All around the world.

2013-10-31 @ 18:49:13
Vaknade strax efter nio och messade lite med Josefine. Det blev bestämt att träffas och träna lite vid halv tolv så det vara bara att skynda sig in i duschen, äta och packa väskan. Bussen in till Gävle och raka vägen till Ackes, älskade ställe alltså. Det blev jag, Josefine och Cornelia. Även Linnéa dök upp också. Trevligt! Zumba-uppvärmning + lite benstretch följt av kickar, splitthopp och diagonaler. Gick sen igenom fantasy-dansen lite, och även de nyaste stegen. Sen dansade jag igenom mitt discoprogram några gånger också. Det gick väl bra! Sen gick jag och Josefine igenom en liten discouppvärmningsdans och sen bara lite flumm..Jag och Cornelia dansade lite pardans också, roligt ju! Lämnade sen Ackes strax innan halv två...
 
Hoppade på bussen och klev av i Valbo köpis där jag mötte upp syster, mamma och mormor. Kikade runt där massa och åt även på sibylla. Hemma runt halv sex och då slog jag mig ner här. Finfint!
 

Ashärlig kväll på Ackes.

2013-10-30 @ 23:21:00
Jag åkte in till Gävle och var där en timme innan samling. Kikade runt på stan lite och träffade sen Jonas och vi gick bort till Ackes och väntade utanför på resten av gänget och tills Irina släppte in oss runt 18.15. Från fantasy-gänget så var det jag, Frida, Elin, Pernilla, Cornelia och Linnéa. Pardansare var Marcus o Anna och Jonas o Nike. Så roligt! Det var nå företag som hade nå grejs på lokalen och vi skulle bjuda på en liten dansuppvisning.. Vi repade lite i stora salen medans dem åt i den andra. Sen hängde vi i omklädningsrummet, pratade, radade upp kläderna och bara väntade på att Irina skulle hämta oss igen. Lite småförsenat blev det, men strax efter sju nån gång körde vi.. Vi hade tre danser som gällde. Afro, Skyline och käpp-dansen. Det gick faktiskt bra ju, det var så himla roligt. Bra publik var det också, vi fick applåder och allt. Yeah! Efteråt var det bara att byta om och gå in i andra salen där vi fick ta mat om vi ville.. Så vi satt där ett bra tag och bara pratade en hel del. Så fint ju! Irina och Vahidin kom in till oss sen också. Det var så himla mysigt och trevligt att bara sitta där och prata massa. Tycker om alla så mycket! ♥ Efter nio-tiden nån gång så började alla att röra på sig.. Kramkalas med Irina och tackade för kvällen, och vi begav oss därifrån. Fick skjuts hem av Frida, tack!
 
Otroligt fin kväll, tack alla inblandade! :D
 

Träningsvärk, ja..

2013-10-29 @ 13:50:56
Höstlov har det blivit också, vilket betyder inga danslektioner under hela veckan. Både skönt och lite tråkigt ju! Men i söndags var det som vanligt och då hade jag jazz/show och zumba. På showen så gjorde vi klart tangon typ så den ska vi repetera massa efter lovet, finfint!
 
Och igår var det workshops på Ackes. Dancehall, rnb och afro. Jag var med alla tre timmarna. Roligast var dancehallen, men egentligen var inget av de i min smak. Dock var det roligt att testa på något nytt i alla fall. Sjukt trött i kroppen efteråt, speciellt benen, herregud! Sen hade vi rep med fantasyn inför onsdagens uppvisning, från åtta till halv tio. Vi körde våra tre danser och pardansarna körde sitt emellan våra. Det var roligt och jobbigt men vi skrattade oss igenom det. Visade min discotopp för Irina sen och hon tyckte den var jättefin, så det kändes bra! Sen fick jag skjuts hem av Frida, tack!
 
Och ikväll ska jag in till Gävle och Ackes för att zumba, ända passet under veckan. Lisa som kör denna gång, så det ska bli kul att köra för henne igen... :)
 

Sex dagar kvar!

2013-10-27 @ 21:36:44
 
För ungefär 1,5vecka sen så beställde jag hem lite tyger och fransar. Planen var att göra en egen discotopp!!! Lånade en symaskin av min kusin och satt nere i köket och kämpade en helg.. Hade inte rört en symaskin på typ 10år och hade ingen koll på hur den fungerade, men jag hade fått manualen med mig så den läste jag och fick ihop det tillslut. Flera gånger frågade jag mig själv vad jag hade gett mig in på, herregud alltså. Men jag fixade det sista på toppen här idag och nu är den klar. Jag är otroligt nöjd med den!!! Första gången jag gör ett klädesplagg och i stretchtyg också, herregud!
 
Nu längtar jag till på lördag för då är det dags för tääävling!! :D
 
tagen med iphonen... ska fixa bättre bild i helgen...

Movies.

2013-10-26 @ 21:16:01
Ha köpt massor av filmer känns det som, först från cdon som jag fick hem i början på veckan och sen nu idag på Hemmakväll (erbjudande, köp 3 betala för 2!). Så det finns mycket att se och lite nytt också. Toppen!
 
bilder tagna med iphonen, därav så dåliga... xD
 
Filmerna är...
- Ego
- Hur man blir av med en kille på 10 dagar
- Magic Mike
- Sex and the city
- You've got mail
- Inkognito
- LOL
- Pitch perfect
- The great Gatsby
- Oz- the great and powerful

Filmkväll nån dag eller?!

Springer förbi..

2013-10-26 @ 20:59:00
Gud så fort tiden går ibland, en vecka har redan swischat förbi.. Har verkligen haft fullt upp ju, knappt suttit nåt alls vid datorn. Skönt faktiskt! Dagarna har bestått av jobb och dans, herrejösses, min kropp är helt slut nu.. Jobbat fyra dagar (mån, ons, tors, fre), från morgon till eftermiddag. Och direkt vidare på dansen sen som höll på hur länge som helst kändes det som, så himla trött jag har varit.. Sömn och mat har inte varit prio ett denna vecka om man säger så.. Men pengar blir det i alla fall, det är gött!
 
Idag är det lördag också. Jag och mamma var hem till mormor och Birger i eftermiddags och firade B som fyller år idag. Fika och massa häng. Najs! Sen förbi hemmakväll en sväng. Väl hemma så blev det tacos framför tvn, finfint! Resten av kvällen blir nog att spendera här eller framför en film, som vanligt typ..
 
 
Hörs!

Jobbelijobb.

2013-10-19 @ 10:23:41
Jobbat har jag gjort också.. Mellansvenska städ ringde för en månad sen ungefär och behövde folk till ett större jobb. Det har varit Företagarforum på arenan här i Sandviken i dagarna här och det har städats efteråt och så. Så jag fick jobba i torsdagskväll och nu imorse här, så några timmar skrapade jag ihop i alla fall. Pengar ju! Och det blir jobb i veckan som kommer också, byggstäd denna gång. Najs!
 
trött tjej som gick upp vid fem imorse...

D a n c e .

2013-10-19 @ 09:58:03
Jag har dansat i veckan, mer eller mindre. Jazz/show, latino, fantasy och standard&latin pardans. Ny koreografi, nya steg och placeringar att hålla reda på. Roligt värre! Peppad på fantasyn och jazz/showen och mindre pepp på latinon och pardansen. Men det får väl gå ändå... Imorgon kör vi två danstimmar till, yepp!
 

Härlig söndag!

2013-10-13 @ 22:52:29
Cyklade till Kulturcentrum idag och var där strax innan 16-tiden, bytte om och assisterade sen Irina på hennes lektion. Det var dags för parhiphopen igen, så himla roligt ju! Den är så snygg.. Gick även igenom pardiscon, najs! Sen väntade jazz/showen med uppvärmning och sen övningen padebourre + piruett. Sen dansade vi massa bara, först repetition av tangon, finfint! Fick massa nya steg där och det blir nog fint, tillslut. I slutet dansade vi även igenom Madonna-dansen, najs! Zumba efteråt, herrejösses så jobbigt men det är roligt ändå.. Efteråt så gick jag igenom mitt discoprogram med Irina, fixade lite och sådära. Vi bytte om och satt sedan utanför och kollade lite tyger, riktigt najs! Tog sällskap ut till bilen, pratade och kramkalas, vi ses imorgon osv.. Jag cyklade hemåt och var hemma runt åtta-tiden..
 
i höstas...

Höst.

2013-10-12 @ 19:34:01
Var in till Gävle en sväng idag, för jag skulle kolla en grej.. Sen gick jag en liten promenad i boulognern i väntan på bussen, den går ju inte så ofta på helgerna.. Så otroligt fint ute idag ju, perfekt höstdag ju!
 

Dansigt...

2013-10-10 @ 21:42:42
Har bara dansat massa i dagarna här. I måndags var det först jazz/showen där vi bara repeterade koreografin massa. Och på tävlingsdiscon så började vi med en parkoreografi, roligtroligt. I tisdags var det bara pardans som gällde. Först nybörjargruppen där vi dansade vals, chacha och jive. Och sen den andra lektionen där det blev slowfox, vals och quickstep (då var jag dock inte med). Och i onsdags så började jag med zumba, roligt och jobbigt. Sen hjälpte jag Irina på hennes lektion efteråt, gick igenom en parhiphop. Så kul! Sen latinon där vi var fyra personer, haha. Fick nytt i jiven och bara repetitioner av chachan och samban. Sist fantasyn där vi bara repeterade koreografin massa, hela tiden, och det kommer bli så bra tillslut. Och ikväll var det dans igen. Disco först där vi började med en parkoreografi, så kul! Och sen avslutade jag med zumba på det. Herrejösses så jobbigt men galet roligt!
 
Och imorgon dansar vi igen.. Pardans och lite disco väntar! :D
 
 

@ Ackes.

2013-10-07 @ 16:47:41
Ja, här sitter jag nu på Ackes och bara väntar på att min lektion ska börja.. Jag var här i förmiddags och fritränade med Helena lite. Gick bara igenom mitt discoprogram lite lätt, och ändrade en åtta eller rättare sagt, jag har två varianter så ska köra båda ikväll på lektionen så får vi se vilken som känns bäst. Och kolla med Irina också kanske.. Efter träningen blev det mat på donken och en liten promenad men mötte Dariel på vägen så stod och pratade med han i en timme ungefär. Trevligt! Sen till Ackes igen och var här runt halv fyra-tiden... Så sitter ute i foajén nu medan Irina har lektion, min lektion börjar vid halv sex. Jazz/show först och sen tävlingsdisco. Yeah!
 
 

Danssöndag.

2013-10-06 @ 23:06:44
Hängt på Kultis igen. Kom dit strax efter fyra-tiden nån gång, bytte om och dansade lite i korridoren. Hjälpte Irina med pardiscon på hennes lektion igen, så roligt. Vid 17 var det dags för jazz/show, uppvärmning och lite diagonaler. Sen dansade vi först Madonna-koreografin och sen tangon, det gick väl helt okej. Sen väntade zumban och herrejösses så varmt alltså. Men så himla roligt ju, älskar't. Pratade med lite folk, bytte om och väntade in Irina.. Vahidin, Cindy och Alex kom också. Då hjälpte Vahidin mig att anmäla mig till en tävling i november, så snällt! Det gick tillslut, taaack! Pratade lite mer med Irina, kramkalas och sen gick jag hemåt..
 

Dop i Stensätra kyrka.

2013-10-05 @ 23:40:05
Idag har jag varit på dop i Stensätra kyrka, jag och mamma åkte dit till 16-tiden. Sofia och Fredrik skulle döpa sin lilla Saga. Hela släkten på vår sida var där och hela på Fredriks sida också, så mycket folk var det. Det var ett fint dop, Fredriks brors tjej Jennica sjöng två låtar (Välkommen hem och Kärleksvisan), sen vare psalmer och prat också. Saga var så söt så, hihi. Efteråt så åkte vi hem till S&F för lite mat och sedan även fika.. Vi var la runt 40 personer där så det var livat, haha. Och vi kom hem nån gång strax innan åtta-tiden. Fint!
 

Daaance!

2013-10-05 @ 20:52:26
Yes, igårkväll var det pardans som gällde. 2,5 timme ju. Först nybörjargruppen där vi började med chacha. Så segt ju, nötte grundstegen om och om igen.. Sen jive och det är bara jobbigt. Sist vals där vi körde höger- och vänstersväng igen.. Andra lektionen så börjades det med chacha, dansade dock inget då för har glömt mitt program och vägrade dansa grundsteg igen.. Och rumban var jag bara med på när vi gick igenom en ny slinga men inget mer.. Sist så blev det samba där vi fick en ny slinga också, så den dansade jag både själv och med Irina. Lite halvsvår sådär men rolig! Najs kväll!
 
Jag har dansat otroligt mycket den här veckan, verkligen. Räknade lite och det ligger runt 23 timmar, kan ni fatta, 23 TIMMAR!!! Så himla mycket och det känns i kroppen kan jag säga, haha. Men imorgon kör vi två timmar till... :D
 

Ackes ännu en kväll!

2013-10-03 @ 23:32:11
Disco först med uppvärmning och diagonaler, kuligt! Sen fick vi nya steg, både lätt och svårt ju. Dansade igenom den lätta dansen sen och därefter den svåra. Jobbigt! Zumba på det också, jösses vad jobbigt, men så roligt! En timme ledigt sen, åt lite och hängde i foajén med folk som ramlade in. Fantasy vid 20-tiden. Zumba-uppvärmning följt av splitthopp och diagonaler, roligt värre! Koreografin sen där vi dansade igenom de vi har, repeterade de senaste och nötte en massa. Fick lite nytt i grupper efteråt, najs! Slutade vid halv tio sen, pratade lite med I&V, bytte om och sen bussen hemåt..
 
Imorgon är vi på't igen.. 2,5 timme pardans, oh yes!

Gårdagen blev också en heldag.

2013-10-03 @ 14:38:38
Var in och dansade i tisdags också, då var det pardans som gällde i 2,5 timme. Först nybörjargruppen där det dansades quickstep, vals och chacha. Det går framåt men inte så snabbt som jag hoppades på.. Sen vanliga gruppen där vi repeterade vals-slingan från förra veckan, och fick dansa med Jonas då hans partner var sjuk. Tränade den slingan själv sen, det gick skapligt. Fortsatte med slowfox där vi fick en ny slinga och dansade även den med Jonas och den satt väldigt bra tillslut. Roligt värre!
 
Och igår var det som sagt en heldag på Ackes igen. Fritränade med Helena mellan 11-13. Discoprogram, splitthopp och snurrar. Finfint! Sen drog jag till donken för mat och inpå coop för lite gott till kvällen. Tillbaks på Ackes runt halv tre och då dansade jag vidare. Discoprogram, gick igenom olika koreografier och snurrade lite.. Josefine kom så pratade massa med henne innan hon började sin lektion. Det var zumba vid 17-tiden för mig, och vi körde en ny dans denna gång. Älskar't! En timmes paus sen typ, bytte om och hängde i omklädningsrummet med Josefine och Cassandra. Latino vid 19.15 sen och lika opepp varje gång. Repeterade jive-delen från förra veckan, även hela samban som vi dansade massa och sist gick vi igenom chachan och dansade den masa. Det kändes lite bättre efter lektionen. Sen fantasy där vi började med uppvärmning och sen diagonaler. Så kul!! Sen koreografin, dansade några gånger, repeterade de senaste stegen, fick flera steg och flera olika placeringar. Det blir nog bra! Slutade vid halv tio, pratade lite med Irina, bytte om och lite prat med folk innan jag gick till bussen. Tio-bussen så var hemma strax efter halv elva. Lång dag ju!
 
Ikväll väntar träning igen... Disco, zumba och fantasy. Heja!
 

RSS 2.0