Stadsfesten med vänner

2018-08-11 @ 13:51:00
Började fixa mig runt 17-tiden nån gång.. tanken var att komma iväg runt 18 men icke. Messade med Carro och Jenny en del.. och runt halv sju så kom Carro över hit och vi pratade lite innan vi begav oss till bussen. Den gick strax innan 19 och raka vägen till Gävle. Gick till CC puben och mötte där upp Jenny, Linda, Cissi, Jonna o hennes kille. Najs! Köpte nåt att dricka och sen hängde vi där och bara pratade massa. Trevligt värre! Runt halv tio-tiden så begav vi oss därifrån och tog oss till öltältetstortorget. Köpte dricka och slog oss ner vid ett bord där. Hejade på Gisela också, mys! Vid 22 så blev det Rydell o quick på scenen, så vi fick underhållning också. Grymt! Efter en timme så gick vi vidare och då blev det Interpool för att spela lite biljard. Vi körde två omgångar, så himla roligt! Pratade massa, drack och hade det roligt. Sedan trallade vi vidare till öltältetsöder, där allt på stadsfesten var. Så vi satt där ett tag och pratade.. Jag och Carro började bli lite trötta, så vi sa hejdå till resten och begav oss till bussen och hemåt vid halv två. Hemma strax efter två.. Tusen tack vänner för en grym kväll igår!
 

Stadsfesten.

2018-08-09 @ 21:09:00
Jag hade tråkigt och det var så fint väder ute. Så jag tog bussen in till Gävle runt 18-tiden. Tog ett varv runt på stadsfesten, men stannade till vid scenen på söder och kollade lite på Linda Pira som uppträdde. Sedan tog jag några varv runt stånden och kollade på allt folk. Mysigt värre ju! Köpte en mjukglass också, love it! Nån timme senare åkte jag hemåt igen. En mysig tripp!
 

Rix fm festivalen.

2018-08-09 @ 14:16:00
Rullade in med bussen i Gävle vid 19-tiden igår. Precis då när Rix fm skulle börja, så det var raka vägen till stortorget. Ställde mig lite på sidan men kom ju skapligt långt fram ändå. Så najs! Lars och gänget körde några låtar först, sen pratade Roger och Laila lite innan artist efter artist släpptes på.. Och jag var där för Jessica Andersson. Hon var trejde ut och bjöd på Party Voice och Give me your love. Så himla bra! Stod sedan på sidan och väntade på J, så när det var slut runt halv nio-tiden så kom alla ut en efter en.. Hejade på Jocke också (sannas kille), trevligt! Efter ett tag så kom Jessica ut, kramkalas och ett kort. Lite snabbt prat innan hon skulle åka. Fina hon! Sen var jag trött och slut för kvällen.. så blev buss hemåt.
 

RSS 2.0