Middag igen.

2017-02-28 @ 19:15:00
Dags att åka in till Gävle och träffa Matilda igen och det slutade med att vi åt på vårat favvoställe igen. Bästa maten ju! Och pratade ännu mera om Rom-planerna.. vi kunna dock inte boka något då vi inte visste säkert med ledighet från skola/jobb. Så de fick vänta lite men vi pratade om det och massa annat också.
 

Stockholm.

2017-02-26 @ 12:40:00
Det blev tidig buss till Stockholm igår. Kom fram till ett kallt Stockholm, men soligt. Började med att gå över till kungsholmen och bort mot Norr mälarstrand, så promenerade lite längs vattnet där. Så otroligt fint! In mot stan för att äta sen och sen gick jag bort till skeppsbron och djurgårdsfärjan. Promenade över till Cirkus där jag skulle se eftermiddagsföreställningen av Fantomen på Operan. Så förväntansfull ju! Den började, och musiken, wow! Så otroligt maffigt! Den var himla bra alltså, så glad att jag tog mig ner och såg den. Efteråt så tog jag spårvagnen tillbaka och gick sen till bussen för att åka hemåt. En mycket fin dag!
 

Local Heroes 2017

2017-02-19 @ 11:32:00
Ja, äntligen så kunde jag gå på Local Heroes-galan. Nu var den ju på Göransson Arena här i Sandviken istället för i Gävle. Jag tog mig dit själv, fick låna bilen av mamma så jag slapp gå. Kom dit runt 20-tiden, men det visade sig att inget hände där innan 21 när galan började.. Men jag träffade Ida det första jag gjorde, så jag pratade en del med henne innan hon skulle iväg och äta. Fina människa! Då stod jag helt upp och ner och väntade bara. Vid 21 så började det och det var en hel del folk där, men ingen jag kände.. Det delades ut massa priser och lite uppträdanden var det också. Ida uppträdde med sin senaste singel Perhaps, så sjukt bra ju! Och sedan vann(!) människan två priser också. Årets musikvideo och årets album. Så jäkla värd det! Bästa Ida, grattis! Pratade lite mer med Ida och en timme senare så var galan slut och då fortsatte det med lite uppträdanden blandat med DJ. Så segt då jag stod där själv, haha. Ville inte åka hem heller för väntade på att Baron Bane skulle uppträda. Runt 23-tiden så klev dom upp på scenen och bjöd på tre låtar. Så himla bra ju! Väntade en stund ifall Ida skulle komma ut men jag åkte hemåt istället. Hade faktiskt en fin kväll trots att jag var själv. Ida är grym i alla fall.
 

Äntligen!

2017-02-16 @ 18:43:00
Äntligen så var det dags att klippa sig!!! Kändes helt overkligt, två år sedan nu. Var till Hår Harmoni som vanligt, till Hannele. Favorit verkligen, har gått till henne i flera år nu. Det var dags att klippa av sig håret, haha, sagt blev gjort. Och jag blev så jäkla nöjd alltså! :D
 

Middag och planering.

2017-02-15 @ 20:18:00
Då var det dags att träffa Matilda igen. Planen var att äta så det blev mat på vårat favvoställe inne på nian. Husman blev vårat val och det blev pommes och fläsknoisette. SÅ gott! Satt där och pratade på om allt och inget. Och planerade lite smått inför en resa vi ska göra i sommar. Rom är planerna. Så kollade lite när, hur vi tänkt oss och vad vi vill se där. Vi är väldigt lika så och vill samma grejer så det känns jättebra :) Vi ska kolla upp lite med jobb/skola innan vi bokar nåt helt.. Efter några timmar så skiljdes vi åt och jag tog bussen hemåt.
 

Kvalitetstid.

2017-02-11 @ 20:42:00
Åkte in till Gävle idag för att träffa Helena. Himla roligt! Började med att kika runt på stan, hittade lite fint så. Och sen hamnade vi på coffehouse by george för en liten fika. Himla gott! Och vi pratade vidare om allt möjligt. Trevligt! Och en snabbsväng på stan sen innan dom stängde också och vi skiljdes åt..
 

Första tatueringen.

2017-02-07 @ 17:20:00
I torsdags drog jag och min syster iväg för att kolla lite tatueringstider/priser osv. Gick till ett nyöppnat ställe, Ape man art. Niklas heter han son har det, han höll till på Fallen Angel i Gävle innan.. Så vi pratade lite där och det blev så att jag bokade tid där. Fick tid väldigt snabbt och nu idag så var jag där. Syster följde med mig då jag är nålrädd och nervös för att svimma osv.. Och för att det var min första tatuering också. Planen var att göra en, men ville ha en till om tid fanns och det gjorde det. Så fick två stycken. Först en text på underarmen och sedan mitt stjärntecken ovanför fotknölen. Det gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra. Och jag blev så himla nöjd ju! Så snygga!
 

Jobbhelg.

2017-02-05 @ 19:34:00
Det var första jobbhelgen på ackes denna helg och det gick väll bra det. Himla segt om inte annat.. men det funkar så. Nästa tillfälle blir om tre veckor typ. Tror jag..
 

Nytt tidsfördriv.

2017-02-05 @ 18:43:00
I början på veckan så fick jag hem min pusselmatta och pussel som jag beställt. Och nu i helgen så började jag bygga pussel. Ett New York på 1000 bitar. Himla roligt att bygga ju.. det tar ju tid men jag tycker om det. Jag började på fredagkväll och höll på hela lördagen ungefär. Så roligt! Älskar mitt nya tidsfördriv! Har ett till new york-pussel att bygga men sen måste jag köpa nåt nytt :D
 

RSS 2.0