Praktiken.

2015-03-29 @ 13:43:00
Dagarna på Åhléns rullar på och ännu en månad har svischat förbi. Det börjar gå lite för fort nu känner jag. Men jag trivs så otroligt mycket. Det finns nånting att plocka med hela tiden och jag får så mycket eget ansvar så det känns så bra.. :D
 
Några av mina outfits under månaden...
 

Ackes skolmästerskap 21/3

2015-03-21 @ 20:11:00
Dagen har spenderats ute i Valbo sportcentrum idag. Åkte hemifrån vid 11-tiden ungefär, hämtade upp Natalie, Josefine och Amanda och vi åkte till IKEA först för att äta lunch. Så himla gott och sen raka vägen till Valbo sportcentrum där Ackes skolmästerskap skulle hållas. Träffade Irina, Vahidin, Ida och resten av folket som skulle hjälpa till. Plockade i ordning med alla grejer och vid 14-tiden så började skolmästerskapet. Först disco singel och par, sen hiphop singel och par. Över 130 dansare var med och alla är så himla grymma, så roligt att se alla. Runt 18-tiden så avslutades allt med godisregn och självklart en groupie med alla funktionärer, domare och Irina och Vahidin. Så najs! Raka vägen hemåt sen...
 
love it <3

Lunchdejt.

2015-03-13 @ 17:51:00
Började dagen med en sväng till skolan för att skriva prov, som gick skit rent ut sagt, haha. Raka vägen till Ackes sedan för att möta upp Natalie, där träffade jag även på Helena och Irina o co, då det var privatlektionstillfällen då. Jag och Natalie drog till gallerian och åt lite lunch. Kebab o pommes för min del och pasta för Natalies. Mycket gott! For sen tillbaka till Ackes och där blev vi kvar ett tag innan vi tog bussen hemåt..
 

Kalasat.

2015-03-01 @ 20:12:00
I eftermiddags så åkte jag, syster och mamma hem till vår kusin Sofia. Det var kalas för henne, Fredrik och deras lilla Saga som gällde. Hela våran släkt var där och hela släkten på Fredriks sida, så det var en hel del med folk så att säga. Det bjöds på olika pajer och sen fika och tårta på det. Najs! Vi blev kvar där nån timme innan vi åkte hemåt..
 

Februari

2015-03-01 @ 14:22:00
En hel månad har svischat förbi, och jag har inte haft nån lust att blogga alls. Så det blir en liten snabbis om vad som hänt under månaden. Lite skola, praktik, dansat massa och jobbat lite mer än vanligt. Najs ju! Har även hunnit med en danstävling i Uppsala, som jag nog kommer skriva lite mer om sen.. En danskväll på Ackes har också blivit av, det var skoj ju! Ett sportlov har det varit också, men det får ett eget inlägg... Men nu lämnar vi februari bakom oss och hoppar in i mars, gud så tiden går fort nu!
 

RSS 2.0