Trött i kroppen.

2014-01-30 @ 23:36:46
Har dansat både igår och idag.. Igår var det zumba som gällde först, så roligt att köra för Irina ju.. Träffade Lisa också, trevligt! Två timmars häng i foajén innan det var dags för fantasy, väldigt segt menmen.. Repeterade vår nya dans massa och jag älskar den.. Fick lite nytt också. Äntligen så längtar jag till fantasy-träningarna igen! Idag var jag påAckes och fritränade lite disco innan alla lektioner, najs. Pratade med Irina lite, hjälpte Vahidin med städningen, kollade Irinas lektion och slappade en del.. Först på tur sen var disco där det repeterades massa och nya steg fick vi också. Svårt ju! Zumba direkt efteråt och gud så jobbigt. Sist väntade jazz där jag var med lite till och från.. Himla fin dans är det i alla fall! Galet vad trött man kan vara alltså, helt slut i kroppen ju! Och imorgon ska jag in och dansa mera, latin pardans som gäller...
 
 

Ingen bra dansdag!

2014-01-28 @ 21:27:15
Igår var jag in till Ackes och dansade massa, lite opeppad och trött var jag. Raggan är avbokad så jag for in på Irinas jazz/show istället. Uppvärmning följt av olika övningar över golvet och sen koreografi.. Bara repetition som gällde och det går lite segt menmen.. Tävlingsdiscon direkt efter där vi fick en uppvärmningsdans som är asjobbig, sen olika hopp och diagonaler. Koreografi sen som vi repeterade och la på en till åtta. Sen skulle vi dansa program men jag har inget och dansade inte då. Sist tävlingshiphop där vi körde freestyle-uppvärmning igen, fy inget för mig. Koreografi på det och den vi har testade vi i par också. Roligt! Sen skulle vi dansa/bygga program och det gick åt skogen också. Ingen bra dansdag med andra ord! Slutade vid nio och tog halv tio-bussen hem med Natalie, Hannah och Hanna. Mamma hämtade mig på resecentrum..
 
Och ikväll här var det dags att köra zumba igen, på IOGT. Det kom massa folk och vi körde på, himla varmt men roligt! Och det gick bättre den här gången än förra veckan. Najs!
 

Work work

2014-01-26 @ 23:02:51
Som sagt så ringde ju Irina mig igårkväll och undrade om jag kunde hoppa in och köra ett zumba-pass idag. Så jag fick hoppa över mina egna danslektioner här i Sandviken och åkte in till Gävle för att köra lite zumba. Det var inte så många som kom men vi körde på ändå. Otroligt roligt men så svettigt och jobbigt ju! Det gick väl bra, nöjd med passet i alla fall! Bytte om och tog sen bussen hemåt igen..
 

Prova på-veckan är över.

2014-01-25 @ 23:27:42
Dansen är tillbaka. Första veckan på terminen är förbi. Prova på-veckan är över. Jag har dansat och dansat och dansat. Herregud! Så himla roligt att vara tillbaks igen ju, det känns så skönt! Så roligt att träffa alla vänner igen som man inte har träffat under uppehållet. Jag trivs där, hihi. Många kurser blev det den här veckan, som alltid.
 
I söndags var det jazz/show övade som gällde först. Några gamla kvar och några nya.. Uppvärmning först följt av diagonaler, sen koreografi. Himla fin ju, i tre-takt och allt. Sen var det zumba direkt efter, rooligt! Både Irina och Vahidin körde ju, grymt! Stannade sen kvar på bugg nyb efteråt med dem och hjälpte till och dansade killsteg för det behövdes killar. Det var roligt! Pratade med I&V sen och fick skjuts hem, tack! I måndags så började jag med ragga övade för Ida, har alltid hoppats på att få dansa ragga för henne för hon brukar ha mysiga danser.. Den här koreografin var helt okej, och det var skoj att dansa för Ida igen ju! For sen in på jazz/show nyb/forts som Irina hade, det var dock bara en halvtimme kvar så det blev bara koreografi för min del. Den var la rolig, bra låt var det i alla fall. Tävlingsdiscon väntade sen, uppvärmning, splitthopp och diagonaler. Började med en koreografi sen, och den var faktiskt svår ju. I slutet så fick vi dansa program och det gick väl sådär. Sen for vi typ allihopa in på tävlingshiphopen.. ojoj vad jag kände mig felplacerad där. Freestyle-uppvärmning och jag ville bara därifrån.. Fick koreografi sen och i slutet fick vi göra program men det gick åt skogen. Bussen hemåt sen med gänget..
 
I tisdags så jobbade jag faktiskt, hoppade in och körde zumbaIOGT här i Sandviken och ska göra det två tisdagar till. Det var jätteroligt men också så jobbigt. Det gick faktiskt bra med lite småfel dock men roligt ju! I onsdags så började jag med zumba för Irina. Roligt, och jag älskar det! Sist så hade jag fantasy och vi var inte så många denna gång. Uppvärmning och diagonaler först. Sen repeterade vi vår jazz-dans från förra terminen, det gick väl helt okej. Och vi började även med en ny dans, som jag älskar! Pratade med Irina efteråt och tog sällskap därifrån, fint!
 
I torsdags var det disco övade först, och vi var ganska många i gruppen igen. Uppvärmning, splitthopp och diagonaler. Och vi började med en parkoreografi som var lite svår och ja, helt okej. Det var zumba direkt efteråt, himla jobbigt ju! Och sen testade jag jazz övade/avanc för Irina, var lite smånervös för den ju. Vi var väldigt några men det gick fint ändå. Uppvärmning, padebourée+piruett-övning och diagonaler. Sen koreografi som faktiskt var lite halvsvår men så otroligt fiin ju! Jag hoppas kursen blir av nu.. Pratade med Irina efteråt och sen for jag hemåt.. Och fredagen var sista kursen med latin pardans där vi dansade rumba, samba och chacha. Finfint!
 
Veckan har varit rolig och jobbig. Och det är dags att bestämma vad jag ska dansa eller det är typ gjort redan.. Hoppade av raggan som det ser ut nu i alla fall, och ska testa tävlingsgrupperna en gång till innan jag avgör hur jag gör med dem. Det blir nog bra det här.. Ser framemot den här terminen och längtar redan till maj ju! :D
 

Min lördag!

2014-01-25 @ 20:13:54
En vecka har sprungit förbi, och datorn har inte varit på alls, så skönt! Det har varit lite mycket i veckan men ändå inte.. Kollat på massor av Vänner-avsnitt, jobbat lite och dansat en hel del, som jag ska blogga om senare.. Så mycket mer har väl inte hänt i veckan..
 
Idag har jag bara flängt runt massa.. Jag och syster var till Hemmakväll i förmiddags då det var 50% på alla köpfilmer, himla najs ju! Sen hämtade mamma oss och vi åkte in till Valbo, kollade på Kevin Walker och lite butiker också. Vidare till mormor för en fika sen.. Och det blev ica en sväng innan vi åkte hem.. Satte igång Vänner direkt, Irina ringde också och sen blev det en sväng till Hemmakväll igen med mamma.. Snart blir det tacos med mamma och sen mera Vänner typ.. :)
 

Vinterbild!

2014-01-18 @ 18:21:33

Zumba och pardans.

2014-01-18 @ 18:02:03
I torsdags var det zumba-dags igen. Men innan så pratade jag lite snabbt med Irina och sen fritränade jag och Helena lite grann. Vid 17 var det zumba med Irina, Vahidin och Lisa. Roligt värre ju! Sen in i bilen och mot Sandviken.. Kom till IOGT och det var zumba igen vid 19-tiden. Pratade lite med Irina och bestämde vilka danser jag skulle köra medan Vahidin började lektionen och sen var det min tur.. Körde fyra danser och det var jätteroligt men också jobbigt.. Sen var jag med och hoppade lite grann innan jag och Irina hamnade utanför igen, lite prat om min insats och hon tyckte de var bra, skönt.. Pratade lite mer med Irina och Vahidin innan jag åkte hemåt med mamma.
 
Igår var det även pardans.. Latin-danserna som gällde. Samba, rumba, chacha och jive för vår del. Det går lite segt nu va, trampar bara på samma ställe nu. Hoppas få lära mig nåt nytt denna termin, snälla!
 

Fotografering

2014-01-16 @ 14:01:00
Igårkväll var jag in till Ackes igen. Vi i fantasy träffades och skulle ha en liten fotografering. Två timmar höll vi på och det tog lite längre tid än planerat.. Tanken var väl att vi skulle träna också, men det hann vi inte med. Det var roligt att träffa alla igen i alla fall. :)
 

Pardans + möte

2014-01-16 @ 13:30:17
I tisdags var det dags för årets första pardans-träning. Det blev både standard och latin. Det var roligt och det gick väl någorlunda i alla fall. Får se hur det blir resten av terminen om jag fortsätter på pardansen men det blir nog så ändå. Efteråt så var det möte också med alla pardansare + föräldrar. Nya tävlingsregler inom pardansen. Lite förvirrat men inget för mig ändå. En timme höll det på.. Pratade lite med Irina efteråt innan jag drog till bussen och hemåt..
 
 
Imorgon är det pardans igen..

Discobowling.

2014-01-12 @ 21:42:00
I fredagskväll var jag in till Gävle och bowlade med ett gäng. Mötte upp Josefine och Nemo utanför bowlinghallen och sen resten av tjejerna. Sanna, Ida, Jenny och Jenna. Hade bokat en bana mellan 20-22. Det var ju hundra år sedan sist jag bowlade, men gudars så roligt det var.. Vi hade riktigt roligt och det var trevligt att träffa lite nytt folk också. Vi hann spela två serier där det slutade med att Jenny vann och jag, Josefine och Ida kom på en delad andra plats. Haha, galet! Efteråt så stod vi och pratade en stund utanför innan vi tog hejdå och delade på oss. Josefine, Jenny och Nemo väntade med mig på bussen, tack!
 
Tack alla för en trevlig kväll!
 
 

Gävle.

2014-01-11 @ 23:04:07
Jag tog halv elva-bussen in till Gävle idag, träffade Natalie på bussen och vi drog till Ackes. Träffade Helena där, så vi satt där en stund och pratade innan jag och Helena lämnade stället. En sväng förbi donken för att köpa med oss mat.. Sen hem till henne där vi åt massa och det blev lite fika också. Och bara pratade massa, najs! Vid 14-tiden så sa vi hejdå och jag tog mig till Ackes där jag hängde med Natalie och väntade.. Disco-workshop med Alexander Larsson vid 15, en två-timmars igen, men jag var inte med utan kollade bara.. Vilar foten från disco så gott det går innan terminen börjar. Memorerade koreografin och lärde mig lite nya övningar och grejer ändå av att bara kolla.. Inspiration, oh yes! Pratade lite med Irina och Vahidin innan jag drog till bussen och mamma hämtade mig på resecentrum vid 18..
 

Zumbaaa

2014-01-09 @ 23:35:00
Kom in till Ackes strax efter fyra-tiden idag. Träffade Helena där direkt, så vi satt och pratade en del. Fint! Hejade på folk som ramlade in och träffade Lisa också. Vid 17 så var det dags för zumba, det var mycket folk faktiskt. Vahidin, Irina och Lisa körde denna gång, roligt! Otroligt svettigt och jobbigt, men jag älskar't. Några nya danser också, himla roliga. Pratade med lite folk och sen hoppade jag in i bilen med Irina och Vahidin. Mot Sandviken och IOGT, massa prat och de ville verkligen att jag skulle köra nån dans själv där.. Zumban började vid 19 och det kom lite folk dit också. Vahidin och Irina körde sitt, och jag körde de två danserna som vi bestämde i bilen, haha. Det gick väl helt okej, roligt ju! Pratade med dem efteråt innan jag åkte hemåt med mamma. Najs!
 

Valbo köpis.

2014-01-07 @ 20:52:17
Det blev en sväng till Valbo med mamma och mormor i eftermiddags. Först en sväng in på stadium och sen in på köpis. Kikade runt i lite butiker och det slutade med ett par mönstrade träningsbyxor på KappAhl. Så fina! Sen hamnade vi på café Madame för mamma och mormor ville äta nåt, och heja på syster som jobbade.. Det blev även en sväng in på ica innan vi kom hem..
 

Helgen är över.

2014-01-06 @ 20:39:25
En helg har svischat förbi också. En långhelg liksom. Det har inte hänt så mycket alls. I lördags och igår så satt jag typ bara på mitt rum och kollade på filmer, minst 10 stycken har jag nog plöjt igenom. Skrivit brev, beställt bilder och slappat bara.. Skönt men ändå tråkigt.
 
Men idag var jag in till Gävle på eftermiddagen, först en sväng in på gina för att köpa träningshotpants. Najs! Sen till Ackes, där jag möttes av Irina och Vahidin det första man gör. Finfint! Satt sedan i foajén med lite folk som hade kört pardans och bara pratade massa. Vid 16 så var det dags för hiphop workshop med Yvo Eussen (han har tävlat i hiphop och är svenska mästare i 10-dans tillsammans med Elisabeth Novotny..). En två timmar lång workshop där vi fick lära oss en koreografi.. Riktigt roligt ju! Inte min stil för fem öre, haha, men funderar fortfarande på om jag ska börja tävla i hiphop eller inte.. Slutade vid 18 och åkte sen hem med Natalie och cyklade hem i regnväder... suck!
 

Kvalitetstid.

2014-01-03 @ 22:27:11
Det blev en sväng till Gävle idag igen.. Mötte upp Josefine strax efter 14-tiden, så himla roligt att ses igen! Vi kikade runt i alla butiker, gick igenom rean men hittade inget speciellt. Efter det så hamnade vi på Waynes för lite fika.. Kladdkaka och fanta, mums! Satt där och bara pratade massa, mycket trevligt! Gick sedan till bussen och skildes åt vid halv sex-tiden och bussen hemåt.. Tack för en fin dag! :)
 

Baby you light up my world like nobody else

2014-01-02 @ 22:23:00
Åkte in till mitt kära andra hem idag igen, nämligen Ackes. Kom dit strax innan halv fem och träffade Helena där, najs! Strax innan fem så kom Irina och Vahidin också, så roligt att träffa dem igen. Och vid 17 så väntade zumba där jag var med. Dock tog jag det lite lugnare än vanligt pga foten, det var tråkigt men så roligt att få träna igen. Pratade lite med Irina och lite folk innan vi drog därifrån. Åkte med Irina och Vahidin till Sandviken och IOGT. Pratade massa om lite allt möjligt.. Och vid 19 var det dags för zumba igen. Himla roligt men jobbigt! Pratade med dem efteråt och fick skjuts hemåt, taaack bästa ni! ♥
 

Nyår 2013/2014

2014-01-01 @ 21:54:18
Nyåret firade jag in tillsammans med Helena, så himla trevligt ju! Började med att fixa middag, en trerätters blev det. Förrätt, huvudrätt och efterrätt. Snacka om att vi blev mätta alltså. Så gott! Och sedan blev det chips, choklad och dricka i vardagsrummet framför dansfilmer. Vi såg Step up 3 och Save the last dance 2. Och vi satt bara och pratade massa.. Strax innan 12-slaget så klädde vi på oss och begav oss ut till stortorget och där var det aspackat med folk ju, herregud! Så vi kollade på fyrverkerierna och firade in det nya året. Hemåt igen och vi kollade lite mer på film och bara pratade en hel del. Kom i säng runt två-tiden nån gång..
 
 
Första dagen på året, 1 januari. Vi kom väl upp runt 11-tiden, åt frukost och fixade oss. Drog sedan över till Ackes, för Helena skulle friträna lite och det slutade med att jag städade lokalen, haha. Sen hem till H igen och jag blev kvar och vi kollade på lite filmer på tv. Och pratade massa. Himla mysigt och trevligt! Tog bussen hemåt vid halv sju-tiden och hemma blev det pizza med mamma framför en julfilm..
 

RSS 2.0