List-dags!

2013-05-31 @ 19:53:56

Denna lista hittade jag på Jennies blogg, så den tänkte jag göra här...

Hur ser ditt skrivbordsunderlägg ut?



En bild när du var 14.
(14-15 år nånting!)

En bild på dig prick nu, på med webbkameran bara

Det absolut sorgligaste som hänt dig i år?
Hm.. vet inte alls alltså..

Det absolut roligaste som hände förra året?
Hm, måste ha varit när vi dansade bakom Sanna. Bästa dagen ja!

hittade ett litet klipp som nån i publiken lagt ut, där man ser lite dans i alla fall..
 
Senaste tre sms:en.
- Ja, det gör vi :D
- När är du inne i stan? :)
- Samma här då syns vi snart på Ackes :)

Aktuell obsession
musik: hm, ingen.. lyssnar knappt på musik hemma.
tv-serie: unforgettable.
kläder: haremsbyxor och klänningar.
mat: hm, donken maybe.

Drömkille/tjej:
Eh, den är för svår så den finns inget svar på..

Ett jobb du inte kan tänka dig:
Sånadär ringjobb, telefonförsäljning heter det.. Skulle aldrig funka för jag hatar att prata i telefon, speciellt ringa folk jag inte känner..

En (1) sak du stör dig på hos andra
Hm, bl.a. personer som inte håller vad dem lovar!

En (1) dålig sida hos dig själv
Väldigt envis.

Bild på dig för exakt fyra år sen.
Exakt på dagen fyra år sedan. Älskade dag, fina Natta!

En maträtt du är sugen på just nu.
Ingen alls för är proppmätt. Glass dessvärre vill jag ha..

Din plan för helgen?
SLAPPA! Imorgon blir det kanske Valbo en sväng med mamma.. Och på söndag blir det födelsedagsfika hos moster o kusiner. Fint!
 

Så skönt!

2013-05-31 @ 16:47:00
Åh, äntligen helg, så otroligt skönt! Inte bloggat på hela veckan, för.. ja, jag har inte orkat liksom. Men jag har jobbat varje dag, från 6 på morgon till runt 13 mer eller mindre.. Jobbigt men det är pengar som gäller, hihi. Man blir väldigt trött ju, så annars har jag mest bara slappat och kollat på filmer.. Har varit till Ackes och zumbat också, i tisdags och torsdags. Finfint! Trött i kroppen nu va, så det är skönt med helg..
 
Sitter här nu och kollar på Step up 3, äter lite glass och ska planera lite zumba-program. Yes!
 

Trötter..

2013-05-27 @ 12:42:00
Igår vaknade man tidigt fast man var ledig liksom. Fortsatte med rensning av lådor och bar ner massor av grejer i källaren, så nu är det klart. Fint! Sedan placerade jag mig ute på altan och solade lite, det var ju så fint väder ute igår ju.. Fick sällskap av systeryster också. Runt halv tre så åkte vi till mormor där det blev morsdag-fika ute i solen. Trevligt! Och jag blev lite röd va, haha. Sen hem och då blev det mat framför 90210.. Och sen åkte vi och köpte lite godis och skjutsade hem syster till sig.. Sen blev det One Tree Hill och godis resten av kvällen..
 
Idag har jag bara hunnit med jobb än så länge, kom hem runt halv tolv-tiden. Och nu kollar jag lite på One Tree Hill igen, brabra! Får se hur resten av dagen blir..
 

Lördag!

2013-05-25 @ 18:31:23
Vaknade runt halv sju imorse, fast jag var ledig liksom.. Jobbigt ju! Satte i en film då, Mr & Mrs Smith. Älskar den filmen, underbar ju! Sen började jag med att rensa mina lådor i rummet och bar ner massa grejer i källaren. Så himla jobbigt och vad mycket grejer det finns. Gav upp efter sex timmar ungefär, får fixa det sista imorgon. Finfint! Bara för en stund sedan här så kom mor hem med donken till mig, så gott! Och sedan blev det en mcflurry också, framför High school musical som jag kollar på nu..
 

Heeelg!

2013-05-24 @ 19:00:49
Inte bloggat sen i söndags, har inte orkat och datorn har knappt varit på.. Vad har hänt i dagarna då?! Jo, jag har jobbat massa, sen sovit, kollat på filmer och tränat lite grann. Otroligt trött är jag, min kropp värker lite, haha. Skönt med helg nu i alla fall, och jag har inga som helst planer. Hääärligt!
 
Imorse var jag upp och jobbade igen, börjar ju redan vid sex, puh! Hemma runt lunch och då städade jag mitt rum. Haha, så nu är det fint här. Ska fixa lite mer imorgon. Sen blev det Valbo med mamma och syster, och nu kollar jag på film här..
 
Senare blir det mat med mor framför Let's dance, yeah!
 

When We Danced.

2013-05-19 @ 16:08:00
 
Magic of Dance 2013
Ackes Dansskola
Micke Grahn och Fantasy
 

The best thing in my life.

2013-05-19 @ 14:20:44
Då var dansterminen över för denna gång på Ackes dansskola. Det känns både skönt och lite tråkigt. Jag har dansat väldigt mycket även denna termin, kanske lite för mycket också. Min motivation har sviktat en hel del, och har inte alls varit så pepp på att dansa... Men det har varit roligt ändå. Jag älskar ju att dansa innerst inne ju! Gick bara tre kurser med uppvisningsdanser: fantasy, broadway jazz och disco. Började på pardans också, dansade dock själv, men jag har lärt mig så otroligt mycket. Så himla roligt! Sedan har det blivit massa zumba, som mest fem gånger i veckan. Om jag har utvecklats denna termin, hm, ingen aning.. Lärt mig pardans och utvecklats inom det i alla fall, men annars känner jag ingen skillnad själv.. En fin termin, trots allt!
 
Uppträdanden har det blivit också, utöver avslutningarna på Estraden och Folkets hus. I början på terminen så uppträdde vi med fantasyGävle sjukhus, sen på en väns bröllop och nu senast i fredags på stortorget i Gävle. Och vi var med på Kulturskolans arenakonsert i Sandviken i år igen på Göransson arena. Då vi dansade bakom David Lindgren bl.a, det var sjukt roligt ju! Och terminen avslutades med den stora vårshowen Magic of Dance på Gävle teater. Herregud så roligt det var, älskar't!
 
 
Och alla vänner som man har kommit närmare denna termin. Fantasy-gänget känns mer som en grupp nu, det känns bra. Alla pratar med alla och vi trivs ihop, fint ju! Frida och jag har kommit varann närmare och det känns verkligen hur bra som helst. Jag trivs verkligen med henne och vi kan prata om det mesta. Jag tycker om dig vännen! ♥ Och Cassandra och jag har fått en fin vänskap också, det känns bra. Sen har relationen med Irina och Vahidin blivit bättre också, träffades nästan varje dag på ackes och hjälpte till en del när det behövdes.. Det känns fint!
 
Tack allihopa för en fiin termin! Får se när höstschemat kommer ut och om jag kommer att dansa något då... Det visar sig! :)

Lugn helg!

2013-05-19 @ 13:23:53
Redan har det blivit söndag här, herregud så fort helgen går.. Inte bra! Har Eurovision på tvn i bakgrunden för jag vill se Petra Medes mellanakt igen, bästa av allt. Men vi säger grattis till Danmark också, en av mina favoriter. Köpenhamn nästa år då kanske, det skulle vara roligt! Annars har jag inte gjort så mycket i helgen, en sväng förbi pappsen igår, annars bara slappat och vilat en hel del. Skönt det också. Imorgon är det jobb som gäller igen, jag har fått två veckor till. Najs med pengar! Veckan är väldigt oplanerad annars, tråkigt ju! Får se vad som händer liksom, men ska bara slappa idag också.. :)
 

Uppträdande på Stortorget!

2013-05-17 @ 19:42:00
Var in till Gävle i eftermiddags här, mötte på Cassandra, Jonas, Hugo och David på torget så vi tog sällskap till Ackes. Samling vid 16 för fantasy, pardansare och discogruppen Millennium, för vi skulle uppträda på stortorget där borgis-skolan hade nåt rädda barnen-projekt. Lite snabb genomgång av programmet, bestämde vilka som dansade vad och placeringar. Fyra danser för fantasy, jag dansade tre av dem. Shout it out, skyline och afro. Slapp den moderna, skönt! Vid 16.45 var det vår tur på scenen och en halvtimme framåt var det massa dans.. Det gick finfint! Sen tillbaks till Ackes och bytte om, pratade lite med Irina och sedan tog jag och Cornelia sällskap till bussen. Trevligt! Hemma i viken igen vid halv sju, stötte på Sofia på resecentrum så pratade med henne en stund och sen promenerade jag hemåt.. En härlig eftermiddag med bästa gänget! :)
 

Magic of Dance 2013!

2013-05-16 @ 10:17:43
Magic är nu över för denna gång, allt går så fort! I tisdags var det massa rep från tre till nio, lite segt ibland. Och igår var det rep och genrep från tre och sedan showen på kvällen!
 
bilder från i tisdags... tog inga igår...
 
Showen började vid 19-tiden, konferencier och sångare under kvällen var Micke Grahn och Svante Drake var med också. Kul att dansa lite till livemusik ju! Jag hade 7 danser denna gång bara, fem i första delen och två i andra. Disco, broadway jazz (burlesque) och fantasy (shout it out, disco, modern, skyline, jazz). Det gick ganska så bra med danserna, visst blev det massa småfel men det får vara så. Jag är faktiskt nöjd ändå med danserna. Den dansen jag var mest nervös inför var jazzen, When we danced. Micke Grahn sjöng då, det är ju hans låt med gruppen Gentlemen, och Irina ville verkligen att vi skulle göra bra ifrån oss. Och hon blev jättenöjd! Och även jag, det är nog den dansen jag blev nöjdast med, det kändes bra! Finalnumret var till Can you feel it, det var bra! Sen kom alla dansare ut på scenen och Irina tackade av alla lärare och det jublades och applåderades en hel del. Ett fint avslut på showen!
 
Efteråt så pratade jag och Cassandra lite med Irina, kramkalas och tack för kvällen/terminen. Lämnade tillbaks discolinnet och sedan drog jag ut till mamma och mormor som var och kollade, och åkte hem med dem. Finfint!
 
Magic of Dance 2013.

Tagga!

2013-05-14 @ 11:50:10
Om nån timme så ska jag ta bussen in till Gävle och möta upp Cassandra och sen ska vi till Gävle teater. Från tre fram till nio ikväll så är det massa dansrep inför Magic of Dance, som är imorgonkväll. Har dock bara sju danser så mycket dötid blir det också, men fint det också. Och imorgon är det också rep från tre och på kvällen är det show som gäller. Det ska bli så kul!
 
Ska sminka mig lite och fixa det sista med packningen nu.
 

Utomlands.

2013-05-14 @ 11:22:59
Har nog inte berättat det ännu men det blir en resa till värmen i sommar igen. I slutet på juli åker vi, det vanliga gänget, och blir borta i två veckor. Denna gång går resan till Turkiet, Side. Det blir första gången i Turkiet och det ska faktiskt bli väldigt kul att se nåt nytt, men visst jag kommer att sakna mallis ju...
 

Jobbelijobb.

2013-05-14 @ 11:07:16
Igår ringde dem från mitt sommarjobb och undrade om jag ville jobba lite extra redan nu. Självklart ville jag det. Så imorse var jag och jobbade lite.. och ska jobba veckan ut. Dock är det bara 3-4 timmar det gäller, men jag tar emot det jag får.. Behöver pengarna liksom. :) Roligt ju!
 

Dancing!

2013-05-14 @ 10:58:51
Igår var jag in till Gävle och mötte upp Cassandra strax innan halv fem-tiden. For in på konsum en sväng och köpte nåt att tugga på, fint. Sedan blev det en mjukglass och vi satte oss ute på torget och pratade massa. Mycket trevligt! Det blev även ett mål på donken för vi skulle ju dansa hela kvällen, så vi åt där och satt där ett tag. Gick sedan till Ackes och var där strax innan halv sju, bytte om och slog oss ner i sofforna där. Vahidin ropade in mig på hans pardans-lektion för han behövde lite hjälp. Dansade lite vals där med dem, roligt! Vid 19 var det dags för fantasy-träning med Irina. Dansade igenom shout it out och den moderna lite snabbt, för dem sitter bra. Repeterade massa på jazzen och dansade den massa gånger, sen även discon också, där ändrade vi lite detaljer och finslipade vissa steg osv. Man har lite bättre koll på allt nu. Slutade efter två timmar och då tog vi bussen hemåt.. Fint!
 

Uppvisningen på Folkets hus!

2013-05-12 @ 20:35:32
Vaknade runt halv nio-tiden typ, fixade mig och Irina ringde lite senare och jag behövde inte komma till folkets hus förrän vid kvart i elva. Packade väskan och mamma skjutsade mig till Folkets hus, kom samtidigt som Irina, Vahidin och Ida. Det var dags för uppvisning igen, men först massa genrep.. Kul att se alla danser, vad grymma alla är! Nån gång senare repade vi Shout it out också, det gick fint.. Två föreställningar som väntade idag, klockan 13 och 15. Hjälpte till med att dela ut program vid insläppet, det gick bra och det var mycket folk som kom.. Var med och dansade sista numret båda gångerna och det gick så bra så, himla roligt! Annars hängde jag mest i logerna och pratade med lite folk.. Efteråt så hjälpte jag Vahidin med att plocka ihop deras grejer och lastade in i bilen. Följde sen med Irina, Vahidin, Ida och Jenny till Jensas för att äta lite.. Pizza, mums! Det var trevligt! Kramkalas och tack för dagen sen tog jag och Jenny sällskap hemåt. Otroligt skönt väder för en promenad ju, vi gick i bara linne, härligt! Hemma runt halv sju-tiden ungefär...
 
 
Imorgon är det extrainsatt fantasy-träning, sen rep på teaterntisdag och på onsdag är det genrep och show som gäller. Magic of Dance! Dags att tagga till..

Uppvisningen på Estraden!

2013-05-11 @ 17:46:38
Blev upphämtad av Frida och Pernilla runt halv tio-tiden och sedan raka vägen till Gävle och Estraden/Parken. Dags för avslutning och uppvisning med Ackes. Genrep strax efter tio nån gång. Dansade igenom våra danser, det gick väl helt okej. Sprang sen runt och fixade oss och repeterade lite grann, fint. Vid 12 så började själva uppvisningen och vi i fantasy var först ut med Skyline. Yeah, den gick bara bra, så rolig! Disco sen och den gick helt okej, orkade inte allt och hann inte med liksom, haha. Dags för fantasy igen, moderna denna gång. Den är jag faktiskt nöjd med, det gick bra. En lång väntan sedan men jag hann äta en massa och bara hänga runt liksom.. Broadway jazzens burlesque stod sen på tur. Den kändes bra denna gång och hörde av tjejerna sen att det såg bra ut också, skönt. Fantasy jazzen från förra terminen sen, ingen favorit direkt men den gick faktiskt bra. Och sen avslutade vi i fantasy hela alltihopa med disco, som vi knappt kan, hahaha. Men jag är ganska så nöjd med dagen ändå, så himla roligt ju! Dock så finns det ju saker att träna på till teatern på onsdag så det kan bli bättre.. Pratade lite snabbt med Irina innan vi tog oss hemåt igen.. Hemma runt halv fem-tiden, gött!
 
 
Imorgon är det uppvisningar på Folkets hus i Sandviken kl. 13 och 15. Dansar dock bara en dans då men åker dit och hjälper till lite också. :) Det blir fint!

Pardans.

2013-05-10 @ 23:39:00
Ikväll här så var jag in på min sista pardanslektion för den här terminen, eller sista nånsin kanske man kan säga också. Det var bara massa rep inför uppvisningen/teatern, shownumret liksom. Fasen vad jag vill vara med alltså. Så himla roligt! Menmen.. nu blev det ju inte så och det suger ju.. Blir jobbigt att se det där imorgon då jag kan varenda steg dem gör.. Suck!
 
Imorgon är det i alla fall avslutning/uppvisning på Parken i Gävle, kl 12-16. Helt sjukt att vi redan är där, herregud! Sex danser som gäller för mig, och jag är inte säker på en ända, haha. Jobbigt läge... Kom och kolla eller nåt! :D
 

Last time.

2013-05-09 @ 23:16:54
Åkte in extra tidigt till Gävle idag då det var röd-dag, för jag ville in och handla på konsum innan de stängde vid fyra. Så var i stan redan vid tre-tiden, köpte det jag skulle och sen till Ackes direkt. Där var det pardans-lektion som höll på, extrarep inför teatern. Jag kikade in på slutet och dansade rumban med dem, fint. Pratade med massa folk sen i väntan på lektion. Hade disco vid 17, där vi fick våra linnen först och sedan dansade vi i dem hela lektionen. Gick igenom vissa steg annars var det bara att köra på.. Så himla jobbigt och stegen sitter inte så jättebra heller, man är såå trött i slutet av dansen, herregud. Två-tre minuter disco är jobbigt! Fantasy direkt efter sen, så bytte om emellan också. Började med jazzen och dansade den kanske en timme eller nåt. Så svår, och jag tycker inte om den.. Andra timmen så dansade vi disco och fixade de sista stegen och allt så vi fick ihop allt. Den är jobbig men lite halvrolig sådär. Sist så pratade vi lite i ring, om hur helgen ser ut och teatern nästa vecka. Och även om ett uppträdande nästa vecka, najs! Slutade strax innan halv nio och då åkte jag hem med Sandviken-tjejerna, tack! :)
 

Gårdagen.

2013-05-09 @ 12:38:56
Det hände inte så mycket alls igår.. Väldigt slappt på dagen men på kvällen var jag in till Gävle och ackes, som vanligt. Där redan vid sex-tiden, träffade Josefine då och vi gick igenom nåt discosteg lite snabbt. Sen hängde jag där själv men Cassandra kom efter en stund också, trevligt! Vid 19.15 var det broadway jazz som gällde.. Började med att få kläder till burlesque och dansade igenom den några gånger, den går sådär alltså. Sen körde dem andra chicago och då kollade jag bara.. Fantasy direkt efteråt, där vi dansade igenom skyline först och den sitter bra. Sen dansade vi även den moderna också, den är svår. Liten vattenpaus och vi fick reda på ordningen på danserna på lördag, fint. Sedan dansade vi jazzen resten av lektionen, gick igenom steg och fixade nya placeringar osv. Jag kan inte dansen va, blä. Slutade vid halv tio och då åkte jag hem med Frida och Pernilla, fint. Hemma strax efter tio-tiden..
 
Dagens planer: Slappa. Disco vid fem. Fantasy vid sex till vi blir klara..
 

Nytt.

2013-05-07 @ 22:43:51
Innan jag drog till dansen så tog jag en sväng på stan. Lite shopping på veromoda blev det. Två par shorts till sommaren, finfint ju!
 
jag kan inte vrida på bilden så den fick bli på sidan, haha.

Sommaren är här!

2013-05-07 @ 22:15:00
Så kändes det i alla fall idag, herregud så varmt det har varit. Äntligen är sommaren här liksom, det känns skönt! Hoppas det kan hålla i sig nu. Det blev lite solning på altan på eftermiddagen här, i värmen, nästan för varmt ju, haha. Men härligt ändå, nu kanske man kan få lite färg på kroppen, yes! Slippa se ut som ett spöke liksom, hahaha. Ikväll här så var jag in till Gävle och dansade lite pardans och umgicks med lite folk, det var fint! Och nu kollar jag på nån film på tv, yeah!
 
Juste, jag har fått sommarjobb också. Så himla gött!
 

Dancing...

2013-05-06 @ 23:19:44
Ikväll här så åkte jag in till Gävle och gick till Ackes på söder. Kom dit runt sju-tiden och vid 19.30 var det pardans som gällde. Dansade vals denna gång, repeterade slingan de hade gjort förut och det var nåt nytt steg för mig. Höll på med de i typ en timme och sen repeterade vi jive lite grann. Roligt! Slutade vid nio-tiden, blev kvar med Irina och Vahidin och fick sen skjuts in till stan, tack! Halv tio-bussen hemåt och fick hämtning på resecentrum..
 

Valbo.

2013-05-06 @ 23:04:52
Efter att jag vaknat idag och varit ut en sväng med musbus så kände jag för att åka till Valbo köpis. Dock tråkigt att åka själv så jag slängde iväg ett sms till kusinen om hon ville åka med. En halvtimme senare ungefär så hämtade Sofia upp mig och vi brummade till Valbo. Där kikade vi runt i de vanliga butikerna. Vi hittade båda de vi sökte, för mig var det cykelbyxor till dansuppvisningen. Najs! Kom hem runt fyra-tiden sen..
 

Terminens sista söndag.

2013-05-05 @ 22:23:25
Fick skjuts till bussen och åkte in till Gävle. Mot Ackes direkt och var där vid tolv-tiden. Frida kom strax därefter också, fint! Vid 12.30 var det 10-dans som gällde.. och de dansade bara shownummer inför teatern. Jag var med lite grann bara, så tråkigt att dansa själv och när jag inte ens blir med på teatern heller... Slutade vid två och då bytte vi om och jag och Frida drog ut på stan. Köpte det vi skulle ha och sen in på konsum en sväng med innan vi drog tillbaks till Ackes. Irina blev klar runt kvart över tre och Vahidin kom och vi tog oss ut till bilen. Mot Sandviken och Kulturcentrum för sista gången den här terminen. Kom dit och bar in alla grejer Irina hade med sig, bytte om och jag och Frida satt ute i korridoren och pratade massa medan Irina hade sin lektion. Vid 17 så började jazz/showen, men där var vi inte med så mycket, jag var in en sväng när de dansade shout it out för då blir jag med. Skoj! Sen väntade en timmes zumba, jobbigt och roligt. Efteråt så bytte jag om och sen hängde vi i korridoren i väntan på att Irina skulle bli klar.. Vahidin kom och sedan ut till bilen, pratprat och jag fick skjuts hem, tack! Nu är dessa söndagar förbi, men dem har ju varit mysiga ju! :D
 

Kusinhäng!

2013-05-04 @ 17:47:58
Jag och mamma åkte till Sofia här på eftermiddagen för att fira Jessica som fyller år idag. Där var det lite folk, hela släkten dök typ upp. Trevligt trevligt! Blev där två timmar och fikade lite.. :) Innan vi åkte hemåt igen..
 

Sötmus!

2013-05-03 @ 23:22:34

Dans i dagarna tre.

2013-05-03 @ 23:11:44
I onsdags, igår och ikväll här.fantasyn så har vi satt ihop våra discoslingor till en hel dans, och den är så gott som klar. Nån åtta som saknas ännu, men placeringar har vi fått. Dansade även igenom skyline lite snabbt för att se om vi mindes den, haha. Gick igenom moderna också, och bestämde kläder där. Dansade igenom jazzen från förra terminen och gick igenom de stegen för den ska vi ha med på teatern. Och på discon så fick vi nya steg i övergångarna mellan danserna, fint. Och det blev även zumba för mig igår, det var la roligt. Och ikväll här så var det pardans som gällde, dansade mest latin-danserna för de är roligast. :)
 
Vilodag imorgon, men på söndag kör vi igen!
 

Första maj!

2013-05-01 @ 15:06:09
Redan första maj, herregud så fort tiden går.
Igår blev det en lugn kväll, först liiite dans på Ackes och sen framför Vänner resten av kvällen. Det var en okej kväll. Nu sitter jag här och kollar på Vänner igen, bara två säsonger kvar nu. Och senare ska jag in till Gävle och dansa lite igen.. Nu är det bara två veckor kvar av terminen. Det ska faktiskt bli skönt med lite ledigt sen.. Nästa helg är det uppvisningar hela helgen och onsdagen därpå är det Magic of Dance på teatern. Lääängtar! Det blir nog fint och sen får vi se vad resten av maj har att erbjuda..
 

RSS 2.0