Brända bocken.

2017-05-28 @ 12:33:00
Igår var jag ut och åt med några vänner från dansen. Det var jag, Saga, Sofia och Elin. Första gången jag umgicks med dom utanför danslokalen. Jag och Sofia tog halv sex-bussen in till Gävle och hem till Saga direkt. Åkte och handlade lite gotta för kvällen. Sen drog vi till Brända dä vi hade bokat bord för kvällen, mötte upp Elin o hennes kompis där. Trevligt! Beställde mat och för min del blev det typ fish and chips. Mucho gott! Sedan gick vi hem till Saga och där blev det snacks och dricka och massa prat. Sedan hängde jag på till Söderhielmska en sväng innan S o S drog vidare till Slick. Tack tjejer för en finfin kväll! :)
 

AW med jobbet

2017-05-25 @ 14:01:00
Ja, igår var det dags after work med jobbet. Inte så pepp alls men jag gjorde mig klar och tog mig iväg strax innan 18. Promenerade bort till Mulligans där jag träffade Carrol och Marre, så hängde med dom då inga andra kommit än. Men strax efter oss så kom alla andra också. Vi var 17 stycken sammanlagt. Vi hade förbeställt maten som tur var så den fick vi in ganska så snabbt. Köpte dricka och sådära. Sen mumsade vi och pratade.. Jag åt Jack Daniels marinerad fläskfilé och pommes. Himla gott alltså. Satt där en stund och pratade och bara hängde ett tag. Vid 21-tiden så gav jag upp och gick hem till mig.. Skönt!
 

Dance

2017-05-23 @ 14:48:00
Då var denna termin på Ackes dansskola över. Det har varit väldigt mycket men jag har gillat det också. Mot slutet började jag dock vela nå enormt men det gick bra med allt ändå. Hade Ida som peppade mig, guld värt! Dansade bara för Ida denna termin. Street/house/jumpstyle, ragga x2, modern x2, high heels, street och disco. Så roligt, älskar att dansa för Ida.
 
Bara varit avslutningarna som vanligt, både Gävle och Sandviken. Det gar gått finfint! Och självklart Magic of Dance också, denna gång på konserthuset. Det var roligt och jag var glad! Nån tävling har jag hunnit med också, utan bra resultat, suck.
 

Magic of Dance 2017

2017-05-22 @ 13:00:00
Äntligen var det dags för Magic of dance. Och denna gång på konserthuset. Lite ovant sådär.. Alla dansare höll till nere i en stor matsal under scenen. Genrepet började vid 12, då körde vi i den ordning som allt skulle vara sen. Väldigt stressigt genrep som vanligt, det hör till liksom. Danserna satt väll bra, hade nio stycken denna gång. Fixade till finalen, slutnumret också, de tar alltid längst tid men tillslut så. När genrepet var slut så hade vi typ 1,5-2 timmar hål innan själva showen..
 
 
Då var vi ett gäng från ragga/streeten som drog iväg och köpte lite mat och hängde sen i parken utanför. Strålande sol ju. Så mysigt att hänga ett gäng sådär, bara vara en stund.. Sen tillbaks till konserthuset för att fixa och dona med allt innan showdags.
 
 
Vid 19 var det dags för den stora showen. I första delen så hade jag bara 3 danser, en street och två moderna. Dom gick bra och jag var så glad. En paus på 20 minuter och då sprang man mest runt och fixade med allt. Sen var det dags för andra delen och där hade jag 6 danser. Modern, disco, high heels, street och två ragga. Det mesta gick bra och jag var bara lycklig. Så sjukt roligt verkligen. Sen var vi med i finalen också, och sen var det slut. Så tacksam för det här. Att jag får stå på scenen och göra det jag älskar, med vänner som älskar det lika mycket. Wiie! Packade sen ihop allt, pratade med Ida och sen for jag ut och träffade mamma utanför. Tack för blommor! Sen gick jag och Ebba till bilen och raka vägen hemåt.
 

Uppvisningar x2

2017-05-15 @ 16:08:00
Lördag. Kom till Parken runt 9.30-tiden, hjälpte till lite och sedan var det dags för genrepet. Och det gick väll bra. Vid 12 så började uppvisningen. Hade bara fyra danser denna gång. Street/house/jumpstyle, modern x2 och ragga. Och alla gick väll skapligt så. Så roligt! Hängde kvar till slutet innan vi åkte hemåt..
 
 
Söndag. Tog bilen till Jernvallen denna dag, första gången uppvisningen skulle vara där. Lämnade av alla grejer bakom skynket, för hade stressigt att byta om sen och fick sällskap av resten av gänget jag dansar med. Genrepet började vid 10. Danserna gick bra, men var helt slut efteråt och stressigt blev det. Vid 12 så började allt. Rond 2 var min första dans ut och det var street. Så jäkla roligt! Och sen följde modern, disco, high heels, modern, disco, modern/jazz och sist ragga. Och danserna gick väll skapligt så. Roligt i alla fall. Avslutningen slutade runt 16-tiden. Pratade med folket innan jag åkte hem och fixade mig för personalmiddagen. Trevligt!
 

Sista dansveckan.

2017-05-07 @ 20:51:00
Ja, då går vi in på sista dansveckan då. Lite blandade känslor faktiskt. Vissa danser känns inte klara på långa vägar, otroligt jobbigt. Och är inte redo för avslutning nästa helg, men det löser sig nog. Men kroppen känner annat, den är dock helt slut den. Så lite längtar man ändå.. Men nu kör vi järnet sista veckan här :D
 

Skönt ute.

2017-05-04 @ 18:41:00
Det blev en promenad på kvällskvisten såhär. Sol och klarblå himmel. Och så himla skönt ute!
 

Solen tittade fram.

2017-05-02 @ 17:31:00
Tyckte det var för jobbigt att sitta ute i solen, så jag öppnade balkongdörren bara och satt, eller låg, i dörrhålet. Himla skönt det också :)
 

Valborg.

2017-05-01 @ 12:12:00
Matilda kom till mig efter 18-tiden igår. Då åkte vi och handlade direkt och sen hem hit igen. Började med maten direkt och det blev lövbiff och kroketter. Himla gott! Satte i en film samtidigt, Trassel. Och bara pratade massa. Så mysigt! Efter några timmar så blev det efterrätt också. Kladdkaka med grädde, jordgubbar och chokladsås. SÅ gott så det finns inte. Mumsade i oss det och vi var proppmätta efteråt. Efter tolv-snåret nån gång så åkte M hemåt igen. Tack för en fin kväll!
 

RSS 2.0