Åhléns.

2014-09-30 @ 20:53:00
Jag har haft askul på praktiken nu igår och idag. Det känns så himla bra. Så rätt. Trivs så bra tillsammans med personalen och jag lär mig mer och mer för varje gång. Älskar't! 
 

Danskväll.

2014-09-28 @ 13:04:00
Kom till Ackes runt 17.15 igår, ingen Irina och co som kommit som sagt.. Men de kom strax efter mig.. Då fixade vi med bord, stolar, massa fika och allt. Det blev bra! Och folket ramlade in efter 18-tiden. Det var ganska mycket folk där. Började med att dansa bump i ring, där jag började att dansa killstegen men fick byta över till tjejstegen sen. Kul! Jag och Sindy hängde mycket under kvällen. Det dansades bugg, salsa, foxtrot och lite swing i omgångar. Fikade en del och umgicks med folk. Trevligt ju! Pratade en del med Irina innan vi begav oss iväg strax efter nio.. Det var jag, Johan, Emilie, Rikard och Matilda. Drog till donken och åt för att sedan ta tio-bussen till Sandviken och vidare till Allstar, som hade premiär nu i helgen. Kom in där strax innan elva och träffade massa vänner till Johan först. Köpte dricka och sen hängde vi på dansgolvet resten av kvällen typ.. Riktigt roligt! Vid halv två så gav jag upp och tog sällskap med mamma hemåt, förbi resecentrum och hämtade cykeln först så var hemma vid två.. Kollade lite Vänner och sen blev det sovdags..
 

Ny duoklänning.

2014-09-26 @ 16:32:00
Jag och Josefine har beställt ny duoklänning och jag fick hem den idag. Himla fin ju, detta blir najs på tävlingen! :D
 

Plugg!

2014-09-26 @ 15:21:00
Idag hade vi vårt första prov i skolan. Alla trodde att det skulle vara ganska så litet då vi känner att vi knappt har hunnit med något. Men vi fick typ 6 A4-sidor med frågor, haha, men jag svarade på allt och jag blev nog godkänd. Annars rullar skolan på bra, och igår så gjorde jag klart alla de uppgifter som vi har fått som jag har legat efter lite med.. Så himla gött!
 

Dansen.

2014-09-25 @ 22:29:00
Dansar gör jag varje dag typ också. Och jag har bestämt mig helt för terminens kurser nu i alla fall. Det känns skönt! Det blev bugg x2, tävlingsdisco, disco/jumps&turns avanc, disco övade, fantasy, zumba och standard&latin pardans. Naaajs! Kämpar på och försöker hänga med överallt... det går framåt!
 
Och ikväll här var det disco som gällde först, det går la sådär.. Sen hoppade jag in och körde zumba istället för Irina, jobbigt men roligt. Och sist väntade 1,5 timme med fantasyn. Kul! Helt slut efteråt dock...
 

Praktik.

2014-09-23 @ 20:16:00
Praktiken rullar på på Åhléns och jag trivs som fisken i vattnet. Herregud, detta känns så himla rätt. Det finns oftast nåt att göra hela tiden och personalen är urgullig verkligen. Det kommer att bli ett fint år! :D
 

Danstävling.

2014-09-21 @ 13:47:00
Igår eftermiddag så hängde jag på Natalie och hennes mamma till Falun på danstävling. Det var rikstävling i disco, från guldklass och uppåt, så jag fick inte tävla nåt. Men jag hängde med för att kolla när Natalie, Helena, Sanna och Josefine tävlade.. Och bara för att hänga där och bli inspirerad. Irina och Vahidin dök även upp där, roligt! Kollade in allihopa och alla är så himla grymma, jag ville också tävla ju.. Det var bara Natalie som gick till final och det var bara vi från Ackes kvar under kvällen. Natalie var asgrym, och det slutade med att hon vann allt. Grattis till henne! Tävlingen slutade strax innan halv elva och då var det bara att åka hemåt.. Gött!
 

My week...

2014-09-20 @ 12:23:00
Jag bloggar inte alls som jag brukar, och det är helt enkelt för att jag inte har tid att sitta vid datorn så mycket, knappt nåt alls. Har så fullt upp med allt annat just nu.. Det är lite jobbigt, men det blir nog bra snart. Här kommer i alla fall en liten sammanfattning av veckan...
 
Måndag
Började dagen med praktik, jag är på Åhléns nu ialf. Trivs så himla bra! Var där mellan 9-17. Åt lite och sen till Ackes. Tävlingsdisco 18.30-20, så himla jobbigt. Och efteråt så gick jag och Irina igenom mitt tävlingsprogram. Så var hemma efter halv tio..
 
 
Tisdag
Praktik igen, mellan 9-17. Åt lite och sen till Ackes. Standard pardans 18.30-20, och åkte hem med Natalie..
 
Onsdag
Hade lektioner mellan 8.30-14. Stan en sväng innan jag mötte upp Cassandra för en fika. Raka vägen till Ackes sen. Zumba 17-18. Bytte om och åkte till Sandviken och Kulturcentrum. Disco 20-21. Cyklade lycklig hem efter träningen..
 

Torsdag
Pluggade nån timme. Fixade lite ärenden på stan i Gävle. Och sen till Ackes. Disco 17-18. Zumba 18-19. Och sist Fantasy där vi var 3av10 personer, inte så lyckat. Tränade bara en halvtimme typ och sen åkte jag hemåt med Emilia för hon slutade sin lektion samtidigt..
 
 
Fredag
Lektioner mellan 9.20-14.40. Till Ackes igen, latin pardans 18-19.30. Sen bussen hemåt, och var hemma efter nio-tiden..
 
 
Det var min vecka lite kort och gott sådär..

Myskväll.

2014-09-14 @ 12:01:00
Kom till Helena strax efter 17 igår.. Vi satt och pratade massor och runt 18 så kom hennes syster Rebecca. Vi drog iväg och köpte mat direkt, och en sväng förbi coop också. Det blev pizza för oss alla, så himla gott ju! Och vi satte i en film direkt. The heat blev det och den är ju så himla rolig. Och efter den så kollade vi på Har du hört ryktet om Morgans? Också en bra film.. Klockan började bli mycket och Rebecca drog hemåt strax efter halv elva, medan jag blev kvar en stund till. Då vi bara pratade massor.. Tackade för kvällen sen och tog mig till bussen runt halv tolv.. Bussen var sen, trodde jag hade missat den först, men jag kom hem i alla fall. Tack för en fiin kväll!
 

Kalasa för syster.

2014-09-06 @ 21:49:00
Ikväll här så var det kalas för systeryster hemma hos henne. Jag och mamma åkte dit innan syster slutade jobbet vid 18.. Folk ramlade in och även syster tillslut. Det var jag, mamma, mormor, Gun-Marie, Sofia + Saga, Jessica + Tristan, pappa o Sinikka, farmor och Yvonne. Så vi blev ett gäng där hemma.. De åt smörgårdstårta och sen blev det även fika. Kladdkaka, mumsigt! Vi blev kvar där ett tag.. kom hem efter nio, halv tio-tiden nån gång. :)
 

1 september.

2014-09-01 @ 21:16:00
Första september idag och hösten står för tröskeln. Lämnar sommaren bakom mig nu. Jobbat under tio veckor och två veckor utomlands. Finfint! Men nu är det dags att komma in i rutiner igen.. Det känns väldigt bra, jag älskar rutiner samtidigt som jag älskar spontanitet, men jag vill ha lite ordning och reda på livet nu..
 
Jag har ju börjat plugga igen, från den här veckan körs det igång ordentligt. Jag har fått praktik på Stadium så jag har varit där idag och ska dit imorgon. Jag väntar dock på besked från Åhléns så får se hur det slutar.. Annars känns det bra, bra klasskamrater och så.. Så detta blir nog bra! Dansen har kört igång också. Första veckan är förbi men jag har fortfarande inte bestämt mig riktigt. Ska testa lite mer denna vecka, sen får vi se.. Och jobbet är igång också, är ju zumbaledareAckes nu, har en egen grupp på söndagar. Så kul!
 
Detta blir nog en bra höst med skola, praktik, jobb och dans. Det låter mycket och de kommer det nog att vara också. Blir nog lite ovant i början men hoppas det kommer att kännas lättare när man kommer in i det. Utöver allt detta så ska jag försöka träffa lite vänner också, även vila en del som nog kommer att behövas..
 
Jag säger välkommen hösten!
 
slappar på ackes...

RSS 2.0