Mys!

2013-06-29 @ 18:32:00
Hela eftermiddagen har gått åt till att kolla på Alla vi barn i Bullerbyn och Mer om oss barn i Bullerbyn. Vi har vissa avsnitt inspelade men hittade alla på youtube.. Så sjukt bra ju. Himla mysigt att kolla på. :) Jag tycker om det lika mycket nu som när jag var yngre, hihi..
 

Iphonebilder från veckan...

2013-06-29 @ 14:50:18

Midsommar.

2013-06-22 @ 01:19:47
eftermiddagen så åkte jag och mamma hem till mormor och Birger och fikade.. Satt ute på gården, fikade och pratade lite.. Fint! :) Sen runt 18-tiden så åkte vi hem till moster och kusiner... Där var Gun-Marie, Bengan, Rebecca, Jonas, Alexandra + Chrille, Sofia + Fredrik, Therese + Fredrik, Felicia, Wille och Frida. En hel bunt med folk med andra ord, trevligt. De hade precis börjat med 5-kampen när vi kom så vi hängde på ute där.. Sen placerade vi oss på altanen och det började även regna strax därefter, skönt att de har inglasad altan då. Grillade och trängde ihop oss allihopa vid bordet och åt massa. Gott! Sen satt vi där och pratade och lyssnade på musik osv.. Gjorde kväller strax innan tolv-tiden. Skönt!
 

Thursday!

2013-06-20 @ 20:25:22
Dagen har rullat förbi nu.. Imorse var jag och jobbade och var hemma strax efter lunch. Skönt! La mig sedan och kollade på filmer, Systrar i jeans och Systrar i jeans andra sommaren. Så himla bra ju! Och jag somnade nog till en stund också, skönt. Mat med mamma sen... och sen fick jag tråkigt och blev lite rastlös så jag tog cykeln och åkte en sväng. 50min och 14km. Gött!
 
Nu kollar jag på film här igen, En gång i Phuket.
 
 

Veckan som varit...

2013-06-20 @ 14:43:31
Dagarna springer iväg eller kryper ibland, haha. Jobb-veckan är över i alla fall.. Och det har gått finfint, trött i kroppen bara. Några nya ställen tillkom i veckan men annars de "gamla" vanliga ställena. Så det ska nog gå bra i tre veckor framåt.. :) Gött! Var in till gävle och ackes i tisdags för lite zumba också, Lisa som körde denna gång, kul med lite omväxling ju.. Annars har det inte hänt så mycket mer i veckan..
 
Nu är det helg också, imorgon är det midsommar. Shit så fort tiden går alltså, galet. Vi skahem till våra kusiner och co för att fira tillsammans i år igen, det blir fint! :)
 
förra midsommarn..

Monday!

2013-06-17 @ 13:05:01
Gårdagen spenderades med dansfilmer (de tre senaste step up-filmerna) och var även in till Gävle på eftermiddagen och umgicks/fikade med Cassandra och Alex. Det var mycket trevligt! :) Avslutade dagen med lite donken-mat med mamma min. Fint!
 
Dagen har än så länge bara bestått av jobb, kom hem runt lunch här. Det har gått fint. Kollar på Fame här nu och har ätit lite jordgubbar.. ska hämta lite choklad också. Sen får vi se vad som händer resten av dagen...
 
 

Solning + promenad.

2013-06-15 @ 18:53:00
Efter lunch här så la jag mig ute på altan och solade, det var ju så himla fint och varmt väder ju. 2,5 timme låg jag där och flöt bort, haha. Himla varmt! Men det var skönt det också, då det har regnat så mycket de senaste dagarna. Så lite färg på kroppen kom tillbaks, haha. Var sen in och bytte om och gav mig ut på en promenad för mig själv.. En timme och 7km senare så var jag hemma igen. Det kändes fint va! Nu sitter jag här och slappar typ..
 

Zumba!

2013-06-14 @ 17:48:00
Lite träning har jag hunnit med också. I tisdags var jag in till ackes, pratade med folk och zumbade.. Det var roligt och jobbigt! Pratade med Irina och Vahidin innan jag drog hem.. Och i torsdags var jag in till ackes igen.. Vi var fem personer på zumban, haha, men vi hade roligt ändå. Sen hoppade vii bilen och åkte mot Sandviken och IOGT för ännu ett zumba-pass. Jag var dock bara med på slutet för jag fastnade med Irina utanför och pratade en hel del, mycket trevligt! :) Fick sen skjuts hem efteråt, tack!
 
 

Chokladmuffins.

2013-06-14 @ 16:20:48
Blev sugen på nåt gott och bakade lite.. ha ha ha ;D
 

Minigolf i bolougern.

2013-06-12 @ 20:05:00
Vaknade av att chefen ringde i förmiddags och var förbi kontoret efter lunch och hämtade nycklar.. Jag får nämligen hoppa in och börja sommarjobbet redan imorgon. Yes, det blir nog bra det. Sedan cyklade jag till bussen och åkte in till Gävle, kom dit runt 14-tiden och mötte upp Josefine direkt. Och vi mötte upp en kompis till henne, Jenna. Vi kikade runt lite på stan och sådära, innan vi tog oss till bolougern för att spela lite minigolf. Det var roligt! Fint väder och mycket folk ute. :) Så det var riktigt trevligt att umgås över lite minigolf.. Efteråt så gick vi in till stan igen, tog hejdå och jag hoppade på bussen hemåt..
 

Kvällspromenad.

2013-06-10 @ 21:52:17
Jag blev så rastlös så jag drog ut på en promenad ikväll här. 45 minuter senare var jag hemma igen, och iphonen stod på 5km. Det kändes fint! Riktigt skönt väder att gå i ju, och en del folk ute också. Toppen! :)
 
 

Grillkväll.

2013-06-09 @ 21:01:09
Igåreftermiddag/kväll så var jag och syster hem till pappa och Sinikka för att äta middag med dem. Även vår farmor och faster Yvonne kom dit också. Satt och pratade lite ute på altanen och småkollade på prinsessbröllopet också. Sedan blev det grillat, kött och klyftpotatis blev det, mumsmums. Och till efterrätt så blev det glass och jordgubbar, ännu mer mums. Sen fick vi skjuts hem av farmor och Yvonne, tack! :)
 

Leeedig!

2013-06-07 @ 09:49:48
Woho, nu är det helg igen. Skönt! Kom hem från jobbet och kontoret för en stund sedan, där jag pratade med chefen och lämnade in nyckeln, för nästa vecka är jag nämligen ledig. Hade gärna jobbat också, men skönt med lite ledigt efter fyra veckors jobb liksom.. Och veckan därpå så börjar mitt sommarjobb ju, fyra veckor framåt. Det blir najs! Det har blivit så mycket mer jobb än vad jag hade räknat med nu innan här, så det ska bli fint att få lönen sen. Längtar va! :D
 
imorse...

Härliga sol!

2013-06-06 @ 16:19:15
Har legat ute på altan i solat i några timmar tidigare här. Mer färg på kroppen nu, haha. Det känns fint va! Otroligt varmt blev det kan jag lova.. Sen blev det lite glass och jordgubbar framför Step up 3, som slutade nyss och ska sätta i den fjärde nu, Step up revolution. Braiga filmer! :)
 

Mysig kväll med gänget.

2013-06-06 @ 00:11:00
Åkte in till Gävle och var där runt kvart över sju, och tog mig då till Ackes. Det var en timme kvar tills vi i fantasy skulle träffas, men Irina och Vahidin var där och fixade lite.. Cassandra kom efter en stund och vi satt i foajén och pratade en del, och sen även Josefine. Finfint! De flesta från gänget var där och det var roligt! Irina dukade fram allt till oss, så fina dem är! Det blev tårta, jordgubbar, vindruvor och läsk. Smarrigt! Kollade på Magic of Dance-dvdn och klippen från Göransson arena. Roligt att se ju! Sen rullade dvdn i bakgrunden och vi bara satt och pratade massa. Det var trevligt! Runt halv elva-tiden så började folk att droppa av.. Jag, Madde, Frida, Elin, Josefine och Larisa var dem sista att lämna. Pratade lite med Irina och alla innan vi drog, tackade för kvällen osv. Mot bilen och raka vägen hemåt, hemma strax efter elva. En riktigt mysig och trevlig kväll ju!
 

Listigt.

2013-06-05 @ 13:07:12
Kikade in på Bonnies blogg och blev påmind om att göra denna lista som jag har haft legat i utkastet ett tag nu, men nu kommer den ut... :)
 
10 saker jag tycker om:
Att dansa.
Att kramas.
Mina vänner.
Att få och ge komplimanger.
Solen.
Pricka av på listor.
Fika.
Att uppträda.
Tv-serier.
Choklad.
 
9 saker jag tycker mindre om:
Brist på pengar.
Att jag tappat kontakten med vänner som betytt så mycket för mig.
Att jag ska vara så feg ibland.
Att jag ger upp för lätt.
Prestationsångest.
Saknad.
Tiden.
Oärliga människor.
Getingar.
 
8 bloggar jag läser:
Sanna Nielsen.
Egoina.
Annika Sjöö.
Och massa dansvänners/vänners bloggar..
 
7 saker jag vill göra i framtiden:
Medverka i musikal.
Jobba på resebyrå.
Roadtripa i USA.
Uppleva/upptäcka städer i Europa.
Utbilda mig till personlig tränare.
Få mitt drömjobb.
Må bra.
 
6 saker jag är rädd för:
Att misslyckas.
Förlora någon.
Att jag en dag inte kan dansa mer..
Att jag aldrig kommer att bli någon.
Ensamhet.
Getingar.
 
5 platser jag tycker om att vara på:
Hemma.
Ackes.
Stockholm.
Gävle teater.
Mitt rum.
 
4 ord som beskriver mig:
Energisk.
Envis.
Perfektionist.
Glad.
 
3 saker jag ser fram emot:
Dansfilmskvällen med fantasy ikväll..
Turkiet i sommar.
Öhm, vet inte...
 
2 bra filmer:
Shall we dance.
Pretty Woman.
 
1 bra låt:
We Got The Power - Loreen.
 

Trevlig kväll.

2013-06-05 @ 11:38:16
Var in till Gävle igår för att träna... men det blev först en sväng på stan. Sen till ackes runt halv sex, träffade Montana där så satt och pratade med henne. Marcus kom förbi en sväng också, trevligt. Även lite mer folk kom dit som skulle köpa magic of dance-dvdn, när väl Irina och Vahidin kom.. Vi pratade lite med Irina och sådära. Vid 18 var det dags för zumba med Vahidin. Jobbigt ju, men jag var bara med en halvtimme ungefär.. Fastnade sedan ute i foajén med Irina och bara pratade massa, det var ju 2,5 vecka sen vi sågs nu.. Mycket trevligt! :) Blev kvar en stund efter att zumban slutat också.. Lekte lite med Alex, haha, sen var jag lite testperson på en grej också, haha. Pratade lite mer med Irina och sen drog jag till bussen. Hemma strax efter halv nio-tiden. Fint!
 

Fiiika.

2013-06-02 @ 17:43:14
Jag och mamma åkte till Gun-Marie här på eftermiddagen. Födelsedagsfika för henne och en av mina kusiner, Alexandra. Fint! Vi blev ett gäng där hemma.. Vi, mormor, Sofia + Fredrik, Jessica + Erik, morfar o Margareta, Alexandra + kille, Rebecca, Felicia, Gun-Marie och Bengan. Hur många som helst, släkten liksom. Satt ute på altan och fikade, pratade en del och bara hängde.. Trevligt! :) Kom hem för en stund sen här...
 

Första juni!

2013-06-01 @ 18:27:00
Gud så fort tiden går alltså, redan juni. Yeah!
 
Lördag och en ledig dag, underbart! Vaknade runt halv åtta-tiden redan, tidigt men kunde inte sova längre, haha. Duschade och åt frukost och hann med två filmer på förmiddagen här. Pretty woman och Sex and the city 2. Himla bra filmer ju! Promenad med musbus i värmen också, innan jag och mamma åkte till Valbo en sväng. Sprang runt där lite och åt lite mjukglass också. Väl hemma så satte jag i Unforgettable igen, så det kollar jag på just nu.. Så bra! :) Det blir tacos med mamma lite senare, sen får vi se vad som händer..
 

RSS 2.0