Sista dansveckan.

2016-04-27 @ 20:59:00
Det har gått fort mot slutet här nu, och vi är nu inne på sista dansveckan. Avslutningar i helgen och Magic nästa vecka, najs! I söndags så hade jag sista zumbapasset för terminen, det kändes skönt! Och sen har klasserna rullat på i veckan också.. Dans imorgon och på fredag, sen uppvisningar lördag och söndag. Yeah, lite nervöst är det allt. Och på måndag har vi två lektioner som ska tas igen och sen teatern på tisdag och onsdag. Det blir nog bra tillslut ändå :)
 

Shopping

2016-04-23 @ 17:38:00
Mamma och jag har varit runt överallt idag känns det som. Vi åkte ut till Owes först, sen vidare till Ikea och en sväng in på köpis också. Hem kom jag med massa kassar och blev fattig på kuppen också, haha. Nu ska allt plockas upp här hemma bara..
 

Today Is The Day!

2016-04-22 @ 22:08:00
Idag har vi flyttat över allt hit till min lägenhet. MIN lägenhet. IDAG! Det är så galet alltså.. Jag har flyttat hemifrån nu, på riktigt. Det känns konstigt, men också väldigt spännande!!
 

Montering på G.

2016-04-20 @ 21:20:00
Igår och idag så har jag och pappa monterat möbler här hemma. Så kul!
 

Danstävling i Falun 16/4

2016-04-17 @ 13:03:00
Uppe och hoppade tidigt, det var dags för andra regions tävlingen. Josefine och hennes mamma hämtade upp mig här hemma vid 9-tiden och det var raka vägen till Falun sen. Tävlingen var i full gång när vi kom dit, så vi såg slutet på hiphop paren. Hejade på allt folk där, trevligt! Kollade sen in grupper innan det var dags för singel. Jag hade direkt final som vanligt men dansade presentation också. Det gick helt okej. Och finalen kändes bättre men ändå inte riktigt bra.. Sen väntade prisutdelningen och det gick väldigt bra för ackes. Jag kom på en 2:a plats, blev väldigt förvånad så blev glad för det! Sen var det otroligt lång väntan till discon.. Först var det lunch och sen disco par och grupp innan singeln. Hade även direkt final här. Dansen kändes bättre än vanligt men det räckte inte till nån bra placering dock.. Men det gick skapligt för ackes här också. Så roligt ju! Pratade med folk efter och Irina lite snabbt innan jag drog iväg med Alicia, fick skjuts hem av dom. Så snällt!
 

Mellansvenska.

2016-04-15 @ 16:11:00
Jobbet rullar på.. Och jag har pratat mer med chefen också om sommaren. Det blir så att jag jobbar hela sommaren, till mitten av augusti har jag till.. Sen kommer hon tillbaka som jag går på vikariat för, men får se, det kan hända mycket fram tills dess.. men hoppas på extra sen ialf :)
 

LÄNGTAR!

2016-04-11 @ 18:49:00
Jag kan inte fatta att det bara är fyra veckor kvar till New York nu. GALET!
 

Musikvideoinspelning

2016-04-10 @ 21:12:00
Idag har vi hängt i lilla gasklockan nån timme för att medverka i Ida Longs nästa musikvideo. Blev tillfrågad på dansen om jag ville vara med. Så vi var ett gäng på 20-25 pers tror jag.. Det var himla roligt, äntligen kunde jag medverka, det har alltid varit något annat ivägen.. Och det var dessutom till en av mina favoritlåtar på skivan, Mannen på taket! Love it. Det ska bli fint att se videon sen :)
 

Fixa och dona!

2016-04-09 @ 12:29:00
Pappa har spenderat mycket tid i min lägenhet med att spackla och riva tapeter osv.. Och nu har jag varit där och hjälpt till med att måla alla väggar i några dagar. Så roligt ju! Och pappa har tapetserat så fort färgen torkat osv.. Det blev så bra ju!
 

Supadance.

2016-04-08 @ 20:44:00
Jag har fått hem mina nya latinskor, woho! Standardskorna kommer om nån vecka, menmen.. Invigde latinklackarna ikväll på pardanslektionen. Otroligt sköna skor ju men ovant med så höga. Det blir nog bra ju mer jag tränar i dom nu :)
 

Vuxenpoäng!

2016-04-07 @ 17:56:00
Jag har skaffat Ica-kort och Ikea-kort nu när jag ska flytta hemifrån. När blev jag vuxen liksom?! XD
 

It's my birthday!

2016-04-03 @ 21:23:00
Tänka sig, jag fyller 28 idag. Jösses vad tiden går fort alltså! Och det blev lite firande dagen till ära också. Josefine hade köpt kladdkaka, grädde och chokladsås, så vi mumsade på de till lunch här. Supergott! Sen drog jag iväg strax efter halv tre för skulle till Ackes och dansa och jobba lite. Det gick fint och sedan raka vägen hem efter det.
 

Biljaaard!

2016-04-03 @ 20:58:00
Efter konserten så drog vi till racken för att spela lite biljard. Himla roligt! Så vi spelade några vändor, pratade och hade väldigt roligt. Efter nån timme så drog vi hemåt.. Hem till Josefine på brynäs. Vi var hungriga så vi slängde in pommes i ugnen direkt, sen nåt att dricka och en skål med chips. Placerade oss i vardagsrummet och kollade på Step up-filmen. Brabra ju! Sedan somnade vi sent nån gång, haha.
 

Releasekonsert på Söders källa

2016-04-03 @ 20:39:00
Efter middagen så drog jag vidare till Söders källa, där det skulle vara releasekonserter för kvällen. Ida Long och Adora Eye. Skulle dit med Josefine men hon kom dit efter mig så jag gick dit själv.. Mötte Ida det första jag gjorde i dörren, finfint! Pratade med henne och förbeställde hennes vinyl, najs! Hittade på Ricky där sen så jag fick sällskap direkt, skönt! Bara efter typ 45min så kom Josefine också, så kul! Adora Eye var först ut, och han var faktiskt bra. Och runt 23-tiden så var det Idas tur, och då slog vi oss ner på golvet nedanför. Ida entrade och det var så fint. Hon bjöd på alla låtar från nya skivan. SÅ BRA! Och favoriterna var Take me to the Woods, Rivers, Woman och Mannen på taket. Och hon blev inropad på extranummer och då fick vi höra Mad World. Alltså, hur jäkla grym är inte människan?! Älskar hennes röst, verkligen. En så fantastisk och magisk spelning. SÅ himla glad att jag fick uppleva detta. Ida är så bra, hennes scenspråk och utstrålning, love it! Efter en timme så var det slut, hon hade gärna fått sjunga hela natten lång.. Efter allt så väntade vi lite om Ida skulle komma ut men vi drog istället..
 

Ackes skolmästerskap 2/4

2016-04-03 @ 20:22:00
Fixade mig och runt 11-tiden så hämtade Ebba, Natalie och Josefine upp mig här. En sväng in till Gävle först och sen till Valbo sportcentrum. Där skolmästerskapet skulle hållas igen, najs. Först på plats så vi började fixa innan Vahidin och Irina kom med resten av grejerna. Dom kom och vi fixade med allt. Kläder, sekteriatet, nummerlappar osv. Det gick fint! Var med och körde uppvärmning med alla dansare, roligt! Och vid 14 så började det, först ut var disco. Singel och par. Och sedan hiphop i samma ordning. Gud vad grymma alla elever är, roligt att se ju! Jag sprang runt där och hjälpte till lite till och från.. Trevligt! Runt halv sju-sju-tiden så var det slut och då hjälpte vi till att plocka undan allt. Sedan åkte vi alla, nästan alla, in till Gävle och Lilla Saigon för middag. Som tack för att vi hjälpte till, så snällt! Så satt där en stund innan jag var tvungen att dra mig vidare...
 

Kalasfika.

2016-04-01 @ 19:59:00
Efter jobbet idag så kom släkten hit och firade mig. Fyller år på söndag men har fullt upp då.. Runt halv fyra så ramlade folk in.. Mormor, pappa, Sinikka, farmor och Yvonne. Sedan även syster och Sofia med barn. Fullt hus här :) Det bjöds på fika och jag fick fina presenter. Tacktack!
 

RSS 2.0