Sista dagen i Januari.

2009-01-31 @ 22:53:16
Det har verkligen inte hänt nå mer vettigt idag alltså. Jag har bara suttit här vid datorn och kollat på tv. Miss Secret Agent först och nu ser jag på Miss Secret Agent 2. Riktigt bra filmer, fast första är bäst!! Och Sandra Bullock är en grym skådis, jag gillar henne, en av mina favoriter.

Tidigare idag så hade jag inga planer för morgondagen, men jag fick det nu ikväll här. Först ska jag se reprisen av Körslaget bara för att Team Hanna vann. Sedan följa med mamma in till Gävle sjukhus och hälsa på gammel mormor. Sedan en sväng förbi Valbo. Och sedan ska jag försöka plugga lite. Och se Bones på kvällen. Yeah min dag imorrn är räddad! Slippa ha tråkigt igen, woho!!

Nu börjar filmen igen... Så ska avsluta här.

Pusshej!

Lördag.

2009-01-31 @ 12:55:20
Kom upp strax efter tio här. Duschade och sådant. Ingen frukost har det blivit ännu. Och jag lovade mig själv att inte ta på denna innan jag pluggat. Men det har jag faktiskt gjort. Började med att se sista avsnittet av Bones, så nu har jag sett hela säsong 2. Efter det så gjorde jag uppgiften i pedagogiskt ledarskap och uppgiften i religionen. Wohoo!

Och nu sitter jag och tittar lite på tv, inte nåt vettigt alls.

Pusshej!

Slutt.

2009-01-30 @ 23:09:39
Dagen börjar få sig ett slut nu. Nyligen bäddat upp här och nu sitter jag i sängen och kollar på Bones.

Kollade såklart på Let´s Dance tidigare. Laila är för cool alltså. Hon är helt fantastisk på de där dansgolvet. Hon var bäst ikväll. Och Morgan också. Längtar till nästa vecka ju, kul och se vad de dansar och vilken som åker ut då!!!

Imorrn är det lördag och jag har inga som alls planer för dagen ju, tråkigt. Jag tänkte iallafall Försöka med stort F, att inte slå på datorn på en gång när jag vaknar. Eller på hela dagen heller, utan bara på kvällen. Jag måste verkligen plugga lite, och jag kan göra allt utan datorn. Det är bra, men får hoppas att jag kan göra nåt iallafall. Men vi hörs imorrn, nån gång!!

Go´natt typ!

Tråkigt, yes!

2009-01-30 @ 18:49:09
Jag har väldigt tråkigt här. Det finns verkligen ingenting att göra. Bara skit på tv också, men vid åtta är det dags för Let´s Dance och de lär jag se, Heja Laila <3 Men just nu, tråååkigt. Kanske kan hitta på nåt skoj.

Tjing!

JAG VILL . . .

2009-01-30 @ 17:01:38

M A D O N N A

9  A u g u s t i  2 0 0 9
U l l e v i - G ö t e b o r g

Nu är det helg igen.

2009-01-30 @ 16:51:13
Fredag idag då, och helgen ligger framför en. Det känns både skönt och väldigt tråkigt. Skönt för att då blir de några dagar ledigt, men grymt tråkigt att det inte är någon skola eller något. Det tyder på att jag kommer sitta vid denna dator hela helgen lång med tvn på i bakgrunden. Vilket liv!!!

Började skolan vid tio idag, det var dags att kolla på film på religionen. Vi ses igen, barn. Den var faktiskt bra ju, slutade strax innan tolv. Då gick jag och Junia ner till matsalen och satt där och pratade under lunchen. Vid ett var det dags för pedagogiskt ledarskap, A är fortfarande sjuk, så det var bara film idag. Vi såg på De fem härskarteknikerna, den var skaplig, varken dålig eller bra, haha. Den var en timme så vi slutade efter den. Då gick jag, Junia, Malin, Hannah, Emilie, Therese och Hossam ner till matsalen och satt där och pratade lite. Mycket trevligt. Vid tre så trallade vi hemåt, svängde in på Specsavers och hämtade ut mina linser som hade kommit, woho. Sen hemåt.

Jag har bara suttit och glott på tv sen jag kom hem. Och glott igenom lite på datorn. Jag får iallafall pengar på måndag, det känns jäkligt bra alltså :D Då blir det träningskort först och främst!!! Finally.

Pusshej!

Du får inte knacka på min dörr.

2009-01-29 @ 21:20:31
Det har inte hänt ett skit här, massa tv bara som vanligt.
Jag har verkligen inget liv alltså.

Och csn har beslutat att jag får pengar, wohoo. Så jag borde få pengar inom de närmaste dagarna här nu :D Finally liksom, då ska jag köpa träningskort. Guuud va kul, jag längtar verkligen!!!


Ska typ ta mig till sängen nu, eller kolla lite på Bones först.
Börjar vid tio imorrn... Går till tre typ, och lär hämta mina linser också.
Hoppas det blir en bra dag.

Pusshej!

Torsdag.

2009-01-29 @ 15:55:44
Det hände inte mycket i skolan idag. Skippade första lektionen, orkade inte riktigt ta mig ur sängen, haha. Och sedan blev de så att jag fick stressa till skolan, hade religion vid tio. Där hon gick igenom lite olika livsåskådningar, vi fick göra en repetitionsuppgift från kursA och sedan pratade vi lite om fördjupningämne. Slutade vid tolv, ner till matsalen. Satt med J där och pratade, fick även sällskap av chefen på skolan när det var lunchdags, haha. Det var tydligen fullt i deras rum xD Yeah, de var trevligt!!! Vid ett så var det dags för info&layoutA, de är bara jobbigt att vara där. För uppgifterna i boken är så lätta liksom, men jobbigt och skriva av all text ju. Men fixade några uppgifter där iallafall. Slutade vid tre och sedan trallade jag hemåt.

Nu sitter jag här men här ska jag inte bli kvar. Ska ner och hämta något att dricka och sedan ta på lite Bones, hihi. Sedan kanske jag ska försöka mig på lite historia, lär prata antingen med A eller J imorrn om hur jag ska fördjupa mig, xD

Tjing så länge!

När ingen vet . . .

2009-01-28 @ 23:30:59
Sedan sist jag skrev så har det inte hänt så mycket. Det har bara blivit en massa tv som vanligt. Kollade på Top model 11, har blivit helt fast i det nu typ, haha. I detta avsnitt så gjorde de reklamfilm för Covergirl. Vissa är superduktiga medan vissa andra bara är pinsamma xD haha. Jag hejar inte på någon särskild, min favorit har redan åkt ut, Clark!! Men det var rätt person som åkte idag iallafall. Spännande och se nästa vecka, vad som händer och de åker ju till Amsterdam också!

Vid nio var det dags för Made in Sweden. Programmet är bara bra, men jag gillar fortfarande inte Kim och Janet och kommer nog aldrig göra det heller. Lite avis på att Janet får träffa massa koreografer, jag vill också göra det och dansa ju. (a) Men som jag sagt förut, varje gång, det är för Laila jag kollar :D Hon är bara så sjuuukt cool den bruden, ojoj. Och hon har en sån barnsligt snygg klädstil också!!! Hon är grym, så äre bara. Laila Bagge <3

Sedan kollade jag lite smått på Dirty sexy money, men bytte över till Sex and the city istället, det är ju mycket bättre. Och just nu är det Navy CIS på tv, mucho bra ju!!! När det är slut så ska jag faktiskt ta och sova lite, jag har ju skola imorrn igen. All day...

Sov så gott alla!
Go´natt!


<3

2009-01-28 @ 20:26:39

Hon är bara för söööt alltså.
Jag saknar henne så sjuuukt mycket.
Hon är Allt ♥

Onsdag.

2009-01-28 @ 17:07:10
Skolan idag. Började kvart över tio med spanska. Forts. steg1, vi var bara två stycken idag, haha. Fast vi är nog bara tre-fyra stycken i kursen xD haha. Han hade lite genomgång om verb med oss, sånt som vi ska ha lärt oss när vi avslutar steg2 sen. Sedan läste vi igenom en text och de gick la bra. Skönt att vi är så några ändå, vi får lära oss mer :D Fick läxa till nästa vecka. Slutade vid halv tolv och då drog jag ner till matsalen. Satt där med Junia och Lana, pratade och hade de bara kul!! Gjorde min spanska-läxa och jag började även på historian, men det är svårt för de är så mycket. När klockan var runt tre så började vi tröttna på att sitta där, för då gjorde vi inget vettigt, haha. Så då trallade jag och J hemåt, kom hem runt halv fyra ungefär.

SItter nu och glor på tv, såg just att Carola - 25 år som artist gick i repris, så det kollar jag på :D hihi. Sedan vette tusan vad jag ska göra, äta kanske. Börjar bli lite hungrig ju.

Pusshej!

Sov gott!

2009-01-27 @ 23:22:12
Det har blivit mycket tv sedan sist. Pluggade lite spanska också, men jag måste verkligen ta igen det som var innan lovet, haha. Det blev donken-mat också, lövely :D Nu ska jag faktiskt ta och sova lite, eller iallafall lägga mig och lyssna på lite musik. Skola imorrn på förmiddan, får se om jag stannar kvar efteråt. Hörs mera imorrn.

Tjing!

Hemma igen...

2009-01-27 @ 16:49:24
Jag kom hem för en timme sedan typ. Hjälpte mor med att plocka ur diskmaskinen och så. Och jag kan ha fixat sommarjobb redan, eller mamma fixat, men vet inte vilka veckor ännu, de blir spännande...

Kom iväg till stan iallafall, snurrade runt i lite olika butiker, hittade inge skoj. Kvart i två var det dags att tralla till Specsavers. Synkontrollen gick väldigt fort, eller ja, typ 20-30 min. Syn hade försämrats lite på vänster ögat men annars var allt lika, gött. De skulle messa mig när jag kunde hämta mina linser. Det kändes kul att gå därifrån utan att betala, haha. Efter det så gick jag raka vägen till biblioteket, frågade efter lite böcker om Folkets hus här i Sandviken. Fick gå upp i gästrike-rummen och leta, hittade där tre böcker tillslut som jag kollade igenom lite, men bestämde mig istället för att låna hem dem. Nu ska jag bara försöka ta reda på vad exakt jag ska skriva om i mitt lokal historia-arbete, det finns ju fan mycket. Och efter det så trallade jag hemåt igen.

Nu gör jag inte mycket här. Jag tror jag ska kolla lite på tvn, inte sitta här iallafall. Ta fram spanska-boken också, läsa lite och göra lite övningar, skoj!!! Hörs mer senare.

Pusshej!

Tisdag.

2009-01-27 @ 11:13:04
Kom upp strax efter tio här. Än så länge har jag bara hunnit med att duschat, klätt på mig, bäddat sängen och kollat igenom allt här på datorn. Det tycker jag var duktigt gjort av mig!!! Ska strax ner och äta lite frukost också. Vid ett typ ska jag tralla till stan, ska på synkontroll vid kvart i två. Det ska nog gå fint hoppas jag. Efter det vet jag inte vad som händer, det visar sig!!!

Nu: Frukost.
Tjing!

Soon... Bedtime!!!

2009-01-26 @ 22:02:54
Sedan sist så har det blivit mat och massa tv, nyligen kollade jag på Lipstick jungle :D Shit, de är bra, bra och åter igen braaa!!! Nu gör jag inte speciellt mycket, kan inte se på Bones heller för spelar in Prison Break till syster.. Kanske kan läsa lite då. : )

Såhär ser resten av min vecka ut:

Tisdag: Synkontroll på eftermiddan.
Onsdag: Skola förmiddan. Made in Sweden på kvällen.
Torsdag: Skola hela dagen.
Fredag: Skola hela dagen. Let´s dance på kvällen.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Inget planerat. Bones på kvällen.

Så ser då min vecka ut. Vad jag vet iallafall, som är planerat. Utöver detta så ska jag såklart plugga också. Har lite att göra i historia och desktop. Lär förbi biblioteket också och måste även läsa ett kapitel i spanska-boken. Jag ska även köpa träningskort, jag måste börja röra på mig, jag blir galen av att vara hemma såhär. Detta är inte jag liksom!!!

Nu ska jag göra nåt annat...

Tjingtjong!

Jättetrött här.

2009-01-26 @ 18:22:04
I skolan hände det inte särskilt mycket. Kom ju dit strax innan ett, träffade Junia i matsalen. Satt där fram tills min lektion började vid tre. Historia. J gick igenom källkritik, och sedan slutade vi. Pratade lite snabbt med J om mitt lokal historia arbete. Det ska nog bli bra de här, när jag väl tar mig iväg till biblioteket. Haha, jag hittar knappt där ju. ^^.

Kom hem strax efter fyra här typ. Inte gjort mycket sedan dess, kikade igenom allt på datorn. Och sedan satte jag på lite Bones igen. Inne på tredje avsnittet nu, hihi. Ska fokusera på detta nu, mycket intressant avsnitt ju!!

Pusshej!

Måndag.

2009-01-26 @ 11:37:55
Jag är vaken här :D Och varit det ett tag också. Det blev inget Bones inatt när jag la mig, jag läste istället. Mia Törnbloms Mera självkänsla!, kom typ halva boken när jag såg på klockan att den var halv två och de var dags att släcka ner, haha. Men iallafall, nu sitter jag här och väntar på maten, strax klar!! Sedan ska jag tralla iväg till skolan för Junia lär låna historiaboken, så jag tar med Mera självkänsla!-boken så jag har något att göra tills min lektion börjar. : )

Maten kallar...

Pusshej!

Godnatt.

2009-01-25 @ 23:18:13
Det blev så att jag kollade på Trollkarlens hemligheter, mycket intressant ju. Och sedan var det något med Pamela Andersson xD haha. Mindre bra... Och nu kollar jag på Skins, snart slut. Annars händer det inte ett skit här, tänkte ta på Bones igen.

Imorrn är det skolan igen, woho. Stänger ner här nu, go´natt.

Pusshej!

I´m back.

2009-01-25 @ 19:56:13
Nu är jag tillbaks här vid datorn. Diskdefragmenteraren blev klar för en halvtimme sedan typ, haha. Så jag har inte rört min dator sen sist jag skrev. Jag har istället suttit i sängen och kollat på Bones, säsong 2. Hann kolla igenom sju avsnitt. Jag verkligen älskar det ju. Och alldeles strax är det dags för Bones på tvn, fast detta är säsong 4 : ) Sedan vette fan vad man ska göra, de kanske finns nåt kul...

Pusshej!


Det bara snöar ute fan.

2009-01-25 @ 13:27:45
Vaknade sent här. Har bara duschat ännu, ingen frukost men det fanns typ inge gott. Väntar på kvällsmaten istället, hihi. Annars händer inte mycket här i livet. Jag har nyligen kikat igenom massa bloggar här, ska väl kika in på bdb och face också. Sedan får vi se vad som händer, tror inte att jag blir fast här idag iallafall, för jag måste ta på diskdefragmenteraren här :P och den tar några timmar typ, i think!!!

Och det är jäääättemycket snö här... Inge kul alls ju, blöö...

Pusshej!

Dags att dra sig...

2009-01-25 @ 01:38:56
Vi har suttit i köket fram tills nu, haha. Men syster gav upp och skulle sova så då tänkte jag också göra det. För det händer inte mycket på datorn alltså. Jag har iallafall hittat två kameror jag väljer mellan nu, så ska kolla med mamma om jag kan/hinner hänga med henne och Robert in till Siba på tisdag : ) Måste se de i verkligen också, och känna lite på de och fråga personalen vilken de tycker är bäst xD haha.

Men ja, nu skulle jag sova. Hörs mer imorrn!!!
Go´natt!

With every bit of me.

2009-01-24 @ 23:08:11
Jag kollade faktiskt på Körslaget tidigare här, första gången denna säsong, haha. Och de var helt rätt att Team Hanna gick till final, men sedan ville jag faktiskt se Team Magnus. Menmen inget jag följer så... Efter det tänkte jag och syster kolla på film, men vi har inte kunnat välja någon ännu. xD Jag blev sugen på scones så jag bakade lite grann :D Väldigt gott ju. Nu sitter vi båda vid varsin dator och kikar runt lite. Jag kollar på lite digitalkameror, funderar på om jag ska köpa en ny. Annars sitter vi mest här och pratar och skrattar, haha.

Pusshej!

Lördag idag.

2009-01-24 @ 19:44:19

Var ju som sagt in till Valbo med syster, mamma och Robert. Kom dit strax efter ett typ, kikade runt massa, provade massa. Vid två var det dags för Idol (Kevin, Robin och Alice) Jag och syster kollade inte, vi trängde oss mest förbi allihopa. De var ju aspackat, jätte svårt att ta sig fram, de stod vakter och släppte förbi några i taget xD haha. Tomas var ju med som pratgrejs, tänkte gå och heja på han men de var för mycket folk. Men jag köpte iallafall chinos, sånna på bilden. Tre stycken, haha, ett par svarta, ett par i nån ljusrosa/orange aktigfärg xD och ett par lila :D De var rea på de lila, de kostade bara 49 spänn, därför blev det de också. Åkte hemåt efter det och var hemma kring tre typ.

Då hade jag tråkigt så jag bestämde mig för att bränna ut alla mina bilder på datorn. Så det har jag hållt på med i några timmar. Blev klar för typ en halv timme sedan. Det blev sex dvd-skivor allt som allt. Också har jag rensat bort lite bilder från datorn, wohoo.

Nu gör jag inte ett skit, ska strax spela in Körslaget till mor. Det finns inte så mycket att göra liksom, får snoka runt lite på datorn här och sedan gå ner till syster och se vad hon gör.

Pusshej!


Boooring...

2009-01-23 @ 23:57:43
Nu har jag gett upp här. Jag har sååå tråkigt. Det finns verkligen ingenting att göra. Jag bytte iallafall header här på bloggen, men sedan orkade jag inte tänka så mycket mer, ska försöka sedan att fixa till den lite. Eller så åker den gamla headern tillbaka...

Imorrn är det iallafall Valbo som gäller med alla. Kolla på Idol och kanske shoppa lite : )

Nu ska jag stänga ner här. Go´natt.

Pusshej!

Dancing Queen.

2009-01-23 @ 22:41:11
Nyligen sett Let´s dance utröstningen, kollade självklart på de tidigare här också. Laila är fortfarande min favorit, hon är ju verkligen helt Fantastisk på att dansa. Så häftigt att se ju... Andra som var bra idag var Morgan, Niclas och Magnus : ) haha. Och till utröstningen nu... JAAAAAAAAAAAAAAA finally :D Nu är jag riktigt glad här!!! Helt rätt person som åkte ur och superkul att Kitty är kvar, hon är cool!!! Och jag måste bara tillägga, Laila är skitsööt i luren när man ringer och röstar ju ^^.


Nu har jag hamnat här vid datorn igen. Jag vet inte om jag ska bli kvar, eller det där var dumt sagt, självklart blir jag ju kvar här vid datorn hur mycket jag än vill härifrån så kommer jag inte härifrån xD haha. Får försöka hitta på något skoj här istället.

Pusshej!

Du har lyckats igen. <3

2009-01-23 @ 17:11:00


Puss på henne :*

Nu är det helg igen.

2009-01-23 @ 16:28:20
Men det känns som det redan varit helg nyligen, föremot att jag inte haft så mycket skola denna vecka. Liksom bara en lektion i måndags och en idag, haha. Och det är tråkigt med helg, man gör ju inget vettigt alls.

Hade historialektion vid 10 och idag var vi inte alls lika många som i måndags, typ hälften nu bara. A pratade på om lokal historia igen, lite källkritik och sådant. Jag har iallafall valt att skriva om folkets hus, det är ju inget stort arbete. Slutade vid tolv och då gick jag ner till matsalen. Träffade Lana och Junia där nere, sedan satt jag och J där en timme och pratade lite typ. Trevligt, ingen av oss orkade gå hem. Pratade med min historialärare också, jag slipper göra de uppgifter jag fick under lovet som jag kämpat med, så skönt. Jag ska fokusera på de uppgifterna vi får nu istället. Strax efter ett trallade vi hemåt, jag kom hem vid halv två typ.

Sedan dess har jag suttit här vid datorn och kollat på tv, bara massa skit som vanligt. Har pratat lite på msn också, trevligt. Och just nu kollar jag på One three hill och har väldigt tråkigt... Ikväll är det Let´s dance, de får man inte missa, heja Laila :D

Pusshej!

Sovtime.

2009-01-22 @ 23:29:18
Nu känns det som det är dags att dra sig till sängs. Imorrn SKA jag till skolan faktiskt, ingen lärare som har sjukanmält sig idag :P haha. Min andra lektion för denna vecka, de känns bra xD haha. Börjar vid 10, så de är dags att krypa till kojs. Klockan ringer vid halv åtta, trött kommer jag vara som vanligt...

Go´natt!

Hundra timmar sedan.

2009-01-22 @ 19:54:01
Det har inte hänt mycket alls idag, Tråkigt.

  • Ätit; frukost, lunch, "mellanmål" och middag.
  • Kollat på tv, från halv tre och gör det ff.
  • Kikat på massa tåg, det blir nog najs.
  • Lyssnat på musik, den där Sara Löfgren är helt fantastisk.

Det händer nog inte så mycket mera idag, ska se filmen på 3an sedan. Little black book, den är faktiskt bra : )
Tjing!

" Flickan hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa till spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtans svar är det ingen alls som vet
"


Torsdag.

2009-01-22 @ 09:52:17
Här sitter jag, jättetrött fan. Klockan ringde vid halv åtta nu imorse, gick upp och fixade mig. Vid halv tio tänkte jag ta mig till skolan, kollade mobilen och hade då fått ett sms av min religionslärare att lektionen idag var inställd, haha. Så, nu sitter jag då här och har tråkigt. Varför skulle jag upp så jäkla tidigt för xD

Så, jag har inga som alls planer för dagen. Boooring. Blir väl till att sitta här och kolla på tv då. Kanske någon film också, de är ju alltid kul. Nej nu ska jag kika igenom allt här och sedan spela lite Mahjong Titans :D haha.

Pusshej!

Go´natt.

2009-01-21 @ 23:17:15
Nu är tvn slut för kvällen och jag ska ta och krypa till kojs. Känns inge kul alls för jag är inte så trött, haha. Skola imorrn också, det känns knas alltså. Men bara en lektion mellan 10 och 12. Så det ska väl funka. Höres mer imorgon.

Tjing!


i miss her.


Din klocka tickar.

2009-01-21 @ 22:12:04
Nu har jag sett andra avsnittet av Made in Sweden och jag gillar fortfarande inte Kim och Janet. Okej de kanske kan sjunga men jag gillar absolute inte deras personligheter. Och de bästa i hela programmet var när Jennie Widegren dök upp i rutan :D Åh, när jag såg henne, och hur hon lärde ut dansen. Jag bara mindes tillbaks på den klassen jag tog för henne. Jag längtar som en tok tills jag får dansa för Jennie igen, de var så häftigt. Och sedan är ju bara Laila så sööt ju!!! Henne gillar jag...

Innan detta så blev de mat nere och kollade samtidigt på Top model. Och nu sitter jag här och kikar runt, kollar på tv som vanligt. Just nu är de Dirty sexy money : ) haha. Sitter och kikar på lite kläder också, men har inte råd att köpa något men kul att titta ändå..

Pusshej!

Home again.

2009-01-21 @ 19:25:27
Nu är jag hemma igen, kom hem för en stund sedan.

Var in till Gävle till tandläkarn, skulle vara där till halv sex. De gjorde inte så mycket, bytte tråden i både över och under. Och de satte dit nå fjädrar i nedre mellan tänderna framtill. De tog la typ 45 min, sen var det klart. Då var de bara att åka hemåt igen, men svängde in i Valbo för att hämta en grej på Siba. Sedan hemåt.

Nu sitter jag och glor på Joey, haha. Strax mat här också.

Pusshej!

Synkontroll.

2009-01-21 @ 16:06:15
Jag nämnde ju för en vecka sen typ att mamma var till syngrejset och kollade upp med min autogirobetalning. Att jag betalat för mycket för mina linser och så. Idag ringde de till mamma, och ja... Jag hade verkligen betalat för mycket. De hade blivit nå knas där, att en betalning började i sep och en annan i dec xD haha. Men iallafall, jag hade betalat dubbelt så mycket för mina linser... Så det blev till slut så att vi bokade en synkontroll till mig och plus att jag ska få ett års linser för de pengarna som har dragits. Så det känns ju gött, att inte behöva lägga ut nå pengar :D haha. Så på tisdag eftermiddag är det då dags att kolla synen igen. Kan hända att den blivit sämre men hoppas inte på det : )

Tjing!

Det finns en låga, en evig glöd...

2009-01-21 @ 14:51:41
Nu har jag nyss kollat på klippen med Sara från Efter tio. Hon satt ju med i bokklubben och pratade lite om en bok, sööt. Och i början av programmet så sjöng hon också. Hon hade premiär för sin nya singel "Glöd", och jag måste då säga att de är sååå kul att hon är tillbaks igen :D Och låten är jättebra verkligen, hon är grym.
Klicka här för att se uppträdandet.


" Låt murarna falla
och låt dem falla, bit för bit
de finns en himmel för alla
och bara längtan tar dig dit
"

Onsdag.

2009-01-21 @ 11:58:26

Kom upp vid typ halv elva eller något. Tydligen så var Sara Löfgren med på Efter tio idag också, mamma ringde och sa att hon pratade där, men missade de. Får kolla hemsidan sedan. Sedan har jag inte hunnit gjort så mycket mera, ska strax hoppa in i duschen.

Planer för dagen:
• Plugga.
• Tandläkarn
• Kolla på Made in Sweden.

Utöver detta så får vi se vad som händer. Finns ju inte så mycket att göra när det inte blev skolan något. Men jag ska iallafall boka biljett :D wohoo. Nej nu ska jag in i duschen, blev inge mer vettigt här nu...

Pusshej!


Sängen kallar, typ.

2009-01-20 @ 23:48:41
Har kollat igenom Information&layoutA boken här. Tänkte om jag skulle göra någon uppgift här hemma. Men kollade också på ett ungefär hur många uppgifter jag skulle hinna med på nästa lektion i skolan. Och jag tror iallafall att jag skulle kunna hinna göra uppgifterna fram till kapitel 16-17 då, HAHA. Och de är allt som allt 19 kapitel i boken... Så det blev inga uppgifter nu, haha, tyckte att det behövs inte. Jag lär kolla med läraren om vad som händer om jag gör klart kursen direkt om hon sätter betyg då och om de blir krångel med csn då, hm.

Jag har nyligen sett klart på Mamma Mia! här :D haha. Och har pratat massa med Anna också, men hon drog sig från msn för en stund sen. Och jag vet inte om jag ska ta mig till sängs också, det känns inge kul liksom, haha. Men det får nog bli så iallafall. Lite musik i öronen så blir det bra.

Go´natt!

No school.

2009-01-20 @ 20:08:00
Det blir ingen skola imorrn heller. Min spanskalärare ringde nyss och ställde in lektionen. Det var ju skönt, då slipper jag gå upp tidigt imorrn. Men då blir jag fast vid denna burk då, hm...

Tjing!

Det är inte regn som faller...

2009-01-20 @ 17:34:55
Jag kom nyss in efter en liten promenix med musbus, han verkligen älskar att skutta runt i snön :D haha, väldigt kul att se han göra de, för halva han försvinner typ. Lite överdrivet nu kanske, men det har fan kommit typ en decimeter snö här, bara idag. Men det var skönt att komma ut i friskluften.

Annars har jag bara suttit här i sängen med datorn i knät och kollat lite på tv. Bara massa skit på tv ju, men ikväll ska jag la kolla på Top model kanske, om jag kommer ihåg. Det har även blivit lite städning i rummet. Men inget plugg har de blivit, inte än iallafall.

Jag ska nog ta något att äta eller något snart, men vet inte vad.

Pusshej!

Goddagens.

2009-01-20 @ 13:34:19
Vaknade väldigt sent, kom nog upp strax efter tolv här. Mamma fixade lite mat innan hon drog till jobbet. Jag har duschat och så. Nu sitter jag bara här och glor, lyssnar på Britney. Hon är ju gryyym. Jag har inga som alls planer idag, ingen skola ju. Så, jag borde ju plugga lite, inte för att det finns så mycket att göra men lite kanske. Jag måste få ihop en text om styrketräning. Blää. Får se vad som händer helt enkelt.

Och det snöar för fullt ute, de är ju fan mycket snö här igen. Väldigt drygt, de ska inte snöa mer nu tycker jag. Tycker det kan bli vår och sedan kommer sommaren :D Längtar som fan...

Nu ska jag kika runt på allt här.

I´m not a girl, not yet a woman...
Pusshej!

Alla tippar... typ.

2009-01-20 @ 00:40:22
Så varför ska jag vara annorlunda och inte göra det för :P Och jag pratar såklart om Melodifestivalen. Dags att tippa lite, om hur jag tror att det ska gå, vilka som tar sig till finalen respektive andra chansen. Och jag har såklart inte hört låtarna, utan går bara på ren känning nu. Jag tar alla städerna på en gång, för annars kommer jag glömma xD

Såhär tippar jag:

Göteborg:
1. Nina Söderquist - "Tick Tock" - A n d r a  C h a n s e n

2. Jonathan Fagerlund - "Welcome To My Life"

3. Shirley Clamp - "Med hjärtat fyllt av ljus" - F i n a l

4. Scotts - "Jag tror på oss" - A n d r a  C h a n s e n

5. Emilia - "You're My World"

6. Alcazar - "Stay The Night" - F i n a l

7. Caroline af Ugglas - "Snälla, snälla"

8. Marie Serneholt - "Disconnect Me"


Kommentar:
Alcazar är en klar finalist för mig. Sen hoppas jag även på Shirley, men det kan även bli Scotts som tar den platsen, pga. Dansbandskampen. Men Scotts tar sig annars till andra chansen, tillsammans med antingen Nina Söderquist eller Marie Serneholt. Jag hoppas dock på Nina.


Skellefteå:

Lili & Susie - "Show Me Heaven"

Lasse Lindh och Bandet - "Jag ska slåss i dina kvarter"

Jennifer Brown - "Never Been Here Before"

H.E.A.T - "1000 Miles"

Markoolio - "Kärlekssång från mig" - F i n a l

Amy Diamond - "It's My Life" - A n d r a  C h a n s e n

Cookies'n Beans - "What If"

Måns Zelmerlöw - "Hope & Glory" - F i n a l


Kommentar:
Måns = Självklar finalist. Andra finalplatsen går till Markoolio, bara för att de är Markoolio liksom. Amy tar åt sig en plats i andra chansen. Sen har jag ingen aning vem som kan tänkas ta den andra platsen. Antingen, hm, H.E.A.T kanske. Eller Jennifer Brown. Eller Lili&Susie. Jag bryr mig inte om vilken...


Leksand:

Velvet - "The Queen" - F i n a l

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - "I Got U"

Molly Sandén - "Så vill stjärnorna" - A n d r a  C h a n s e n

E.M.D. - "Baby Goodbye" - F i n a l

Mikael Rickfors - "Du vinner över mig!" - A n d r a  C h a n s e n

Maja Gullstrand - "Här för mig själv"

Sofia - "Alla"

BWO - "You're Not Alone"


Kommentar:
Velvet tar revansch och tar sig till finalen. Tillsammans med trion E.M.D. Det kommer gå bra för Molly och hon tar sig till andra chansen. Och dit kommer antingen BWO eller Mikael Rickfors också. Jag hoppas på Mikael Rickfors, faktiskt, orkar inte med BWO igen...


Malmö:

Agnes - "Love Love Love" - F i n a l

Star Pilots - "Higher"

Susanne Alfvengren - "Du är älskad där du går"

Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - "Killing Me Tenderly" - F i n a l

Thorleifs - "Sweet Kissin' In The Moonlight"

Sarah Dawn Finer - "Moving On" - A n d r a  C h a n s e n

Next 3 - "Esta noche"

Malena Ernman - "La voix" - A n d r a  C h a n s e n


Kommentar:
Den skönsjungande duon Anna&Maria tar en finalplats och den andra går till Agnes. Sarah Dawn Finer får nöja sig med en plats i andra chansen, tillsammans med operasångerskan Malena Ernman.
Det var min tippning de. Spännande och se sedan om man får några rätt liksom ; ) hihi. Och jag kan ju säga redan nu att jag tror och hoppas att Måns tar hem hela spektaklet. DET MÅSTE HAN GÖRA!!! För hans nummer kommer bli bättre än Bäst :D Den 14 mars får vi veta svaret :D Och jag med glada gänget är på plats, Wohoo!!!

Ett mello-inlägg blev detta... hihi.
18 dagar kvar... (om man räknar att de är tisdag nu)

Listor.

2009-01-19 @ 22:12:36

Kollade på Lipstick jungle här för en stund sedan. Andra avsnittet idag och jag älskar det fan. Jag vill bara se mer ju :D Säger bara Lyllo Marie som är inne på säsong2 ^^. Ge mig måndag igen så jag får se mer :D Tidigare här har de bara blivit massa tv, jag som har lovat mig själv att minska på tvn, för egentligen är det bara massa skit jag kollar på. Men det blir nog bättre när jag börjar träna xD haha.

• Skola denna vecka.
   -Tis: Ledig.
   -Ons: Spanska 10.15-11.35.
   -Tors: Re B 10-12.
   -Fre: Hi A 10-12.

Saker att göra denna veckan.
   -Plugga... ReB, Desktop och HiA.
   -Prata med historialäraren.
   -Städa rummet.
   -Boka tickets.

Det är vad som ska göras. Listan kan fyllas på under veckan. Men detta är de viktigaste iallafall : ) Nu sitter jag här och gör ingenting, har väldigt tråkigt som vanligt. Ska nog ta på lite musik, och kika runt lite grann.

Pusshej!


Jag saknar Nat, hon är sööt. Puzz på henne. <3


Gammal tant?!

2009-01-19 @ 18:04:35
Fyfaan vilken träningsvärk jag har i benen alltså, det är ju helt sjuuukt. Har jag suttit ner en stund så är de fan jättesvårt att komma upp, det gör ju ont. HAHA. Och de är svårt att gå ner för trappen xD Jag typ hoppar ner (a) Men jag ska egentligen inte klaga, jag tycker ju det är ganska så skönt med träningsvärk. Men just nu känner jag mig som en gammal tant när jag går, ni skulle bara se HAHAHA.

Måste börja träna fan...

Hemma igen.

2009-01-19 @ 17:47:58
Kom hem vid fem här. Och det snöar fan ute, de är mucho snö ju...

Jag fick skjuts av mamma till skolan, så jag slapp gå i snön/regnet. Träffade Junia nere i matsalen så pratade med henne lite, men hon drog sedan. Så jag blev kvar själv där, pluggade lite grann. Och vid tre var det ju historialektion med Annette :D Och vi är as många i kursen ju :O drygt fan. A pratade på om lokal historia, ska göra ett arbete om det. Pratade med A efteråt lite snabbt om de och jag ska försöka skriva om ortnamn, hihi. Också pratade även jag och två till om hur vi ska göra med uppgifter som vi fick förra terminen, föremot att de har strukturerat om kursen :P haha. Så ska maila andra läraren och se vad som ska göras.. Slutade vid halv fem, trallade hemåt efter det.

Nu sitter jag här och gör ingenting typ. Känns som att det är ingen idé att plugga historia om jag kanske inte ens behöver göra de uppgifterna xD haha. Tror faktiskt jag ska ta och kolla lite på tv, orkar inte sitta här alls.

Pusshej!

Måndag.

2009-01-19 @ 12:04:56
Nu är det ny vecka och nya tag.

Vaknade lite sent här, sitter här med träningsvärk, haha. Skönt ju, de tyder på att man har gjort något iallafall :D Jag har ätit och sådära, ska strax tralla till skolan hade jag tänkt. Jag har historia idag men det är först vid klockan tre. Men jag gör ingen nytta här hemma, blir bara fast här vid datorn iallafall, så det är lika bra att dra till skolan och träffa folket där : )

Så jag ska bara packa min väska här och sedan tralla iväg. Slutar vid fem så är hemma efter det.

Pusshej!

Dags att sova.

2009-01-19 @ 00:29:02
Här sitter jag och de har jag gjort sedan jag kom hem. Jag tänkte att jag skulle ändra min blogg lite, men det går inte riktigt som jag vill, haha. Ändra lite smått bara, men ska försöka någon annan dag, när jag orkar. Sitter här och äter lite chips nu. Tänkte ta och kolla igenom lite bloggar, även face och bdb. Inte hunnit med de än idag, haha. Och jag har faktiskt fått träningsvärk, i benen från dansfysen. Jag är lite otränad ja, har ju inte tränat sen i maj typ xD haha. Men de ska bli ändring på de snart här :D Wohoo.

Nu ska jag kika runt, sen kanske det blir sängen.

Pusshej!

Vilken hääärlig dag det blev :D

2009-01-19 @ 00:12:31

Klockan ringde vid halv sju, upp och hoppa liksom :D Duschade, åt frukost och packade klart väskan. Jag och syster gick till resecentrum, det var lite kallt ute. Vi tog 8.40 bussen till Stockholm, var framme strax innan halv tolv ungefär. Gav oss ut på stan lite grann, jag hittade ett par assnygga skor, tyvärr. Jag köpte de såklart, för annars hade jag ångrat mig. Sen blev det lite stressigt, klockan var ju strax innan halv ett och ett började allt på Danscenter. Så vi köpte SL-kort och tog oss iväg, till medborgarplatsen, sprang snabbt in på donken för lite strips. Också vidare mot DC, som för övrigt ligger på Åsögatan ; ) Det var ganska så lätt att hitta där ju, vi bytte om och började dagen med Dansfys med Malin. Det var lite jobbigt men askul verkligen :D Nåt jag gärna skulle gå på igen. Bytte sal och skulle testa på Hype, men gav upp efter några minuter bara. De var såå mycket folk, de var trångt och man såg inte vad läraren gjorde för steg, så det var inte kul. Satte oss på sidan och kollade istället, när den var slut så drog vi iväg till donken för lite mer mat i magen.

Tillbaks på DC vid 15.15 för då var det dags för Streetfunk med Damon. Det var faktiskt kul och de hade jag hoppats på också. Jamade lite olika steg och sådära bara. Efter den kom klassen jag hade sett fram till mest av allt, Commercial med Dan :D Guud va mycket folk de var då alltså, väldigt trångt, fast jag höll mig typ längst bak hela tiden. Inte så lätt att se stegen här heller, men jag kämpade på. Och jag tror faktiskt att jag fick ihop de framemot slutet :D Det var såå sjuktkul ju :D Detta dansar jag lätt igen, om ni någon gång får chansen att dansa Commercial, gör det då :D hihi. Innan klassen började så såg jag en tjej jag kände igen, jag följer nämligen hennes blogg, Ida Warg heter hon. Så jag var fram och pratade med henne lite grann efter klassen, väldigt trevlig och glad tjej :D Och sen var det dags för sista klassen som var Streetjazz, jag var bara med en liten stund där. För de var varmt, trångt och han som hade den upprepade stegen så sjukt mycket, så att de blev för drygt. Men de såg sjuktkul ut när de andra dansade och jag skulle vilja testa de igen, på en "riktig" klass : )

Efter allt, som slutade vid halv sex, så tog vi oss till centralen/terminalen. Satt och pratade en stund, hämtade ut min tågbiljett och sånt. Sedan blev det pendel till Upplands väsby, vidare med upptåget till Uppsala, där vi väntade in mitt tåg till Gävle. Sa hejdå till syster i Uppsala och jag var i Gävle vid nio-tiden. Mamma hämtade mig...

Helt fantastisk dag ju... Just dance :D


Mina skor.

Dance, dance, dance :D

2009-01-17 @ 23:32:58
Väskan är nu packad, typ, bara i med dricka och drickyoghurt imorron : ) Även pratat lite med syster sen sist. Och kollat runt på datorn. Nu sitter jag här och äter chips och lyssnar på musik.

Imorron som sagt, då drar jag och syster till Stockholm. Vi ska på öppet husDanscenter, man får nämligen prova på gratis klasser då :D Det kunna vi inte missa, så hela dagen ska spenderas där typ. Jag längtar verkligen :D Det ska bli askul, vi kommer nog vara helt döda efter allt xD haha. Kommer hem imorrnkväll igen, då ska ni få höra om dagen. Såhär ser schemat ut:


Så jag ska ta och stänga ner här för kvällen, sätta i Mamma Mia! och bädda ner mig typ. Ska upp tidigt, klockan ringer vid halv sju, wohoo :D haha. Go´natt alla.

Pusshej!

Home again.

2009-01-17 @ 22:07:55
Jag och syster har varit hos pappa hela kvällen. Pappa och Sinikka kom och hämtade oss, hmm, typ vid halv fem-fem kanske. Minns inte riktigt. Där hemma blev det iallafall massa tv-tittande, vi pratade massa, fick kvällsmat och vi spelade plump :P haha. Jag gjorde typ klart min studeringsuppgift i Desktop också ;D Sedan kollade vi på Jersey girl, den är riktigt bra! Den slutade vid halv tio och då slutade mamma jobbet också, så hon kom och hämtade oss : ) Förbi ica en snabbis också, kom hem strax innan tio här.

Har preciis betalat min tågbiljett, wohoo. De är ju så att jag och syster ska till Stockholm imorrn och ha de skoj :D hihi. Men nu händer det inte mycket alls här. Jag tror faktiskt att jag ska packa väskan inför morrondagen. Och sedan kanske ta på en film eller något : )

Pusshej!

Det är lördag.

2009-01-17 @ 14:46:33
Vaknade runt tio typ, in och duschen och sedan blev det frukost. Mamma skjutsade upp mig och syster på stan. Där vi kikade runt efter träningslinne, jag köpte ett av de linnena jag hade tittat på. Najs, ett rosa, skitsnyggt ju :D Träffade Matilda också och köpte hennes Info & layout A-bok. Nu är det bara börja kursen och göra klart, haha. Sedan trallade vi hemåt i kylan. Hemma strax innan ett här.

Och då slog vi oss ner i vardagsrummet med plugg och dator. Jag har kollat lite tågtider till imorrn och de löste sig la, men har inte kunnat betala biljetten ännu, för hög belastning, skitgrejer. Sitter och kollar på Mtv nu och inte så mycket mera. Ska la försöka med biljetten igen och sedan försöka plugga lite granna : ) Nu ska jag avsluta här, för snart stängs datorn av, för lite batteri xD haha.

Pusshej!

Let´s dance.

2009-01-16 @ 22:50:32
Syster kom hem vid sju här : ) Kul kul. Det blev mat strax efter de, kollade även på postkodmiljonären då, haha. Sedan var det dags för Let´s dance vid åtta här. Laila & Tobias var utan tvekan de Bästa paret ikväll. Deras quickstep var såååå grym. Bästbästbäst!!! Och ja, de andra är ju lite si och så med, haha. Och Niclas & Jeanettes låtval, kul att de dansade till Empty room. Men fyfaan va hemskt de lät då, vilken jäkla version av låten, FYFAAN säger jag bara!!! Man kan inte bara förstöra en sån där låt, det är katastrof... Om det var rätt par som åkte, hmm, jag hade hellre sett att Isabella eller Carl Jan åkte ;D HAHA. Men bättre tur nästa gång kanske (a)

Nu vette fan vad jag ska göra, det kanske blir någon film. Eller plugg kanske.
Eller slapp vid datorn typ.

Pusshej!

My day.

2009-01-16 @ 17:58:36
Dagen har typ rullat förbi nu.

Skola stod på schemat imorse. Mamma skjutsade mig till skolan, de är ju för fan iskallt ute ju. Den stod på -15 grader för sjutton :S Men vid tio var de dags för Religion, fyllde i papper om hur vi ville jobba/examineras i kursen. En kort presentation om oss själva också. Sedan kom vi in på olika frågor som: Vad är lycka för dig?, Vad är meningen med livet? Vad är verklighet för dig? osv. Hjälp säger jag bara, detta är inget för mig, så tänkte jag just då. Och jag vet inte hur jag ser på det nu, men hoppas kursen ska funka, för det blir nog mycket sånt dära. Slutade vid tolv, då gick jag, Lana och Junia ner i matsalen, åt lite och pratade lite. Malin kom och gjorde oss sällskap också, trevligt.

Vid ett så var det dags för Pedagogiskt ledarskap, vi är fan en stooor grupp. Vi fick en uppgift vi skulle göra direkt. Uppdelade två och två, fick välja tre kort med egenskaper på och sedan berätta för den andre varför man tog dem. Och sedan presentera varandra för klassen genom de tre korten. HAHA jag behöver inte säga hur de gick. Kul först att A glömde bort oss, och jag blev bara glad då, men nej. Hon ba: "Juste, alla har inte gjort, du Caroline har inte gjort, jag såg de på dig :P " Haha fan alltså, men ja det gick som det gick. Sen pratade vi lite om varför man skulle ha loggbok, gick igenom lite vad vi skulle vilja lära oss inom kursen och även lite studiebesök vi skulle vilja göra. Hann inte med så mycket mera, slutade vid tre typ.

Började tralla hemåt direkt, stannade till lite snabbt på stan. Kikade in på Team sportia, för jag måste ha något tränings/danslinne :D Och jag hittade två stycken, ett kosta 399:- och de andra 199:-. Hm vet inte hur jag ska göra, om jag ska köpa båda, funderar på det. Isåfall får det bli en sväng ner på stan imorrn : )

Kom hem vid fyra typ och de har inte hänt mycket här. Skrev upp en lista med lite plugg och det är faktiskt inte så mycket. Bara historiaskiten som tar lång tid... Kanske kan strukturera upp något med A och J på måndag. Annars har jag bara suttit här och kollat på tv. Syster kommer hem idag också, vid sju typ eller något tror jag de var : ) Det ska bli kul, får se vad vi hittar på. Men nu ska jag fortsätta lyssna på Lady GaGa här.

Pusshej!

Tomb Raider.

2009-01-15 @ 22:43:48
Som sagt, jag blev fast här vid datorn och tvn. Mycket tv blev de, sen har jag pratat med Anna på msn och messat och facebookat med Micke, hihi. Vid åtta så kollade jag på filmen på 4an, Lara Croft - Tomb Raider!!! Jag bara älskar den filmen, och tvåan också då. Angelina Jolie är bara så grym. Riktigt häftig film ju... Jolie är en av mina favvo skådisar. Hon är helt fantastisk!!! Och jäkligt Snygg också för den delen!!!


Nu sitter jag och ser slutet av filmen på 3an, den verkar ju vara skitbra ju : ) Ska snart ta och lägga mig här, ska glo runt lite till först. Skola imorrn igen, hela dagen. Klockan står på ringning, nån gång, haha.

Pusshej!

Startordningen i Melodifestivalen 09.

2009-01-15 @ 18:12:29
Det var länge sedan jag nämna något om Melodifestivalen här. Jag tänkte ta de lite snabbt här nu, de jag har missat, alla vet säkert detta ändå. Sista jokern blev EMD och de ställer upp med låten "Baby Goodbye", artisten/gruppen som ska framföra låten "Higher" blev Star Pilots och programledaren för årets spektakel blev Petra Mede. Jag håller tummarna för att detta blir bra...

Här har ni iallafall startordningen:

Göteborg:
1. Nina Söderquist - "Tick Tock"

2. Jonathan Fagerlund - "Welcome To My Life"

3. Shirley Clamp - "Med hjärtat fyllt av ljus"

4. Scotts - "Jag tror på oss"

5. Emilia - "You're My World"

6. Alcazar - "Stay The Night"

7. Caroline af Ugglas - "Snälla, snälla"

8. Marie Serneholt - "Disconnect Me"
 

Skellefteå:

1. Lili & Susie - "Show Me Heaven"

2. Lasse Lindh och Bandet - "Jag ska slåss i dina kvarter"

3. Jennifer Brown - "Never Been Here Before"

4. H.E.A.T - "1000 Miles"

5. Markoolio - "Kärlekssång från mig"

6. Amy Diamond - "It's My Life"

7. Cookies'n Beans - "What If"

8. Måns Zelmerlöw - "Hope & Glory"


Leksand:

1. Velvet - "The Queen"

2. Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - "I Got U"

3. Molly Sandén - "Så vill stjärnorna"

4. E.M.D. - "Baby Goodbye"

5. Mikael Rickfors - "Du vinner över mig!"

6. Maja Gullstrand - "Här för mig själv"

7. Sofia - "Alla"

8. BWO - "You're Not Alone"


Malmö:

1. Agnes - "Love Love Love"

2. Star Pilots - "Higher"

3. Susanne Alfvengren - "Du är älskad där du går"

4. Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - "Killing Me Tenderly"

5. Thorleifs - "Sweet Kissin' In The Moonlight"

6. Sarah Dawn Finer - "Moving On"

7. Next 3 - "Esta noche"

8. Malena Ernman - "La voix"


23 dagar kvar nu . . .


I´m home.

2009-01-15 @ 17:41:50
Jag kom hem till halv fyra här typ. På lektionen gjorde vi inte mycket alls, fick arbetsplanen och jag hade ingen bok men lånade lärarens och kollade igenom allt. Shit va lätt allt verkar vara då :D Gött!!! Ska köpa M´s bok nästa vecka, sedan blir det plugga av!! Strax efter halv tre drog jag därifrån, genom stan, stannade till inne på Kicks och pratade med Sara, trevligt : )  Sen hemåt... Iskallt ute ju, fyy.

Sedan jag kom hem har jag inte gjort så mycket, kollat igenom dator på allt. Skickat in en ansökan till ett jobb, inte så troligt att jag får det, men kan ju hålla tummarna iallafall, haha. Nu lyssnar jag på musik här och ser på tv. Och jag blir nog fast vid de två sakerna denna kväll. Och jag är trött, som fan alltså. Kanske blir tidig kväller idag, vi får se!!!

Pusshej!

I skolan.

2009-01-15 @ 10:32:17
Nu sitter jag i skolan här. Har haft lektion, hade Desktopp vid åtta. Där vi fick lite papper, även en uppgift vi ska göra nästa vecka när läraren är borta. Vi började direkt på våra uppgifter, jag ska ju göra ett informationshäfte nu. Det går sjukt segt där alltså. Jag ska skriva ihop en text om styrketräning, de går la sådär, ska fixa de hemma sedan. Så det blir klar till nästa lektion om två veckor : )

Nu försöker jag leta fakta om världsbilden i de olika historiska epokerna, mindre roligt dock. Hittat pyttelite, så ska skriva ut det och sedan ta mig in till matsalen till Junia. Jag orkar inte mer här just nu. Börjar vid ett igen med Info layout A, det ska bli intressant!!!

Hörs mer när jag är hemma sen.
Pusshej!

Made in Sweden.

2009-01-14 @ 21:59:44

Kollade på Made in Sweden nyligen här. Vad ska jag säga, programmet var väl bra...
Men jag gillar Inte Janet och inte Kim heller för den delen. De har la speciella röster, men satan i gatan va de är dryga. Aldrig att jag skulle lyssna på de annars. Never. Jag kanske är hård nu, men nej. Jag stör mig på de verkligen. Men trots detta så kommer jag faktiskt att följa detta program, enbart för att Laila är med. Eller jag gillar ju de alla tre, Idol-juryn, de är bara så coola. Men jag gillar Laila så mycket, hon är ju helt galet underbar.

Tidigare här så har jag snackat lite med syster, planerade lite om helgen och sådära. Det kommer verkligen bli askul, längtar!!! Sedan har jag även hunnit med att kolla på Vänner och Semestersvenskar, najs. Suttit här vid datorn också och kollat igenom olika bloggar och allt annat skoj!!!

Vet inte vad jag ska göra nu, men snart är det väl sängen kanske. Ska upp tidigt imorrn, börjar skolan vid 8, drygt!!! Måste ställa båda mina klockor. :P

Pusshej!

Hur ska jag göra?!

2009-01-14 @ 19:47:50
Jag var iväg till ica tidigare här med mami. Och då passade jag på att köpa Fitness Magazine-tidningen innan den nya kommer ut :P haha. Jag var bara tvungen att ha den ju, Jennie är så cool!!! Och framsidan och bilderna i är bara så snygga!!! Och jag blev grymt sugen på att köpa gymkort nu när jag kollat igenom de tre olika träningsprogrammen som Jennie visar...

Gaah, hur ska jag göra?! Först tänkte jag köpa en kombi-kort (gym/friskvård/bad) på badet. Men sen fanns de så mycket pass jag kunna gå på och kommer nog inte ha tid att gymma också, så då tänkte jag bara köpa friskvårdskort. Men nu vet jag faktiskt inte längre, de skiljer bara 300 spänn mellan korten. Men kommer jag hinna gymma OCH ta pass på friskvården under veckorna?! Hmm, svårt beslut fan, men ska tänka på detta några dagar till innan jag köper nåt.


Onsdag.

2009-01-14 @ 12:17:38
Jag är uppe, det är ett under, haha. Det blev sent inatt, igen. Pratade med Sara på msn, fastnade på Fitness-magazines och danscenters hemsida och började även kolla på Tingeling igen. Men gav upp när klockan var runt halv tre. Då släckte jag ner, det blev lite musik i örona istället. Senast jag kollade på klockan inatt så var den halv fem. Och sedan vaknade jag vid åtta igen :S Konstigt verkligen, och klockan ringde vid tio. Jag hörde den :D haha. Så jag kom upp lite efter halv elva här, stolt fan :D De är sjuktbra!!! Och ikväll lovar jag att de ska bli tidig kväller, de måste de. För jag fick nyss reda på att jag börjar klockan åtta imorrn, död!!!

Annars lyssnar jag lite på Lady GaGa här : ) Lite ovanligt va, men hon är grym!! Jag har inga planer för dagen, så tråååkigt ju. Jag lär iallafall äta frukost eller lunch kanske man säger nu. Så ska fixa det, sedan får vi se vad som händer.

Pusshej!

En vacker dag. . .

2009-01-13 @ 21:03:42


Jag vill åka till New York. Jag vill, jag vill, jag vill... Och det är ett mål jag har i livet.
Jag ska till New York. . . Frågan är bara när... men en vacker dag så.


Varför ska det vara så svårt?!

2009-01-13 @ 17:34:20
Bädda sängen var iallafall lätt, när mami kom hem och tog fram lakan till mig (a) Resten hittade jag på. Så det gick snabbt att bädda ihop allt.

Plugget dessvärre, jag öppnade ett dokument och har skrivit mitt namn och rubriken på arbetet xD Längre än så kom jag faktiskt inte. Varför ska jag ha de så himla svårt att plugga för?! Jag vill inte det... Jag vill ju liksom bli klar med uppgiften, men jag kan inte. Jag vet inte hur jag ska göra, och då skjuter jag bara upp den. Jag är inte den som ber om hjälp i skolan, det kanske ni har märkt (a) haha. Men nåt borde jag väl klara av, eller är jag så jäkla puckad och fattar nada :S Hmm... Help me!!! Jag kan helt enkelt inte sitta hemma vid min dator och plugga, jag måste nog vara i skolan för att något ska hända, bläää. Får la försöka fixa lite på torsdag om jag ska dit då, kanske prata med läraren också. Hm.

Lyssnar fortfarande på Sonjas skiva här, den går om och om igen. Annars händer det inte ett skit, ska kolla om det går något bra på tv istället.

Pusshej!

Vindarna som bär.

2009-01-13 @ 14:27:31

Det blev väldigt sent inatt och även sent idag. Kom inte upp riktigt när klockan ringde. Efter lunch här så tog jag en promenad till skolan. Men där var de väldans dött om vi säger så. Jag såg fan knappt någon där, så där var de inge kul, så jag trallade hemåt igen. Drygt ju!!! Men det positiva i det hela, jag har fått frisk luft idag och en timmes promenad, yeah!

Sitter här som vanligt nu, har kollat igenom alla bloggar, bdb och face. Lyssnar på bästa skivan, Under mitt tak. Och nu ska jag vara duktig och bädda rent i sängen, ska bara hitta allt först. Sedan ska jag försöka mig på historian, men så sjukt svårt när man lär leta information på nätet, då blir jag fast i annat ju. Hoppas lite blir gjort iallafall.

Nu; Bädda sängen.
Sen; Plugga.

Pusshej!


Din klocka tickar.

2009-01-13 @ 00:45:30
Läxan är faktiskt gjord nu, läste igenom "Livets mening"-stencilen till Religionen. Den var intressant, fan. Sedan läste jag mål och betygskriterierna till Religionen och Pedagogiskt ledarskap, det ska nämligen vara gjort till lektionen på fredag. Då börjas det, wohoo!!!

Har just bäddat upp sängen här, tänkte att jag skulle lägga mig tidigt. Men nja, jag är inte ett dugg trött alltså. Jag får iallafall inte bli kvar här allt för länge, för mamma ska upp tidigt och till jobbet, kanske inte så bra att sitta kvar här då. Ska ju försöka komma upp tidigt imorrn också, då menar jag innan lunch typ. För jag tänkte ta mig iväg till skolan då, försöka få lite historia gjort. Träffa lite folk kanske, alltid skoj. Ska fixa lite papper också, det får jag inte glömma.

Sonja sjunger fantastiskt fint för mig här, underbara människa!!! Chattar lite på msnis och inte så mycket mera. Jag ska nog skriva ihop en liten deadline-lista för mitt skolplugg, eller för historian iallafall. Det kanske kan hjälpa mig på traven!!!

Tjohej!

Dagen närmar sig sitt slut...

2009-01-12 @ 22:27:43
Så mycket plugg har det faktiskt inte hunnits med. Jag började ju rensa bland mina skolpapper, och shiit va mycket skit de fanns alltså. En hel hög med papper åkte i papperskorgen, men ändå sjukt mycket som blev sparat som jag inte ville kasta iväg för kanske har användning för det någon gång. Och jag hade kollegieblock så det räckte, gött!!! Har även fyllt i alla lektionstider i min kalender ändå fram till maj/juni : ) Men inget plugg kom jag fram till...

Tv har det blivit också, kollade på 2 ½ män och Sex and the city samtidigt som jag plockade runt lite. Sedan gick även Årets TV-tittare i bakgrunden. Och klockan nio var det dags för den nya serien Lipstick jungle som jag såklart kollade på :D Sjuuuktbra var de verkligen, mycket bättre än SATC. En serie jag lätt tänker följa iallafall : )

Tillbaks här lite snabbt nu. Ska bara kolla runt lite och sedan läsa "läxan" som sagt. Sedan får vi se vad som händer, jag faller nog tillbaks hit ändå :P

Pusshej!

Mysigt att vara tillbaks...

2009-01-12 @ 18:36:37
Nu är jag hemma för dagen och tillbaks på min plats vid datorn xD Tänkte berätta lite snabbt om dagen. Vaknade i lagom tid, duschade och åt lunch. Packade väskan och mamma skjutsade mig till skolan... Det blev inte banken, mamma åkte iväg till syngrejset på stan för det var ju där det började med autogiro. Och det hade som sagt blivit nå galet där och de visste typ nada men skulle ta reda på vad felet var. Jag har iallafall betalat för mycket för mina linser, suck!!!

Kom iallafall till skolan strax innan ett. Halv två var det dags för intro i ReligionB, där fanns några bekanta ansikten, skönt!! Den kursen verkar helt okej, får se efter första lektionen vad jag tycker sen. Vid tre så var de dags för intro i Info layoutA, där fick vi studiehandledningen och fyllde i ett papper, sen var det klart. Ner i matsalen, satt och pratade med Junia, Hannah, Malin och Sanna där, trevligt. Vid fyra var det dags för intro i Pedagogiskt ledarskap med Annette :D Och de var skoj, fick papper och A pratade på som hon brukar. Vi var faktiskt många i den kursen, det kan vara bra men också dåligt, får se hur det kommer funka. Och jag har redan börjat fundera på min examination i kursen (a) fast vi inte behövde göra de än xD Och sen efter den vid halv fem så var det dags för intro i Spanska steg1&2. Och det gick snabbt, fick lektionstiden och sen var det hejdå. Och tydligen så får jag ha A i HistoriaA också, tillsammans med Jonas då. Mycket bra tycker jag!!! Stod och pratade lite med Junia och Hannah efteråt och fick skjuts av H´s mamma en bit, tack!! Kom hem efter fem här och då blev det mat typ på en gång :D

Mina skoldagar... (jag gillar inte tors&fre så mycket)
Måndag: HiA 15.00-17.00.
Tisdag: Lediiig.
Onsdag: Spa 10.15-11.35.
Torsdag: Desktop 8.00-9.50. ReB 10.00-12.00 (jämna v.). Info layoutA 13.00-15.00.
Fredag: HiA 10.00-12.00. ReB 10.00-12.00. Ped.ledarskap 13.00-ca17.00 (ojämna v.).

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, som vanligt. Jag ska ta och plugga lite tror jag, eller först ska jag rensa bland mina skolgrejer så jag får lite mappar och block tomma xD Och sen ska jag läsa "läxan" till på fredag : )
TjingTjong!

<3

2009-01-12 @ 00:11:13

Älskar verkligen låten . . .

Ny dag imorrn.

2009-01-11 @ 23:37:01
Jag har mest suttit här vid datorn sen sist. Som jag alltid gör, kollat igenom bloggar, facebook och bdb. Klockan åtta var det ju dags för Bones, som jag givetvis kollade på :D Jag älskar det!!! Efter de så kollade jag lite smått på filmen A lot like love, den är bra. Och nu ligger jag här i sängen, tråkar runt lite på datorn och kollar på Mamma Mia! såklart :D

Imorgon händer det grejer. Jag har kursintroduktioner mellan halv två och fem :D Innan där så ska jag och mamma till banken och kolla en grej. När det är klart så skjutsar hon mig till skolan, träffa folk och kanske plugga lite. Och efter skolan blir det nog lite plugg och sedan tvn :D hihi.

Nu ska jag fokusera lite på filmen här (a)

Pusshej!


Just nu:

2009-01-11 @ 17:42:26

Denna film går just nu på kanal 5. Jag sitter såklart och kollar på den nu. Den är ju riktigt bra ju, har sett den flera gånger.

"Arkitekten Newton Davies förälskar sig i sin barndomsvän Becky, men hon tackar nej när han friar. Tre månader senare träffar Davis den vackra servitrisen Gwen som arbetar på en ungersk restaurang. Han berättar om alla sina problem för henne. När Davis lämnar stan flyttar Gwen in i det stora huset och har snart övertygat grannar och andra om att det är hon som är Davis fru."


, har ni inget att göra, slå på tvn och kolla :D hihi.

Pusshej!


Fyfaan va mycket skor man har.

2009-01-11 @ 15:35:57
Nu har jag rensat/kollat igenom vad jag har för skor i skrubben. Och jag blev lite chockad. Det var 28 par skor som låg där inne, helt sjukt ju. Trodde inte jag hade så mycket skor där. Hälften använder jag inte ens, typ. Jag var inte så duktig på att kasta skor, de blev bara tre par som rök iväg. Men iallafall, alltid något. Nu är det ju ganska så fint bland skorna därinne ju. Det tog lite mindre än en timme!!!

 

Nej nu ska jag kika lite här om jag missat något. Och lyssna vidare på MF-låtarna, just nu är det Pablo Cepeda med La chica de la copa! :D

Pusshej!

Söndag!

2009-01-11 @ 14:23:09
Jag kom inte upp i nån skaplig tid inte, jag stängde tydligen av klockan i sömnen. Vaknade runt tolv men kom nog inte upp före ett typ. Har duschat, klätt på mig och ätit frukost. Inte så mycket mer har hunnits med, mamma har lånat datorn här också.

Sitter här nu och fortsätter att lyssna på Melodifestivalslåtarna, naaajs!!! Och snokar runt lite på facebook, plus lite bloggar också! Annars har jag inga direkta planer för dagen, känns ju redan som att halva dagen är förbi : /. Men jag hade tänkt att jag skulle rensa lite bland mina skor i skrubben, för jag får inte plats med nå fler skor där (a) Det finns alldeles för många och de är nog hälften som jag inte använder.. Hm ska bli spännande att se vad som finns :P Och sedan kanske jag får nån tid över till att plugga, haha, man kan ju alltid hoppas på det!!!

Nu ska jag byta låt här... Blä för Andreas Johnson xD
Tjing!

Nu lägger jag mig.

2009-01-11 @ 03:55:20
Mello-skivorna går för fullt här ännu. Jag fastnade visst på facebook och i några bloggar, haha. Mycket kul ju. Men nu börjar jag bli lite smått trött här och jag känner att det kanske är dags att sova lite. Inte bra att vända på dygnet såhär ju. Sova nu och hoppas på att man kommer upp i skaplig tid imorrn och får något vettigt gjort!!!

Go´natt!

Vågar du, Vågar jag.

2009-01-11 @ 02:19:53
Jag är vaken ännu. Kollade på Johnny English lite smått tidigare. Nu sitter jag och lyssnar på Melodifestivals skivorna 2002-2008 på Spotify. Och de har jag gjort i några timmar nu :D Man hade ju nästan glömt bort låtarna, haha. Sjuktbra låtar som har varit under dessa år i Melodifestivalen alltså. Jag sitter bara här och är löjligt glad!!! Och sjunger och diggar med.

Mys att höra Sannas Vågar du, vågar jag, det var ju som sagt ett tag sen jag hörde den föremot att den inte finns på datorn här av nån konstig anledning. Jag älskar den, så mycket minnen som väcks. Ååh.
Jag ryser verkligen när jag ser det här . . . Helt fantastiskt!!!

Nej nu ska jag lyssna vidare här och ta o bädda upp sängen och kanske krypa ner till kojs. Inte så värst trött dock, hm, får se hur det blir. Säger iallafall go´natt här.

Pusshej!

Sedan sist...

2009-01-10 @ 20:06:30

Det har blivit mycket tv nu sen sist här. Började zappa runt och hittade på en film på tv4, nämligen Lilla Jönssonligan på kollo, haha. Så den kollade jag då på. Efter den var det dags för mat, pommes och chickenbits. Efter maten så började jag kolla på filmen på 3an, Två pappor för mycket. Den var la helt okej. Och den slutade nu vid åtta här.

Nu gör jag inte ett piss. Det händer inte mycket på datorn heller. Jag vet inte vad jag ska göra. Kan inte denna helgen ta slut någon gång. Det är grymt tråkigt att det bara är Lördag idag, då är det alltså ännu en tråkig dag imorrn att plågas igenom, blää xD Okej, just nu gillar jag inte helger för det händer verkligen nada... Men jag ska försöka hitta på nåt nu!

Pusshej!


Finally... typ.

2009-01-10 @ 16:10:16
Vaknade sent som vanligt igen, klockan ringde vid tio och sedan måste jag ha stängt av den :S haha. Nästa gång jag kollade klockan var den halv ett xD Så upp och duscha och skit då. Tänkte blogga redan då, men blogg.se verkar ha haft stora problem just då, haha. Kom inte in alls, varken på blogg.se eller allas bloggar... Då blev jag lite sur och gav upp datorn. Satte på Sonjis skivor och började städa rummet lite istället. Rensade lite lådor och hyllan. Det var mucho kul : ) Nån dag här så ska jag rensa garderoben också, plus fixa lite på mina 'synliga' hyllor, skoj!!!

Nu sitter jag då här, lyssnar på Sonjis fortfarande. Ska kolla igenom lite bloggar, sen vette fan vad jag ska hitta på. Kanske är något bra på tv, eller så blir jag bara fast här som vanligt.
Tjing!

Wops, here again!!!

2009-01-10 @ 02:03:54
Jag stängde ner här som sagt efter förra inlägget. Men jag slog på datorn igen och det var dumt. Nu har jag suttit och blängt runt här en stund. Bloggar, bdb och face, som vanligt. Filmen går fortfarande, snart slut också. Väldigt tråkigt, får se om den får spelas om på nytt, haha. Jag kom inte så långt i mitt pluggande innan denna åkte på. Två meningar har jag skrivit, woho. Jag kommer nog inte orka mera inatt, därför måste jag plugga imorrn. Måste, måste, måste. Har ändå inget annat vettigt planerat i helgen så.

Jag vet inte vad jag ska göra nu, jag vill liksom inte stänga ner här heller. Hm...
Ska se klart på filmen nu, framme vid slutet typ.
Pusshej!

Jag vet att du kan höra mig.

2009-01-10 @ 00:08:01
Det har inte hänt mycket idag inte. Kollat på Let´s dance, ätit massa fruktsallad, lite glass och suttit här vid datorn och glott en hel del på ingenting typ. Också har Sonjas två skivor Till dig och Under mitt tak spelats hela dagen lång, jag älskar ju fan de. Finns inga bättre skivor!!!

Nu gör jag inte mycket alls. Jag vill ändra lite med bloggen, men jag fattar nada och behöver nog en hel dag på mig att fixa sådant isåfall xD haha. Och de har jag lovat mig själv att fixa, NÄR jag har gjort klart en historiauppgift typ. Så vi får se vilket år det blir HAHA nej men jag ska försöka : ) Så jag tänkte ta och stänga ner här nu och ta på Mamma Mia! igen och samtidigt plugga lite historia. Det funkar väldigt bra må jag säga!!! Och jag är ju inte ett dugg trött heller så.

Hörs mera imorrn,
go´natt!

Let´s dance!

2009-01-09 @ 22:04:42
Wohoo, äntligen har det börjat igen :D hihi.

Jag brukar faktiskt inte följa detta så mycket. Men nu är jag ju tvungen att följa detta ju. Enbart för att Laila Bagge är med :D Woho, jag gillar henne, hon är coolisch!!! Såg henne ju första gången i Idol-juryn, föll ju pladask för henne, vilken personlighet!!! Men jag hoppas iallafall att hon går långt i tävlingen. Hoppas hon vinner fan :D Premiären var helt okej, vissa bra och det fanns en hel del som verkligen sög på att dansa. Mycket skratt bjöds det på, haha.

Ja enligt mig här nu . . . Jag kunde ej välja ett par (a)
Bästa paren: Laila&Tobias, Morgan&Helena, Mojje&Jeanette, Magdalena&Daniel...
Sämsta paren: Hasse&Charlotte, Kitty&Anders, Carl Jan&Maria och Isabella&Jonathan...

Ska bli spännande och se nästa fredag vad som händer... :D
Tjing!

. . .

2009-01-09 @ 18:14:36
Jag har väldigt tråkigt här. Därför gör jag denna utmaning
som jag hittade i någons blogg xD HAHA.

4 av mina favoritprogram på TV
Bones.
Vänner.
Let´s dance.
2 ½ män. (kom inte på något annat.)

4 saker jag gjorde igår
Sov länge.
Var till skolan.
Pluggade.
Kollade på Mamma Mia!. (för hundrasjuttielfte gången. (a))

4 saker som jag ser fram emot
Sonjas konsertturné i vår.
Melodifestivalen.
Börja träna igen.
Sommaren.

4 av mina favoritrestauranger
McDonalds.
Sibylla.
Jag kommer inte på någon mer
för jag äter aldrig ute typ...


4 saker på min önskelista
En egen lägenhet.
En NewYork-resa.
Komma in på Högskolan, nån gång.
Att dansa för Henne.

4 personer jag utmanar:
Alla som känner att de har lust och tid att göra detta!!!


Ändrade planer...

2009-01-09 @ 12:48:22
HAHA, jag sitter här hemma. Jag kom aldrig iväg till skolan något. Jag kom upp strax innan tolv här typ, så jag har bara hunnit duscha!! Det blev lite sent inatt, jag kollade ju klart på Mamma Mia! och samtidigt så pluggade jag lite historia. Klockan var ju två när jag släckte ner, men jag lyssnade vidare på musik och senast jag såg på klockan så var den nog en bit över tre iallafall. Men som sagt, det blev ingen tidig morgon xD Och jag kände att det är ingen idé att åka till skolan nu, vet ju inte om Junia är kvar och jag känner att det blir inget plugg om jag åker dit idag, för ingen annnan pluggar xD HAHA. Så på måndag får jag åka dit och plugga osv...

Blev ju fast här som sagt. Jag vet inte vad jag ska göra nu, eller jag ska nog äta något!! Men resten av dagen, hm, skulle behöva åka till banken och kolla en grej, men det hinner vi inte idag för mamma ska till mormor sen. En annan dag då. Jag får la kanske plugga då och kolla på Mamma Mia! eller nåt (a) Ikväll börjar iallafall Let´s dance och de ska jag se :D hihi. Heja Bagge!

Nej nu ska jag äta nåt!!
Pusshej!

Kväller för mig!

2009-01-09 @ 00:18:27

Här sitter jag än och det borde jag inte göra, för klockan är mycket nu ju!!! Det har inte hänt så mycket sen sist, jag har mest suttit här. Kollat på Mamma Mia!... igen, HAHA. Och jag skojar inte nu, den går här nu igen, tredje gången idag. (a) Men jag känner att jag borde ta mig tills sängs för jag ska upp till skolan imorrn :D iiiih. För skojs skull bara...

Nu, bädda upp sängen. Sen, kolla filmen :D
Go´natt!


Finaste. <3

2009-01-08 @ 22:03:14

Vilket tråkigt liv jag har...

2009-01-08 @ 21:18:16
Just nu så känns det faktiskt så. Jag gör ju inget vettigt alls. Mamma Mia! går för fullt på tvn igen. (a) och jag sitter samtidigt här vid datorn och blänger runt på olika bloggar. Och skolböckerna ligger bredvid mig och där händer det inte mycket!!! MEN det ska bli ändring på detta, det lovar jag!! Från och med på måndag så är det skolan som gäller på dagarna, då ska där pluggas. Och även hemma ifall det behövs!!! Jag längtar fan . . .

Imorrn tänkte jag dra till skolan, bara för att ha något att göra. Det är registrering imorrn också, men jag gjorde ju det idag. Men Junia sa att hon skulle dit. Så yes, jag drar dit också!! Lika bra att få in rutinen på en gång... Vi är några som sagt att vi ska åka till skolan och hänga där om dagarna när vi inte har lektioner, för det blir mer gjort där och där har man vänner och stöd också :D hihi. Det ska bli så sjuktkul!!!

Nej nu ska jag glo lite på filmen här : )
Tjoheeej!


Mitt introschema för Måndag:
13.30-14.00 Religion B
15.00-15.30 Info layout A
16.00-16.30 Ped. ledarskap
16.30-17.00 Spanska steg2

Skolan är igång, typ.

2009-01-08 @ 16:43:24
Vaknade mycket sent idag xD Klockan ringde vid halv tio och den fick ringa vidare, mamma skulle ju väcka mig i normal tid typ. Halv tolv kommer hon och väcker mig och då hade hon nyss vaknat också xD Då var de bara upp och hoppa, in i duschen, åt lunch och sedan packade min väska lite snabbt! Mamma skjutsade mig till skolan, kom dit vid halv två typ. De kryssade i mig på skolan och jag fick mitt intro schema : ) Junia var där så pratade lite med henne, vi kilade ner till matsalen och satt där ett tag!! Träffade även Malin och Diana!! Sedan trallade jag vidare på stan, kollade böcker men hittade inte den jag ville ha, får beställa på cdon eller något. Köpte iallafall träningsskor på Teamsportia, heja!! Bara ett linne och träningskort kvar nu xD Yes, här ska tränas :D hihi.

Kom hem strax efter tre här. Satte mig här direkt typ, sen har mamma lånat datorn lite också!! Sitter här nu och lyssnar på Mamma Mia! skivan, hihi. Och gör inte så mycket mera, har väldigt tråkigt. Ska kika in på studera.nu och sedan se om det finns något bra på tv... Hoppas på det!!
Tjingeling!

Slut och snart dags för sängen.

2009-01-07 @ 22:16:51
Grammisen slutade för en stund sen, och ja den var la helt okej. Såg varken Sara eller Lotta i havet av folk. Men Face-84 var där, de såg jag :D haha. Nu vill jag dit, till Stockholm, till Berns på efterfesten xD haha. Men här sitter jag nu, eller jag har gjort hela tiden typ. Lyssnar lite på musik också. Lite snackis på msn. Inte så mycket mer händer här... Jag är fortfarande förkyld också, väldigt snuvig och har fakitskt lite ont i huvve nu. Inte bra alls!!!

Imorrn är det Äntligen skola ju :D Snacka om att jag har längtat, herregud!!! Det ska bli så skönt att komma in i pluggandet igen, wohoo! Fast imorrn är det ju bara dit och sätta en liten kråka vid sitt namn och hämta ett schema inför kursintroduktionerna som äger rum på måndag och tisdag!!! Men jag kanske blir kvar en stund på skolan iallafall imorrn, det beror ju på vilka som är där och så : ) hihi. Ge mig morgondagen :D

Nu ska jag kika runt lite här, sedan stänga ner och lägga mig tidigt för en gångs skull.
Tjing! 

Grammis ikväll :D

2009-01-07 @ 18:49:22

Ikväll är det då dags för Grammisgalan, denna gång sittandes framför tvn. Förra året var ju jag, Anna-Karin och Micke på plats. Vann biljetter genom expressen, tävlade även detta år men vann inga : (.
Jag vill ju vara där ju. Jag har tre olika anledningar till varför (a) HAHA. Först för att Robyn ska uppträda, jag vill se henne live ju :D Och sedan för att Sara Löfgren är där på plats, i miss her!!! Och att även Lotta med vän kommer att infinna sig där på plats, i want to meet her!!! Sedan kanske det finns nå mer trevligt folk där :D haha.

Men ja, det är inget jag kan göra åt nu. Jag får sitta här hemma och kolla och se om man ser dem i rutan :D hihi. Lite mer än en timme kvar nu, så nåt ska jag hitta på att göra innan det börjar!!!

Missa inte, Grammisgalan 20.00 på TV4 nu ikväll!!!

Mina händer fryser.

2009-01-07 @ 16:47:58
Jag var ut en sväng med musbus nyss, för mamma har inte kommit hem ännu. Och det var verkligen svinkallt ute ju, hela 11 minus :O Jag hade faktikt inga vantar och ingen mössa heller, brrr. Men måste ha sett kul ut med stora röda mjukisbrallor, vit stor jacka och klackskor xD HAHA. Menmen, hittade inget annat ju...

Nu har jag hamnat här igen, inte bra alls. Ska ta och fixa mina naglar lite, haha. Jag gör verkligen allt för att slippa plugga nu xD haha. Historian kan verkligen ta bort min motivation, fan. Nej musik och nagelfixning står på schemat.
Tjing!

You are the Dancing Queen...

2009-01-07 @ 14:19:14
Nån timme senare och här sitter jag igen.

Filmen tog slut, men den började om igen (a) hihi. Så jag kollar på den nu igen. Yes jag är knäpp, jag vet!!! Men musiken är ju så sjuuuktbra ju. Men jag har även hunnit ätit frukost och städat mitt rum. Nu ser det fint ut här igen, plockat undan lite saker jag fick i julklapp som legat framme också..

Nu ska jag kika runt lite här på datorn. Men det finns en hel del till att göra ju... Jag kollade lite bilder också, men jag vet inte vilka jag vill skicka in heller, gaah. Svårt ju!!! Men ska försöka hitta några bilder igen. Eller kanske skriva ansökan!!!

Listan
» Plugga Hi.
» Plugga Desktop.
» Skriva ansökan om studiemedel.
» Städa rummet.
» Fixa lite bilder att skicka in.

Tjing tjong!

Mamma Mia!

2009-01-07 @ 12:09:14
Vaknade någorlunda tidigt idag. Syster åkte hemåt, mamma skjutsar hem henne till Uppsala, de åkte vid halv elva typ eller nå. Jag kom la upp vid elva, duschade och så.
Nu sitter jag här och kollar på film, Mamma Mia! igen...

Saker som måste göras...
» Plugga Hi.
» Plugga Desktop.
» Skriva ansökan om studiemedel.
» Städa rummet.
» Fixa lite bilder att skicka in.

Får se helt enkelt vad som händer efter filmen här. Den kanske spelas igen (a) hahaha. Jag älskar fan Mamma Mia! filmen. Jag borde gå upp på stan, måste köpa träningsskor och böcker, men det hinner jag nog imorrn när jag ändå tar mig förbi stan för att komma till skolan :D iiiih. Nu ska jag se vidare här, skriver sen igen!
Tjing!

Klockan är Mycket.

2009-01-07 @ 02:04:36
Sedan sist så har jag nog bara kollat på tv och suttit här då. Vid nio så började Drömkåken, så den kollade jag på, den är bra!! Efter den blev det Scrubs, kollade lite på det men bytte över till 2 ½ män och efter det Navy CIS och sedan började Weeds, som jag sitter och glor lite smått på nu!!! En riktig jävla tv-kväll... Trist fan.

Även pratat lite med Hannah och Junia på face, går med de i skolan. Jag saknar er fan. Snart så!!!

Jag gör inte så mycket här vid datorn just nu, ska kolla igenom lite bloggar och sedan stänga ner här. Syster och jag kanske ska sätta i en film snart. Hon sitter och pluggar lite matte just nu och jag ska plugga lite historia tänkte jag xD HAHA. Såhär mitt i natta liksom...
Tjing och go´natt!

FAN vad hon är saknad alltså.

2009-01-06 @ 21:58:30
Såg nyss en reklam på tvn, där hon är med och dansar/tränar. Hon och Omid. Jag saknar henne något enormt. Det är ofattbart. Hon är en sån stor del av mitt liv. Jag skulle inte klara mig utan henne. Jag pratar förstås om Nathalie.

Gaah, jag saknar dig.... <3

Middag med la familia!!

2009-01-06 @ 20:31:04
Strax efter sex här så åkte vi (mamma, Robert, jag och syster) upp på stan för att äta middag. Vi hamnade på Tony´s. Det var inte mycket folk alls ute, det satt ett gäng där och kollade på sporten på tvn och löste korsord xD haha. För oss blev det bara mat. Pommes och kött för mig, hihi. Det var väldigt gott!!! Åkte därifrån strax efter halv åtta. Förbi mormor för att hämta nån film till de andra!!

Nu sitter jag här vid datorn och kollar på Årets TV-tittare på tvn, haha. Sen vette fan vad som händer, det kanske är nå skoj på tv...
Tjing!

Tisdag.

2009-01-06 @ 15:01:35

Jag har inte skrivit på hela dagen. Och jag har faktiskt inget att skriva heller. Jag har så himla tråkigt här, händer samma sak hela tiden, så det finns inget att berätta liksom. Vaknar sent, blir fast här vid datorn. Lyssnar på Another winter night för fullt, i love it!!! Inga planer för dagen heller...

Nej jag ska inte skriva mer nu, värdelöst inlägg, jag vet!!
Tack och hej!


Helt Fantastiskt. <3

2009-01-06 @ 14:57:19
 


Another winter night. <3

2009-01-06 @ 00:34:33
Here's another winter night, frozen dreams and candle light,
oh, how I miss you know.
Why did I, why did I let us fall apart?
Sitting at the fireplace, side by side with loneliness,
oh, where did I go wrong (maybe I) maybe I,
(maybe I) maybe I wasn't strong enough.

Just wanna be loved by somebody,
don't wanna be seen as just anybody
and I can't wait to long, doesn't matter how far,
I was gonna find the one.
Oh, I wont give up even though your gone.

Silence echoes everywhere, molding memories fill the air,
and I'm trying to believe (maybe we) ooh, never were meant to be.
Seasons coming and seasons go, at least that is what I must hope.
So, I'm waiting for the day, (when the sun), when the sun,
(when the sun) when the sun will shine again.

Just wanna be loved by somebody,
don't wanna be seen as just anybody
and I can't wait to long, doesn't matter how far,
I was gonna find the one.
Oh, I wont give up even though your gone.

Just wanna be loved by somebody,
don't wanna be seen as just anybody
and I can't wait to long, doesn't matter how far,
I was gonna find the one.
Oh, I wont give up even though your gone.

Snart slut på dagen...

2009-01-05 @ 23:29:15
Det har inte hänt mycket alls idag. Jag har typ suttit här hela dagen. Mormor kom hit på fika, så satt nere med dem en stund. Sedan har jag även kollat på Föräldrafällan :D Den gick ju på tvn, haha. Älskar den filmen. Efter den så har det blivit massa tv. Först Vänner, sen Årets TV-tittare. Sedan vid nio så började 13 snart 30, så den kollade jag också på. Sen började 2 ½ män. Haha mycket tv-tittande med andra ord!!!

Och nu har jag sjukt tråkigt här. Jag längtar till på onsdag, då börjar skolan :D Gud va kul det ska bli. Måste plugga lite också, kanske kan fixa lite imorrn!!! Men nu, vette fan vad jag ska göra. Kanske finns nåt kul nånstans.
Tjing!

2008 i bilder. <3

2009-01-05 @ 16:54:18
Jag har väldigt tråkigt här. Därför tänkte jag ta och lägga in lite bilder från året som varit. Några bilder per månad. Oförglömliga stunder.

J a n u a r i

Sonja @ Rockbjörnen. Obeskrivlig känsla när hon vann.

F e b r u a r i

Vi @ Mora kyrka. En av de bästa dagarna i mitt liv.


Jag och Jess @ Park Inn Hotell, Karlskrona. Kärlek på hög nivå!

M a r s

The girls @ Globen city. Under den älskade mello-helgen.


Sanna efter finalen @ Globen. Hon var så värd folkets röster.


Perrelli @ Efterfesten på Annexet. Vilken kväll alltså, ofattbart.

A p r i l

TeamCaracola @ Cinderella. Bästa kryssningen ever.


Gängets hemfärd @ Stockholm.

M a j

Sanna @ Rix Fm festival i Kungsan. Hon var bara bäst Bäst BÄST.


Sanna och jag @ Rix fm festival i Kungsan.


Caracola och jag @ Sundbybergs centrum.

J u n i

Gänget samlat @ Nationaldagen, Stockholm.


Sanna och jag @ Lidingö centrum. Älskar den bilden sjukt mycket.


Jag och Nathalie @ Sommarkrysset. Underbarare person får man leta efter.

J u l i

Jag vid hamnen @ Puerto Cristo, Mallorca.


Jag och de som jobbar där @ scenen, Mallorca. Så sjuktkul.


Jag och Sonja @ Patricia. En av de Bästa spelningarna nånsin!

A u g u s t i

Sanna och jag @ Sommarkrysset.


Glada gänget @ Liseberg. Vilken sjukt rolig dag vi hade.


Jag och Sonja @ Rix Fm festival i Göteborg. Hon är bara fantastisk, coolingen!


Jag och Nathalie @ Singing Bee-inspelning. Hon är Kärlek.


Jag och Nathalie @ Kungsan.

S e p t e m b e r

Vi och Jess @ Slussen. Två korta timmar, helt obeskrivligt.


Jag och Jonna @ TV-huset.


Sara och jag @ Så ska det låta-inspelning. Hon är bara så underbar.


Vi och Nathalie @ Tyrol. Hela den där kvällen var helt Fantastisk.


Jag och Jessica @ Tyrol.

O k t o b e r

Sonja och jag @ Täby centrum.


Jag och Sonja @ Huddinge centrum.


Jag och Sonja @ Nacka Forum.

N o v e m b e r

Jag utanför hotellet @ Corralejo, Fuerteventura.


The beach @ Corralejo.


Jessica och jag @ Konserthuset, Stockholm.

D e c e m b e r

Vi och Tre S @ Norrköping.


Jag och Sanna @ Norrköping. Deras julshow var helt fantastisk.


Jag och Sonja @ Haninge centrum. Sonjas födelsedag, Obeskrivlig dag!!!


Jag och Tre S @ Nacka Forum.
________________________________________
Jag blir lycklig när jag ser tillbaks på det här året.
Det har varit så Bäst alltså, K ä r l e K.

Måndag.

2009-01-05 @ 14:11:51
Hejhopp!!!
Vaknade sent, nyss ätit frukost.
Sitter här och ugglar nu.
Hostar och snuvar, jag vill inte vara sjuk längre.
Just nu spelas Afasi & Filthys skiva Fläcken här.
På systers dator dock.

Jag har inga som alls planer idag.
Borde faktiskt plugga men det visar sig hur de blir.
Kanske blir någon film.

Ska lämna denna burk nu typ.
Får se om det blir nå mer skrivet idag.

Tjohej!

Go´nattis!

2009-01-04 @ 23:49:28
Jag har knappt skrivit på hela dagen. Jag har inte gjort ett piss. Bara suttit här vid datorn. Plus kollat lite på tv, två filmer. Elizabethtown och Bring it on :P haha. Också har jag hostat såklart. Jag är vrålförkyld alltså, det är hemskt. Jag kan ju knappt prata här.. Blööö... Inge kul alls, det är snuvit, gaah!!

Nu ska jag och syster kolla på Vad kvinnor vill ha, sen är det dags för sängen.
Go´natt!

Jag hade rätt...

2009-01-04 @ 13:32:25
Jag blev sjuk tillslut. Det kunna jag ju ha listat ut. Gaah. Ute 8-9 timmar i kylan på nyår... Icke bra alls. Tokförkyld nu typ, snuvis, halsont och lite hostig. Blä, inte nu, Jag har inte tid att vara sjuk fan. Hoppas nu detta går över fort fast de brukar inte göra det, det brukar sitta i ett tag... Orka vara sjuk när skolan börjar.

Syster och jag släckte ner här vi fyra inatt typ. Klockan ringde vid halv elva, men jag kom nog upp strax innan tolv här. Bara ätit frukost ännu. Ligger här och lyssnar på Another winter night. Och saknar S&S... Jag har inga som alls planer för dagen, orkar nog inte göra så mycket heller. Blir väl fast här vid datorn, eller om det blir någon film. Det är Bones på tv vid åtta iallafall, det får jag inte missa!

Nej nu ska jag hosta vidare här, kanske skutta in i duschen...
Byebye!

Fikatime.

2009-01-04 @ 02:52:25
Yes, nu... Saft, lussebullar och såklart... Mamma Mia! på tvn!!!
Wohoo...

Mamma Mia! ... 2:a gången i rad!!!

2009-01-04 @ 02:24:50
Jag har inte gjort så jäkla mycket sedan sist...

Såg slutet på Körslaget. Sedan såg jag början på filmen The life of David Gale och även slutet. Den filmen är faktiskt bra ju, såg den på gymnasiet på engelskan. Jag satt även och glodde på datorn, därför jag inte såg nåt i mitten av filmen xD haha. När den var slut vid tolv så satte jag i Mamma Mia!-filmen :D Den är såååå bra. Och syster har flyttat in i mitt rum också, bäddade åt henne för en stund sen, hihi. Och filmen började om på nytt här för en kort stund sen bara. Haha, men de är sååå bra musik ju. Den spelas här i bakgrunden bara!!! Vet inte riktigt när vi ska sova, inget vi tänkt på ännu iallafall.

Och jag har lite ont i halsen liksom. Icke bra alls... Hm, hoppas jag inte blir sjuk nu!!!!!!
Nu ska jag kolla runt lite här : )
Ciao!

Shit vad det är kallt!!!

2009-01-03 @ 20:49:52

Hemma i Viken igen...

Vi vaknade runt 9-10 idag... Upp i duschen och gjorde oss klara. Sedan hängde vi med Mickes familj till Arninge C och handlade lite : ) Sen hemåt, satt lite vid datorn, packade ihop min väska, också åt vi lite granna!!! Vid halv fyra ungefär så tog vi oss iväg. Till cityterminalen, tog hejdå av Micke där och hoppade på min buss som gick hemåt vid 17. Seg resa hemåt, det blev musik hela vägen. Robert kom och hämtade mig när jag var hemma i Viken, runt halv åtta typ. Det blev mat direkt!! Och de var fan -12 grader här hemma :O Det är fan sjuuuukt. Och det är säkert kallare nu ju...

Sitter här och blänger nu... Kollat igenom lite bloggar men tröttnade snabbt. Vet inte vad jag ska göra nu, plugga kanske. Eller bara något annat skoj!
Tjing!


Dagen.

2009-01-02 @ 22:16:06
Vi kom iväg till Vällingby, Idolerna som var där var Kevin, Alice och Robin. Galet mycket folk var det också, många som trängdes som bara den alltså. Jäkla människor det finns alltså. Robin var riktigt bra. För att inte tala om Kevin, han var också bra!! Kul att höra vinnarlåten med han ju!!! Juste, Alice var också där... helt okej. Efter de sjungit klart så drog vi hemåt igen. Kom hem runt sex typ, då gjorde vi lite mat, de blev våfflor : )

Nu sitter vi här och ser på tv. Skojskoj.
Tjingtjong!

2008 års musiklista...

2009-01-02 @ 19:55:53

Vilka 10 låtar har du spelat mest under 2008?
S
onja Aldén - För att du finns.
Sailon - Sacred.
Caracola - Vamos Vamos.
Sanna Nielsen - Empty room.
Sanna Nielsen - Nobody without you.
Sonja Aldén - Under mitt tak (hela skivan).
Leona Lewis - Bleeding love.
Sonja Aldén & Shirley Clamp - Du är allt.

Hanna Hedlund - Anropar försvunnen.
Jessica Andersson - My heart will go on.

Det finns säkerligen massa flera men inga jag kunde komma på just nu... xD


Har du hittat någon ny baby?
Nopp.


Har du lämnat någon artist under året?
Hmm, lämnat kanske är rätta ordet nu?!? hmm...


Vilken låt skulle för dig lika gärna kunna ha titeln "2008"?
Empty room, helt klart!!


Hur många nya skivor hamnade i ditt skivställ 2008?
Jadu... 8 skivor och 17 singlar...


Vilket var ditt favvo-evenemang live?
Melodifestivalen, lätt alltså!!!! :D


Vilket var ditt favvo-evenemang på tv?
Melodifestivalen :D Såklart ;D


Årets hatlåt?
Frida feat. Headline - Upp och hoppa...
Kan inte komma på någon annan.

Årets skivbutik?
Cdon ffs ;D handlar typ bara genom internet.


Hur många skivor har du gett bort?
2 st. (Christer sjögrens och Sanna Nielsens)


Vilken artist har varit mest aktuell för dig?
Sonja Aldén & Sanna Nielsen <3


Årets comeback?
Charlotte Perrelli : )


Årets nykomling?
Sailon : ) ... Jag måste bara nämna henne här, för alla eller för de flesta är hon en nykomling i år. Hon slog till med singeln Sacred i januari här och sen har de rullat på lite smått :D För mig är hon väl inte direkt en nykomling, jag har känt till och gillat henne i tre år nu, så kul att hon äntligen "slog" igenom :D


Hur många körisar har du sett/träffat under året?
Träffat: Jessica Marberger, Caroline Jönsson, Anorah, Sofia Lindström, Anna Nilsson, Wictoria Nilsson, Jenny Gustavsson, Anna Andersson, Britta Bergström, Dea Norberg, Sara Borch, Daniel Borch, Michael Blomqvist.
Sett: Martin Kagemark, Johan Röhr, Frida Pettersson.


Årets musikvideo
Sanna Nielsen - Empty room <3


2 januari.

2009-01-02 @ 12:27:53
Här sitter jag. Nyss duschat och klätt på mig här. Mickes tur nu. Snart dags för frukost, haha. Senare ska vi och Emelie åka och se på Idol i Vällingby, haha. Det ska bli, hm, intressant!!! Efter det så åker vi väl hemåt hit igen tror jag, Skriver väl då igen...

Btw, om ni inte sett så har jag bloggat om 2008 i inlägget under... det tog några timmar, typ 6-7 tim xD haha.

Nej nu ska jag kika runt lite här : )
Tjing!

2008 <3

2009-01-01 @ 22:56:33
•   Januari.
Året började på Skansen, nyårsfirandet. En helt lövely början på året, med Anna-Karin och med bästa artisten på scenen, Sonja Aldén. Det kunna inte bli bättre. Dagen efter åkte jag hemåt igen! Jobbet började och även skolan...

Den 9:e var jag, Anna-Karin och MickeGrammisgalan i Globen, vi alla hade vunnit biljetter genom expressen. Det var en upplevelse att vara på plats, lite dåliga platser dock. Några artister som uppträdde var Sahara Hotnights, Lars Winnerbäck bl.a. Trevlig kväll.

Micke kom hit till Viken och vi var och såg Marie Picasso i Valbo köpcentrum. Hon var jättebra, signering efteråt och vi var upp och träffade henne, trevlig ju. Tog lite bilder och sådant.

Micke och jag var även på Rockbjörnen på Hovet i Stockholm. Shit vilken kväll, något att minnas för resten av livet. Sonja vann en Rockbjörn för Årets kvinnliga artist och hon uppträdde även tillsammans med The poodles. Även September uppträdde, med världens bästa dansare Nathalie Rosenberg bakom sig. Tyvärr ingen träff, hon var tvungen att dra till efterfesten. Träffade iallafall Sanna och Sonja utanför efterfesten.

•   Februari.
I början av månaden var jag på en Marie Picasso-konsert, den var fantastisk. Träffade henne efteråt och hon hade läst min blogg och tackade för det jag hade skrivit om henne, hon är sööt!!

Melodifestivalen började ju även denna månad. Värt att nämna här är ju att det var katastrof att Velvet inte gick vidare, hon hade de bästa numret, så sjukt fantastiskt Bäst!! Nathalie var även med på dansen där. Och att Sanna gick till finalen med sin Empty room, det var magiskt!!

Jag och Anna-Karin tog en tripp till Stockholm för att se Alla barnhjärtans konsert på Rival. Sonja skulle vara med och uppträda men så blev det inte. Hon var där, men hon var så sjuk så hon kunde knappt prata, plus att hon hade hostat sönder revbenet typ. Men det var mys att se henne. Dagen efter åkte vi till Sälen, tillbringade helgen där. Det var rix fm i fjällen med bl.a. en artistshow, vi åkte slalom, kollade Melodifestivalen och bara umgicks. Väldigt mysigt!

Helgen efter var det dags för Sonja igen, denna gången åkte jag och Anna-Karin till Mora. Sonja skulle uppträda i kyrkan där. Hennes röst i kyrkan är helt oslagbart, de är obeskrivligt. Hörde Det är inte regn som faller för första gången live. Träffade henne efteråt, även hennes körtjej Sofia och hennes föräldrar. Det var bara så mysigt, Sonja är världens goaste person. Kärlek till denna kväll,  en av de bästa dagarna i mitt liv.

I slutet av månaden åkte jag ner till Mika i Karlskrona, första gången vi träffades. Hängde med henne i skolan, snurra runt på stan och vi träffade även Jessica Marberger, helt lövely! "Ni anar inte hur mycket kärlek ni är!".

•   Mars.
Fortfarande i Karlskrona. Jag, Mika och Adam var på lördagsrepet av Melodifestivalen, fick snabbt våra favoriter; Bengtzing och Perrelli. Träffade Caroline Jönsson efter allt, mysig tjej.

Melodifestivalsfinalshelgen kom, jag och Adam bodde på vandrarhem nånstans vid Norra barntorget. Det blev massa signeringar med bl.a. Sanna. Var på fredagsrepet med Mika, Thilda och Mikaela, vi hade det super fantastiskt på rad5. Jessica Marberger var Bäst på uppvärmningen!!! Och på lördag på dagen blev det karaoke i globen city, träffade Mika, Sara, Bonnie och Thilda där, och fler uppträdanden av folk. På kvällen satt jag och Adam där i globen på finalen och det blev nervöst men shit va bra det blev. Sanna fick folkets röster, så värd de. Tog oss fram till greenroom, hejade på en gråtande Sanna. Stod utanför efterfesten en stund med Micke, Milla och Emma. Tillslut kom vi in, jag, Adam, Anna och co. Därinne var det helt lövely, såg Perrellis uppträdande, träffade Shirley, Sanna, Linda, Camilla och massa flera :D Helt amazing kväll/natt. Dagen efter var vi på en Sanna-signering!!

På påskafton åkte jag ner till Stockholm igen, denna gång skulle jag, Micke, Emma och Emily ut till Stinsen för att se Marie Picasso. Det var roligt, hon är sööt.

Helgen efter blev det Stockholm igen, ingen är förvånad!!! Jag och Anna-Karin skulle på premiären av Körslaget, träffade Micke, Emma och Milla där!! Dagen efter var det dags för schlagerkryssning, egentligen skulle Linda Bengtzing uppträda, men hon var sjuk så Caracola ersatte henne. Vi som höll ihop var jag, Anna-Karin, syster, Micke, Emma, Milla och Angelica. Vi hade så kul, sjöng karaoke, dansade, de firade mig också... TeamCaracola bildades på båten!!!

•   April.
Vi i TeamCaracola (jag, Micke, Emma, Milla, Anna-Karin) åkte på ännu en schlagerkryssning, ensamma utan föräldrar. För att se Caracola och Face-84 uppträda. En helt oförglömlig kryssning, det hände så mycket. Taxfreen, sjöng karaoke, dansade, skrek och hoppade runt som galningar. Träffade brudarna i Caracola, även Emma i Face-84... Som sagt, en av de bästa kryssningen ever. Heja teamet!

Var till Stockholm, jag och Milla var ut på Tegelbruket för att se/träffa Caracola. Sämst publik men grym show!! På dagen var vi till Åhléns city, träffade Micke där och Sanna skulle vara där och signera, mycket trevligt.

Milla kom upp på besök i Viken, vi åkte in till Valbo köpcentrum för att se Caracola, träffade Anna-Karin där också. Grymma på scenen och det var jättekul att träffa de efteråt, mys!

•   Maj.
Jag, Anna-Karin och syster tog en tripp till Borlänge, kupolen. Sanna var där och uppträdde och signerade. Grimasbild blev det också. Även lite shopping hann vi med innan vi åkte hemåt.

Rix fm festivalen gick av stapeln i kungsan, självklart var jag, Micke, syster, Anna-Karin och Milla på plats. Såg lite på repen, skrämde skiten ur Sanna, skrek på Britta.. Begav oss till Stinsen för att se Caracola, väldigt roligt hade vi där, tjejerna är goa. *Tut-tut* Tillbaks till kungsan, rix festivalen hade redan börjat där men vi såg våra favoriter Sanna och Linda Bengtzing. Empty room - magiskt. Träffade Sanna, Lotta, Anna och Titti efteråt bl.a.

Jag och Milla åkte till Arboga för att se Caracola. Träffade även Annamia där, trevlig tjej! Vi åkte tillbaks till Stockholm, spenderade kvällen på grönan tillsammans med Micke och Emma för att se Sommarkrysset, Linda Bengtzing uppträdde.

Besökte Stockholm igen. Jag, Milla och Micke var och såg Caracola i Sundbyberg. Träffade Annamia där också, tog kort och pratade lite med henne!! Långt myssnack med tjejerna blev det också.

•   Juni.
Åkte ner till Stockholm igen, den 5:e blev det Perrelli i kungsan med Micke, Milla och Emma. Nationaldagen började i Uppsala för mig, Micke och Milla, träffade Anna-Karin där. För att se Caracola, sjöng nationalsången också. Vidare till Stockholm, Gröna lund för att se Linda Bengtzing och Markoolio. Här sjöngs även nationalsången. Träffade Emma igen efteråt. Även Linda och det blev gruppbild. TeamCaracola var samlat igen.
Dagen efter åkte jag, Micke, Emma och Anna-Karin till Lidingö för att se Sanna. Hon blev utnämnd till Årets Lidingö-bo. Och sen uppträdde hon och de blev signering. Jag blev intervjuad av Lidingö tidning. "Flumm"-bild med Sanna också!! Kvällen tillbringade vi alla hemma hos Micke, det blev grillning och massa prat. Dagen efter var teamet på Skansen för att se Caracola och Annamia. Mysig dag!!!

Jag och Anna-Karin åkte till Västerås för att se på Rix fm festivalen. Träffade Sara och Nenne där. Sonja uppträdde och det var magiskt. Första gången man hörde Nån som du.

Dagen efter åkte vi till Stockholm, träffade Micke och begav oss till Hötorgscity för att träffa Annamia. Dagen efter spenderades på Gröna Lund med Micke, Anna-Karin och Milla. Det var Childhood-dagen, Caracola var med och uppträdde bl.a. Åkte även karusell med tjejerna, trevligt.

Anna-Karin kom hit på midsommar, vi "firade" hemma hos pappa min. God mat, kubbspel, fika, plump och massa mera kubbspel. Mycket trevlig midsommar blev det.

En tripp till Stockholm, jag och Anna-Karin var till kungsan EM-festen. Sonja uppträdde, träffade henne och Sofia, mys. Hem till Micke efter det. Dagen efter blev det en turistdag för mig och Anna-Karin, såg även Amy Diamond i kungsan, träffade Martin, Milla och Micke kom även då.
På lördagen var det dags för Sommarkrysset, hela dagen vid scenen. Artister som uppträdde Sonja, Velvet, Marie Picasso bl.a. Träffade Nathalie också, ett år sedan sist, så det var mys!! Britta och Dea dök upp där och chockade oss, jag hann prata lite med dem. Sedan var jag tvungen att dra hemåt.

Den 29:e åkte jag, syster, mamma, mormor och Robert till Mallorca för två veckors semester!!!

•   Juli.
Den 13:e kom vi hem från Mallorca. En underbar resa, minne för livet.

Jag åkte till Stockholm för att gå på Sommarkrysset med Micke, Sara och Lina. För att Dea var med på kören. Träffade henne, även Christer Björkman var där.

Jag och Micke var ut till Stadion, under DN-galan, för att träffa Annamia. På kvällen åkte jag, Micke och Milla hem till mig. Dagen efter var vi in på Sommarkväll i Gävle, Caracola skulle uppträda. Träffade tjejerna och gav presenter från Mallis, de blev glada!! Dagen efter åkte Micke hemåt och jag och Milla åkte vidare till Söderhamn, för att se Caracola igen. Hel konsert med dem. Träffade tjejerna, Tomas, Lasse och Tommy.

Var till Stockholm under priden. Jag, Milla och Martin var på Patricia och såg Sonja, shit vilken kväll. En av de bästa spelningarna jag sett någonsin! Vilket drag de var, kärleken är evig, my number one, för att du finns. Träffade Sonja och Sofia utanför efteråt. Och jag var även på Schlagerkvällen med Martin. För att se Nathalie på dansen. Höll även på att dö när Sanna dök upp på scenen. Jag blev chockad men jävligt lycklig! Det var så jäkla magiskt. Bäst fan. Grym kväll.

•   Augusti.
Var fortfarande kvar i Stockholm, Milla och jag var på Sommarkrysset för att se Caracola. Det spöregna den dagen, vi blev dyngsura. Träffade tjejerna lite snabbt efteråt. Dagen efter åkte jag och Milla till Eskilstuna, Parken zoo, för att se Caracola igen. Träffade tjejerna mycket under dagen, hel konsert igen, lövely. Sällskap med Frida på tåget hem.

Jag och syster var in på Gävle cityfesten för att kolla runt. Dagen efter åkte jag och Anna-Karin till Bjursås för att gå på allsång på berget. Caracola var med och uppträdde. Träffade de efteråt, flummigt värre.

Tog mig iväg till Stockholm dagen efter, jag och Micke var på Go08 i kungsan, för att se Britta. Dagen efter blev det Sommarkrysset med Micke, Sanna var med. Träffade Jessica Andersson, hon satt i publiken. Söndagen blev till för packning typ.

Måndagen den 11:e åkte vi till Göteborg, för att vara där på kalaset. Jag, Micke, Emma och Anna-Karin bodde på vandrarhem, mys! Vi var på Lotta på Liseberg och Rix fm festivalen med glada gänget. Sonja uppträdde på rix och vi träffade henne före. Jag var på Rockbaren och såg Sailon, träffade henne också. Alla åkte hem på torsdagen. Min familj kom ner, de blev Takida och Backyard babies på kvällen. Dagen efter blev det Liseberg hela dagen, så kul att åka!!

På lördagen var jag tillbaks i Stockholm, förbi Hötorgscity med Micke för att träffa Annamia. Dagen efter var jag, Micke och Milla på Skansen för att se Caracola och Picasso. Och på kvällen kastade sig jag och Micke ut till Frihamnen för en spontan-inspelning av Singing Bee pilotprogram, enbart för att Nathalie skulle vara med. Träffade henne, lövely!!

Några dagar senare åkte jag till Stoockholm igen. För att gå på Singing Bee-inspelning med Micke och Milla. Nathalie var ju med på dansen. Var på båda inspelningarna den dagen. Fick sällskap av Nathalie till centralen efter allt. Dagen efter åkte jag och Micke ut till TV-huset på kvällen för att träffa Sonja, för hon var med i Olssons studio, trevligt. På lördagen blev det Sommarkrysset, för att se Sara Borch på kören. Jessica Andersson satt även denna gång i publiken, så vi träffade henne!! Söndagen var det dags för Singing Bee-inspelning igen, bara för att Nat var med. Dagen efter där så fick vi följa med henne på en fotografering för Fitness Magazine, en helt underbar dag. Lång men fantastisk!!

Helgen efter åkte jag ner till Stockholm igen, för att gå på NRJ in the park med Micke. Vi var där enbart för Anorah, sjuktgrym ju, som vi träffade några gånger under dagen. Stötte även på Nathalie och hennes pojkvän där. Mycket glada blev vi allihopa. Dagen efter var vi ut på Gärdet, tjejmilen var där. Och Annamia jobbade där så vi åkte dit för att träffa henne.

•   September.
Jag och Milla åkte till Köping för att se Caracola. Dagen efter var jag, Micke, Mika och Sara på dejt med Jessica Marberger. Två helt underbara timmar, pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är bara så fantastisk. Det blev kungsan efter det, för att se Sanna. Träffade henne, Lotta och Karolina. Vidare till TV-huset efter det, för inspelning av Så ska det låta. Vi dog när Jessica Andersson och Marie Picasso dök upp i de tävlande lagen. Dagen efter åkte jag och Micke ut till Tyrol för att träffa Nathalie. Samma dagen efter, fast då var det bara jag. Och Nathalie är så go!! TV-huset efter där, träffa Jonna helt spontant och oväntat. Hann även träffa Sonja, innan hon skulle in på inspelningen, som tyvärr var full så vi kom inte in. Dagen efter var det TV-huset igen, jag och Micke gick på en inspelning. Sara Löfgren och Shirley Clamp var med i de tävlande lagen denna gång, jag var mest där för Sara. Träffade båda under dagen!!!

Var till Stockholm igen den 16:e, Micke och jag blev inbjudna på genomdraget av Christer Sjögrens jubileums show på Tyrol av Nathalie. Fantastisk show ju. Jessicas fenomenala version av My heart will go on, obeskrivligt. Träffade både Nathalie och Jessica efteråt, tack!! Den 19:e var vi på Så ska det låta-inspelning igen. Sanna var med denna gång. Sanna är bara helt fantastisk i programmet. Träffade henne och Lotta efteråt. Dagen efter tog vi oss ut till Tyrol för att träffa Nathalie och Jessica, trevligt!

Helgen efter åkte jag ner till Stockholm igen, till Micke. Vi var ut på krogen i Jakan, Camilla "Cam Tyler" Håkansson skulle uppträda och bjöd in oss. Prat, skratt, dans och champagne blev det! Dagen efter var vi till Näsby park och träffade Annamia. Söndagen åkte jag ut själv till Värmdö, för att träffa Nathalie. Hon hade dance camp där, blev kvar med henne några timmar, sen taxi hem till henne. Mötte upp Micke och co på Hötorget. Dagen efter var jag till Marikas och tog dansklass för Jennie Widegren, så sjukt coolt!!

•   Oktober.
Jag och Sara var på Sol, Vind och Vatten-konsert I Gävle. Sara Löfgren var med och fixade biljetter till oss. Underbar konsert och det var sjuktkul att träffa henne efteråt.

Den 11:e åkte jag ner till Micke i Stockholm igen. Vi var till Tyrol på Christer show, träffade Nathalie efteråt. Även Jessica och de andra dansarna utanför. Dagen efter mötte vi upp Anna-Karin och begav oss till Täby för att se Sonja. Underbara människa!!!

Två veckor senare var det dags för Stockholm igen. Melodifestivalsköande för biljetter var det dags för. Jag, Micke och Milla övernattade utanför globen för biljetter. Det blev dans, sång och mycket skratt där, och de var iskallt. Men vi fick najsa platser!! Senare på dagen var jag och Micke ut till radiohuset och träffade Dea Norberg, väldigt spontant. Pratade ett bra tag med henne!! Dagen efter åkte vi till Huddinge Centrum för att se Sonja, hon hade en mini-konsert, lövely. Träffade henne efteråt och även Karolina. Dagen efter var det Sonja som gällde igen, först i Barkarby och sedan i Nacka Forum. Hörde Välkommen hem för första gången. Och Sonja är sööt!

•   November.
Var ner till Stockholm den 7:e, träffade Annamiacentralen med Micke. Dagen efter åkte vi till centralen igen och träffade Annmia, hon är så underbar! Senare på dagen åkte vi ut till Tyrol och träffade Nathalie, underbarare person får man leta efter. Dagen efter blev det bio med Micke, galapremiär av High school musical singalong versionen, fick biljetter av Lotta, träffade henne där!

Den 10:e var det dags att åka utomlands igen, denna gång var det jag, syster, pappa, Sinikka och Yvonne. Åkte till CorralejoFuerteventura. Mysig resa. Var borta en vecka, hemma igen den 17:e.

I slutet av månaden var jag ner till Stockholm igen. Jag, Micke och Emma träffade Jessica Marberger vid konserthuset. Mysigt att träffa henne igen, skratt, prat och kramkalas. Dagen efter var vi ut till Södertälje C för att träffa Annamia, hon jobbade hela dagen där med Amy, Molly och Brandur. Vi hade väldigt kul denna dagen.

•   December.
Den 10:e åkte jag och Anna-Karin till Norrköping för att se Tre S julshow. Dagen började med en signering i ett köpcentrum, väldigt mys att se och träffa dem igen. Kvällen var det dags för julshow, vi träffade Karolina där. Showen var ju bara helt fantastisk, underbart att se. Träffade brudarna lite snabbt efteråt, tackade för att jag kom. Kaos med tågen men vi kom hem tillslut.

Helgen som kom där så åkte jag ner till Stockholm. Var och såg Tre S i Täby med Micke, Anna och Josefin. Träffade Anna & Anna där. Signering efteråt och brudarna är söta!!

Några dagar senare åkte jag ner till Stockholm igen. Dags att se Tre S ännu en gång. I Arlanda stad med Micke. Träffade Karolina där också. Lördagen såg vi Tre S igen, i Haninge Centrum, mysig spelning. Sonja fyllde även år denna dag, jag, Micke, Sanna och Shirley sjöng för Sonja. Och jag gav min present. Lite mer prat och kramkalas. Dagen efter såg jag Tre Essen igen, i Nacka Forum tillsammans med Anna & Anna. Brudarna är för härliga.

Året avslutades på Skansen med Micke. Sanna var ju med där som ni vet. Underbart avslut på året. Sanna är för sööt!


Det har varit ett helt FANTASTISKT år. Det har hänt sjukt mycket. Detta året slog verkligen 2007, med sjumilakliv. Alla nya vänner jag träffat, jag vill bara att ni ska veta att jag är så glad att jag träffat er. Ni är guld!!! Alla minnen man fått detta året, helt sjukt. Jag skulle aldrig för en sekund kunna byta bort dem. Jag blir lycklig när jag ser tillbaks på det här året. Tack alla som bidragit på något vis!!!

En person som jag kommit enormt nära detta år är Nathalie och jag har inga ord för hur glad jag är för det. Det är verkligen en person som jag uppskattar mycket. Hon betyder obeskrivligt mycket för mig. Allt hon sagt och gjort för mig, ofattbart!!! Trodde ju aldrig att vi skulle bli så nära vänner som vi faktiskt blivit. Men hon är en del av mig. Då, nu och för alltid. Jag tycker om henne obeskrivligt mycket.

Andra personer som jag fått fin kontakt med under året är ju såklart Jessica och Annamia. Även Karolina. Och jag får inte glömma Lotta, hon är verkligen en hel mysig person. Glad att vi har den kontakten vi har!!! Och det känns även som att man kommit närmare Sonja och Sanna under året...

Säger bara TACK till alla för detta året. Jag välkomnar det nya år och ser med spänning framemot vad de har att bjuda på :D Detta ska fanimej bli ett lika bra år :D

Nyårslöften...

2009-01-01 @ 15:49:11
Här kommer några av mina löften...

•     Godisförbud på vardagar. (kört varje år, håller nån vecka sen äre kört xD)
•     Ta plugget på mer allvar. (skola=kul, hm det blir vad man gör den till :D)
•     Börja träna. (gym 1-2ggr/vecka)
•     Minska på datorn. (Superbra ju :D)

Får se vilka som hålls, men jag tror faktiskt att alla ska funka ganska så bra : )
Ni bryr er säkert inte ett piss men jag ville ha ut det här ändå.
Tjingeling!

"Ni är inte kloka ni"

2009-01-01 @ 15:44:48

Vi kom ut till Skansen igår runt halv fyra-tiden. Det var faktiskt lite folk där redan. Vi tog oss till scenen typ direkt, det var ju så fint ju, det höll på att fixa runt scenen där. Strax innan fyra så kom det en taxi med Sanna och Jocke i!!! Vi hejade på Sanna och pratade lite snabbt henne!! Hon är väldigt mys och var jätteglad att vi var där : ) Vi stod neranför scenen och väntade på Sannas rep, strax innan fem var det dags för henne. Hon tyckte då inte vi var kloka som stod där i kylan, men vad gör man inte för henne liksom. Hon sjöng då Empty room, så fiint ju! Roligt var det i början när hon inte hade fått sin mick och då vi tyckte hon kunna sjunga utan mick, hahaha, hon var så sööt!! Sedan var hon klar och vi snurrade runt på Skansen, det var ju fan iskallt ute ju!! Vi förs...

Vid halv åtta öppnade Café Ekorren, då trallade vi in där för att värma oss lite. Köpte pepparkaka och dricka och satte oss vid ett bord vid fönstren för att se ut på scenen. Sanna repade Happy new year, så vackert! Efter en timme så tog vi oss ut till scenen igen, stod där och frös. Hoppade runt, jag sprang runt granen, vi sjöng lite Sanna-låtar och hade skoj. Repen började vid nio igen typ.. Och vid tio var det dags för genrep för kvällen. Det var mys, fotade lite grann på Sanna också!! Det samlades mycket folk då. Men vi frös som fan om våra fötter xD

Kvart över elva så började allt. Sanna var helt fantastisk som vanligt!! Empty room och Happy new year, magiskt fan. De andra två var bara väldigt sega att se. Jag tyckte Sanna skulle sjunga Koppången ju (A) Men det var ett mysigt nyårsfirande ju!!! Slutlåten gillar jag, hihi, jag minns bara Sonja från förra året. Så kul!! Tyvärr var det ju inge fyrverkerier från Skansen, men vi kollade på de från Skeppsholmen, väldigt fint!! Vi försökte hitta på Sanna efteråt men det gick inge vidare så vi gav upp. Så vi tog oss hemåt. Här blev det datorn lite grann och sedan gonattade vi.


2009 är här!!!

2009-01-01 @ 14:05:50
Första dagen på det nya året, wohoo! Känns väldigt konstigt ja, eller det känns inte alls xD haha. Vi vaknade sent här och nu sitter vi här med varsin dator och blänger på tv : ) Kollade på Alla barn i bullerbyn tidigare, det gick på tv :D Jag älskar fan de! Så mysigt att se ju. Nu sitter vi och glor på Vänner!!

Jag ska ta och blogga om Nyår här snart och sedan får vi se om det kommer ut en årsblogg också, jag vill gärna ;D haha. Nej nu ska jag glo runt på bdb och sedan är det skrivtime!!!
Tjing!

RSS 2.0