Lördag.

2015-01-31 @ 19:02:08
Det har hunnit blivit helg igen också. Och jag bloggar inte så ofta längre, det vet jag, men i veckorna har jag inte direkt tid att sitta vid datorn. Jag har ju praktik tre dagar i veckan och skola två dagar. Dansar sex dagar i veckan och kör zumba en dag. Så det är fullt upp just nu, lite för mycket också. Så får se om jag kanske kan lösa det på nåt vis...
 
Väldigt slapp dag idag, skönt det också. Började dagen med att kolla klart på Pelle Svanslös, så mysigt. Pluggade lite sen.. Var ut med musbus i snöyran, det var en som var glad i alla fall, haha. Kollat på videos och dansat/fixat mina solo-program inför en kommande tävling. Inte så lätt, men tror att jag har i alla danser nu. Annars har jag mest kollat på massa filmer bara.. Det har varit skönt! Och resten av kvällen fortsätter nog framför tvn också. :)
 
bjuder på en bild från i somras på mallis... åh ge mig sommar nu!

Kalender 2015.

2015-01-26 @ 21:19:31
Förra veckan så fick jag hem min nya kalender för året. Köpte ifrån personligalmanacka.se, där man kan göra egen framsida och baksida av sina egna bilder. Så roligt! Jag är så himla nöjd med min! :D
 

Då kör vi...

2015-01-24 @ 20:59:00
Ja, då var prova-på veckan över på Ackes. Jag har dansat någorlunda mycket, trots att jag inte varit så himla motiverad osv. Vissa kurser har varit roligare än andra... men kul att vara tillbaka och träffa alla igen i alla fall.
 
I måndags var det dags för tävlingsdisco och jag var inte alls pepp. Var med på uppvärmning, hoppen och diagonalerna. Sedan var det programtid, och de höll nog på halva lektionen. Jag har dock inget program så jag dansade inget alls utan bara kollade på.. suck. Sist körde vi koreografi också, så himla roligt, den älskade jag verkligen. Men jag är osäker på denna kurs, faktiskt, om det är värt att gå den när jag inte är med på allt... Det visar sig, sen blev det buss hem med tjejerna.
 
I tisdags var det standard pardans. Asjobbig uppvärmning som vanligt där. Började med vals, följt av tango, wiennervals, slowfox och sist quickstep. Och det gick väll bra i alla danserna. Mindes alla steg så det var roligt. Roligast var det att dansa slowfox igen, den gillar jag. Pratade med lite folk efteråt innan jag drog till bussen.
 
I onsdags började jag med zumban, det var himla roligt och det var asmycket folk verkligen. Irina och Vahidin turades om att köra, så det var najs. Efter den så testade jag disco forts för jag ville ha lite enkla steg, ingen kurs jag ska gå i alla fall. Den kursen var speciell eller nåt, haha. Lätt var det i alla fall och efter den så kastade jag på mig kläderna och drog till bussen. Raka vägen till Kulturcentrum och det var disco/jumps&turns avanc för Ida som gällde. Asjobbig uppvärmning och sen koreografi. Himla roligt ju, lite halvsvårt sådär men utmaning ju. Avslutade med en kombination över golvet och sen hopp. Kul!
 
I torsdags var det dags för disco övade och vi var jättenågra, bara sju stycken där. Eftersom att vi inte riktigt visste om den kursen blir av eller inte så körde vi som i måndags på tävlingsdiscon. Uppvärmning, hopp och diagonaler följt av koreografin. Kul att köra den igen, men samtidigt tråkigt för att man inte fick lära sig nå nytt. Sen skulle vi ha fantasy en timme senare, men vi var bara fyra stycken där så vi satt ute i foajén och pratade med Irina istället och bestämde att vi börjar nästa vecka istället. Sen bussen hem med Natalie..
 
I fredags var det sista kursen och det var latin pardans. Liten uppvärmning och började sen med rumba walks och nån övning. Inte lätt eller roligt. Började med chacha sen, fick lite steg från Irina men det funkade inte så bra. Fortsatte med samba och det är så himla roligt, de hade jag sett framemot. Sen rumba som gick skit, och paso för de andra så vi kollade då.. Och sist jive som inte heller gick så bra, haha. Inte en så lyckad lektion, men klackskorna var på i alla fall. Pratade med folk efteråt och även Irina innan vi lämnade stället och gick till bussen.
 
Då var denna vecka över, äntligen. Helt slut i kroppen nu och jag vill gärna ha lov igen. Menmen, det är väll bara att köra på, hoppas att motivationen hittar tillbaka också... Jag blir kvar på alla kurser tror jag, det är bara tävlingsdiscon som jag är osäker på, men den ska jag testa en gång till. Annars blir det de åtta vanliga kurserna igen.. :)
 

Friday.

2015-01-23 @ 12:44:00
Hunnit med en del fast inte klockan är så väldigt mycket. Imorse så var jag in till skolan, vi hade prov i excel. Vi fick välja själva när vi ville göra provet, bara det är innan maj liksom, men jag valde att göra det nu då det är fräscht i minnet. Provet var huuur lätt som helst, herregud. Det tog 20 minuter för mig, haha. Nöjd i alla fall! Det blev sen en snabbsväng på stan, lämnade tillbaks en tröja och shoppade lite annat. Bussen hem sen och då blev det en promenad med musbus och sen lite mat för mig. Nu är jag placerad här vid datorn och satte just i en film också.. Senare ikväll ska jag in till Ackes och dansa.. :)


Bästa stället.

2015-01-22 @ 21:29:00
Tre dagars praktik som gäller nu.. Eller ah, om jag känner för det liksom, det är gött! Jag har haft jättekul på Åhléns, får vara överallt och lär mig nya saker hela tiden. Så enormt roligt! Och det har varit otroligt mycket kassa dessa dagar, vilket jag älskar. Att få mer ansvar och visa vad jag kan, iihi! Som sagt, jag stortrivs! :D
 

Dansterminen är igång.

2015-01-18 @ 20:46:00
Dagen har varit väldigt lugn, i alla fall till en början. Bara slappat hemma framför tvn.. Förberedde lite inför kvällen bara.. På eftermiddagen tog jag bussen in till Gävle och raka vägen till Ackes. Det var terminsstart idag, det kändes la gött. Jag hade mitt första zumbapass för terminen och blev glatt överraskad över hur mycket folk det kom. 18 stycken. Himla roligt ju! Körde på för fullt och det gick jättebra.. Bytte om direkt efteråt och for in på High heels feminin vibe som Ida hade. Så jäkla roligt alltså. Började på två koreografier, lite svårt var det men det blir nog bra det där. Sedan lite prat med Ida innan jag tog bussen hemåt..
 
 

Anmäld!

2015-01-14 @ 17:36:00
Efter otroligt mycket velande fram och tillbaka så är jag nu äntligen anmäld till vårens danskurser. Sisådär fyra dagar innan det börjar.. Schemat kom ju ut dagarna innan jul, men jag har verkligen inte kunnat bestämma mig och det har jag väll i för sig inte gjort nu heller. Så himla svårt, för jag vet inte alls vad jag vill dansa och hur mycket jag har tid och ork till. Lite jobbigt ju, menmen, det löser sig nog...
 
Dessa kurser är jag anmäld till...
High heels feminin vibe forts/övade
Tävlingsdisco
Standard pardans
Latin fusion nyb/forts
Zumba
Disco/jumps&turns avanc
Disco övade
Jazz/show övade
Show (fantasy) avanc
Latin pardans
 
Nu blev det dock hur mycket som helst här, men pratade lite kort med Irina och hon tyckte att jag kan ju testa allt första veckan och sen plocka bort, som jag brukar göra. Så får se hur det slutar sen, haha, kanske blir ett till snack med Irina innan det är klart.. ;)
 
gammal bild xD

Då var det dags igen..

2015-01-14 @ 16:46:00
Och idag så började skolan igen också. Kul att vara tillbaka men samtidigt så är det lite jobbigt... Nu lär man komma in i dessa rutiner igen och börja plugga, haha. Det var en lugn första dag, vi gjorde inte så värst mycket. Pratade mest om vad som händer under terminen, om APLen osv.. Det var la najs! :)
 

Äntligen!

2015-01-13 @ 19:16:00
Igår och idag var det praktik som gällde. Äntligen tillbaka på Åhléns. Jag har längtat faktiskt! Fick kram av chefen som välkomnade mig tillbaks och fått höra från personal att de saknat mig. Åh, gud vad jag tycker om dem alla. Det är så himla roligt att vara tillbaka, jag stortrivs verkligen. Bästa stället, åh, jag vill vara där jämt! Längtar redan till på måndag, hihi. :D
 

Zumbat.

2015-01-12 @ 20:37:00
Både ikväll här och förra måndagen så var det jag som fick leda zumban. Riktigt roligt faktiskt, men jag kände mig otroligt otränad efter jul och nyår såhär, haha. Det var mycket folk och det gick bra.. Kastade ihop två nya danser igår också, bara för att jag ville ha nåt nytt och testa liksom. Det gick någorlunda, men måste kolla igenom en av dom till på söndag.. Super!
 

Myskväll deluxe.

2015-01-03 @ 13:19:00
Igår åkte jag in till Gävle och till Helena till 17-tiden för en myskväll med mat och film. Vi började med att gå och handla på konsum, grejer till tacos och lite godis. Så vi började med maten direkt, och placerade oss i vardagsrummet. Kollade på filmen Maleficent och pratade om lite allt möjligt. Himla trevligt ju! Sedan kom även Helenas syster Rebecca dit. Pratade en del och vi kollade även på en till film, The proposal. Så bra! Satt bara och pratade en stund efter filmen innan jag tog mig till bussen som gick vid halv tolv..
 
Tack för en jättemysig kväll, detta får vi göra om snart igen!
 

Nyklippt.

2015-01-02 @ 13:25:00
Äntligen var det dags att klippa sig igen. Var upp på stan och till Hårharmoni i förmiddags här. Mitt hår har varit så otroligt slitet så det ville jag ha bort. Så klippte av de slitna plus lite till och klippte sen upp håret lite grann med. Jag blev så himla nöjd!!!
 
En före- och efterbild här... dock väldigt dåliga, man ser inte så bra menmen..

2015

2015-01-01 @ 13:20:00
Då var det nytt år igen!
 

RSS 2.0