Shoppingdag.

2014-08-30 @ 18:22:00
Det blev en spontantripp till Uppsala med syster. Hon hade skrivit på fb på förmiddagen om nån ville med, så jag messade henne och runt 12 hämtade hon mig och de var raka vägen till Uppsala. Så vi sprang runt på stan i några timmar där, shoppade en del också. Najs! Och vi avslutade dagen med mat på donken innan vi åkte hemåt igen..
 

Prova på-veckan är över.

2014-08-30 @ 10:45:00
Då var dansen tillbaka igen. Första veckan för terminen är över. Och jag har dansat massor trots att jag inte är så himla motiverad just nu. Men på nåt sätt så är de ju roligt att de är igång igen..
 
måndags var det först jazz/show nyb/forts som gällde.. Inte så mycket folk, så inte säkert att den blir av alls. Vi började med en lite hiphop/jazzig koreografi. Rolig ju! Tävlingsdisco direkt efteråt. Uppvärmning, hopp och diagonaler. Och koreografi på de, den var rolig men också lite svår. Tävlingshiphop sist. Freestyle-uppvärmning som jag stod över.. Sen koreografi som jag inte gillade så värst och sist skulle vi bygga/köra program.. Får se hur det blir med den kursen för mig. I tisdags var det standard pardans som gällde, känns fortfarande jobbigt att dansa själv ju.. menmen, blir ju säkert kvar ändå. Det är ju roligt!
 
I onsdags var jag i Sandviken och dansade för en gångs skull. Testade på ragga övade/avanc först.. Det var spännande, gjorde lite övningar och sånt först. Koreografi sen och den var konstig bara, haha. Efter den var det disco/jumps&turns avanc, så nervös för den ju.. Alla är så sjukt grymma i den gruppen. Vi började med en hoppövning, herregud. Lite stretch och sen koreografi.. Dansade till snabb musik direkt och det var så himla roligt. Lite svårt men det tar sig nog efter några gånger.. Jag gillade den så mycket!
 
I torsdags var det disco övade som gällde först. Så trött och lite opepp men det gick väll ändå. Konstig koreografi, eller svår att få ihop typ, men det blir nog bra. Sen zumba efter det, himla roligt och jobbigt. Sist fantasy där vi bara var tio stycken, lite skönt det också. Natalie började med oss nu också, kul! Uppvärmning och lite övningar och sen koreografi. Nån hiphopig show/jazz typ, haha. Den var rolig! Och i fredags (igår) var det latin pardans som gällde, najs!
 
Det var min vecka det. Roligt! Nu är det bara dags att bestämma vad jag ska dansa och inte.. Herregud, lika svårt varje termin. Men får se hur det slutar... Nu är vi igång ialf!
 

Shoppingen på Mallis.

2014-08-27 @ 17:43:00
- plånboksgrej
- lösögonfransar
- två armband
- keps
- döskalle sparbössa
- fat (minnesgrej)
- Adidas-skor
- tygväska
- tygryggsäck
- byxor
- basketlinne
 - kofta
 
Handlade mycket mer än vad jag hade räknat med, roligt ju!

Mallorca 9 - 23 augusti!

2014-08-26 @ 19:28:00
Härlig semester som alltid. Vi bodde på Sunwing Alcudia Beach, Nuevas palmeras igen. Hängde på stranden dagarna långa. Solade, plaskade i havet och spelade racket. Syster och jag gick vår dagliga morgonpromenad längs stranden också, så skönt! En morgon så gick vi hela stranden 1,4mil, tur och retur.. Herregud, det var lite jobbigt men jösses så fint alltså! Vädret var lite fram och tillbaks men vi fick några riktigt varma dagar också. Gött! Vi var till gamla stanmarknad också, så mysigt ju! Och kvällarna spenderade vi i centrum nere vid hamnen. Åt på restaurang och kollade butiker, och jag shoppade alldeles för mycket igen.. Gud så fint det är på Alcudia alltså, ett riktigt paradis. Saknar de redan!
 
 
Svårt att välja ut ett fåtal bilder från några hundra men dessa blev det..

Pluggdags igen..

2014-08-25 @ 22:27:00
Idag var det kursstart på yrkesutbildningen i Gävle. Kom till Borgarskolan strax innan tre och det var väll runt ett 20-tal personer där. Det blev upprop och sen fick vi schema och lite info om allt. Praktik mån-tis, lektioner ons o fre och torsdagar ledigt om vi inte behöver plugga nåt hemma.. Slutade sen och de visade oss runt lite och gick över till Västertull där vi ska vara sen.. Tog sällskap med en tjej från klassen, Hanna, in till stan sen. Trevligt! Sökte praktikplats direkt också, sen till ackes där jag spenderade hela kvällen..
 

Då var dansterminen igång.

2014-08-24 @ 21:13:00
Jag kickade igång dansterminen med att köra ett zumbapass. Lite nervöst! Inte så mycket folk men det gick bra ändå. Några nya danser som inte sitter så himla bra, så lite fel blev det men det är bara att köra på. Roligt i alla fall. :) Bytte om sen och for in på feminin vibe/house övade/avanc i andra salen. Så roligt att kunna vara med hela timmen ju.. Koreografin vi började med var rolig men också svår i takten, men det ger sig nog efter några gånger. Och det bästa, vi ska dansa i klackar! Efteråt så pratade jag lite med Ida innan jag drog till bussen..
 

Hemma!

2014-08-23 @ 21:52:52
Ja men då var man hemma igen då. Kom hem strax innan sju-tiden här ikväll, och har mest bara hunnit packat upp allt, ätit och kollat lite tv :) Vi har haft det alldeles underbart på Mallis, och jag ska blogga och lägga ut massa bilder, typ imorgon. Känner inte att jag har den tiden nu, för måste planera inför morgondagens zumbapass, yes! Men jag ville mest bara kika in och säga att jag lever och är hemma.. Hörs snart igen!
 

Semester.

2014-08-08 @ 20:50:37
Idag har jag packat massor, och jag tror att allt är med också. Och att allt räcker, viktigt sånt där. För snart bär det iväg till älskade Mallorca och Alcudia. Imorgonbitti går flyget, wiiie! Så konstigt att det redan är dags liksom, haha. Tiden gick fort här mot slutet.. Men det ska bli så himla härligt att komma iväg i två veckor.. Sola och bada, äta på restauranger och gå längs strandpromenaden, shoppa och bara vara. Längtar va! Hemma igen den 23:e så bloggar mer då.. :)
 

Sommarjobbet är över.

2014-08-08 @ 20:19:51
Ja, idag så jobbade jag min sista dag på sommarjobbet. Riktigt gött ju! I 10 veckor har jag jobbat nu, hela sommaren lång ju känns det som. Men det har gått finfint ju och det har varit skönt att komma upp i tid och ha haft nånting att göra om dagarna. :) Och peeengar får jag ju, himla gött! Nu kommer det ju kännas konstigt att inte behöva gå upp och åka till jobbet... Jag trivs bra där, och jag hoppas få jobba mer snart igen. :)
 

Tisdagkväll.

2014-08-05 @ 21:39:00
Efter discoträning och en sväng på stan så hamnade jag i boulognern tillsammans med Natalie. Så vi satt där och pratade lite och kollade på folk innan vi åkte hemåt. Trevligt!
 

Stadsfesten.

2014-08-02 @ 20:29:00
Jag drog in till Gävle och kikade runt på Stadsfesten tidigare här, den har varit nu under några dagar. Himla mysigt ju! Stånd, karuseller och massvis med folk. Trevligt! En himla fin tidigkväll hade jag där.. Kikade runt massa och gjorde av med pengar, haha. Två byxor, ett linne och remmar följde med mig hem. Najs! Kul att det händer nånting liksom..
 

Från Nyhetsmorgon 27/7.

2014-08-01 @ 17:03:12
Så. Himla. Bra.

RSS 2.0