Ackes skolmästerskap 24/10

2015-10-25 @ 12:17:00
Det var dags för skolmästerskap igen, även denna gång på Valbo sportcentrum. Samling vid 12, så alla ramlade in därefter. Då fixade vi ihop allt, dansgolv, seketariat, kläder osv.. Och vi funktionärer fick varsin tröja också, nya tröjor med ny logga. Assnygg ju! Sen började det komma massa folk också.. Vid 14 så började det, och jag skulle även tävla denna gång. Suck, haha, i både disco och hiphop. Jag och Moa var de enda som var vuxna, pinsamt men vi dansade ändå.. Disco singel först, alla är så sjukt grymma ju, kul att se alla.. För mig gick det sådär, men kom till final i alla fall. Disco par sen och då hjälpte jag till lite.. sen hiphop singel, vi var bara fyra i min grupp så dansade både presentation och final. Och det kändes superbra och slutade med vinst. Och sist hiphop par.. Allt slutade runt 19-tiden med godisregn och gruppfoto med funktionärer, domare och Irina & Vahidin. Mys! Sedan plockade vi undan allt och det var inte lite grejer heller.. Sedan hamnade vi alla på donken vid köpis. Så mysigt! Satt där och pratade ett tag innan vi alla hejdåade och åkte hemåt.. Jag hade Celine och Tuva med mig, så skjutsade hem dom innan jag kom hem strax efter 21..
 
Ackes-familjen

Heltid.

2015-10-24 @ 11:12:00
De två veckorna som jag fick i början på månaden, på halvtid slutade med heltid. Och jag fick jobb oktober ut, runt 40 timmar i veckan. Så jag har jobbat på denna vecka och har nästa kvar, najs! Sen får vi se om det blir ännu mera.. :)
 
Har även fått mer jobbkläder nu, både byxor och fleecetröja. Så najs! Och jag har blivit medbjuden på julbord i slutet på november också.. Kul!
 

Danstävling i Uppsala 17/10

2015-10-18 @ 19:41:00
Började dagen med att ta bussen in till Gävle och kikade stan lite snabbt.. Vidare till stationen för att hoppa på upptåget till Uppsala runt halv tolv-tiden. Segt att åka ju men var framme strax innan ett i Uppsala och då kikade jag stan lite snabbt där också. Sen med karta i mobilen så letade jag mig fram till Fyrishov där det var rikstävling i hiphop som gällde.. Tävlingen höll på för fullt när jag kom dit runt halv två-tiden. Hejade på ackes-folket där och kikade sen in grupper som började.. Sen var det singel på tur.. Fick vänta nån timme på min tur.. Semifinal med 10 dansare. Och själva dansen kändes väll helt okej ändå, det var roligt! Men jag gick tyvärr inte vidare.. Kollade när Josefine och Amanda dansade också, men ingen gick vidare till final.. Och det slutade med att jag kunna åka hem med dom, så himla snällt!
 

En dans på rosor.

2015-10-11 @ 13:20:00
Igår så var jag och Natalie in till Valbo köpis för att kolla in dansarna ur En dans på rosor som gästade där och skulle dansa några nummer ur deras show. Men vi började med att luncha på ikea, mums. Sedan kikade vi runt lite i köpis innan vi placerade oss vid scenen bland allt folk. Strax efter 12 så kom dom och de bjöd på typ 3-4 dansnummer och sedan var det signering/pratstund efteråt.. Jag var fram till Maria och hon kände igen mig från i somras, så vi pratade lite där.. Vi pratade med Lars-Åke/Babsan som också var med. Och det slutade sen med att vi skulle gå på showen på kvällen i Gävle på teatern också. Berättade de för dom alla och vi skulle ses sen igen.. Vi lämnade dom och åkte hemåt..
 
 
Runt 18-tiden så hämtade jag upp Natalie igen och vi åkte in till Gävle. Parkerade bilden bredvid teatern och tog oss in.. Kikade runt lite innan vi intog våra platser på balkongen, man såg ju faktiskt bra ju. Sedan började showen och vad ska jag säga?! Älskade den, så sjuuuukt bra ju! Pardans-delarna var ju jättebra, men ändå så var alla andra dans-delar bättre. Lite hiphop bl.a, jösses.. Så roligt! Och allt annat.. wooow! Så himla glad att jag fick se showen, verkligen värd att se! Efteråt så fick man chansen att träffa alla igen... så vi var fram till både Elisabeth och Maria. Mycket trevligt! Sedan brummade vi hemåt igen..
 

Danstävling i Sandviken 3/10

2015-10-04 @ 15:56:00
Uddans fixade första regions tävlingen på Jernvallen. Och jag tog mig dit ungefär en timme innan tävlingen började. Hejade på lite folk osv. Irina dömde denna tävling så henne kunna man inte prata med alls. Hiphop var först ut denna gång. Singel, grupp och par. Så jag dansade ganska så direkt. Direktfinal i min klass och jag hade Irina på mitt golv, haha. Det kändes faktiskt bra, och det slutade med en 2:a plats för mig. Glad tjej! Kollade vidare på alla andra och sen blev det lunchpaus innan discon började.. Samma ordning där. Direktfinal och det slutade med en 3:dje plats. Helt okej! Kollade in alla andra och blev kvar till slutet. Pratade massa med Irina och Vahidin innan de drog och sen fick jag skjuts hem av Natalie och hennes mamma. Tack!
 

RSS 2.0