Last november.

2013-11-30 @ 22:22:06
Sista dagen i november har snart passerat också. Det har varit lite mycket idag. Var in till Valbo köpis själv och kollade runt överallt. Det fanns en del fint men jag är lite för snål liksom. Försökte kolla lite efter nå julklappar också, men det gick inte lika bra. Väl hemma sen så dammade jag av mitt rum, städade skrivbordet och fixade lite på mina hyllor. Finfint ju! Fyllt i min kalender och fixat lite best of 2013-lappar.. Beställt lite bilder på fuji och igår även lite filmer på cdon.. Har även påbörjat min önskelista inför julen, men lite svårt ju för jag önskar mig inte direkt nånting. Och sen har jag kollat på en hel del avsnitt av Unforgettable, så himla bra ju! Ikväll här så blev det malaysia-mat framför Så mycket bättre. Sen for vi till Hemmakväll och köpte godis, som vi nu smaskar på framför Magic Mike. Najs!
 

Jobbelijobb.

2013-11-29 @ 23:05:00
I måndags ringde mellansvenska städ mig, och undrade om jag kunde jobba två veckor i december här för det var en som skulle ha lite semester. Så visst liksom, pengar ju! Så igår och idag så var jag med den personen och kollade vilka ställen som jag skulle städa på. Årsunda, Österfärnebo och Storvik som gäller. Herregud alltså.. Men det blir nog bra.. Det gick ju bra dem här två dagarna, men sen är jag själv på ställena plus att jag ska köra dit också. Hjälp, men som sagt, det blir nog bra! :)
 

Dancing in the dark.

2013-11-29 @ 22:53:27
Det blev lite tyst här men jag har haft lite fullt upp eller nåt åt det hållet. Dansat varje kväll. I onsdags var det först zumba som gällde, så roligt. Latino sen där vi bara repeterade massa, det behövs. Det går någorlunda bra i alla fall. Sist fantasy där vi mest dansade party-dansen och försökte få ihop den helt, det går framåt i alla fall. Pratade sen med Irina och Vahidin innan vi lämnade stället. I torsdags var det disco först som gällde, bara repeterade massa och jag kan verkligen inte danserna. Suck! Skuttade runt på en timmes zumba sen, herregud så jobbigt. Och sist fantasy igen, där vi repeterade jazzen massa denna gång och fick hela introt. Så svårt och det funkade inte alls. Hem med Frida efter det.. Och ikväll här så var det pardans som gällde. Vals, quickstep, chacha, jive, rumba och samba. Najs!
 

Christmas Night @ Gävle konserthus.

2013-11-26 @ 22:53:28
Igår var jag på julkonserten Christmas Night tillsammans med mamma och mormor. Dem som stod på scenen var Magnus Carlsson, Jessica Andersson och Sonja Aldén. Började vid 19.30 och höll på i två timmar ungefär med en inräknad paus på 20minuter. Konserten började med att alla tre kom in och sjöng I'll be home for christmas a capella. Så himla vackert verkligen! Sen bytte de av varann i olika låtar, det blev duetter också. Älskar Sonjas och Magnus duett i Julens tid är här. ÅH! Sen Jessicas och Sonjas i The prayer, så himla bra! Även Jessica i My grown up christmas list var så bra. Magnus nyskrivna låt för denna turné var sjuktbra också, härligt glatt och juligt! Och Halleluja med alla tre, herregud så bra! Deras röster passar enormt bra tillsammans. Och allt avslutades med O helga natt. Riktigt mysig konsert med härliga mellanprat och samspel dem tre emellan. En magisk kväll med andra ord! Och bäst var ändå älskade Sonja alltså, åååh!
 
I slutet på konserten så försvann de ut och jag fick lite bråttom ut då jag hade fått reda på att Jessica inte skulle signera efteråt utan åka hem direkt.. men hann på henne precis, så det blev ett kramkalas och lite snabbt prat innan hon gick iväg, fina hon! Fram till signeringsbordet sen för att träffa Sonja, det tog ett tag att komma fram då folk bara trängdes för att få fotta Magnus, haha. Kom fram till Sonja tillslut, kramkalas och hon blev jätteglad att se mig. Pratade på om lite allt möjligt, fina hon alltså. Åh, hon är så bra! Tog en bild tillsammans också, för en gångs skull. Lite mer prat och kramkalas, önskade godjul och sen lämnade jag henne. Bästa Sonja! ♥ Tillbaks till mamma och mormor och vi trallade därifrån och åkte hemåt.
 

Lite dans..

2013-11-26 @ 20:48:17
Igår så började jag kvällen med danslektion. Hade jazz/show vid 17.30 där vi bara repeterade dansen massa, jag tycker att den sitter nu.. Eller ja, i alla fall för mig... Bestämde kläder också, vi blir helsvarta med svart mask. Det blir nog bra det. Sen väntade tävlingsdiscon där vi bara repeterade massa också, fick de två sista åttorna i slutet, fint. Och jag var tvungen att dra efter en halvtimme ungefär, för skulle vidare på annat... Så jag missade lite nytt som jag får lära mig nästa gång..
 
 
Och ikväll här så var det pardans som gällde.. Nybörjargruppen först där vi dansade vals, quickstep, chacha och jive. Och sen vanliga gruppen där det dansades slowfox, vals och quickstep. Det gick helt okej! Sen hemåt med Natalie, tack!
 
Imorgon kör vi helkväll på Ackes...

Söndag!

2013-11-24 @ 22:30:51
Veckan närmar sig sitt slut och jag var iväg på dansen ikväll här som vanligt. Segt om inte annat. Jazz/show vid 17. Körde igenom Madonna-dansen och repeterade de senaste stegen, bestämde även kläder där och nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska vara med eller inte på den.. Kan den ju inte längre. :/ Sen tango-dansen, den är himla rolig ju! Men Irina tycker den ser hemsk ut just nu, för vi kan den inte helt.. Så vi ska träna 1,5 timme extra nästa söndag, dem som inte kan den efter den lektionen får inte vara med på tangon, punkt slut! Efteråt så väntade en timme zumba för mig, det var roligt och jobbigt. Pratade lite kort med Irina efteråt och åkte hem med mamma sen. Då blev det varma mackor till kvällsmat och sen kollade jag på filmen The proposal, fint! Nu väntar sängen typ, en dag imorgon också. Får se hur den slutar...
 
trött brud innan dansen...

Pardanstävling i Hallsberg 131123.

2013-11-24 @ 21:30:00
Kom upp vid 5.20 och fixade allt som skulle fixas. Väskan packades, håret fixades och smink och fransar på.. Fick sen skjuts av mamma in till Gävle och Ackes. Vid 7 så kom Irina och Vahidin med minibussen, där hoppade jag, Helena, Johannes och Tindra in. Hämtade Jonas och hans pappa vid media markt och Natalie i viken. Sen raka vägen mot Hallsberg, ungefär tre timmar senare så var vi framme vid tävlingshallen. Fick inte prata med Irina nå mer då för hon skulle vara domare i 10-dansen senare, så jobbigt ju! Gick in och bytte om och sen ut i själva hallen och på läktaren till resten av Ackes-folket och föräldrar. Marcus, Anna, Emelie, Hugo, Lisa, Emma, Dariel, Linn och Fabian var också med, men åkte inte med oss då. Vi solo-dansare var ut ganska så fort, jag ville verkligen inte, det sa stopp och jag ville bara därifrån faktiskt. Det var vår tur redan rond 9, semifinal i solo chacha. Och det kändes helt okej, sen ut på rond 12 igen. Final i solo merengue. Så himla roligt och var så trött efteråt. Klev av golvet och det var dags för final i solo chacha så det var bara att vänta och ut på golvet igen. Och det gick inte alls bra denna gång. Gick av och på direkt för final i solo jive. Så himla jobbigt och det gick väl inte heller så himla bra.. Vila några ronder före det var prisutdelning och jag kom på en 2:a plats i merengue, najs! Sprang sen och bytte om och det var dags för final i solo vals ganska så direkt, rond 18. Det gick helt okej. Väntade några ronder och sen var det prisutdelning igen. Slutade på en 3:dje plats i vals, najs! Sen var jag klar för dagen och klockan var bara halv ett, haha. Det slutade med 10 pallplatser för Ackes i solodanserna, grymt ju! Bytte om och slog mig ner på läktaren med alla andra. Runt 13-tiden så började själva 10-dansen, först ut var standard och alla dansade så bra ju och det blev fyra pallplatser. Sen väntade latin och där gick det också bra, fyra pallplatser här med. Helena och Johannes dansade även salsa och kom upp på pallen, så kul! Allt som allt så blev det 19 pallplatser för Ackes, wow! Vi var klara runt åtta typ, tog då en gruppbild på alla dansare och sen bytte alla om. Ut till bussen och vi drog till nåt konstigt matställe i väntan på Irina som blev kvar och dömde de sista på tävlingen, sen hämtade vi upp henne och drog oss hemåt. Lämnade Hallsberg strax efter 21-tiden. Väldigt seg hemresa ju... men vi var i viken strax innan tolv och då hämtade mamma mig och det var raka vägen hemåt. Så skönt att komma hem ju!
 

Dansat massa..

2013-11-22 @ 23:29:00
I onsdags så åkte jag in till Ackes en timme innan lektionen och hängde med Josefine, trevligt! Sen blev det zumba och det var roligt men jobbigt. Efter det så hade jag en timme ledigt, så bytte om och gick sen igenom danssteg med Cassandra och Emelie som varit borta några gånger.. Fint! Latino väntade sen där vi repeterade alla tre danserna och fixade klart jiven också. Så nu är allt klart och fixade även sista placeringarna. Kläder bestämdes också. Finfint! Sen fantasyn där vi bestämde kläder till party-dansen och dansade den några gånger.. Sen fortsatte vi med den nya jazzen och la till nån åtta till och bara repeterade. Tycker om den så mycket, men dock lite svår också..
 
Igår var jag in till Ackes igen. Då väntade disco först där vi fixade klart danserna och placeringar, bestämde även kläder här så det är klart. Najs! Körde zumba igen men var för trött egentligen. Sen hade Irina en extra lektion för de som ska tävla i solodanser på tävlingen i helgen, så det var jag, Lisa och Linn där.. Men tillslut så blev det bara jag och Lisa kvar. Testdansade kläder och dansade igenom chacha, jive, vals och merengue. Så jobbigt och lite pinsamt också. Det kändes inte bra alls.. och jag ville inte tävla alls efter den timmen.. Sist var det fantasy där vi bara körde den nya jazzen. Repeterade och fick en hel del nya steg. Herrejösses vad vi ska snurra i dansen, galet ju, men är glad att jag faktiskt kan klara av det nu. Hade det varit förra terminen så hade jag gett upp... Riktigt rolig dans ju!
 
Och ikväll här så var jag in igen och hade pardans. Fritränade lite vals innan, ska dansa de i mina latinskor imorgon. Har aldrig dansat vals i klackskor så det kändes bara konstigt, men det går framåt i alla fall.. Sen hade vi lektion, först nybörjargruppen där vi dansade igenom alla fyra danserna. Vals, quickstep, chacha och jive. Sen den andra gruppen och då gällde latin-danserna. Chacha, rumba, samba, jive och paso (för dem som tävlar i de). Lisa och jag fick även visa våra solon, så jobbigt men det gick väl fint. Slutade vid sju och pratade med lite folk efteråt innan jag och Natalie åkte hemåt...
 
Sen jag kom hem så har jag donat och packat massa. Imorgon bär det iväg till Hallsberg och pardanstävling hela dagen. Jag ska tävla i den nya disciplinen, solo-dans. Det ska bli väldigt spännande, får se hur det går, haha. Nu ska jag sova så jag orkar upp, bussen går vid 7 från Ackes i Gävle, snark!
 

Igår och idag.

2013-11-19 @ 22:35:02
Igår så var jag in till Ackes och fritränade innan mina lektioner. Två timmar blev det, nötte program i chacha, jive och vals inför helgen. Jobbigt att dansa i klackskor ju men det måste gå, det kommer gå.. Irina och Vahidin dök upp sen också så pratade lite med dem. For iväg en sväng till donken och sen hängde jag i foajén i väntan på lektion. Först ut var jazz/show där vi bara dansade massa direkt, fick de sista åttorna och nu är dansen klar. Bara repetition som gäller nu.. Sen väntade tävlingsdisco där vi hade en kort uppvärmning och sen dansade vi direkt.. Gick igenom helheten med all dans, vi ska dansa i 2.47min. DISCO! Vi kommer dööö.. Men vi fixade placeringar och så, dock saknas det lite steg mellan danserna men det får vi nästa vecka. Vi hängde i foajén en stund sen innan vi drog hemåt...
 
Och ikväll här så var det pardans som gällde, men jag var in och fritränade två timmar innan. Jobbigt men det går framåt med klackskorna nu, heja. Sen blev det nybörjargruppen där vi körde vals, quickstep, chacha och jive. Och sen vanliga gruppen där vi körde quickstep, slowfox och vals. Fint! Hängde sen kvar en stund innan jag och Natalie åkte hemåt..
 

Söndagsträning.

2013-11-17 @ 23:22:00
Ja, jag var iväg till Kulturcentrum i eftermiddags/kväll här och dansade en del. Kom dit strax efter fyra och då hittade jag Ebba där som jag hängde med, även Natalie kom efter en stund med. Var in på Irinas lektion innan och hjälpte till lite med parhiphopen, roligt! Jazz/show vid 17-tiden, där vi dansade igenom Madonna-dansen massa och repeterade de senaste och fixade klart dansen. Najs! Sen tangon där vi fick tangokjolarna som hälften av gruppen ska ha, jag ska ha den, suck. Fixade typ introt lite halvt och sen dansade vi igenom dansen massa. Svårt! Sen väntade en timmes zumba också, roligt men jobbigt. Efteråt så gick jag och Irina igenom mina soloprogram inför helgen.. Chachan först, sen även jiven och valsen. Det blir nog bra, kanske, måste träna massa och med klackskor, hjälp. Tack för hjälpen, Irina! Sen bytte vi om och tog oss till bilen, pratade massa och jag fick skjuts hem, taaack!
 
Nästa vecka väntar mycket dans... Utöver alla lektioner så ska jag försöka friträna en hel del och till helgen blir det pardanstävling i Hallsberg. Det blir nog en finfin vecka. :)
 
gammal bild från förra hösten..

Ackes Skolmästerskap.

2013-11-17 @ 21:56:13
Åkte med Natalies mamma, Natalie och Ebba in till Gävle och Parken där skolmästerskapet skulle vara. Kom dit vid 13-tiden och det var bara Irina, Vahidin och Dariel där då. Irina gav oss lite småjobb direkt. Plockade upp medaljer, la upp kläder till försäljning och fixade med nummerlappar och säkerhetsnålar. Folket ramlade in efter två och vi delade ut nummerlappar och fixade med försäljningen. Vid 15 så började själva skolmästerskapet. Vahidin skötte sekretariatet (stavning?), Christine var speaker och Irina skötte rondschemat och lite allt möjligt. Jag skötte klädförsäljningen främst och Natalie, Ebba och Dariel skötte insläppet med dansare osv. Och domare var Ida, Lisa och Johanna. Finfint! Först ut var disco singel följt av par.. Och innan prisutdelningen så fick vi tävlingsdansare visa upp oss. Hahah, det gick väl sådär va, jobbigt ju! Sen fortsatte de med street singel och par.. Det blev en liten extra tävling i merengue också, där jag hjälpte till att lära ut lite steg. Roligt! Prisutdelning efter de och sen godisregn också. Pratade med Irina efteråt, tackade för dagen och sen for vi ut till Ebbas mamma som väntade på oss. Lämnade av Dariel och sedan raka spåret mot Sandviken, hemma runt halv åtta..
 

Nytt nytt nytt.

2013-11-16 @ 23:25:20
- vit body och paljett-topp från bikbok.
- kedje-hårband från ginatricot.
 
- dansskor (köpta genom ackes)

Röda korset 13nov-13.

2013-11-16 @ 23:15:31
I onsdags hade vi i fantasy ett uppträdande på Röda korset i Bomhus, det var nån välgörenhetsgrejs och vi var inbokade för att dansa lite. Var där runt 18-tiden, kollade runt på stället, fick ett rum bakom där vi bytte om och gick igenom danserna. Vi var åtta stycken från fantasyn, två pardansare och ett par som körde disco/hiphop. Sen var Irina med oss också, fint! Uppvisningen rullade på fint, mest nervös var vi för den nya dansen som vi ändrade lite placeringar i till detta uppträdande.. Men det kändes bra och sen körde vi även skyline och sist afro. De gick finfint! Det var riktigt roligt och när Irina kom in efteråt och sa att vi var duktiga och att hon var nöjd och stolt. Då är det bra! Svt och tv4 var där och filmade också, så vi var med en sväng på lokala nyheterna, haha. Trötta och glada lämnade vi sen bomhus igen, in mot stan och hängde med Cornelia och Linnéa i väntan på bussen hem.
 

Can't dance.

2013-11-16 @ 21:54:44
Det blev en liten paus i bloggandet här men har inte haft så mycket tid alls att sitta här under veckan.. Vilket är skönt faktiskt och sen har jag inte vetat vad jag ska blogga om...
 
Dansat har jag i alla fall gjort i veckan. I måndags var det jazz/show och tävlingsdiscon där vi bara repeterade massa i båda. Och hade även en extra/rep-lektion med fantasy inför ett uppträdande. I torsdags var det disco där vi började sätta ihop våra tre koreografier, fick introt och lite flera steg. En timme zumba hann jag med också, roligt. Och i latinon så repeterade vi mest bara för vi var så några där. Sist fantasy där vi började med en helt ny koreografi, den gillar jag jättemycket. Så får se hur det blir.. Och i tisdags och fredags så var det pardans som gällde också.
 

Dance the night away.

2013-11-10 @ 22:44:00
Det var träning här ikväll som vanligt. Jazz/show vid 17-tiden, ingen uppvärmning utan vi körde på med danserna direkt. Madonna-dansen först, herregud, den kan jag inte längre. Repeterade den lite grann och fick sen flera steg i den, och även placeringar. Suck, vet inte ens om jag vill vara med på den... Sen körde vi tangon i slutet. Sen väntade en timmes zumba. Himla roligt och varmt blev det. Blev kvar med Irina en stund efteråt. Hon visade lite merengue-steg för mig, så jag ska försöka få ihop ett program.. Eeeh, inte lätt alls, då jag inte minns allt hon visade xD Sen gick vi igenom lite chacha och jive, väldigt snabbt bara. Det blir nog bra! Sen gick vi och bytte om, pratade mera och fick sen skjuts hem, taaack!
 
 
Och nu är det dans varje dag i 19 dagar framöver, så ja, ingen vila här inte.. Lektioner, uppträdande, tävlingar och friträningar väntar. Så jäkla gött! Eller så kan man säga att det är nu fyra veckor kvar till uppvisningen, och jag dansar alla dagar utom en dag fram tills dess.. Underbart!

Stockholm över dagen.

2013-11-09 @ 23:48:00
Efter jobb och två(!) timmars sömn inatt så ringde klockan vid 7 imorse. Upp och hoppa, duschade och packade ihop matsäck för dagen. Vid 8.15 så blev jag upphämtad av Natalie och hennes mamma och vi for in till Gävle och Ackes. Där jag, Natalie och Dariel skulle åka med Jonas och hans mamma Petra till Stockholm för pardanstävling hela dagen. Jag tävlade inget utan ville bara med och kolla hur en pardanstävling går till. Och hänga med ackes-folket då, trevligt! Framme runt halv elva och vid 12 så började tävlingen. Standard först ut och sen latin. Gud så duktiga allihopa är! Jag vill också ju... Det var en lång tävling trots att det bara var standard och latin. Roligt att se allt dock. Det blev några pokaler för Ackes också, grattis alla! Folket bytte om och sen hoppade vi in i bilen och hemåt igen, med ett litet stopp på donken först. Tillbaks i Gävle strax innan halv elva och fick hämtning där av Natalies mamma igen, så snällt!
 

Nattjobb!

2013-11-09 @ 23:39:31
Jag har jobbat två nätter här. Mellansvenska städ igen. Vi var på arenan för de var nå stort företagsgrejs där i dagarna nu. Så jag har fått jobbat natten mellan tors-fre och fre-lör. Från tolv och tre-fyra timmar framåt. Moppat golv, städat loger, tömt sopor och så. Enkelt men jobbig tid att jobba ju.. Men det har gått finfint, najs med lite pengar ju! :D
 

Just dance..

2013-11-08 @ 14:29:35
I onsdags kom jag till Ackes vid fyra-tiden redan, träffade Josefine där och vi hängde bara i salen och pratade massa.. Vid 17 var det dags för zumba som vanligt, och det var roligt. Sen en timme ledigt och då hängde jag i omklädningsrummet, åt lite och bara väntade. Vid 19.15 var det latino, där vi var fem stycken varav tre var sjuka.. Vi skulle då ta det lite lugnt bara men så blev det inte.. Fick sista stegen i samban så nu sitter den ihop med chachan, så vi dansade de massa och gick igenom slutet på chachan. Sen jiven där vi fick några åttor till, den är så himla rolig. Sen väntade fantasyn, lite prat  i ring och sen afro-dansen som uppvärmning. Sen dansade vi bara koreografin massa, fixade till slutet och de blir väl bra. Efteråt så pratade jag med Vahidin och Irina en del innan jag tog bussen hemåt..
 
Och igår var jag också in till Ackes. Först var det disco med uppvärmning följt av diagonaler. Dansade igenom parkoreografin först och fixade placeringar, sen den "svåra" koreografin som kommer efter och den fick vi gå igenom noggrant. Den är så snabb ju.. Körde båda ihop sen och herregud, helt slut efteråt. Sen väntade zumba direkt, asroligt men så jobbigt. En timme ledigt sen och satt ute i foajén och pratade med folk. Fantasy-rep vid 20.15 inför ett uppträdande nästa vecka. Dansade igenom afron som uppvärmning och sen nya dansen som vi lära fixa nya tillfälliga placeringar till. Förvirrat, men de blir nog bra! Och sen dansade vi igenom skyline och jag fick byta rad och ändra lite steg, men det blir bra. Slutade vid halv tio.. Pratade lite med Irina och Cornelia innan jag drog till bussen, hemma runt halv elva..
 
Ikväll är det pardans som gäller igen. Najs!
 

Dansen tillbaka..

2013-11-05 @ 23:38:33
Lovet är över och jag var in till Ackes igår och dansade.. Kom dit samtidigt som Irina så pratade massa med henne om tävlingen bl.a. Det kändes fint, hon är fin! Vi var först på plats, bytte sen om och satt ute i foajén i sofforna och väntade på min lektion. En timme senare, vid 17.30, så hade jag jazz/show där vi inte var så många.. Uppvärmning, piruetter och diagonaler, sen repeterade vi koreografin massa bara. Efteråt så väntade tävlingsdiscon och där var vi typ halva gruppen bara, åtta stycken. Pratade i ring först om tävlingen, ackes skolmästerskap nästa helg och hur vi vill ha de sista lektionerna typ. Fint! Sen blev det uppvärmning först följt av splitthopp och diagonaler. Sen gick vi igenom singelkoreografin och sen även parkoreografin. Det gick väl sådär alltså. Sista 15min körde vi egna program, dansade en och en för varandra och Irina gav lite kritik. Jobbigt men lärorikt. Bytte om och det blev sen halv nio-bussen hem med tjejerna..
 
Och ikväll här var det pardans x2 som gällde. 2,5 timme. Det dansades quickstep, vals, chacha och jive första timmen och sen blev det quickstep, vals och slowfox på sista lektionen. Finfint! Det går ju framåt i alla fall, det är roligt! Fick sen skjuts hem med Natalie igen, tack!
 

Danstävling i Västerås 131102.

2013-11-03 @ 11:21:17
Mamma skjutsade mig till Gävle, bussen gick från Ackes vid 6.40. Och vi var cirka ett 30-tal som skulle tävla. Lång resa ju, var inte framme i Västerås förrän runt halv tio. Tog oss in i hallen, lämnade av väskorna och tog oss in i själva tävlingshallen. Tävlingen började vid 10 och först ut var hiphop. Par, grupp och singel. Inget jag tävlade i så jag sprang mest runt och kollade på alla, åt massa och bara hängde. Runt 13.30-tiden så var det dags för disco och det var samma ordning där. Par, grupp och singel. Så det var en lång väntan innan jag skulle tävla då jag bara tävlade i disco singel, men tillslut så var det dags. Vi var nio stycken i min klass och det var semifinal som gällde. Lite halvt nervös men jag körde järnet och var helt slut i kroppen efteråt, benen skakade, herregud! Men jag gick vidare till final direkt, jag och två till. Så jäkla roligt! De andra fick dansa en second try, det var så himla skönt att slippa den.. Sen blev det final och vi var sex stycken. Körde järnet igen och hade så jävla roligt, herregud! Några ronder senare så var det dags för prisutdelningen och det var nervöst kan jag säga.. Dem räknade upp 6an, 5an och 4an i min klass, och mitt namn var inte med. Jag kom upp på pallen, och slutade på en andra plats. Så jäkla lycklig! Första gången på pallen och jag fick även min första prick också. IIHI! Och grattis till Natalie och alla dansare som tog sig upp på pallen, grymt! :D Allt var slut strax innan halv åtta, då packade vi ihop våra väskor och ut till bussen. Messade Irina om resultatet, fina! Och vi stannade på donken för mat innan vi lämnade Västerås runt nio. Resan hem var seg som vanligt.. Kom till Valbo runt kvart över tio där mamma hämtade upp mig, och raka vägen hemåt.
 
Nu längtar jag verkligen till våren och nästa tävling!!!
 

RSS 2.0