Memories..

2013-02-28 @ 17:12:00
 
kollade igenom arkivet några år tillbaks... sakna! ♥

Opepp.

2013-02-27 @ 23:49:00
Var in en sväng till Ackes ikväll, eller en sväng, jag var där i fem timmar. Först var det zumba vid 17-tiden, både Irina och Vahidin körde. Roligtroligt! Jobbigt om inte annat.. Vid 18.15 var det disco, jag kollade på uppvärmningen och sådära. Men var inte med sen ändå, för då dök Cassandra upp så satt ute i foajén och pratade med henne istället. Trevligt! Vid 19.15 var det fantasy-träning. Var med lite grann och kollade även här. Ny discokoreografi som jag bara memorerade. Sedan gick vi igenom den moderna och där var jag med en stund. Sen följde våra två gamla discokoreografier och sist så dansade vi igenom jazzen. Den kan man inte alls, haha. Åkte sen med Frida hemåt och var hemma strax innan tio ungefär..
 
Nästa träning är inte förrän på måndag, det känns både konstigt men skönt!

Danstisdag.

2013-02-26 @ 23:53:31
Ikväll här så blev det dansigt.. Först på plats på Ackes vid halv fem, vid 16.45 så började vi, pardans som gällde. Inte alls så många där första timmen. Vi dansade mest chacha faktiskt, vi fick lära oss en ny slinga och det fanns ett krångligt steg med där men det ska väl gå nån gång. Tränade massa på den.. Vid 17.45 så var vi lite flera folk, de flesta faktiskt. Där vi också började med chacha där vi gick igenom samma slinga och fick dansa den några gånger, dansade med Irina och det gick väl helt okej. Sen gick vi igenom lite i rumba också, vad höfterna gör och sådära. Svårt! Jag stack dock en kvart tidigare bara för att hinna till zenzen till 19-tiden. Träffade Cassandra där direkt och jag skulle prova på jazzen för Erika.. Himla roligt att träffa henne igen! Körde först uppvärmning och sedan koreografi till Let her go. Otroligt fin koreografi ju. Så härligt att dansa för henne ju, jag tycker om hennes stil va. En timme gick fort.. Pratade massa med Erika efteråt så jag missade halv nio-bussen.. och sen tog jag och Erika sällskap till bussen och hem till Sandviken. Mycket trevligt! Mamma hämtade mig vid halv tio, tack!
 

-

2013-02-25 @ 21:55:05

L o v !

2013-02-25 @ 21:25:13
Yes, sportlov med dansen denna vecka. Och för alla som går i skolan också. Men i alla fall, det blir en väldigt tom vecka för mig, fast imorgon och på onsdag dansar vi vissa kurser ändå. Resten av veckan är ledig.. och det ska faktiskt bli skönt med lite ledighet från dansen. Det är nog första gången jag känner så, att jag vill bort från dansen några dagar. Irina frågade vad som hade hänt med mig när jag längtade till lov. Och samma fråga ställer jag med. Jag älskar ju att dansa. Men jag tror att det har varit alldeles för mycket. Jag är inte alls lika pepp denna termin. Och jag vet inte hur mycket jag har råd att dansa i pengaväg heller, otroligt frustrerande. Men det är nog mycket som hänger ihop här. Opepp och inte alls så motiverad. Pengabrist som tynger mig enormt. Kanske dåligt med sömn, för lite mat, stor press och stress. Allt på samma gång. Så lite ledigt kanske är bra. Först två dagar dans sen ledig till på måndag. Det blir bra! Får se om jag hinner med massa annat och kanske samla lite ny inspiration, motivation och energi för resten av terminen.
 
Men imorgon väntar i alla fall 2,5 timme pardans, yeah!

På rull hela dagen.

2013-02-25 @ 21:05:49
Runt 13-tiden så åkte jag, syster och mamma till Gävle, de släppte av mig vid högskolan och de åkte vidare in till stan. Jag var på drop in-tid hos studievägledningen. Troligtvis blir det studieavbrott för mig för att kunna få några pengar överhuvudtaget från arbetsförmedlingen nån gång. Får se vad som händer.. Sedan gick jag till stan, träffade Pernilla lite snabbt och sen mötte jag upp mamma och syster på hm. Gjorde inte så mycket mer och tog bilen till Valbo köpis där vi kikade runt en del. Inget shoppande för mig blev det, men vi hittade present till pappa. Fint! Åt på subway innan vi åkte därifrån och vidare till Owe janssons. En snabb sväng inann de stängde där och sen vidare hemåt, eller stannade till på ica först också. Hemma runt 19-tiden, så skönt! Jag och syster åt lite pommes och nuggets, mums. Nu kollar jag på Systrar i jeans och äter lite godis.. :)
 

Danssöndag innan lov.

2013-02-24 @ 22:08:55
Klockan stod på ringning runt nio-tio, men Frida och jag kom nog inte upp förrän vid tio typ. Åt lite frukost, duschade och fixade oss. Bussen vid tolv in till stan och raka vägen till Ackes, Irina kom samtidigt som oss. Pratade lite med henne, fint. Vi bytte om och vid 12.30 så var det dags för 10-dans. Denna gång testade vi på wienervals, herregud så svårt. Men nån gång ska man väl lära sig. Sen blev det tango där vi fick lära oss några slingor, så roligt! Jag gillar verkligen tangon. Sen blev det samba, chacha, rumba och sist jive. Dansade allt förutom jiven, för jag kan bara grundsteg och det är jobbigt att bara stå och studsa på samma ställe. Slutade vid två och ut till foajén, pratade lite med Alexander och grattade Ida när hon kom och pratade lite där.. Frida och jag drog ut på stan sen, först en sväng förbi åhléns och sen till coop för att köpa nåt att äta för dagen. Tillbaks till Ackes där vi packade ihop alla våra grejer, väntade in Irina och strax efter tre-tiden så gick vi ut till bilen där Vahidin väntade. Mot Sandviken och Kulturcentrum. Vi åt massa, sjöng Uncover och jag hjälpte Irina lite med hiphopen i hennes grupp. Fint! Vid 17 var det dags för jazz/show där jag bara var med och dansade dansen. Repeterade massa bara, behövligt men så jobbigt. Direkt efteråt var det zumba, iiihi! Otroligt varmt i salen, men det gick ändå. Hjälpte till i en dans, roligt. Annars körde vi på som vanligt, galet roligt ju! Men trött blev jag, herregud! Vi bytte om efteråt och ut till bilen där Vahidin väntade.. Pratade lite grann och fick sen skjuts hem, taaack!
 

Spontant häng + övernattning!

2013-02-24 @ 21:26:04
Igår så messade Frida runt lunch och undrade om jag ville på bio, för vi hade pratat lite löst om det på fredagkvällen. Så ja, det var bara upp och fixa sig. Duschade, promenad med musbus och fixa lite mat. Halv två-bussen in till Gävle och mötte upp Frida vid bion vid två. Hämtade ut våra biljetter, vi såg Les Miserables vid halv tre. Otroligt bra musikalfilm ju. Verkligen sevärd. Djup och otroligt stark. Musiken, åh, himlahimla bra. Do You Hear the People Sing? Åh, så bra! Skådespelarna var otroligt bra också. Ja, se den om ni får chansen! Väldigt lång bara, 2.38, haha. Efter 17-tiden kom vi ut från bion, pratade lite och bestämde där och då att vi skulle ju kunna se Melodifestivalen tillsammans, så blev det. Gick till ica för att handla lite mat för kvällen och då slog det oss att jag kanske kunna sova kvar också. Dock hade jag ingenting med mig, men efter några samtal till moder så skickade jag en packlista på kläder så kom hon in till Gävle och lämnade en väska till mig med sov- och danskläder bl.a. Så snällt! Strax innan åtta så var vi på plats i Strömsbro hos Frida. Fixade ordning lite mat och dukade in framför tvn, det blev tacos typ. Himla gott! Kollade på sista deltävlingen av Melodifestivalen också, där bidragen var dåliga och Alcazar var bäst. Nog pratat om det! Satt sedan och lyssnade på musik och bara pratade massa.. Åh, himla trevligt! Bäddade lite och vi kom i säng nån gång efter halv ett ungefär..
 
En underbar lördag verkligen.
Väldigt spontant alltihop, men det brukar bli bäst så! :)
 

Fredagkväll!

2013-02-22 @ 21:47:00
Vad gör folk en fredagkväll egentligen? I min ålder så är det väl oftast förfester och en utekväll med vännerna som gäller, eller en hemmafest.. Vilket som, alkohol är med oavsett..
 
Vad jag gör... Jo, jag kom hem från Gävle för en stund sedan där jag har tillbringat 2,5 timme i danslokalen. Pardans hela kvällen. Dansat chacha, vals, quick step, slow fox och tango. Himlahimla roligt! Lite grunder i slow fox, hur vi gör med fötterna om det är häl eller tå först och sedan hur kroppen ska vridas samtidigt. Herregud, så svårt. Roligt att lära sig dock.. Pratade med Frida efteråt och fick sen skjuts till bussen av Irina och Frida, fint! Tack! :)
 
Väl hemma så blev det fruktsallad direkt, och nu äter jag lite glass och kollar på Step up 2 the streets. Galet bra film! Sedan får vi se vad kvällen bjuder på... :)
 

Halv dansigt!

2013-02-22 @ 00:41:01
I tisdags var jag på Ackes som vanligt. Först på plats, såklart. Irina kom strax därefter och sedan Frida också, fint. Vid 16.45 var det dags för pardans. Det dansades chacha, quick step och vals. Roligt! Sedan latin pardans med andra gänget vid 17.45. Samba först och det är så svårt ju. Men var med lite där och fick grundsteg av Irina, ska bara försöka komma ihåg dem nu. Sen blev det även chacha, rumba och jive. Roligt, jobbigt och svårt. Slutade vid 19 och då väntade en timmes zumba. Otroligt jobbigt denna gång eller de är det alltid på tisdagar.. hm.. Körde på i alla fall och det var roligt. Efteråt så stod jag och Frida lite i brygga, jobbigt ju.. Pratade lite med Irina också och följde sen med Irina, Vahidin och Frida ut till bilen och jag tog mig till bussen. Fick sällskap av Hanna på bussen och träffade sen Ida på resecentrum innan mamma hämtade mig vid halv tio. Fint!
 
Igår så var det Ackes som gällde igen. Vid 17 så väntade zumba.. Åh, så roligt! Jobbigt värre menmen.. Sen hade vi ledigt en timme.. Så pratade massa med Frida, Cassandra och Frida. Mycket trevligt! Vid 19.15 så var det broadway jazz.. Kollade på för det mesta, pratade lite med Larisa i början.. Var med på en övning och lite diagonaler, sen de senaste stegen i burlesque-dansen men sen kollade jag bara. Började på en ny dans, chicago-musik. Helt okej. Sen väntade fantasy efter den som jag bara kollade på för orkade inte dansa alls. Filmade den moderna dansen om jag känner för att lära mig den eller inte.. Drog med Frida och Pernilla till bussen vid halv tio sen, och mamma hämtade mig på resecentrum.
 
Ikväll här var det dans som gällde också. Hängde med Cassandra och Julia ett tag först. Pratade med Frida också, fint! Vid 18 så var det dags för zumba. Roligt som alltid. Jobbigt bara. En ny dans denna gång, haha, rolig ju! Sen bytte jag om typ och fastnade ute i foajén med Frida. Skulle väl egentligen ha kikat in på jazzen men orkade inte. Vid 20.15 var det fantasy-träning som gällde. Discouppvärmning och lite mer smått och gott. Vi var typ halva gruppen där bara.. Körde igenom moderna dansen, och nu var jag med på allt. Svår ju, men vi bytte låt och då blev det lite enklare. Fint! Sedan disco dags, där vi gick igenom allt vi har, herregud. Jag kan inget längre, haha. Sedan dansade vi igenom jazzen också, den långa versionen, och vissa steg är helt borta alltså. Gud så jobbigt! Slutade vid halv tio.. Strax därefter så slog jag mig ner med Irina och pratade massa. Hur allt är och hur det ligger till med allt. Det behövdes, och hon är otroligt fin! Hann inte på tio-bussen så blev kvar lite till och gick med Irina, Vahidin och Frida ut till bilen. Lite mer prat, kramkalas och vi ses imorgon. Tog mig till bussen och mamma hämtade mig på resecentrum vid elva..
 

Älskar't!

2013-02-18 @ 21:21:27
Ja, jag var en sväng till Kulturcentrum här ikväll. Först på plats men Irina dök upp efter en stund. Bytte om och lite träningssugna folk kom också. Vid 19 så var det dags för zumba. Så sjukt roligt ju! Himla jobbigt och svettigt men jag älskar't. Körde en ny dans också, haha, herregud. Rolig men lite krånglig faktiskt. Kör vi den resten av veckan så kan jag nog den innan veckan är slut.. En timme går alldeles för fort ju. Väntade in Irina efteråt och sen ut till bilen, massa prat och jag fick skjuts hem, taaack!
 

We are one.

2013-02-17 @ 22:14:00
Söndagen har svischat förbi.. Vaknade nån gång runt tio-tiden, men låg kvar i sängen framemot halv två-tiden ungefär. Kollade på film, spelade på iphonen och bara slappade. Var så otroligt trött från gårdagen. Sedan blev det lite träning också. Jazz/show och zumba. Finfint! När jag kom hem så blev det lite mat, lax och potatis, framför Bones. Himla bra serie! Nu ska jag sätta i nån film här och bara slappa resten av kvällen..
 
Ny vecka som gäller vilket innebär söndagsblogg..
Måndag: Zumba 19.
Tisdag: Latin pardans 17.45. Zumba 19.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Möte på AF 14. Disco 17. Zumba 18. Jazz 19.
Fredag: Standard pardans 18.
Lördag: Halvt planerad dag...
Söndag: 10-dans 12.30. Jazz/show 17. Zumba 18. Ida fyller år!
 
En helt vanlig vecka liksom. Dans dans dans. Ett litet möte på arbetsförmedlingen väntar också, håll tummarna för pengar nu. Lördagen är lite halvt planerad typ, vet mer säkert om det blir av på onsdagkväll. Annars en fin vecka, sista veckan innan sportlovet och lov med dansen..
 

Trött brud!

2013-02-17 @ 21:22:50
Var otroligt trött från gårdagen när jag vaknade idag så det blev inge Gävle för mig, pardansen var ju dock inställd men moderna-lektionen hoppade jag över. Så mamma skjutsade mig till Kulturcentrum på stan. Vid 17 var det dags för jazz/show, så himla trött och jag var med på koreografin bara. Inget "nytt" för mig då jag fick dem stegen i onsdags på broadway-lektionen. Fint! Sen väntade en timmes zumba. Så himla roligt ju! Lite jobbigt och svettigt. Fort gick det också, det tar slut alldeles för snabbt. Efteråt så kom Jenny förbi också, då Irina skulle hjälpa henne med en grej. Sedan pratade jag med Irina en sväng och hon sprang och bytte om. Sedan fick jag skjuts hem igen, tack!
 

Lite släkt-häng.

2013-02-17 @ 01:19:06
Mamma hämtade mig som sagt i Gävle ikväll här och vi var hemma i viken igen strax innan 22-tiden. Och då åkte vi vidare till lokalen hos mormor för där var det lite fest för mina kusiners pappa, de hade överraskat honom. Så jag följde med dit en stund. Träffa släkten lite liksom. :) Trött var jag men det var skoj. Pratade lite, åt chips och bara umgicks.. Blev där en timme ungefär.. sen åkte jag och mamma hemåt och var hemma strax innan tolv-tiden och då var man trött ju.. Nu sitter jag dock här och kollar på film, Shall we dance. Så braa! Snart blir det sängen i alla fall, natti!
 

Danstävling i Gävle 16/2

2013-02-17 @ 01:05:17
Var uppe tidigt och duschade och packade klart väskan. Strax efter åtta-tiden så skjutsade mamma in mig till Gävle och Estraden. Träffade allt folk där och sprang mest runt lite.. Irina kom lite senare och pratade lite snabbt med henne då om vad jag kunna hjälpa till med. Och då fick jag till svar att jag egentligen inte kunde göra något eftersom att jag skulle tävla senare för det skulle bara se konstigt ut. Så det kändes lite som att jag åkt dit i onödan så tidigt. Menmen.. Själva tävlingen började vid 10-tiden och först ut var bugg, sen stod salsa, swing och discoswing på tur. Hjälpte till med att sätta upp resultatlapparna i alla fall, nåt att göra.. Sedan var det dags för standard och latin, så kollade lite på dem. Så fint och jag ville verkligen bara ut på golvet och dansa också ju. Måste skaffa en partner, typ nyss! Det ramlade in massa folk också.. Det blev lite rep, fix av hår och bara ännu mer häng. Lite försenat blev det och strax innan 16-tiden så började disco brons-klasserna. Massor av dansare innan mig och min grupp var en direkt final. Segt att vänta, vi fick ju inte dansa förrän runt halv sex-sex.. Inte så himla pepp heller då jag inte var så säker på programmet.. Tillslut så blev det våran tur, vi var bara sju dansare i vår rond. Konstig låt som var lugn i början och svår att hitta takten i.. Kändes som jag började fel men kom nog rätt sen. Glömde bort koreografin också, så det blev lite improviserat och började om från början några gånger. Fort gick det.. Väldigt besviken efteråt för att jag gjorde så mycket fel.. Trodde helt klart att jag skulle komma sist ju. Såg sedan resultatet och jag hamnade på en femte plats, så det blev jag nöjd med. Inte sist liksom, woho. Bytte om och hjälpte till lite under resterande tiden.. Bara pardisco efteråt, och tävlingen slutade runt halv åtta-tiden ungefär. Lite prat med Irina då, fint. Sedan började vi plocka undan och sådära. Cassandra, Frida och jag körde på.. Trevligt! Det gick ganska så snabbt faktiskt. Pratade med Irina igen och tackade för dagen, sedan åkte jag med Cassandras mamma in till stan, tack. Missade dock halv nio-bussen så mamma hämtade mig i Gävle istället.
 
Det var roligt att tävla igen, fast det gick åt skogen. Får se om och när det blir igen.. :)
 

Fredagkväll!

2013-02-15 @ 22:58:34
Den har spenderats i Gävle. Kom dit strax efter fyra-tiden och drog till coop direkt för lite frukt, fint. Träffade Madde på stan också, trevligt! Sen mot Ackes på söder.. Irina hade gruppträning när jag kom dit så jag hängde mest där och bytte om och så. Vid 17 var det pardans som gällde, körde chacha och vals. Roligt! Frida dök upp så pratade med henne sen istället. Vid 18 packade vi ihop våra grejer och hoppade in i bilen med Irina och raka vägen till Estraden för att fixa inför morgondagen, där det redan var ett gäng som höll på. Det är dags för pardanstävling och extra klasser i disco brons som Ackes håller i.. Så det fanns en del att fixa med ju. Strax innan halv nio så hade alla lämnat, och jag och Frida fick skjuts tillbaks in till stan av Irina och Vahidin. Fint! Vi gick runt och pratade massa och väntade på våra bussar som gick vid nio-tiden. Fick sedan hämtning av mamma vid halv tio i viken.. Hemma blev det lite mat och ompackning av väskan för morgondagen. Ska till Estraden tidigt för att hjälpa till om det behövs och senare under dagen även tävla i disco singel. Yeah, får se hur det går.... Hörs mera imorgonkväll!
 

Alla hjärtans dag fylld med dans och vänner!

2013-02-14 @ 23:34:16
Kom till Ackes runt fyra-tiden och körde då igenom min discokoreografi lite grann. Strax därefter så kom även Frida, najs. Och vid halv fem så kom resten av tjejerna. Frida, Pernilla, Elin och sen Helena också. Vi skulle kolla placeringar och gå igenom danserna lite snabbt. Jazzen (eller brudvalsen som den kallades idag), I'm in love-discon, afron, mixen och käpp-dansen. Det gick fort för sen skulle Lisa ha salen där vi var.. Så vi sminkade oss och fixade oss istället. Sedan begav vi oss till teknikparken till sex-tiden, där Larisa och Gustavs bröllopsmiddag höll till, och vi blev inbjudna för att uppträda. Träffade Irina det första vi gjorde som visade oss rummet där vi fick byta om och lite av själva restaurangen där vi skulle vara. Litet var det, men det fick gå. Bytte om, gick igenom dansen och den första som gällde var brudvalsen. Först dansade Larisa och Gustav och sen kom vi in och dansade vårat. Så fint! Sen följde disco, afro, street/disco och käppar. Vissa gick bättre än andra, lite småfel blev det. Men det var så roligt och vi var nöjda efteråt. Irina var också nöjd, bra det! Vi hoppade i våra vals-klänningar och tog kort med brudparet och även Irina. Så himla fint, hoppas kunna få bilden sen. Vi bytte sedan om till finkläder och tog oss till restaurangen och till vårat bord där. Lämnade över present till Larisa också och grattade, fint. Satt sedan vid vårat bord, åt tårta och bara pratade massa. Irina och Vahidin kom och slog sig ner vid oss sen också. Himla trevligt! Var med när Larisa kastade buketten och skrev sedan i gästboken.. Folk började sedan droppa av runt halv nio-tiden och vi sa hejdå till dem och tackade för kvällen. Packade ihop våra väskor och pratade lite mer med Irina och sedan begav vi oss till bilen. Frida, Pernilla, Elin och jag. Och jag fick sedan skjuts hem, snällt! En fin alla hjärtans dag med andra ord. :)
 
Gänget och Irina

My life..

2013-02-14 @ 22:10:57
Här är jag.. Jag bara dansar hela tiden så hinner inte kika in här. I tisdags var det pardans som gällde. Första timmen var det ju nybörjargruppen och då dansades det chacha och vals. Sedan andra lektionen så var det alla fem latin-danserna som gällde, eller ah fyra för oss. Chacha, rumba, samba och jive. Himla svårt ju! Sedan väntade en timme zumba. Yeah, så roligt ju! I onsdags (igår) var det zumba som gällde först. Ren glädje och så trött man blev.. Häng i soffan med Frida och Cassandra sen.. Sedan väntade broadway jazz där vi la på introt och sedan ett gäng till steg, haha. Vi dansade mot varann, himla roligt. Fantasy sist där vi mest dansade den moderna dansen, herregud den blir så svår. Kommer ju aldrig att gå, suck.. Slutade vid halv tio och då pratade vi lite om morgondagen (idag alltså). Pratade lite mer med Irina och sedan tog jag och Emma sällskap därifrån, trevligt!
 
Dagen kommer i ett eget inlägg, soon!
 

ZUMBA!!

2013-02-11 @ 22:02:27
Det blev ingen dans i Gävle ikväll, orkade inte ta mig in i stormen typ. Jag promenerade ner på stan och Kulturcentrum istället för att zumba lite med Irina vid 19-tiden. Det var ett litet gäng där. Vi körde på som bara den och det var så roligt. Det finns en ny dans som jag bara älskar, den är helt underbar ju. En timme går alldeles för fort ju.. Pratade med Jenny lite snabbt för hon hade lektionen efteråt.. Sedan bytte jag om och sådära. Blev klar samtidigt som Irina och hon frågade om jag ville ha skjuts hem, så snällt ju. Irina bara: jag visste att du skulle komma hit ikväll. Yeah, är man zumba-beroende så är man. ;D Vi pratade massa och bestämde en grej som jag berättar mer om närmare helgen.. Ni kanske kan lista ut det ändå, haha.
 

Lååång dag!!!

2013-02-11 @ 00:15:46
Dagen blev verkligen lång, herregud! Tog bussen vid halv tolv till Gävle och var på Ackes vid 12. Träffade Irina det första jag gjorde och vi bestämde att jag skulle åka med henne till viken sen.. Efter en stund så kom det lite mer folk och vid 12.30 så var det 10-dans som gällde. Uppvärmning i bugg men då kollade jag mest.. Först ut var standard-danserna. Vals först och det är så roligt att dansa för jag har ju som sagt ett program att dansa nu.. Slow fox efter det och körde lite grunder med Irina och sedan försökte jag lära mig den kombinationen som jag testade i fredags, gick lite bättre nu men kan inte hela.. Sen väntade tango och quick step, där Louise visade lite flera steg i båda danserna så nu finns det lite mer att dansa. Hur kul som helst! Körde latin-danserna sen.. Började med chacha, där Louise även lärde mig lite mer på den kombination hon visade förra gången. Kul ju! Sedan väntade rumba och jive, där jag bara körde grunderna.. Sen hann vi inget mera för klockan blev 14 och lektionen tog slut. Vid 14.15 så var det dags för modern igen, först uppvärmning som vanligt och sedan koreografi. Gick igenom de senaste stegen och ändrade om lite och fick lite nytt. Dansade några gånger och sedan kollade jag bara på, faktiskt. Slutade efter en timme och då hittade jag Frida utanför som hade hunnit dit, trevligt! Vi hängde sen på Irina till Sandviken och Kulturcentrum. Hon hade lektion och vi dansade disco i korridoren, haha, det var roligt! Vid 17 så var det jazz/show som gällde, där var vi med. Uppvärmning och koreografi. Gick igenom de senaste stegen och la på en hel del "nytt". Det blir fint! Efteråt så var det zumba igen, så jäkla roligt ju! Körde på som bara den och det blev svettigt och jobbigt va. En timme gick fort och då var det bara att byta om och vänta in Irina. Jag hängde på dem tillbaks till Gävle och Ackes, det var ju dags för tävlingsmöte. Vi kom dit precis till 20, haha. Där gick Irina och Vahidin igenom allt igen, och det prickades av en hel del och vi fick reda på lite mer om vad som behöver fixas och sånt där. Mötet slutade runt halv tio ungefär och då pratade jag lite med Irina, är lite tävlingssugen liksom, hm.. Skulle sova på saken, haha. Pratade lite med Frida och sedan även Irina igen innan jag drog därifrån till bussen som gick vid 22-tiden. Mamma hämtade mig i viken vid halv elva, fint!
 

Here we go!

2013-02-10 @ 17:15:00
Jag har verkligen fullt upp på söndagar. Från förmiddag till kväll. Dans, dans, dans och som denna kväll avslutas med ett tävlingsmöte.. Så i detta nu så dansar jag för fullt, och detta inlägg är då tidsinställt. ;) Bloggar om dagen så fort jag är hemma igen.. Men ny vecka imorgon och det är dags att söndagsblogga.
 
Måndag: Streetjazz 20.
Tisdag: Latin pardans 17.45. Zumba 19.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Uppträda med fantasyn på en väns bröllop, 18..
Fredag: Standard pardans 18.
Lördag: Hjälpa till på danstävling i Gävle hela dagen.
Söndag: 10-dans 12.30. Modern 14.15. Jazz/show 17. Zumba 18.
 
Väldigt dansig vecka. Först mina kurser jag har och sedan uppträda på bröllop också, det ska bli fint. Och på lördag ska jag, Frida och lite pardansföräldrar hjälpa till på danstävlingen som Ackes håller i.. Det blir nog roligt!
 
jag på en tävling i höstas.

Stockholm - Peter Pan och Wendy.

2013-02-09 @ 22:27:15
Tidig buss till Stockholm idag, var framme vid halv elva. Trött var jag då. Messade med Jennifer och kikade runt på stan lite.. Mötte upp Jennifer utanför åhléns strax efter elva-tiden. Så himla härligt att ses ju! :) Vi stötte på Jessica, Mio och Charlie på stan också, mysigt värre! Och vi trallade vidare och hamnade tillslut på Waynes för en fika. Deras kladdkaka! ♥ Satt där och pratade ett bra tag, så mysigt! Strax efter halv ett så tog vi oss till Stadsteatern, pratade lite där och tog sen hejdå. Vid 13 så var det dags för Peter Pan och jag satt nära scen va, haha. Den var jättebra ju! Så himla mysig och verkligen en barnteater.. Jessica var himla bra, och hon imponerar varje gång. Älskar när hon sjunger, fina! Och det bästa, hon är pirat bl.a, jag trodde jag skulle ramla av stolen. Herregud, jag garvade för mig själv där. Så grym! Hela teatern var faktiskt bra, verkligen värd att se! Messade med Jessica efteråt och mötte upp dem utanför.. En mysig pratstund fick vi, hon är helt otrolig! Precis vad jag behövde just nu, en lång kram och peppande ord. Finaste människan! ♥ Kramkalas och vi ses snart igen.. Gick till donken en sväng och sedan till bussen som gick hem vid fem-tiden, mamma hämtade mig i viken vid halv åtta. En riktigt fin dag!
 

Melodifestivalen.

2013-02-09 @ 22:02:04
Andra deltävlingen är över. Lite bättre denna gång. Det hände inte så värst mycket, de man trodde skulle vara bra var inte det och tvärtom typ. De bidrag jag gillade var Anton, SHW, Louise och Wolff. Och det var dem fyra jag ville ha vidare. Louise till final var helt rätt, hon var så bra! Men Sean banan, herreguuud.. vilket skämt! Anton fick en andra chans så det är bra.. Älska hans nummer, dansen! Synd att inte SHW gick vidare, de var ju riktigt grymma ju! Ett annat nummer som jag älskade var mellanakten. ÅH, kärlek! Bollywood, jag vill verkligen dansa det. Det ser så sjukt roligt ut! Annars finns det inte så mycket mer att säga om deltävlingen denna gång..
 

Nu kör vi!

2013-02-09 @ 19:59:45
Hemma från Stockholm och jag ska blogga om dagen.. Nu börjar Melodifestivalen deltävling 2 när som helst! Så hörs mer sen!
 

Kvalitetstid.

2013-02-08 @ 22:30:57
Idag blev jag upphämtad av Elin och vi åkte upp till stan och lunchade tillsammans. Mycket trevligt! Det var ett tag sedan vi träffades nu och äntligen fick vi till en träff. Vi hamnade på Matkällan där båda tog en pasta carbonara. Så gott, men så mycket mat, haha. Satt där ett bra tag och bara pratade, fanns mycket att prata om. Trevligt! En sväng på stan sen innan vi åkte förbi Hemmakväll och köpte godis innan vi åkte hemåt.. Så kul att ses och vi ska se till att ses snart igen. :D
 

Dansdansdans!

2013-02-08 @ 22:16:03
Det har varit dans i dagarna här. I onsdags började jag med zumba, så himla roligt men jobbigt va. Sedan kollade jag bara på broadway jazzen och fantasyn, ingen lust alls att dansa men jag memorerade stegen i alla fall. Pratade med Cassandra och Frida lite innan jag tog bussen hemåt.. Igår var jag på ackes igen, kom dit strax efter fyra och hängde med Cassandra och Julia.. Pratade lite med Lisa också. Vid sex så var det zumba-tajm. Svettigt och jobbigt. Lite senare så hade vi fantasy-rep med några av tjejerna, höll på i två timmar typ. Gick igeom danser och fixade placeringar till nästa vecka, fint. Pratade en del med Irina efteråt, det var fint. Sedan skjuts hem av Frida och Pernilla. Ikväll här så var jag in till ackes igen, söder lokalen. Pardans som gällde.. Var med lite grann på nybörjar pardansen där det dansades chacha och vals, mest grunder. Sedan var det standard pardans med de andra tävlingsfolket. Dansade lite vals, där har jag typ ett litet program som jag kan dansa.. Sedan var det slow fox där jag mest kollade faktiskt, men försökte mig på en liten kombination och det gick sådär. Tango efter det där Frida visade lite steg som jag testade, roligt. Och sist quick step där Irina visade grundsteg och en liten kombination som jag dansade. Roligt! 1,5 timme gick fort och sedan bussen hemåt..
 

Dansigt värre.

2013-02-05 @ 23:07:22
Igårkväll var det dans på Ackes. Kom dit redan innan fem-tiden, hängde i foajén med Jenny, Frida och Hanna i omgångar. Mycket trevligt! Vid 20 var det dags för streetjazz. Himla fin koreografi ju, nötte det gamla och la på lite nya steg, fint! Pratade lite snabbt med Ida efteråt och sedan tog jag och Hanna sällskap till bussen. Najs kväll!
 
Var på Ackes redan vid 16.45 idag, tänkte kolla på nybörjar-pardansen men jag var med där lite grann istället. Sedan var det latin pardans vid 17.45. Började med cha-cha där alla dansade sina program, Louise gick igenom en kombination med mig och Frida. Svårt ju! Sen körde vi lite samba också, var med på nån liten övning där och försökte sedan själv. Sedan dansade de andra rumba, jive och paso doble. Fint! Inget jag kan så jag kollade bara.. Vid 19-tiden var det dags för zumba. Herregud så jobbigt! Fick hjälpa till lite även denna gång, najs. Annars körde vi på och jag blev helt slut efteråt. Pratade med Frida och Irina lite grann innan jag bytte om och tog bussen hemåt. Fick sällskap av Hanna på bussen också, trevligt! Mamma hämtade mig vid halv tio så var hemma strax efter där..
 

Somebody told me.

2013-02-03 @ 22:48:05
Direkt när jag kom hem så åkte jag med mamma och syster till donken, så det blev donken-mat framför OTH sen. Najs! Kollade sen slutet på Bones som gick på tv, glömde helt bort det ju.. Sen började The tourist så den kollar jag på nu. Så himla bra! Sen blir det nog sängen för är trött efter dagen.. Ny vecka imorgon vilket betyder att jag ska söndagsblogga nu..
 
Måndag: Show 19. Streetjazz 20.
Tisdag: Latin pardans 17.45. Zumba 19.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Zumba 18. Fantasy-rep 19.15.
Fredag: Standard pardans 18.
Lördag: Stockholm över dagen!
Söndag: 10-dans 12.30. Modern 14.15. Jazz/show 17. Zumba 18.
 
Ojoj, vilken vecka. Sådär ser det ut för mig liksom. Så mycket dans, så mycket nytt. Älskar't! Och ett litet rep med fantasyn inför en grej nästa vecka men det får ni reda på mer när det närmar sig. Och en tripp till Stockholm väntar också, det blir fint!
 

All around the world.

2013-02-03 @ 21:56:57
Det blev lite stressigt imorse här, men hann till resecentrum i tid. Det blev halv tolv-bussen till Gävle och raka vägen mot Ackes. Först på plats och Frida kom strax därefter och även Irina. Vid 12.30 var det dags för 10-dans. Började med vals och gick igenom lite övningar och sen fick vi dansa.. Roligt! Sen körde dem de andra danserna som jag inte kan så jag försökte kolla på dem och memorera lite steg. Inte lätt alls. Dansade lite cha-cha också.. Slutade vid två och då hittade jag Alexander ute i foajén som jag pratade med och Ida kom också, trevligt. Vid 14.15 så var det modern. En annorlunda uppvärmning då Ida var lite krasslig. Sedan dansade vi och koreografin är fortfarande lite svår men det blir nog bra. Gick igenom de senaste stegen och la även på nån åtta till, fint. Sen ut till foajén och väntade på Irina, sen drog hon, jag och Frida ut till bilen. Mot Sandviken och kulturcentrum. Irina hade lektion vid 16-tiden och då satt jag och Frida ute i korridoren och pratade och dansade lite. Vals och quick step, haha. Vid 17 var det dags för jazz/show som vi började med att kolla på bara, orkade ingen uppvärmning. Vi hoppade med på diagonalerna för att Irina tyckte vi skulle det, haha. Roligt! Sedan koreografi där vi dansade några gånger och sedan gick vi igenom de senaste stegen innan vi la på lite flera steg och sen dansade massa. Otroligt snabb men rolig dans ju.. Sedan väntade en timmes zumba igen, så jobbigt ju! Jag fick hjälpa till på en dans igen, haha. Roligt hade vi men det var svettigt och varmt. Älskar't! Frida och jag väntade in Irina sen som fixade sig lite.. och då passade vi på att dansa lite vals i korridoren. Stegen börjar sitta nu, underbart! Fick sedan skjuts hem, tack!
 

Då var det igång.

2013-02-02 @ 21:45:27
Melodifestivalens första deltävling är över. Och den var inte alls så bra. Älskade början med tillbakablickar från förra årets med Loreen som vinnare, rysningar! Så fint! Bästa ikväll var helt klart David Lindgren och Yohio, och såklart mellanakten med Danny och Lena PH. Grymt! Davids låt var faktiskt bra, och tur var väl det för den låten kommer jag nog få höra en hel del framöver, haha. Men kul att tävlingen är igång igen, dock lite segt är det menmen.. Och det var ingen direkt glitter och glamour-feeling här hemma, sitter här i mjukisoverall och hästsvans. Yeah!
 

Step up Revolution.

2013-02-02 @ 15:19:47
Kollade som sagt på Step up Revolution igårkväll. Den var verkligen jättebra ju, men jag blev faktiskt lite besviken ändå. Jag hade förväntat mig så mycket mer, att den skulle vara bättre liksom. De andra tre step up-filmerna var så grymma och de blev bara bättre och bättre, men den här filmen slog inte Step up 3, tyvärr. Men filmen är verkligen sevärd, gud ja, älskar man dans så ska man helt klart se den. Himla bra! Och jag blev danssugen va, skönt att det är dans imorgon igen.
 

1 februari.

2013-02-01 @ 23:00:56
Första dagen i februari har precis rullat förbi. Det går så fort, redan februari liksom. Dagen började segt med tv-tittande. Sjunde himlen, Hell's kitchen, Extreme home makeover. Så bra! Klockan hann bli över tre innan jag tog mig upp på stan och till arbetsförmedlingen. Verifierade lite meriter och kollade lite annat, som jag var tvungen att maila min handläggare om, suck. Sen till folkets hus och fyllde på mitt busskort. Hemåt igen och var hemma strax efter fyra. Tog lite mackor och packade väskan lite snabbt. Promenad till bussen och in till Gävle igen, mot Ackes lokaler på söder.. Kollade in barn pardansen när jag kom dit, fint. Vid 18-tiden var det dags för standard pardans, tänkte först bara kolla på men Irina ville ha med mig så jag var med. Lite vals-övningar först och olika kombinationer. Svårt att hålla reda på allt, herregud. Dansade i alla fall vals och sen lite slow fox. Vahidin var med så jag fick dansa lite med han. De sista 10min dansade dem quick step och tango, då kollade jag bara. Sa sen hejdå till alla och drog till bussen som gick vid åtta. Hemma strax innan nio, sen jag kom hem så har jag ätit, pratat med syster och mamma och nu hamnat här vid datorn. Satte nyligen i en film också, Step up revolution. Än så länge verkar den bra.. :)
 

RSS 2.0