Tacokväll.

2016-01-30 @ 22:33:00
Ikväll här så blev det tacos med mamma framför filmen Micke & Veronica. Första gången jag såg den och den var verkligen jättebra ju! Så det blev en fin kväll..
 

Nytt!

2016-01-30 @ 17:23:27
Såg på instagram att det var 50% rabatt på alla köpfilmer på Hemmakväll bara idag. Då blev det fart på mig, haha, en halvtimme senare typ så hoppade jag på cykeln upp på stan.. Kunna ju inte missa ett sådant tillfälle, haha. Fick med mig lite filmer/serier hem för under 500-lappen. Så najs!
 

Kalender 2016!

2016-01-30 @ 16:39:00
Jag fick hem min nya kalender igår. Köpte från personligalmanacka.se igen, för jag hittade ingen annan.. Det tog ett tag att välja bilder och design men jag blev verkligen så himla nöjd med den! :D
 

Massa dans..

2016-01-29 @ 20:52:00
Ännu en vecka har svischat förbi.. Och jag har varit tröttare än någonsin, herregud. Med en förkylning i kroppen som aldrig bröt ut riktigt, så jobbigt.. Skönt med helg nu i alla fall. Men jag har dansat på som vanligt ändå. I måndags körde jag som aldrig förr på mina tre kurser, det var asroligt och Ida är fin. Trött i tisdags men körde på ändå, och onsdagen var värre. Så, det gick helt okej på lektionerna. Igår så testade jag på tävlingshiphopen igen, roligare denna gång.. men ja, jag vet inte hur jag ska göra än. Och idag var det pardansen, det gick skapligt. Men kroppen är helt slut nu, så nu blir det vila..
 

Middagsdejt.

2016-01-29 @ 20:18:00
Efter jobbet och innan träningen idag så mötte jag upp Matilda på stan för att äta middag tillsammans. Åt inne på gallerian, pommes och fläsknoisette. Himla gott! Så kul att träffas och bara sitta ner och prata massa, om allt och inget. Det var mysigt! En snabbis på stan sen innan vi drog till ackes.
 

Min lördag.

2016-01-23 @ 19:42:00
Sjuk + glass + Vänner = bästa kombinationen ju! Fast jag hade helst sluppit att vara sjuk då... vaknade upp och var astäppt i näsan och tung i huvud/kropp. Så jobbigt!
 

Första dansveckan är förbi.

2016-01-23 @ 15:10:27
I måndags var det dags för tre kurser, jag hoppades så att de skulle vara tråkiga så jag fick måndagen ledig... Började med ragga övade med Ida vid 17. Den var lite konstig i början men jag vet att den är asrolig så, den såg rolig ut i alla fall. Så det löser sig nog. Sen tävlingsdisco med Irina vid 18.30. Vi var dom gamla vanliga där typ.. Hopp och kombinationer, najs. Körde program en del, jag körde i mitt tempo (brons/silver) och även i superstar, love it. Och en rolig koreografi på det sen. Sist hade jag street avanc med Ida. Började med formationer direkt och dansen var helt okej, den blir nog bra. Alla tre kurser visade sig vara roliga så jag blir nog kvar på dom.. Pratade med Ida och Kristin efter och vi tog sällskap en bit, sen fortsatte jag och Ida till stationen där vi sa hejdå.
 
I tisdags började pardansen igen, standard som gällde. Jag och Rickard fortsätter att dansa tillsammans. Vals, quickstep och tango blev det denna gång, mycket roligt ju. Det gick bra men det finns en del att jobba på också. Sen blev det latin mix forts/övade också med Irina, den var typ ihopslagen med nyb, så de var några nya. Började med lite bachata, det var najs.. Och fortsatte med en samba/salsa/afro-koreografi, sååå himla rolig. Den gillade jag jättemycket! Jag och Natalie skyndade till bussen sen, som vi missade, men fick skjuts hem av Madde istället.
 
I onsdags var det bara dans i Sandviken som gällde och bara för Ida. Testade på ragga avanc först. Det var roligt, men vet inte riktigt vad jag tycker om gruppen och koreografin än. Det kanske blir bättre så.. Sen disco/jumps&turns avanc. så himla roligt och så himla jobbigt. Uppvärmning inkl. hopp, helt slut ju.. Några diagonaler efter det och sen blev det koreografi som var jätterolig. Herregud vad slut jag var efteråt.. Och allt avslutades med splitthopp. Så fint att discon är igång igen! Sen promenerade jag hemåt..
 
I torsdags så testade jag på tävlingshiphopen för Hanna, som är ny lärare på ackes denna termin. Hon är jättegrym och mysig. Dansen var helt okej, annorlunda för än vad vi är vana vid typ.. Svårt att ta in stegen dock. Sen skulle vi köra program för varandra, var med en gång där innan jag drog iväg till bussen. Vidare till kulturcentrum och hoppade in på Idas street övade/avanc sista halvtimmen. Himla rolig koreografi ju, den gillade jag verkligen. Pratade med Ida lite snabbt innan jag gick hemåt igen..
 
Och igår var det sista kursen som väntade, latin med Irina. Vi var sjukt många ju, trångt att dansa. Vi dansade chacha, samba, rumba och jive. Det gick väll skapligt i alla fall. Irina var på mig med smådetaljer, så bra ju! Lektionen gick fort och sen var det raka vägen till bussen och hem..
 
Nu ska jag bara bestämma vad jag ska fortsätta på och inte...
 

Sötaste jag skådat!

2016-01-22 @ 21:56:00
Systeryster har blivit med katt och fick hämta henne idag så jag och mamma var dit en sväng nu ikväll här. Så otroligt himla söt, verkligen! Och liten.. jösses! :D
 

Prommis.

2016-01-18 @ 13:26:00
Efter jobbet idag så gick jag upp på stan en sväng för att fylla på busskortet och köpa linsvätska som jag behövt sen i oktober, haha. Och sen blev det en promenad hemåt i kylan. Skönt men jag var ju så trött i benen.. Hem kom jag i alla fall, och nu ska jag slappa innan jag ska in till Gävle..
 

Dansterminen är igång.

2016-01-17 @ 20:12:00
Opepp åkte jag in till Gävle, men först en sväng på stan innan jag tog mig till Ackes. Kändes så konstigt att vara där igen.. Träffade Ida där och vid 15 var det dags för feminin vibe/streetjazz övade för henne. Det var faktiskt himla roligt, lite svårt var det men det ska nog gå tillslut. Efter den så hade jag en timme ledigt, så då hängde jag med Tuva som var där, och även Natalie lite.. Vid 17 var det dags för första zumba-passet. Skapligt med folk och det gick väll helt okej. Så sjukt jobbigt dock, känns att man inte tränat på hela lovet. Bytte om och sen var det bussen hemåt..
 

Valbo köpis.

2016-01-16 @ 18:39:00
Det blev lite spontant en tripp till köpis med syster idag. Eller först förbi rusta för att syster skulle köpa lite grejer där men sedan vidare.. Där vi först gjorde ett stopp på Jennys hund & katt, sen in i köpis.. Där kikade vi runt massa i de vanliga butikerna, provade lite kläder och shoppade. För mig blev det bara en topp från veromoda, så himla fin! Sen över till lager 157 och arken. Och sen åkte vi hemåt.. Fick nåt att göra en stund i alla fall :)
 

Förlängt...

2016-01-15 @ 22:16:55
Den här veckan har gått väldigt segt, faktiskt. Kan ju bero på att det har varit några korta veckor nu.. Jobbat har jag gjort i alla fall, det blev typ heltid tillslut. Så najs! Och detta var sista veckan som jag hade, trodde jag.. Men jag fick förlängt, jobbar till sista februari nu. Det känns så himla bra! Så de rullar på liksom.. Och nu är det helg igen också. Inga planer, eller dansterminen börjar på söndag och då är det dags att köra zumba igen. Hoppas det ska bli bra. Annars imorgon så blir det lugnt hemma tror jag.. fixa lite inför söndagen osv.. :)
 

Snöstorm.

2016-01-13 @ 16:48:00
Idag har det typ varit snöstorm ute ju, herregud.. Och just idag så skulle jag till Forsbacka och städa trappor. Jag och Malin åkte dit imorse och det var ingen rolig väg att åka då. De vräkte ner snö, och den yrde runt så man såg knappt nånting alls. Så läskigt. Vissa gånger såg jag knappt vart vägen var och ville bara vända och åka hemåt igen. Men fram kom vi och sen var det bara att städa i några timmar i stormen. Och lagom till jag skulle åka hem igen så var det vindstilla typ, så skönt!
 

Hej, mitt vinterland

2016-01-12 @ 17:15:00
Så mycket snö men så otroligt vackert, verkligen!
 

5.45.

2016-01-11 @ 16:11:00
Påväg till jobbet imorse.. Och snö finns det i mängder!
 

Helgen över..

2016-01-10 @ 18:05:00
Det har inte hänt ett skit denna helg, som vanligt då. Har legat här i sängen och kollat på massa filmer och kikat runt på datorn. Ganska skönt de också faktiskt. För ute har de ju bara snöat massa.. verkligen massa. Fint ju, om man är inne. Men imorgon är det jobb som gäller igen.. yay!
 

En vecka kvar till kursstart.

2016-01-10 @ 14:19:17
Om jag är taggad...?! Inte ett jäkla dugg. Det har varit så otroligt skönt utan dansen nu. Det har känts så bra att bara få jobba liksom. Inte saknat dansen en sekund. Det känns ju lite sådär att jag inte saknat den alls.. då jag brukar dansa så himla mycket också.. det känns bara jobbigt att terminen börjar snart.. men jag är ju anmäld till en hel bunt med kurser. Varje dag. Igen. Men jag ska försöka få någon dag ledig eller flera... får se hur allt känns när det dras igång, om jag vill dansa och då hur mycket. Men jag saknar Irina och Ida i alla fall, så det ska bli fint att träffa dem igen.
 
bild från i höstas

Helg igen då.

2016-01-08 @ 15:42:00
Veckan har gått så fort ju.. Jag har jobbat, första jobbveckan för året. Ledig i onsdags dock. Men det har rullat på, så roligt att vara tillbaka i måndags och nu är det redan helg igen. Fint ju! Inte hänt så mycket annat faktiskt. Var till Valbo med mamma i onsdags och kikade lite, annars bara slappat framför massa filmer. Men vilken vändning vädret har gjort då, igår var det nere på 20 minusgrader. Så kallt verkligen.. och det håller i sig ju.. brr.. Men så var det helg igen också, inga planer som vanligt, så får se vad som händer..
 

Förmiddagspromenad.

2016-01-06 @ 14:55:00
Denna lediga onsdag så passade jag på att ta mig ut på en promenad när solen började gå upp typ. Så otroligt fint ute ju! Och kallt var det också, brr..
 

Mysig eftermiddag.

2016-01-02 @ 19:06:00
Idag tog jag bussen in till Gävle efter lunch för att möta upp Matilda. Så mysigt att ses igen ju! Vi kikade runt massa på stan men hittade inget direkt. Bytte färg/storlek på en pyjamas som jag fick i julklapp bara.. Sen hamnade vi på Waynes för en fika/lunch.. och bara pratade massa om allt och inget. Nutid och framtid. Mycket trevligt! Sen promenerade vi bara runt och runt på stan.. och pratade. Så himla mysigt! Efter nån timme så skiljdes vi åt och jag tog bussen hemåt och var hemma efter fem-tiden.
 

N y å r !

2016-01-01 @ 17:53:14
Då var det nytt år helt plötsligt. Det känns lite konstigt, men samtidigt skönt ju. Sista dagen på året så satt jag här hemma och spelade bingolotto och kollade på filmer. Var ut här på gatan och firade in det nya året med mamma och Thomas.. Så det blev en otroligt lugn kväll för mig. Och idag är också en slappdag, men det är skönt.. :)
 

GOTT NYTT ÅR!

2016-01-01 @ 16:55:00
Nu välkomnar vi det nya året. Nytt år, nya möjligheter. Har en del löften/mål men de håller jag för mig själv, just nu i alla fall. Hoppas på ett år fyllt med äventyr, förändringar, chanser och en hel del utmaningar. Och förstås en hel drös med glädje och kärlek. Hit me, i'm ready! :D
 

RSS 2.0