Spontanhäng med syster

2017-01-29 @ 11:20:00
Messade med systeryster runt 18-tiden igår och vi bestämde oss för att äta tillsammans och sen köra en bio. Så vi möttes upp halvvägs mellan oss och gick och köpte hem mat. Hon tog sushi och jag tog grilltallrik. Och hem till henne. Kollade lite tv och åt massa gott. Reserverade biobiljetter och strax efter 20-tiden så åkte vi in till Gävle. Köpte lite godis och sen in på bion. Vi skulle se La La Land som började vid 21.15. En musikal. Den var lite seg emellanåt men himla bra faktiskt. :) Slutade strax innan tolv och då var det raka vägen hemåt.
 

Bones.

2017-01-28 @ 14:52:00
Denna älskade serie som jag har följt i 10 år nu. Inte sett den på ett tag nu så jag satte i en säsong. Säsong 10 fick det bli. Jag har ju inte sett nåt avsnitt i den säsongen så det var himla najs att se avsnitt som jag aldrig sett. Har saknat den här serien. Bones och Booth, love them. <3
 

Helg.

2017-01-27 @ 19:32:00
Då var det helg igen. Vilket är otroligt skönt! Veckorna går fort faktiskt. Och jobbet rullar på bra, börjar komma in i det nu och vi börjar få in rutiner på våra ställen. Det känns bra! Var hemma strax efter två-tiden idag. Och for ner till tvättstugan och bokade den och det blev tvättdags direkt. Så mycket kläder ju.. Passade även på att städa lägenheten då. Så skönt att det är gjort. Sen fixade jag bland mina papper och satte i de i pärmar osv. Få undan lite grejs..
 
Nyligen ätit här nu och kollar på Djungel-George som går på tvn. Härlig film ju!
 
påväg hem från jobbet...

Ny kalender.

2017-01-23 @ 17:28:00
Äntligen så kom min kalender. Beställde från personligalmanacka.se för tredje året nu. Älskar deras kalender. Älskar att man får göra egen framsida och bestämma inuti hur den ska se ut också. SÅ najs! Och jag är så himla nöjd med min.. Dags att fylla i den massa nu! :D
 

Terminen är igång.

2017-01-22 @ 20:39:00
Ja, idag så startade terminen för mig. Testade på balett för Ida, det var himla roligt faktiskt. Behöver det verkligen. Sen blev de tre timmars väntan till min zumba började. Det var skapligt med folk, några nya också. Körde på för fullt och var så himla slut efteråt. Det var roligt!  Pratade med Vahidin efter och det slutade med att jag åkte med han till Sandviken för han skulle hämta Irina på kultis. Så snällt!
 

Lördagsmys.

2017-01-21 @ 20:34:00
Jag for över till Sweeet (f.d hemmakväll) och köpte lite gottigotta. Så nu slappar jag i soffan framför Gladiatorerna. Himla najs!
 

Anmäld.

2017-01-16 @ 16:50:00
Då var man anmäld till vårens kurser då. Efter mycket velade fram och tillbaka.. lite prat med Ida så har jag nu bestämt mig, typ. Vet inte om jag gjort rätt val alls nu, hmm.
 
Dessa kurser blev det...
Klassisk balett nyb/forts
Ragga forts/övade
Street/house/jump style forts/övade
Disco övade
High heels fem vibe forts/övade
Ragga avanc
Street övade/avanc
Modern/jazz forts/övade
 
Ja, det blev en hel del... men ska inte gå allihopa. De är bara de tre nedersta som är säkra, resten är jag lite osäker på så dom ska jag testa första veckan och sen får vi se vad som händer..
 

Dagstur till Stockholm.

2017-01-15 @ 17:58:00
Äntligen så tog jag mig till Stockholm igen. Jag har längtat efter denna stad. Att bara få gå omkring och bara vara liksom. Tog tidig buss dit igår, så var framme vid halv elva redan. Fint men askallt var det ute. Men jag trallade ner mot Kungsan direkt, kollade in isbanan och bara gick runt. Sen letade jag reda på Oscarsteatern som jag skulle till sen, najs. Det blev lunch på donken sen, himla gott ju! Sedan gick jag genom gamla stan till slussen och vidare ner till Fotografiska. Betalade in mig och tog mig igenom alla utställningarna. Främst ville jag se We have a dream och Finally it all makes sense. Grymt ju! Kollade även in Gyllenhammars Natt, den var speciell. Och även Jacob Felländers How to unlock a portal. Så fint! Efter det så tog jag mig upp på söder och gick sen götgatan ner och kollade lite butiker. Gamla stan vidare in till stan sen. Och där kollade jag runt i butiker också och shoppade även lite grann. Och strax efter tre så tog jag mig bort till Oscarsteatern för det var dags för Oscarsrevyn vid 15.30. Fina Sanna är med där. Hade skapligt bra plats i alla fall. Och revyn, jösses vad jag skrattade. Galet ju! Himla bra och fantastisk. Tänkvärd och sevärd helt klart. Roligt att se Sanna i något annat också, än att bara sjunga så, men de gjorde hon också. Hon är fantastisk! Strax efter 18 så var det slut och då tog jag mig ut till receptionen och försökte få ut Sanna men hon svarade inte när dom ringde... Himla tråkigt.. Men sen vet ju jag vart sceningången är så jag chansade och gick förbi där och hittade typ rätt person. När jag sa att jag kände Sanna och att hon visste att jag var där så hämtade han henne. Wiie! Långt kramkalas med fantastiska människan. SÅ himla glad! Berömde henne massa och sen pratade vi på om allt möjligt verkligen. Vad hon ska göra sen, vad jag gör nu och ska göra osv. Så mysigt och fint att hon bryr sig så otroligt. Stod där ett tag med henne och jag ville aldrig lämna henne ju.. Kramkalas igen och vi ses snart igen hoppas jag. Bästa! Och jag tog mig till centralen sen, köpte lite gotta på pressbyrån och kikade sen runt lite där innan mitt tåg kom vid 19.22. Raka vägen hem till Gävle och mamma hämtade mig där strax innan nio, tack!
 

Fyndat.

2017-01-13 @ 16:06:00
Hade tråkigt och tog mig till Ica.. fastnade såklart på filmdelen som vanligt. Och de hade en låda med kriminalfilmer för 10 kronor styck. Så där blev jag kvar. Hittade alla sex Fjällbackamorden-filmerna, så bra ju! Och även Lisa Marklunds sex filmer. Najs! Så fick med mig 12 filmer hem för priset av 120 kronor. Så jäkla bra fyndat ju!! :D
 

Dansfys

2017-01-13 @ 14:59:00
Nu i veckan så har det varit dansfys med Ida. Både i tisdags och igår. Himla roligt men gud så jobbigt alltså. Hade sån sjuk träningsvärk efter i tisdags så det var så jobbigt i torsdags, haha. Glad att jag tog mig igenom två dagar så :) Annars har jag kört zumba i måndags.. och kör sista zumban nu på måndag innan kursstart.
 

Ibland har man flyt.

2017-01-09 @ 16:38:00
Det gick ju fort det här. Redan i tisdags så ringde dom från JT, jag skulle få provjobba först för att känna på om det var nåt för mig. Så jag har provjobbat nu i veckan. Både i onsdags och i torsdags. Vilket kändes hur bra som helst. Det var roligt ju! Pratade med chefen innan jag gick hem i torsdags också, och jag fick ett vikariat hos dom. Så himla najs ju!idag började jag "på riktigt", väldigt mycket nytt osv, men det ska nog bli bra tillslut. Verkar vara ett grymt gäng så :)
 

Nytt.

2017-01-06 @ 19:53:00
Ja, idag har jag då köpt en ny dator.. Då min nuvarande är lite seg ibland, och stänger av sig när den känner för det typ.. Inte okej. Så jag, mamma och Thomas åkte in till Valbo och elgiganten för att kika in rean. Hittade två datorer som jag valde mellan, velade länge verkligen. Men tillslut så kunde jag bestämma mig och det blev en dyr en.. haha. En HP, men det blir nog bra :)
 

Håll tummarna eller nåt.

2017-01-02 @ 15:49:00
Jobbade ju som sagt sista dagen på mellansvenska i fredags, vilket kändes hur tråkigt som helst. Gosh vad jag kommer sakna det stället och folken där ♥ Men på nåt sätt är jag ju tvungen att få in pengar för att betala hyran och räkningar.. Får ju börja stämpla nu men tänkte försöka få nå jobb först.. Såg att JT städservice sökte folk, så jag mailade iväg en ansökan till dom i fredags, och en kvart senare så ringde dom. Jobbintervjumåndag blev bestämt. Så idag var jag dit och fick prata med dom två som har hand om allt. Hur roliga och lättsamma som helst. Dom pratade mest och det hela var mest för att dom ville se hur jag var som person så. Och dom skulle höra av sig under veckan.. Håll tummarna nu!
 

Första dagen på året!

2017-01-01 @ 22:15:54
Det blev en liten promenad i finvädret idag, innan solen försvann. Riktigt kallt ute nu men det var skönt att bara röra lite på sig.. Resten av dagen har spenderats i soffan och kollat på filmer, finfint!
 

Nyår 16/17

2017-01-01 @ 19:55:51
Åkte in till Gävle vid 14-tiden och mötte upp Matilda där. Vi kikade runt lite på rean tills butikerna stängde och sedan tog vi bussen till Sandviken och hem till mig. Pratade massa och sprang runt lite innan vi började med maten. Det blev potatisgratäng och fläskfiléspett. MUMS! Och lite cider till det. Vi kollade på New Year's Eve samtidigt och pratade en del. Mycket trevligt! Vi blev asmätta och satt mest helt upp och ner och pratade sen. Medan Peter Pan gick på tvn i bakgrunden. Sedan fixade vi lite efterrätt. Kladdkaka med grädde, chokladsås och jordgubbar. ÅH SÅ GOTT! Och kollade på Saving Mr. Banks. Himla bra film ju! Sen närmade sig tolv-slaget så vi öppnade champagnen/vinet för att vi skulle ju skåla med nåt. Och ut på min balkong och firade in nyåret med fyrverkerier och sånt. FINT! Promenad över till syster sen för att titta till hennes katt och byta ut vatten och mat, och hem till mig sen. Bytte om till myskläder, tog fram lite chips och dricka och satte i Alladin. Så mysigt! Runt 2-tiden så var vi så trötta och stängde av filmen och godnattade istället.Och kollade klart på filmen i förmiddags när vi åt frukost, innan Matilda åkte hemåt igen.. Tack fina vännen för ett fint avslut/början på året!
 

Rea-shopping.

2017-01-01 @ 12:26:00
Hann med två shopping-svängar igår.. Först åkte jag med syster till Valbo på förmiddagen, och där shoppade jag lite på bikbok. Tunn jacka och byxor. Och sen blev det lite shopping med Matilda i Gävle också. Mysdress och halsdukcubus och smyckenglitter. Finfint ju!
 

Året med Ida Long.

2017-01-01 @ 11:32:00
19/3. 2/4. 4/5. 4/6. 30/7. 12/8. 21/10. 3/12.
 
Det har minst sagt blivit några spelningar med Ida i år. Många flera än vad jag hade räknat med. Efter att inte ha sett henne på ett tag så blev de full rulle. Vilket har känts hur kul som helst. För hur bra är hon inte?! ♥
 
Det hela började med att Ida släppte sitt andra album, Rainbows & Tears, den 29 januari. Wow, jag älskade den från första stund. Melodierna, texterna och hennes röst. Så fantastisk, så unik och så bäst! Och sen rullade de på, men först blev det en sväng till Sound society-studion i mars för att gå på Baron Banes releaseparty. Idas grymma band. Så himla grymt! Kände oss väldigt malplacerad men det var fint ändå. Och alltså, dem var så himla bra. Hela gänget. Men Ida... hennes röst alltså, hur j*kla bra får man vara?! Och ungefär en månad efter det så var det äntligen hennes egna releasespelning för nya skivan. Åh! På Söders källa. Vilken kväll det var. Det var så himla fint att se Ida uppträda. Att höra alla låtarna, se videosarna och att bara få vara där. Hela stämningen, Ida var magisk! Jag ville aldrig att den kvällen skulle ta slut. Allt var så otroligt fint! Fina Ida! Sen uppträdde Ida med 'Mannen på taket' på Ackes Magic of Dance på Gävle teater, så bra. Hon och Madde dansade, wow det var så fint! Det blev en sväng till Falun och Åfesten i början på sommaren. Det hade aldrig gått om jag inte fått åka hem med Ida och gänget. Tacksam för det! Det var en otroligt mysig kväll på restaurang Kopparhatten. Hängde lite innan och sen bjöd hon på en fantastisk spelning.. Så himla mysigt, så intimt och bara.. åh! Jag var även på Hoforsrocken i somras, bara för Ida. Otroligt trevlig kväll blev det. Vänner, nytt folk, musik på en härlig sommarkväll. Sen hade vi Pride i Gävle i augusti för första gången, och jag och några vänner hängde på Söderhielmska för att se Ida igen. SÅ bra! Jag kan inte få nog..  En bit in på hösten så såg jag Ida Kulturcentrum här i Sandviken. Hon gästade Right-festivalen. Sång, piano, cello och lite dans. En fantastisk liten spelning. Ida är så grym ju! Bella var med på dans denna gång, också väldigt bra! Samma spelning gjorde Ida i decemberX-press festivalenGasklockan i Gävle. Det var riktigt fint att se ju. Hon och bandet är så himla grymma!
 
Alltså, jag säger det varje gång, Ida är SÅ himla bra. Älskar att se/höra henne uppträda. Helt fantastisk är hon. Jag slutar aldrig förvånas över hur bra hon är. Alltid!
 
 
Tack för det gångna året, otroligt fint har det varit. Du är bäst!

RSS 2.0