Dansrep.

2018-05-31 @ 21:24:00
Vårat gäng från modern-kursen har träffats och repat våran dans från terminen. Ida vela filma den, göra en video helt enkelt. Och vi alla var på såklart! Så vi har träffats tre gånger hittills, med tre timmars pass. Vi har nött och nött.. I början var det roligt men nu börjar man bli trött asså, haha. Körde en dag förra veckan, nu i måndags och ikväll här. Men det rullar på och det blir bara bättre och bättre. Två repdagar till innan inspelning, yeah!
 

Sommarens första dansfys!

2018-05-29 @ 20:57:00
Stressade in till Gävle för tänkte inte åka in först. Var hos moder och solade och åt.. men ångrade mig i sista sekund, så skyndade hem och bytte om och sen till Gävle. Första dansfysen vid 18. Vi var några stycken i alla fall. Såå himla jobbigt alltså, men vad jag tycker om dom här passen ändå. Härligt att vara igång ju!
 

Morsdag!

2018-05-27 @ 17:35:00
Hängde på mamma till mormor för att fika lite och fira morsdag. Även Gun-Marie dök upp.. Satt ute på altan och pratade och hade det trevligt en stund. :)
 

Ny hårfärg.

2018-05-24 @ 18:31:00
Då var det dags för frissan igen. Och nu ville jag köra på ny hårfärg lagom till sommaren. Håller inte efter med rött hår och det kommer blekas under sommaren. Så jag körde på brunt denna gång, och det blev lite mörkare än vad jag hade räknat med. Men jag blev väldigt nöjd ändå.
 

Spontant.

2018-05-13 @ 16:58:00
Hoppade på bussen till Gävle och tog mig till Vårfesten på kulturhuset. Frida Scar skulle uppträda vid 14-tiden, som jag fick reda på en timme innan för att Ida la ut på instadirekt. Nåt att göra tänkte jag.. Mötte Ida där de första jag gjorde, så vi pratade lite grann innan jag tog mig in i lokalen. Inte alls så mycket folk. Men det var trevligt att se Frida i alla fall, bjöd på fyra-fem låtar. Fett! Sedan tog jag sällskap med Ida in till stan igen och vi pratade om allt möjligt. Så fint! Sen kikade jag runt på stan en sväng innan jag tog bussen hemåt igen..
 

Love what you do.

2018-05-09 @ 17:23:00
Då var denna termin på Ackes dansskola över. Den här terminen har jag verkligen fått minskat mina kurser och det slutade med fem stycken. Bestämde typ med Ida förra avslutningen vilka kurser som jag skulle gå och fokusera på. Så glad ändå att kunna minska, det kändes som att jag fick tillbaka min motivation och drivet för dansen mer på riktigt nu. Så himla najs! Bara dansat för Ida igen. Fem vibe/girly, disco, ragga, street och modern/jazz. Terminen har känts väldigt rolig och fin så, mycket tack vare Ida och alla vännerna. Love yooou!
 
Sen var det uppvisningarna också, både Gävle och Sandviken. Det gick himla bra. Och det var även Magic of Dance, som också var otroligt roligt. Det hela gjorde det ännu bättre att jag fick dela detta med alla vännerna, det var nog det bästa med allt. Då vi alla har kommit varandra närmare nu!
 
Och denna termin så slutade jag att tävla också, det känns skönt nu såhär i efterhand.
 

RSS 2.0