Terminen är igång!

2016-08-28 @ 19:53:00
Spenderat denna söndag på Ackes då det varit kursstart idag. Jag började med feminin vibe/streetjazz för Ida, som vanligt, vid 15-tiden. Himla najs! Vi är en liten gurpp som vanligt, de är skönt! Dansar till Beyonce, och det känns som att dansen kommer bli galet snygg. Det är bra! Sen hade jag en timme vila innan jag hade zumba vid 17-tiden. Och vi var hela 17 stycken, dra mig baklänges, haha. Så sjukt roligt! Och trångt var det men vi körde på och jag var helt slut efteråt.. Bytte om och sen raka vägen hemåt..
 

Jag är kvar än...

2016-08-26 @ 16:37:00
Då hade vi kommit till min "sista" dag på mellansvenska. Jag har jobbat hela sommaren lång och med slutdatum nu idag då tjejen som jag jobbar istället för kommer tillbaka på måndag. Det har känts i kroppen att jag har jobbat på utan semester kan jag säga. Jösses så trött den är, helt slut ju! Men i veckan här så fick jag inlogg till en hemsida så man kan se schemat på telefonen så slipper vi alla papper. Och jag får jobba vidare, inte på heltid dock men på de timmar som är/blir över.. Det känns väldigt najs ju! Så två månader till har jag fått, sen får vi se vad som händer :)
 

Sista dansfysen.

2016-08-25 @ 21:01:00
Den här veckan har det varit de sista fyspassen. Vilket känns hur tråkigt som helst ju. Körde i tisdags och nu ikväll här. Så himla roligt verkligen. Jag har lärt som så otroligt mycket under den här sommaren, allt tack vare Ida som har pushat på och trott på mig. Underbart! Så nu får man vänta till juluppehållet för nästa dansfys.... buh..
 
 

Balkongfesten 2016

2016-08-21 @ 11:57:18
Igår tog jag halv åtta-bussen in till Gävle med syster för hon skulle vidare till en av våra kusiner, själv skulle jag på Balkongfesten vid Gävle teater. När jag kom dit så stod Christopher Wollter och sjöng, så kollade lite där innan jag tog en snabbsväng runt stan. Var tillbaks vid teatern strax innan 21. Frida Scar skulle uppträda och började strax efter där. Hittade på Ida också så jag tog mig fram till henne, så fick sällskap. Så najs! Vi kollade på Frida och hon var ju grym ju! Inte så mycket för rapmusik men detta var bra. Sen stod jag och Ida och pratade mest i väntan på Linda Pira. Mycket trevligt! Pira entrade scenen strax innan 22. Hon var asgrym ju! Riktigt kul att se ju.. Ida drog nångång mitt i och då letade jag mig fram till Cassandra och co. Najs! Och strax efter halv elva var hon klar och då blev de DJ på balkongen. Och jag passade på att skynda mig till bussen som jag hann på som tur var. Så hemma strax efter 23, skönt!
 

Diggiloo 2016

2016-08-20 @ 15:04:00
Blev upphämtad av mamma och Marina strax efter 18-tiden igår och det var raka vägen mot Högbo Bruk som gällde. Diggiloo gällde denna kväll och artisterna som var med var Jessica Andersson, Linda Bengtzing, Magnus Carlsson, Linda Pritchard, Oscar Zia, Ace Wilder, Medina, Thomas Di Leva och Lasse Holm. Och på dans Lisa och Linda. Det var redan massor av folk där, och det småduggade också. Så typiskt! Men det slutade och vi klarade oss utan regn hela kvällen, tackolov! Vi intog våra platser och vid 19 så började showen. Grymt första nummer med alla artister på scenen, love it! Gillade Lasse Holms medleyt och mellomedleyt. Italienska duetten mellan Oscar och Jessica. Lindas lilla medley av hennes låtar. Jessicas versioner av Hellström och The Arks låtar. Och Lindas Purple rain, wow! Lisas alla dansnummer och även sången var bäst! Oscars Human, wow! Älskade Magnus medley också. Allt var faktiskt bra, eller lite mindre bra delar fanns också. Slutet var fint med Diggilo Diggiley. Runt halv elva var det slut och då var det raka vägen hemåt.
 
I pausen så messade jag med Lisa och träffade henne en stund. Fina människa alltså!
 

Fysar på..

2016-08-18 @ 16:26:00
Nu börjar det närma sig slutet med fysen, vilket är så tråkigt. Körde en gång förra veckan och igår.. Så himla roligt! Jag kommer verkligen att sakna fysen sen, de trodde jag inte innan sommaren började, haha. Jag behöver den här träningen, och ja.. jag ska njuta nästa vecka. Yeah!
 

Biomys!

2016-08-18 @ 16:10:00
Igårkväll så blev det bio med Sofia och ett gäng vänner till henne. Mycket trevligt! Popcorn och godis inhandlades också. Vi såg Bad moms, och den var riktigt bra alltså. Så himla rolig, haha. Helt klart värd att se ju. Sen åkte vi hemåt igen..
 

Allsång på Skansen 2016

2016-08-17 @ 17:01:00
I måndagskväll så bokade jag, väldigt spontant, tågbiljetter till Stockholm igen. Så igår efter jobbet så skjutsade mamma in mig till Gävle. Tog 15.03 tåget till huvudstaden.. Satt bara helt upp och ner hela vägen, de gick faktiskt ganska fort. Skrev med Jennifer också, som var på Skansen så vi skulle mötas upp. Kom till centralen 16.45 och fyllde på SL-kortet direkt och hoppade på t-banan till Slussen. Därifrån raka vägen till färjan över till djurgården. Mot Skansen, betalade in mig och köpte allsångshäfte också. Sprang upp till Solliden där genrepet för Allsången höll på för fullt. Wiiie, finaste Sanna! Kändes så overkligt att vara där.. Mötte upp Jennifer efter repet. SÅ himla roligt att ses igen då vi inte träffats på år och dar. Fina vännen! Vi snurrade runt lite, köpte popcorn och ställde oss sedan bland allt folk och bara väntade.. Och pratade massa i väntan, fanns en del att prata om ju. En halvtimme innan så kom Pernilla ut på scenen och drog igenom hur allt skulle gå till osv, sen kom Sanna ut och körde allsånger som uppvärmning med oss. Kul! Klockan slog 20 och det var dags för Allsång på Skansen, finalprogrammet. Melodin till Stockholm i mitt hjärta började och Sanna entrade scenen. Wow, så häftigt att vara där på plats. Älskar det! Medverkande i programmet var Lill Lindfors, John Lundvik, Frances, Tensta Gospel Choir, Peg Parnevik och Zara Larsson. Det var ett fint program faktiskt. Zara och Peg var asgrymma. Men det bästa var ju helt klart när Sanna sjöng Hela världen för mig. Wow, gåshudmoment deluxe. Och Sanna avslutade programmet med att avslöja att hon fortsätter som allsångsledare nästa sommar. Den lyckan alltså! Sen kollade vi in halvitmmen efteråt också, eller jag stack i slutet där. Sa hejdå till Jennifer och skyndade mig därifrån.. Ut från Skansen och raka vägen till färjan. Gud vad vackert Stockholm är! T-banan till centralen sen, och köpte nåt att äta där i väntan på tåget. Det kom vid 22.40 och det gick bra på resan hem, mamma hämtade mig i Gävle 00.25 och det blev sängen så fort jag kom hem.. Mycket fin kväll i huvudstaden ju!
 

Kärlek till staden!

2016-08-14 @ 16:15:33
Igår blev det ännu en tripp till underbara Stockholm. Bussen gick från resecentrum vid 10.40 och det var en seg resa. Otroligt trött ju. Framme i huvudstaden strax innan halv två. Hämtade ut min tågbiljett för hemresan direkt och fyllde på SL-kortet. Sen blev det en sväng på stan. Kikade genom Åhléns, gud så mycket fint det finns. Och in på Gina för att prova lite kläder.. Sen började jag promenera bort mot Gamla stan, men stannade till vid dansmuseet och gick i där. Betalade in mig och kollade in Bea Szenfeld utställningen. Häftigt ju! Och sen gick jag vidare.. Snurrade runt lite i gamla stan och jösses vilka mysiga gator de finns där som man inte visste om så. Svängde ut på Skeppsbron och hängde lite vid vattnet. Så himla fint! Upp till Slussen och där for jag in på donken för lite mat, så gott! Och sen gick jag ner till Fotografiska som ligger nere vid Birka-terminalen typ. Betalade in mig där och kollade två av utställningarna. Nick Brandt och Bryan Adams. Det var najs! Väldigt annorlunda för mig att vara såhär kulturell.. brukar typ aldrig gå på museum och inte i Stockholm. Det var nåt nytt och väldigt roligt ändå. Kände mig nöjd och det borde göras oftare.
 
 
Efter där så tog jag mig till djurgårdsfärjan och över till Gröna Lund. Var där strax efter halv fem och betalade in mig. Raka vägen bort till scenen där det repades inför Sommarkrysset och väntade på insläppet till platserna. Lagom till genrepet fick vi ta oss in och slog mig ner med några jag kände där. Så vi hade trevligt. Repet började och det rullade på bra. Jessica hittade mig också, vinkvink. Sen var de ungefär en timme kvar till de skulle börja.. For iväg och köpte lite mat och en snabbsväng runt grönan. Så mysigt ju! Sen tillbaka till platsen och hängde där, Vid 20 så började Sommarkrysset. Artister som var med var Kristin Amparo, Martin Stenmark, Isa, Dua Lipa och Doug Seegers. Ett helt okej program liksom. Jessica och Dea var grymma i alla fall. Efteråt så gick jag till sidan och väntade in Jessica, och tillslut så kom hon ut. Och de blev myskram med henne, flera stycken faktiskt. Också lite prat på det. Jag tycker om henne va! Vinkvink, hon sprang iväg och vi gick därifrån. Hoppade på färjan över till Slussen igen. Jösses så vackert Stockholm är alltså. Upp till t-banan och sen raka vägen till centralen. Upp till perrongen och var där en hel kvart innan tåget gick, rekord ju. Tåget kom vid 22.40 och sen var det en seg resa hemåt.. I Gävle vid 00.25 och då väntade jag på bussen också. Och sen cykeln från rese och klev innanför dörren runt halv två-tiden.. Trött men så glad efter en otroligt fin dag i favoritstaden!
 

Pride på Söderhielmska

2016-08-14 @ 13:22:00
Det var varit Pride i Gävle i dagarna här.. och i fredags var de firande på Söderhielmska gården bl.a.. Ida Long skulle uppträda under kvällen, så självklart åkte jag in dit.
 
Jag tog 21-bussen in till Gävle, messade med Cassandra som jag sedan mötte upp på A.S. på söder. Cassie och hennes vänner. Roligt! Strax innan 22 så tog vi oss över till Söderhielmska. Det var skapligt med folk där och de fylldes på. Vi köpte dricka och slog oss ner vid ett bord där och bara pratade massa. Hejade på Ida också när hon gick förbi.. Satt där och lagom till Ida skulle börja så tog vi oss framåt scenen och stod där för att se nåt. Ida körde sitt vanliga set. Började med Baby gone, och fortsatte med Rainbow, Wolf, I get so dramatic, We got, Woman. Mannen på taket och avslutade med Mad World. Så himlahimla bra alltså. Pratade och kramades med henne efteråt, fina! Sedan var vi upp på övervåningen och dansade lite, och sen hängde vi där nere lite grann. Vid halv ett då drog jag mig därifrån, sa hejdå till Cassie o gänget. Och promenerade bort till bussen och var hemma innanför dörren runt halv två.. En mycket fin kväll i alla fall. :)
 

Kvalitetstid.

2016-08-10 @ 20:18:00
Jag mötte upp Matilda i Gävle strax efter halv fyra-tiden idag. Äntligen så hittade vi en dag som passade, så roligt att ses igen ju! Vi började med att kika runt lite på stan.. Tanken var att vi skulle fika men båda var hungriga så det blev mat på nian istället. Pommes och fläsknoisette tog vi båda, himla gott ju! Satt där och pratade ännu mera. Så trevligt! Och det blev en till tripp runt på stan innan dom stängde och vi tog hejdå av varann.. Himla mysig dag ju!
 

Stadsfesten

2016-08-06 @ 12:52:00
Nu i dagarna här så är det Stadsfest i Gävle. Och jag var in igår med min syster Angelica, kusin Sofia och Johanna. Men vi började hemma hos mig runt 18-tiden. Satt i vardagsrummet och pratade och lyssnade på musik. Vin, chips och choklad också. Mumsigt! Vi hade det himla trevligt. Vi fixade sen det sista och begav oss till bussen, vi kom in till Gävle runt 22-tiden. Och då kikade vi runt på den lilla marknaden som fanns och tivolit. Otroligt mycket folk i alla fall. Efter det så tog vi oss in i öltältet där Midnight express spelade och kollade runt lite.. Sedan drog vi vidare till Interpool för några vänner till Angelica var där och undrade om vi ville spela shuffleboard med dom. Första gången för mig och det gick inte så bra för oss men det var väldigt roligt. Efter några missade bussar så tog vi oss till AllStars uteservering på rådhuset en sväng. Sen skyndade vi oss till sista bussen som gick vid 02.15, fick hämtning på resecentrum och kom innanför dörren strax efter tre-tiden.
 

SÅ kul!

2016-08-02 @ 17:28:22
Dansfysat som aldrig förr känns det som. Vi körde i torsdags, lördags och igår. Så jäkla roligt. Jag lär mig så mycket och de känns hur bra som helst. Men det är också hur jobbigt som helst. Vissa grejer är så svåra/krångliga men jag försöker ändå. Och vissa grejer är jag så rädd för så det slutar med att vi bara står och skrattar, haha. Men vi kämpar på :D Nu är det en veckas ledigt men sen är vi på't igen!
 

RSS 2.0