Call me maybe

2012-09-30 @ 23:49:00
Det har varit en lång dag va.. Har varit så himla trött alltså, herregud! I förmiddags blev det en promenad med Sara, mycket härligt! :) Efter det så åt jag bara och packade väskan och begav mig till Gävle. Spenderade resten av dagen på Ackes.. Yeah! Var bara med på modern, contemporary jazz och feminin vibe, för de kan man ju inte missa när det läggs på nya steg.. Jazzbaletten hoppade jag över, var så himla trött så.. Kom hem till strax efter sju och har kollat på tv sen dess. Unforgettable och Bones. ♥ Och jag kollar även lite på Bones nu med..
 
Ny vecka imorgon, dags att söndagsblogga!
 
Måndag: Street 18. Streetjazz 19.
Tisdag: Disco 19. House 20.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10. Fantasy 20.15.
Fredag: Pardans 17.
Lördag: Plugga eller nåt..
Söndag: Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17. Jazzbalett 18&19. Nathalie fyller år! ♥
 
Som ni ser så händer det inget speciellt. Jag ska dansa en hel massa bara.. :D Ska väl även försöka plugga lite, träffa lite folk och sånt. Lite småfix liksom. Det blir bra det..
 
Pusshej!
 

Danstävling i Västerås 29/9

2012-09-30 @ 21:42:40
Vi var borta heela dagen lång, åkte från Gävle och Ackes vid 7-tiden och var hemma igen vid 23-tiden. Väldigt lång dag! Det var pardanstävling med extra disco-brons klasser som gällde. Och Irina var en av de tre domarna för dagen, inte roligt, haha. Det började vid 10 och då var det bugg som gällde, sedan fortsatte det med swing, salsa, standard och latin.. Strax efter halv fem så började discon, snacka om att vara trött då liksom, men det var kul att se pardansen. Jag dansade dock inte förrän runt sex-tiden. När jag såg motståndet i min grupp så ville jag inte ens tävla längre, det var ingen idé liksom, men jag var ut på golvet och dansade järnet. Koreografin satt, men jag trodde att jag dansade i otakt, det kändes så men jag gjorde tydligen inte det.. Var inte så nöjd efteråt, men alla tyckte att jag var jättebra. Kom inte vidare till final, men det var ju första gången jag tävlade också.. Allt slutade runt halv åtta och då var det bara att åka hemåt igen. Stannade på mcdonalds för mat först, gött. Pratade med Irina om tävlingen och min insats också, och efter det så kändes det mycket bättre. Hon är fiin! Och Frida som var med filmade mig så jag fick se det, och det såg bättre ut än vad jag kände/tyckte efteråt.. Brabra! Vi satt och pratade med Irina hela vägen hemåt sen.. Härlig men lång dag!
 
Första tävlingen avklarad, så himla roligt!
 

There she goes like a shooting star

2012-09-28 @ 22:57:58
Ikväll här så har jag varit in till Ackes igen.. Först lite friträning inför imorgon, kollade även lite pardans sen, pratade med folk och finslipade lite steg också. En najs kväll! Pratade med Irina och Vahidin innan jag lämnade stället också.. Åt direkt när jag kom hem och kollar nu på filmen Kärleken checkar in, så bra!
 
Dansade igår också. Disco först där vi bara repeterade tävlingskoreografierna för singel och par. Så jobbigt! Helt slut efter den timmen ju. Ragga direkt efter, så himla trött i kroppen ju, men jag körde på ändå och vi la på lite nya steg också. Najs! Jag sket i jazzen denna gång och gick på hela latinon istället, rooligt! Dansade samban massa och gick igenom de nyaste stegen och vi fick även placeringar där.. De hade gjort en liten chacha-koreografi också som jag lärde mig. Så kul! Efter vi slutat så kom Jenny och skulle träffa Irina så jag stannade kvar och tog bussen med henne hem vid halv tio..
 
Nu är väskan packad för morgondagen, ska bli så otroligt roligt ju!
Ska kika vidare på filmen nu, hörs på söndag igen.
Pusshej!

i will find my way

2012-09-27 @ 13:35:08
Halva veckan har svischat förbi och det har inte hänt så värst mycket. Jag har dansat, dansat och dansat typ.. Mycket roligt, men dock med en lite ondare kropp än vanligt. Jobbigt! Hoppas allt ska gå vägen i helgen bara.. Imorse var jag in till högskolan också, det händer inte ofta. Omtenta-dags och det gick väl inte så värst bra, menmen.. som jag visste typ. Annars har det inte hänt så mycket mer och resten av veckan består ju av daaans. Älskade dans!
 
Om nån timme så ska jag in till ackes igen. :D
 

Händerna mot himlen

2012-09-23 @ 23:08:31
 
Söndagen börjar lida mot sitt slut och det ska söndagsbloggas, here we go!
 
Måndag: Extraträning med Irina 17. Street 18. Streetjazz 19.
Tisdag: Gävle en sväng. Disco 19. House 20.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Omtenta: ekonomisk styrning 9-14. Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10.
Fredag: Pardans 17.
Lördag: Danstävling i Västerås hela dagen!
Söndag: Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17. Jazzbalett 18&19.
 
Kommande veckan då... Jag blir bara lycklig när jag ser den, herregud vad jag ska dansa. Varje dag! Det kommer bli så bra, iihi.. Och sedan har jag en omtenta att fixa också, mindre roligt men det ska väl typ gå också. :) Annars bara lite små grejer att fixa under veckan, det blir toppen!
 
Let's go!

A monkey needs to dance so do you

2012-09-23 @ 22:11:04
En heldag på Ackes igen, jag kommer ju in redan vid 14-tiden och hänger där en timme innan dansen. Modern stod först på tur där vi nötte och nötte på koreografin.. Vi ändrade lite i slutet och la på nya steg. Ida pratade lite om självförtroende och att det syns på hållningen och uttrycken i dansen om man har bra eller dåligt, så det skulle vi jobba jättemycket med. Vi dansade massa och det blev jobbigt va, men jag gillar koreografin så mycket. Contemporary jazz efter det och där är vi så himla många så det blir trångt att dansa och svårt att ta ut stegen i den lilla salen vi är i, så jag kollade mest.. La inte på nåt nytt utan repeterade massa bara. Sedan feminin vibe där vi också nötte massa på koreografin, bara jag som kom ihåg de senaste stegen med armar så jag fick visa Ida och co, Roligt! Körde de stegen några gånger och sedan hela dansen.. Jazzbalett nyb/forts efter det, vi kör väldigt grundliga övningar vid stången, roligt. Avslutade med lite piruetter.. Sedan jazzbalett forts/övade där vi kör lite mer avancerade övningar vid stången, svårt men det går.. Sedan olika kombinationer över golvet. Piruetter och massa hopp, roligt värre! Blev kvar en stund med Hanna, Frida och Emma innan jag lämnade stället, bussen hemåt vid halv nio-tiden.. Najs dag! :)
 

Vårens kurser - check!

2012-09-21 @ 18:26:44
Jag har just anmält mig till vårens kurser. Känns dock lite konstigt att göra det då jag inte pluggar nånting nu denna termin eller jag pluggar ju upp restkurser.. Men för att få läsa två av kurserna jag har sökt så måste jag klara fem av mina restkurser under denna termin.. eeh, ja men precis. Bara att köra på eller nåt. :P Hjälp!
 
Dessa tre som gäller i vår; Metodkurs, beskattningsrätt1 och examensarbete...
 

Dancing queen!

2012-09-21 @ 14:29:42
Jag var in till Ackes i onsdags.. Vid 17-tiden så var det dags för zumba. Gud så roligt och som jag hade längtat till detta, då jag missade de förra veckan. Älskar det! Svettigt och jobbigt men alldeles för roligt! Efteråt så satt jag och Frida i omklädningsrummet och pratade, var även iväg och köpte en korv med bröd också, gott. Vid 19.15 väntade broadway jazz där vi körde på med koreografin, nötte massa och la på en del nytt. Fint! Fantasyn efter den, där vi började med en disco-koreografi, himla svårt men roligt! Körde igenom street/funken nägra gånger i slutet åt olika håll, tävlade lite och vår grupp vann, yay! Och jag var med på diagonalerna i båda kurserna, yeah, det kändes bra. På fantasyn stod jag till och med först, Irinas reaktion var rolig.. ;) haha. Jag, Frida, Emma och Helena hängde kvar en stund efteråt, trevligt. Det blev tio-bussen hemåt..
 
Och igår var jag in och dansade massa igen. Först hade jag disco vid 17-tiden, där vi nötte massa på den lätta koreografin och la på de sista stegen så den är klar för de som ska tävla.. Sen gjorde vi en par-koreografi, både svårt och lätt. Det går ju så sjukt snabbt, haha. Ragga efter det, där vi gick igenom koreografin grundligt och bara dansade massa. Sen hade jag jazzen, där vi försöker lära oss vår uppvärmningskombination utan Lisa, haha. Det går sådär.. Sedan diagonaler som jag var med på, men inte piruetterna. Vi gick igenom koreografin grundligt och dansade massa.. I slutet smet jag och sprang in på latinon istället där de precis la till nya steg på samba-koreografin. Det var såå roligt! Dansade igenom den massa och slutade vid kvart över åtta.. Pratade lite snabbt med Irina och sedan Vahidin innan jag lämnade stället..
 
söndag kör vi heldag på Ackes igen.. ;D
 

Kvalitetstid med vänner.

2012-09-21 @ 13:23:46
I onsdags så var jag och lunchade med Elin på Jensas. Så otroligt mysigt! Vi båda körde på en kebabtallrik, så gott! Vi satt där i två timmar ungefär och pratade om allt mellan himmel och jord. Trevligt! :)
 
Och i förmiddags här så mötte jag upp Sara och vi gav oss ut på en timmes promenad ungefär. 5km typ. Otroligt skönt att bara gå liksom.. Och det fanns en hel del att prata om också.. Härligt! Tack min vän! :)
 
 
Sara och jag för fem år sedan, hihi..

Gårkvällen;

2012-09-21 @ 12:25:40
Film och fruktsallad med mamma och syster. :)
 

Peppad!

2012-09-18 @ 23:26:16
Efter det lilla pepptalket i onsdags så är jag något peppad, iofs så handlade det om dansen. Men jag kan inte göra så mycket åt det nu, terminen har ju just börjat och det är nästa höst som gäller isåfall. Så jag får köra på nu det sista året på ekonomprogrammet, det har ju verkligen gått skit men jag är kvar än. Så varför inte göra det bästa av situationen och gå in helhjärtat och försöka klara av skiten en gång för alla. Peppad inför vad som komma skall och jag hoppas att det kan hålla mig något motiverad det sista året. Nu fick jag ju dock inte läsa kursen här i höst (under första perioden..) som jag ville, utan ska fokusera på restkurserna istället. Ta en i taget och få bort dem från högen, kämpa! Det här ska fan gå alltså, nu är det bara att tuta och köra!
 
Samtidigt som jag kämpar på i skolan så kan jag även köra järnet med dansen det här året. Den här terminen dansar jag för att utvecklas och lära mig massor, om allt. Jag dansar nästan varenda stil som finns på Ackes nu. Modern. Contemporary jazz. Feminin vibe. Jazzbalett. Street. Streetjazz. Disco. House. Broadway jazz. Show. Ragga. Jazz. Latino. Pardans latin/standard och zumba. Haha, en hel del. De stilar som finns kvar som jag inte dansar är jump style och new school hiphop. Det är galet! Jag är den som dansar mest på skolan den här terminen, hela 17 timmar i veckan. Sex kvällar är det som gäller.. Kroppen blir helt slut, men jag blir så lycklig. Det finns verkligen ingenting bättre. Dans dans dans! ♥ Det är ju det här jag brinner för, herregud!
 

Hands in the air

2012-09-18 @ 22:59:19
Här sitter jag och slappar typ. Glad tjej i alla fall! Var och dansade här ikväll som vanligt. Disco och house. Nötte gamla och lite nya steg till både långsam och snabb musik på båda kurserna. Så roligt! Och jag blir så glad av discon, herregud vad roligt det är! Housen är också rolig, men på ett helt annat sätt. Lite svårt ibland där.. Pratade med Ida efter och hängde på till resecentrum. Najs!
 
Dansade även igår också. Street och streetjazz. Koreografierna sitter bättre på streeten nu, båda två liksom. Några snabba steg i slutet som inte riktigt vill gå men det löser sig.. Och streetjazzen är bara så rolig. De var en ny som började (som bara kunna engelska också!) så vi gick igenom koreografin väldigt grundligt, på engelska då, haha. Fint! Pratade med Ida och Jenny massa innan jag och J tog bussen hemåt..
 
Glad brud laddar för ännu en dansdag imorgon! :D

Dans-söndag!

2012-09-16 @ 23:13:50
Ja, en heldag på Ackes blev det.. Tog bussen vid halv tolv och var inne till tolv-tiden i Gävle och till Ackes direkt. Slog mig ner i sofforna där och pluggade lite, hejade på Irina när hon kom också. Hängde där bara helt upp och ner, lite långtråkigt blev det. Vid 14-tiden så dök Ida och även Alexander upp, så pratade med dem en del innan de skulle repa.. Sen fick jag sällskap av Victoria och Emma, trevligt. Och vid 15-tiden var det dags för modern, fast jag missade början lite.. Pratade med Irina och bestämde lite, om två veckor är det dags, herregud! In på dansen sen och vi gick igenom koreografin och la på massa nytt. Det går snabbt va, haha. Men det blir nog jättefint när de väl sitter.. Efter den väntade contemporary jazz, där vi nötte massa på koreografin och la på ännu mer hopp/snurrar och golv-rullande, haha. Tredje timmen var det feminin vibe, där vi körde lite runway med armar och posing, hahaha.. Koreografi sen där vi gick igenom stegen och la på massor.. Hjälp vad armar det blev helt plöstligt och fort går det, herregud. Sen jazzbalett nyb men det var såå mycket folk så den stod jag över, satt och pratade med Hanna istället. :) Efter den väntade jazzbalett forts och där var jag med. Körde på med olika övningar vid stången, lite svårt men utmanande. Sen två piruett-kombinationer och avslutade med lite hopp. Roligt! Pratade lite med folk efteråt innan jag tog mig till bussen, var hemma strax efter nio-tiden..
 

Kulturnatta i Sandviken!

2012-09-15 @ 22:52:47
Ja, sånt har det varit idag. Kulturdag i lilla Sandviken med lite olika aktiviteter på utvalda ställen i stan. Jag fick skjuts ner på stan av mamma idag strax innan 14-tiden.. Vid kvart över så var det uppvisning från Ackes med barndansare; lite pardans, tävlingsgrupp och sedan "prova på" med Irina, haha. Kikade runt lite med Marcus efter och mötte sedan upp några tjejer från fantasyn och tog oss till restaurang bolaget där vi skulle uppträda. Vid 16-tiden så började det för oss. Först körde Ida nåt, trots att det knappt var nå folk.. Sedan hade vi i fantasyn fyra danser att visa upp, eller jag var med i tre bara. Och mellan dem så var det pardansare. :) Discon gick bra men afron och käpp-dansen gick väl helt okej. Lite småfel, men vafan.. Det var inte så värst mycket folk där så, så himla taggade var vi inte.. men Irina var nöjd, det är huvudsaken typ. Vi var klara runt halv sex-tiden.. Pratade lite med Helena, Irina och Vahidin innan jag gick hemåt.. Najs dag ju!
 

Stockholm - De tre musketörerna!

2012-09-15 @ 19:38:00
Anlände till Stockholm runt 14-tiden i onsdags, fixade SL-kort och tog saltsjöbanan ut till Solsidan. Efter en vägbeskrivning så hittade jag till Emma där hon bodde, mysigt! Och vi åkte och handlade direkt. Sedan hem och fixade mat, stressigt värre,och bytte om lite snabbt. Saltsjöbanan in till stan igen och mot Stadsteatern för att gå på De tre musketörerna! :D Yeah!
 
Wow! Snacka om att bli glad, herregud! Vilken jäkla musikal. Det hände någonting hela tiden. Den var så mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på.. Asgrymma låtar genom hela musikalen, man kände ju igen de flesta i alla fall. Låtar värda att nämna; Maniac, Lady Marmelade, Aquarius, Born this way, Material girl och massa flera.. Alla skådespelare, dansare, musiken, dansen, sången och allt var så sjukt bra!!! Fuck så bra! ;) Fina Jessica var ju med och henne höll man koll på. Wow, hon imponerade, verkligen. Jag visste ju att hon var fantastisk! Men att se henne i dessa solo- och dansnummer. AAH! Snacka om att bli inspirerad! Hur galet grym är hon inte?! Älskade Jessica! ♥
 
Vi ville aldrig att den skulle ta slut, men 3,5 timme senare så tog den ju slut.. Wow, vi ville bara dansa va! Så taggade och så himla lyckliga efteråt. Messade med Jessica och mötte upp henne.. Fina hon! Så himla mysigt! Och efter den träffen så var vi ännu mer peppade och taggade på dansen, tack! Herregud! Pepptalket! ♥ Kramkalas och hejdå, och sen gick vi genom gamla stan till slussen där vi tog saltsjöbanan tillbaks till Solsidan.. Somnade efter någon timme.. En sjukt bra kväll!

Taggar inför morgondagen!

2012-09-14 @ 21:11:40
Igår när jag kom hem från Stockholm (jag ska blogga om det senare här!) så drog jag raka vägen till Ackes, jag hade ju danslektioner som väntade.. Kom dit vid halv åtta och då hade båda lektionerna börjat,  kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle på men jag tog min in på latinon strax därefter. Samba som gällde och den koreografin är så rolig. Sedan hade vi fantasy-rep inför helgens uppträdande. Gick igenom afron, discon och käpp-dansen. Himla roligt! Dock väldigt trött men vi höll på fram till halv tio.. Sen bussen hemåt. Och ikväll var det pardans som gällde, dansade cha-cha och vals. Det var la roligt! Pratade lite snabbt med Irina och Frida innan jag åkte hemåt.. :)
 
Nu taggar vi inför uppträdandet imorgon, yeah! :D
 

Give me that O

2012-09-11 @ 23:01:10
Igår var det street-tajm på Ackes, haha.. Dock inte så peppad då heller, men jag körde på ändå. Dansade igenom båda koreografierna på streeten, den tunga som är lite svår och den andra som är lite mer musikalisk av sig. Sedan streetjazz efter det.. Den koreografien tycker jag verkligen om, underbart! La på lite nytt och ändrade lite små detaljer, det går fort och det blir svårare, haha. Efter det så filmade jag Ida i streetdanserna, måste lära mig dem, haha. Pratade lite med Ida, Jenny och Vahidin innan jag och J lämnade stället..
 
Ikväll här så var det dans på IOGT som gällde, lite mer peppad idag och det blev bättre under discon. Gud vad den koreografin är rolig alltså! Det går snabbt men man blir så glad av den.. La på lite steg med hopp på slutet, najs! Sedan house där vi bara nötte på koreografin och försökte hitta typ dynamiken för varje steg. Det blir bättre och bättre i alla fall. Hängde sen med Ida till resecentrum och pratade massa, tack!
 
Nu ska jag fixa inför morgondagen, tjohej!
 

Man must dance

2012-09-09 @ 21:03:00
Vaknade sent nån gång, duschade och åt lunch.. Packade väskan och begav mig till resecentrum, där jag träffade Sofia en sväng, trevligt! Sedan bussen in till Gävle.. Jag kände mig inte så jättepeppad på att dansa när jag var påväg in till Ackes. Vilket var lite jobbigt.. Pratade lite med Ida och Victoria när dem kom i alla fall, trevligt. Sedan var jag med på de tre första lektionerna jag hade.. Modern, contemporary jazz och feminin vibe, där vi gick igenom koreografierna grundligt och la på lite nya steg också. Det blir nog bra när man lärt sig allt. Sedan orkade jag inte vara kvar på baletten, kollade lite grann innan jag tog bussen hemåt.. Glömde helt bort att det var söndag så fick vänta på bussen, haha..
 
Hemma är jag nu och har nyligen kollat lite på Bones, underbart! Som sagt, det är ju söndag och då ska jag söndagsblogga också. Yeah!
 
Måndag: Street 18. Streetjazz 19.
Tisdag: Sälj- o affärsmannaskap: seminarium 9-12. Pardans 17? Disco 19. House 20.
Onsdag: Åker till Sthlm! De tre musketörerna med Emma!
Torsdag: Åker hem! Latino 19.10. Fantasy-rep 20.15.
Fredag: Träffa Stig, högskolan 13. Pardans 17.
Lördag: DansaKulturNatta 16-17.30.
Söndag: Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17. Jazzbalett 18 & 19.
 
Mycket som händer denna vecka.. Massor av dans som vanligt, men ändå missar jag några timmar dans, haha. Redovisning i skolan gäller, suck, plus att jag får reda på om jag får plugga nåt i höst. Jag ska till Stockholm också, träffa Emma och det ska bli så kul! Och i helgen ska det dansas på Sandvikens KulturNatt på bolaget, underbart! Som sagt, det händer en del denna vecka och det är härligt!
 
Pusshej!
 

School..

2012-09-08 @ 16:46:41
Ja, skolan har ju börjat, eller vad man ska säga.. Förra veckan var jag på två kursintroduktioner. Först project management men den ska jag inte gå, jätte några folk och allt är på engelska så nej.. Sedan var det sälj- och affärsmannaskap, verkar vara en rolig kurs. Vi var la max femton stycken.. Fixade gruppmedlemmar direkt, två tjejer här från Sandviken, Michelle och Amra. Najs! Efteråt så drog jag till kanslit för var ju tvungen att registrera mig men det slutade med att hon där visste inte om jag får läsa för att jag är antagen med villkor och inte klarat så många kurser. Suck, så ska prata med han som har hand om programmet nästa vecka, så jag vet inget innan dess.. Men jag kör på i sälj- och affärsmannaskapskursen ändå, så jag inte missar nåt ifall jag får gå den.. :)
 
I torsdags så cyklade jag till Waynes här i viken för att träffa upp Michelle och Amra vid 10-tiden, grupparbete väntade.. En artikelanalys skulle göras.. Skulle läsa en artikel på 19sidor på engelska och sammanfatta den, sedan plocka ut de fyra principerna ur texten. Och jämföra den modellen med en valfri modell från boken, med skillnader och likheter. Sist läsa ett case på 6sidor och plocka ut exempel på de fyra principerna. Otroligt segt, det tog tid verkligen.. Vid 15-tiden var jag tvungen att åka hemåt, men de stannade kvar typ en halvtimme till och fick klart allt. Jag fick arbetet på mailen sedan, så najs!
 
 

Ida Long

2012-09-07 @ 22:50:00
 Hon är himlahimla bra alltså!
 
dessa låtar har jag haft på huvudet i några dagar nu..

Again and again..

2012-09-07 @ 00:02:18
Igår var jag in till Ackes och dansade massa. Först var det zumba vid 17-tiden, så galet roligt alltså. Jag fick köra cumbian med Irina, haha, roligt! Efter den satt jag och Frida och pratade i omklädningsrummet och vi åt även lite.. Vid 19.15 var det broadway jazz, haha. Älskar en grej vi gör i början med armarna, så kul! Koreografin är underbar men otroligt snabb. La på lite roliga steg också. Fantasyn efter den där vi körde zumba-uppvärmning och sedan koreografin. La på lite nya och snabba steg.. Slutade vid halv tio.. Blev kvar och pratade med Frida, Emma och Irina en stund så jag missade bussen så det blev halv elva-bussen hemåt..
 
Idag var jag också in till Ackes, först av alla då, haha. Disco först där jag var med första halvtimmen typ, dansade igenom den "lätta" koreografin och la på steg. Ingenting för min rygg så jag kollade mest. Sedan stod ragga på tur, där vi la på lite nytt på koreografin. Det blev en lite längre paus mitt i när det var en som skadade knät, stackarn! Jazz efter det, där jag fortfarande står över diagonalerna, jobbigt. Lite koreografi sen med massa konstiga nya steg. Kikade in slutet på latinon efteråt, kuul! Och vid 20.15 så var det fantasy-rep och vi var bara sex stycken, ska väll vara typ åtta, haha. Men vi gick igenom afron, discon och käpp-dansen några gånger innan vi gav upp runt halv tio.. Pratade lite med Frida innan vi drog och jag tog tio-bussen hemåt..
 
Två underbara kvällar, och imorgon väntar pardans latin! :D
 

Just shoot for the stars

2012-09-04 @ 23:13:00
Jag bara dansar, det känns som det är det enda jag gör just nu, fast så är det ju också..
 
 
Igår var det street och streetjazz, den sista street övade blev inställd, så himla tråkigt. Så två timmar blev det igår.. Street först där vi har två koreografier men fokuserade mer på den första vi hade, där vi la på massa nytt. Ett snurrhopp mitt i allt, haha, galet kul att göra men också svårt. De sista tio minutrarna var jag inte med alls, och sedan väntade streetjazzen. Så himla rolig koreografi där vi la på massa svårt, haha. Men det blir nog bra när vi får nöta det några veckor.. Efteråt så satt jag och Frida och pratade lite, hjälpte Vahidin med städningen också innan vi lämnade stället, haha..
 
Idag hoppade jag över pardansen, känner typ att jag håller på att bli sjuk och sen orkade jag inte åka in till Gävle heller.. Cyklade dock till IOGT och dansade här ikväll, disco och house som gällde. Disco först, gud vad jobbigt, liksom trött efter uppvärmningen bara, haha. Älskar koreografin och den sitter bättre nu också. Himla bra! Men la på lite snabba steg med armarna, herregud, får se nästa vecka hur det går.. Housen efter den, där vi bara blev åtta stycken kvar i kursen. Lite roligt var det att det var bara jag som kom ihåg koreografin från förra veckan, kändes lite kul att dansa själv.. Men vi la på massa nytt och dansade i ring för att få lite klubb-känsla, så roligt! Pratade med Ida efteråt, och hängde på henne till resecentrum i väntan på tåget, mycket trevligt! Sedan cyklade jag hemåt..
 
Imorgon väntar några timmars dans igen, rooligt!

Heeela dagen!

2012-09-02 @ 22:39:20
Åkte ju in till Gävle och Ackes redan vid halv ett idag och var framme där vid ett.. Hängde i foajén bland allt folk, kollade lite på Maddes lektion och pratade lite med Vahidin. Träffade Madde när hon slutade vid kvart över två och köpte lite träningskläder av henne, najs! Vid halv tre så dök Victoria, Alexander och sen även Ida upp.. Lite snabbt prat med Ida innan hon for in i salen och gick igenom lite.. Vid 15 så började moderrna, så himla roligt. La på ännu mer steg på dansen och det börjar bli lite svårt va, haha. Efter den väntade contemporary jazz där vi också la på massa nytt på dansen, lite olika hopp och så. Lite krångligt ja! Sedan feminin vibe, åh älskar kursen. Gjorde nån pose-övning för att testa lite olika grejer och sedan koreografi med massa nytt, krångligt! Och sist väntade två timmar jazzbalett, först nybörjare och sedan fortsättning. Massa övningar vid stången, lätta som svåra. Körde lite olika kombinationer, med piruetter och hopp. Roligt roligt! Sedan var mina fem danstimmar över, och klockan var åtta. Pratade med lite folk och sedan bussen hemåt vid halv nio.. Najs!
 
 

Ida Long @ Kungen!

2012-09-01 @ 01:08:38
Strax efter halv nio-tiden så fick jag skjuts av mamma till Kungen här i Sandviken, det är faktiskt gångavstånd på typ 5-10min men det regnade ute.. Det var nå vernissage plus lite olika band som spelade, däribland Ida som jag var där för.. Första gången på kungen och jag var dit själv för ingen kunde hänga med. Ett band vid namn Cohort of two spelade när jag kom dit.. Det var typ 10 personer där, haha. Slog mig ner där och hejade på Ida när hon gick förbi, och efter bandet spelat klart så pratade jag med Ida och hon skulle spela vid tio istället för nio. Segt! 45minuters väntan, men jag hittade en jag kände från komvux-tiden så hängde med henne och hennes vänner. Najs! Klockan slog tio och Ida entrade scenen, spelningen var ungefär 40minuter lång. Några av de låtar hon sjöng var Walk into the fire, Come out and play, Don't stop walking, Give it into me, Crash, Horses, Drops of poison, Body n soulHon är himlahimla bra alltså! ♥ Efteråt så drog vi därifrån, och mamma hämtade upp mig utanför för regnet öste ner.. En trevlig kväll blev det!
 

RSS 2.0