Klippdags.

2017-08-29 @ 18:05:00
Äntligen var det dags att klippa sig, har nog tjatat om det i ett halvår nu, haha. Och det blev kortare och jag blev så himla nöjd!! :D Så skönt!
 

Terminstart.

2017-08-27 @ 20:16:00
Då har dansterminen börjat igen då. Inte så värst pepp men det vänder nog. Idag var det balett och modern för Ida som gällde. Det gick skapligt! Och sedvar det dags för zumban för mig, det kom skapligt med folk och vi körde på. Det gick bra och helt slut efteråt. 
 

Kvalitetstid.

2017-08-15 @ 19:03:00
Mötte upp Matilda i Gävle i eftermiddags för att fika och umgås lite. Kikade stan lite först och sesn hamnade vi på Espresso house. Och bara pratade massa om allt. Hon lämnar för att studera på Gotland nu till hösten, så vet ju inte riktigt när vi ses nästa gång.. men kanske att vi ska iväg och resa i december igen, får se hur allt ser ut för oss då. Satt där nån timme innan vi sa hejdå och åkte hemåt igen..
 

Spontanitet.

2017-08-12 @ 15:57:25
Igår runt 18-tiden slängde jag iväg ett sms till Helena och undrade om hon ville hitta på nåt. Fixade mig lite snabbt och tog sen bilen in till Gävle. Möttes upp hos henne och gick sen till boulognern för att spela minigolf. Så himla varmt ute, en riktig sommarkväll verkligen. Det var mycket folk där faktiskt. Vi spelade och pratade på om allt möjligt. Så himla roligt! Det gick både bra och dåligt, slutade med att jag vann i alla fall. Sedan gick vi vidare upp till söder, först förbi Helena och sen genom stan upp till Stadsfesten. Där var det galet mycket folk. Vi gick runt där några varv och kollade runt bara.. Stannade till vid scenen och lyssnade på lite musik också. Trevligt! Sen trallade vi hem till H igen där vi sa hejdå och jag brummade hemåt. En mycket fin och härlig sommarkväll med en bästa vän, och älskar spontanitet verkligen! :D
 

Högbo.

2017-08-11 @ 17:13:00
Hade lite tråkigt så jag tog bilen till Högbo för att gå runt lite, köpte glass och slog mig ner på en bänk. Sedan tog jag ett varv runt där innan jag åkte hemåt igen.. Strålande väder ju!
 

Ida på Engeltofta 10/8

2017-08-11 @ 16:03:00
Smsade med Ida under dagen och det blev bestämt att åka med henne till Engeltofta. Så möttes upp utanför henne vid 19-tiden. Och sen var det typ raka vägen ut till Engeltofta. Aldrig varit där, men så fint det var. En riktig sommarkväll blev det, så fint och varmt. Fick följa med Ida bakom innan allt. Hon hade med sig en på cello och en på piano. Och vid 20-tiden var det dags för henne att börja. Jag och massa pensionärer bara typ, haha. Jag filmade allt som vanligt. Hon började med Baby Gone och sedan bjöd hon på de vanliga låtarna. Favoriten är alltid Woman. Hon är så jäkla bra och älskar hennes röst ju! Efter spelningen så pratade dom lite där, och jag kikade utsikten lite. Så fint! Sen packade hon ihop allt och vi åkte tillbaks in till stan, tackade för kvällen och jag tog bilen hemåt igen.
 

RSS 2.0