Winnerbäck i Furuvik

2018-07-30 @ 16:54:00
Igår var det Furuvik som gällde, trots att vädret var lite sisådär. Jenny hämtade upp mig innan 18-tiden och då var det raka vägen till Furuvik. Så härligt att träffas igen! Betalade in oss i parken och gick direkt till tivolit och scenen. Gick en sväng på tivolit och sedan runt bland djuren. Så mysigt! Sen placerade vi oss framför scenen och bara pratade massa och kollade på folk. Det började ju såklart regna också, så himla drygt, men typ tio minuter innan konserten så slutade det, yay! Vid 20 så var det dags för Lars Winnerbäck, första gången jag såg honom live. Verkligen sjukt bra ju! Lyssnade mycket på han förut, så några låtar kände man igen i alla fall. Vi hade det mysigt! Träffade en kompis till Jenny också pch polare till han, som vi hängde med in på baren/tyrolen efteråt. Drack och pratade massa. Så trevligt. Strax innan 23 så drog vi hemåt, fick skjuts hem. Tack! Stod utanför här och pratade lite innan hon rullade hemåt. Tack fina vän för en härlig kväll!
 

Sol och Sommarkrysset 28/7

2018-07-29 @ 14:23:00
Uppe och hoppade i skaplig tid och tog bussen vid 10.25 till Stockholm. Kom fram vid 13, hämtade ut tågbiljetten, fyllde på sl-kortet och sedan blev det mat på donken. Det var molnigt men otroligt varmt ute ju. Ut på stan och promenad genom gamla stan ner till djurgårdsfärjan. Hoppade på den över till Gröna Lund, sen ner i gränden, bak till scenen där Martin mötte upp mig. Dags för sommarkrysset ju. Fick gästband och kunna ta mig in till han och Diana. Grejt! Hejade på Jessica de första jag gjorde typ då hon stod på scenen. Fina hon! Vi satt sedan där och kollade alla repen och pratade massa. Och himlen blev bara mer och mer blå och solen gassade på. Det blev galet varmt ett tag alltså. Men hellre varmt än regn liksom, i alla fall när man sitter där. Men det blev lite segt mellan genrep och direktsändning för de var så varmt också. Klockan slog tillslut 20 och artisterna som var med var Sigrid, John Lundvik, Wictoria, Jireel och Eagle-Eye Cherry. Det var ett skapligt program i alla fall. Jag var ju där för Jessica och hon var med överallt. Finaste! Efter programmet så tog vi oss till sidan, träffade Js föräldrar (söta!) och sen väntade vi på Jessica. Hon kom ut ganska fort, så de blev en kortis med henne innan hon drog iväg med familjen. Åh, tycker om henne va! Sen trallade jag och Diana därifrån, tog färjan tillbaka. Helvete vad Sthlm är vackert alltså. Sen promenerande vi tillbaka till centralen längs skeppsbron och kungsan. Väl på centralen så var mitt tåg en timme försenat. EN timme! Suck! Köpte lite att tugga på och gick till tåget och sa hejdå till D. Skulle gått vid 22.50 men de var ju bara snällt att vänta.. preliminär tid blev 23.45, men slutade med att det gick vid 00.30 pga att vi väntade in andra resenärer från annat försenat tåg... mera suck. Men vi kom iväg och var i Gävle strax innan halv tre och mamma var snäll och hämtade mig för sista bussen hade ju gått också. Hemma och i säng runt tre-tiden.
 

Uteserveringshäng!

2018-07-29 @ 13:38:00
Mötte upp Matilda strax innan 19.30 på stan i Gävle i fredags, vi hade bokat bord på Grillo så vi tog oss dit direkt. Fick vänta lite på bordet så vi pratade massa så.. fick vårat bord och efter lite velande så beställde vi mat. Vi var så hungriga ju! Det blev pommes och ribs för min del, mums! Och vi pratade på om allt och inget. Så himla mysigt! Efter nån timme där så tog vi en liten promenad runt staden. Älskar sommarkvällar! Och med en fin vän. Mysigt! Strax innan tio så skiljdes vi åt och jag tog bussen hemåt igen. Tack för hänget!
 
 

Sol och bad!

2018-07-24 @ 18:40:00
Åkte hem till mor efter att hon slutat jobbat och vi åkte ner till hedåsen. För att bada och svalka av oss i värmen, för jösses vad varmt det är ute. Premiärdoppet för mig denna sommar, haha. Men det var skönt! 
 

Lite nytt..

2018-07-20 @ 20:12:00
Tog en tripp till Valbo köpis en sväng här ikväll. Hade så tråkigt.. kikade runt lite överallt där och provade massa. Kom hem med ett par shorts, två linnen och en tjocktröja. Najs!
 

Biomys!

2018-07-18 @ 20:41:00
Jag tog bussen in till Gävle vid 16, snurrade runt lite på stan. Strax efter 17-tiden så mötte jag upp Jenny utanför bion. Det var dags att se Mamma Mia! - Here we go again som hade premiär dagen till ära. Först köpte vi popcorn och dricka innan vi tog oss in i salongen. Vid 17.30 så började filmen. Två timmar lång, men vilket otroligt fantastisk film. Älskar den. Så sjukt bra. Himla mysig och fin! Lätt värd att se, även flera gånger. Efter bion så fick jag skjuts hela vägen hem. Vi pratade på om allt och inget. Så himla trevligt. Tack för sällskapet!
 

Rastlös..

2018-07-16 @ 18:10:00
Det är fint väder och jag blir så rastlös att bara sitta inne då.. så efter jobbet och lite vila så tog jag mig ut på en liten promenad runt stan. Härligt ju!
 

Poolhäng!

2018-07-15 @ 18:48:00
Tog bilen till Sofia vid 13-tiden och vi slog oss ner vid poolen direkt. Fredriks föräldrar var där också, trevligt. Sen låg vi där vid poolen och svettades. Badade, solade, badade o solade. Så himla skönt ju! Och pratade en hel del också. Mysigt! Vid 17-tiden så hade vi packat ihop allt och jag gav mig hemåt igen.. Otroligt härlig dag vid poolen.
 

Högbo Bruk

2018-07-14 @ 14:22:00
Åkte till Högbo för att strosa runt lite och äta glass i värmen. Härligt!
 

Supermysig dag!

2018-07-13 @ 21:24:00
Mötte upp Jonna på Ica och vi köpte med oss picknick, sen raka vägen in till Gävle och högskolan. Mötte där upp Mikaela och Helena. Lämnade in grejerna på Ms kontor och sen gick vi till den så kallade mördarbacken som ligger bakom högskolan. Backintervaller som gällde, haha. Så sjukt varmt men vi alla sprang efter egen förmåga. För mig blev det upp och ner sex gånger sen var mina ben så trötta. Men otroligt nöjd med min instas då jag hatar att springa, haha. Helena cyklade hem och vi andra in på högskolan för att duscha för att sedan ta oss ut i parken och ha picknick. Mysigt värre ju! Helena kom lite senare och då gick vi alla vidare till minigolfen. Dags att spela igen.. så himla roligt. Och det gick faktiskt bra för alla ju. Mikaela och jag delade på första platsen med 54 poäng. Yeah! Vi var klara strax efter halv åtta och då sa vi hejdå och dom gick vidare mot stan och jag till bilen. Tack för en superhärlig dag/kväll!
 

Fys i värmen.

2018-07-12 @ 21:27:00
Så pepp på dansfysen igen, då det var en vecka sen ju. Samma upplägg som vanligt. Och jag börjar verkligen älska impron, och nu ikväll var det extra roligt. Så sjukt varmt att köra ju, men vi alla körde för glatta livet. Och efter två timmar av svett och slit så var vi helt slut. Så gött! Tåget hem med Jonna och Mikaela sen :)
 

Kvällspromenad.

2018-07-10 @ 20:07:00
Jag hade tråkigt och det blev en liten promenad på 1,5-2 timmar i det fina vädret. Så otroligt varmt verkligen. Skönt att röra sig lite men jobbigt att gå i värmen också. Stannade till hos mor för lite vatten och då fick jag mat också. Najs!
 

Hälsa på syster.

2018-07-09 @ 21:58:00
När jag kom hem från jobbet så var det bara att duscha och fixa mig, så kom mamma och mormor och hämtade upp mig. Raka vägen till Uppsala för att hälsa på syster och Gusten, och se deras lägenhet. Stannade till i Gränbystaden där syster jobbar, så mötte jupp henne där och sen kom Gusten också. Så då blev det mat där, gott. Sedan bilen hem till dom.. Och vilken fin lägenhet dom har då, riktigt najs ju! Och utsikten var toppen! Där blev det lite fika och Gustens föräldrar kom på besök också. Trevligt! Sedan skulle vi hitta ut därifrån också, åkte runt åtta-tiden.. Härlig tripp!
 

Myshäng med vänner

2018-07-08 @ 19:43:00
Vi var några från dansgänget som körde på picknick vid boulognern-badet idag. Vissa hoppade av men det blev jag, Jonna och Maja i alla fall. Tog tåget in till Gävle vid tre typ, in på ica för lite smått och gott och sen bussen till boulognern. Det var en del folk vid badplatsen men vi hittade en bra plats.. Lite skugga och lite sol, perfekt! Satt där och åt gott och bara pratade massa om allt och inget. Efter två timmar ungefär så begav vi oss hemåt igen.. Tack tjejer!
 

Lunchdejt.

2018-07-06 @ 19:49:00
Var in till Gävle idag. Mötte upp Helena vid 13-tiden, vi skulle luncha tillsammans. Och vi tog oss till café Pazzo.. där jag beställde spagetti carbonara och hon nån annan pasta-rätt, minns inte namnet. Och vi satte oss ute vid ett bord, så otroligt varmt ju. Det kändes som att vi var utomlands, hela känslan där och musik som spelades. Mysigt värre. Och maten var supergod! Satt där och pratade om allt och inget ett tag. Trevligt! Sedan en sväng på stan innan vi gick hem till henne och hängde lite på balkongen. Och avslutade med en promenad runt i boulognern, så härligt! sen tog jag bussen hemåt.. Otroligt mysig dag!
 

Minigolf och fika

2018-07-02 @ 21:23:00
Åkte in till Gävle till 15-tiden, kikade stan lite snabbt och sedan förbi Helena för att hämta upp henne och vidare till boulognern. Mikaela kom strax efter halv fyra och det var dags för minigolf. Åh, älskar det! Spelade och pratade som aldrig förr. Så roligt och så mysigt! Helena och jag delade på första platsen med 61 poäng. Woho! Efter det så gick vi över till cafét där för en fika. För mig blev det glass, mums. Slog oss ner vid ett bord och bara pratade massa. Ida kom förbi också, mysigt! M var tvungen att dra vid sex-tiden men vi andra satt kvar och pratade ett tag. Runt halv åtta så började vi dra oss också, gick genom boulognern tillbaka.. sa hejdå och jag begav mig till bussen hem. Så himla trevlig och mysig eftermiddag med fina vänner!
 

Förmiddagspromenad.

2018-07-02 @ 13:08:00

Ocean´s 8

2018-07-01 @ 21:35:00
Hade inte så mycket att göra ikväll här så det blev bio istället. Tog mig dit, bokade biljett och köpte chips. Det blev Ocean´s 8, försökte få nån med mig men ingen nappade så det fick bli själv för jag ville verkligen se den. Och hur bra var den inte?! Så sjukt bra!!! En mysig kväll!
 

Ockelbo marknad.

2018-07-01 @ 15:53:00
Det blev en sväng till Ockelbo marknad med Carro idag. Åkte dit runt lunch så det var inte så mycket folk där då. Vi gick runt där och kollade på allt och folk. Det är mycket samsamma men tycker ändå om att gå runt där så. Efter en timme typ så åkte vi hemåt igen.
 

RSS 2.0