Furuviksparken.

2018-06-30 @ 20:46:00
Carro och jag möttes upp vid bilen runt 13-tiden, hämtade upp en kompis till henne, Robin. Sen åkte vi mot Furuvik, parkerade och betalade in oss. Där mötte vi upp en till kompis till dom, Viktor. Och vi gick vidare och kollade på djuren. Alla djur, haha. In till ormar, spindlar, lemurer, kängrus och allt man kunna hitta. Så mysigt att bara gå runt och kolla på allt och prata om allt och inget. Sist kom vi fram till tivolit, lämnade boysen för vi skulle åka karuseller. Började med extreme, åh min absoluta favorit. Inte åkt karuseller på länge så det var askul! Åkte nya Spökjakten också, då följde boysen med. Där hade man en laserpistol som man skulle skjuta på olika prickar och samla poäng. Jag vann överlägset, yeah! Sedan köpte dom lite dricka o jag köpte popcorn. Hängde vid restaurangen lite och pratade.. sen gjorde vi några sista åk innan vi tog en liten promenad runt och senare åkte hemåt igen. Hemma runt halv åtta typ. Tack för en rolig dag!
 

Bra start på semestern.

2018-06-29 @ 19:49:00
Efter jobbet idag så fixade jag mig och mötte upp Carro vid bilen och vi åkte ut till Högbo. Det var dags att spela minigolf igen. Skapligt med folk ju. Så himla roligt att spela ju, älskar det! Det gick sådär för min del, haha. Men alltid kul ändå, så mysigt ju! Efter golfen så köpte vi glass och promenerade runt lite och pratade om allt och inget. Mysigt! Sen åkte vi hemåt igen. Tack för en mysig eftermiddag och bra start på min semestervecka!
 
 

En sväng till..

2018-06-16 @ 14:50:00
Drog ut på matmarknaden idag igen, denna gång med Carro för hon ville kika lite. Så vi snurrade runt där och resten av stan också. Mysigt ju!
 

Sandvikendagarna!

2018-06-15 @ 20:38:00
Det är Sandvikendagarna på stan nu i dagarna. Italiensk matmarknad, olika stånd och aktiviteter överallt, och artistuppträdanden. Och jag kunna ju inte missa detta då jag bor runt hörnet bara, och vädret var ju på topp. Så jag drog ut runt 16-tiden. Gick igenom allt.. Vid 17 så entrade Sahlene scenen så där stannade jag och kollade. Efter typ 45 min var hon klar och då gick jag över till marknaden igen och köpte italiensk glass och slog mig ner i parken. Så otroligt skönt ute och mysigt! Sedan gick jag bort till scenen igen när det blev musik där, då slog jag mig ner på stadshustrappen bakom och bara hängde. Älskar sommarkvällar! Trallade hemåt runt halv åtta när allt tog slut på stan..
 

Sommar sommar sommar

2018-06-10 @ 15:50:00
Klockan ringde vid 9 men vi kom inte upp förrän runt 10 typ, fixade oss lite och åt frukost. Promenerade bort till badet vid klipporna och la oss där och solade. Så himla fint! Låg där några timmar. Varmt men ändå skönt! Kom hem till Jennifer igen runt 14-tiden. Och då skulle hon fixa o dona lite, så då packade jag ihop mina grejer för att bege mig iväg. Tackade för några otroligt mysiga dagar, tack vännen! Lär vi göra om snart igen.. Jag promenerade in till t-banan och hoppade av i slussen, där jag tog mig upp till fjällgatan. Älskar utsikten därifrån. Köpte glass på cafét där, som vanligt. Choklad och hallonsorbet, mums! Slog mig ner där en stund. Så fint och härligt väder ju! Sedan trallade jag tillbaka ner till slussen och vidare genom gamla stan och bort till centralen och bussterminalen. Köpte lite dricka och gick till bussen som gick vid 17-tiden. Najs! Var hemma runt halv åtta och då blev de bilen hemåt..
 

Sommar, mat och en fin vän

2018-06-10 @ 15:31:00
I torsdags så åkte jag till Stockholm. Var uppe och hoppade i lagom tid och bussen gick vid 10.25. Framme i huvudstaden runt 13.05, fyllde på SL-kortet och hoppade på t-banan till Liljeholmen och sen tvärbanan till Gröndal. Jennifer mötte upp mig där, så himla roligt att träffas igen! Raka vägen hem till henne sen, lämnade min väska och packade om lite.. sen in till stan och kungsan. Smaka på Stockholm pågick där. så vi kollade runt lite och sen blev det lite mat. Fish and chips för min del, mums! Sen promenad ut på Skeppsholmen och Kastellholmen, så otroligt fint det är i Stockholm. Sen vandrade vi tillbaka och tog bussen ut till Ropsten och letade reda på Rusty Rascals där Lisa och Andreas skulle uppträda för kvällen. Så himla pinsamt, inge folk där så vi snurrade runt lite.. såg när L o A kom så jag tog mig fram och hejade på Lisa. Fina människa! Så pratade lite med henne där. Dom skulle börja strax därefter men det var inga folk där då och vi tyckte det bara var pinsamt så vi drog också (sett i efterhand att de kom en del folk senare, och jag ångrar lite att vi gick..). Vi åkte i alla fall vidare till Lidingö och letade på en restaurang, 450 gradi, där vi beställde pizza. Annika kom förbi också, himla roligt att ses igen ju! Satt där och åt och pratade en del. Vid 21 så drog vi och sa sen hejdå vid lidingöbanan. Och vi var hemma runt 22 sen.
 

Mycket fin dag!

2018-06-05 @ 21:04:00
Efter jobbet idag så var det bestämt att jag och Jenny (en kollega) skulle umgås, första gången utanför jobbet såhär.. Jag åkte hemåt och bytte om så kom hon och hämtade upp mig. Raka vägen mot Högbo för att spela minigolf i stormen. Ja det var lite kyligare denna dag och de blåste en del.. Men vi skulle spela ändå.. Det var mycket roligt och fort gick det, haha. Och vi pratade på om lite allt möjligt. Sen när vi var klara så bestämde vi oss för en fika så då åkte vi in till stan och begav oss till waynes. Köpte fika och slog oss ner där, gott! Pratade på om allt möjligt, så himla trevligt! Så himla glad att vi funkade så bra tillsammans. Efter nån timme där så drog vi över till sweeet och sen blombutiken innan vi tog oss till bilen igen och hon skjutsade hem mig. Pratade lite till i bilen och sen skiljdes vi åt. Tack J för dagen! Jag for in och bytte om och åt lite snabbt och sen ut till bilen. Raka vägen till Gävle och dansfys med Ida som gällde. Körde på som aldrig förr och var helt slut efter två timmar och då var det bara åka hemåt igen.. Fin dag med fina vänner!
 

Kvalitetstid.

2018-06-04 @ 21:50:00
Det var äntligen dags att åka in till Gävle och träffa Josefine igen. Det var ett tag sen vi sågs nu.. Möttes upp på torget och sen kikade vi runt på stan massa. Finns en del fint nu ju! Och sen avslutade vi på Java för en fika, mums. Och massa prat om allt möjligt. Himla trevligt ju! Och det får inte gå så himla lång tid mellan gångerna, haha. Så vi ska ses snart igen..
 
 

Gefle GAS festivalen 2/6

2018-06-03 @ 13:48:00
Tog bilen in till Gävle och gasklockorna runt 20-tiden så var där halv nio ungefär. Det var dags för Gefle GAS indie festivalen igen. Betalade in mig och tog mig in på lilla gasklockan först där unga tjejer från projekt systrarna uppträdde för fullt. Hejade på Ida när hon kom också. Vissa av tjejerna var himla bra ju. När dom var klara så hängde jag på Ida och hennes vän över till stora gasklockan för att kolla på Rånda som uppträdde då. Himla bra! Såg dom förra året också. När dom var klara så gick vi över till lilla gasklockan igen, så kollade lite där. Ida försvann bakom en stund och då får jag in till stora igen för att kolla in Di Leva. Vilket var lite segt. Hittade på Anna och co utanför så hängde med dom då. Vi sprang runt lite och bara pratade massa. Trevligt! Efter Di Leva så var det Pillisnorks med gäster Pussy Riot.. annorlunda och konstigt. Sen över till lilla igen där det var nåt konstigt men vi stannade där för vi väntade ju på Ida.. så när klockan, äntligen, slog 1.20 så var det dags för Ida och David. Så jäkla grymt! Filmade lite i början men var lite för mörkt för det, så det slutade med att vi dansade istället. Vårat gäng och några till, det var jäkligt häftigt. Och dom bjöd på massa nya låtar, som var så bra!! Grymt roligt med nytt material. Och Ida imponerar varje gång! Efter en halvtimme var det slut och vi var helt slut efter att ha dansat också, haha. Kramkalas och mysprat med Ida efteråt, innan vi begav oss därifrån för det stängde ju vid 2. Hoppade in i bilen och de var raka vägen hemåt..
 

Lets dance

2018-06-02 @ 11:30:00
Blev bestämt med Hanna på eftermiddagen att vi skulle se Lets dance tillsammans. Hon kom till mig till halv åtta då gick vi över till Sweeet för att köpa chips och läsk för kvällen. Och vid 20 så började lets dance finalen, himla roligt att se. Dock vann ju fel par, menmen.. Vi satt och pratade massa hela tiden också, trevligt. Och kollade även lite danser från magic-dvderna. Najs! Runt 12-tiden så åkte Hanna hemåt.. tack för kvällen!
 

RSS 2.0