2013.

2013-12-31 @ 20:21:00
Även detta år har varit otroligt lugnt. Vilket har varit skönt. Året har bestått av lite äventyr, lite jobb, häng med vänner och massor av dans. Om jag har förändrats något, nje det tror jag inte. Kanske skaffat mig lite bättre självförtroende genom dansen då, om det ska vara nåt... Ett fint år har det varit i alla fall.
 
Mina resor minskar från år till år har jag märkt. Lite konstigt, kanske, men också skönt. I år har det inte alls varit mycket, kan räkna de på ena handen. I början på året så blev det två trippar till Stockholm. Hade en mysig heldag med Frida som avslutades med Svansjön Dansens hus, så sjukt bra! Jennie Widegren, perfektion! Var ner och såg Peter PanStadsteatern där Jessica Marberger medverkade, träffade henne efteråt, finaste! Hann även med en fika med min fina vän Jennifer, mys! Sen var jag inte till Stockholm igen förrän i augusti, då hängde jag med Jennifer och vi var på Sommarkrysset för att se Sonja Aldén bl.a., så fint! Och en tripp i början av hösten också, jag var på Körslaget med Jennifer och hejade på team Sonja. Finaste S! Det var mina resor detta år, så skönt och prioriterat ju! Det blev även en julkonsert i år, men på hemmaplan. Såg Christmas Night med Sonja, Jessica och Magnus. Så himla bra, magiskt! Får inte glömma utlandsresan i somras också. Besökte Turkiet och Side för första gången, två veckor var vi där. Jag, syster, mamma och mormor. Så fint, varmt och helt fantastiskt hade vi det.
 
 
Dansen, den där älskade dansen! I början av året så gick min motivation väldigt upp och ner, jag var tom nära på att hoppa av allt och sluta.. men tack vare Irina så blev jag kvar och kämpade på, och det var ju bra det. Men motivationen var lite sisådär när höstterminen började också så jag tänkte ta det lite lugnt med dansandet och bara dansa lite, men det blev mycket direkt och motivationen kom tillbaks.. Började vara med på allt på lektionerna, de hatade diagonalerna blev min bästa vän och allt blev så roligt. Jag har utvecklats otroligt mycket det här året, främst under hösten nu. Lärt mig så sjukt mycket, klarat av steg som jag trodde var omöjliga för mig och med det så har mitt självförtroende också ökat. Vänner och även Irina har sett den utvecklingen vilket känns så bra!
 
I våras dansade jag en hel del kurser; pardans x6, zumba x5, jazz/show, broadway jazz, fantasy och disco. Vårtermin avslutas ju som alltid med den stora dansshowen Magic of DanceGävle teater, så sjukt roligt! Mycket dans, häng med vänner och enormt mycket glädje! Och under sommaren så hängde jag på Ackes en hel del också, det var zumba tre gånger i veckan. Och i höstas blev det också en del kurser; jazz/show x2, zumba x3, tävlingsdisco, pardans x4, latino, fantasy och disco.
 
Utöver uppvisningarna på Parken och Folkets hus vid varje terminsavslut så har det blivit ett gäng uppträdanden med fantasy också. Riktigt roligt! Sjukhus, bröllop, stortorget, välgörenhetsgala bl.a.. Älskar att uppträda inför publik, det finns inget bättre. Och vi var även med på Kulturskolans konsertGöransson Arena i år igen, denna gång var David Lindgren gästartist och vi dansade bakom han i två nummer. Himla roligt och vilken upplevelse, love it! Och jag har även tävlat detta år, och kom för första gången upp på pallen. Disco och solo pardans som gällde.. Så roligt att tävla ju, den kicken man får, åh!
 
 
 
Vänner. De fina vännerna som jag har träffat genom dansen. Vi har träffats en del utanför danslokalen också. Fikat, lunchat, gått på bio, opera, spelat minigolf, tränat, film- och myskvällar och bara hängt. Himla trevligt! Har dock inte umgåtts så mycket som jag velat, det får bli lite ändring på det..
 
 
Året är slut, hej då 2013. Nu välkomnar vi det nya året, hej 2014. Jag hoppas att året ska bjuda på en del utmaningar och förändringar, massa glädje och en hel del äventyr. ÅH!
2014 - hit me!

Gott Nytt År!

2013-12-31 @ 16:16:46
Sista dagen på året är kommen. Dagen har börjat lugnt i alla fall. Kollat på film, packat väskan och småfixat lite.. Om en timme ungefär ska jag ta bussen in till Gävle. Jag och Helena ska fixa middag tillsammans och fira in det nya året. Det ska bli riktigt roligt! :D Kommer hem imorgon nån gång, och det kommer ut en liten sammanfattning av året senare ikväll. Ville mest bara kika in och önska er alla ett gott nytt år!
 
 

Lista: Sammanfattning 2013.

2013-12-30 @ 17:13:07

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Dansade bakom David Lindgren.
Var till Side, Turkiet.
Kom upp på prispallen på en discotävling!
Tävlade i nya disciplinen solo pardans..
Bröt en tå..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Njaa..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, min kusin.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej..

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet.

6. Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?
Mer kvalitetstid med vännerna.

7. Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
3/1, 12/1, 9/2, 14/2, 31/3-3/4, 25-26/4, 11-12/5, 15/5, 5/6, 14/9, 30/10, 2/11, 7-8/12.

8. Vad var din största framgång 2013?
Vet inte..

9. Största misstaget?
Vet inte..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Skadade foten i december här, stressfraktur med en bruten tå..

11. Bästa köpet?
Jadu.. Svansjön-biljetten, kanske. Peter Pan-biljetten..

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Dansen..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Andra platsen på discotävlingen. Vännerna. Dansen. Irina.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013?
Shout it out. Uncover. Cheri cheri lady. We got the Power. A Little party never killed nobody.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hm.. Livet är som en bergochdalbana.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med vännerna. Tagit vara på nuet. Vågat mer!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Dansat kanske.. motivationen och glädjen skiftar väldigt mycket nu..

18. Hur tillbringade du julen?
Som vanligt! Farmor på förmiddagen, mormor på eftermiddagen och kusinerna på kvällen.

19. Blev du kär under 2013?
Nä.

20. Hur många one night stands?
No..

21. Favoritprogram på TV?
Let's dance. Min tv har inte fungerat större delen av året.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.

23. Bästa boken du läste i år?
Inte läst nån bok alls..

24. Största musikaliska upptäckten?
Ingen.. kommer inte på nån..

25. Något du önskade dig och fick?
Pengar. Och lite annat.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Nä..

27. Årets bästa film?
The lucky one.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Jag var på pardansläger på Ackes. Dem sjöng för mig och så..

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Pengar kanske..

30. Vad fick dig att må bra?
Vännerna!

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen.

32. Vem saknade du?
Nathalie. Sanna. Sonja.

33. De bästa nya människorna du träffade?
Dansfolk.. Jobbkollegorna, typ..


hela dansgänget och David Lindgren.


Nytt!

2013-12-30 @ 13:02:52
Det blev en sväng till Valbo köpis i förmiddags här. Mamma skjutsade syster till jobbet så jag hängde på.. Lämnade tillbaks en ring jag fick i julklapp, bytte ut den mot en berlock istället. Hittade sen även en blus och en topp som fick följa med mig hem. Nöjd! Kikade runt lite överallt innan vi begav oss hemåt igen med ett stopp på ica först..
 

Anmäld!

2013-12-29 @ 22:54:12
Vårens kursschema kom upp för några dagar sen. Och jag har kollat hur mycket som helst, skrivit upp allt jag vill dansa och velat fram och tillbaks. Jag är fortfarande inte säker alls på vad jag ska dansa och på hur mycket jag har råd att dansa. Vill alltid dansa mer än vad jag har råd med, och denna termin mer än någonsin. Gah!
 
Dessa kurser är jag anmäld till...
Jazz/show övade
Ragga övade
Tävlingsdisco övade/avanc
Tävlingshiphop
Show (fantasy) avanc
Disco övade
Jazz övade/avanc
Latino forts/övade
 
Det blev många, som alltid + zumba då. De två kurser som jag är säker på just nu är zumban och tävlingsdiscon. Sen får vi se vad som händer, kommer troligtvis ta mig en snackis med Irina igen. Men nu längtar vi till den 19 januari här.. :D Tre veckor bara, kom igeeen!
 

Förmiddagsmys framför tvn ♥

2013-12-26 @ 14:25:55

Julklappar 2013.

2013-12-25 @ 17:14:57
- armband m. text.
- läderarmband.
- armband m. kors.
- berlockarmband.
- ring m. hjärta.
- necesär.
- fransböjare + pincett.
 
- Bones säsong 8.
- Alla vi barn i Bullerbyn-box.
 
- GOOODIS!
 
- body lotion och nå mer..
- hjärta m. texten Live love laugh.
 
- dvd/blueray-spelare.
 
Julstrumpan: Väduren 2014. Chokladtomte. Chokladpengar. m&m's. Deo. Mascara. Ögonskuggor.
 
Och jag fick även träningskläder, underkläder, linnen och tröjor. Det var lite för svårt att fotta de, haha. Och lite pengar också. Riktigt najs! Himla nöjd är jag i alla fall!

Julafton är över!

2013-12-25 @ 16:15:00
Klockan stod på ringning redan vid 9-tiden och kom väl upp en stund efter där. Duschade, fixade oss och åt en smörgås med julskinka. Mums! Packade ihop väskan och julklappar och ut i bilen. Mot Kungsgården och farmor för första firandet. Där var vi dem vanliga. Vi, farmor, Yvonne, Helle o Göran med Mattias o Martin, Daniel med Malin + bebis. Det blev julbord, mumsigt! Satt sen och pratade lite innan det blev dags för fika.. Och julklappsutdelning sen, iihi! Pengar och smycken, nöjd! Runt halv tre-tiden så åkte vi hemåt igen...
 
 
Sa hejdå till pappa och gick över till mormor och Birger där även mamma var. Det var dags för Kalle Anka direkt, åh jag älskar det! Så mysigt! Tradition! ♥ Sen blev det julbord igen, mätt redan innan ju men lite fick jag i mig i alla fall. Gott! Kollade på Klappjakten på tvn sen, himla bra film. Sen julklappsutdelning igen, iihi! Mycket fint fick jag och jag blev nöjd! Sen blev det Victoria's secret fashion show på tvn som vi kollade på, så bra! Runt halv tio-tio så åkte vi över till Sofia och resten av kusinerna och där blev vi kvar några timmar och var inte hemma förrän vid ett-tiden.. En trevlig julafton!
 

Uppesittarkvällen.

2013-12-25 @ 15:23:50
Ja, kvällen innan julafton spenderar jag och syster alltid hos pappsen, bara för att vi börjar julafton hos farmor jämt.. Mamma skjutsade mig till pappa redan vid halv sju, medan syster jobbade och kom dit senare.. Vid 19.30 så var det dags för Bingolottos uppesittarkväll, tradition! ♥ Grymma Jill Johnson och Elisa uppträdde under kvällen också. Och jag och syster vann bara två nyårslotter var, suck, haha.. Vi åt även julbord så fort syster kom dit efter jobbet. Gottigott! Gud så mätta vi blev, men lite godis och lussebulle åkte i sen också.. Gick och la oss efter bingon sen...
 

22 december.

2013-12-22 @ 18:30:37
Gårkvällen spenderades nere i vardagsrummet. Tacos framför Körslagets julspecial, riktigt mysigt att se ju! Julmusik och lite julbak, fint! Sedan fixade jag och systeryster det sista med julklapparna och det blev ju jättebra.. Skönt!
 
Dagen har spenderats på mitt rum, lite städ av rummet har det blivit också. Annars har jag mest kollat runt här, skrivit lite på årssammanfattningen och kollat på filmer. Just nu Ensam hemma 2, så bra ju! Ikväll blir det mat med mamma framför Så ska det låta då fina Jessica Andersson är med och tävlar. Najs!
 

Häng med vänner i Gävle!

2013-12-20 @ 23:03:05
Messade med Natalie på förmiddagen och vi tog 12-bussen in till Gävle. Där mötte vi upp Emelie och Cornelia på stan, hoppade på en buss ut till Estraden där vi skulle kolla på Gymnasieskolorna i Gävles talangjakt. Jag vet inte riktigt varför vi var där, men en rolig grej, hahaha. Bussen in till stan sen och det blev en middag inne på Nian. Mat och mycket snack blev det, riktigt trevligt! Kikade lite i butiker och sen sa vi hejdå och jag och Natalie tog bussen hemåt igen vid halv sex-tiden. Fick sen skjuts hem också, tack! En mycket trevlig dag med fina vänner! :)
 
de två sista bilderna är Emelies..

Julfest med pardansarna!

2013-12-20 @ 22:39:47
Igår tog jag bussen in till Gävle, först en sväng på stan och sen till Ackes runt halv sex-tiden. Då var bara familjerna Häggström och Boogh där, vi skulle ju inte vara där förrän vid 18. Det pågick zumba i salen där vi skulle vara så vi väntade bara.. Folket ramlade in och tillslut så var zumban slut, då pratade jag med Lisa en del, fina hon! Vi dukade upp borden med lite smått och gott.. Började med tipsrunda, 9 frågor om julen typ.. Jag vann, yeah! Sen högg vi in på fikat, mumsigt! Satt och pratade lite grann, de andra körde Hela havet stormar och sen blev det julmusik för hela slanten. Gav upp vid åtta-tiden, sa hejdå till allihopa och åkte med Natalie och hennes mamma till Valbo där det var kvällsöppet till tio.. Kikade runt där massa och åt lite på sibylla, gött! Sen åkte vi hemåt och var hemma vid tio-tiden. En najs kväll!
 

Grattis fina S!

2013-12-20 @ 19:35:41
Idag fyller världens bästa Sonja Aldén år. Denna fantastiska, genomgoa, omtänksamma och härliga människa som jag delar så mycket fina minnen med. Tack finaste för allt! Hoppas du har haft en underbar dag och att kvällen blir likaså. Grattis till dig, gulleSonja!
 
Bjuder på två bilder då jag har träffat henne på självaste födelsedagen...
 
Bild1 - 2008. Bild2 - 2010.

Lite fix...

2013-12-17 @ 18:39:37
Jag hade tråkigt så jag målade naglarna och skulle kolla om det gick att fixa bara glitter på topparna och det gick väl finfint det. Jag blev nöjd, sådär ska jag ha i jul.. :)
 

Julklappsinslagning, mys!

2013-12-17 @ 16:35:19

Pepparkaksbak!

2013-12-16 @ 21:13:33

Vår minigran!

2013-12-15 @ 21:43:06

Why right now.

2013-12-12 @ 22:15:35
Det har varit en låång dag, då jag knappt kan göra nåt pga foten så har jag mest legat i mitt rum och kollat på Brothers & sisters. Himla bra ju! Men jag har redan tröttnat på att vila, när jag vet att jag måste liksom.. Ringde Irina här på eftermiddagen också och berättade om foten och pratade lite, så himla fin! Och ikväll här så hängde jag på mamma till IOGT för hon skulle zumba och jag ville kolla och träffa Irina.. Så himla jobbigt att bara sitta och kolla på när de andra zumbade, jag ville ju verkligen vara med ju.. ååh! Pratade en del med Irina efteråt, hon är fin va! Och sen åkte jag och mamma hemåt igen. Nu sitter jag här och kollar på Brothers & sisters igen.. :)
 
 

Dansuppvisning 8 december - Jazz/show övade.

2013-12-12 @ 16:29:28

Vilken dag!

2013-12-11 @ 21:18:45
Dagen har jag och mamma spenderat på sjukhuset typ.. På förmiddagen var vi först upp till hälsocentralen här och tog blodprover. Usch vad jag hatar det, var nära att svimma som alltid.. Fy! Sen åkte vi in till Gävle sjukhus och till röntgen för att kolla min fot och därifrån blev vi skickad till akuten direkt. Och där satt vi nån timme och bara väntade.. Kom in tillslut och fick då höra att jag hade en stressfraktur med en bruten tå.. Slapp gipsa och det är jag glad för men det blir vila i minst sex veckor framåt... gaah! Men så himla skönt att det är ledigt med dansen i typ sex veckor också, men missar zumban under uppehållet nu istället. Menmen, nu får jag vila ordentligt så jag kan dansa i januari igen...
 

Två veckor kvar till jul!

2013-12-10 @ 16:01:19
Jag förra året...

Don't stop believing.

2013-12-10 @ 15:03:33
Dansterminen är då över för denna gång på Ackes dansskola. Blandade känslor som vanligt, både skönt och tråkigt. Det blev ganska mycket dans denna termin också fast det inte var tanken från början. Jazz/show x2, tävlingsdisco, latino, fantasy, disco, latin&standard-pardans och zumba x3. Så himla roligt ju! Och jag har varit med på allt på lektionerna också... Diagonalerna som jag har hatat, har gått över till att ha varit det roligaste ju! Jag har utvecklats och lärt mig enormt mycket den här terminen, det känns så sjukt bra och det blir så mycket roligare också. Och Irina tycker även att jag har utvecklats massa, så fint! Mycket fin termin ju!
 
Uppvisningar har det varit också, de vanliga avlutningarna på Parken och Folkets hus då. Sen har vi i fantasy haft två uppträdanden utöver de.. En på Ackes-lokalen för något företag som hade en helkväll där med deras personal och sen uppträdde vi på en välgörenhetsgrej ute i Bomhus. Och det har även blivit tävlingar för min del. En discotävling där jag kom tvåa, först gången på pallen och min första prick! Och sen tävlade jag i nya disciplinen på en pardanstävling, när man dansar solo i olika grenar. Himla roligt!
 
 
Nya vänner träffar man varje termin, och så även denna termin. Så roligt ju! Alla människor som man träffar på de olika kurserna och bara pratar med, alla med samma intressen och glädje för dansen. Det är underbart! Har även träffat och umgåtts med mina fina vänner där.. Så mysigt att bara hänga där ju! Träffat Irina (och Vahidin) nästan varje dag, och har lärt känna varandra ännu mer och jag har hjälpt till massa om det har behövts. Det känns himla bra och jag trivs så bra där. Älskade Ackes!
 
Tusen tack till alla vänner för en underbar termin. Och ett extra tack till fina Irina som har stått ut med mig varje dag, haha. Nu längtar jag till vårens schema kommer ut så jag får se vad som ska dansas då. :D

Dagens...

2013-12-09 @ 18:42:50
Dagens vill ha: en frisk fot och en danslokal.
Dagens klädsel: jeans, linne och tjocktröja.
Dagens smink: inget.
Dagens frisyr: uppsatt i hästsvans.
Dagens händelse: owes/valbo med syster.
Dagens låt: öhm... ingen.
Dagens saknad: dansen, redan.
Dagens dummaste: min fot!!!
Dagens sjuka: att det är bara 15dagar kvar till jul!!!
Dagens drog: julkalendrar..
Dagens roligaste: ...
Dagens favorit: natta.
Dagens köp: julklappar!
Dagens godis: choklad och skumtomtar.
Dagens humör: trött.
Dagens ord: ...
 

This is where I belong!

2013-12-08 @ 23:13:00
Då var uppvisningarna över! Och min fot ska få vila ordentligt nu...
 
Igår var det avslutning på Parken i Gävle hela dagen. Jag, Hanna och Cassandra kom dit strax efter nio-tiden, och strax efter Irina och Vahidin också. Så vi hjälpte till massa där och nån gång efter 10 så började själva genrepet. Det gick helt okej.. Och vid 12, eller strax efter där, så började själva uppvisningen. Vi i fantasy öppnade med party-dansen, det var så himla roligt ju! Sen hade jag jazz/show, tävlingsdisco och en låååång paus innan det blev disco och latino. Danserna gick väl bra men kände av min fot vissa gånger.. Men jag är nöjd i alla fall! :) Var kvar hela uppvisningen, hjälpte till lite, pratade med folk och bara hängde.. Så fint! Pratade med Irina efteråt och fick sen skjuts in till stan av Josefine med Annika och Cornelia. Hängde med upp till Annika i väntan på bussen också, trevligt!
 
 
Idag var det avslutning på Folkets hus här i Sandviken, kl.13 och 15. Genrep från halv elva och framåt.. Hjälpte Irina och co när dem kom, de var jag och de andra dansledarna. Najs! Dansade mina tre nummer och sen hängde jag runt mest. Jazz/show och tävlingsdisco gällde denna gång. Öppnade med Moulin rouge-tangon, sen Madonna-dansen i slutet och tävlingsdiscon sist. Och det gick väl skapligt på danserna, trots en väldigt ond fot, men jag tog mig igenom det ändå. Jag var nöjd och det var så sjuuukt roligt! Tror Irina var nöjd också.. Efteråt så packade jag ihop väskan och lämnade tillbaks lånade kläder.. Sen hjälpte jag även Irina och dem med att packa ihop deras grejer osv.. Pratade massa med Irina och lämnade över en liten julklapp, det blev så lyckat ju! Finaste hon! ♥ Kramkalas, hejdå och vi ses i veckan.. Lämnade folkets hus och mamma kom och hämtade mig, tack!
 

Imorgon smäller det!

2013-12-06 @ 22:01:43
Allt är packat och klart... Eller ja, alla kläder och skor ligger i väskan. Maten är fixad. Lite smågrejer som behövs användas imorgonbitti är ännu inte nerpackade, det löser sig imorgon. Om jag är taggad, oh yes! Hoppas för allt i världen att foten är med mig någorlunda imorgon ialla fall. Smörja foten, linda ordentligt och knarka lite tabletter. Och danserna ska ju sitta.. Hoppas på en fantastisk dag imorgon!
 
Imorgon på Parken i Gävle, uppvisningen börjar vid 12! Komsi kom!!!
 

Snön har kommit..

2013-12-06 @ 17:19:19

Ont ont ont.

2013-12-06 @ 17:10:09
En skadad dansare har vi här inför helgens uppvisningar/avslutningar. Så himla tråkigt och jobbigt! Det är vänsterfoten som spökar.. Tror dock det bara är en överbelastning i foten, men kan inte gå upp på tå för de gör för ont.. Var till hälsocentralen igår och kollade, men ska in på röntgen nästa vecka och sen får vi se vad som händer.. Kanske en spricka men jag hoppas på bara en lite överansträngd fot, snälla!
 
Jag har ändå dansat lite grann nu i veckan, just för att det är uppvisningar i helgen. Först i måndags hade jag jazz/show där vi bara repeterade massa och det gick fint. Sen tävlingsdiscon där jag började känna av foten också, men dansade ändå fast tog det lite lugnare. Så rolig koreografi ju! Pardansen i tisdags stod jag över, dansade typ 15min men sen kände jag att jag var tvungen att vila foten. I onsdags gällde latinon där jag tog de lugnt, värst är jiven med min fot nu, men det går nog. Fantasyn efteråt där vi körde party-dansen först och den sitter väl typ.. Sen jazzen men den blir jag inte med på då jag inte kan göra vissa steg pga foten just nu. Tråkigt ju! Och igår var det disco först, var med några gånger bara och när vi gick igenom dansen noggrant. Sist fantasy igen där de mest dansade jazzen men i slutet körde vi party-dansen. Najs! Och ikväll här så hoppade jag över pardansen för att vila foten till imorgon..
 

Första advent!

2013-12-01 @ 21:35:20
Första december är här. Första advent. Nu börjar julen närma sig på riktigt. Vad mysigt! Var upp på stan och kollade julskyltningen med mamma, om man nu kan kalla de julskyltning för de var uruselt verkligen.. Tråkigt ju! Sen till Kulturcentrum redan vid halv fyra typ. Vid 16 så hade vi jazz/show, en extratimme innan vår lektion, så vi tränade två timmar idag. Det var najs! Körde Madonna-dansen först i rätta kläder, det gick väl bra och jag blir med där. Sen bara massa tango, började först med att repetera hela typ. Sen rättade vi till introt och fixade de så vi fick ihop de stegen med resten. Och sen gick vi igenom slutet. Sen dansade vi massa bara, hela tiden. Och Irina tyckte faktiskt att det såg bra ut, så det kändes skönt! Helt slut efter två timmar ju men då väntade en timmes zumba. Herregud! Så varmt det var och det blev så jobbigt men jag älskar det så mycket. Pratade lite snabbt med Irina och sen åkte jag med mamma hem..
 
Nu kör vi sista dansveckan innan uppvisningarna nästa helg. Det känns lite tråkigt att terminen är slut snart men ändå jätteskönt. Det har gått så fort ju.. För mig så gäller bara åtta danser denna gång. Sex danser i Gävle på lördag och två i Sandviken på söndag. Det är väl inte direkt nån dans som sitter helt 100, så det lär tränas massa.. Är väldigt osäker på en dans så den kanske ryker på uppvisningen, vi får se.. Men jag längtar verkligen till helgen, det ska bli så kul att stå på scenen och uppträda igen ju :D
 

RSS 2.0