Don't stop believing.

2013-12-10 @ 15:03:33
Dansterminen är då över för denna gång på Ackes dansskola. Blandade känslor som vanligt, både skönt och tråkigt. Det blev ganska mycket dans denna termin också fast det inte var tanken från början. Jazz/show x2, tävlingsdisco, latino, fantasy, disco, latin&standard-pardans och zumba x3. Så himla roligt ju! Och jag har varit med på allt på lektionerna också... Diagonalerna som jag har hatat, har gått över till att ha varit det roligaste ju! Jag har utvecklats och lärt mig enormt mycket den här terminen, det känns så sjukt bra och det blir så mycket roligare också. Och Irina tycker även att jag har utvecklats massa, så fint! Mycket fin termin ju!
 
Uppvisningar har det varit också, de vanliga avlutningarna på Parken och Folkets hus då. Sen har vi i fantasy haft två uppträdanden utöver de.. En på Ackes-lokalen för något företag som hade en helkväll där med deras personal och sen uppträdde vi på en välgörenhetsgrej ute i Bomhus. Och det har även blivit tävlingar för min del. En discotävling där jag kom tvåa, först gången på pallen och min första prick! Och sen tävlade jag i nya disciplinen på en pardanstävling, när man dansar solo i olika grenar. Himla roligt!
 
 
Nya vänner träffar man varje termin, och så även denna termin. Så roligt ju! Alla människor som man träffar på de olika kurserna och bara pratar med, alla med samma intressen och glädje för dansen. Det är underbart! Har även träffat och umgåtts med mina fina vänner där.. Så mysigt att bara hänga där ju! Träffat Irina (och Vahidin) nästan varje dag, och har lärt känna varandra ännu mer och jag har hjälpt till massa om det har behövts. Det känns himla bra och jag trivs så bra där. Älskade Ackes!
 
Tusen tack till alla vänner för en underbar termin. Och ett extra tack till fina Irina som har stått ut med mig varje dag, haha. Nu längtar jag till vårens schema kommer ut så jag får se vad som ska dansas då. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback