Påsklunch.

2013-03-30 @ 19:10:55
Jag, syster och mamma var hem till mormor och Birger för påsklunch, men först en sväng ut på graven och tände ljus hos gammelmormor. ♥ Sen vidare hem till mormor.. Det blev mat där direkt och vi blev så mätta så, haha. Slog oss ner i vardagsrummet sen och kollade lite på tv och spelade lite på iphonen.. Det bjöds på fika sen också. Jordgubbar och glass, mums! Kom hem strax innan sex här och är placerad här vid datorn och tvn nu.. och förmodlingen resten av kvällen också.
 

Dagens...

2013-03-29 @ 18:49:06
 
// Tröja och jeans - Veromoda.

Lååångfredag!

2013-03-29 @ 18:37:35
Vaknade nån gång på förmiddagen idag, då jag och syster hade fått lite uppgifter att fixa innan mamma slutade för släkten skulle komma hit senare. Duschade först i alla fall. Sedan städade vi Boris (hamstern) bur så det inte luktade kiss där, haha. En promenad med musbus och slängde soporna samtidigt. Sedan dammsög vi hela nedervåningen. Och fixade lite mat också, potatis och torskfilé, mums. Mamma kom hem, och vi fixade oss. Tillslut så kom folket, det var dags för fika för mamsen som fyllde i onsdags. Mormor, Gun-Marie, Sofia (och Saga!), morfar och Margareta. Mycket fika, glass och vi blev proppmätta. Pratade en del och bara hängde i vardagsrummet.. Nu sitter jag här och här kommer jag nog spendera resten av kvällen..
 

Påskhelg och lov.

2013-03-29 @ 12:32:04
Igår var sista dansdagen innan påsklovet. Först väntar påskhelgen och sen en veckas lov, vilket betyder att det inte är några danskurser alls. Fast jag ska ju dansa ändå. Men först två dagar ledigt, mamma ska firas idag och lite påsklunch imorgon. Fint! Sen är det pardansläger på Ackes som gäller, från söndag till onsdag. Det ska bli himla roligt och spännande. På torsdag är det fantasy-träning hela kvällen. Och på fredag börjar kurserna igen, då är det pardans-träning som gäller.. Lördag blir det nog att fira mig, för jag fyller ju på onsdag, yeah! Och söndag blir vanlig dansdag. Haha, ja det blir mitt lov det.
 
Nu säger vi Glad Påsk här!
 

Dansigt!

2013-03-28 @ 23:36:33
I tisdags var det pardans igen. Första lektionen så dansade vi quick step, vals, chacha och jive. Finfint. Andra lektionen körde vi latin-danserna. Först ut var chacha, med en uppvärmning och sedan program. Rumba stod på tur och där dansade jag lite grann bara.. Jive sen, och jag kände mig lite tvingad där eftersom att jag fick lära mig steg i måndags. Dansade igenom stegen med Irina en gång också, fint. Sist dansade vi samba, så himla roligt alltså. Zumba väntade sen, så jobbigt. Svettigt värre men så roligt. I onsdags var det zumba som gällde först, lite småtrött men körde på ändå. Bytte om och hängde sen i foajén, fick sällskap av Cassandra och Frida också. For in en sväng på Irinas lektion och gick igenom pardiscon där, roligt! Broadway jazz sen, där vi var fem stycken, haha. Uppvärmning + diagonaler. La på nya steg på chicago-dansen, svååårt, och sen repetition av de steg vi har.. Segt och inte alls pepp, svårt ju! Dansade burlesque en sväng också.. Sen väntade fantasy också. Bara repetition på skyline-dansen. Shuffle-delen främst, herregud! Så himla jobbigt! Sista vi gjorde var att tävla, bäst energi som gällde. Jag vann, woho! Pratade lite med folk innan vi åkte hemåt.. Ikväll här så var det disco först, fick nya steg på den lite lättare koreografin, svårt. Fick fler steg på parkoreografin också, det var himla svårt.. Sen blev zumban inställd för det kom inga folk, haha. Segt ju! Satt i foajén i två timmar och pratade med Angelica, Hanna, Frida och Irina i omgångar. Bara hängde och väntade på fantasy-träningen. Repetition av skyline igen, och gjorde klart hela dansen ifall vi inte hinner med det sen. Fint, jobbigt att dansa bara. Började på shout it out-dansen också, åh så roligt! Slutade vid halv tio sen..
 

Kvalitetstid!

2013-03-27 @ 23:45:08
I eftermiddags här så var jag in till Gävle och fikade med fina Jennie och Bonnie. Hamnade på cafét i flanörhuset.. Kladdkaka och mer-festis. Så fint att bara sitta och prata massa.. Vi ses alldeles för sällan liksom. Men så himla mysigt att ses! Fina vänner! ♥ Det blev sedan en sväng runt på stan också. Innan vi sa hejdå och jag drog till dansen..
 

Let's jive!

2013-03-25 @ 23:57:45
Kom till Ackes på söder runt kvart över fem, en lektion höll på när jag kom, så jag dansade lite för mig själv och åt lite grann. Lite folk ramlade in och vid 18 var det dags för zumba med Vahidin. Det var roligt och otroligt varmt där som vanligt. Bytte om och stannade kvar på pardansen vid 19.30 sen också. Dem var fem stycken denna gång, tre kvinnor och två män. Sen Vahidin och Irina, och jag då. Vi dansade i ring och bytte partner hela tiden, så fyra par blev vi, fint. Dansade samba och jive denna gång. Roligt att få lära sig lite mer i jive också, har bara kunnat grundstegen förut och satt mig varje gång den varit men nu så fick jag dansa och lära mig lite mer.. Roligast att dansa med Irina ju, även Vahidin. Slutade runt kvart i nio, pratade lite med Irina och Vahidin och gick med dem ut.. Fick skjuts till bussen av Irina sen, tack! Hemma i viken runt halv tio, mamma hämtade mig och det blev mat direkt.. Najs!
 

Gävle.

2013-03-25 @ 23:31:07
Åkte med mamma, syster och mormor in till Gävle idag. Till Lindholms möbler, för syster skulle kika lite grejer där.. Vi blev kvar där ett tag kan man säga.. typ 1,5 timme eller nåt.. Kikade runt på alla tre(!) våningarna, helt sjukt! Satte oss och fikade där också, haha.. Tillslut blev vi klara där och då blev jag avsläppt på söder för skulle iväg och dansa.. Fint!
 

Shout it out!

2013-03-24 @ 23:37:00
Söndagen har sett ut som den brukar.. Kom in till Gävle vid 12-tiden och mot Ackes direkt. Folket rasade in strax innan vi började..  Hade 10-dans vid 12.30, jag var dock inte med så mycket denna gång. Kollade mest och pratade med folket. Fint! Slutade vid två och då drog jag, Frida och Madde till coop för att köpa nåt att tugga på.. Gottigott! Väntade in Irina och sen ut till Vahidin i bilen och mot Sandviken och Kulturcentrum. Jag och Frida slog oss ner ute i korridoren och åt medan Irina hade sin lektion. Jag var in och hjälpte henne med pardiscon en sväng också, kuul! Vid 17 så väntade jazz/show där det börjades med en ny koreografi till David Lindgrens Shout it out. Så roligt och så svårt! Sen väntade en timmes zumba med Irina, där vi körde på för fullt.. Roligt och svettigt! Jenny kom dit efteråt för hon skulle träffa Irina lite snabbt, trevligt.. Så jag och Frida dansade igenom den nya koreografin ute i korridoren i väntan.. Strax innan åtta var dem klara och vi tog oss därifrån. Massa prat i bilen och fick skjuts hem, tack! Väl hemma så blev det pommes och lövbiff framför Bones. Fiint! Kollar lite på En gång i Phuket nu, så himla bra, sen väntar sängen..
 

Härlig lördag!

2013-03-24 @ 22:48:35
Igår åkte jag in till Gävle och var där runt tre-tiden. Kikade runt i massa butiker, shoppade träningsbyxor, det behövdes! Träffade Pilar och Erika på nian också, fint! Messade med Frida och mötte upp henne runt halv fem.. Mot Ackessöder för hon hade glömt lite grejer där i fredags.. Så vi blev kvar där en timme ungefär. Dansade lite och gick igenom lite steg. Bl.a. quick step, vals, slow fox, chacha och sist vår pardisco. Roligt värre! Enda dagen som vi är lediga från dansen men då dansar vi lite ändå. Åh, love it! Gick in till stan sen och vi hamnade på Coffeehouse by George. Satt där i ungefär två timmar.. Vi åt, fikade och bara pratade massa. Så himla trevligt och mysigt! Strax efter halv nio så gick vi ut på stortorget för då hade de släckt ner, det var ju Earthhour och det hände lite grejer på torget. En stor kör sjöng bl.a., nån eldshow och en zumba flashmob med Pilar och Erika i spetsen. Så grymt! Träffade Cassandra och co efter det, stod och pratade lite.. Följde sen med Frida en bit till bussen och tog hejdå. Tack för en jättetrevlig dag/kväll! ♥ Tog mig till torget igen och kollade in flashmoben igen.. Träffade folk efteråt och fick sen skjuts hem av Hanna och hennes pappa, tack! Hemma strax efter tio-tiden..
 

Living on the city beats.

2013-03-24 @ 22:19:21
Runt 22 timmar har jag spenderat på Ackes nu i veckan, och då är inte dagen inräknad. Det är galet! Dock inte dansat alla, det har varit paus och bara häng också. Men jag älskar stället!
 
I måndags var det zumba med Vahidin, så roligt! Blev sen kvar och hjälpte han med pardans-lektionen efteråt för det behövdes tjejer då Irina inte heller kunna komma då.. Det var annorlunda men roligt! I tisdags var det latin pardans som gällde med Irina.. Dansade fyra av danserna.. Samba, rumba, chacha och jive. Kulkul! Zumba efter det, himla roligt och jobbigt! I onsdags var det först zumba med Irina som gällde, och det var jobbigt! Sen hjälpte jag Irina på hennes lektion efteråt, dansade en pardisco. Roligt! Broadway jazz sen där vi bara repeterade burlesque-dansen och fick massa nya step i chicago-dansen. Svårt! Fantasy sist, där vi fick introt och en ny del i skyline och sen repetition bara.. I torsdags började jag med disco där vi bara repeterade parkoreografin, den är jobbig! Var med på lite zumba sen, hängde sen i salen i väntan på fantasy-lektion och bara dansade lite.. Vi fick ännu flera steg till skyline, en pardel och även placeringar. Finfint! I fredags var det standard pardans med Irina som gällde. Dansade nästan alla danserna.. Vals, quick step, slow fox och wienervals. Det var roligt!
 
En dansig och fiin vecka! :D
 

Hej igen!

2013-03-23 @ 23:19:42
Oj, jag tog visst en liten oannonserad bloggpaus här. Det var inte meningen alls, men min dator har inte varit påslagen så mycket i veckan faktiskt. Och sen har jag inte gjort så mycket utöver dansen heller. Sökt jobb och mailat folk. Promenader med musbus. Kollat på lite filmer. Det gamla vanliga liksom... Ska blogga ikapp lite snabbt snart här. Nu ska jag skicka iväg ett mail och sen kanske sova för ska upp tidigt imorgon.. :)
 

Söndagkväll.

2013-03-17 @ 23:04:20
Dagen har rullat förbi snabbt.. Åkte in till Gävle och Ackes runt lunch, vid 12.30 så började 10-dans lektionen. Quick step först ut där vi fick en helt ny slinga, krånglig som fan, haha. Sedan blev de wienervals för dem som kunna och sedan rumba, chacha, samba och jive. Fint! Sprang till coop och köpte nåt att tugga på, sen tillbaks till Ackes för att vänta in Irina. Frida hann komma också innan vi hoppade in i bilen med Vahidin och åkte till Sandviken och Kulturcentrum. Najs! Jag och Frida pratade lite, dansade lite, visade Irina hennes steg från förra veckan och sedan satt vi ute i korridoren och åt.. Vid 17 så började jazz/show, uppvärmning + diagonaler, sedan bara repetition på burlesque-dansen. Lite segt! Zumba efter det, där jag var alldeles för trött för att ta i nåt.. men körde på lite ändå, lite roligt sådär. Pratade lite snabbt med Irina efteråt innan vi for och bytte om.. Mötte upp Vahidin i entrén, pratade lite och sedan ut till bilen. Skjuts hem igen, tack! Hemma blev det kebab framför en Johan Falk-film. Nu kollar jag på Karate kid, haha, råkade fastna i den.. Ska sedan sova..
 

Fin lördag!

2013-03-16 @ 16:20:50
Det är klarblå himmel och solen skiner, dock så är det inte så jättevarmt ute. Men fint är det i alla fall. Jag har varit en sväng in till Gävle idag, mamma skjutsade mig dit. Det var dags för ett litet dansrep inför en grej nästa helg, det kommer att bli jättebra ju! Pratade med Cassandra och hennes mamma efteråt och tog sällskap med dem därifrån. Jag kollade runt på stan lite sen innan jag tog halv tre-bussen hem. Sen en promenad hem i det härliga vädret. Nu sitter jag här och kollar på Unforgettable, får se hur resten av kvällen blir, troligtvis här..
 

Fredagkväll!

2013-03-15 @ 23:01:27
Åkte in med systeryster till Gävle i eftermiddags här.. Kikade runt lite på stan och sedan begav jag mig till Ackes lokal på söder runt halv fem. Vid 17 så var det dags för standard pardans, men först med nybörjargruppen där det dansades lite vals, quick step och chacha. Som vanligt! Andra timmen så blev det vals, slow fox, tango och wienervals. Dansade lite vals med Irina annars kollade jag mest där.. Slow foxen så kämpade jag med slingan från förra veckan, svårt. Och på tangon dansade jag, Frida och Louise runt några varv i ringen med samma slinga, haha. Kollade wienervalsen bara, för blir så yr.. Slutade halv åtta och då var min syster klar med de hon gjorde så jag mötte upp henne så tog vi bilen hemåt igen. Fint!
 

We are touching the skyline.

2013-03-14 @ 23:51:00
Det har dansats hela veckan, roligt! Den riktiga dansglädjen är ju tillbaks! :D
 
I måndags åkte jag in tidigt till Gävle, träffade Erika vid bussen och pratade lite, fint! Sedan gick jag till Ackessöder, en lektion pågick där så jag dansade lite chacha och samba i väntan på min. Sanna kom och vid 18 så var det dags för zumba med Vahidin. Första gången på hans pass liksom, det var roligt och lite annorlunda från Irinas. Pratade med Sanna lite efteråt, blev kvar en stund och pratade även med Vahidin som tyckte jag skulle stanna där.. Men nej, jag gick vidare till lokalen i stan där det blev streetjazz vid 20-tiden. Repeterade en hel del denna gång också. Det går väl helt okej, känner mig dock lite opepp på den kursen. Jobbigt! La på lite nytt också, fint! Tog sällskap med Ida, Montana och Richard därifrån och sedan bussen hemåt..
 
I tisdags kom jag in till Ackes redan vid kvart över fyra, Marcus kom strax därefter så pratade med han en hel del och även Frida sen. Vid 16.45 så gällde pardans för oss, nybörjargruppen först. Dansade quick step, vals och chacha. Finfint! Andra timmen så blev det lite annat.. Började dock med chacha, sen blev det rumba och samba. Himla roligt! En timmes zumba väntade sen.. Svettigt värre men så roligt. Pratade med Josefine efteråt som var där också, trevligt! Hade energi över sen, så lekte lite med Alex (I&Vs barn), studsade runt lite och pratade med Frida innan jag åkte hemåt.
 
Igår var det tidigt till Ackes igen och folk ramlade in allt eftersom. Vid 17 väntade zumba igen. Jobbigt och härligt! Hängde sen med Frida i omklädningsrummet och bara pratade massa tills vi började vid 19.15 med broadway jazz. Uppvärmning, piruettövning + diagonaler, som jag stod först på. Yeah! Först burlesque-dansen, gick igenom hela och sen dansade vi den några gånger. Jobbigt ju! Sen chicago-dansen, gick igenom det gamla och fick massa nytt. Fint! Fantasy stod på tur sedan.. Den jobbiga disco-uppvärmningen först, död ju! Fick bara massa nytt sen, hiphop till Skyline. Det kommer bli så bra ju! Så de dansade vi om och om igen hela lektionen. Sen blev det fikastund ute i foajén med gänget, då Elin fyllde år så hade hon tagit med fika. Det var mysigt! Sedan bussen hem med Frida och Pernilla vid tio-tiden.
 
Idag var det dans också men först så tog jag en fika tillsammans med Josefine Java. Det var trevligt! Massa prat om allt och ingenting. Fint ju! Satt där ett tag innan vi tog oss till Ackes. Vid 17 så var det dags för disco, som jag då har missat runt 4-5 gånger, då jag hade hoppat av kursen men nu går den igen, haha. Körde den svåra koreografin som jag aldrig dansat, så jag fick jaga en hel del, jobbigt ju. Sen en parkoreografi som dem gjorde förra veckan, men både Frida och jag hade missat så vi jagade båda två. Himla jobbigt! Sen väntade en timmes zumba igen, haha. Himla svettigt men för roligt liksom. Bytte om och hängde med Emma och Frida i salen innan våran lektion började. Fantasy vid 20-tiden. Fick ännu fler nya steg denna gång, shuffle-steg, haha. Dansade de om och om igen, och repeterade stegen från gårdagen. Det blir grymt! Dansade igenom våra olika discosnuttar som vi har också, sen slutade vi. Bussen hem med Pernilla vid halv tio..
 
Imorgon är det 2,5 timme standard pardans som gäller, woho!
 

Hall of Fame

2013-03-10 @ 23:24:00
Då har vi kommit fram till sista dagen på veckan, och snart är söndagen över också. Dagen har spenderats i danslokalen, fint. Nu ikväll har det blivit massa tv.. Mat med mamma och syster framför OTH, sen Bones med inslag av dans (iihi!) och sist här så kollade jag på Salt med Angelina Jolie, himla bra ju! Det blir nog en till film innan jag sover här...
 
Söndagsblogg, here we go!
Måndag: Zumba 18. Streetjazz 20.
Tisdag: Latin pardans 17.45. Zumba 19.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Zumba 18. Fantasy 20.
Fredag: Standard pardans 18.
Lördag: Körträff 11-13. Dansrep 13-14. Kalasmiddag hos Sofia 16..
Söndag: 10-dans 12.30. Jazz/show 17. Zumba 18.
 
Ja, dansigt värre denna vecka ju! Och ska på första körträffen med musikalen också, det ska bli spännande. Även fira kusinen lite med, finfint! Det blir en bra vecka det där... :)
 

Fin danssöndag!

2013-03-10 @ 21:42:51
Åkte in till Gävle och Ackes till tolv-tiden. Träffade Marcus och Matilda direkt och sedan dök alla upp allt eftersom. Vid 12.30 så var det 10-dans som gällde.. Uppvärmning till Copacabanana, hahaha, sen lite diagonaler.. Började med vals denna gång, där vi gick igenom den slingan vi fick i fredags. Alla hade typ partner utom jag denna gång så jag fick dansa en hel del med Irina när vi gick igenom steg. Hur roligt som helst! Sen fick vi dansa program så det var bara att dansa lite.. Fortsatte med samba där vi också gick igenom en slinga som jag kunna redan men vi la på lite flera steg på den. Kul att dansa den med Irina så man fick lite bättre koll på hur stegen görs och så. Sen dansades det program även här.. Chacha sen där vi också gick igenom senaste slingan och program efter det. Rumba och jive den sista kvarten, fint! Slutade vid 14 och hamnade då ute i foajén, pratade lite med Montana som var hemma på besök, trevligt. Sedan hängde jag och Marcus vid disken, pratade om lite allt möjligt och lite planer framöver. Finfint! Irina kom ut efter sin lektion vid tre och då tog vi oss ut till bilen där Vahidin väntade och raka vägen till Sandviken och Kulturcentrum. Jag dansade lite ute i korridoren medan Irina hade sin lektion. Hjälpte till med parhiphopen i hennes grupp igen, roligt! Vid 17 så var det dags för jazz/show.. Uppvärmning, piruetter + diagonaler. Sedan burlesque-dansen, bara massa repetition för dansen är ju klar. Sweet! Sedan väntade en timmes zumba, herregudars så roligt! Vi körde på och blev helt slut efteråt. Galet roligt! Pratade med Irina efteråt en sväng, bytte om och snabbt prat med Vahidin när han kom och jag gick dårifrån. Mamma hämtade mig strax efter sju-tiden, tack!
 

Mellon är över!

2013-03-09 @ 22:52:15
Melodifestivalsfinalen 2013 är avklarad! Äntligen kan jag väl få säga här nu. Första gången på fem år som jag inte är på plats. Jag satt här hemma på mitt rum iklädd mjukisoverall, yeah!
 
Ja, vad ska man säga om finalen då... Jag tyckte Anton och Robin var bäst ikväll, utav dem tävlande. Brydde mig inte så mycket om vem som skulle vinna men nån av dem två i alla fall. Så, grattis säger vi till årets vinnare Robin! :) Men alltså dansarna, herregudars vad bra dem är! A och R hade snyggaste numren helt klart. Bästa Jennie och Ambra! ♥ Men Ambras koreografi var ren magi!! Jag vill lära mig, hjälp någon? :D Måste bara få nämna Loreen och Carola också. Wow, alltså! Så galet fantastiska! Vilken magi, helt otroligt!!! Men nu är det tack och lov över, i för sig så har vi ju Eurovision i maj, men dit är det långt..
 
från Andra Chansen... KOLLA DANSEN!!!! Love

Dance the night away.

2013-03-08 @ 22:16:50
Dansade ju igår som sagt. Zumba var det som gällde först, så förbaskat roligt ju! Bytte sedan om och gick in på Lisas jazz.. Missat tre gånger typ, men har hoppat av den men tänkte testa en sista gång liksom. Missade uppvärmningen precis, så det blev piruetter efter den och sedan koreografi. Jättefin dans ju men svår.. Gick igenom de senaste stegen grundligt och la på lite grann. Fint! Pratade med Vahidin, Cindy, Irina och Lisa innan jag tog mig hemåt..
 
Ikväll här så var jag in till Ackes också, söderlokalen. Standard pardans som gällde.. I nybörjargruppen så körde vi chacha, vals och quick step. Kulkul. Andra lektionen så körde vi alla fem standard-danserna. Först ut var vals där vi fick en helt ny slinga att dansa. Gick igenom den några gånger och dansade den med Irina, det gick bra och sedan fick vi dansa den runt i ringen själva. Slow fox var det dags för sen, jag kan endast grundstegen där men idag vågade jag fråga Irina om en ny slinga, så det fick jag lära mig. Så roligt! Sen körde vi tango i några minuter, älskar't. Sen den svåra wienervalsen, jag var med lite grann bara, blir så förbaskat yr på en gång.. Och sist blev det quick step, himla roligt! Slutade vid halv åtta och då pratade jag lite med Frida.. Fick sedan sällskap med Antonia till bussen, trevligt! Mamma hämtade mig i viken vid halv nio.. :)
 

Solen skiner..

2013-03-07 @ 13:24:33
Jag är otroligt trött alltså. Kom upp redan runt halv tio-tiden. Duschade, åt frukost och kollade på Extreme home makeover. Fint. Det blev en promenad upp till arbetsförmedlingen innan tolv här för jag skulle träffa min handläggare men blev inte så mycket klokare där.. Hem igen och då blev det en promenad med musbus. Fint! Solen skiner också, snön smälter och det är så härligt att gå på asfalt liksom. Härligt!
 
Nu ska jag packa väskan för kvällen och fundera ut nåt att äta.. tjing!
 

Dansglädje, igen!

2013-03-07 @ 13:14:00
I tisdags var det latin pardans som gällde.. Kollade mest första timmen men sedan var jag med. Det dansades en hel del chacha där vi fick en ny slinga, lite svårt faktiskt. Dansade den i ringen och bytte partner hela tiden, så himla roligt. Det blev lite rumba sen innan jag gick och bytte om.. Zumba väntade sen, Josefine dök upp också och vi körde på. Herregud så svettigt men roligt! Pratade lite med Josefine efteråt innan hon drog, sen blev det massa prat med Irina och Vahidin, och även Frida innan jag lämnade stället. Lagom trött, lite irriterad och ledsen..
 
Igår så hoppade jag över zumban för jag tänkte att jag måste ju orka med resten av kvällen. Träffade Frida direkt när jag kom till Ackes och pratade med henne, sen även Cassandra. Fint! Broadway jazz stod först på tur och jag var med på allt. Hör och häpna, haha. Uppvärmning + diagonaler. Sen burlesque-dansen där vi fick lite placeringar denna gång. Sedan gick vi igenom chicago-dansen och jag fick placering där. Jävla snurrar alltså, men nån gång ska det väl gå. Fantasy väntade efteråt. Var med på allt utom diagonalerna. Gick igenom alla tre olika disco-koreografier som vi har. Tävlade lite, haha. Sist dansade vi igenom den moderna. Slutade vid halv tio, snabbprat med Irina och sedan åkte jag hem med Frida. Tack!
 
Ikväll väntar dans också. I alla fall zumba och troligtvis även jazz.. :)

Yes!

2013-03-06 @ 22:54:07
Vet ni vad, jag känner mig lycklig. Full av glädje just nu. Tack vare dansen, vännerna och Irina ikväll. Herregud, det var länge sen jag kände såhär efter en danslektion nu. Men åååh, det känns underbart!
 
Dans!

Framsidan på min nya kalender.

2013-03-06 @ 11:47:08

Måndag!

2013-03-04 @ 23:07:59
Fick skjuts av pappa upp på stan runt halv fem-tiden, fyllde på mitt busskort och sen gick jag till resecentrum. Tog 17-bussen in till Gävle och det var raka vägen till Ackes lokaler på söder. Träffade Sanna där direkt, trevligt! Tänkte köra en lugn zumba för Vahidin vid 18, meeen det var Irina som körde istället för V denna gång och ja, då blev det ju inte så lugnt. Haha, men kom väl vid rätt tillfälle då ;) Svettigt värre blev det, men asroligt ju! Tog sällskap med Sanna ut och pratade lite mer innan jag drog vidare till stan. Det blev en glass på donken innan jag gick till Ackes i stan denna gång. Träffade Linnéa direkt och Hanna kom strax därefter, fint! Vid 20 var det streetjazz med Ida som gällde, opepp och mindes knappt dansen va, haha. Men vi gick igenom koreografin steg för steg, det gick väl bra, och la sedan på nån åtta också. Så fin dans ju! Tog sällskap med Ida därifrån sen, trevligt! Halv tio-bussen hemåt och mamma hämtade mig på resecentrum, tack!
 

Söndagkväll.

2013-03-03 @ 20:03:00
Slut på helgen och också på det så kallade lovet. Inte mycket har hänt. De senaste dagarna har jag kollat på massa film bara, runt ett 10-tal kanske. Det blir så när mina dagar är oplanerade, haha.. Men nu är det tillbaks till lite rutiner igen och allt sådant. Skönt!
 
Kommande veckan ser ut såhär...
Måndag: Streetjazz 20.
Tisdag: Latin pardans 17.45. Zumba 19.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Zumba 18. Jazz 19.
Fredag: Standard pardans 18.
Lördag: Inget planerat..
Söndag: 10-dans 12.30. Modern 14.15. Jazz/show 17. Zumba 18.
 
Som vanligt igen då. Om danslusten är tillbaks, nopp, men zumban längtar jag efter. Så får se hur veckan blir.. Kanske försöka träffa nån vän också. :) Det visar sig! Ny vecka är det i alla fall..
 
Nu ska jag kika på Bones här, tjing!
 

<3

2013-03-03 @ 17:10:39
Det finns två personer i mitt liv som har blivit väldigt speciella för mig under den senaste tiden. Bara sen i höstas har de blivit två av de personer som jag oftast tyr mig till och litar på fullt ut. Jag trivs verkligen i deras sällskap och kan vara mig själv med dem. Nästan alla gånger i alla fall. De vet saker om mig som ingen annan vet och vissa gånger tror jag nästan att de känner mig bättre än vad jag själv gör. Lite konstigt, men ibland känns det så.. De finns alltid där om jag behöver prata, och jag hoppas de vet att jag finns där om de behöver nån att prata med. Alltid! Så himla tacksam över att jag har dem två i mitt liv. Att jag får räkna dem som mina vänner.. Dem betyder otroligt mycket för mig. ♥ Jag tycker om er så, ni är helt underbara! ♥
 
Love you! -nivetvilkaniär-
 

AC är över.

2013-03-02 @ 21:51:00

Andra Chansen är förbi och den hade ett bättre startfält än finalen. Alla utom Gadd var bra denna gång, och jag ville ha de flesta till finalen, haha. Halvt rätt folk till finalen, Anton var helt rätt men sen hade jag hellre sett Rolinski eller Behrang faktiskt. Menmen.. Bäst av allt var dansnumren. Antons, Robins och Rolinskis. Grymma koreograferna Jennie Widegren, Ambra Succi och Sabina Dalfjäll. LOVE IT! Och några av de fina dansarna, Nathalie, Linda, Helena, Sabina, Thomas.. Åh, ni är gryyymma!! Peter Jöback var grym i mellanakten också, fint!

Nästa vecka är det final också, spännande att se vem som vinner där..

 

bild snodd från Jennies fb, och varför kunna inte hon ha dansat för?! ;D

 


Music.

2013-03-02 @ 15:00:26
Fem favoriter som jag lyssnar på just nu...
 
Uncover - Zara Larsson
Feel This Moment - Pitbull feat. Christina Aguilera
Let Her Go - Passenger
Love You Like A Love Song - Selena Gomez & The Scene
Comptine D'un Autre été L'après-midi - Yann Tiersen
 
(klicka på länkarna så öppnas de i spotify!)

Trevlig kväll!

2013-03-01 @ 23:23:06
Ikväll här så har vi kalasat pappa som fyller år idag, grattis! Mamma skjutsade ner mig och syster till pappa och Sinikka runt halv sex-sex. Vår farmor och faster Yvonne kom också dit.. Så det blev middag först, kött och klyftpotatis med massa grejs till. Vi blev mätta i alla fall och som efterrätt så blev det tårta också. En stor sak, haha. Gottigott! Satt sedan och pratade en del.. Mamma kom och hämtade oss sen strax innan tio-tiden. Fint!
 

RSS 2.0