Fikatajm.

2015-06-30 @ 20:39:00
Åkte in till Gävle på eftermiddagen för att träffa Josefine, men tiden blev ändrad så det blev lite häng på Ackes först med Helena. Mycket trevligt! Sen mötte jag upp Josefine på stan, kikade lite i butiker innan vi hamnade på coffehouse by george. Som vanligt! Kladdkakan är ju bäst där, hihi. Satt där och pratade ett bra tag innan vi tog oss därifrån, kikade lite mer butiker och sen sa vi hejdå och åkte hemåt...
 

Zumba

2015-06-29 @ 20:08:00
Jag jobbar på och zumbar för fullt under sommaren här. Varje måndag och torsdag har jag kört hela juni.. Skapligt med folk, ibland mer och ibland mindre. Roligt är det i alla fall :)
 

Renovering påbörjad!

2015-06-27 @ 16:35:00
Äntligen så är renoveringen av mitt  rum påbörjad. Det tog ett tag men nu är vi igång... Mamma och jag har målat hela helgen typ, haha. Så roligt! :D
 

Trebo

2015-06-23 @ 20:56:00
Jag och syster tog en liten kvällspromenad i Trebo. Så himla skönt ju och fint ute också.
 

Midsommar.

2015-06-21 @ 21:54:35
Började dagen ned en sväng till Valbo med syster, där vi kollade runt överallt men hittade inget. Förbi ica en sväng innan jag blev hemskjutsad. Strax därefter så följde vi med mamma till mormor, men först ett stopp på ica och vidare ut på graven för att lämna blommor till gammel-mormor som fyllde år i torsdags. Vi blev bjudna på fika hos mormor och det blev lite prat.. Väl hemma sen så kollade jag lite Vänner och fixade till mig. Runt halv fem-tiden så tog jag cykeln och trampade hem till Natalie för att "fira" midsommar. Vi kollade gamla dansvideos, åt grillat, spelade spel (med andra ord), kollade film och bara pratade massa. Himla mysigt! Cyklade hemåt strax efter tolv-tiden.. Det blev en lugn och trevlig midsommarkväll.. :)
 

Betyg.

2015-06-16 @ 09:33:53
Jag fick hem mina betyg förra veckan från yrkesutbildningen jag gick.. Otroligt nöjd och stolt över mig själv, att jag klarade det så pass bra. Jag vet att hade jag lagt ner lite mer tid i slutet här så hade det kunna bli ännu bättre men det gör inte så mycket nu. För det här är så mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli från början.. Happy :D
 

Balkonghäng.

2015-06-13 @ 13:54:00
Igår så for jag in till Helena runt 18-tiden. Vi drog till konsum direkt och köpte hem lite gottigotta. Sedan placerade vi oss på hennes balkong. Kollade lite studentflak, fikade och pratade om allt och inget. Vi hängde där hela kvällen, så otroligt mysigt. Så himla fint väder och det var verkligen varmt också. Första sommarkvällen typ, nu kände man verkligen att sommaren har kommit. Riktigt trevlig kväll med bästa vännen! ♥ Och jag tog sen halv tolv-bussen hem..
 

Soool.

2015-06-12 @ 16:03:00
Ja, idag kände jag mig tvungen att kila ut i solen. Bara för att det var så fint väder. Så jag låg och solade nån timme, och självklart skulle jag bränna mig. Jag blev alldeles röd frampå ju, haha xD Men skönt ändå att sommaren har kommit..
 

Valbo köpis.

2015-06-10 @ 17:08:00
Det blev en sväng till Valbo köpis med Sofia och go-Saga idag. Träffade på syster också när hon slutade jobbet, så hon hängde på oss. Vi kikade runt lite överallt och sen blev det även en sväng in på Ikea. Alla shoppade förutom jag, haha. Det blev en korv med bröd innan vi lämnade Ikea och Valbo. Najs!
 

Tisdag.

2015-06-09 @ 18:38:00
Jag åkte med mamma och syster in till Gävle för att fixa nya pass, och det gick väldigt fort för en gångs skull. Systeryster kollade en grej till där innan vi åkte vidare till Valbo och Lager 157. Kikade runt där men inget som föll mig i smaken just då. Sen slutade det med att vi hamnade på Monroe´s för att äta lite. Kebab och pommes, mums!
 

Zumba.

2015-06-04 @ 20:49:00
Kvällens zumba-pass kördes i en squash-hall. HAHAHA! Irina messade mig i eftermiddags och sa att det blivit dubbelbokat på iogt, i den hallen jag brukar vara i.. Så det fick bli en annan hall och då blev det en squash-hall. Men det gick bra ändå, vi var som tur var bara fem stycken, det hade aldrig funkat med flera. Det blev så sjuuukt varmt, men vi körde på och hade roligt ändå.
 

Myskväll.

2015-06-04 @ 12:44:00
Igår så åkte jag in till Gävle och till Helena vid fem-tiden ungefär.. Skulle hjälpa henne med en grej osv. Vi drog iväg till coop och handlade lite gottigott. Sedan satt vi och pratade och pratade hela kvällen. Så himla mysigt och trevligt! Tiden bara flög iväg och jag tog halv tolv-bussen hem igen. Tack bästa du för en härlig kväll!
 

Dansfys.

2015-06-03 @ 12:57:00
Jag var på sommarens första dansfys igår, eller ja för mig var det första, har inte kunnat gått de två veckor som varit. Vi var inte så många alls, det var jag, Helena, Hanna och Maja. Och Ida då förstås. Körde på som hon brukar typ.. Uppvärmning, lite stretch, balettövningar, diagonaler med hopp, lite snurrar och massa stretch i slutet. Helt okej gick det väll, tycker fortfarande det är lite för svårt. Jag tappar sugen under tiden liksom. Menmen, får se om det blir flera gånger.. Fick en väldans träningsvärk i alla fall, haha.
 

RSS 2.0