själv för att fixa en intervju med en person där till vårt PM-arbete, en liten komplettering liksom.. Det gick ganska så fort, det var mycket samsamma som från de tidigare intervjuerna. Så det var bra.. Jag hann sedan med elva-bussen hem igen. Och hemma slappade jag framför tvn typ, gjorde inte mycket alls ju. Typiskt liksom..


Runt halv sju-tiden så tog jag cykeln till IOGT, träffade en snubbe där så jag fick en till nyckel så jag kommer in nästa vecka, haha. Sedan var det bara att vänta och se om det kom nå folk.. Två personer var det som kom. Så vid 19-tiden så var det dags att köra lite zumba då.. Väldigt lugnt blev det, men det var roligt att köra ju.. :) En timme senare var det bara att åka hem igen.. Och då hamnade jag här, kollar lite på So you think you can dance. Så himla grymma ju, jag vill också kunna.. :P Ska kika vidare nu..

Pusshej!


Tisdag!

2012-06-19 @ 22:44:00
Vaknade runt tio-tiden och in i duschen direkt.. Kollade sedan lite på tv, messade med Ida, packade väskan för dagen och åt lite grann.. Sedan cyklade jag til resecentrum och tog bussen in till Gävle. Var där runt halv fyra och kikade runt lite snabbt där. Mötte upp Ida vid fyra och vi drog till Konsum för att köpa nåt att tugga på.. Sedan vidare till kvarnparken och vi slog oss ner i gräset vid ån. Mysigt värre! Satt där och åt och pratade om allt och inget. Riktigt trevligt! En timme senare gick vi och köpte en glass för att sedan ta oss till Ackes där vi satt och pratade en stund också. Fint!


Vid 18-tiden var det dags för dansfysen och vi var ett 20-tal idag.. Lite chockad va! Så vi var i stora salen för att få plats.. Jag körde inte helt hundra idag för jag har gjort illa foten, överansträngt den eller nåt.. Men annars var det bara att köra på.. Massa kondition och styrka, en del teknik och sist stretch. Så himla roligt alltså! Blev sedan kvar med Emma och Marcus en stund.. Pratade och bara slappade.. :) Sedan nio-bussen hemåt.. Mat här hemma direkt och sedan hamnade jag här vid datorn.. Ska kika igenom allt en sista gång här innan jag ska släcka ner.. :)

Pusshej!

Måndag!

2012-06-18 @ 22:28:07
Klockan stod på ringning nån gång runt halv tio men kom inte upp direkt då.. Lisa ringde sen och väckte mig vid tio-tiden, och undrade om jag kunde ta hennes zumba-pass ikväll för hon behövde vila typ. Så ja, visst liksom.. Då blev det lite nervöst och jag gick genast igenom alla zumba-danser och de verkade sitta ganska bra. Sedan blev det dusch, åt frukost och packade väskan för dagen.. Runt två-tiden så ringde Irina också, hela vägen från New York, hon hade fått höra från Lisa att hon inte kunde köra ikväll och att ingen kunde.. Men jag sa att jag skulle köra så hon blev lugn.. Mysigt att höra från henne på andra sidan liksom. :) Åt sedan lite tacorester innan jag tog cykeln till resecentrum och bussen till Gävle. Framme runt 15.20 och då mötte jag upp Josefine vid rådhustorget för vi skulle gå och ta en fika tillsammans, hamnade på waynes som vanligt. Så mysigt att ses så där ju! Pratade på om allt och inget, riktigt trevligt! :) Strax efter fem-tiden så begav vi oss till Ackes, yeah! Bytte om och satt mest och pratade, Johanna dök upp efter en stund också. Vid 18-tiden var det dags för zumba och det var premiär för mig att leda själv.. Nervöst verkligen och det var lagom med folk ju.. J körde sin disco, hjälpte mig med stereon och var där som stöd typ. Annars gick väl passet bra, riktigt bra faktiskt, och det var hur kul om helst. Svettigt som attan dock, haha. Folk kom fram och berömde mig efteråt, så kul! Pratade med Johanna lite snabbt innan jag gick och bytte om, och pratade lite med Josefine och Victoria innan de drog iväg.. Satt och pratade med Johanna en stund igen innan jag tog mig till bussen och hemåt.. Väl hemma så blev det duschen direkt och jag försökte även få tag på Ida, men inget svar så får testa imorgon igen.. Sedan hamnade jag här och framför tvn, kollar på Kärlek på menyn. Bra film ju! :) Ska kolla vidare på den nu...

Pusshej!


Helgen är över!

2012-06-17 @ 21:16:55
Helgen har rullat förbi, lite halvsegt sådär.. Detta har hänt under helgen: Rensat garderoben. Rensat bland skorna. Dammsugit och dammat rummet. Rensat en förvaringslåda. Ordnat med lite foton. Mailat. Smsat. Målat naglarna. Noppat bryn. Betalat räkning. Kollat på filmer. Kollat på alldeles för många avsnitt av Bones. Varit förbi pappa en sväng. Promenad med mor och musbus. Allt möjligt förutom det viktigaste blev gjort.. Plugget, hm! Får la försöka fixa plugget under kommande veckan kanske. Hoppas bli någorlunda klar till helgen då, så jag slipper tänka på det nå mer... Ja, heja mig!
 
en bild från skorensningen...

Happy!

2012-06-14 @ 23:54:46
Ja, jag var in till Gävle och Ackes ikväll igen. Kom dit strax efter fem-tiden och hängde lite.. Pratade med Jessica, Marcus och Ida i väntan... Vid 18-tiden var det dags för dansfysen och vi var hela tio personer där, det ökar på nu.. Samma lika grejer igen. Började med massa kondition som innehöll ragga, wacking och house. Roligt! Styrka och stretch på det. Sen massa balettövningar utan stång.. Massa styrka och ännu mer teknik, även kickar och lite hopp. Avslutade med en kvarts stretch. Fick stanna kvar en stund om vi ville köra lite koreografi, modernt. Så jag och en till dansade lite med Ida, grymt! Sedan tog jag sällskap med Ida igen och hängde på en bra bit hem till henne och stod och pratade lite innan vi skiljdes åt. Trevligt! :) Bussen hemåt sedan och jag var hemma strax efter tio-tiden. Fint!


Ackes! <3

2012-06-12 @ 23:34:23
Det känns som att jag alltid är på Ackes.. kanske är så också, hihi. Igår åkte jag in dit till halv fem för att träffa upp Emma, vi tänkte köra lite zumba eller jag skulle få gå igenom mitt pass med henne.. Så det var det vi gjorde, repade danserna, det finns dock några som jag är osäkra på.. Jobbigt! Körde till strax innan sex för vid sex var det dags för zumba med Lisa. Galet jobbigt ju men så roligt att köra för henne igen.. En timme gick fort och jag blev kvar i salen en stund med Emma, Johanna och Lisa. Trevligt! :) Jag och Emma satt sedan i foajén och pratade lite, Linnéa gjorde oss sällskap en stund.. Sedan tog vi oss därifrån och bussen hemåt vid åtta-tiden. Najs dag!

Idag så har det också varit träning.. In till Ackes vid fyra-tiden för att träffa Emma igen.. Zumba igen tänkte vi, Johanna var också där och hon hakade på. :) Både Emma och jag hade några låtar vi ville gå igenom. Kul att köra men det gick la sådär.. Ida dök upp runt fem-tiden men hon ville inte vara med, haha.. Vi körde nån låt till innan vi gick och bytte om och sen slog vi oss ner i sofforna med Ida och Johanna. Det var ju ungefär 40minuter kvar till dansfysen, så vi åt lite och pratade en del.. Trevligt! Vid 18 var det dags, vi var åtta stycken denna gång. Lagomt antal tycker jag! Mycket kondition, lite styrka, teknikövningar med och utan stång, lite hopp och sist stretch. Så najs! Fortfarande lite svårt, men det kommer väl, har ju hela sommaren på mig, haha. Två timmar går fort ju, men man hinner otroligt mycket ändå. Efteråt så pratade jag med Ida en sväng och satt mest och slappade.. Träffade Johanna igen påväg till bussen, pratade lite där.. Och det blev nio-bussen hem sen.. Också en fin dag!

Så ja, jag har redan tränat ca 5,5 timme denna vecka, och det är två dagar som har gått. Herregud! Träning imorgon och på torsdag med.. Yeah!


Härliga Stockholm!

2012-06-11 @ 14:48:34
Igår var jag en sväng till Stockholm. Älskade Stockholm liksom, det var länge sen vi sågs.. Det blev tidig buss till huvudstaden och jag var där runt halv tolv-tiden och mötte upp Jennifer i kungsan, så najs! Där det senare på eftermiddagen skulle vara Rix fm festivalen. Vi gick runt i kungsan några svängar innan vi slog oss ner och kollade in repen på scenen. Anna och Linnéa kom förbi också, trevligt! Jag träffade fina Linda Pettersson också, hon är mysig! :) Det blev lite mat på donken innan det börjades fylla på med allt folk. Lite senare kom även Jennifers kompis Delise, kul att träffas! A & L gick vidare och vi tog plats vid scenen och vid 16-tiden så började konserten. Inte så värst bra folk med.. Bl.a. Moa Lignell, Erik Hassle, Agnes, Dead by April.. och de två bästa var sist, Danny och Loreen. Men jag saknade dock Ramsells, menmen.. Jag åkte ju dit för Loreen och det var också kvällens höjdpunkt! Euhpoooriiiaa! Jag älskar den, och Loreen är cool va! Det slutade efter sex nån gång och då träffade vi Micke lite snabbt, trevligt! Vi tog sedan en promenad genom stan och bara pratade liksom. Gud så vackert Sthlm är! J köpte tågbiljett, D åkte hemåt, vi åt och sedan var det dags för Jennifer att hoppa på tåget.. Tackade för dagen, och det var såå kul att ses igen! ♥ Och jag gick upp till cityterminalen och väntade en timme på min buss, och var hemma strax innan halv ett.. Det blev en härlig dag med fina vänner och massor av sol! ♥








Åh, härliga träningsvärk!

2012-06-08 @ 23:53:30
Tränat har jag gjort den här veckan också, varje dag liksom. I måndags var jag in till Ackes och zumbade en timme, såklart! Irina och Vahidin turades om, sedan körde även Lisa och jag lite med, najs! Så himla jobbigt, jag förstår inte.. Galet roligt i alla fall! Efteråt så fick jag nyckel till lokalen också, så nu kan jag åka dit när jag vill och dansa, så himla najs det!

I tisdags var jag till Ackes igen. Det var dags för dansfys med Ida, första tillfället. Hängde med Ida och Emma i väntan på att klockan skulle bli 18. Vi var sju stycken där, åtta med Ida då.. Kondition, styrka, teknik och stretch var det som gällde. Roligt, svårt och jobbigt! Två timmar senare var vi typ helt slut, haha, och började känna träningsvärken komma, haha. Pratade massa med Ida efteråt och jag satt sedan kvar typ en timme med Emma och Marcus, trevligt!

Onsdagen var det dags för ett besök på Ackes igen. Jag kom dit redan vid halv fyra denna gång, det var bara jag och Johanna där, hon var i ena salen och dansade.. Jag gick igenom lite zumba-danser och åt lite i väntan.. Johanna blev klar vid fyra och då satt vi och pratade fram till zumban började.. Vid 17-tiden var det dags, mycket folk igen. Bara Irina som körde, eller Emma körde några danser också. Trodde jag skulle skippa men nej, jag fick köra jiven sist. Jobbigt värre, mina ben orkade knappt.. hade ju träningsvärk från dansfysen.. Efteråt så pratade jag med Emma i väntan på Irina, sedan var det raka vägen till Sandviken och IOGT för oss tre.. Skulle varit zumba vid 19 men det var faktiskt inga som kom dit, haha.. Irina ville då att jag skulle köra igenom några låtar för henne.. Så jobbigt att köra inför henne ju! Hon fick även pappret med de danser jag ville ha brända på en skiva, så skulle jag få den dagen efter, najs! Efter en halvtimme ville vi alla hemåt, så då sa vi hejdå och jag fick nyckeln till stället och cyklade hemåt..

Igår var det dags för dansfysen igen.. Jag var först på Ackes när jag kom dit strax efter fem, Ida kom vid halv sex ungefär och lite fler folk efter det. Vi började vid 18-tiden igen och vi var bara sju stycken med Ida denna gång. Träningsvärk hade vi verkligen men det var bara att köra på.. Ungefär samma övningar som förra gången, bara det att vi körde lite mer teknik denna gång. Gah, benen alltså! Dem fick jobba ordentligt, herregud! Körde lite koreografi på slutet med, underbart! Vi höll på till lite över åtta, sen blev jag, Ida och Emma kvar och stretchade lite. Betalade för dansfysen också, 10 gångerskort, woho! Gick från Ackes strax innan halv nio och tog sällskap med Ida, hon skulle hem och jag till bussen.. Det slutade med att jag följde med henne hela vägen hem och följde med upp för att se hur hon bodde.. Mysigt! Så blev kvar där en stund och pratade lite, trevligt! Sedan en promenad tillbaks till stationen och väntade på bussen som gick vid halv tio..

Så ja, idag när man vaknade så hade man träningsvärken från helvetet, typ. Nä men, vader, ben och rumpa är helt ömma. Det gör ont att resa sig, gå i trappor och tillochmed bara av att stå.. HAHA! Åh, älskade träningsvärk, du kommer att bli min bästa vän under sommaren! ;D


från dansavslutningen..

Shoppat igen..

2012-06-08 @ 21:47:24
I tisdags följde jag med syster, mamma och mormor till Valbo Köpis en sväng. :) Kikade runt i lite butiker och sedan en sväng på IKEA där vi även fikade innan vi åkte hemåt igen.. Lite shopping blev det också. Najs!



linne och shorts från gina tricot.

Pluggigt värre!

2012-06-08 @ 19:49:41
Den här veckan har varit väldigt mycket plugg alltså, helt galet! I måndags var jag in efter lunch och träffade gruppen i ledarskapskursen, vi fixade lite inför vår PM-presentation och opponering. På eftermiddagen var det seminarium och det gick väl helt okej för oss. Avklarat ialf, så gött! I onsdags så träffades jag och Sanna på högskolan och pluggade en del.. Fixade med PM-presentationen och opponering i verksamhetsstyrningskursen, efter tre timmar så lämnade vi stället. Och igår var vi in igen runt lunch-tid och fixade det sista inför presentationen och så. På eftermiddagen så var det seminarium igen, det gick sådär va.. Vi lär komplettera vårt PM menmen, vi ska lösa det nån gång. Suck!

Och idag har jag suttit hela dagen och skrivit hemtentan i marknadsföring1, så blir det när man skjuter upp allt. Den ska dock in imorgon, men jag började idag och det tog hela sju timmar och sedan var jag klar. Så himla gött! Får se vad som händer mer ikväll, om jag orkar mig på nån uppgift till.. :)

Min lilla lista som jag skrev upp för nån vecka sen..
- uppgift 2, 3 och 4 i verksamhetsstyrningen.
- PM-redovisningar, 4 och 7juni.
- 2 oppositioner till redovisningarna.
- hemtenta i ledarskapen.
- hemtenta i MF1, inlämning 9juni.
- komplettera PM i verksamhetsstyrningen.


plugga ?

Mycket nu..

2012-06-07 @ 23:54:46
Hej, jag lever! Jag ska faktiskt ta och blogga ikapp snart.. Jag har inte haft nån tid i veckan typ, det är lite för mycket just nu. Listor skrivs, prickas av och fylls på.. Galet! Men jag får mera gjort om jag skriver upp allt och går efter listan. Toppen ju! Men nu ska jag slappa framför en film, The last song. Och sedan kanske plugga lite annars får vi lösa det imorgon.. :)

Natti!


Imorgon är en annan dag!

2012-06-03 @ 23:18:45
Helgen är förbi och det är en ny vecka imorgon igen. Dags att söndagsblogga med andra ord, yes! Såhär ser veckan ut...

Måndag: Träffa gruppen, högskolan 13.15. Ledarskap2 - slutseminarium 15-17. Zumba 18.
Tisdag: Plugga! Dansfys med Ida 18.
Onsdag: Plugg med Sanna, högskolan 11. Zumba 17. Zumba 19.
Torsdag: Träffa Sanna, högskolan 12. Verksamhetsstyrning - slutseminarium 14.30-17. Dansfys med Ida 18. Inlämning- uppgift6 i verksamhetsstyrning.
Fredag: Plugga!
Lördag: Inlämning- hemtenta i MF1.
Söndag: Sthlm över dagen!

Sista veckan i skolan innan lovet nu, slutseminarium som gäller. Plus en bunt uppgifter som ska försökas hinnas bli klara under veckan. Mycket träning också, tre zumba-pass och sedan börjar Ida med dansfys också. Så himla najs! Jag kommer vara död till helgen, haha. Och det lutar åt en liten Sthlmstripp på söndag med, iih! Det blir nog en bra vecka, hoppas jag!

Sängen väntar snart, natti!


Lite firande..

2012-06-03 @ 20:50:32
eftermiddagen här så åkte jag, syster och mamma hem till Gun-Marie och kusiner. Gun-Marie och en av våra kusiner, Alexandra, har fyllt år så det var fika där. Hela släkten var där, trevligt! Fika, lite prat och häng i nån timme. Najs! :)




Avskedsmiddag för Montana!

2012-06-03 @ 00:05:45

Jag åkte in till Gävle till tre-tiden idag och tog mig raka vägen till Ackes där Marcus och Annie höll hus. Dem och Ullis höll på att fixa inför avskedsmiddagen för Montana som var nu ikväll. En överraskning liksom! Montana åker till New York nästa vecka för att dansa i sommar och sedan blir hon kvar och dansar i fyra år!!! Så häftigt ju! Så vi ville göra ett litet avsked liksom! :)

Jag åkte in lite tidigare för att hjälpa till lite, det var najs! Ballonger, duka lite, städa lite och bara fixa till allt. Strax efter 17-tiden så rasade det folk in, allt som allt var vi nog runt 20 personer typ. :) Trevligt! Strax innan sex så drog Ullis iväg och mötte upp Montana, de hade bestämt att de skulle på "bio", haha. Vi alla gömde oss och när de kom till Ackes och in genom dörren så hoppade vi alla upp och skrek "SURPRISE"! Galet roligt! Snacka om att M blev chockad och väldigt glad! :D Alla minglade runt och pratade lite innan vi tog oss in i stora salen där det var uppdukat med långbord. Mysigt! Jag satt med Ullis och fantasy-tjejerna, närmast bordet där Montana satt med Marcus, Annia, Irina, Vahidin och deras son. :) Trevligt! Det bjöds på pasta- och kycklingsallad, jag åt dock bara lite grann.. Satt där en timme typ, lyssnade på musik och pratade och hade det trevligt! Sedan ut i foajén där det var mysbelysning, olika dansbilder rullade på tvn och musik i ena rummet. Dricka, popcorn och salta pinnar fanns också. Och folket var lite överallt och pratade massa.. Hur mysigt som helst! Sedan droppade folk av lite när som.. Jag och Emma hängde massa och pratade, även Cassandra och Marcus. Underbart! Strax innan halv tio så lämnade jag och E också, sa hejdå till Montana men vi ses nog mer innan hon åker nästa vecka.. En otroligt trevlig kväll alltså!



Bilder lånade från Ullis..


RSS 2.0