Livestreaming

2016-06-29 @ 20:52:00
Ikväll här så har jag kollat på en spelning som Ida gjorde. Hon och bandet var i Stockholm i nån studio och därifrån livesände de också. Så coolt ju! Så jag kikade på datorn på henne, hihi. Hon bjöd på tre låtar. I get so dramatic, we got och Mannen på taket. Så himla bra ju!
 

En fiin vän!

2016-06-29 @ 20:26:00
Efter jobbet så åkte jag in till Gävle och mötte upp Josefine, då de var evigheter sen vi sågs ju. Vi började med att kika runt på stan massa. Najs! Sedan blev det fikatajm och vi hamnde på coffeehouse by george.. som vanligt. Och min älskade kladdkaka blev det, yay! Vi satt där nån timme och bara pratade, så mysigt! Vi promenerade bort till stationen sen där vi tog hejdå vid tåget. Tack för dagen!
 

Allsång på Skansen

2016-06-28 @ 21:49:00
Ikväll var det premiär för allsången också. Älsklings-Sanna gjorde debut som programledare för hela tjottaballongen. Och hur superproffsig var hon inte?! Helt fantastisk. Så lugn och avslappnad och helt underbar. Som om hon inte har gjort något annat. Hon klarar allt. Suveränt! Så stolt över henne, bästa, fina Sanna!
 

Ny klänning

2016-06-27 @ 21:19:00
Jag och Natalie beställde nya dansklänningar för nån vecka sen och de kom idag. Så sjukt ju! Det tog inte ens två veckor. N kom hit och vi gick och hämtade ut dom och sen åkte vi in till Gävle och Ackes. Hämtade varsin Magic of dance-dvd och sedan provade vi klänningarna. Wow, så snygga ju! SÅ himla nöjd med min. Och Irina kollade in dom också, hon tyckte också om dom. Härligt! Sedan drog jag och N iväg till american pizza place för lite mat. Kebab och pommes för mig, blev så mätt ju. Sedan tog vi bussen hemåt igen..
 

Hos kusin..

2016-06-26 @ 17:09:00
På eftermiddagen idag så var jag och mamma en sväng till Sofia och Fredrik för att fira deras lilla Elias. Släkten på båda sidorna var där, så de var en del folk där. Grillplock och sen lite fika. Gott och trevligt! Sen åkte vi hemåt igen..
 

Sommar.

2016-06-25 @ 22:05:38
Idag har det varit tokhett ute och jag fick dåligt samvete bara av att jag satt inne så det blev en liten cykeltur. Förbi mamma först och pratade lite, sedan cyklade jag ner till hedåsen. Bara för att doppa fötterna i vattnet. Kallt ju men otroligt fint. Solen blänkte i vattnet, åh! Folk solade och badade.. Jag satte mig där ett tag och bara kollade.. fint! Sedan cyklade jag hemåt igen. Jösses så varmt ju!
 

Midsommar.

2016-06-25 @ 13:31:00
Igår så var jag hos pappa, jag och syster blev inbjudna dit i år, men det var bara jag som var dit.. Så jag cyklade dit runt halv fem-tiden.. Det var massa folk där när jag kom.. Sinikkas syster med barn, och Sinikkas ena son med flickvän och barn. Strax efter mig så kom min faster Yvonne och en vän till henne också. Så vi blev tio pers då. Fick glass direkt och sen satt vi och pratade massa, trevligt! Pappa satte igång med grillningen sen och det tog sitt lilla tag, haha. Tillslut så blev det mat, för min del så blev det klyftpotatis, kött och kyckling. Så gott och blev så mätt. Kollade lite film sen och efter halv nio nån gång så tackade jag för mig och cyklade hemåt..
 

Det känns svinbra!

2016-06-23 @ 21:24:00
Dansfysar på än och har inte missat en enda gång, och de tänker jag inte göra heller så länge motivationen finns. Jag blir pepp av Ida liksom. Och jag åkte in på kvällens dansfys också, och det var inga som kom. Det blev bara Ida och jag. Vilket var otroligt nervöst i början då Ida säger att det är bra för då kan hon vara på mig med detaljer och att jag inte kan gömma mig. Jobbigt ju.. Men vi körde på i två timmar, och det var faktiskt väldigt roligt och nyttigt för mig. Vi gick igenom vissa grejer lite mera som jag tycker är lite krångliga och svåra, och som även Ida ville göra. Jobbigt men lärorikt verkligen. Ida är grym på att pusha på och få mig att testa grejer jag är livrädd för. Och det känns så bra efteråt. Jag känner att jag utvecklas, sakta men säkert. Underbar känsla! Tack Ida!
 

Shopping.

2016-06-19 @ 18:16:00
Jag hade tråkigt och tog mig in till Gävle tidigare för att kika runt lite. Och shoppade en hel del, både på rean och icke rean. Sprang på Ida också, trevligt! Annars sprang jag runt på stan ända till stängning. Roligt med nytt men fattig blev jag..
 

Anmäld.

2016-06-17 @ 18:21:37
Då var man anmäld till höstens danskurser. Funderade lite smått när jag såg schemat. Började vela lite men jag kände att de var lika bra att anmäla sig på en gång. Blir inte smartare av mer velande, de slutar ju alltid med att jag anmäler mig till allt som jag tänkte från början, haha.
 
Dessa kurser blev det...
Fem vibe/streetjazz övade
Ragga övade
Street avanc
Standard pardans
Ragga avanc
Disco/jumps&turns avanc
Street övade/avanc
Modern/jazz forts/övade
 
Ja, sådär blev det då. Jag funderar fortfarande på latin pardans så den är inte med där. Sen får vi se hur de andra kurserna blir också, spännande!
 

Kvällsfika.

2016-06-16 @ 14:41:00
Åkte in till Gävle igårkväll och mötte upp Cassandra strax efter 19-tiden. Himla mysigt att ses igen ju! Och vi hamnade på coffeehouse by george för att fika. Det blev kladdkaka som vanligt, älskar den där! Vi satt ute för det var så skönt väder ju. Pratade på om allt mellan himmel och jord. Himla trevligt! Så vi satt där nån timme innan vi skiljdes åt och jag tog bussen hemåt..
 

Zumba.

2016-06-13 @ 20:13:00
Jag har hoppat in och kört lite zumba också. I maj här så blev de två måndagar då I&V åkte bort. Det var skapligt med folk och det gick bra. Och jag har även kört nu ikväll här. Varmt men det gick finfint de med. Får se om de blir nå mer under sommaren..
 
bild från i höstas

Kvalitetstid.

2016-06-12 @ 19:27:00
Idag åkte jag in till Gävle igen runt lunch. Mötte upp Elin för att luncha. SÅ roligt att ses igen, då vi inte setts på år och dar kändes det som. Så mys! Vi drog in på Flanör och deras café där. Beställde varma mackor och placerade oss vid fönstren. Sen pratade, pratade och pratade vi. Det fanns så mycket att prata ikapp om, herregud! Himla mysigt och trevligt ju! I tre timmar satt vi där, tiden verkligen sprang iväg ju. Vi drog därifrån, det blev kramkalas och vi bestämde att vi skulle ses snart igen.. Tack fina vän!
 

Fredag och lördag.

2016-06-12 @ 18:10:00
I fredags när jag kom hem från mottagningen så fixade jag mig och sen fick jag ta bilen till Natalie. Där blev jag bjuden på middag och vi bara hängde och pratade massa. Mycket trevligt! Kollade dansklänningar och bestämde oss typ, och vi tog massa mått på varann också. Fint! Sen kollade vi på tvn massa innan jag åkte hem runt tolv..
 
Och igår så åkte jag och Natalie in till Gävle runt 12. Vi började med att äta lunch inne i gallerian, pasta carbonara för min del. Mums! Sen kikade vi runt överallt på stan kändes det som.. Hittade lite grann på rean på gina, annars inte så mycket mera. Efter några timmar i Gävle så åkte vi hem igen och jag hängde på till Natalie. För där skulle de bli grillat och jag blev bjuden. Så gott! Och efter nio nån gång så promenerade jag hemåt..
 

Studentmottagning.

2016-06-12 @ 17:26:00
Efter jobbet i fredags så bytte jag om lite snabbt och mamma hämtade upp mig. Hem till min moster för studentmottagning för en av mina kusiner, Alexandra, som tog studenten. Där blev det smörgårdstårta och korv m bröd. Plus efterätt på det. Gött! Satt där på inglasade altan och pratade massa, för de spöregnade ute. Tråk väder.. Efter nån timme så åkte vi hem igen...
 

Ida Long på Klubb Koppar.

2016-06-05 @ 13:20:00
Igår blev det en tripp till Falun och Å-festen som höll på där. För att gå på Klubb Koppar och se Ida Long. Jag tog tåget från Sandviken vid 16.37, mötte upp Mikaela och Åsa på tåget och vi åkte vidare mot Falun. Framme vid halv sex-tiden och då följde jag med dom hem en sväng.. Sen ut på stan och till O'learys där vi bokat bord för kvällen. Det blev fish and chips för mig, gott! Så vi satt där och pratade massa och hade det trevligt. Smsade med Ida också, topp!
 
 
Strax efter åtta-tiden så tog vi oss iväg till restaurang Kopparhatten där Klubb Koppar skulle vara för kvällen. Vi betalade in oss och var typ först på plats. Dom första jag ser är Ida och hennes gäng. Fint ju! Så pratade en del med henne, sen köpte vi nåt att dricka och sen slog vi oss ner vid bordet bredvid Ida och gänget. Mycket trevligt! Strax därefter så var det Garland som entrade lilla scenen, en tjej som höll på med looping osv. Helt okej ju, blev positivt överraskad. Hängde där och pratade i väntan på Idas tur. Ida är fin va! Vid 22-tiden så entrade Ida och gänget scenen. Började med Baby gone, sen fortsatte de med Rainbow, Wolf, I get so dramatic, Take me to the woods, Chaparone, Rivers, We got, Woman och sist Mannen på taket. Och extranummer i Mad World. Så himla fin spelning ju! Rikard, Petter och Rasmus är grymma på sina instrument. Och Ida är helt fantastisk! Det var sån himla mysig stämning där och jag är glad att jag åkte dit. Så värt det! Ida hängde lite med oss efteråt, sen drog Mikaela och Åsa hemåt. Grabbarna plockade ihop sina grejer och de pratade med lite folk.. Och sen var vi redo att dra oss därifrån.. Jag åkte hem med Ida och gänget, för jag hade inte kommit hem på nåt annat sätt. Så himla tacksam för det! Riktigt härligt gäng alltså! Hemresan var trevlig, prat och musik. Fint! Fick skjuts hem till porten, det var snällt!
 
Tack alla inblandade för en suveränt härlig och mysig kväll!
 

Fredagen är över.

2016-06-03 @ 21:17:00
Efter jobbet idag så började jag med att montera min malm-byrå. Så sjukt många delar och det tog ju aldrig slut, haha. Efter nån timmes grejande så kom mor hit och undrade om jag ville hänga med och äta. Så syster kom hit också, sen gick vi över till Viking och beställde mat. Vi satt ute i solen där, himla varmt ju! Det blev en grill tallrik, gott! Efter det så gick jag hem och gjorde klart byrån.. Äntligen liksom. Och nu sitter jag här och kollar på Gladiatorerna och bara slappar..
 

Långledig...

2016-06-03 @ 15:55:00
Ja, nu var denna jobbvecka förbi också. Det går ganska så fort ändå ju. Och det går bra också. Men nu är det skönt med helg igen, och att det blir lite långledigt också. Måndag är röddag så det blir härligt med en extra dag vila. Lite planerat har jag för helgen men annars blir det väldigt lugnt. Det behövs!
 

Vinyler!

2016-06-02 @ 21:45:00
Jag fick Idas vinyl idag, wiiie! Så snygg! Och jag letade på en plats här hemma direkt, det blev på byrån vid tvn. Där även Baron Banes vinyl hamnade. Mycket fint ju!
 

Dansfysar än.

2016-06-02 @ 21:14:00
Ikväll var det dansfys som gällde. Tredje veckan nu och jag är pepp än. Det känns fint! Och det gick skapligt denna gång, det har gått bättre liksom, men jag kämpar på. :) Det är ju roligt, och jag känner att jag lär mig nya grejer och att jag utvecklas sakta men säkert. Fint! Så nästa vecka är vi på't igen! :)
 

Ikea igen.

2016-06-01 @ 19:14:00
Var till Ikea ännu en sväng med mamma. Denna gång för att köpa en till malm-byrå att ha i hallen, och det följde även med några ramar hem. Najs ju! Och var förbi okq8 också för att hämta ut ett paket. Hade beställt lite posters från desenio, så otroligt fina ju! Bilder kommer så fort jag fått upp de på väggen...
 

RSS 2.0