Höstlov!

2016-10-30 @ 22:04:00
Ja men då var det dags för höstlov då. Och då blir det lite uppehåll med dansen. Dansar dock på ons och tors för att ta igen ett tillfälle. Fint ju! Annars kommer jag typ jobba och så. Det blir nog ett bra lov, lite ledigt på kvällarna kan vara skönt!
 
 

Fake it 'til you make it

2016-10-30 @ 19:46:00

Fredagsdejt!

2016-10-29 @ 12:38:00
Igårkväll så mötte jag upp Matilda i Gävle, det var ett tag sen vi sågs nu. Vi skulle ut och äta tillsammans. Så vi tog oss till O'learys för att kolla om dom hade bord, och de hade dom, så najs! Beställde mat och för mig blev det fish and chips. Så himla gott! Vi satt där flera timmar och bara pratade och pratade. Om allt och inget. Så himla trevligt och mysigt! Detta måste vi göra om flera gånger!!! Tack fina vännen!
 

Receptionist eller nåt.

2016-10-22 @ 18:13:00
Idag har jag jobbat igen. Från idag och terminen ut så kommer jag sitta i receptionen på Ackes på lördagar och söndagar. Snygga till lokalen, finnas där och svara på frågor, ta betalt om nån vill ha nå snacks eller dricka. Bara vara där liksom. Från nio och fyra timmar framåt sitter jag där, medans de är barnkurser i ena salen. Lite segt men jag trivs bra på ackes, så det blir nog bra det här.
 

Rightfestivalen på kultis.

2016-10-21 @ 22:02:00
Ikväll här så var det Right-festivalenKulturcentrum, där olika lokala artister skulle uppträda under kvällen och huvudakten var Ida Long.
 
Fixade mig och gick över till kultis vid 19-tiden. Mycket folk där faktiskt. Kändes konstigt att gå dit själv men hittade två stycken som jag dansar med så hängde med dom. Strax därefter så släppte dom in i Teaterbruket där scenen var. Lite senare dök även Emma upp, trevligt! Vi kollade in allt, bl.a Madde Wannberg och Celine Markarian. Det blev lite segt att bara stå där, ont i fötterna, haha. Runt 20.30 så entrade Ida och gänget scenen. ÅH! Hon bjöd på Baby gone, Mannen på taket, Rainbow, Woman, I get so dramatic, Mad World och sist Body n soul. Så himlahimla bra alltså. Hon imponerar varje gång. Hon hade inte vanliga gänget med sig på scenen denna gång, utan nu var det en på piano och en på cello. Så häftigt! Och sen Bella på dans också. FINT! När allt var slut så drog alla därifrån.. Jag och Emma stannade kvar en stund och pratade massa med Ida. Fina människa alltså! Sen hejdåade vi och gick därifrån, pratade lite mer utanför innan vi skiljdes åt. En superfin kväll ju!
 

14/10 - Orup-Viva La Pop

2016-10-15 @ 14:31:00
Jag och mamma var på OrupGavlerinken igår. Finaste Jessica var på kören, bästa! Vi hade bra platser på parkett.. Och konserten var riktigt grym ju! Kände nästan igen alla låtar, dock var det några låtar från innan jag var född som jag aldrig hört förut. Men vi diggade med och hade det trevligt! Ungefär två timmar senare så slutade allt. Bra och grym konsert!
 

Danstävling i Sundsvall 8/10

2016-10-09 @ 13:12:00
Åkte med Simone och hennes mamma, dom hämtade upp mig på Ackes vid 7-tiden och vi hämtade två till innan vi åkte mot Sundsvall. Vi kom dit strax efter 9-tiden typ. Hejade på folket där. Vid 10 så började tävlingen. Disco-solo först ut. Jag hade direktfinal som vanligt så fick vänta en bra tag. Sen var det min tur och det gick väll helt okej. Gjorde nåt misstag och det blev då en sista plats för mig. Suck! Sen var det grupp och duo efter det. Sen liten lunch-paus. Jag sprang mest runt där och åt och umgicks med lite folk. Sen väntade hiphop i samma ordning. Solo, grupp och duo. Direktfinal igen och det kändes sådär, slutade på sista plats igen. Och sen kollade jag in alla andra och tävlingen slutade runt halv sju-tiden. Så skönt! Sedan åkte vi hemåt med ett stopp på donken först, mums. Hemma runt 22-tiden ungefär..
 

Danstävling i Sandviken 1/10

2016-10-02 @ 16:18:00
Det var tävling på Jernvallen som gällde, Ackes som anordnade. Pardans med extraklass i disco silver. Jag tog mig dit lagom till 10 när tävlingen började. Först ut var bugg, swing, salsa och shower. Sen började solon runt 12-tiden, först standard. Sen latin, där jag invigde min nya klänning. Och jag tävlade i chacha, jive, salsa, merengue och bachata. Direktfinaler i allt, och det kändes sådär. Prisutdelning sen och kom sist i allt och det var typ avgörande för framtida tävlingar.. Sen blev de nån timmes väntande innan "riktiga" pardansen började. Först ut var standard, och där skulle jag och Rickard tävla för första gången. Lite nervöst men roligt skulle de bli. Semi i vals och final i quickstep. Det gick faktiskt bra ju, tappade dock bort oss lite i valsen men kom till final ändå. Sen prisutdelning och vi kom 4:a i vals och upp på pallen i quickstep och kom 3:a. Lite chockade och väldigt glada. SÅ himla roligt! Sen blev de en timmes väntan igen för mig för jag skulle tävla i disco solo också, det var nämligen sist av allt. Discon kändes helt okej men det slutade med en sista placering igen, som vanligt. Tävlingen slutade runt 19.30-tiden och då pratade jag med lite folk och hjälpte till o plockade undan allt innan jag tog mig hemåt..
 

RSS 2.0