Spontant häng.

2015-04-29 @ 22:19:00
En sväng till skolan idag, det gick väll bra.. När vi slutade så tog jag sällskap med klasskompis in till stan för vi både skulle dit. Det slutade med att vi kikade runt på stan tillsammans och sen hamnade vi på java för att fika lite.. Pratade om lite allt möjligt och vi gick ihop ganska bra.. :) Mycket trevligt faktiskt!
 

Danstävling i Falun 25/4.

2015-04-26 @ 13:36:00
Äntligen var det dags för första regionstävlingen, som jag hade längtat. Uppe och skuttade tidigt och fixade mig osv, runt 8.20 så blev jag upphämtad av Irina och Vahidin och sen var det raka vägen mot Falun. Vi var framme vid Lugnet strax efter 9, pratade lite mer med Irina innan vi gick in.. Sen fick man inte prata med henne mer under dagen för hon skulle ju döma. Kom in i hallen och hejade på folket, bytte om och hängde runt. Vid 10 började tävlingen och först ut var hiphop singel. Vi var bara sex stycken i min grupp så vi hade direkt final men först en presentation. Den gick ju sådär för jag tappade bort mig en del, menmen. Och typ tre ronder senare hade vi final, helt slut ju.. Körde på och det kändes bra, visst det blev ju småfel men nöjd ändå. Väntade några ronder till och sen var det prisutdelning. Slutade på en 3:dje plats ialf, roligt! Sen följde grupp och par.. Och innan det fortsatte med discon så blev det lunchpaus också. Så passade på att äta lite och hängde runt med folket. Disco singel stod först på tur sen. Vi hade semifinal med 9 dansare. Det kändes inge bra alls på golvet, jag tappade bort och det blev kaos. Himla besviken när jag gick av... Väntade nervöst på resultatet sen och jag blev chockad att jag gick till final. Nån rond senare var det dags för finalen ialf, och det kändes bättre men inte bra. Och några ronder senare var det även prisutdelning här. Det slutade med en sista placering, kom 7:a. Suck! Bytte om och kollade sen på grupp och par också innan tävlingen slutade runt halv åtta typ. Åkte hem med Irina och Vahidin och de släppte av mig på vägen, tack!
 

Härlig kväll med fin vän!

2015-04-12 @ 16:30:00
Jag tog bussen in till Gävle igår och mötte upp Josefine vid 19-tiden, så roligt att ses igen! For in på konsum och köpte lite grejs och sen gick vi hem till henne. Så himla fin lägenhet ju! Började med maten direkt, det blev tacos, mums! Vi kollade på tv eller nåt, men sedan kände vi för att dra iväg till Interpool en sväng. Spelade biljard några svängar och nån gång runt ett-tiden så gick vi hemåt igen. Då kikade vi på film och åt glass och gotterier, najs! Somnade sent nån gång i ett varsitt hörn av soffan, haha. Vaknade lagom tid, åt frukost och kollade nån film innan jag tog mig till bussen..
 

Påskhelgen...

2015-04-06 @ 15:47:00
Långfredagen, 3 april.
Dagen till ära var min födelsedag. Så på eftermiddagen så kom släkten hit och firade mig. Först pappa, farmor, Yvonne och mormor. Andra svängen så kom Sofia, Fredrik och Saga och Gun-Marie. Mycket trevligt! Fikade en hel del och fick en del pengar o presentkort också. Nöjd verkligen, tack alla!
 

Påskafton.
Det blev påskmiddag hos mormor och Birger på eftermiddagen. Jag, mamma och syster var dit. Så först massa mat så vi blev proppmätta och sedan glass och fika på det. Mums!
 
 
Påskdagen.
Slappade en hel del... men på kvällen åkte jag in till Gävle och var till Interpool med Stefan. Spelade biljard för första gången i mitt liv och det var superroligt ju! Utklassade ju S, himla kul, haha. När de stängde där så fick jag skjuts hem, tack!
 
 
Annandag påsk.
Vaknade lagom tid och efter lunch så blev det en promenad i Trebo med syster. Himla skönt ju och behövligt efter all mat, haha. Resten av dagen blir nog slapp också..
 

RSS 2.0