Hoforsrocken 2016

2016-07-31 @ 13:58:43
Igårkväll så var jag i Hofors. Första gången i Hofors, och själv också för den delen. Tog bussen från resecentrum vid 18-tiden, kändes konstigt att åka åt det hållet då jag aldrig gjort det förut. Men efter 45 minuter så var jag framme, visste inte vart jag skulle alls så var tvungen att fråga vart jag skulle gå. Hittade och tog mig in på Folkets park där Hoforsrocken pågick för fullt. Två scener där olika band avlöste varandra. Lite folk var det där i alla fall. Hann se slutet på Nothern Ladies, sen Baskery på parkscenen. Riktigt bra faktiskt. Sen väntade Ida Long på teaterscenen, som jag åkte dit för då. Träffade två kollegor till Ida så jag fick sällskap där, och vi slog oss ner längst fram. Yeah! Ida bjöd på Baby gone, Rainbow, Wolf, I get so dramatic, We got, Woman och Mannen på taket. Så himla bra. Hon imponerar varje gång. Bästa Ida! Älskar hennes röst, så unik och så grym. Efteråt så vinkade jag ner Ida och pratade lite grann med henne, fina! Sen skulle hon hjälpa till att rodda av på scenen innan nästa band skulle på. Sen kollade vi lite grann på Rebel collective, inte alls min musiksmak menmen.. Efter det så tog vi oss till teaterscenen igen för att kolla på Rikard Sjöblom, första gången jag såg han uppträda ju. Annars spelar han ju med Ida bland annat. Och Ida kom ut och hängde också, mys! Rikard var ju grym! Och efteråt så pratade vi med Ida en del, fina människa. Kramkalas och hejdå. Vi andra drog ut och kollade in Besserbitch en sväng, men efter en stund så begav vi oss därifrån. Jag fick skjuts hem, så himla snällt!
 
Tack för en fin kväll, helt klart värt att åka dit och se Ida. :)
 

Takida på torget

2016-07-30 @ 16:17:00
Ja, igårkväll stod Takida på Jerntorget här i Sandviken. All Star som anordnade det. Jag tror fasen att hela Sandviken befolkning var ute, haha. Jag betalade dock inte in mig på det inhängnade området utan jag ställde mig på sidan utanför, bland ett gäng folk och såg typ scenen där ändå. Takida bjöd på en timmes konsert ungefär, himla bra ju! Sen traskade jag hemåt igen, bor ju typ fem minuter från torget..
 

Sommarens första minigolf.

2016-07-27 @ 19:38:00
Efter jobbet idag så kom Elin hit. Så himla mysigt att ses igen! Hon ville kika in min lägenhet, första gången liksom. Det var roligt! Satt sedan och pratade lite innan vi begav oss iväg. Mot Högbo. Finfint väder och där var det mycket folk. Vi började med att köpa en varsin mjukglass och slog oss ner vid Högbo Qvarn. Jobbiga getingar fick oss att gå en sväng istället. Kollade in djuren lite grann och pratade massa bara. Så mysigt! Och sen var det dags för minigolf. Älskar det. Så himla roligt vi hade.. Vissa banor är ju så konstiga men vi körde på. Otroligt varmt var de också när solen låg på, jösses. Jämnt i spelandet men det slutade med att jag vann i alla fall. Yeah! Hängde kvar en stund innan vi tog oss hemåt, och sen skiljdes åt.. En väldigt fin eftermiddag och så mysigt vi haft det!
 

Vackra huvudstaden.

2016-07-25 @ 14:12:00
Äntligen fick jag se den fina huvudstaden igen. Mitt älskade Stockholm.
 
Rullade in i Stockholm strax efter halv elva. For över till centralen direkt och fixade SL-kort för dagen. Ut på stan sen och kikade runt lite.. Promenerade till kungsan sen och köpte en mjukglass och slog mig ner på trappan där. Så fint och otroligt härligt väder. Klarblå himmel och gassande sol, lovely! Promenerade Skeppsbron bort till Slussen, sen Katarinavägen med havsutsikt upp på söder. Älska! Strosade runt lite där och gick sen Götgatan ner med lite stopp i butiker. Svängde upp mot Mosebacke och tog en sväng ut på Gondolen. SÅ jäkla fint Stockholm är alltså. Gick igenom Gamla stan tillbaka till drottninggatan och centralen sen. Promenerade runt i över fyra timmar. Älskar't. Hämtade ut min tågbiljett och sedan blev det donken på centralen. Så gott! Gick sen förbi hm på Hötorget för att prova en byxdress som jag såg tidigare, och jag köpte den. Sen promenerade jag över Skeppsbron igen bort till djurgårdsfärjan som fick ta mig över till Djurgården. Så najs!
 
 
Betalade in mig på Gröna Lund ganska direkt och var där inne runt 16-tiden. Raka vägen till scenen och kollade repen inför Sommarkrysset. Fina Jessica och Dea stod på scenen. Gick runt lite och strax efter fem-tiden så släppte de in lite folk på platserna och jag tog plats vid Martin och co. Himla trevligt! Sedan väntade genrepet och Jessica hittade mig direkt. Hon är sööt! Repet rullade på och efter det så gick jag på jakt efter nåt enkelt att äta. Så tog en sväng runt på grönan, så himla fint det är. Hittade korv med bröd-kiosk och det fick de bli. Där i kön träffade jag även på Ullis, som jag inte träffat på år och dar. Så roligt, hon var där med Elisa, som skulle uppträda under kvällen.. Vi pratade en snabbis innan jag tog mig tillbaks till min plats. Klockan tickade på och den slog 20 och Sommarkrysset började. Riktigt bra program ju, de som medverkade var Samir & Victor, Elisa, Takida, Little Jinder och Movits. Himla bra ju! Lite teckenspråk med J på scenen och sen träffades vi en snabbis. Kramkalas, bästa! Så himla mysigt att ses igen och bara prata lite om allt möjligt. Sen var hon tvungen att dra och även jag, så det blev kramkalas och vi ses nog snart igen. Sprang ut och hoppade på färjan tillbaka till slussen. Stressigt om något. Hoppade på tunnelbanan och sprang över halva centralen för att hinna till tåget som gick vid 22.40. Två minuter innan så kom jag upp på perrongen, haha. Jag hann och jag hade trevliga bordsgrannar som alla skulle åka i hur många timmar som helst, de var nattåget upp i landet. 00.25 rullade vi in i Gävle och då var det bara att gå till bussen och vänta där en kvart. Raka vägen till viken och sen cyklade jag hem mitt i natten, och klev innanför dörren vid halv två. Så trött men en otroligt lyckad och fin dag i huvudstaden!
 

Söndag.

2016-07-24 @ 18:05:54
Ja, jag började mina söndagar som vanligt med att tvätta. De har blivit lite som en rutin det. Brukar städa lägenheten också men idag orkade jag inte. Tänkte även ta en promenad men jag är så himla trött i benen efter gårdagen då jag var i Stockholm. Ska blogga om det så fort jag har tid.. Så jag har bara slappat i soffan och kollat på tvn och filmer. Och jag blir nog kvar här resten av kvällen..
 
kollade reprisen av sommakrysset, fina människor

Kvällspromenad

2016-07-22 @ 20:38:00
Jag hade tråkigt och begav mig ut på promenad. O den blev bara längre och längre. Efter två timmar var jag hemma igen och hade då gått över 1 mil. Så himla skönt! Perfekt sommarväder, bara njöt av kvällen!
 

Solning hos mor

2016-07-21 @ 20:27:00
Efter jobbet så bytte jag bara om och cyklade hem till mor. Asvarmt ute och tänkte att jag måste väll sola nån gång så jag la mig ute på gräsmattan där med mor. Dödshett och jag tröttnade ganska så snabbt, men låg där i två timmar i alla fall. Sen var jag för rädd för att bränna mig, så jag gav upp. Åt lite mat med mor innan jag åkte hemåt igen..
 

Snyggbrudar!

2016-07-19 @ 22:10:00
En riktig tv-kväll ju! Först var det Allsång på Skansen. Sanna är så otroligt proffsig och helt underbar i ledarrollen. Älska! Och finaste Sonja var med och uppträdde två svängar. Himla fin och så bra! Annars ett bra program. Efter allsången så var det Allsångsscenen är din: Orup. Alltså en hel timme till direktsänt från Skansen. Och de fastnade jag i också, för vem fanns inte på kören?! Jo, världens finaste Jessica. Love! Och konserten var också himla bra ju! En massa snyggbrudar på tv, yeah!
 

Zumba.

2016-07-18 @ 20:29:00
Hoppade in och körde zumba igen denna måndagkväll. Najs!
 

Häng med kär vän

2016-07-16 @ 13:25:00
Igårkväll drog jag in till Gävle och hem till Helena. Hon hade köpt lite gottigotta och vi placerade oss i vardagsrummet. Och bara pratade en hel del, mycket trevligt! Vi kollade även på Magic of dance-dvdn.. Lovely! Himla roligt att se ju, hur grymma och icke grymma alla är. Blev kvar där några timmar och tog halv tolv-bussen hem..
 

Fikadejter!

2016-07-14 @ 15:45:00
Igår blev det massa fika. Först så mötte jag upp Josefine vid 15-tiden och vi började med att kika runt på stan lite och sen hamnde vi på waynes. Kladdkaka, love it! Och vi bara pratade massa och planerade lite.. Finfint ju! Sen vid 18 var det dags för dansfys och vi körde på för fullt i två timmar. Bytte om och sen for jag iväg med Cassandra och fikade igen. Hamnade på waynes igen och där satt vi till dom stängde vid 22. Mycket trevligt! Och sen tog jag bussen hemåt.
 

Dansfys.

2016-07-14 @ 13:53:00
Jodå, dansfysen håller på än. Och där är jag såklart. Förra veckan och den här veckan så kördes de två ggr i veckan. Himla najs! Vi är samma lilla gäng som dyker upp på passen. Så kul! Det är ett bra gäng så man vågar kasta sig ut så.. hihi. Nästa vecka är det inget alls, då Ida är bortrest, så då blir nog soffan min vän, haha.
 

Grillat + sommarkväll!

2016-07-10 @ 14:40:00
Igårkväll var vi hembjudna till pappa och Sinikka på middag. Grillning stod på schemat. Jag kom dit på eftermiddagen nån gång och systeryster kom efter 18 när hon slutade jobbet. Vår faster Yvonne kom också, najs! Sen blev de grillat.. Pommes och kött, och för de andra massa annat joks. Det var himla gott i alla fall, älskar grillat! Blev kvar där några timmar innan vi åkte hemåt..
 

Morgonpromenad.

2016-07-10 @ 13:46:00
Söndag idag och jag har hunnit med en hel del än så länge. Tvättat och städat lägenheten. Och medan tvättmaskinerna gick så tog jag mig en promenad och passade även på att svänga in på ica för att handla lite. Så skönt att få undan allt direkt så.. Får vi se vad resten av dagen bjuder på :)
 

Ockelbo marknad.

2016-07-02 @ 17:28:00
Mamma hörde av sig på eftermiddagen för hon och Thomas skulle in på marknaden, så då hängde jag på. Tycker de är så mysigt med marknader ju.. Men det började regna när vi var påväg dit och regnade där också. Så himla segt. Vi hade dock paraplyn med oss så vi tog oss en sväng genom allt. Hur mycket som helst ju.. Inget blev köpt men kul att åka dit ändå..
 

Shopping igen.

2016-07-01 @ 19:11:00
Jag var med mamma till Ikea och Owes en sväng idag. Jag behövde köpa lite flera ramar till mina posters. Det blev najs! Också blev de lite småplock på Owes till hallen och så. Nu börjar jag få ordning på allt här hemma. Bara de sista tavlorna som ska upp på väggen nu också.
 
älska mina posters

Ännu en månad.

2016-07-01 @ 16:49:00
Jag jobbar på och står i.. Ännu en månad har svischat förbi också. Det rullar på bra, har mina vanliga ställen typ. Det är skönt! Och det är redan juli nu, det är härligt. Jag gör inte så mycket förutom att jobba liksom, men jag får ju pengar i alla fall. Toppen de!
 

RSS 2.0