Härlig sommarkväll.

2014-07-29 @ 21:39:00
Efter discoträningen så mötte jag upp Josefine och Nemo på stan. Klockan var la runt halv sex-tiden, fixade lite grejer och sen tog vi en promenad bort till boulognern. Minigolf stod på schemat. Och helt underbart väder för det också, inte för varmt och inte kallt. Vi spelade på och hade jätteroligt, åh vad jag gillar minigolf alltså. När vi var klara där så tog vi oss tillbaks in till stan och hamnade på coffeehouse by george för en fika. Trevligt värre. Jag och Josefine körde på en kladdkaka med 1 kulglass och topping. Herrejösses så gott! Mätta blev vi verkligen.. Satt och pratade där lite innan jag tog mig till bussen och åkte hemåt. Tack för en fin kväll!
 

Zumba.

2014-07-28 @ 20:28:00
Jag zumbar på än. Det blev flera måndagar för min del. Inte mig emot, pengar ju! Förra måndagen så delade jag med Irina och Vahidin, himla roligt ju! Men ikväll här så var det bara jag... Så otroligt varmt alltså, men det är galet roligt att leda ju. :D Yay!
 

Jobbelijobb.

2014-07-25 @ 19:41:41
Ännu en vecka är förbi... En sjukt varm vecka också. Ingen höjdare att städa i denna värme, och absolut inte trappor. Herrejösses så svettigt det har blivit, men vi har överlevt i alla fall. Helt slut har man varit när man har slutat om dagarna, haha. Nu är det ju bara två veckor kvar, det går himla fort nu alltså. Gött! Fick min lön idag också, så najs. HAPPY! :D
 

Härlig sommardag!

2014-07-25 @ 18:10:04
Igåreftermiddag så åkte jag in till Gävle och mötte upp Josefine. Himla roligt att ses igen, då vi inte har hunnit med nån träff på hela sommaren, galet ju! Vi kikade runt på hela stan tror ja, det kändes så. Hittade ett fint linne på rean inne på gina, så jag var nöjd! Sedan fikade vi på coffeehouse by george, satte oss ute i värmen eller de blåste lite kyligt emellanåt. Mycket mysigt och gott! Efter det så gick vi bort till boulognern och snurrade runt. Galet vad fint det är där, man borde gå där oftare ju. Tog lite bilder och bara pratade massa. Tillbaks till stan och vi köpte varsin glass och slog oss ner på rådhustorgetstrapp och väntade på våra bussar. Så härligt! Tack för en jättefin och mysig dag i värmen!
 

Häng i Boulognern.

2014-07-23 @ 15:37:13
I söndagskväll så åkte jag in till Gävle och boulognern för att umgås med några pardansare. Vi hade bestämt några dagar innan att träffas, alla som kunna från gruppen då. Så klockan sex möttes vi upp och slog oss ner vid ett bord vid grillplatsen vid lekparken. Finfint väder ju! Det var jag, Helena, Anna, Emelie, Jonas, Dariel, Nike, Hugo och Lisa. Så vi var ett litet gäng, himla roligt! Grillade, satt och pratade och hade det mysigt! Så kul att träffa de flesta igen ju! Efter nån timme så åkte jag hemåt igen... Tack alla för en fin kväll!
 

Mys i Högbo.

2014-07-20 @ 12:27:55
Det blev en sväng till Högbo bruk med Sofia och Saga igårkväll. Gick längs vattnet, åt lite glass och tittade på djuren. Riktigt mysigt ju! Och vilket skönt sommarväder vi har, underbart!
 

En biltur..

2014-07-18 @ 19:29:36
Följde med mamma och mormor till Owe jansson idag, kikade runt där. Så himla mysigt där ju! Och sen åkte vi till Valbo köpis och sprang runt där, syster hängde på efter hon slutade också. Och sen en sväng på Ikea för lite fika, gött! Sen hemåt...
 

Helt slut.

2014-07-18 @ 19:13:46
Då var denna jobbvecka över också. Det går fort nu alltså, bara tre veckor kvar. Men jag är helt slut i kroppen, herregud. Lite ont överallt, haha. Men det går faktiskt bra, har riktigt bra ställen att städa ju.. Bara vissa trappor som är jobbigare än andra, menmen.. Nu i helgen är det vila som gäller för snart är den slut ändå.
 

Allsång: Tillsammans!

2014-07-17 @ 19:02:00
Igår åkte jag med mamma in till Gävle för att gå på allsång. Tillsammans hette den och det var Magnus Carlsson som höll i den och Linda Bengtzing var gästartist. Den höll på i 1,5 timme ungefär, lite mera.. Solen sken och det var varmt, så gött! Allsången var himla bra ju! Magnus är bra och proffsig i det han gör.. Men Linda var ändå stjärnan för mig. Gud vad roligt det var att se henne igen, fortfarande lika galen ju! Love it! Hade inte sett Lindatre år så det var helt klart värt att åka in för. Hon bjöd på några av sina egna låtar som Hur svårt kan det va, E de fel på mig, Ta mig, Värsta schlagern och allsång blev det med Jag ljuger så bra. Så grym hon är!! Och det blev massa flera allsånger.. och Magnus bjöd på ett medley av sina hits, hur bra var inte de?! Ja, det var en himla bra allsång i alla fall. Mot slutet tog jag mig till sidan av scenen där det skulle vara signering, men den sket jag i.. Kramades och pratade med Linda innan den, gud vad mysig hon är alltsåSå fint!
 
Tack för kvällen!
  

Helgen som varit..

2014-07-13 @ 21:57:00
Grillade med mamsen, myste framför tvn och solade massa.. Fint!
 

Glass + solning

2014-07-10 @ 16:34:00

Påväg till jobbet...

2014-07-09 @ 13:10:00
Onsdagmorgon, 5.40.

Discoträning.

2014-07-08 @ 18:37:00

Fina Jessica!

2014-07-07 @ 21:03:00

Kvalitetstid med fin vän!

2014-07-05 @ 21:56:00
For in till Gävle på eftermiddagen här, kollade lite butiker och sen mötte jag upp Matilda strax efter halv fem. Så roligt att ses ju! In på bion för att hämta ut våra biljetter och sen mot Java för en fika. Köpte gottigotta och satte oss ute i solen, mys! Satt och pratade om allt möjligt, himla trevligt! Innan sex så gick vi över till bion, köpte på oss dricka och popcorn och sen till salongen. Vi såg Maleficent, i 3D också. Himla bra film ju! Verkligen sevärd tycker jag.. Den var fin gjord och jag gillade handlingen väldigt mycket, och sen bara älskar jag Angelina Jolie. Gå och se den! Den slutade strax innan åtta och då tog vi en liten promenad genom stan innan vi sa hejdå och hoppade på våra bussar hemåt. Tack för idag!
 

Grillning.

2014-07-05 @ 11:41:00
Jag hämtade upp syster strax innan 18-tiden igår och vi åkte ner till pappa och Sinikka. Grillning stod på schemat. Men först satt vi och pratade bara och dem fixade maten. Nån timme senare så var det dags att äta, klyftpotatis och kött, riktigt gott ju! Mätt blev jag.. och sen efterrätt på det. Glass, jordgubbar och chokladsås. MUMS! Satt sedan och pratade en del innan vi åkte hemåt runt halv tolv-tiden.. Somnade gott sen.
 

Heeelg!

2014-07-04 @ 17:11:00
Ännu en vecka har gått.. Halva tiden på sommarjobbet har gått också, så fem veckor kvar nu. Det blir nog bra.. Imorse var jag och jobbade, bara fem timmar dock så var hemma till lunch, skönt. Kollade lite Vänner-avsnitt direkt sen, innan jag tog mig till bussen och åkte in till Valbo köpis. Kikade runt där, shoppade lite och åkte sen hem med syster när hon slutade jobbet.. Ska snart fixa mig och åka ner till pappsen med syster och grilla lite.. :)
 

Bästa på Allsången ♥

2014-07-01 @ 21:07:00

1 juli.

2014-07-01 @ 15:36:00
Redan första juli och halva sommaren har gått.. Och någon sommar har det väll inte hunnit blivit än heller.. Helt sjukt! Juni har bara bjudit på massa regn ju... och för min del en hel del jobb, men det är najs det också. Och lite annat har jag hunnit med också, det ska/har jag blogga ikapp om, bara scrolla ner... Hoppas att juli ska bjuda på mer sol och värme i alla fall, håller tummarna för det. Och jag ska mest jobba hela månaden, inget annat är inplanerat alls. Menmen, pengar får jag i alla fall.. Ska väll försöka träffa lite vänner också. :)
 
Detta kom med posten idag också, då vet jag vad jag ska göra i höst!
 
 

RSS 2.0